8 parasta apurahasivustoa ja hakutyökalua

feature_oldbinoculars.jpg

Asiaankuuluvien apurahojen etsiminen on ehkä turhauttavin osa apurahahakemusprosessia. Palkintoja on niin paljon, mutta on vaikea tietää, mihin niistä kannattaa hakea ilman, että seulotaan huolellisesti ylivoimainen määrä tietoa.

Helpottaaksesi hakua hieman, olemme koonneet joitain parhaista apurahasivustoista (ja offline -hakutyökaluista!), Joiden avulla voit löytää apurahoja. Tietysti jotkut ovat parempia kuin toiset - Käyn myös läpi kunkin apurahahakutavan vahvuudet ja heikkoudet .Viestin lopussa on vinkkejä näiden stipendinhakutyökalujen hyödyntämiseen. Niistä on hyötyä vain, jos osaat käyttää niitä tehokkaasti ja tehokkaasti - nämä strategiat auttavat sinua navigoimaan apurahanhakutyökalujen (joskus hämmentävässä) maailmassa.

7 hyödyllistä apurahanhakutyökalua verkossa

Verkkotyökalut ovat mahtavia, koska voit käyttää valtavia tietokantoja palkinnoista kannettavan tietokoneen mukavasti. Ei ole epäilystäkään siitä, että kussakin näistä verkkotyökaluista on lueteltu lähes valtava määrä apurahoja - kysymys on siitä, voitko löytää apurahoja, jotka todella koskevat sinua.

Jotkut näistä hakutyökaluista ovat hyvin kiillotettuja, kun taas toiset näyttävät jotenkin likaisilta. Jotkut pitävät tietosi yksityisinä, kun taas toiset altistavat sinut PALJON yliopiston roskapostille. Loppujen lopuksi ne kaikki tarjoavat kuitenkin pääsyn tietoihin tuhansista apurahoista. Omat prioriteettisi määräävät, mitä hakutyökaluja haluat. Auttaaksesi sinua selvittämään tämän, olen luetellut kunkin työkalun vahvuudet ja heikkoudet kokeillessani niitä itse.

Mielestäni on vaikea keksiä vahvaa apurahahakemusstrategiaa ilman yleistä käsitystä siitä, mitä palkintoja on saatavilla ja mitä nämä palkinnot etsivät opiskelijahakijoilta. Kehotan teitä käyttämään muutaman tunnin vain näiden tietokantojen tutkimiseen - vain tarkistaa, mitä siellä on - ennen kuin teet tarkemman haun (ehkä ohjauksen tai korkeakoulun neuvonantajan avulla).

Tässä on hyvää - suosituimmat apurahahakutyökalut:

College Boardin apurahahaku

Tämä sivusto on ehkä tunnetuin apurahahakutyökalu. Se etsii palkintoja niin monien kriteerien perusteella, että saatat löytää apurahoja joissakin odottamattomissa paikoissa.

Voit syöttää niin paljon tai vähän tunnistavia tai väestötietoja kuin haluat. Stipendin hakutyökalu luettelee sitten kaikki apurahat, jotka saatat saada, antamiesi tietojen perusteella. Jos sinulla on jo jokin tietty palkinto mielessä, voit hakea sitä College Board -apurahatietokannasta hakutoiminnon avulla.

mitä gpa: ta tarvitsen

On selvää, mitä enemmän tietoja annat, sitä osuvampia ja hyödyllisempiä hakutulokset ovat. Jotkut syötettävistä tiedoista sisältävät vähemmistöaseman, vammaisuuden, uskonnollisen liiton ja veteraaniaseman.

Plussat

 • Sinun ei tarvitse rekisteröityä mihinkään tai antaa mitään henkilötietoja, jotta voit käyttää apurahahakua.
 • Apurahahaun tulokset sisältävät perustietoja kelpoisuusvaatimuksista, palkintojen numeroista/summista ja hakemusten määräajoista.
 • Voit myös valita, haluatko hakea palkintoja taloudellisen tarpeen, akateemisen saavutuksen tai molempien perusteella , mikä on loistava toiminto.

Haittoja

 • Listaa arvonta -apurahat, joissa sinun täytyy rekisteröityä eri sivustoille (ja altistaa itsesi roskapostille) voidaksesi hakea.
 • Apurahajärjestön vastuulla on päivittää käytäntöjä, palkintoja tai vaatimuksia - monet asiat eivät ehkä ole ajan tasalla, vaikka sivusto itse päivitetään säännöllisesti.
 • Et voi syöttää akateemisia tietoja (kuten GPA- tai ACT/SAT -pisteitä) suodattaaksesi palkintoja, jos et ehkä täytä näitä ehtoja. Sinun on selattava yksittäisiä palkintoja, joilla kaikilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset, nähdäksesi, mitkä voivat olla sopivia.

body_collegeboardSAT.jpg

College Board tunnetaan parhaiten SAT: n luojana, mutta sen apurahahaku on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Scholarships.com

Scholarships.com väittää olevansa suurin ilmainen apurahahaun resurssi yli 2,7 miljoonaa apurahaa luettelossaan. Sinun on luotava tili, mutta Scholarships.com lupaa pitää tietosi yksityisinä.

Sivuston avulla voit tallentaa, suosikkeihin tai poistaa tiliisi liittyviä apurahahakuja.

Plussat

 • Sivusto väittää päivittyvänsä päivittäin, vaikka aivan kuten College Boardin tapauksessa, vastuu on varsinaisella apurahaorganisaatiolla uusien tietojen toimittamisessa.
 • On helppo nähdä, kuinka monta palkintoa jaetaan (ja kuinka paljon palkinnot ovat arvoltaan) jokaisen stipendiluettelon yhteydessä.
 • Tallenna/suosikki/poista -toiminnot helpottavat kiinnostavien palkintojen jakamista.
 • Heidän tietosuojakäytäntönsä ansiosta voit helposti kieltäytyä henkilökohtaisten tietojesi jakamisesta.

Haittoja

 • Stipendimainokset ovat ottelutulosten yläosassa arvonnasta vastaavista apurahaohjelmista. Nämä palkinnot eivät ole aivan laittomia, mutta ne on luotu saadaksesi sinut rekisteröitymään eri sivustoille tai palveluihin.
 • Et voi hakea avainsanan tai apurahatyypin mukaan.

Fastweb

Voit syöttää akateemisia tietoja (GPA, aiottu pääaine) ja muita hyödyllisiä tunnistetietoja (etninen alkuperä, kansalaisuus, sotilaallinen asema) saadaksesi apurahahakuja, kun teet profiilin Fastwebillä.

Voit myös osallistua muihin asiaan liittyviin toimintoihin - kuten urheiluun, opiskelijatoimintaan, SAT/ACT -pisteisiin, koulutustaustaan ​​ja uratavoitteisiin - saadaksesi mahdollisesti räätälöidymmän palkintojen luettelon Fastwebin avulla. Jälleen mitä tarkempi voit olla henkilökohtaisilla tiedoillasi, sitä osuvampia apurahaottelut ovat.

Plussat

 • Apurahahaun tulokset sisältävät perustietoja kelpoisuusvaatimuksista, palkintojen numeroista/summista ja hakemusten määräajoista.
 • Apurahaottelut ovat luetellaan hakuajan päättymisjärjestyksessä , joten sinun ei tarvitse huolehtia palkintojen tarkistamisesta, jos määräaika on jo ohitettu.
 • Apurahat tarkistetaan tarkasti (Fastwebin mukaan), joten sinun ei tarvitse huolehtia henkilökohtaisten tietojen lähettämisestä luonnokselliselle organisaatiolle ja joutua apurahahuijauksen uhriksi.

Haittoja

 • Sinun on rekisteröidyttävä sähköpostiosoitteellasi, syntymäpäiväsi, puhelinnumerosi ja osoitteesi, mikä avaa sinut roskapostille.
 • Aivan kuten kollegion hallituksessa, sinun on ehkä selattava palkintoja, joita pidät ei -toivottuina. Jotkut niistä ovat arvontapalkintoja, kun taas toiset ovat apurahaohjelmia, joilla on selvät taka -ajatukset ja/tai poliittiset esityslistat.
 • Apurahajärjestön vastuulla on päivittää käytäntöjä, palkintoja tai vaatimuksia - monet asiat eivät ehkä ole ajan tasalla.

ScholarshipMonkey.com

Tämä apurahatyökalu väittää tarjoavansa yli miljoona apurahaa yli 4000 lähteestä, joiden arvo on yli 3 miljardia dollaria. On kuitenkin epäselvää, kuinka usein he päivittävät tietokantaansa, joten on mahdotonta tietää, ovatko ilmoitukset päteviä tarkistamatta niitä itse.

Voit hakea apurahoja kolmella tavalla:

 • Profiilin määrittäminen ja apurahaottelujen näkeminen
 • Haku avainsanan perusteella (esim. Akateeminen tai oppitunti)
 • Stipendiluetteloiden tarkistaminen (esim. Naisten apurahat, hoitotyön apurahat, pääapurahat)

Plussat

 • Sinun ei tarvitse rekisteröityä mihinkään tai luoda tiliä käyttääksesi avainsanahakua tai luettelohakutoimintoa.
 • Teoriassa profiiliin sopivien apurahojen pitäisi tarjota parempia apurahavaihtoehtoja kuin vain satunnainen palkintojen etsiminen.

Haittoja

 • Avainsanahakutoiminto ei ole erityisen hyödyllinen. Se ei lajittele osuvuuden mukaan , joten tärkeitä palkintoja on helppo jättää väliin.
 • Apurahan esikatselukuvaukset eivät kerro sinulle, kuinka paljon rahaa on vaakalaudalla. Jotta voit selvittää, mitä voit voittaa, sinun on napsautettava läpi lukeaksesi lisää.
 • Monet linkit apurahoihin ovat vanhentuneita. Sain paljon sisäisiä palvelin- tai sovellusvirheitä, kun yritin lukea lisää eri palkinnoista. Voit kiertää tämän ongelman ottamalla Googlen palkinnon nimen aina oppiaksesi lisää.
 • Jos teet profiilin saadaksesi apurahahakuja, tietosi eivät jää yksityisiksi, ellet kieltäydy niiden vakiokäytännöistä rekisteröitymisen yhteydessä.

Cappex

Cappexin avulla saat apurahaotteluita täyttämällä verkkoprofiilin. He eivät kysy sinulta niin monia henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia kuin College Board, mutta voit syöttää akateemisia perustietoja (kuten painotetun ja painottamattoman GPA: si). On epäselvää, auttavatko nämä tiedot vastaamaan sinua apurahoihin vai annetaanko ne vain oppilaitoksille, jotka saattavat olla kiinnostuneita sinusta.

Sinulta kysytään paljon kysymyksiä college -mieltymyksistäsi, oletettavasti vastaamaan sinua eri kouluissa saatavilla olevilla apurahoilla. Todellisuudessa kuvittelen, että suuri osa näistä tiedoista toimitetaan itse korkeakouluille (yhdessä GPA: si kanssa).

Cappexilla on erityinen Ole rekrytoitu ohjelma, joka voi auttaa yliopisto -urheilijoita ottamaan yhteyttä kouluihin ansaitakseen apurahoja urheiluun.

Plussat

 • Cappex näyttää olevan melko valikoiva lueteltujen apurahojen kanssa.
 • Apurahat on helppo lajitella sovellettavaksi/saattaa soveltaa/ei käytä luokkia tulevaa käyttöä varten.
 • On helppo sanoa, kuinka paljon palkinto on arvoltaan, mitä sinun on tehtävä hakeaksesi jne., Ilman, että sinun täytyy hypätä liian monen kehän läpi.

Haittoja

 • Tämä sivusto näyttää toimivan enemmän yliopiston hakutyökaluna kuin apurahahakutyökaluna.
 • Sinun on pakko antaa kotiosoitteesi tiedot, jotka oletettavasti annetaan kolmansille osapuolille (saatat saada paljon esitteitä postissa kiinnostuneilta kouluilta).
 • Suositellut apurahat (eli mainokset) näkyvät osumiesi yläosassa.

Tavallinen vanha hakukone

Googlen kaltaisen hakukoneen käyttö antaa sinulle paljon enemmän vapautta ja joustavuutta, kun etsit apurahoja. Google on myös paljon parempi esittämään osuvia, oikeutettuja tuloksia, jos sinulla on mielessäsi tietyt avainsanat.

Saatat löytää yksittäisiä palkintoja tai luetteloita asiaankuuluvista apurahoista, jotka muut ovat jo koonneet.

body_googlesearch.png Ilmeinen (tärkeä) hakutyökalu apurahoille

Plussat

 • Sinut ohjataan suoraan apurahajärjestöjen sivuille.
 • Todennäköisesti törmäät kokoelmiin apurahaohjelmista, kuten täällä PrepScholarissa.
 • On helpompaa hakea apurahoja kapealla kiinnostuksella, taidoilla tai intohimolla.
 • Se on myös tärkeä työkalu, jos aiot etsiä paikallisia apurahoja (jotka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä - ne ovat yleensä vähemmän kilpailukykyisiä kuin kansalliset palkinnot).

Haittoja

 • On paljon enemmän epäolennaista tietoa selattavaksi, jos et ole tarpeeksi tarkka avainsanoillasi.
 • Sinun pitäisi olla varovainen mainoksista, arvonnasta tai muista apurahaohjelmista, joissa sinun on annettava arkaluonteisia tietoja (esim. Sosiaaliturvatunnuksesi) tai luottokorttimaksua.
 • Sinun on pidettävä huolellisia muistiinpanoja siitä, mitkä apurahat olet kiinnostunut.

PrepScholar

Blogissamme on tonnia ilmaista sisältöä käytettävissä olevista apurahoista riippumatta siitä, etsitkö tietoa suosituista yksittäisistä palkinnoista tai laajemmista oppaista apurahahakemuksiin yleensä.

Tässä on joitain suosituimmista postauksistamme, joilla pääset alkuun:

 • Parhaat apurahat aloittelijoille ja toisen vuoden opiskelijoille
 • Parhaat apurahat lukion junioreille
 • Parhaat apurahat lukion eläkeläisille
 • Suurimmat vähemmistöapurahat
 • Huipputekniikan apurahat
 • Kuinka voittaa täysi ratsastusapuraha
 • Korkeakoulut, joilla on täysi ratsastusapuraha
 • Kuinka voittaa paikallisen stipendin
 • Kuinka voittaa Gates Millennium -apuraha
 • Kuinka voittaa Coca-Cola -apuraha
 • Kuinka voittaa Florida Bright Futures -apuraha
 • Kuinka voittaa McDonald's -apuraha

Bonus Offline -apurahahakutyökalu: Ohjauksesi ja/tai korkeakoulun neuvonantaja

On järkyttävää, että Internetin lisäksi on olemassa paikkoja, joissa voit saada tietoa apurahaohjelmista.Jos suhtaudut vakavasti apurahatutkimukseesi, sinun pitäisi ehdottomasti ajoittaa tapaaminen oppaasi tai korkeakouluneuvojan kanssa. Heillä on todennäköisesti sisäpiiritietoa apurahaohjelmista, jotka voivat sopia sinulle, varsinkin kun kyse on paikallisista palkinnoista.

Jos sinulla on ainutlaatuisia taitoja tai tarpeita (esim. Toivot, että sinut rekrytoidaan yliopisto -urheiluun), neuvonantajasi voi myös auttaa sinua opastamaan sinua prosessin läpi - tämä mentorointi ei todellakaan ole jotain, mitä voit saada online -apurahasta hakutyökalu.

Parhaat apurahasivustot

Kuten näet, sinulla on paljon vaihtoehtoja apurahojen etsimiseen käytettävissä olevien työkalujen suhteen. Kysymys kumpi sinä olet pitäisi käyttö, kuten useimmat asiat, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kehotan sinua tutustumaan ainakin lyhyesti kaikkiin yllä oleviin hakutyökaluihin nähdäksesi, mitkä niistä saattavat miellyttää sinua.

Jos sinulla on vain aikaa tai kärsivällisyyttä tarkistaa yksi tai kaksi apurahatyökalua, Suosittelen College Boardia ja Scholarships.comia .

Pidän College Boardista muutamasta syystä - fensinnäkin, se näyttää parhaalta. Tiedän, että tämä ei ole erittäin tärkeää, mutta arvostan todella helppokäyttöistä ja esteettisesti houkuttelevaa sivustoa. Ehkä vielä tärkeämpää, pidän myös siitä he ovat perinpohjaisimpia apuraha -kyselylomakkeessa , varmistaen, ettei mikään rock jää kääntymättä sopivien palkintojen löytämisessä. Lopuksi, kirjassa on suuri plus, että sinun ei tarvitse luoda tiliä ja antaa tunnistetietoja palvelun käyttämiseksi.

Suosittelen Scholarships.comia, koska se on ehkä suurin apurahahakukone siellä . Se pyrkii toimimaan paremmin kuin muut moottorit (erityisesti Fastweb) sovittaa opiskelijat sopiviin palkintoihin . Arvostan myös sitä, että voit jättäytyä syrjään henkilötietojen jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa.

body_perfect-1.png

Mikään näistä hakuvaihtoehdoista ei ehkä ole täydellinen, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset.

Vinkkejä online -apurahahakutyökalujen käyttämiseen

Olet ehkä huomannut, että monet yllä luetelluista haitoista jaetaan monien apurahahakutyökalujen kesken. Jos haluat välttää suosituimpien hakutyökalujen käytön yleisimmät haitat, noudata näitä vinkkejä ja strategioita.

Jos et halua tulla roskapostiksi sähköpostilla tai etanapostilla:

 • Vältä hakutyökaluja, jotka edellyttävät sähköposti- tai fyysisen osoitteen antamista, ellei ole selvää, että ne eivät anna näitä tietoja kolmansille osapuolille.
 • Luo sähköpostiosoite, joka on omistettu vain näille apurahahakukoneiden profiileille. Sen sijaan, että saisit roskapostia henkilökohtaiselle tilillesi, saat vain sähköpostit tälle heitetylle tilille.
 • Älä anna näiden hakukoneiden välittää tietojasi kolmansille osapuolille aina kun mahdollista.

Jos haluat löytää parhaiten sopivia apurahoja:

 • Käytä useampaa kuin yhtä apurahan hakustrategiaa . Jotkut tietokannat voivat olla paremmin varustettuja luetteloimaan sinulle sopivia apurahoja kiinnostuksen kohteidesi ja taustasi perusteella.
 • Älä katso vain suuria, vaikuttavia palkintoja - ne voivat olla erityisen houkuttelevia, mutta niiden hakeminen on ajan ja energian tuhlausta, ellet ole poikkeuksellisen hyvä (kilpailu näistä apurahoista on yleensä hullua).
 • Etsiä paikalliset apurahat . Sinulla voi olla enemmän onnea löytää palkintoja, jotka on suunnattu alueesi opiskelijoille.

Jos olet hämmentynyt saatavilla olevien palkintojen määrästä:

 • Älä anna apurahahaun hiipiä koulutehtäviin ja tärkeisiin lisätunneihin. Erityisesti arvosanojen tulisi olla etusijalla #1 - korkeammat arvosanat auttavat sinua saamaan ansioita (joita sinun ei tarvitse edes hakea!) Tietyille kouluille.
 • Suunnittele hakeminen 8-10 apurahaohjelmaan ja ole strateginen sen suhteen. Lähesty sitä kuten yliopistosovelluksiasi - muutama tavoite, muutama turvallisuus ja muutama tavoitepalkinto.
 • Säilytä omat muistiinpanosi (kokeile exceliä tai Google -laskentataulukkoa), joissa on tietoja kiinnostavista apurahoista ja sinua kiinnostavista kriteereistä - esim. määräajat, hakemuksen osat, myöntämismäärät ja kelpoisuuskriteerit. On tärkeää, että kaikki nämä tiedot yhdistetään varsinkin jos käytät useita hakutyökaluja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA