8 yleisintä opiskelijoiden tekemää SAT -kirjoitusvirhettä

Olen työskennellyt kymmenien opiskelijoiden kanssa heidän opettaessaan SAT: lle ja Kirjoitusosa on usein hämmentävin heille. Se testaa monia kieliopin käsitteitä, joita et ehkä ole oppinut koulussa tai muuten et ole opiskellut moneen vuoteen - vaikka olisit A ​​-oppilas englanninkielisellä luokalla, SAT: ssa on todennäköisesti testattu joitain sääntöjä, joita et tunne .

Onneksi testi kysyy samoja muutamia käsitteitä yhä uudelleen ja uudelleen ei ole niin paljon aiheita, jotka sinun todella pitäisi tietää . Vain muutaman yleisimmän opiskelijan tekemän virheen välttäminen voi todella auttaa pisteitäsi.utahin yliopiston keskimääräinen teko

Käydään läpi nämä yleiset virheet yksi kerrallaan:

 1. Yritetään kuunnella virheitä
 2. Ei katso kaikkia vaihtoehtoja
 3. Gerundien väärinkäyttö
 4. Salli pronominien epäselvät edeltäjät
 5. Korjaa alkuperäinen virhe, mutta luo uusi
 6. Idioomien sekoittaminen
 7. Riippuvat muokkaajat puuttuvat
 8. Ei-vastaavien substantiivien vertaaminen

Ominaisuuden kuva: Terrance Heath /Flickr

#1: Yritetään kuunnella virhe

Suurin virhe, jonka opiskelijat tekevät SAT -kirjoittamisessa, on olettaen, että he voivat havaita virheet korvalla . SAT-englanti on kuitenkin hyvin erilainen kuin päivittäinen puhuttu englanti: SAT -kirjoituskysymykset sisältävät rutiininomaisesti lauseita, jotka kuulostavat hyvältä, mutta ovat itse asiassa väärin tai kuulostavat oudolta, mutta ovat oikeassa.

Vältä joutumasta tähän ansaan varmistamalla, että tiedät tärkeimmät kielioppisäännöt, joita testataan, ja miten lähestyä kysymyksiä järjestelmällisesti. Katso lisätietoja postauksestamme SAT -kirjoituksen salaisuudesta.

#2: Älä katso kaikkia vastausvaihtoehtoja

Monet opiskelijat unohtavat tarkistaa jokaisen vastausvaihtoehdon ennen kuin valitset yhden, ja tämä huomiotta jättäminen todella vahingoittaa heidän pisteitään.

SAT Kirjoituskysymykset sisältävät usein useamman kuin yhden vastauksen, jotka näyttävät voivan olla oikein, mutta Kaikissa paitsi yhdessä on jotain merkittävästi poissa (tai lausevirheiden tunnistamisen tapauksessa vain yksi sisältää todellisen virheen, vaikka jotkin muut vaihtoehdot vaikuttavat oudolta).

Varmista SAT -kirjoituskysymyksissä Lue aina koko lause, kysymys (kappaleiden parantamiseksi) ja kaikki vastausvaihtoehdot .

Kuva: tämä isbossi /Flickr

#3: Gerundien väärinkäyttö

Gerundin (-ing-verbit) virheet ovat joitain yleisimpiä SAT-kirjoituksissa, ja useimmat opiskelijat eivät ymmärrä, miten niitä käytetään oikein. Selvitetään muutama gerundiin liittyvät väärinkäsitykset :

 • Gerundit eivät oikeastaan ​​ole verbejä, vaan substantiivit. Gerunds edustaa toimintaa, jota verbi kuvaa.
 • Gerundit näyttävät oikeilta, mutta ne osoittavat usein virheen. Varo erityisesti 'olemista', joka on melkein aina väärin, kun se ilmestyy.
 • Gerundsin virheet SAT -kirjoituksessa ovat paljon yleisempiä kuin luulisi. Monet SAT -kirjoitusohjeet käsittelevät gerund -ongelmia suhteellisen harvinaisina, mutta ne ovat itse asiassa melko yleisiä, koska gerundit ovat mukana niin monissa erilaisissa kysymyksissä.

