71 ruumiinosaa espanjaksi ja miten niistä puhua

kehon luuranko

Opiskelet espanjaa ja haluat tietää kehon eri osien espanjalaiset nimet? Tässä oppaassa olemme luoneet kolme kaaviota ihmiskehon osista espanjaksi ja englanniksi. Kaaviot kattavat ulkoiset ruumiinosat, kuten hiukset ja varpaat, sisäelimet ja luurangon.

Yhdessä nämä kaaviot sisältävät yli 70 ruumiinosaa, joten löydät varmasti etsimäsi espanjankieliset sanat. Mukana on myös taulukko tavallisista lauseista, joiden avulla voit puhua kehon osista espanjaksi, jotta voit käyttää uusia vokab-taitojasi.71 ruumiinosaa englanniksi ja espanjaksi

Alla on kolme kaaviota rungon yleisistä osista espanjaksi ja englanniksi. Ensimmäinen kaavio on ulkoiset ruumiinosat, toinen sisäelimet ja kolmas luuston sanasto. Jokainen kaavio on järjestetty aakkosjärjestyksessä englanniksi.

Rungon osat Vocab-sanat

Englanti Espanja
Nilkka nilkka
Varsi käsivarsi
Takaisin selkä
Parta parta
Rinnat Rinnat
Pakarat pakarat
Vasikka vasikka
Poski poski, poski
Rinta arkku
Leuka leuka, leuka
Korva Kuuleminen Korva
Kyynärpää kyynärpää
Silmä silmä
Kulmakarvat Kulmakarvat
Silmäripset välilehdet
Kasvot kasvot
Sormi sormi
Jalka jalka
Otsa otsa
Hiukset hiukset
Käsi käsi
Pää pää
Kaikki kantapää
Hip lonkan
Ihmiskehon Ihmisruumis
Polvi polvi
Jalka Jalka
Huulet huulet
Viikset viikset, viikset
Suu suu
Napa / vatsa vatsa-painiketta
Kaula niska
Nenä nenä
Olkapää olkapää
Iho iho
Vatsa (vatsa) vatsa
Reisi reisi
Kurkku kurkku
Peukalo peukalo
ole kiltti Varvas
Kieli Kieli
Hammas hampaat hammas, molaari / hampaat
Vyötärö vyötärö
Ranne nukke

vartalo_sydän

Sisäiset elimet Vocab-sanat

Englanti Espanja
Aivot aivot, aivot
Keuhko / Keuhkot keuhko / keuhkot
Sydän sydän
Sisäelimet sisäelimet
Munuaiset / Munuaiset munuaiset / munuaiset
Paksusuoli paksusuoli
Maksa maksa
Lihas lihas
Ohutsuoli ohutsuoli
Vatsa vatsa
Nielurisat nielurisat

Luuranko-sanat

Englanti Espanja
Luu luu
Solisluu Klavikaali
Reisiluu Reisiluun
Fibula fibula
Olkaluu olkaluu
Leukaluu leuka
Patella polvilumpio
Säde radio
Kylkiluut kylkiluut
Lapaluu lapaluu
Luuranko luuranko
Kallo kallo
Selkäranka selkäranka, selkäranka
Rintakehä rintalasta
Sääriluu lämmin
Nikama nikama

kehon luuranko

kuinka tulostaa lauantain pääsylippu

2 tärkeätä sääntöä, jotka on muistettava, kun puhutaan ruumiinosista espanjaksi

Kehon osista espanjaksi puhumisessa on kaksi suurta eroa verrattuna kehon osiin puhumiseen englanniksi.

Ensimmäinen on se , espanjaksi, sinun on sisällytettävä tietty artikkeli jokaisen ruumiinosan termiin. Kutakin yksittäistä ruumiinosaa edeltää tarkka artikkeli tai . Monikkomuodot ovat ja , vastaavasti. Englanniksi voit sanoa: Ranne ja kyynärpää ovat turvoksissa, vain yksi selvä artikkeli ennen ranteita. Kehon osista espanjaksi sinun on kuitenkin sanottava nukke ja kyynärpäät ovat turvoksissa, mikä tarkoittaa suoraan ranne ja kyynärpää on turvonnut. Jokainen ruumiinosa tarvitsee oman tarkan artikkelin.

Toinen ero ruumiinosista espanjan ja englannin välillä on se, että englanniksi on tavallista käyttää omistavia adjektiiveja viitattaessa tietyn henkilön ruumiinosaan (esim. Hiukseni, kätesi, hänen jalkansa ...). Espanjassa käytät melkein aina tiettyjä artikkeleita, kuten tai, kun keskustelet ruumiinosista espanjaksi riippumatta siitä, kenen ruumiinosa se on.

Espanjassa omistavia adjektiiveja käytetään vain ruumiinosien kanssa, kun muuten olisi epäselvää, kenen ruumiinosaan viitataan. Esimerkiksi pidän hiuksistasi espanjaksi Me gusta tu pelo. Tässä tapauksessa, tarvitset omistavan adjektiivin tietääksesi kenen hiukset pidät.

Toisena esimerkkinä, englanniksi voit sanoa, että murtin jalkani ja nilkan, mutta espanjaksi sanoisit minulle rompi jalka ja tobillo. mikä tarkoittaa suoraan murtun jalka ja nilkka. (Huomaa vielä kerran, että jokaisella ruumiinosalla on oma selvä artikkelinsa.) Samoin sanoisit englanniksi, että harjaan hiukseni, mutta espanjaksi sanoisit Me cepillo el pelo. (Harjan hiukset.)

kuinka valmistautua yliopiston haastatteluun

Yleisiä lauseita kehon osien keskustelemiseen espanjaksi

Kaikkien ruumiinosien tuntemus espanjaksi on hyödyllistä, mutta jotta saat kaiken irti näistä vokab-sanoista, sinun tulisi tietää ainakin muutama lause, joiden kanssa niitä käytetään. Alla on joitain yleisimpiä espanjalaisia ​​lauseita, joita käytetään keskustelemaan ruumiinosista.

Englanti Espanja
Harjaa hampaasi. Harjaa hampaasi.
Rikkoin [ruumiinosani]. (Esim. Murdin käteni.) Rikkoin [ruumiinosan]. (Esim. Murdin käteni.)
Leikkasin sormeeni. Leikkasin sormeeni.
Minulla on [ruumiinosan] kipu / kipu. (Esim. Minulla on päänsärky.) ** Minulla on kipua [ruumiinosasta]. (Esim. Minulla on päänsärky.)
Minulla on mustat / vaaleat / ruskeat / punaiset / harmaat hiukset. Minulla on mustat / vaaleat / ruskeat / punaiset / harmaat hiukset.
Nyrjähdin nilkkani. Nyrjäytin nilkkani.
Pistin varpaani. Tapasin varpaani.
[Yksittäinen ruumiiniosa] sattuu. (Esim. Käteni sattuu.) ** Se satuttaa [yksittäinen ruumiinosa]. (Esim. Käteni sattuu.)
[Monikon ruumiinosa] sattui. (Esim. Jalkani satuttavat.) ** He satuttivat minua [monikko ruumiinosa]. (Esim. Jalkani satuttavat.)
Avaa silmäsi! Avaa silmäsi!
Pese kätesi. Pese kätesi.

** Ilmaisuja 'me duele (n)' ja 'tengo dolor' voidaan käyttää kuvaamaan ruumiinosan kipua, mutta edellinen on yleisempi. Esimerkiksi sekä 'me duele la cabeza' että 'tengo dolor de cabeza' tarkoittavat 'minulla on päänsärkyä', mutta useimmat espanjankieliset sanovat 'pääni sattuu'.

Yhteenveto: Luettelo ruumiinosista espanjaksi

Näiden kaavioiden avulla voit tutkia ruumiinosia espanjaksi, tehdä niistä muistikortteja ja laajentaa espanjankielistä sanastoa. Kun puhut tai kirjoitat ihmiskehon osia espanjaksi, on tärkeää muistaa kaksi sääntöä. Ensinnäkin jokaisella ruumiinosalla on oltava ennen sitä oma artikkeli, jota et tarvitse englanniksi.

Toiseksi, kun keskustelemme tietyn henkilön ruumiinosasta englanniksi, käytämme tyypillisesti henkilökohtaisia ​​adjektiiveja, kuten minun, sinun tai hänen. Kun keskustelet ruumiinosista espanjaksi, käytät yleensä tiettyjä artikkeleita, kuten 'a' tai 'the'.

Oppiminen ei kuitenkaan pääty vain espanjankieliseen ruumiinosaluetteloon; ollaksesi korkean tason espanjankielinen, sinun on käytettävä näitä ruumiinosatermejä pidemmissä lauseissa ja lauseissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.