8 ACT-englanninkielistä vinkkiä, joita sinun on käytettävä valmistelussa

feature_knowledge.jpg

ACT-englanninkielinen osa voi tuntua hieman ylivoimaiselta. Sinun on vastattava 75 kysymykseen 45 minuutissa. Sinun täytyy tuntea ja ymmärtää kielioppisääntöjä. Sinun on analysoitava lauseita, lauseita, kappaleita ja kokonaisia ​​kohtia. Se voi olla pelottavaa tavaraa.

Jos pystyt keskittymään muutamaan perusvinkkiin, voit yksinkertaistaa ACT English -osaa ja tuntea itsesi varmemmaksi yrittäessäsi surmata ACT English peto. Olitpa viettänyt runsaasti aikaa ACT: n opiskeluun tai aloittanut ACT-valmistelut testiä edeltävänä iltana, näiden vinkkien muistaminen ACT-englanninkielisestä osasta on hyödyllistä testipäivänä.Tässä artikkelissa, Annan sinulle 8 parasta vinkkiä ACT-englannin menestykseen . Näiden vinkkien käyttäminen nostaa pisteitäsi ja estää sinua tekemästä huolimattomia virheitä:

  1. Lue koko lause
  2. Älä pelkää valita muutosta
  3. Älä kiirehdi
  4. Luota sääntöihin, ei korvasi
  5. Varmista, että tiedät helpot, yleiset säännöt
  6. Poista identtiset vastaukset
  7. Valitse selkein vastaus
  8. Vastaa kysyttyyn kysymykseen

Yleiset ACT-englanninkieliset vinkit

Aloitetaan joistakin strategioista, jotka koskevat ACT-englanninkielistä osaa kokonaisuutena.

# 1: Lue koko lause

Tämä vinkki on välttämätön ACT English -osiossa. Suurin osa kysymyksistä kysyy, kuinka lauseen alleviivattua osaa muutetaan. Älä vain lue alleviivattua osaa . Koko lauseen lukeminen on välttämätöntä kysymyksiin vastaamiseksi oikein.

kuinka tehdä ruskea pääväristä

Lausekkeet, joita ei ole alleviivattu lauseessa, tarjoavat usein olennaisia ​​tietoja sen määrittämiseksi, onko alleviivatussa osassa virhe.

Tässä on esimerkki todellisesta ACT: stä tämän asian havainnollistamiseksi:

body_read_sentence_question

body_read_sentence_answers

Jos katsot vain alleviivattua osaa, et luultavasti ajattele, että sanalla 'peräkkäin' ei ole mitään vikaa. Se on adverbi ja se muuttaa verbiä puhumaan.

Kun luet koko lauseen, sinun tulisi kuitenkin huomata, että 'peräkkäin' on turha johtuen lauseesta 'kahdentoista tunnin ajan'. Tässä yhteydessä peräkkäin tarkoittaa pysähtymättä, ja ilmaus 'kahdentoista tunnin ajan' tarkoittaa, että hän voisi puhua niin kauan pysähtymättä. Siksi sana 'peräkkäin' on tarpeeton.

Jos et lue koko virkettä, et ehkä huomaa virhettä ja todennäköisesti valitse A. Koska sana ”peräkkäin” on tarpeeton, oikea vastaus on D .

Lisäksi jotkut kysymykset vaativat sinua lukemaan useita lauseita vastaamaan kysymyksiin oikein. Tarvitset esimerkiksi useiden lauseiden tarjoaman kontekstin vastaamaan verbi- ja kappalejärjestyskysymyksiin.

body_read

Muista lukea tarpeeksi.

# 2: Älä oleta, että on oltava virhe

Älä pelkää vaihtoehtoa EI MUUTA. Jos lause tuntuu hyvältä, tarkastele vastausvaihtoehtojen eroja ymmärtääksesi, mitä käsitettä kysymys testaa, ja selvitä, esiintyykö kyseinen virhe alkuperäisessä lauseessa.

EI MUUTOS-vastaus on yleensä odotettua yleisempi jos kaikki vastausvaihtoehdot jaettaisiin tasaisesti.

# 3: Älä kiirehdi

Tämä vinkki saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta on tärkeää ajatella sitä testin aikana. Varmista, että luet ja ymmärrät asiaankuuluvat lauseet ja kysymykset, ennen kuin merkitset vastauksesi . On parempi jo arvailla lopussa tai ohittaa enemmän aikaa vieviä kokonaiskysymyksiä kuin kiirehtiä kysymysten läpi ja tehdä huolimattomia virheitä.

Katso tämä kysymys, jonka voit helposti unohtaa, jos aiot kiirehtiä:

body_dont_rush_question

body_dont_rush_answers

Jos menet liian nopeasti, saatat menettää tämän suhteellisen helpon kysymyksen. Ehkä et huomaa, että heittomerkki tulee 'tyttöjen' s: n eteen ja valitse EI MUUTA, tai et ehkä ymmärrä, että kyseessä on monikko omistava substantiivi.

Monikko-substantiivi 'kasvot' viittaa siihen, että puhumme useammasta kuin yhdestä tytöstä, ja jos luet osan tarkkaan, tiedät, että lause viittaa Elsie Wrightin ja Frances Griffithsin kasvoihin. Siksi heittomerkin tulisi tulla 's': n perään osoittamaan monikon hallussapitoa. Vastaus on G .

Tämä kysymys testaa jonkin verran perussääntöä, mutta jos et kiinnitä tarpeeksi tarkkaa huomiota, voit jättää väliin tällaisen kysymyksen, jonka pitäisi olla oikeassa.

Varmista, että tunnistat kysymyksesi tyypin ja käy läpi kaikki tarvittavat vaiheet oikean vastauksen löytämiseksi. Tämän blogin ACT-englanninkielisistä artikkeleistamme löydät strategiat vastaamaan kaikenlaisiin ACT English -osiossa esiintyviin kysymyksiin .

body_slow_down

Kieliopin vinkkejä

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka keskittyvät yksinomaan kielioppikysymyksiin.

# 4: Luota kielioppisääntöihin vastaamaan kielioppikysymyksiin

ACT English -osiossa sinun tulisi ensisijaisesti käyttää kielioppisääntöjäsi vastaamaan kielioppikysymykset . Älä luota korvaan, mikä kuulostaa oikealta, paitsi idiomikysymyksistä. Monet oikeat lauseet saattavat kuulostaa sinulle vääriltä, ​​ja ACT testaa sääntöjä, jotka ovat usein rikki puhetulla ja kirjoitetulla englanniksi.

Katsokaa tätä virallista ACT-esimerkkiä:

body_use_grammar_sent.


body_use_grammar_vastaukset

Jos yrität vastata tähän kysymykseen luottaen siihen, mikä kuulostaa oikealta, et todennäköisesti huomaa virhettä. Lause kuulostaa hyvältä (ainakin se teki minulle, kun luin sen ensimmäisen kerran). Jos kuitenkin luotat kielioppisääntöihin vastataksesi tähän kysymykseen, sinun tulisi ensin tunnistaa alleviivattu sana pronominina. Aina kun näet pronominin alleviivatuksi, tarkista, onko pronominisopimuksessa virhe.

Lauseessa pronominilla 'heillä' ei ole selkeää ennakkotapaa. Ainoa vastauksen valinta, joka korjaa virheen, on G.

Tässä on yleiskatsaus kaikista ACT-testatuista kielioppisäännöistä.

# 5: Jotkut yleiset virheet on suhteellisen helppo korjata

Jotkut yleisimmistä kielioppivirheistä ACT English -osiossa on melko helppo korjata. Jos pystyt tunnistamaan nämä virheet, voit usein korjata ne yksinkertaisilla muutoksilla.

Irtisanominen / sanallisuus

Redundanssi- ja sanavirheet voidaan korjata poistamalla sanat tai tekemällä lauseesta ytimekkäämpi. Jos lauseella on järkeä ilman joitain alleviivattuja sanoja, päästä eroon niistä .

Tässä on esimerkki:

Luulen ehkäMinulla saattaa ollatapasi ne kaikki.

F. EI MUUTOKSIA G. Ehkä minulla on H. Olen mahdollisesti J. Olen

Tarkastelemalla vain alleviivattua lausetta sinun pitäisi pystyä selvittämään, että tämä on redundanssikysymys, koska 'ehkä' ja 'mahdollisesti' ovat synonyymejä, ja siksi molemmat sanat eivät ole välttämättömiä.

Lisäksi sana 'ehkä' tekee tarpeettomaksi sekä 'mahdon', että 'mahdollisesti'. Ainoa mitä sinun on tehtävä virheen poistamiseksi, on päästä eroon 'mahdosta' ja 'mahdollisesti'. Oikea vastaus on J .

Tarpeettomat komat

Jotkut ACT: n pilkkukysymyksistä voivat olla hieman hankalia ja vaativat sinua tuntemaan pilkkusäännöt hyvin, mutta monet pilkukysymykset yksinkertaisesti vaativat sinua pääsemään eroon tarpeettomista pilkuista. Jos et ole varma, tarvitaanko pilkku, pääsääntö on mennä ilman pilkua .

ovat 2 dollarin seteleitä mitä tahansa

Katsokaa tätä kysymystä:

body_unnecessary_comma_sent.

body_unnecessary_comma_answers

Lause toimii hienosti ilman pilkua. ACT: ssä, jos lause ei vaadi pilkua, sen ei pitäisi olla. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä virheen korjaamiseksi, on päästä eroon pilkusta arvon jälkeen. Oikea vastaus on H.

Riippuvat muokkaajat

Jos aloitat lauseen kuvaavalla lauseella, pilkun jälkeen olevan sanan on oltava substantiivi, jota lause kuvaa. Aina kun näet johdantolauseen, joka kuvaa substantiivia, kuvatun substantiivin tulisi tulla pilkun jälkeen. Tämä on esimerkki riippuvasta muokkaajasta:

PrepScholarin kirjoittaja Justinin tavoitteena on auttaa valmistautumaan opiskelijoihin ACT-menestykseen.

Johdantokappale kuvaa 'Justinia', ei hänen tavoitettaan. Tämä lause korjaisi riippuvan muokkauksen:

PrepScholarin kirjoittaja Justin toivoo valmistavansa opiskelijoita ACT-menestykseen.

# 6: Poista identtiset virheet

Jos kaksi vastausta ovat toiminnallisesti identtiset, niiden on oltava molemmat väärät . Esimerkiksi, jos on kysymys siirtymistä ja kaksi vastausvaihtoehtoa ovat 'lisäksi' ja 'lisäksi', voit todeta, että molemmat ovat väärät, koska näiden kahden vaihtoehdon välillä ei ole mitään eroa.

Jos huomaat, että useampi kuin kaksi vaihtoehtoa on toiminnallisesti identtinen, se on 'Mikä seuraavista ei olisi hyväksyttävä?' kysymys.

Katsotaanpa yksi edellisistä esimerkeistämme:

Luulen ehkäMinulla saattaa ollatapasi ne kaikki.

F. EI MUUTOKSIA G. Ehkä minulla on H. Olen mahdollisesti J. Olen

Jos et alun perin huomannut redundanssivirhettä, olisit voinut alkaa käydä läpi vastausvaihtoehtoja. Katso valintoja G ja H. Ei ole mitään todellista eroa lauseiden 'ehkä olen tavannut ne kaikki' ja 'Olen mahdollisesti tavannut ne kaikki' välillä. Siksi pystyt selvittämään, että molempien on oltava virheellisiä, ja voit poistaa ne.

Sitten voit verrata kahta jäljellä olevaa vaihtoehtoa. Vastausvalinta J on ytimekkäämpi, säilyttää alkuperäisen lauseen merkityksen ja on kieliopillisesti oikea, joten se on oikea vastaus.

Retorisia taitovinkkejä

Tässä on muutamia vinkkejä retorisia taitoja koskeviin kysymyksiin.

# 7: Kaikkien proosien tulisi olla mahdollisimman selkeitä

Keskity poimintaan vastauksen valinta, joka tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot eikä mitään muuta , suorimmalla mahdollisella tavalla. Tässä on todellinen ACT-esimerkki sinulle:

body_clear_prose_sent.-1

body_clear_prose_answer

Vaikka lause '' paikka, jossa '' ei sisällä tiettyä kieliopillista virhettä, se on tarpeettoman sanallinen. Jokaisen ACT-englanninkielisen osan sanan tai lauseen tulisi palvella olennaista tarkoitusta . Tämä lause voi olla yksinkertaisempi ja ytimekkäämpi.

Oikea vastaus on C . Jos muutamme sanan 'paikka, jossa', muotoon 'missä', mikään lauseessa olevista tiedoista ei ole muuttunut, mutta proosa on selkeämpi.

# 8: Sinun on vastattava kysyttävään kysymykseen

Tämä vinkki saattaa tuntua melko ilmeiseltä, mutta sen miettiminen on hyödyllistä, kun vastaat retorisia taitoja koskeviin kysymyksiin. Jokainen kysymys kysyy sinulta tiettyjä asioita. Keskity valitsemaan vastausvaihtoehto, joka vastaa parhaiten kysymykseen sen sijaan, että valitsisit vastausvaihtoehdon, joka näyttää vain uskottavalta tai kuulostaa oikealta.

korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,7 gpa: n

Tässä on esimerkki sinulle:

body_answer_question

body_answer_question_answer_choices

Monet opiskelijat törmäävät tällaisiin kysymyksiin. Koska kaikki vastausvaihtoehdot ovat totta, he valitsevat vain satunnaisesti muodolliselta ja monimutkaiselta kuulostavan valinnan. Keskity kysymyksen sanamuotoon. Oikean vastauksen tulisi olla tarkin ja elävin. Vastausvaihtoehto, joka kuvaa selkeimmän kuvan vedenalaisesta maastosta, on oikea vastaus.

Keskittymällä siihen, mitä kysymys erityisesti kysyy, sinun pitäisi pystyä selvittämään se oikea vastaus on A . Mikään muu vastausvaihtoehto ei kuvaa elävästi vedenalaista maastoa.

Mitä seuraavaksi?

Tarkista viiden kriittisen käsitteen viestit, jotka sinun on ymmärrettävä ACT-englannin ässäksi ja ACT-englannin muodollisuus. Molemmat tarjoavat joitain hyödyllinen käsitys ACT: n englanninkielisestä osasta .

Lue myös artikkeli siitä, miten lähestyä ACT-englanninkielisiä kohtia. Varmista, että suhtaudut järjestelmällisesti näihin kohtiin joka toimii sinulle ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitepisteesi.

Tähdätä tuo vaikeasti täydellinen 36 ? Yrittää oppaamme saada 36 ACT-englanniksi täydeltä maalintekijältä.

Hanki 4 lisäpistettä ACT: stä, TAKUU

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.