Tässä on kolme päätyyppiä SAT -kirjoituskysymyksistä, joihin liittyy gerundeja:

 • Sananmukaisuus. Gerundin käyttö lauseiden parantamiseen liittyvissä kysymyksissä viittaa usein liian sanallisiin rakenteisiin . Harkitse, onko lauseen ilmaisemiseen yksinkertaisempi tapa.
 • Rinnakkaisuus. Gerundien luettelo osoittaa usein rinnakkaisvirheen - tarkista, että kaikki luettelon kohteet ovat samassa muodossa .
 • Fragmentit. Joskus näet gerund, jota käytetään pääverbin sijasta , luodaan katkelma.

Yleisempää tietoa gerundeista löytyy oppaastamme verbimuotoihin ja aikamuotoihin.

#4: Epäselvien edeltäjien salliminen pronomineille

Pronomisopimusongelmat ovat toinen asia erittäin yleinen virhe . Yksinkertaisemmat on helppo havaita: huomaat todennäköisesti jotain vialla, jos lauseessa käytetään 'häntä' viittaamaan rouvaan. Smith. '

Hieman monimutkaisempia ja paljon yleisempiä ovat kysymykset, jotka kokeilevat, voitko tunnistaa, onko pronominin oltava monikko vai yksikkö. Esimerkiksi: 'Jokaisen lapsen on tuotava oma muistikirja' tai'Jokaisen lapsen on tuotava oma muistikirja' oikein? Se on jälkimmäinen, koska 'lapsi' on yksikkö ja 'heidän' on monikko.

Kaikkein vaikeimmat nimisopimuskysymykset koskevat kuitenkin poissaolevia tai epäselviä edeltäjiä. (Edellisyydet ovat substantiivit, joiden sijaiset ovat pronomineja.) Nämä virheet ilmenevät, kun ei ole selvää, mihin substantiiviin pronomini viittaa. Esimerkiksi:

Väärä: Jose ja hänen isänsä olivat huolissaan siitähänvoisi lopettaahänenprojekti.

Oikea: Jose ja hänen isänsä olivat huolissaan siitäJosévoisi lopettaahänenprojekti.

Ensimmäinen virke on virheellinen, koska on epäselvää, kuka hän on (se voi olla joko Jose tai hänen isänsä), ja toinen korjaa virheen määrittämällä, että se on Jose -projekti.

Pääsääntö, joka on muistettava pronominikysymyksissä, on se jokaisella pronominilla - mukaan lukien sellaiset sanat ja sellaiset - on oltava selvä substantiivin edeltäjä.

Jos olet hämmentynyt näistä käsitteistä, sinun pitäisi lukea tämä täydellinen erittely kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää SAT -kirjoittamiseen tarkoitetuista pronomineista.

Kuva: Topher McCulloch /Flickr

#5: Alkuperäisen virheen korjaaminen, mutta uuden luominen

Lauseiden parantaminen -kysymyksissä sinun on varmistettava, ettet vahingossa luo uutta ongelmaa ratkaistessasi alkuperäistä virhettä. Kaksi keskeistä kohtaa:

30-60-90 kolmio
 • Varmista lue kaikki vaihtoehdot ja valitse parhaat vastaus , ei vain se, joka vaikuttaa hyväksyttävältä.
 • Vältä liian monimutkaisia ​​tai sanallisia vastauksia - oikea vastaus on yleensä lyhin kieliopillisesti oikea vaihtoehto.

Jos haluat syvällisempää keskustelua siitä, miten lähestyä näitä kysymyksiä järjestelmällisesti, katso oppaamme lauseiden parantamiseen liittyvistä kysymyksistä.

#6: Idioomien sekoittaminen

Idiomikysymykset ovat hankalia, koska ne ovat ainoa poikkeus sääntöön numero yksi: yleensä sinun on arvioitava ne sen perusteella, mikä kuulostaa oikealta .

Idiomakysymykset kuitenkin vain testaavat tietyntyyppiset rakenteet: verbi- ja prepositioparien sovittaminen ja gerundien ja infinitiivien välinen valinta ( + verbiin). Katsotaanpa esimerkkiä ensimmäisestä tyypistä:

Väärä: Isabella haluaamennä osoitteeseenDisneyland ratsastaa Space Mountainin vuoristoradalla.

Oikea: Isabella haluaameneDisneyland ratsastaa Space Mountainin vuoristoradalla.

milloin hakea yliopistoon

'Siirry', 'älä' mene, on oikea ilmaisu. Tässä on sama esimerkkilause, mutta gerundi vs infinitiivi -ongelma:

Väärä: Isabella haluaamenossaDisneylandiin ajamaan Space Mountainin vuoristoradalla.

Oikea: Isabella haluaamennäDisneylandiin ajamaan Space Mountainin vuoristoradalla.

Muista, että idiomaattisia ilmaisuja koskevat kysymykset rajoittuvat näihin kahteen lauseeseen. Jos näet oudon näköisen sanan tai lauseen, joka ei kuulu kumpaankaan luokkaan, se on todennäköisesti oikea (ellei tietysti löydä muuta erityistä ongelmaa).

Löydät lisätietoja idioomeista, mukaan lukien täydellinen luettelo yleisimmistä, täältä.

Kuva: Andy /Flickr

#7: Vialliset muokkaajat puuttuvat

Räjähtävät muokkaajat ovat suhteellisen yleinen aihe SAT: n kirjoittamisessa voi olla erittäin hankala havaita, koska ne eivät ole ilmeisesti vääriä . Tämäntyyppinen virhe ilmenee, kun lauseen alussa oleva kuvaava lause ei seuraa välittömästi substantiivia, jota se muuttaa. Esimerkiksi:

Puutarhaa hoitaessaan ilmestyi käärme, joka järkytti Lolaa.

Tämä lause saattaa tuntua hyvältä, mutta se viittaa siihen, että käärme hoitaa puutarhaa, mikä ei ole kovin järkevää. Muokkaajat on aina oltava muokattavan kohteen vieressä. Katsotaanpa lauseen korjattua versiota:

Puutarhaa hoidettaessaLolahämmästyi käärmeen ilmestymisestä.

Nyt muokkaaja 'puutarhanhoidossa' on sijoitettu sopivasti kuvatun henkilön Lolan viereen.

Useimmat vialliset muokkauskysymykset on rakennettu tämän esimerkin mukaisesti , mutta jos haluat tutkia tarkemmin muokkausvirheitä, katso koko postauksemme aiheesta.

kuinka kauan klaritiini toimii

#8: Ei-vastaavien substantiivien vertailu

Epäloogiset vertailut ovat haastavia, koska roikkuvien muuntimien tavoin ne eivät tule esille niin paljon SAT Writingin ulkopuolella. Onneksi nämä kysymykset noudattavat yhtä perussääntöä: voit verrata vain vastaavia asioita.

Voit esimerkiksi verrata kultaista noutajaa ja mopsia, koska he ovat molemmat koiratyyppejä, mutta eivät kultaista noutajaa ja mopsin kasvoja, koska yksi, jos kyseessä on koiratyyppi, ja toinen on koiran kasvot. Katsotaanpa lause:

Boulder Highin radaryhmä on paljon nopeampi kuin Fairview High.

Mikä on vertailu? 'Boulder High's track team' ja 'Fairview High'. Vertailussa ei ole mitään järkeä: lause yrittää sanoa senBoulder Highin radaryhmä on nopeampi kuin FairviewHigh's track -tiimi, ei nopeammin kuin Fairview High. Lauseen oikea versio täsmentää tämän tosiasian:

Boulder High'sseuratajoukkue on paljon nopeampi kuinFairview High's.

Nyt on selvää, että vertaamme kahta joukkuetta.

Siitä asti kun näet todennäköisesti ainakin yhden näistä kysymyksistä SAT: ssa , käytä muutama minuutti koko selityksen lukemiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset