Amerikan 70 konservatiivisinta korkeakoulua

feature_reagan.jpg

Jos sinulla on vahvat poliittiset vakaumukset, saatat haluta mennä yliopistoon, jossa opiskelijat, opettajat ja hallinto jakavat arvosi. Löydät todennäköisemmin opiskelijaryhmiä, jotka ovat kiinnostuksen kohteidesi ja uskomustesi mukaisia. Lisäksi on todennäköisempää, että korkeakoulun arvot ovat samat kuin omasi, mikä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti miellyttävämpi college -kokemus.

Tässä artikkelissa, Annan teille joidenkin Yhdysvaltojen konservatiivisimpien korkeakoulujen nimet . Lisäksi kerron yksityiskohtaisesti konservatiivisten korkeakoulujen piirteistä, selitän konservatiivisen korkeakoulun osallistumisen mahdolliset edut ja haitat ja neuvon, kuinka löytää sinulle sopiva konservatiivinen korkeakoulu.Konservatiivisimpien korkeakoulujen piirteet

Tässä artikkelissa tarkoitetaan määritämme 'konservatiiviset korkeakoulut' poliittisesti oikeistolaisiksi. Näissä oppilaitoksissa opiskelevilla on taipumus suosia konservatiivisia kantoja, kuten abortin kieltäminen, hallituksen koon pienentäminen ja aseoikeuksien suojaaminen.

Kristilliset oppilaitokset ovat usein sekä poliittisesti että sosiaalisesti konservatiivisia. Monet kristilliset oppilaitokset noudattavat perinteisempiä sosiaalisia näkemyksiä ja sääntöjä, jotka houkuttelevat konservatiivisia kristittyjä opiskelijoita ja opettajia.

Lisäksi, konservatiiviset oppilaitokset ovat tiukempia ja rykmenttyneempiä kuin liberaalikorkeakoulut. Konservatiiviset uskonnolliset oppilaitokset pitävät BYU ja Ozarksin yliopisto on tiukat säännöt, joita kaikkien oppilaiden on noudatettava. (Esimerkiksi BYU: ssa, miesopiskelijoilla ei voi olla parta tai pitkät hiukset .) Nämä oppilaitokset ovat myös paljon vähemmän suvaitsevia alkoholin ja huumeiden käyttöä kuin liberaalit korkeakoulut.

Myös, aseellisten palveluakatemioiden tiedetään olevan konservatiivisia. Heillä on paljon enemmän sääntöjä kuin keskimääräinen korkeakoulu henkilökohtaisen ulkonäön, käyttäytymisen ja käyttäytymisen suhteen. Nämä säännöt voivat koskea myös opiskelijoita, jotka osallistuvat ROTC: hen Yhdysvaltain sotilaskouluissa. Tavoitteena on auttaa opiskelijoita valmistautumaan sotilaalliseen elämään, jota säätelevät säännöt.

Lopuksi konservatiivisimmat oppilaitokset heijastavat usein sijaintinsa poliittisia suuntauksia. Monet konservatiivisimmista korkeakouluista sijaitsevat konservatiivisissa valtioissa. Esimerkkejä konservatiivisista korkeakouluista konservatiivisissa paikoissa ovat mm Clemsonin yliopisto (Etelä-Carolina), Utahin osavaltio , ja Alabaman yliopisto .

Liberaaleissa valtioissa on kuitenkin konservatiivisia korkeakouluja. Pepperdine ja Thomas Aquinas College ovat konservatiivisia korkeakouluja Kaliforniassa. Sijainnistaan ​​huolimatta he ovat konservatiivisia, koska he ovat kristillisiä korkeakouluja.

Mahdollisia etuja konservatiiviseen korkeakouluun osallistumisesta

Jos olet itse kuvattu konservatiivinen, saatat olla mukavampi ja onnellisempi korkeakoulussa monien muiden konservatiivisten opiskelijoiden kanssa. Hyvin liberaaleissa korkeakouluissa opiskelijat saattavat olla vähemmän hyväksyneitä konservatiivisia ja konservatiivisia uskomuksia. Jos osallistut konservatiiviseen korkeakouluun, tapaat todennäköisemmin ihmisiä, jotka jakavat poliittiset ja sosiaaliset näkemyksesi, mikä voi auttaa sinua luomaan vahvempia yhteyksiä kampuksesi yhteisössä.

kuinka olla professori

Myös konservatiivisessa korkeakoulussa tiedekunta ja hallinto hyväksyvät todennäköisemmin konservatiiviset arvot tai uskovat niihin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että yliopiston tiedekunnat pyrkivät tunnistamaan kohtalaiseksi tai liberaksi Jos siis olet konservatiivinen opiskelija, et ehkä halua, että professori arvioi mielipiteesi, joka ei vastaa poliittisia vakaumuksiasi.

Lisäksi konservatiiviset oppilaitokset noudattavat usein uskonnollisia kristillisiä arvoja. Vaikka kaikki kristityt eivät tunnusta konservatiiviksi, totuus on se Suurin osa kristityistä taipuu poliittiseen oikeistoon. Muista kuitenkin, että kaikki konservatiiviset oppilaitokset eivät kuitenkaan ole kristittyjä. Jos kristilliseen kouluun osallistuminen on sinulle tärkeää, varmista, että tarkistat oppilaitosten uskonnolliset yhdynnät ennen hakemuksen jättämistä.

Lopuksi konservatiiviset korkeakoulut painottavat todennäköisemmin kurinalaisuutta. Esimerkiksi palveluakatemiat vaativat opiskelijoita noudattamaan monia käyttäytymistä ja ulkonäköä koskevia sääntöjä.

Vaikka nuoret usein inhoavat sääntöjä, palveluakatemiasta valmistuneiden kurinalaisuus voi auttaa heitä menestymään. Yhdysvaltain merivoimien akatemia ja Läntinen piste molemmat päättyivät 10 parasta Payscalen parhaiden korkeakoulujen ja yliopistojen rankingissa palkkapotentiaalin mukaan. Samoin The College of the Ozarks saa kaikki opiskelijat työskentelemään, mutta se on lukukausiton korkeakoulu.

Yhdysvaltain sotilasakatemia

prepositiolause lauseessa

Mahdolliset haitat konservatiiviseen korkeakouluun osallistumisesta

Riippuen uskomuksistasi ja ihanteellisesta yliopistokokemuksestasi, konservatiiviset korkeakoulut eivät ehkä sovi sinulle.

Seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, konservatiivisilla korkeakouluilla on vähemmän todennäköisesti resursseja LGBT -opiskelijoille ja he hyväksyvät ne. Samoin konservatiivisten korkeakoulujen opiskelijat vastustavat todennäköisemmin homoavioliittoja. Jos etsit korkeakoulua, johon LGBT -opiskelijat ovat tervetulleita, suosittelemme tutkimaan tämän luettelon oppilaitoksia.

Konservatiivisilla oppilaitoksilla on myös enemmän rakennetta. Jos haluat enemmän vapautta ja itsenäisyyttä ohjataksesi koulutusta ja sosiaalista elämää, niin sitten saatat tuntea, että konservatiivisten korkeakoulujen kurinalaisuus rajoittaa sinua. Esimerkiksi joillakin oppilaitoksilla on ankarat säännöt siitä, milloin voit saada vieraita asuntolaasi ja voitko juoda alkoholia. Jos tällaiset määräykset hierovat sinua väärin, konservatiivinen yliopisto ei ehkä ole oikea sinulle.

Lopuksi, jos haluat korkeakoulun, jossa on laaja joukko opiskelijoita ja jossa voit kiistää uskomuksesi säännöllisemmin, konservatiiviset oppilaitokset voivat olla liian yhtenäisiä makuusi. Konservatiiviset korkeakoulut houkuttelevat houkuttelemaan samanhenkisiä opiskelijoita, jotka jakavat poliittisia ja uskonnollisia vakaumuksia. Jos haluat vapaamman ympäristön tai laajan esityksen uskomuksista ja ideoista, sinun kannattaa harkita maltillisemman tai liberaalimman instituution osallistumista.

Luettelot konservatiivisimmista korkeakouluista

Ennen kuin sukellamme konservatiivisimpien korkeakoulujen luetteloon, puhutaanpa hieman siitä, miten laitamme luettelon yhteen.

mitkä ovat hyviä sat -pisteitä

Niche

Niche on verkkosivusto, joka tarjoaa arvosteluja, sijoituksia ja tilastoja lähiöistä ja kouluista. Se tarjoaa monia erilaisia ​​korkeakoulujen sijoitusluetteloita parhaista korkeakouluista parhaisiin puoluekouluihin. Jos olet kiinnostunut tietyistä college -kriteereistä, Nichellä on todennäköisesti luettelo, joka kattaa sen.

Konservatiivisimpien korkeakoulujen Niche -rankingit perustuvat poliittiseen kyselyyn, johon osallistui 50000 opiskelijaa 747 korkeakoulusta . Täysi 80% sijoituksista perustuu opiskelijoiden kyselyvastauksiin, jotka koskevat opiskelijoiden henkilökohtaisia ​​poliittisia suuntauksia. Loput 20% perustuu opiskelijoiden kyselyvastauksiin muiden korkeakoulun opiskelijoiden poliittisista suuntauksista.

Lista

Tässä on Nichen mukaan 50 konservatiivisinta oppilaitosta, joista #1 on konservatiivisin. Listalla on suuri prosenttiosuus yksityisistä kristillisistä korkeakouluista. Useimmat julkiset oppilaitokset, kuten Mississippin yliopisto , sijaitsevat konservatiivisissa valtioissa.

Mississippin yliopisto ( JR P. /Flickr)

Koulu Sijainti Hyväksymisaste
Brigham Youngin yliopisto - Idaho Rexburg, Yhdysvallat 97%
Liberty University Lynchburg, VA 56%
Cedarvillen yliopisto Cedarville, OH 79%
Brigham Youngin yliopisto Provo, UT 64%
Coloradon kristillinen yliopisto Lakewood, CO 100%
Bob Jonesin yliopisto Greenville, SC 100%
Viulun yliopisto La Mirada, Kalifornia 73%
Leen yliopisto Cleveland, TN 89%
Utahin osavaltion yliopisto Logan, UT 89%
Wyomingin yliopisto Laramie, WY 96%
Pohjois -Georgian yliopisto Dahlonega, Georgia 81%
Palm Beachin Atlantin yliopisto West Palm Beach, FL, Yhdysvallat 95%
Taylorin yliopisto Upland, IN 78%
Grove City College Grove City, PA 79%
Maranatha Baptist University Watertown, Yhdysvallat 91%
Steubenvillen fransiskaaninen yliopisto Steubenville, OH 83%
Tennesseen yliopisto - Martin Martin, TN 69%
LeTourneaun yliopisto Longview, Teksas 46%
Samfordin yliopisto Birmingham, AL 82%
North Greenvillen yliopisto Tigerville, SC 60%
Scrantonin yliopisto Scranton, PA 73%
Dallasin yliopisto Irving, Teksas 39%
Dallas Baptist University Dallas, TX 88%
Wayland Baptist University Plainview, Teksas 98%
Clarionin yliopisto Pennsylvaniassa Clarion, PA 94%
Mississippin yliopisto Yliopisto, MS 88%
Cornerstone University Grand Rapids, MI 73%
Idahon osavaltion yliopisto Pocatello, ID 100%
Oklahoman kristillinen yliopisto Edmond, OK 65%
Campbellin yliopisto Osta Creek, NC 76%
Kaakkois -yliopisto Lakeland, Florida 48%
Suullinen Robertsin yliopisto Tulsa, OK 93%
Spring Arborin yliopisto Spring Arbor, MI, Yhdysvallat 71%
Andersonin yliopisto - Etelä -Carolina Anderson, SC 62%
Wheaton College - Illinois Wheaton, IL 83%
Hardingin yliopisto Searcy, AR 75%
Montanan teknillinen yliopisto Butte, MT 92%
Luoteis -yliopisto - St. Paul Paul, MN 93%
George Foxin yliopisto Newberg, OR 82%
Evangelin yliopisto Springfield, MO 79%
Geneven yliopisto Beaver Falls, PA, Yhdysvallat 63%
Ouachita Baptist University Arkadelpia, AR 64%
Howard Paynen yliopisto Brownwood, Teksas 58%
Concordian yliopisto - Wisconsin Mequon, Yhdysvallat 65%
Siena Heightsin yliopisto Adrian, MI 69%
Bethelin yliopisto - Indiana Mishawaka, IN 92%
Southern Methodist University Dallas, TX 51%
Unionin yliopisto Jackson, TN 57%
Trevecca Nazarene -yliopisto Nashville, TN 64%
Länsi -Texasin A&M -yliopisto Canyon, Teksas 65%
Abilenen kristillinen yliopisto Abilene, Teksas 57%
Arkansasin osavaltion yliopisto Jonesboro, AR 77%
Auburnin yliopisto Auburn, AL 75%
Lounais Assemblies of God University Waxahachie, Teksas 91%
North Central University Minneapolis, MN 90%
Schreinerin yliopisto Kerrville, Teksas 91%
Susquehannan yliopisto Selinsgrove, PA 72%
Länsi -New Mexicon yliopisto Silver City, Yhdysvallat 100%
Wayne State College Wayne, NE 100%
Wisconsinin yliopisto - Eau Claire Eau Claire, Yhdysvallat 78%
Corbanin yliopisto Salem, OR 91%
Oklahoman osavaltion yliopisto Stillwater, ok 74%
Teksasin A&M -yliopisto College Station, Teksas 68%
Johnsonin yliopisto Knoxville, TN 71%
Arkansasin yliopisto Fayetteville, AR 77%
Etelä -Dakotan kaivos- ja teknologiakoulu Rapid City, SD 83%
Etelä-Dakotan osavaltion yliopisto Brookings, SD 92%
Evansvillen yliopisto Evansville, IN 69%
Moody Bible Institute Chicago, IL 95%
Alabaman yliopisto Tuscaloosa, AL 59%

Brigham Youngin yliopisto

Princetonin arvostelu

Konservatiivisimpien korkeakoulujen Princeton Review -sijoitukset perustuvat opiskelijoiden vastauksiin kysymykseen 'Poliittisesti, oletko vasemmistolainen, demokraatti, keskimmäinen, republikaani, oikeistolainen?'

Lista

Kaikki korkeakoulut, jotka tekivät Princeton Review -listan 20 parhaan konservatiivisen oppilaitoksen joukkoon, ovat joko uskonnollisesti sidoksissa, sijaitsevat konservatiivisissa valtioissa tai ovat asepalvelusakatemioita.

Koulut, jotka tekivät sekä Niche- että Princeton -tarkastelulistat, ovat Grove City College, Wheaton College, Auburn University ja Dallasin yliopisto.

Koulu Sijainti Hyväksymisaste
Ozarksin yliopisto Point Lookout, MO 16%
Baylorin yliopisto Waco, TX Neljä viisi%
Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia USAF Academy, CO yksitoista%
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 10%
Grove City College Grove City, PA 79%
Hampden-Sydneyn yliopisto Hampden-Sydney, VA 59%
Texas Christian University Fort Worth, Texas 47%
Kansasin osavaltion yliopisto Manhattan, KS 95%
Clemsonin yliopisto Clemson, SC 51%
Wofford College Spartanburg, SC 69%
Wheaton College (IL) Wheaton, IL 85%
Angelo State University San Angelo, Teksas 77%
Auburnin yliopisto Auburn, AL 81%
Montanan teknillinen yliopisto Butte, MT 92%
Fairfieldin yliopisto Fairfield, CT 57%
Pohjois-Dakotan yliopisto Grand Forks, ND 81%
Dallasin yliopisto Irving, Teksas Neljä viisi%
Daytonin yliopisto Dayton, Ohio 72%
Etelä -Carolinan yliopisto - Columbia Columbia, SC 69%

samford-hall-1614183_640

Michiganin yliopiston hyväksymisaste

Samford Hall, Auburnin yliopisto

Opiskelijoiden arvostelut

Niche tarjoaa myös opiskelijoiden arvosteluja korkeakouluista. Tässä on joitain kommentteja, jotka ovat kirjoittaneet joidenkin Yhdysvaltojen konservatiivisimpien korkeakoulujen opiskelijat. Yritin sisällyttää jokaisen koulun myönteisiä ja kielteisiä puolia, jotka liittyvät sen hyvin konservatiiviseen ympäristöön.

Mississippin yliopisto

Rakastan Mississippin yliopistoa. Kun tulin ensimmäistä kertaa tähän kouluun, olin yksin enkä tuntenut ketään täällä. Tämä sai minut viettämään ensimmäisen lukukauden huoneessani jokaisen luennon jälkeen ja halusin heti siirtyä kouluun lähempänä kotia. Toinen lukukausi oli täysin erilainen, [ja] aloin osallistua enemmän eri järjestöihin ja sain ystäviä. Täällä olevat opiskelijat ovat erittäin ystävällisiä ja he rakastavat ottaa sinut mukaan kaikkeen tekemiseensä. ( Lähde )

Aloitan sanomalla, että olen kotoisin Chicagon metroalueelta, ja kehotan voimakkaasti tulevia opiskelijoita samankaltaisilta alueilta olemaan menemättä Ole Missiin ... [T] tässä ei ole monimuotoisuutta, ja sanon tämän valkoihoisena keskiluokan perheestä. Ja kun sanon 'monimuotoisuus', en tarkoita vain mustaa ja valkoista. Tarkoitan, ettei ole amerikkalaisia, joilla on etninen tausta. Pidin tätä tukahduttavana. ( Lähde )

Brigham Youngin yliopisto

Tykkään käydä Brigham Youngin yliopistossa, koska se tarjoaa oppimisympäristön, joka on yhteensopiva uskonnollisten vakaumusteni kanssa. Ympäröivät vuoret ovat upeita, ja lähistöllä on paljon museoita, teattereita ja kirjastoja. ( Lähde )

Inhoan monimuotoisuuden puutetta. Minusta tuntuu, että vaikka luentoni ovat hämmästyttäviä, en opi tosielämän oppitunteja, koska olen mormonikuplassa. Kuitenkin on monia hienoja mahdollisuuksia. Rakastan professoreitani ja siihen on helppo osallistua. ( Lähde )

Yhdysvaltain sotilasakatemia

Erinomaiset vaihtoehdot. Saat paljon rahaa. Ja ihmiset haluavat palkata sinut armeijan jälkeen. ( Lähde )

Huumetestit ovat kuukausittaisia, siviilejä ei saa päästää kadettialueelle, et voi poistua postista tuskin koskaan, ellet ole vanhempi, ja sinun on parempi ajaa nopeusrajoitus postitse, tai sinua vedetään yli. ( Lähde )

Grove City College

Koulullani on korkeat akateemiset, oppituntien ulkopuoliset ja moraaliset odotukset. Vaikka muut eivät ehkä pidä korkeasta paineesta menestyä useilla alueilla, Grove kehottaa meitä tekemään parhaamme - pyrkimään saavuttamaan potentiaalimme. Lisäksi Grovella on tiivis yhteisö. Koulu edistää ja tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda läheisiä yhteyksiä muihin. Kampus on kaunis ja professorit ylivoimaisia. Grove City on loistava korkeakoulu. ( Lähde )

Vierailujen väliset aukioloajat (jolloin pojat voivat mennä tyttöjen asuntoloihin ja päinvastoin) sisältävät keskiviikkoisin klo 19–22, perjantaisin klo 19–12, lauantaisin klo 13–12 ja sunnuntaisin klo 13–10. Vaikka poika/tyttö on huoneesi, oven on oltava auki 4 tuumaa ja muiden valojen kuin television on oltava päällä. Saatat ajatella, että nämä ovat vain sääntöjä ja ihmiset eivät todennäköisesti noudata niitä. Olisit väärässä. Kaikki seuraavat niitä .... Aikarajat ovat myös tiukat; Sinun on poistettava ne ajoissa, tai RA poistaa heidät. ( Lähde )

milloin sinun pitäisi hakea oppilaitoksiin

Grove City College

Miten sinun pitäisi käyttää näitä konservatiivisimpien korkeakoulujen luetteloita?

Jos haluat mennä hyvin konservatiiviseen yliopistoon, sinun kannattaa tutkia sinua kiinnostavia oppilaitoksia Niche- ja Princeton Review -luetteloissa, jotta näet, ovatko ne hyviä kouluja sinulle.

On paljon tekijöitä harkitaksesi, sopiiko korkeakoulu sinulle, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjottavat suuret yritykset. Katso koulun verkkosivustoa ja käytä oppaat , yliopiston etsijät , etsi verkkosivustoja , ja muut sijoituslistoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, keskustele opettajien, ohjaajien, vanhempien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Mitä jos haluat mennä konservatiiviseen korkeakouluun, mutta harkitsemasi koulu ei ole luetteloissa?

Se, että koulu ei tehnyt kumpaakaan luetteloa, ei välttämättä tarkoita, etteikö se olisi konservatiivinen . Katso koulun verkkosivustolta, onko olemassa oppilasryhmiä, jotka ovat linjassa poliittisten ja sosiaalisten näkemystesi kanssa. Republikaaneille, konservatiivisille poliitikkoille tai NRA: n jäsenille voi olla opiskelijaryhmiä. Joskus verkkosivustolla on organisaation yhteyssähköpostiosoite. Jos näin on, voit ottaa yhteyttä organisaation edustajaan ja kysyä kampuksen ilmapiiristä.

Voit myös kuule muita lähteitä, jotka arvioivat tai arvioivat kuinka konservatiivinen korkeakoulu on . Kunkin korkeakoulun Niche -profiilissa kunkin koulun oppaan kohdassa 'monimuotoisuus' on luokka 'poliittinen toiminta', joka kuvaa kampuksen poliittista toimintaa. Esimerkiksi näin Duken Poliittista toimintaa kuvataan:

Dukeilla, kuten useimmilla yliopistoilla, on vahva liberaali putki, mutta myös konservatiivit ovat saaneet äänensä kuuluviin. Kampuksella on erilaisia ​​poliittisia järjestöjä, joissa asuu merkittävä osuus opiskelijakunnasta. Opiskelijat kannattavat monenlaisia ​​poliittisia syitä, ja yliopisto järjestää säännöllisesti vierailevia poliittisia puhujia, joihin yleensä osallistuu erittäin paljon. Esimerkiksi vuonna 2010 yli 1000 lippua Al Goren luentoon myytiin loppuun muutamassa minuutissa. ( Lähde )


Myös osoitteessa College -näkymä College Finder, voit valita, että olet 'kiinnostunut vain kouluista, joissa on erittäin konservatiivinen ilmapiiri', ja etsiä korkeakouluja, jotka sopivat kyseisiin kriteereihin, ja on 20 muuta hakuluokkaa, joiden avulla voit rajata korkeakouluhakua.

Muista lopuksi, että korkeakoulun poliittinen suuntautuminen heijastaa usein aluetta, jolla yliopisto sijaitsee. Esimerkiksi, Koillis -yliopistot ovat yleensä liberaalimpia, ja etelässä korkeakoulut ovat konservatiivisempia .

Voit selvittää, onko jokin kaupunki liberaali, etsimällä viime vaaleissa tukemiaan ehdokkaita ja näkemyksiä erilaisista poliittisista ja sosiaalisista kysymyksistä. Muista, että liberaaleissa valtioissa on konservatiivisia kaupunkeja ja päinvastoin . Myös kristilliset korkeakoulut ja palveluakatemiat ovat tyypillisesti konservatiivisempia sijainnistaan ​​riippumatta.

Violetit valtiot

Vuoden 2020 presidentinvaalien perusteella punaisimmat valtiot ovat konservatiivisimpia.
(Adam Grant/ Viserrys )

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.