7 vaihetta onnistuneeseen MIT-sovellukseen

feature_MITsovelletaan

Vuosina 2019/2020 MIT otti vastaan ​​vain 7,3% kouluun hakeneista opiskelijoista. Niin alhaisella opiskelijamäärällä voi tuntua siltä, ​​että hyväksyminen on melkein mahdotonta, mutta autamme täällä!

Tässä oppaassa selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää MIT-sovelluksen täyttämiseksi, mukaan lukien milloin kaikki tärkeät MIT-hakemusten määräajat ovat, mitä sinun on ehdottomasti toimitettava hakemuksesi kanssa, mitä valintaviranomaiset todella etsivät hakemustasi tarkasteltaessa ja miten voit saada MIT-hakemuksesi jokaisen osan erottumaan paketista.Avaintiedot MIT-sovellukselle

Sinun tulisi tietää kaikki tärkeät tiedot MIT-sovelluksesta hyvissä ajoin ennen hakemuksen suunnittelua varmistaaksesi, että kokoat kaikki materiaalisi ja noudatat kaikkia määräaikoja.

 • Kuinka lähettää MIT-hakemus: Kun olet täyttänyt MIT-sovelluksen, voit lähettää sen napsauttamalla Lähetä-painiketta hakemuksen lopussa. SAT- ja / tai ACT-pisteet sekä virallinen transkriptiosi on lähetettävä suoraan MIT: lle.
 • Milloin MIT-hakemus lähetetään: On erittäin tärkeää tietää MIT-hakemuksen määräaika. MIT tarjoaa sekä varhaisen toiminnan että säännöllisen toiminnan hakemuksia. Alla on kaavio kunkin vaihtoehdon tärkeimmistä määräajoista. On tärkeää tietää jokainen määräaika, koska vain yhden puuttuminen voi tarkoittaa, että hakemustasi ei tarkastella.

Varhainen toiminta

Takaraja Mikä johtuu
1. marraskuuta Käyttöosat 1 ja 2
Kaksi suosituskirjainta
Lukion raportti
Marraskuun testauspäivä Vakioidut testitulokset
15. helmikuuta Helmikuun päivitykset ja muistiinpanolomake
15. helmikuuta Rahoitusapumateriaalit (valinnainen)

Säännöllinen toiminta

Takaraja Mikä johtuu
1. Tammikuuta Käyttöosat 1 ja 2
Kaksi suosituskirjainta
Lukion raportti
Joulukuun testauspäivä Vakioidut testitulokset
15. helmikuuta Helmikuun päivitykset ja muistiinpanolomake
15. helmikuuta Rahoitusapumateriaalit (valinnainen)

Jos olet varhaisen toiminnan soveltaminen , sinun on täytettävä hakemuksen molemmat osat ja lähetettävä transkriptio ja suosituskirjeet 1. marraskuuta mennessä. Voit kuitenkin ottaa marraskuun SAT: n. Saat pääsypäätöksesi joulukuun puolivälissä.

xavierin yliopiston Louisianan pääsyvaatimukset

Opiskelijoille, jotka soveltavat säännöllistä toimintaa, sinun on saatettava kaikki hakemuksen osat valmiiksi / lähetettävä 1. tammikuuta mennessä, ja voit suorittaa standardoidut testisi viimeistään joulukuussa. Saat valintapäätöksesi 1. huhtikuuta mennessä.

Pitäisikö sinun soveltaa varhaisia ​​vai säännöllisiä toimia?

MIT: lle hakemiseen on kaksi vaihtoehtoa, varhainen toiminta ja säännöllinen toiminta. Onko toinen parempi kuin toinen? Jos käytät varhaisia ​​toimia, sinulla on hieman paremmat mahdollisuudet saada hyväksyntä. Mukaan MIT: n pääsytilastot , jos käytät varhaisia ​​toimia, sinulla on hieman paremmat mahdollisuudet saada hyväksesi kuin jos käyttäisit säännöllisiä toimia.

Kuitenkin MIT nimenomaan toteaa tämän varhaisesta toimintakierrosta: 'Meillä ei ole etusijaa, eikä strategista hyötyä voida saada. Meillä on kaksi sykliä kahdesta syystä: 1) se auttaa meitä jakamaan työmme pidempään, omistamalla enemmän aikaa kullekin hakemukselle ja 2) se tarjoaa hakijoille enemmän vaihtoehtoja, jotta he voivat valita, mikä sopii heille parhaiten. ''

Lisäksi suurin osa (noin 66%) varhaisia ​​toimia soveltavista opiskelijoista lykkäävät ja otetaan huomioon tavallisen toiminnan hakijajoukossa. Joten varhainen päätös ei ole missään tapauksessa taattu, jos noudatat varhaisia ​​toimia.

Bottom line? Käytä varhaisia ​​toimia, jos saat kaikki materiaalit ennen määräaikaa, mutta älä stressaudu siitä liikaa, jos et pysty, koska se ei todennäköisesti vaikuta mahdollisuuteesi päästä.

body_calendardate

Kuinka hakea MIT: lle

MIT-hakemuksen lähettämisessä on noudatettava kuutta päävaihetta. Alla on vaiheet, jotka on numeroitu karkeaan järjestykseen, jossa sinun tulisi suorittaa ne.

Vaihe 1: Luo MyMIT-tili ja käynnistä sovellus

Ensimmäinen vaihe MIT: n hakemiseen on yksinkertainen; sinun tarvitsee vain luo MyMIT-tili. Tilin luominen vie vain muutaman minuutin, ja kun olet tehnyt tämän, voit täyttää hakemuksen, seurata lähettämiäsi hakemuksia, liittyä MIT-postituslistalle ja saada haastattelijan nimen ja yhteystiedot.

Tilin luomiseksi sinun on annettava joitain väestötietoja, kuten syntymäpäiväsi, lukion nimi ja kotiosoite.

Vaihe 2: Täytä sovelluksen osat 1 ja 2

Tämä on suurin osa MIT-sovelluksesta. Osa 1 keskittyy elämäkerrallisiin tietoihin ja osa 2 keskittyy esseihisi, toimintoihisi ja testipisteisiisi.

Osa 1 on lyhyempi osa, ja sen pitäisi kestää vain noin 30 minuuttia. Täytät tietoja siitä, sovellatko varhaisia ​​vai säännöllisiä toimia, mitkä ovat vanhempiesi työpaikat ja korkein koulutustaso, jos sinulla on sisaruksia ja missä he käyvät yliopistossa (jos sovellettavissa) ja kaikista lukioista osallistunut muun muassa. Kun olet lähettänyt osan 1, maksat 75 dollarin MIT-hakemusmaksun.

penn -tilaan on vaikea päästä

Osa 2 on syvällisempi. Annat tietoja kaikista oppilaitosten ulkopuolisista oppilaitoksista ja työpaikoista, osallistuneista edistyneistä luokista, voittamistasi palkinnoista ja tenttituloksistasi (vaikka sinun on silti lähetettävä viralliset kopiot näistä tuloksista). Ilmoitat myös itse kaikki ottamasi luokat ja niissä saamasi arvosanat, vaikka jälleen kerran sinun on lähetettävä virallinen transkriptiosi. Tämä on myös osa, johon kirjoitat tiedot kahdesta opettajasta, jotka kirjoittavat sinulle arviointeja (katso lisätietoja kohdasta vaihe 5) ja lähetä mahdolliset lisämateriaalit (katso lisätietoja kohdasta vaihe 6).

Lopuksi täytät MIT: n henkilökohtaiset lausunnot. Toisin kuin monet muut koulut, MIT ei vaadi yhtä pitkää essettä; sen sijaan vastaat viiteen lyhyeen kehotukseen. Tässä ovat esseekehotteet sekä sanamäärävaatimus:

 • Kuvaile maailmaa, josta tulet; esimerkiksi perheesi, klubisi, koulu, yhteisö, kaupunki tai kaupunki. Kuinka tuo maailma on muokannut unelmiasi ja toiveitasi? (200-250 sanaa)
 • Valitse, mikä MIT: n opintojakso vetoaa sinuun eniten tällä hetkellä, ja kerro meille lisää siitä, miksi tämä tutkimusala vetoaa sinuun.
 • Tiedämme sinun elävän kiireistä elämää, täynnä toimintaa, joista monia sinulta vaaditaan. Kerro meille jotain, mitä teet sen iloksi. (200-250 sanaa)
 • MIT tuo ihmiset yhteen parantamaan muiden elämää. MIT-opiskelijat pyrkivät parantamaan yhteisöjään eri tavoin maailman suurimpiin haasteisiin vastaamisesta hyvään ystävään olemiseen. Kuvaile yksi tapa, jolla olet osallistunut yhteisöösi, joko perheessäsi, luokkahuoneessasi, naapurustossasi jne. (200–250 sanaa)
 • Kerro meille kohtaamastasi merkittävimmästä haasteesta tai jostakin tärkeästä, joka ei mennyt suunnitellusti. Kuinka hallitsit tilanteen? (200-250 sanaa)

Kun olet valmis jokainen näistä osioista ja tarkistanut ne, voit lähettää ne. Osa 1 on toimitettava ennen osaa 2.

Vaihe 3: Lähetä lukion raportti ja standardoidut testitulokset

Sinun on lähetettävä virallinen lukiokirjasi MIT: lle. MIT vaatii myös yhden testituloksen. Sinun on suoritettava joko SAT tai ACT (kirjoitusosa / essee ei ole tarpeen kummassakaan tentissä).

Huomaa: Vuosina 2020--2021 SAT- ja ACT-pisteiden toimittaminen on valinnaista MIT: lle. Lue lisää tämän artikkelin avulla kouluista, jotka suorittavat testi-vapaaehtoisuuden COVID-19: n aikana.

Vaihe 4: Pyydä kahta opettajaa täyttämään arviointisi

Tarvitset kaksi suosituskirjainta MIT: lle, yhden matematiikan / luonnontieteiden opettajalta ja toisen humanistiselta / kielenopettajalta. Täytä MyMIT-hallintapaneelissasi kaikki suosittelijoiden nimet ja sähköpostiosoitteet, jotta lomake voidaan lähettää heille. Suosituksesi erääntyvät samana päivänä kuin muu hakemuksesi.

Vaihe 5: Asenna ja suorita haastattelu

Haastatteluja ei vaadita teknisesti, mutta MIT suosittelee niitä ja myöntää hyvin harvat hakijat, jotka eivät haastattelleet, joten sinun kannattaa tehdä yksi, jos se on ollenkaan mahdollista. Kun olet täyttänyt hakemuksen osan 1 ja 2, sinuun ottaa yhteyttä koulutuksen neuvonantaja (EC), joka on haastattelusi henkilö. EY on MIT: n aluna, joka tekee haastatteluja, ja heitä on yli 5000 ympäri maailmaa.

Sinä ja Euroopan yhteisö järjestät haastattelun lähelläsi olevassa paikassa. Useimmat varhaiset toimintahaastattelut tapahtuvat marraskuussa ja useimmat säännölliset toimintahaastattelut tammikuussa. Muina kuin COVID-aikoina haastattelu kestää tyypillisesti tunnin ja tapahtuu usein paikassa, kuten kahvilassa, ravintolassa tai kirjastossa. Jotkut voivat tapahtua myös Skypen kautta tai muuten virtuaalisesti. MIT suosittelee miettimään kysymyksiä, joita sinulle voidaan esittää ennen haastattelua, ja tässä on 14 yleisintä yliopistohaastattelukysymystä.

Vaihe 6: (Valinnainen) Lähetä täydentävät materiaalit

Sinulla on myös mahdollisuus lähettää täydentäviä materiaaleja, tämä on täysin valinnainen vaihe ja sen tekevät yleensä opiskelija, jolla on kuvataide- tai musiikkisalkku, tutkimustyön omaavat ja / tai ne, jotka toivovat harrastavansa MIT: n ammattilaisurheilua. Voit lähettää viisi erilaista lisämateriaalia.

Löydät lisätietoja kustakin näistä vaihtoehdoista MyMIT-hallintapaneelista. Jos päätät täydentää minkä tahansa näistä materiaaleista, lähetät ne erillään muusta hakemuksestasi.

Tässä on vaihtoehtoja lisämateriaaleille:

 • Maker-salkku
 • Musiikki- ja teatteritaiteen salkku
 • Tutkimusportfolio
 • Lisäsuositukset
 • Eri urheilulajit

Vaihe 7: Lähetä helmikuun päivitykset ja muistiinpanolomake

Jos olet hakenut Early Action -sovellusta ja hyväksynyt tai soveltanut säännöllistä toimintaa (sinulla ei vielä ole valintapäätöstäsi), sinun on myös lähetettävä helmikuun päivitykset ja muistiinpanolomake 15. helmikuuta mennessä. Sinulle lähetetään sähköpostitse tietoja tästä lomakkeesta, joka koostuu lähinnä siitä, että annat MIT: lle tietää mitä syksyn lukukauden arvosanasi olivat ja mitkä luokat käyt kevätlukukaudellesi.

MIT-sovelluksen tarkistuslista

Alla on kaikki mitä tarvitset MIT-hakemuksesi kanssa. Voit käyttää tätä sovelluksen tarkistusluetteloa pysyäksesi järjestyksessä ja varmistaaksesi, että olet lähettänyt kaikki vaaditut materiaalit.

 • MIT-sovelluksen osat 1 ja 2
 • Arviointi A: Matematiikan tai luonnontieteiden opettajan suosituskirje
 • Arviointi B: Humanistisen, yhteiskuntatieteellisen tai kielenopettajan suosituskirje
 • Suunniteltu haastattelu
 • SAT- tai ACT-pisteet
 • Helmikuun päivitykset ja muistiinpanolomake (eräpäivä helmikuussa)
 • 75 dollarin MIT-hakemusmaksu

body_checklist-2

Kuinka toimia hyvin MIT-sovelluksen avainosioissa

Kuinka sinulla on tähtien MIT-sovellus? Koska MIT on niin kilpailukykyinen, hakemuksesi on oltava vahva kaikilla MIT: n arvioimilla avainalueilla. MIT etsii ensisijaisesti akateemista huippuosaamista, johtokokemusta, intohimoa oppimiseen ja tulevaan pääaineeseesi sekä sosiaalisuutta. On monia tapoja, joilla voit osoittaa, että sinulla on nämä ominaisuudet MIT-sovelluksessasi.

laki 2019-2020

Tässä osiossa käydään läpi hakemuksesi viisi tärkeintä osaa ja selitä tarkalleen, mitä tarvitset erottautuaksesi ja näytä MIT: lle, että sinulla on mitä onnistuu siellä.

# 1: Lukion transkriptio

Lukion transkriptiosi on usein tärkein yksittäinen kappale hakemuksestasi, joten haluat sen loistavan. Tavoitteenasi on näyttää vastaanottovirkailijoille, että otit vaikeita luokkia ja sait niissä parhaat arvosanat, erityisesti matematiikan ja luonnontieteiden luokat.

MIT: llä on tiukat luokat, ja he etsivät hakijoita, jotka ovat jo haastaneet itsensä osallistumalla syventäviin luokkiin lukiossa. Jos koulusi tarjoaa kunnianosoituksia, AP- ja / tai IB-luokkia, sinun tulisi pyrkiä ottamaan ainakin osa näistä edistyneistä luokista, etenkin niillä aloilla, joihin aiot opiskella. Jos koulusi ei tarjoa näitä luokkia, MIT: llä on myös ehdotuksia vaihtoehtoisista tavoista haastaa itsesi.

MIT: llä ei ole vaatimuksia luokille, jotka sinun on pitänyt käydä lukiossa, mutta se suosittelee seuraavaa:

 • Yksi vuosi fysiikkaa
 • Yksi vuosi kemiaa
 • Yksi vuosi biologiaa
 • Matematiikka laskennan kautta
 • Kaksi vuotta vierasta kieltä
 • Neljä vuotta englantia
 • Kahden vuoden historia ja / tai yhteiskuntatieteet

Muista, että tämä on vähintään MIT suosittelee; joudut todennäköisesti ylittämään tietyt alueet, jotta voit olla kilpailukykyinen hakija. Useimmat hakijat ovat ottaneet matematiikasta ja luonnontieteistä vähintään neljä vuotta, mukaan lukien useita edistyneitä luokkia.

GPA: si on myös tärkeä osa MIT-sovellustasi, koska vaikeiden luokkien ottaminen, mutta heikko menestyminen ei osoita, että olet valmis MIT: n tiukkuudelle. MIT: n opiskelijoiden keskimääräinen painotettu GPA on noin 4,16, mikä tarkoittaa, että sinun tulisi pyrkiä saamaan mahdollisimman monta A-luokkaa luokkiin.

# 2: Vakioidut testitulokset

MIT: llä ei ole vähimmäisvaatimuksia SAT / ACT: lle, mutta koska pääsy on niin kilpailukykyistä, sinun tulisi pyrkiä korkeaan standardoituun testipisteeseen. Tavoitteesi tulisi olla 75. prosenttipistemäärä hyväksytyille MIT-opiskelijoille . Tämän pistemäärän saavuttaminen joko SAT- tai ACT-tilassa tarkoittaa, että olet saavuttanut yli 75% muista hyväksytyistä opiskelijoista, mikä asettaa sinut vahvaan asemaan valintaprosessin aikana.

SAT: lle 75. prosenttipiste on 800 matematiikassa ja 780 näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa. ACT: lle se on yhdistetty pisteet 36. Voit saada tätä matalampia pisteitä ja silti saada hyväksynnän MIT: lle, mutta nämä ovat hyviä maalipisteitä, joihin pyrkiä pyrkimään. Huomaa, että kummassakin tentissä tarvitaan melko täydellinen tulos, jotta saat 75. prosenttipisteen.

# 3: Suosituskirjeet

Tarvitset kaksi suosituskirjainta MIT: lle, ja niiden molempien tulee olla opettajilta, jotka tuntevat sinut hyvin ja voivat kirjoittaa vakuuttavasti vahvuuksistasi. Vahva suosituskirje sisältää erityisiä esimerkkejä akateemisista kyvyistäsi ja henkilökohtaisista taidoistasi; se selittää myös, miksi olet erinomainen MIT-hakija.

Puhu ihmisille, joiden haluat kirjoittaa kirjeesi melko aikaisin, mieluiten juniorivuotesi lopussa tai vanhemman vuoden alussa. Katso opas kirjeistä rec lisätietoja siitä, keneltä kysytään suosituskirjeesi kirjoittamista, ja vaiheittaiset ohjeet kyselyyn.

# 4: Esseillä

MIT: ää varten sinun on kirjoitettava viisi lyhyttä esseitä, kukin alle 250 sanaa. MIT vaatii useita lyhyitä esseitä saadakseen täydellisemmän kuvan kuka olet, joten varmista, että näytät persoonallisuuttasi ja mitä välität.

MIT-esseilläsi on kolme päätavoitetta:

 • Näytä kuka olet
 • Näytä mikä sinulle on tärkeää
 • Näytä miksi MIT on paras koulu sinulle

Vinkkejä ja strategioita siitä, miten vastata jokaiseen MIT-esseen kyselyyn, tutustu syvälliseen oppaaseen MIT-esseisiin vastaamiseen.

# 5: Lisäkurssit

Esikoululaiset ovat myös keskeinen osa MIT-sovellustasi. Paras tapa erottua oppilaiden kanssa on korostaa intohimosi ja johtamistaitojasi. Voit tehdä tämän seuraamalla opetussuunnitelmia tulevalla pääaineellasi liittyvällä alalla, pitämällä kiinni niistä ja saavuttamalla niissä johtajuusrooleja. Lisätietoja tyyppisiä opetussuunnitelmia, jotka sinun on saatava ylemmän tason kouluihin.

On myös tärkeää huomata, että opetussuunnitelmat tulisi valita sen perusteella, mistä olet kiinnostunut ja mistä olet kiinnostunut, eikä siitä, mitä luulet vaikuttavan MIT: ään. Verkkosivustollaan MIT neuvoo tätä erityisesti, koska he haluaisivat mieluummin opiskelijoiden tekevän rakastamansa kuin ne, jotka viettävät aikaa asioihin, joista he eivät välitä, vain yrittääkseen näyttää vaikuttavalta.

Yhteenveto: MIT-sovellus

Koska MIT hyväksyy vain 7% hakijoista, sovelluksesi on erotuttava, jos haluat mahdollisuuden päästä sisään. Ennen kuin teet mitään muuta, varmista, että tiedät MIT-sovellusten määräajat. Ne eroavat toisistaan ​​sen mukaan, sovellatko Early Action vai Regular Action.

mikä merkki on maaliskuu 24

Anna itsellesi tarpeeksi aikaa hakemuksen kaikkien osien täyttämiseen, mukaan lukien kirjoittaminen kaikkiin luokkiin ja luokkiin, viiden MIT-esseekehotteen täyttäminen ja testipisteiden kirjoittaminen. Älä unohda lähettää lisää materiaaleja, kuten transkriptiosi, viralliset testitulokset ja suosituskirjeet. MIT suosittelee myös haastattelun tekemistä.

Antaaksesi itsellesi parhaat mahdollisuudet päästä mukaan, haluat MIT-sovelluksesi olevan vahva kaikkialla. Hakemuksesi viisi tärkeintä osaa ovat: transkriptio, standardoidut testitulokset, suosituskirjeet, esseet ja opetussuunnitelmat.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.