78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

ominaisuus-nimilappu

Kirjoitat kaunokirjallisuutta tai rakennat D&D -kampanjaa, tiedät sen oikeiden nimien valitseminen hahmoillesi on vaikea tehtävä. Haluat varmistaa, että hahmosi nimet ovat sopivia, mieleenpainuvia, ja merkityksellistä!

Jos toivot törmääväni täydelliseen hahmon sukunimeen, tutustu tämän artikkelin luetteloon 78 ainutlaatuisesta sukunimestä tyttöhahmoille, kaverihahmoille ja hahmoille eri genreistä, mukaan lukien:  • Toimintaseikkailu
  • Mysteeri/trilleri
  • Fantasia
  • Romantiikkaa
  • SciFi

Olemme myös koonneet luettelon viidestä vinkistä yksilöllisten sukunimien valitsemiseksi hahmoillesi, jotta voit lisätä nimen hahmosi persoonallisuuksille. Joten aloitetaan!

body-dorothy-gale-wizard-of-oz

Wizard of Ozissa Dorothyn sukunimi on 'Gale' ... joka on nyökkäys tornadolle, joka vei hänet ensin Ozille! (Metro-Goldwyn-Mayer/ CNN )

Viileitä sukunimiä tytöille

Vaikka tyttöjen ja poikien sukunimet ovat vaihdettavissa useimmissa tilanteissa, seuraavat 13 upeaa tyttöjen sukunimeä voivat auttaa vahvoja naishahmojasi erottumaan.

Nimi Merkitys
Amana (ah-MAH-nuh) Rehellisyys, uskollisuus, luottamus
Barlowe (bahr-loh) Asuu kukkulalla
Caddel Taistelu
Kettu Ovela
Francis Vapaa
Sydän Stag; vahva; urhea
Hendrix (HEN-vinkit) Talon hallitsija
Katz Oikeuden pappi
Laurier (laki-ree-ay) Laakeripuu
Madden Pieni koira
Sai (huokaus) Tilata; lähettää
Villarreal (bee-AH-reh-AHL) Kuninkaallinen siirtokunta
Viotto (vee-AH-toh) Elämä

body-have-solo

Han Solon sukunimi kertoo paljon hänen luonteestaan: hän on yksinäinen susi, jonka on opittava olemaan osa tiimiä. (Lucasfilm/ StarWars.com )

Tyylikkäitä sukunimiä pojille

Kuten tyttöjen ainutlaatuiset sukunimet, myös poikien sukunimiluettelomme valinnat voivat olla kenen tahansa sukunimi. Mielestämme nämä nimet voivat olla erityisen hyödyllisiä monenlaisten mieshahmojen herättämisessä henkiin!

Nimi Merkitys
Abraham Kansojen isä
Ashford Miekan reuna
Benjamin Oikean käteni poika
Boone Hyvä; siunaus
Elrod Jumala on kuningas
Frederick Rauhallinen hallitsija
Hale Sankari; salista
Langston Pitkän miehen tornista
Levisay (leh-hiv-say) Rakas voitto
McElfresh (mc-EL-tuore) Ahdasmielisen pojan poika
Trevino (kolme VEE-jalkaa) Asuu paikassa, jossa rajat kohtaavat
Whitlock valkoiset hiukset
Yarbrough (yar-bro) Maanrakennustyöt; linnoituksia

Body-indiana-jones-raiders-lost-ark

Olisiko Indiana Jones voinut olla vieläkin viileämpi, jos hänellä olisi ollut yksi näistä sukunimistä? Sanomme vain, että se on mahdollisuus ... (Lucasfilm/ Telegraph )

Viileitä sukunimiä seikkailijoille

Jos aiot kirjoittaa toimintosankarin tai seikkailukirjallisuuden, kokeile seuraavia ainutlaatuisia sukunimiä sankareita ja roistoja .

Nimi Merkitys
Amos Kantaa
Palkki Joka asuu postin tai puun vieressä
Viiva Tuhkasta
mennessä Johtaja
Laivasto Stream; suisto
Jian (jee-uhn) Yksinkertainen; mutkaton
Mooses Vedestä vetämiseksi
Puhkaista Rock
Remington Rajavirta (liittyy myös aseyritykseen Remington arms)
Terävä Innokas; nopea
Singh (seeng) Leijona
Stallard Valiant; päättäväinen
Länsi Lännestä

ruumis-maltalainen-haukka

Sam Spade on The Maltese Falconin päähenkilö - ja yksityinen silmä. Hänen sukunimensä tekee selväksi, että hän jatkaa etsimään vastauksia! (Warner Bros./ The Hollywood Reporter )

Viileitä sukunimiä mysteerin tai trillerin hahmoille

Vaikuttaa siltä, ​​että hahmojen sukunimet mysteereissä ja trillereissä kuulostavat usein korkealta ja hienostuneilta. Kokeile ainutlaatuisia sukunimiä alla olevassa luettelossa ja peitä salaperäiset hahmosi ... no, mysteeri!

Nimi Merkitys
Abernathy (a-ber-nath-ee) Joiden yhtymäkohta
Cornelius (cor-KNEE-lee-us) Sarvi
Crawford Varisjalka
Cunningham Päällikkö
Driscoll Sanansaattajan jälkeläinen
Ellis Hyväntahtoinen
Peippo Huijata
Menken Lohduttaja
Ninomae (nee-noh-may) Yksi ennen kahta
Simmons Voitokas suojelija
Undergrove Pensaslehto korkeiden puiden alla
Vandenberg Vuorelta
Webb Kankaan kutoja

body-dumbledore-harry-potter

Dumbledore tarkoittaa vanhaksi englanniksi 'kimalaista'. J.K. Rowling (Harry Potter -sarjan kirjoittaja) sanoi, että hän kuvitteli aina Albuksen kävelevän ympärillään hyräillen itseään ... tästä syystä hänen sukunimensä (Warner Bros./ CNN )

Viileitä sukunimiä fantasiahahmoille

Alla olevan luettelon mieleenpainuvat ja ainutlaatuiset sukunimet sopivat helposti mihin tahansa fantasiahahmoon sankarista, viisaasta mentorista, rakkauden kiinnostuksesta ja konnaan. Katso ja katso mitä mieltä olet!

Nimi Merkitys
Abednego Nebon (Babylonian viisauden jumalan) palvelija
Kypros (SIGH-pruhs) Kohtuullinen
Dagon (DAY-mennyt) Leikataan auki
Damaris (duh-MARE-is) Vasikka; lempeä
Einar (AY-nar) Rohkea soturi
Festus (fehs-tuhs) Juhlava; iloinen
Gallio (gal-ee-oh) Maidolla elävä
Griffin Kova; vaarallinen
Kami (KAH-mee) Herra
Kevytjalka Lähettiläs tai ketterä juoksija
Kuu Kuu
Priestley Puun pappi
vuorijono Näin; vuorijono

body-mr-darcy

Ylpeyden ja ennakkoluulojen herra Darcy on yksi kuuluisimmista romanttisista sankareista. Darcy tarkoittaa 'linnoituksesta', mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, kuinka kauan kestää, ennen kuin hän ymmärtää, että hän on lukinnut sydämensä ja on todella rakastunut Elizabeth Bennettiin. (Tarkennusominaisuudet, et al/ Vilske )

Viileitä sukunimiä hahmoille romantiikan tarinassa

Jos etsit oikeaa sukunimeä tähtien ylittäneille ystäville romantiikkatarinassa, kokeile alla olevan luettelon unenomaisia ​​nimiä.

Nimi Merkitys
Aberra (uh-BER-uh) Kevyt; joka loistaa
Agapov (a-gah-puhv) Rakastaa
Albertine (al-ber-teini) Jalo ja kirkas
Enkeli Enkeli
Cherith Katkaista; erottaa
Desai (deh-huokaus) Maan Herra
Godfrey Hyvä; rauhaa
Suuri talo Iso talo
Ritari Nuoriso; palveleva poika
Lozano (loh-zah-noh) Tyylikäs; ylimielinen
Valo (loos) Kevyt
Prinssi Kuninkaallinen poika
Rossi (rah-see) Punahiuksinen

body-darth-vader

Vaikka 'Vader' ei ole teknisesti Darth Vaderin sukunimi, se toimii tavallaan! Tässä tapauksessa 'Vader' kuulostaa paljon saksalaiselta sanalta 'isä', joka ... uh ... antaa pois melko tärkeän juonenpisteen. (Lucasfilm/ BGR.com )

Viileitä sukunimiä scifi-hahmoille

Sci-fi on suuri genre, joka sisältää ihmisiä (ja olentoja!) Tuntemattomista galakseista. Alla olevan luettelon ainutlaatuiset sukunimet saattavat sopia suunnitelmiin scifi-hahmoista, jotka sisältävät tilaa, futuristisia yhteiskuntia ja paljon muuta!

Nimi Merkitys
Alastair (al-ah-stair) Se, joka torjuu miehiä
Aphelion (uh-FEE-lee-uhn) Piste planeetan, asteroidin tai komeetan kiertoradalla, jossa se on kauimpana auringosta
Callisto (cuh-lihs-tow) Kaunein
Chrysalis (KRIS-ah-lihs) Perhonen tai koi; siirtymätila
Avoin (foor-ee) Kiinnitä sielu kehoon
Gibbethon (jih-beh-thahn) Röykkiö; ylevä paikka
Gregorios (greg-OR-ee-ohs) Herätä; katsoa
Nadir (NAY-hirvi) Harvinainen
Omega Loppu
Safiiri (suff-EYE-Ruhs) Sininen kivi
Silvius (SIL-vee-us) Metsä; puu
Umbra (UHM-bruh) Auringonpilkkujen tumma, keskeinen paikka; varjoa tai pimeyttä
Zibia (ZIH-bee-uh) tehdä

body_tips_and_tricks

5 vinkkiä yksilöllisten sukunimien valitsemiseen hahmoillesi

Jos sinulla on vahva käsitys siitä, millaisia ​​hahmojasi tulee olemaan, mutta täydellinen nimi silti välttää sinua, tutustu alla oleviin viiteen vinkkiimme hyvän sukunimen valitsemiseksi tarinahahmoillesi.

Vinkki 1: Ota huomioon hahmon ikä

Yksi tärkeä asia, joka on otettava huomioon, kun yrität valita hyviä sukunimiä tarinahahmoillesi, on heidän syntymänsä. Suositut ja yleiset sukunimet ovat muuttuneet rajusti vuosien varrella. Sopiiko tietty sukunimi hahmolle, riippuu suuresti siitä, kuinka kauan tarinasi on asetettu.

Esimerkiksi Shang -aikakauden Kiinassa tarinan hahmoilla ei todennäköisesti ole sukunimeä Windsor, joka on englanti. Tutkimalla, mitkä sukunimet olivat yleisiä tarinasi asettamisen aikana, lukijasi tuntee olevansa paremmin upotettu tilanteeseen tai tarinaasi ja tekee esityksestäsi tarinan asetuksesta vakuuttavamman.

Vinkki 2: Pidä kiinni tarinan sijainnista

Fiktiivisiä tarinoita sijoitetaan usein tiettyyn paikkaan, ja haluat hahmojesi sukunimien kunnioittavan kyseisen paikan kulttuurisia perinteitä.

Jos esimerkiksi tarinasi sijoittuu muinaiseen Roomaan, sukunimet, kuten Axius, Gallius ja Octavius, kuulostavat todenmukaisemmilta tuon ajan ja paikan tavan mukaan kuin nykyajan amerikkalaiset sukunimet, kuten Williams tai Roberts. Vaihtoehtoisesti, jos yrität ajatella sukunimeä thaimaalaiselle sankaritarille, irlantilaiset nimet kuten O'Leary tai McMahon eivät todennäköisesti olisi järkeviä.

Voit oppia lisää tietyn maan tai alueen ihmisten yleisistä nimistä tutkimalla! Muista, että on myös tärkeää varmistaa, että tiedät valitsemasi sukunimet.

body-daenerys-targaryan

Kun kirjoitat genre -fiktiota, lukijoilla on tiettyjä odotuksia hahmoille, mukaan lukien niiden nimet. (Lajityyppi on yksi syy siihen, että fantasiahahmoilla, kuten Daenerys Targaryenilla Game of Thronesista, on monimutkaiset nimet!) (HBO/ Esquire )

Vinkki 3: Seuraa lajityyppiä

Eri fiktiolajeissa on löysät mutta yleisesti noudatetut käytännöt hahmojen nimeämiselle. Näiden sopimusten perusteella lukijat luultavasti tuovat joitakin oletuksia siitä, miltä hahmosi nimet kuulostavat ja merkitsevät tarinasi lukemista.

Jos kirjoitat esimerkiksi perinteistä amerikkalaista länsimaata, sukunimet, kuten Aphelion tai Omega, eivät oikeastaan ​​vastaa kyseisen genren hahmojen sukunimien käytäntöjä. Voit sen sijaan selata espanjalaista, englantilaista tai alkuperäiskansojen ihmisten sukunimiä.

Riippumatta siitä, mitä tyylilajia kirjoitat, lajityyppien tulisi ehdottomasti muokata nimesi valintoja niin, että hahmosi nimet tukevat tarinasi teemoja.

Vinkki 4: Ajattele muita hahmoja

Kun valitset hahmoillesi sukunimet, haluat varmistaa, etteivät kaksi ole liian samanlaisia. Jos sinulla on kaksi merkkiä, joilla on samalla tavalla kirjoitettu tai lausuttu sukunimi, se saattaa hämmentää lukijoita, jolloin he sekoittavat hahmosi.

Vaikka haluat ehkä valita sukunimet hahmoille, jotka viittaavat samankaltaisuuteen heidän persoonallisuudessaan tai elämäntilanteissaan (kuten esimerkiksi ranskalaisten nimien valitseminen varakkaille hahmoille Pariisin tarinassa), et halua, että nimet itse kuulostaa liian samalta. Beauchampin ja Beaufortin sijasta valitse jotain hieman erilaista ... kuten Delacroix tai Fauveau.

Vinkki 5: Harkitse hahmosi ominaisuuksia

Osa hyvän sukunimen valitsemisesta hahmoillesi sisältää hahmon luonteenpiirteiden arvioinnin. Esimerkiksi kirjoittajat haluavat usein, että heidän roistoillaan on nimet, jotka luovat aavistuksen tai epäluottamuksen tunteen, ja he haluavat sankarillisilla hahmoilla olla nimet, jotka kuulostavat vahvoilta, puhtailta ja urhoollisilta.

Jos nimeät hahmon, joka tekee aina oikein ja taistelee muiden hyväksi, et todennäköisesti halua antaa heille sukunimeä, joka tarkoittaa `` käärme ruohoon '' tai `` backstabber ''. Sama pätee hahmoon, joka alkaa hyvin, mutta josta tulee roisto tarinan edetessä. Et halua antaa juonen käänteen!

Siksi on tärkeää saada selkeä käsitys siitä, keitä hahmosi ovat ja mitä nimivalintasi tarkoittavat. Valitsemalla nimiä, joiden merkitys heijastaa hahmosi piirteitä, voit epäsuorasti kommunikoida hahmosi näkökohtia, jotka ovat tärkeitä heidän roolinsa ymmärtämiseksi tarinassa.

sattuuko vatsan lävistys

vartalo-seuraava

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

Oletko tyypin 6 Enneagrammi? Opi kertomaan, mikä ura sopii sinulle ja millainen Enneagram 6s on romanttisissa suhteissa.

New England College SAT -pisteet ja GPA

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

Harkitsetko arkkitehtuuria? Opi Yhdysvaltojen parhaat arkkitehtuurikoulut auttamaan sinua päättämään, minne mennä perustutkintoon.

La Kanadan lukio | 2016-17 rankingit | (Kanada,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Kanadan lukiosta La Kanadassa, Kaliforniassa.

Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Etsitkö liberaalia, vasemmistolaista ympäristöä yliopistolle? Olemme koonneet maan liberaalimmat korkeakoulut, jotta löydät poliittisen sopivuutesi.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

1480 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

LMU SAT -tulokset ja GPA

Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

Onko Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma tarpeeksi hyvä parantamaan SAT-pisteitäsi? Opi sen suurimmat puutteet ja miksi se ei koskaan ole tarpeeksi hyvä SAT-käytäntöön.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Mikä on ylioppilastutkinto? Miten se eroaa kandidaatista?

Mitä eroa on ylioppilastutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä? Määritämme ylioppilastutkinnon ja autamme sinua päättämään, onko se oikea tavoite sinulle.

Indiana University - Purdue University Fort Wayne Pääsyvaatimukset

Crown College pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Point Loma Nazarene University SAT -tulokset ja GPA

URI SAT -pisteet ja GPA

9 inspiroivinta espanjalaista lainausta elämästä

Opi espanjaa? Tutustu luetteloon inspiroivista espanjalaisista lainauksista, joita voit harjoitella samalla kun saat viisautta elämästä.

Mikä oli vuoden 1763 julistus?

Missä oli vuoden 1763 julistuslinja? Opi kaikki tästä tärkeästä asetuksesta ja sodasta, jonka se auttoi käynnistämään.

Minnesotan yliopisto, Crookstonin pääsyvaatimukset

Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä APR tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa? Selitämme, mikä on vuosikorko (sekä luottokorteille että lainoille) ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.