8 tärkeintä leo -ominaisuutta: opas elokuun horoskooppimerkille

ominaisuus-leo-tähdistö

Mitä tekevät Demi Lovato, Barack Obama ja J.K. Onko Rowlingilla yhteistä? He ovat kaikki leijoja, astrologisten horoskooppimerkkien mukaan! Näillä ihmisillä on myös joitain leo -horoskoopin vahvimpia piirteitä, mukaan lukien lahjakkaat, sinnikkäät johtajat.

Mutta leona olemisessa on muutakin kuin johtajuusominaisuuksia! Pikakurssillamme, joka koskee elämäsi ihmisten (tai itsesi!) Ymmärtämistä ja niihin liittymistä, jotka kuuluvat leomerkin alle, käsittelemme seuraavaa:

  • Selitä, mitä leo on
  • Määrittele kahdeksan tärkeintä leo -ominaisuutta, mukaan lukien merkin vahvuudet ja heikkoudet
  • Kuvaile leo -ominaisuuksia romanttisissa, platonisissa ja ammattisuhteissa
  • Anna neuvoja olla paras leo, joka voit olla
  • Anna muille vinkkejä leoihin liittymisestä heidän elämässään

Tutustutaan nyt tähän elokuun horoskooppimerkkiin!

runko-uros-leijona-leo

Leot saavat monet ominaispiirteistään kreikkalaisesta myytistä Nemean -leijonasta.

Mikä on Leo?

Mistä tiedät, oletko leo? Leo -syntymäpäivien päivämäärät (noin) 23. heinäkuuta - 22. elokuuta . Tämä on silloin, kun aurinko kulkee Leon läpi kiertäessään maata. Tämä tarkoittaa sitä, että leo on ehdottomasti kesämerkki, minkä vuoksi leot ovat yleensä niin tulisia persoonallisuuksia.

Astrologia kertoo, että leijona on horoskoopin viides merkki , Oinas, Härkä, Kaksoset ja Syöpä. Leijonamerkkiä hallitsee aurinko ja se on kiinteää laatua —Tämä tarkoittaa, että kirkkaasti palava Aurinko vahvistaa leijona persoonallisuustyypin johdonmukaisiksi, enimmäkseen muuttumattomiksi piirteiksi.

Leon hallitseva elementti on tuli ja sen horoskooppisymboli on leijona. Molemmat symbolit auttavat selittämään leojen ominaispiirteet. Räjähtävän tulen tavoin leot ovat yleensä lämpimiä, intohimoisia ja dynaamisia. He iloitsevat mahdollisuuksista antaa karismaattisen, osallistavan persoonallisuutensa loistaa.

Ja kuten heitä edustava leijona , Leot ovat myös vahvoja, rohkeita ja valmiita hallitsemaan kaikkea, mitä he aikovat tehdä. Kun leot ovat asettaneet tavoitteen, he pyrkivät siihen päättäväisesti. Jos leo päättää jonkin asian, kaikkien on parempi olla tieltä!

Olemme maininneet, että leot liittyvät usein leijoniin sekä persoonallisuuden että käyttäytymisen suhteen. Mutta monet ihmiset eivät ymmärrä, että leijona horoskooppi on liittyvät Kreikan myytti Nemean -leijonasta.

Tarinan mukaan Nemean -leijona terrorisoi nemealaisia ​​kyläläisiä, jotka asuivat hänen lähellä. Monet tämän myytin versiot sanovat, että Nemean -leijona kidnappasi naisia ​​ja piti heidät kaapissa houkutellakseen sotureita kuolemaan. Kaikki tarinat ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, kuinka ilkeä Nemean -leijona oli. Se oli valtava ja raivoisa, eikä sitä voitu tappaa kuolevaisilla aseilla sen läpäisemättömän turkin vuoksi.

Lopulta kuningas Eurystheus lähettää serkkunsa Heraklesen tappamaan leijonan. Tätä varten Heracles odottaa, kunnes leijona palaa luolaan, ja Heracles kuristaa sen paljain käsin. Jumalatar Athena auttaa sitten Heraclesia leijonan ihoon, ja hän käyttää läpäisemätöntä vyötä haarniskana.

Vaikka Nemean -leijona oli ehdottomasti tämän tarinan konna, tämä tarina korostaa myös leijonan voimaa, älykkyyttä ja sitkeyttä. Vaikka Nemean-leijona ei ehkä ole käyttänyt näitä ominaisuuksia hyväksi, se ei tarkoita, että nykyajan leot eivät voi. Kun leot ovat parhaimmillaan, t hei voi kanavoida nimikuvansa ominaisuuksia tekemään suuria asioita sekä itselleen että läheisilleen!

body-leo-astrologinen merkki

Tämä on leojen astrologinen symboli!

mitä tarkoittaa koulun ulkopuolinen toiminta

Leon 8 tärkeintä ominaisuutta

Nyt kun sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä leo on, kannattaa käyttää enemmän aikaa leopiirteiden tutkimiseen.

Jokaisella persoonallisuustyypillä on vahvuutensa ja heikkoutensa, ja ne, jotka kuuluvat leijonastrologisen merkin alle, eivät ole erilaisia. Jos olet leo, on tärkeää ymmärtää, mikä saa sinut rastiin. Leona, joka kaipaa menestystä, tämä on tärkeä ensimmäinen askel matkallasi suuruuteen! Leo -persoonallisuutesi tunteminen voi auttaa sinua maksimoimaan vahvuutesi ja minimoimaan heikkoutesi.

Leo -ominaisuuksien ymmärtäminen on tärkeää kaikille jolla on elämässä leijona kuitenkin. Kun ymmärrät leokumppaneitasi, perheenjäseniäsi, ystäviäsi ja työtovereitasi, voit rohkaista heidän kasvuaan ja auttaa heitä tarkistamaan itsensä, kun he ovat hieman kurittomia.

Tässä mielessä katsotaanpa leo -piirteitä ja tämän horoskoopin neljää suurinta vahvuutta ja heikkoutta.

4 parasta leo -vahvuutta

Kun ajattelet leijonia ja tulta, ajattelet luultavasti isoa ja kovaa, käskyllistä ja voimakasta, lämmintä ja häikäisevää. Nämä ihailtavat leijonien ja tulen ominaisuudet kiteyttävät melko paljon piirteet, jotka tekevät leijonastrologisesta merkistä erityisen. Leo-persoonallisuus tunnetaan yleisimmin neljästä vahvuudestaan: anteliaisuus ja suurehkoisuus, itseluottamus, päättäväisyys ja luonnollinen johtajuus.

Vahvuus 1: Anteliaisuus ja suuret sydämet

Onko sinulla ystävää, joka antaisi sinulle paidan selästäsi, jos sitä tarvitsisit? Ehkä sinulla on serkku tai sisar, joka tunnetaan parhaiden syntymäpäivälahjojen antamisesta. Jos sinä teet, on hyvä mahdollisuus, että henkilö on leo.

Leoissa on se, että heillä on paljon rakkautta annettavaa. Jos leo löytää sinulle paikan sydämessään, pidä itseäsi onnekkaana: Leot ovat yleensä erittäin anteliaita aikansa, huomionsa, kiintymyksensä ja rahansa kanssa. Tämän seurauksena leot pyrkivät houkuttelemaan ihmisiä heidän luokseen ... joten älä ole yllättynyt, jos elämäsi leoilla on melko huomattava seurue!

Vahvuus 2: Itseluottamus

Itseluottamus tulee helposti myös leoille. Kuten heidän leijonasymbolinsa , Leot tietävät olevansa voimakkaita ja hallitsevia, eivätkä pelkää näyttää sitä . Leot ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka voivat käyttää hiuksiaan hullussa uudessa tyylissä (vain koska he haluavat!), Ja muutamassa viikossa siitä on tullut uusi trendi. Leot eivät pelkää pitää siitä, mistä he pitävät, ja he kantavat itsensä niin uskomattomalla luottamuksella, että he voivat vakuuttaa muut ihmiset pitämään siitä.

Koska leot yhdistävät oman itseluottamuksensa anteliaaseen henkeen, Leot ovat usein yleensä erinomaisia ​​cheerleadereita ympärillään oleville. Oletko huolissasi kokeen läpäisemisestä? Leo -ystäväsi on varma, että pärjäät loistavasti. Onko suuri kilpailu tulossa? Leo -ystäväsi ei ainoastaan ​​auta sinua harjoittelemaan, vaan he vakuuttavat sinut siitä, että voitat mitä tahansa!

Vahvuus 3: päättäväisyys

Leot ovat myös sitkeitä ja päättäväisiä, mikä tekee heistä melko pysäyttämättömiä, kun ajatellaan, kuinka paljon heillä on itseluottamusta. Kun leot aikovat saavuttaa jotain, he eivät lopeta ennen kuin se on tehty (ja tehty oikein). Heidän päättäväisyyttään ruokkii yleensä järjetön optimismi, joka vie heidät läpi silloinkin, kun tie tavoitteiden saavuttamiseen on kivinen.

Tuloksena ovat ihmiset, jotka jahtaavat valtavia tavoitteita. Leot eivät halua vain kiivetä millekään vuorelle, he haluavat saavuttaa Everestin! Näin ollen Leot tunnetaan siitä, että he asettavat katseensa suuriin tavoitteisiin ... ja saavuttavat ne.

Vahvuus 4: Luonnollinen johtajuus

Lopuksi, leot ovat usein luontaisesti lahjakkaita johtajia. Itseluottamus, päättäväisyys ja suuri sydämellisyys ovat piirteitä, joita useimmat ihmiset ihailevat ja haluavat, joten ei ole yllättävää, että leot sopivat usein hyvin johtamaan muita . Heidän karismansa vetää ihmisiä puoleensa, ja heidän itseluottamuksensa herättää luottamuksen kykyihinsä. Lisäksi heidän anteliaisuutensa ja optimisminsa kasvattavat uskollisuutta johtajilleen. Jos tiedät jonkun, joka valitaan johtamaan ryhmäprojekteja tai opiskelijajärjestöjä edes yrittämättä, sinulla on hyvät mahdollisuudet olla tekemisissä leon kanssa!

kehon vihainen nainen

Yksi leojen suurimmista heikkouksista on kyvyttömyys hyväksyä kritiikkiä. Muista, että kritiikki ei ole ilkeää - se paranee entisestään!

4 parasta leo -heikkoutta

Vahvuuksista on se, että äärimmäisyyksiin he voivat muuttua heikkouksiksi. Leon pääominaisuuksiin voivat kuulua suurehkoisuus, itseluottamus, päättäväisyys ja hyvä johtajuus, mutta jokaisella ominaisuudella on myös kääntöpuolensa. Kun kolikko kääntyy, saatat nähdä vilauksen tämän elokuun horoskoopin neljästä suurimmasta heikkoudesta.

Tässä on opas neljään leopiirteeseen, jotka tunnetaan yleisesti tämän merkin 'varjopuolena'.

Heikkous 1: Naiivisuus

Leo-persoonallisuuden anteliaisuus ja sydämellisyys voivat jättää heidät alttiiksi pettymyksille. Leot avaavat sydämensä monille ihmisille, eivätkä he ole niukkoja kenellekään. Leon ystävällisyyden saamattomat vastaanottajat saattavat nähdä leot helposti tavoitettavina kohteina. Leon luottavainen luonne voi jättää heidät sokeiksi, kun heidän uskollisuutensa ei ole vastavuoroinen, ja loukkaantua, kun heidän anteliaisuutensa kohdataan kiittämättömästi.

Tasapainoiset leot varmistavat, että he ympäröivät itsensä ihmisiin, joihin he luottavat ja joiden avulla he voivat nähdä, milloin heitä kohdellaan huonosti. Etsi ihmisiä, jotka ovat syntyneet Oinas- tai Jousimies-merkkien alla-nämä ihmiset ovat yleensä erittäin havaitsevia ja rehellisiä, ja he voivat auttaa suojelemaan sinua yksipuolisilta suhteilta.

Heikkous 2: Ylimielisyys

Leot voivat pahimmillaan muuttua ylimielisiksi. Itsevarmat leot eivät pelkää osoittaa rakastavansa ja arvostavansa itseään ja ylpeitä lahjoistaan ​​ja kyvyistään. Mutta leot tunnetaan all-in-ihmisinä ... ja kun jatkat all-in-peliä sinä itse, voit tulla egoistiseksi. Ylimielisillä leoilla on taipumus tehdä kaikkensa heistä, ja he voivat tulla hylkääviä ihmisiä kohtaan, joilla ei ole samoja tavoitteita ja päättäväisyyttä kuin heillä.

Tämän välttämiseksi leojen on varmistettava, että he hillitsevät luottamustaan ​​terveellä nöyryysannoksella. Tämän tekeminen varmistaa, että pidät egosi kurissa. Pitkällä aikavälillä tämä on avain vahvojen suhteiden luomiseen, jotka tukevat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Heikkous 3: itsepäisyys

yliopiston haastattelukysymyksiä

Leon päättäväisyys voi kääntyä itsepäisyydeksi. Leot työskentelevät kovasti saavuttaakseen tavoitteensa ja täyttääkseen sitoumuksensa. Auringon voimakas tämän horoskoopin hallinto tarkoittaa, että leoja ei todennäköisesti suostutella valitsemaan vaihtoehtoista reittiä tavoitteidensa saavuttamiseksi, ja heidän itsenäinen henkensä estää heitä usein pyytämästä apua, kun he sitä tarvitsevat. Näissä tilanteissa Leon tahallisuus voi näyttää muille itsepäisyydeltä.

Johtajina on tärkeää, että leot pystyvät pitämään aseensa kiinni ja jahtaamaan näkemystään. Muista kuitenkin, että jopa parhaat ideat paranevat, kun ihmiset työskentelevät yhdessä. (Se ei ole vain sinusta, muistatko?) Paras tapa tehdä tämä on ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka ovat hyviä luomaan yhtenäisyyttä ja yksimielisyyttä, kuten Kalat ja Neitsyt.

Heikkous 4: Kyvyttömyys hyväksyä kritiikkiä

Lopuksi, leot rakastavat johtoasemaa voivat merkitä sitä, että he kamppailevat ottamaan vastaan ​​kritiikkiä. Leot ovat tottuneet siihen, että kaikki rakastavat heitä, ja heidän karismansa pyrkii saamaan heidät pois vaikeimmista tilanteista. Mutta leot eivät ole immuuneja tekemään huonoja päätöksiä - ja kun heitä kutsutaan, heillä on taipumus suhtautua siihen melko huonosti. Kun olet liian itsevarma, voit joutua ansaan ajatella, ettet tee virheitä. (Spoilerihälytys: kaikki tekevät virheitä!)

Monimutkaiset leot tietävät tämän itsestään ja työskentelevät kovasti ollakseen avoimia muiden mielipiteille, sekä heidän ajatuksilleen että itselleen. He eivät käytä kritiikkiä henkilökohtaisesti, mikä on johtajien tärkeä taito. On hyvä idea ympäröidä itsesi ihmisiin, joihin voit luottaa, kuten Syövät tai Kauris. Näin tiedät, että sinulle kerrotaan totuus ... vaikka totuus sattuu.

kehon-auringonlaskun-parisuhde

Leot ihmissuhteissa

Jos mietit, millaista käyttäytymistä voit odottaa leolta romanttisessa, platonisessa tai ammatillisessa suhteessa, älä ihmettele enää: Tässä on lyhyt opas Leon parisuhteeseen siirtymiseen SO: iden, ystävien ja työtovereiden kanssa.

Leot romanttisissa suhteissa

Kun on kyse romanttisista suhteista, Leot tunnetaan voimakkaasta intohimostaan. Leon elämänhalu ulottuu heidän läheisiin suhteisiinsa, joissa heidät tunnetaan leikkisästä, hauskasta, uskollisesta ja vilpittömästä. Jos olet saanut leon silmän, hän ilmoittaa sinulle; Leot eivät pelkää jakaa tunteitaan ja he eivät jauhaa sanoja kertoessaan miltä heistä tuntuu.

Leot odottavat romanttisilta kumppaneiltaan syvää sitoutumista, jakamatonta huomiota oikeaan aikaan ja seikkailua. Mutta ennen kaikkea leot haluavat kumppanin, joka vastaa heidän intohimoaan - niin romanttisesti kuin muutenkin . Tällainen voimakas energia voi kuitenkin olla uuvuttavaa joillekin kumppaneille, joten on tärkeää, että leon rakastaja on vakuuttava omista tarpeistaan ​​ja toiveistaan, kun leon tuli palaa hieman liian kuumana.

Haluatko tietää, voisiko elämäsi leo olla mahdollinen sielunkumppani? Leot sopivat romanttisimmin Jousimiehen, Oinas-, Vesimies- ja Vaaka -merkkien alla syntyneiden kanssa. Jousimies on Leon ihanteellinen ottelu, koska molemmat ovat kiinteitä palomerkkejä, jotka voivat tuoda toisen haluaman voimakkuuden ja intohimon. Leot ovat myös yhteensopivia Oinas, toinen palomerkki; he jakavat aggressiivista energiaa, jota molemmat merkit kunnioittavat. Toisaalta Vesimiehen tunnusomainen ilmaelementti pystyy puhaltamaan Leon liekkejä - toisin sanoen nämä vastakohdat houkuttelevat. Viimeisenä on Vaaka, toinen tapaus, joka sopii hyvin vastakohtien välille: ilmakyltti Vaaran maku rauhasta ja harmoniasta voi rauhoittaa ja tasapainottaa Leon taipumusta dramaattiseen.

Jos et ole yksi näistä merkeistä, mutta olet rakastunut leoon, älä huoli. Tiedä mitä leot tarvitsevat suhteista (ja tietää mitä sinä myös tarve), on suurin avain suhteesi toimimiseen.

body-two-girls-friends

Yksi avaimista ystävystyä leon kanssa on hyväksyä se kaikki haluaa ystävystyä leon kanssa!

Leot platonisissa ihmissuhteissa

Jos sinulla on ystävä, joka on leo, saatat tuntea olevani yksi sadasta! Tämä johtuu siitä, että ihmisiä kiinnostaa Leon karisma, itseluottamus, anteliaisuus ja uskollisuus. Toisin sanoen kaikki haluavat olla ystäviä leojen kanssa.

Leojen ystävyyssuhteet ulottuvat usein monenlaisiin ihmisiin ja ympäröivät heitä suurella, eklektisellä ystäväryhmällä. Ja kun kaveriporukka kokoontuu, leot ovat yleensä keskellä, viihdyttäen ihmisiä huumorintajullaan ... tai tekemällä kohtauksen uusimman ihmissuhdedraaman kanssa.

Olivatpa he esittelemässä hyvää esitystä tai sekoittaneet potin, Leot etsivät hyvää aikaa, ja he tuovat mielellään hauskaa ja jännitystä välittäville ihmisille. Jos olet ystävä leon kanssa, löydät todennäköisesti matkustajan istuimelta uusia seikkailuja, houkutellaan täyttämään hulluja rohkeuksia ja vedetään tanssilattian keskelle. Leot rakastavat olla valokeilassa, ja heidän rohkea henkensä johtaa usein siihen, että he asettavat sävyn sosiaalisissa tilanteissa ja odottavat joukkueensa putoavan linjaan. Leot kertovat etukäteen, mitä he haluavat ja tarvitsevat ystävyyssuhteissaan, eivätkä he pyydä anteeksi siitä, että he laittavat kaiken ulos.

istui espanjan aihekoekäytäntö

Mutta voit myös odottaa, että leo -ystäväsi on nurkassasi kaikesta huolimatta. He tuovat ystävyyteensä vaalimaan samaa kiihkeää intohimoa, joka polttaa heidän pyrkimystään tunnustukseen, johtotehtäviin ja ihailuun. Vaikka leot ovat yleensä hyvin itsenäisiä, he suojelevat ystäviään ja rakkaitaan kaikin keinoin. Leojen tiedetään sitoutuneen muuttumattomiin arvoihin; Jos sinulla on onni olla heidän ystävänsä, huomaat, että uskollisuus ja luotettavuus heidän suhteissaan ovat kaksi heistä.

Leot ammattisuhteissa

Leojen on maksettava tappiot kuten kaikkien muidenkin, joten mitä voit odottaa leolta, joka jakaa kennosi tai allekirjoittaa palkkasi? Ammatillisissa suhteissa leot tunnetaan energisenä, luovana, optimistisena ja valmiina ottamaan vastuun. Leot sopivat hyvin johtotehtäviin ammatillisissa ympäristöissä, varsinkin kun heille annetaan paljon vapautta ja heidän taitonsa vastaavat käsillä olevaa tehtävää. On todennäköistä, että saatat työskennellä leon palveluksessa, ja jos et tee niin, ne, joiden kanssa työskentelet, luultavasti hyökkäävät tilaisuuteen ottaa johto projekteihin tai ohjata muita.

Vaikka Leon päättäväisyys ottaa johtoasema saattaa vaikuttaa ylimieliseltä tai itsekeskeiseltä kollegoiltaan, jotka eivät tunne heitä kovin hyvin (tai kun heillä on vapaapäivä), Leot keskittävät usein voimansa työn tekemiseen oikein, koska he ovat todella omistautuneita työhönsä . Tavoitteen saavuttamiseksi tai projektin täydentämiseksi leot saattavat ajoittain menettää huomionsa tiimipelaajan arvosta, jolloin heidän tyypillinen yksilöllisyytensä voi ottaa vallan etsiessään tehokkainta tapaa tehdä työ.

Loppujen lopuksi leopiirteet voivat olla erittäin hyödyllisiä työpaikalla. Leot haluavat vain tilaa ajatella ja toimia luovasti työssä, mahdollisuuksia johtaa asioita, joissa he ovat erinomaisia, ja auttaa muita löytämään tehokkaimman tien menestykseen. Jos työskentelet leon kanssa, työskentelet go-getterin kanssa; Jos opit tuntemaan leon, jonka kanssa työskentelet, saatat löytää uskollisen asianajajan ja joukkuetoverin, jotka hyppäävät tilaisuuteen aivoriihiin, tarjoavat rehellistä palautetta tai kantavat osan taakastasi, kun tarvitset kättä.

body-graphic-people-images

Jos olet leo, lue ja opi kuinka voit olla paras itsesi.

Neuvoja leoille

Vahvuuksien ja heikkouksien tunteminen antaa meille voimaa, joten tietysti haluat ymmärtää leo -ominaisuudet sinä esittele ja luo tapoja, joiden avulla voit maksimoida ne, joista olet ylpeä. Tässä on neljä asiaa, joita voit tehdä hyödyntääksesi hämmästyttävän leo -persoonallisuutesi!

Anna muidenkin loistaa

Leona saatat haluta olla valokeilassa, ja sinulla on todennäköisesti vaikuttavia kykyjä esille. Olet todennäköisesti tottunut menestymään - ehkä jopa olemaan paras. Mutta leot voivat tuntea itsensä uhatuiksi, kun he ovat lähellä muita, jotka myös houkuttelevat valokeilaa, joskus tuntevat mustasukkaisuutta tai menestyksen uhkaa.

Muista vain, että muiden menestys ei ole uhka omallesi! Kaikilla on paljon tilaa loistaa kirkkaasti. Itse asiassa se, että voit juhlia muiden - etenkin ystäviesi, perheesi ja työtovereidesi - voittoja, auttaa sinua olemaan tyytyväinen siihen, kuka olet pitkällä aikavälillä. Tasapainoisimmat leot nostavat kaikki ympärilleen, mikä puolestaan ​​auttaa heitä loistamaan kirkkaammin.

Jousta

Leoja hallitsee kirkas kirkas aurinko - tämä horoskooppimerkki ei koskaan laannu tai horju. Kieltämättömän auringon tavoin leot voivat olla joustamattomia standardeistaan ​​ja odotuksistaan ​​sekä itselleen että muille. Sitoumustesi noudattaminen on tärkeää, ja arvojesi pysyminen uskollisena antaa sinun elää johdonmukaista elämää. Turvallisuuden tunne on varma siitä, mitä voit odottaa itseltäsi ja muilta.

Elämä ei kuitenkaan aina voi vastata odotuksiamme, eivätkä muutkaan. Joustavuus elämäsi sitoumusten suhteen voi jättää tilaa odottamattomille, ja se voi suojata sinua pettymyksiltä joka kerta, kun asiat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan. Yritä harjoittaa joustavuutta aina kun voit tottua tunteeseen. Tämä voi olla niin pientä kuin antaa jonkun muun valita, minne mennä illalliselle! Ohjien luopuminen voi joskus vaatia harjoittelua, mutta lopulta olet onnellisempi sen puolesta.

body-in-my-rehellinen-mielipide-IMHO

Älä pelkää luottaa muihin

Leijonasymboli edustaa yhtä leomerkin suurimmista vahvuuksista: rohkeutta. Rohkeat ja pelottomat leot pyrkivät yleensä tavoitteisiinsa ja tavoitteisiinsa määrätietoisesti. Niitä ei myöskään todennäköisesti vaiheiteta, kun meno vaikeutuu, koska leot tunnetaan myös fyysisestä ja henkisestä lujuudestaan. Ja vaikka leot eivät olisikaan vahvoja ja itsevarmoja, he valehtelevat siihen asti, kunnes ne onnistuvat.

Mutta jopa vahvimmat tarvitsevat joskus tukea, ja leona olemisen etu on, että sinulla on todennäköisesti laaja tukiverkosto, johon voit kääntyä. On täysin terveellistä soittaa ystävälle, jos väsyt. Se, että sinun odotetaan johtavan koko ajan, ei tarkoita, että sinun on pakko! Voima -osoitteen näyttämisellä, kun tunnet olosi huonoksi, on omat puolensa, mutta niin tekee itsesi olla vain ihminen kuten kaikki muutkin.

Ole rehellinen, mutta älä julma

Rehellisyys on arvostettu ominaisuus ihmissuhteissa, ja leot ovat jatkuvasti rehellisiä ihmisille, joita he rakastavat ja joiden kanssa he työskentelevät. Yhdessä leon sosiaalisesti hallitsevan persoonallisuuden kanssa heidän rehellisyytensä voivat joskus tuntua tunteettomilta.

Muistaminen siitä, että on hyvä olla rehellinen, mutta ei raakaa, säästää paljon surua suhteissasi. Hidastaminen ja rehellisen henkilön tarpeiden ajatteleminen voi auttaa sinua kommunikoimaan heidän kanssaan tavalla, joka saa heidät tuntemaan itsensä rakastetuksi ja arvostetuksi. Ja älä unohda osoittaa samaa empatiaa henkilölle, jolle leo voi olla anteeksiantamattoman rehellinen: itsellesi.

body-word-balloon-exclamation-mark-tip

Neuvoja leoihin liittymiseen

Rakastitpa sitten leoa, väität sitä BFF: ksi tai ryhdyt työskentelemään sellaisen kanssa, saatat hyötyä pienestä neuvosta, miten suhtautua näihin kirkkaisiin, intohimoisiin ihmisiin. Suosittelemme kokeilemaan näitä kolmea asiaa, jotta voit löytää harmonian suhteistasi maailman leoihin ja hyödyntää positiivisia leo -ominaisuuksia.

Anna heidän rakastaa sinua!

Leot rakastavat jakaa lahjojaan ympärillään olevien ihmisten kanssa - he menestyvät, kun he voivat laajentaa anteliaisuuttaan muille. Leon halu antaa lahjoja tai noutaa sosiaalisten retkien sekki heidän kanssaan välittävien kanssa voi olla ylivoimainen joillekin varattuille tähtimerkeille, mutta paras tapa liittyä leoon on antaa heidän olla anteliaita. Hyväksy heidän lahjansa. Anna heidän kattaa lasku, kun he vaativat. Ilmaista kiitollisuutta.

Ja paras tapa liittyä anteliaaseen leoon? Pidä hauskaa! Leot rakastavat nähdä sinun nauttivan pöydän tuomasta hauskasta.

Ole suora

Leot eivät ole hienoja hienovaraisuudellaan. Ennakkoluulottomasti ja rehellisesti, leot vastaavat todennäköisimmin hyvin, kun olet suoraan heidän kanssaan. Jos olet järkyttynyt leosta elämässäsi, vihjeiden pudottaminen tai huutaminen ja turvotus toivoen, että he ottavat vastaan ​​kehonkielesi, ei todennäköisesti saa sinua etsimääsi vastausta.

Sen sijaan kerro heille tarkasti, mitä haluat tai tarvitset. Jos jokin asia vaivaa sinua, ole suora siitä. Mutta kun teet niin, muista, että leot voivat tuntea itsensä uhatuiksi, jos he tuntevat hahmonsa kyseenalaiseksi tai kritisoit heidän persoonallisuuttaan. Muistuttamalla leoa, että rakastat, arvostat ja kunnioitat häntä - vaikka olisitkin järkyttynyt heistä! - voi auttaa heitä vastaanottamaan palautteesi armollisesti.

Kannusta heitä

Leot reagoivat hyvin ystävällisiin sanoihin. He ovat ylpeitä siitä, keitä he ovat, ja he ovat parhaimmillaan, kun he tietävät, että ihmiset, joita he ympäröivät, ovat myös ylpeitä heistä. Jos etsit tapaa antaa leolle moraalista vauhtia, sano se vain sanoiksi.

Olipa kyseessä harkittu teksti, huutaminen Instagram -tarinasi tai käsinkirjoitettu muistiinpano, leot tuntevat olevansa rakastetuimpia, kun he kuulevat sinun sanovan sen. Älä pidättele auttamasta leoja näkemään itsensä parhaat puolet, kun he unohtavat kirkkautensa loistavan - tee se vain rohkaisevilla sanoilla.

vartalo-henkilö-nuolet-seuraava

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset