8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Maaliskuussa 2016 SAT: lle tehtiin täydellinen uudistus, jossa keskityttiin enemmän perustelutaitojen testaamiseen kuin hämärään sanastotietoon.

Joten miten opiskelet SAT: lle nyt, kun vain ei ole niin paljon käytännön testejä saatavilla? Loppujen lopuksi ei ole mitään sellaista kuin varsinaisten virallisten SAT -testien tekeminen valmistautumaan todelliseen. Hyvä uutinen on, että monet vanhan SAT -muodon kysymyksistä ovat edelleen täysin relevantteja ja loistava resurssi taitojesi harjoitteluun!

parhaat muotikoulut Yhdysvalloissa

Tässä artikkelissa kerron sinulle kaiken siitä, mitä vanhoja kysymyksiä kannattaa etsiä ja mitkä ohittaa. Sitten annan sinulle valtava luettelo parhaista paikoista löytää ilmaisia ​​virallisia SAT -testejä käytettäväksi opiskeluun.

Ominaisuuskuva: Ed Schipul /Wikipedia

Mitä eroa on vanhan ja uuden SAT: n välillä?

Isojen kuvien muutokset

SAT ei enää testaa tietojasi ja taitojasi eristyksissä . Sen sijaan kollegion johtokunta on tehnyt kontekstiin ja perusteluihin paljon enemmän kysymyksiä.

Esimerkiksi sen sijaan, että testattaisit, tunnetko kielioppisäännön antamalla sinulle useita toisiinsa liittyviä lauseita, useat kielioppikysymykset tulevat nyt yhdestä kohdasta. Myös ttässä ei ole temppukysymyksiä - toisin sanoen tarkoituksellisesti hämmentävän sanamuodon kysymyksiä, joiden tarkoituksena on järkyttää sinua, vaikka tiesitkin testattavan taidon.

Jos haluat nähdä yksityiskohtaisen selityksen kaikista muutoksista, tutustukattava opas uuteen SAT: ään.

Pienet muutokset

Tarkemmin sanottuna, vaikka jokainen SAT -osa on suunniteltu uudelleen, eri osia on muutettu eri asteissa.Tämä on hieno uutinen! F tai monia uusia SAT -osioita, vanha SAT -kysymys on edelleen tärkeä ja hyödyllinen tutkimusresurssi .

Lopussa artikkelissa käyn läpi kunkin osan ja selitän, mitä vanhoja SAT -kysymyksiä voit käyttää tutkimiseen. BEnsinnäkin minulla on yleisiä neuvoja siitä, miten saat parhaan hyödyn vanhasta SAT: stä valmistautuessasi SAT -tenttiin.

Pienet asiat muodostavat suuret asiat. Kuten keltaiset kukat siinä kimpussa. ( E.mil.mil /Wikipedia)

kuinka suuri on 3 tuumaa

Voitko todella käyttää vanhaa SAT: ää nykyisen opiskeluun?

Kuitenkin päädyt opiskelemaan SAT: lle (tutustu oppaamme sinulle parhaan testausstrategian löytämiseksi ), käytät varmasti näitä kahta tekniikkaa:

 • lisäämällä heikkoja taitoja harjoittelemalla monia kysymyksiä, jotka testaavat näitä taitoja
 • simuloida testausolosuhteita ottamalla täydellinen SAT -testi yhdellä istumalla

Koska vanhan testin muoto ja ajoitus ovat melko erilaisia, se ei voi todella auttaa sinua testipäivän ehdollistamisessa-käytä siihen nykyisiä SAT-testejä. Bulos koska monet kysymyksistä ja kysymystyypeistä pysyvät samoina, vanhat testit ovat erinomaisia ​​yksilöllisten taitojen hiomiseen .

Käytä mahdollisimman paljon College Boardin virallisia SAT -testejä muiden yritysten kirjoittamien sijasta. Koska nämä vanhat testit ovat käyneet läpi saman kirjoitus- ja muokkausprosessin kuin kysymykset, joita kohtaat todellisessa testissä, nämä ovat lähimpänä toistamaan sitä, mitä kohtaat testipäivänä.

Lisäksi koska College Board on julkaissut ne virallisesti, niiden laadusta ei ole epäilystäkään. Toisaalta ei ole aina selvää, pystyykö toinen yritys jäljittelemään riittävästi College Boardin lähestymistapaa, tyyliä tai sanamuotoa. Kun pidät kiinni virallisista testeistä, sinun ei tarvitse huolehtia kolmannen osapuolen työn arvioinnista.

Huomaa lopuksi: SAT: lle tehtiin suuri uudistus myös vuonna 2005. Joten kun puhun alla olevista vanhoista testeistä, sanon 'ennen vuotta 2005' ja 'vuoden 2005 jälkeen' erottaakseen kaksi vanhaa SAT-versiota.

Mitä vanhojen SAT: ien osia minun pitäisi käyttää opiskeluun?

Tässä on erittely kaikista SAT -osioista, jotta ero pienimmistä suurimmista eroista vanhojen ja nykyisten testien välillä, sekä selitykset siitä, kuinka voit käyttää tehokkaasti vanhempia testejä opiskeluun.

Matematiikkaosasto

Matematiikkaosa on eniten muuttumaton. Nykyisessä SAT: ssa on vähemmän geometriaa kuin vanhoissa, ja joitain perus trigonometrioita on lisätty. Lisäksi siellä on nyt ei-laskin-osio.

Nykyiset SAT -kyselytyypit :

 • pieni määrä trigonometrian kysymyksiä
 • lisää kysymyksiä kaavioiden ja kaavioiden tulkinnasta
 • monivaiheisia kysymyksiä, jotka perustuvat todelliseen skenaarioon

Vanhoja kysymyksiä tutkittavaksi :

yliopiston suosituskirjeen kirjoittaminen
 • Lähes kaikki matemaattiset tehtävät vanhoista testeistä . Sinun ei tarvitse valita ja valita kovin paljon, joten voit tutkia melkein kaikkia matemaattisia kysymyksiä.

Vanhat kysymykset ohitettava kokonaan :

 • Vertailut (ennen vuotta 2005 tehdyt testit) . Nämä ovat kysymyksiä, jotka pyytävät sinua vertaamaan kahden laatikon arvoa:

 • Loogiset palapelit (kaikki vanhat testit) . Nämä ovat kysymyksiä, jotka eivät perustu suoraan koulussa oppimaasi matematiikkaan. Jos voit luotettavasti tunnistaa tämäntyyppiset kysymykset, ohita ne, koska ne eivät näy nykyisessä testissä. Esimerkiksi:

Julkisen vastustuksen jälkeen kiistanalainen uusi 'tee etähyppy laskettaessa etäisyytesi etäisyys' -tehtävä on nyt esitetty.

Kirjoittaminen ja kieli -osa

Vanhat lukeminen ja kirjoittaminen -osiot ovat nyt yksi osa nimeltä 'Kirjoittaminen ja kieli'. Siinä on edelleen kysymyksiä luetun ymmärtämisestä, kieliopista ja sanastosta. Mutta kaikki kysymykset perustuvat katkelmiin ja perustuvat kykyysi määrittää merkitys asiayhteydestä.

Nykyiset SAT -kyselytyypit :

 • kaikki lukukysymykset perustuvat katkelmiin
 • kielioppi- ja kirjoituslogiikkakysymykset ovat myös kaikki kappaleisiin perustuvia
 • jotkut kysymykset vaativat tietojen tulkintaa (kaaviona tai kaaviona)

Vanhoja kysymyksiä tutkittavaksi :

 • Passage-Based Reading (kaikki vanhat testit) .TNykyinen testiversio näistä ei ole täsmälleen sama, mutta ne ovat silti hyvä käytäntö oppia löytämään nopeasti tietyn kohdan merkitys ja argumenttirakenne.
 • Kappaleiden parantaminen (vuoden 2005 jälkeiset testit) . Nämä pyytävät sinua lukemaan kohdan ja muokkaamaan sen kielioppia ja logiikkaa:


Vanhoja kysymyksiä tärkeimpien käsitteiden selvittämiseksi:

Vanhat yksittäislauseiden kielioppi- ja syntaksikysymykset ovat nyt vähemmän hyödyllisiä, mutta voit silti käyttää niitä päivittämään ymmärrystäsi oikeasta käytöstä, kieliopista ja välimerkistä. Älä vain käytä niitä todellisena harjoitteluna.

 • Lausevirheet (vuoden 2005 jälkeiset testit) . Tpyytää sinua tunnistamaan kielioppi- tai välimerkkejä yksittäisessä lauseessa:

 • Lauseiden parantaminen (vuoden 2005 jälkeiset testit) . Nämä pyytävät sinua muokkaamaan yksittäisiä lauseita:Vanhat kysymykset ohitettava kokonaan :

toimi 4 upokkaan yhteenveto
 • Analogiat (ennen vuotta 2005 tehdyt testit) . Tpyytää sinua vertailemaan parillisten sanojen suhteita:

 • Lauseen suoritus (vuoden 2005 jälkeiset testit) . Nämä pyytävät sinua löytämään parhaat sanat lauseiden täyttämiseen:

Voit myös ohittaa kaikki kysymykset SAT-versiota ennen vuotta 1369 eKr.

Essee -osio

Nykyinen esseeon 50 minuuttia pitkä ja se on paljon lähempänä sellaista analyyttistä kirjoittamista, jota olet tehnyt lukiossa kaiken kaikkiaan.

Essee antaa sinulle katkelman ja pyytää sinua sitten kirjoittamaan siitä, miten kirjoittaja rakentaa väitteen. Tämä on yksi paikka, jossa vanhat testit eivät yksinkertaisesti auta. Sen sijaan sinun pitäisi kehittää ymmärrystäsi retorisista välineistä, rakenteesta ja todisteiden käytöstä.

Retoriikan opiskeluun liittyy ilmeisesti sekä kirja, valtava taistelulaji että ehkä ... höyhen pään päällä? Sinua on varoitettu.

maailman paras taidekoulu

Ilmaiset vanhat testit College Boardilta

Vuoden 2005 jälkeiset testit:

Ennen vuotta 2005 tehdyt testit:

Muut mahdolliset lähteet vanhoille SAT -testeille

Kirja Virallinen SAT -opasopas, toinen painos ,joka sisältää 10 muuta virallista SAT -testiä College Boardilta. Kirja ei ole ilmainen (se on tällä hetkellä uusi 45 dollaria Amazonissa, vaikka saat sen paljon halvemmalla käytettynä).

Toisaalta Internet on valtava ja ihmeellinen paikka, ja saatat löytää hieman vähemmän valtuutettuja, mutta kuitenkin täysin virallisia vanhoja SAT -testejä, jos tuijotat vähän. Kokeile hakea 'ilmaisia ​​vanhoja SAT -testejä' ja katsoa Googlen tulosten ensimmäisten sivujen ohi verkon vähemmän kaupallisiin kulmiin.

'Mikä kulma on vähiten kaupallinen?' kysyi perho. 'Kokeile keskellä', vastasi hämähäkki.

Johtopäätös

Vanhoilla SAT -testeillä on edelleen tärkeä rooli, kun opiskelet SAT: lle. Simuloi testipäivän olosuhteita ehdottomasti käyttämällä nykyisiä virallisia testejä. Mutta vanhat testit sopivat täydelliseen harjoitteluun realistisilla lukukohdilla ja matemaattisilla kysymyksillä .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA