Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

feature_satace.jpg

Miksi suorittaa SAT 7. luokassa, kun on olemassa paljon muita standardoituja testejä, kuten PSAT ja ACT Aspire, jotka on tarkoitettu keskiasteen koululaisille? Tähän kysymykseen on pari vastausta. Varma kesäohjelmat lahjakkaille 7. luokkalaisille vaatia osallistujia suorittamaan yliopistokokeen, minkä vuoksi suurin osa opiskelijoista päätyy suorittamaan SAT niin aikaisin. Harvinainen keskikoululainen voi myös päättää ottaa SAT: n seitsemäntenä luokkana osana häntä varhainen yliopiston valmistelu.

Yritettäessä menestyä hyvin SAT: n kaltaisessa korkeakoulun pääsykokeessa 7. luokkalaisena voi olla houkuttelevaa tehdä kaikki, mitä suositellaan tavalliselle SAT-valmistelulle, ja kääntää se sitten aina 11: een. Mutta yhtä hyvät 7. luokan SAT-pisteet voivat poiketa hyvistä korkeakoulujen SAT-pisteistä, joten myös testin valmistelun on oltava erilainen. Tutustu 7. luokan SAT-valmistelun parhaisiin strategioihin ja käytäntöihin, jotta sinua voidaan aloittaa kokeen ässä testipäivänä.näyttelytulokset päästäksesi Harvardiin

ominaisuuskuvan luotto: Ian Van Ness / Flickr.

Miksi ottaa 7. luokan SAT?

Kaksi suurta syytä, miksi opiskelijat ottavat SAT: n seitsemännellä luokalla, ovat osallistuminen varhaisopiskelijoille tarkoitettuihin ohjelmiin tai koulutuksen aloittaminen aikaisin yliopistoon.

On useita nuoremmille opiskelijoille suunnatut ohjelmat , mukaan lukien Duke TIP tai CTY Johns Hopkinsissa vaativat 7. luokkalaisia ​​ottamaan SAT: n . Nämä organisaatiot eivät vain tunnista vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja tarjoavat edistyneitä kesäkursseja akateemiseen rikastumiseen, mutta tarjoavat myös opastusta lukiosta lähtien parhaisiin tapoihin valmistautua yliopistoon.

Ainoa todellinen syy ottaa SAT 7. luokkaan on aloita PSAT: n ja SAT: n pohjan luominen, kun otat ne lukioon. Koska et ole oppinut osaa SAT: n sisällöstä (varsinkin tietyistä matemaattisista aiheista), et todellakaan halua käyttää 7. luokan SAT-pisteitäsi korkeakouluihin. Mutta jos haluat alkaa tutustua testin muotoon ja tapoihin, joilla kollegion hallitus testaa lukemista, kirjoittamista ja matemaattista tietämystäsi, testin varhainen kohtaaminen voi olla hyödyllistä.

Riippuen syystäsi suorittaa 7. luokan SAT-valmistelua, sinulla on eri määrä aikaa opiskella ja sinun on käytettävä erilaisia ​​testien suorittamisstrategioita. Aloitan keskustelemalla siitä, kuinka SAT: n ässä on 7. luokassa, jotta kelpoisuus lahjakkuuden hakemiseen.

Pettynyt pisteisiin? Haluatko parantaa SAT-pisteitäsi 160 pisteellä? Olemme kirjoittaneet oppaan viidestä parhaasta strategiasta, joita sinun on käytettävä saadaksesi kuvan parantaaksesi pisteitäsi. Lataa se nyt ilmaiseksi:

Nosta SAT-pisteitäsi 160 pisteellä (ilmainen lataus)

7. luokan SAT Prep: Kesäohjelmat

Jos olet 7. luokassa ja otat SAT: n osallistumaan kykyjen hakuun tai kesäohjelmaan, sinulla on suhteellisen lyhyt määräaika työskennellä SAT-valmistelun suhteen.

Ohjelmat, kuten Duke TIP 7th Grade Talent Search, aloittavat ilmoittautumisen aikaisin, yleensä kunkin vuoden elokuussa. Osallistuaksesi 7. luokan lahjakkuushakuun, sinun on suoritettava SAT 7. luokan aikana, mikä tarkoittaa, että viimeisin testi voidaan suorittaa kesäkuussa 7. luokan kouluvuoden lopussa. Jos haluat välttää jonottamista erittäin kilpailukykyisiin kesän jälkeen 7. luokan ohjelmiin, on kuitenkin suositeltavaa, että otat SAT: n 7. luokan joulukuuhun, ellei ennen sitä.

Koska valmistautumisaikasi on niin rajallinen, jos haluat ottaa SAT: n 7. luokkalaisena ja silti saada kesäohjelmia, sinun on käytettävä samanlaisia ​​strategioita kuin lukiolaisille, joilla on vähän aikaa ennen tenttiä. Yksi näistä strategioista on keskittää suurin osa tutkimuksestasi virallisten SAT-käytännön testien ja kysymysten ympärille varmistaaksesi tietää millaisia ​​kysymyksiä ja aiheita todellisessa testissä näkyy. Sinun ei tarvitse tietysti saada täydellisiä pisteitä SAT: ssa, jotta voit päästä mihinkään kesäohjelmaan, mutta et myöskään halua herätä aikaisin ja mennä sisään testipäivänä vain saadaksesi selville, että opiskelet täysin väärä asia.

on hyvä 4,5 gpa

body_surprisecontent.jpg Henry Burrows / Flickr

Tämä pieni lapsi huomasi juuri, että trigonometria on nyt SAT: ssa. Älä anna tämän olla sinä testipäivänä.

Virallisten SAT-materiaalien käyttö on kuitenkin vasta ensimmäinen askel. Sinun on myös suoritettava ainakin pari realistista täyspitkää SAT-harjoitustestiä. Verrattuna lukiolaisiin 7. luokan oppilailla on vähemmän kokemusta pitkien testien suorittamisesta, koska he eivät ole olleet koulussa niin monta vuotta, joten heidän on rakentaa heidän testiä kestävyytensä . Taukoilla SAT on yli kolme tuntia pitkä (tai yli neljä tuntia pitkä, jos otat valinnaisen esseen); mahdollisuus istua alas ja suorittaa koko testi menettämättä keskittymistä vaatii omistautunutta harjoittelua.

Toinen tärkeä strategia, jota voidaan muokata SAT: ta käyttävien 7. luokan oppilaiden käyttöön, on asettuminen tavoitepisteisiin etukäteen. Ennen kuin aloitat opiskelun SAT: lle, sinun on selvitettävä, mihin pisteisiin tähdät, jotta voit jäsentää opiskelusi vastaavasti. Lukioille tämä tavoitepiste määräytyy niiden korkeakoulujen keskimääräisten pisteiden perusteella, joihin he haluavat päästä; 7. luokkalaisille SAT-tavoitteiden tulisi perustua kesäohjelmiin, joihin haluat osallistua. Keskiarvo kaikkien eri kesäohjelmien pisteet, joihin aiot hakea, ja pyrki sitten saavuttamaan tämä keskiarvo, kun otat SAT: n.

Keskeinen strategia, jota SAT: ssa käytetään 7. luokkalaisille, ei ole tuskallinen vastaamisesta jokaiseen kysymykseen. Jos tavoitat 600 kullekin osastolle, se on järkevämpää ohita kysymykset, joita et ymmärrä jotta voit maksimoida ajan, jonka viet kysymyksiin, joihin voit todella vastata. Lisätietoja siitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja silti saavuttaa SAT-tavoitteen, lue artikkeleitamme siitä, kuinka parantaa matalaa näyttöön perustuvaa lukemista, kirjoittamista ja matematiikkaa SAT: lla.

kuinka sekoittaa ruskea maali

body_satsummer.jpg

7. luokan SAT Prep: Varhainen koulutus korkeakoululle

Ollakseen täysin etukäteen, SAT: n varhaisessa opiskelussa on ehdottomasti joitain haittoja osana valmistelua korkeakouluun. Koska et ole vielä käsitellyt merkittävää osaa koulussa testatusta matematiikasta ja olet matalammalla lukutasolla (vain sillä, että olet ollut vähemmän aikaa elossa), saatat kamppailla SAT: n sisällön kanssa tuottamattomalla tavalla . On mahdollista oppia joitain asioita itse, mutta saatat huomata, että esimerkiksi et voi opettaa itsellesi tehokkaasti trigonometrisiä toimintoja.

Riippuen siitä, milloin otat SAT: n, voi kestää useita vuosia, ennen kuin päätät suorittaa kokeen hakea korkeakouluun, mikä tarkoittaa, että kaikki edut, jotka olisit saanut kokeilusta, ovat todennäköisesti kadonneet. On paljon järkevämpää aloittaa SAT: n valmistelu 9. luokalla, jolloin sinulla on enemmän mahdollisuuksia yhdistää opiskelu lopputulokseen testin suorittamisesta toisen vuoden alussa, joten se voi olla tarkempi.

Toisaalta, jos haluat silti opiskella SAT: lle 7. luokassa osana valmistautumista hakemaan yliopistoon, sinulla on paljon enemmän aikaa opiskeluun kuin jos kiirettäisit viedä sen lahjakkuuden etsintään. Ilman ohjelman määräaikoja testipäivien rajoittamiseksi voit ottaa SAT: n milloin tahansa seitsemännen luokan vuoden aikana tai jopa sen jälkeen. Ja ellet kirjoita yliopiston hallitukseen ja nimenomaisesti pyydä heitä pitämään pisteet, he eivät, joten 7. luokan pisteet eivät seuraa sinua ikuisesti.

body_satscoresfollowing.png

valtakunnallinen nuorten johtamisfoorumi

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä paeta seitsemännen luokan SAT-pisteiden aave on ... ei mitään.

Koska et ole vielä oppinut jotakin SAT: n sisältöä koulussa, saatat olla houkutus aloittaa ensin vaikeimmista aiheista ja heittää itsesi niihin, kunnes ne antavat periksi. Vaikka tämä onkin lähestymistapa, joka saattaa toimia joillakin alueilla , se ei toimi opiskellessa SAT: lla 7. luokkalaisena. Suuntaa sen sijaan opiskelu kohti aiheita, joilla sinulla on paremmat mahdollisuudet kehittyä oppimatta niitä koulussa.

SAT Reading on alue, joka tarjoaa runsaasti palkintoja muille kuin luokkahuoneopinnoille. Lukemisen opettaminen samalla tavalla kuin muiden standardoitujen testitaitojen opettaminen on erittäin vaikeaa, koska SAT-lukutaito riippuu vuosien lukemisen ja kriittisen ajattelun kautta hankituista taidoista. Paras luokkaopiskelu 7. luokkalaisena on harjoitella lukemista ja analysointia novelleja ja tietokirjallisuutta . Saatat myös olla hyödyllistä opiskella sanastoa itsenäisesti lukutasosi parantamiseksi.

Kaikista SAT: ssa käsitellyistä aiheista päädyt käyttämään SAT-lukutoiminnasta oppimiasi taitoja jatkuvasti, kun etenet loppukoulun aikana. Koska kaikki varhaisen opiskelun aikana hankkimasi taidot eivät todennäköisesti atrofioitu käytön puutteen vuoksi, valmistautuminen SAT-lukemiseen on poikkeus säännöstä 'opiskelemisen aloittaminen nopeammin tarkoittaa unohtamisen oppimisen unohtamista'. Saatat menettää tuntemuksen SAT-kysymysmuodosta, jos et opiskele testiä varten vasta lukioon asti, mutta et unohda, kuinka lukea kriittisesti.

Kun tutustut edistyneempään kirjoittamiseen, parannat jossain määrin myös SAT Writing ja Essay -osiossa. Keskittyneempään opiskeluun suosittelen kuitenkin tarkistamaan täydellisen luettelon SAT: n kattamista kielioppisäännöistä ja ohjeet SAT-esseen kirjoittamiseen vaihe vaiheelta.

Lopuksi voit alkaa tarkastella joitain aiheita, joita et ehkä ole vielä käsitellyt koulussa ja joita testataan SAT-matematiikassa. Eri aiheet ovat vaikeita eri opiskelijoille, ja saatat huomata, että algebran ja trigin oppiminen on helppoa, kun taas SAT-lukeminen on kuin hampaiden vetäminen. Matemaattisia aiheita on kuitenkin vaikeampi opettaa itsellesi virallisen luokkahuoneen tai tuutoroinnin ulkopuolella, jopa hyvien oppimateriaalien avulla.

Yleensä, vaikka on mahdollista ottaa SAT 7. luokalla hyödyllisenä osana valmistautumistasi yliopistosovelluksiin, se on todennäköisesti tarpeetonta kulutusta ja stressiä kuin mikään muu. Jos haluat todella aloittaa aikaisin, voit, mutta sinun ei pitäisi lyödä itseäsi liian paljon siitä, että et tiedä sisältöä ja pärjää yhtä hyvin kuin toivot lukiossa.

pitäisikö minun istua tai toimia

body_unnecessarystress.jpg Koulu on jo tarpeeksi stressaavaa. Mieti kovasti, haluatko todella lisätä stressiä elämääsi ottamalla SAT: n aikaisin.

Bottom Line: Kuinka opiskella SAT: ta varten 7. luokassa

Sinun on mukautettava opintosuunnitelmasi sen mukaan, miksi opiskelet SAT: lle 7. luokassa. Jos otat SAT: ta lahjahakuun tai kesäohjelmaan, sinun tulisi keskittyä harjoittelemiseen realistisilla testeillä ja ohittaa kysymykset, joita et ymmärrä tai joihin et voi vastata. Jos otat sen valmistautua yliopistosovelluksiin, sinun on keskityttävä oppimaan sisältöä ja tutustuttava kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä tärkeintä, älä anna matalan 7. luokan SAT-pisteiden (tai prosenttipisteiden) estää sinua. Kun otat SAT: ta seitsemännellä luokalla, sinun on pidettävä mielessä, että muut tämän testin suorittaneet opiskelijat ovat lukiolaisia ​​ja vanhempia, jotka tarvitsevat sitä yliopistoon. He todennäköisesti ottavat sen vakavammin ja viettävät enemmän aikaa valmistelemiseen, koska sillä on enemmän vaikutusta heidän tulevaisuuteensa, ja luultavasti tietävät enemmän sisällöstä, koska he ovat käsitelleet sitä koulussa toistuvasti.

Saadaksesi paremman käsityksen siitä, miten pinoat muita ikäsi vastaan, tutustu artikkeliimme 7. luokan SAT-pisteistä.

body_stackup.jpg Quinn Dombrowski / Flickr

Kuinka 7. luokan SAT-pisteet pinoavat?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset