8 perustason Taurus-ominaisuutta, selitetty

feature_taurus_zodiac_sign_symboli

Oletko Härkä horoskooppi, vai tunnetko jonkun, joka on? Jos haluat tietää vahvuutesi ja heikkoutesi taurana tai kuinka suhtautua härkäsi elämässäsi, olet tullut oikeaan paikkaan. Lue lisää oppiaksesi tästä huhti-toukokuun horoskooppimerkistä, tärkeimmistä härkäpiirteistä, joita etsit, ja mistä härkä on suhteissa.

Mikä on Härkä?

Härkä on kuka tahansa, jolla on syntymäpäivä 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta. Härkä on toinen 12 astrologisesta merkistä ja sitä edustaa härän tähdistö. Neljästä eläinradan elementistä (ilma, maa, tuli ja vesi) Härkä on maan merkki.

Taurealaisten, kuten heitä edustavan härän, tiedetään olevan älykkäitä, luotettavia, ahkeria, omistautuneita ja itsepäisiä. Mutta Härällä on enemmän kuin mitä näkee. Sukelletaan sisään ja opitaan kaikki Härkä-persoonallisuudesta sen hyvältä puolelle huonoon puoleen.

Härän tärkeimmät ominaisuudet

Astrologiassa kutakin horoskooppimerkkiä edustaa yksi kolmesta modaliteetista: kardinaali, kiinteä tai muutettava. Kyltin modaalisuus on vain yksi tapa sanoa: 'Näin tämä merkki ilmaisee itseään.' Härkä-modaliteetti on kiinteä , mikä tarkoittaa, että tämän merkin alla syntyneet ihmiset ovat yleensä luotettavia, pysyviä ja vakaita.

Mutta on monia muita kiehtovia Härän ominaisuuksia paitsi vain maadoitettu luonne. Tässä on joitain tärkeimpiä Taurus-piirteitä.

Positiiviset Härkäpiirteet

Taurealaisia ​​pidetään eläinradan ankkureina. Heidän kiinteä toimintatapansa tarkoittaa, että Bulls rakastan heidän vakauttaan ja löydät mukavuutta johdonmukaisuudesta . Mikä tahansa tai joku, joka vaarantaa tämän tai heidän turvallisuustuntonsa, voi joutua kohtaamaan erittäin vihaisen kiertueen!

Myös Härkä-merkin alla syntyneet ihmiset arvostaa rehellisyyttä ennen kaikkea , joten älä yritä vetää heille nopeaa - he eivät koskaan anna sinulle anteeksi, jos huomaat, että olet pettänyt heidät.

Kuten taivaallisten eläinten edustajansa Taureans älä välitä kovasta työstä ja älä pelkää tehdä mitä työn tekemiseen tarvitaan. Toisin sanoen, jos ryhmässäsi on Härkä luokan projektiin, olet loistavissa käsissä! Yhdessä heidän ahkera luonteensa on taso kunnianhimo ja henkinen sitkeys se tekee Taureansista todellisen voiman, joka on otettava huomioon.

Mutta kaikki ei ole näiden Bullien työtä. Taurealaiset rakastavat nautintoa ja Nauti kaikesta ylellisestä ja kodikkaasta . 'Työskentele kovasti, pelaa kovasti' on motto, jota voidaan ehdottomasti soveltaa tähän merkkiin. Maku elämän hienommista asioista Taurus-merkki osaa rentoutua ja pitää hauskaa.

Negatiiviset Härkäpiirteet

Aivan kuten sonnit tunnetaan uskomattomasta itsepäisyydestään, Taurus-merkin alla syntyneiden ihmisten katsotaan usein olevan hyvin asetettu heidän tavallaan . Jos kysyt heiltä siitä, he vain kertovat, että se on heidän omistautuneen luonteensa, eivätkä he yrittävät olla vaikeita. Tämä laatu tekee niistä erittäin kestäviä muutoksille.

Lisäksi Taureans eivät pidä auktoriteetista ja saattaa haastaa opettajan tai professorin, jonka he uskovat olevan väärässä jossakin tai vain tuhlaamaan aikaa. Joten tiedät yhden luokan opiskelijan, joka puhuu aina professorin kanssa? Todennäköisesti Härkä.

Jos he eivät ole varovaisia, Taureans voivat viedä ilonhakukeinonsa liian pitkälle . Tällaiset hedonistiset taipumukset voivat johtaa suoraan laiskuuteen ja viivyttelyyn, mikä ei milloinkaan näyttää hyvältä kenellekään!

mikä on keskimääräinen lukion gpa

Taajuuden toisessa päässä Bulls voi olla valtava perfektionistit . Jos joku tai joku ei ole aivan täydellinen, taurealaisten tiedetään kääntävän nenänsä ja kävelevän pois.

body_bull_animal_taurus

Härkäpiirteet suhteissa

Puutteet ja kaikki, suhde Härän kanssa on melkein aina hyvä asia. Tässä on mitä odottaa Härkä-persoonalta romanttisissa, platonisissa ja ammattisuhteissa.

Romanttinen

Voit lyödä vetoa siitä, että horoskooppi Venuksen (rakkauden jumalattaren) kanssa hallitsevalla planeetallaan ei poistu romanssista. Koska Taureans rakastaa täydellisyyttä, tarvitsee vakautta ja vastustaa muutosta, he eivät kiirehdi suhteisiin kenenkään kanssa . Ei, heidän kumppaneidensa on oltava jotain upea .

Jos tapailet Härän kanssa, on varottava, että saattaa kestää aikaa, ennen kuin he tekevät sinusta Mary Jane Watsonin Peter Parkerilleen (tai päinvastoin). Kun Härkä on kuitenkin valinnut sinut, heidän uskollinen, aito luonto tarkoittaa, että he ovat siinä pitkällä matkalla.

Jos olet Härkä parisuhteessa, yritä olla joutumatta täydellisyyden etsimisen ansaan ja muista nauttia paramouristasi juuri sellaisena kuin ne ovat tällä hetkellä.

platoninen

Taurealaiset ovat eläinradan höyhenpeitteitä. Ystävinä he ovat luotettava ja luotettava . Toisin kuin noidat orjapussit, Hufflepuffit tekisivät ei milloinkaan huijata quidditch-ottelussa tai valehdella sinulle siitä villapaidasta, jonka luulet näyttävän söpöltä, mutta tekee sinusta näyttävän märkästä vaahtokarkista.

Bottom line: hanki itsellesi Taurus-ystävä, stat.

Ammattilainen

Työelämässä taurealaiset ovat kärsivällinen, luotettava ja v ery perusteellinen . Kun heille annetaan tietty tehtävä, he hoitavat sen laserterävällä tarkennuksella, kunnes se on valmis. Jos sinulla on Taurus-työntekijä tai työtoveri, Tämä on henkilö, jonka haluat työskennellä suurissa projekteissa, jotka tarvitsevat huolellisen käden.

Tästä huolimatta tämä voimakas keskittyminen voi vaikeuttaa Härkä-merkin keskittymistä useampaan kuin yhteen tehtävään kerrallaan, joten on parasta, jos he voivat työskennellä projektin läpi kokonaisuudessaan ennen kuin aloitat toisen.

Yleisesti ottaen Bulls nauttii rahan ansaitsemisesta (sen ansiosta he voivat elää ylellisyydessä!) Ja siksi työskentele ahkerasti säilyttää vakauden tunne. Voit aina luottaa siihen, että Härkä on uskollinen työntekijä, työtoveri tai pomo!

body_taurus_stellation Taurus-tähdistö( Crednerille / Wikimedia Commons)

Neuvoja Härälle

On hienoa olla rehellinen, mutta Häränä haluat huolehtia siitä, ettet törmää röyhkeisiin tai loukkaaviin. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tulisi valehdella - totuuden kertominen on luonteesi, joten ei ole mitään järkeä yrittää torjua sitä! sinun tulisi harjoitella ajatusten keräämistä, jotta voit tuottaa huomaavaisemman ja herkemman vastauksen .

milloin ennakkohakemukset ovat määräaikaisia

Koulussa ja työpaikoissa Härän ominaisuudet voivat toimia kahdella tavalla: liian sijoittuneet tai liian laiskat. Jos olet enemmän entisiä, ota kyky keskittyä ja saada tehtävät suoritettua, mutta pidä taukoja , pyydä apua tarvittaessa ja vältä kaiken mukavuutesi uhraamista.

Jos sinulla on taipumus olla laiskemmalla puolella (se on ok - meillä kaikilla on puutteitamme!), Työskentele saadaksesi itsesi irti noista viivytysjaksoista tekemällä aikataulun ja pitämällä itseäsi siinä.

Lopuksi, älä pelkää pitää kiinni aseistasi aina kun kohtaat vaikean päätöksen tai mielipiteen, johon et ole samaa mieltä. Itsepäisyytesi on olemassa syystä: se estää sinua toisten helposti suostuttelemasta (ja mahdollisesti pettämästä). Jos olet epävarma, kysy vain todisteita; voit aina muuttaa mieltäsi, jos todella haluat. Älä vain tee sitä, koska joku käskee!

Kuinka suhtautua Härkäsi elämässäsi

Jos sinulla on elämässäsi Härkä (tai murskaat yhtä!), Mutta et ole varma, kuinka voit olla yhteydessä heihin, älä huoli - olemme kuulleet sinut.

Ensimmäinen asia on muistaa, että taurealaiset rakastavat työskennellä ahkerasti ja rakastan rentoutua yhtä kovaa. Joten jos pystyt, solmia Härän kanssa jaetun työetiikan ja rakkauden chillaxingiin (Netflix, kukaan?).

Toinen, ole valmis vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin . Jos Härkä harkitsee päästää sinut maailmaansa, he aikovat eläinlääkäriä grillaten sinut. Muista, että kukaan ei pääse näiden härkien ohitse! Jos pystyt pitämään omasi, mahdollisuudet ovat melko hyvät, olet juuri saanut uuden (Taurean) ystävän.

Lopuksi, odottaa itsepäisyyttä . Taurealaiset eivät aina ole halukkaita muuttamaan tapojaan tai mieltään vain siksi, että olet heidän ystävänsä, kumppaninsa, pomo jne.

Tämä koskee myös Taurean lapsia, jotka saattavat jopa mennä niin pitkälle, että haastavat vanhempana toimivaltasi. Jos näin on, on hyvä keskustella heidän kanssaan vakavalla istuntokeskustelulla, joka selittää näkemyksesi ja puolestaan ​​kuunnella heidän mielipiteitään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.