7 vaihetta onnistuneeseen Georgetown -sovellukseen

feature_application.jpg

Georgetownin yliopisto on yksi maan valikoivimmista yliopistoista - alle 14% lukuvuonna 2019/2020 hakeneista opiskelijoista hyväksyttiin. Kuitenkin ymmärtämällä hakemuksen ja mitä Georgetownin pääsyvirkamiehet etsivät, kun he tarkistavat hakemuksesi, voit antaa sinulle vakavan jalan koko kilpailun ajan.

Tässä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Georgetownin yliopiston sovelluksesta, mukaan lukien mitä sinun on lähetettävä, jokainen Georgetownin hakemusajankohta, mitä pääsyvirkamiehet etsivät hakemuksia tarkastellessaan ja kuinka voit tehdä hakemuksesi jokaisen keskeisen osan erottumaan pakkauksesta.

Avaintietoja Georgetown -sovelluksesta

On tärkeää tietää Georgetownin yliopiston hakemuksen avaintiedot varhain, jotta sinulla on runsaasti aikaa kerätä ja lähettää kaikki tarvitsemasi materiaalit ennen määräaikoja.

Mistä Georgetownin sovellus löytyy: Löydät Georgetown -sovelluksen täältä . Tällä sivulla on myös linkkejä sovellusten usein kysyttyihin kysymyksiin ja määräaikoihin.

Hakemuksen lähettäminen: Kun olet suorittanut Georgetown -hakemuksen, voit lähettää sen napsauttamalla hakemuksen lopussa olevaa Lähetä -painiketta. SAT- ja/tai ACT -tulokset on lähetettävä suoraan Georgetowniin.

Milloin jättää hakemuksesi: On erittäin tärkeää tietää jokainen Georgetownin hakuaika, koska vain yhden puuttuminen voi tarkoittaa, että hakemustasi ei tarkastella. Alla on kaikki Georgetownin yliopiston hakuaika, jonka sinun on oltava tietoinen:

Takaraja

Toiminta

1. marraskuuta

Varhaisten toimien hakemusten määräaika

15. joulukuuta

Varhaisten toimien tulosten ilmoittaminen

10. tammikuuta

Määräaika säännöllisten päätösten hakemuksille

esimerkkejä henkilökohtaisista lausunnoista uc: lle

1. helmikuuta

Rahoituslomakkeiden määräaika: FAFSA ja CSS -profiili

1. huhtikuuta

Säännöllisten päätösten tulosten ilmoittaminen

Toukokuun 1. päivä

Vastauspäivä kaikille hyväksytyille ensimmäisen vuoden opiskelijoille

Lähde: Georgetownin perustutkintovirasto

1 ja sen jälkeen 12 nollaa

Yllä olevasta kaaviosta näet sen Georgetownin yliopiston varhaisen toiminnan hakuaika on 1. marraskuuta ja määräaikainen päätös 10. tammikuuta, vaikka Georgetown suosittelee verkkosivustollaan hakemuksen lähettämistä aikaisemmin, jos mahdollista.

Varhainen toiminta ei ole sitova, mikä tarkoittaa, että vaikka soveltaisit Early Actionia Georgetowniin, Voit silti hakea ja hyväksyä paikan muissa kouluissa. Varhainen toiminta tuo sinulle vain hyötyä siitä, että tiedät Georgetownin päätöksen aikaisemmin (vaikka jotkut Early Action -hakijat siirtyvät säännöllisen päätöksen pooliin).

Kuinka hakea Georgetowniin

Georgetown -hakemuksesi täyttäminen ja lähettäminen on melko yksinkertainen prosessi. Alla on seitsemän vaihetta, jotka sinun on noudatettava. Georgetown suosittelee, että suoritat kolme ensimmäistä vaihetta mahdollisimman pian, mieluiten kesän tai alkusyksyn aikana.

Vaihe 1: Täytä ja lähetä Georgetown -hakemus

Georgetownin sovellus löytyy täältä , ja sen täyttäminen vie vain noin 10-15 minuuttia. Se sisältää enimmäkseen väestötietoja, kuten osoitteesi ja yhteystietosi, mukaan lukien vanhempiesi tiedot.

Tämän lomakkeen lähettämisen avulla Georgetown voi luoda hakijatiedoston sinulle, ensimmäinen askel harkitaksesi pääsyäsi. Se käynnistää myös alumnien haastatteluprosessin (katso vaihe 6).

Tämän lomakkeen lopussa maksat 75 dollarin hakemusmaksu syöttämällä luotto- tai maksukorttitietosi. Jos tämä maksu on sinulle taloudellinen taakka, voit pyytää maksuvapautusta .

Vaihe 2: Luo hakuprofiili

Kun olet suorittanut vaiheen 1, saat 24 tunnin kuluessa sähköpostitse ohjeet sovellustilin luomiseen. Sinä pystyt kirjaudu tähän tiliin milloin tahansa . Tämän Georgetown -tilin avulla voit seurata suosituspyyntöjäsi ja tallentaa työsi sovellusliitteeseen.

Tässä on miltä Georgetown -sovellus näyttää PDF -muodossa .

Vaihe 3: Täytä Georgetownin lukioraportti, opettajan raportti ja kouluvuoden raportti

Jotta voit täyttää tämän lomakkeen, sinun on tiedettävä kummankin nimi ja sähköpostiosoite lukio -ohjaajasi ja opettajasi kirjoittavat suosituksen. Kun olet lähettänyt nämä lomakkeet, nämä kaksi henkilöä saavat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, mitä tehdä seuraavaksi, jotta Georgetown voi saada transkriptisi ja suosituskirjeesi.

Tässä ovat PDF -versiot Lukion raportti , Opettajan raportti , ja Keskivuotisen kouluraportti viitteenä (huomaa, että täytät ne itse Georgetownin online -sovellustililläsi, joka on kuvattu vaiheessa 2).

Vaihe 4: Lähetä hakemuksen täydennys

Seuraavaksi sinun on lähetettävä hakemuksen täydennys , jonka voit tallentaa ja palata niin monta kertaa kuin tarvitset. Täydennysosassa voit syöttää lisätietojasi oppitunneistasi, ilmoittaa, millä alalla pääaineesi on, ja kirjoittaa esseesi.

Vaihe 5: Lähetä standardoidut testituloksesi

Sinun on lähetettävä yleiset SAT- ja ACT -pisteet, ja on erittäin suositeltavaa, että lähetät myös kolme SAT -testitulosta. Georgetownin SAT -koodi on 5244 ja sen ACT -koodi on 0668.

Georgetown vaatii pisteitä kaikki koeistunnot. Joten jos esimerkiksi otit ACT: n kahdesti, SAT: n kerran ja SAT -aiheen testit neljä kertaa, sinun on toimitettava pisteet jokaisesta testipäivästä. Tämä pätee myös testivuonna 2020–2021, jolloin monet muut koulut ovat täysin valinnaisia-ellet voi lähettää minkä tahansa pisteet COVID-19-viruksen takia, koska et voinut suorittaa kumpaakaan testiä, sinun on lähetettävä kaikki pisteet .

Muiden kuin COVID-vuosien aikana, jos haet varhaista toimintaa, sinun ei tarvitse lähettää kolmea SAT-aiheen testitulosta varhaisen toiminnan määräaikaan mennessä, ja hakemuksesi tarkistetaan edelleen kokonaisuudessaan. Jos hakemuksesi kuitenkin siirretään varhaisesta toiminnasta säännölliseen päätökseen, odotetaan, että sinulla on kolme aiheen testitulosta, jotka on toimitettava tavanomaisen päätöksen määräaikaan mennessä.

Jos siellä on lieventäviä olosuhteita estää sinua suorittamasta kolmea aihekokeita säännöllisen päätöksen määräaikaan mennessä, voit kirjoittaa hakulomakkeelle kirjeen, jossa selität tilanteesi. Jos et kuitenkaan pysty suorittamaan kaikkia kolmea SAT-aihekokeena lukuvuodelle 2020–2021, se on okei-sinun on vain lähetettävä pisteet kaikista testeistä, jotka pystyit suorittamaan.

Vaihe 6: Pidä alumnihaastattelu

Kaikki ensimmäisen vuoden hakijat ovat vaaditaan haastattelu Georgetownin alumnin kanssa , jos asuu samassa kaupungissa/alueella kuin he. Georgetownilla ei ole kampuksella haastatteluja, ja jos lähelläsi ei ole alumnia, tämä vaatimus vapautetaan, eikä se vahingoita hakemustasi.

Saat sähköpostitse tai sähköpostitse tietoja haastattelun järjestämisestä, yleensä kahden tai neljän viikon kuluttua vaiheen 1 suorittamisesta.

Vaihe 7: (Valinnainen) Lähetä kaikki lisämateriaalit

Jos olet kiinnostunut taide-, musiikki-, teatteri- tai tanssiohjelmasta Georgetownissa, sinulla on mahdollisuus lähettää sisään lisämateriaalit , mutta tätä ei vaadita.

Georgetownin sovellusten tarkistuslista

Yhteenvetona, alla on kaikki mitä sinun on toimitettava, kun haet Georgetowniin. Tämän sovelluksen tarkistuslistan avulla voit pysyä järjestyksessä ja varmistaa, että olet lähettänyt kaikki tarvittavat materiaalit. Hakemustasi käsitellään vasta kaikki Georgetown on vastaanottanut alla olevat kappaleet:

 • Georgetownin sovellus
 • Lukion raportti (mukaan lukien transkriptio)
 • Opettajan suositus
 • Hakemusmaksu 75,00 dollaria
 • SAT/ACT tulokset
 • Alumnien haastattelu
 • (Valinnainen, mutta erittäin suositeltava) Kolme SAT -testitulosta
 • (Valinnainen) Lisämateriaalit (taiteelle, musiikille, teatterille ja tanssille)

body_checklist-4.jpg

Mitä Georgetownin hakukomitea etsii? Mikä tekee Georgetownista vahvan sovelluksen?

Mikä tekee erottuvan Georgetown -sovelluksen? Kuten muutkin yliopistot, Georgetown haluaa myöntää opiskelijoille, että he tuntevat menestyvänsä koulussaan sekä akateemisesti että sosiaalisesti. He haluavat oppilaita, jotka pärjäävät hyvin luokissaan ja toimivat hyvin myös professoreiden, opiskelijatovereiden ja yliopistoryhmien kanssa.

asioita, jotka pitäisi tuoda yliopistoon

Georgetown haluaa myös hyväksyä ne, jotka saavat positiivinen vaikutus kouluun ja maailmaan yleensä, sekä opiskellessaan että valmistuttuaan.

Jotta voitaisiin tehdä tarkimmat pääsypäätökset, Georgetown tarkastelee erilaisia ​​tekijöitä, jotka voivat viitata menestykseen koulussa. Alla on joitain tärkeimpiä tekijöitä:

Akateeminen erinomaisuus

Georgetown haluaa tietää, että voit menestyä luokissaan, joten he etsivät hakemuksestasi akateemista huippuosaamista. Akateemista huippuosaamista osoittavat yleensä kolme tekijää:

 • Sinun GPA
 • Lukiossa pidettyjen luokkien tiukkuus
 • Standardoidut testituloksesi

Vahva kussakin näistä kolmesta alueesta osoittaa Georgetownille, että voit käsitellä (ja pärjätä hyvin) vaikeissa kursseissa.

Seuraavassa osassa on tarkempia tietoja siitä, mitä arvosanoja ja testituloksia sinun pitäisi tavoitella. Jos olet osallistunut akateemisiin kilpailuihin ja menestynyt niissä hyvin, voit myös osoittaa akateemista huippuosaamista tällä tavalla.

Johtamistaidot

Georgetown haluaa johtajia kouluunsa, koska Johtajat vaikuttavat todennäköisemmin kouluun ja valmistumisen jälkeen.

Voit näyttää johtamistaitoja ottamalla korkeammat roolit oppitunneilla, perustamalla oman klubin tai varainkeräyksen tai hankkimalla enemmän vastuuta työssäsi tai harjoittelussasi. Kaikki mikä osoittaa, että olet oma -aloitteinen ja kykenet loistamaan lisävastuulla todistaa, että sinulla on potentiaalia olla vahva johtaja Georgetownissa ja sen ulkopuolella.

Intohimo tulevaisuuttasi kohtaan

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemastaan, saavat todennäköisemmin parempia arvosanoja ja menestyvät urallaan valmistumisensa jälkeen.

Osoittaaksesi jännityksesi siitä, mitä aiot opiskella Georgetownissa, hakemuksesi tulee osoittaa, että olet käynyt oppitunteja ja suorittanut ylimääräisiä opintoja kyseisellä aihealueella lukion aikana.

Jos haluat esimerkiksi opiskella esilääketieteen ja lopulta tulla lääkäriksi, lukion opintosuoritusoteesi tulisi sisältää paljon luonnontieteellisiin ja matematiikkaan perustuvia luokkia, kun taas oppituntisi voivat sisältää aktiviteetteja, kuten osa tiedekerhoa, vapaaehtoistyötä sairaalassa tms.

Sosiaalisuus

Hyvien arvosanojen saaminen on tärkeää, mutta Georgetown haluaa myös opiskelijoita, jotka ovat osa kampuksen yhteisöä ja tulevat toimeen muiden opiskelijoiden kanssa. Tämä taito tekee kampuksesta onnellisemman paikan, ja sitoutuneemmilla opiskelijoilla on usein suurempi positiivinen vaikutus kouluunsa.

Ryhmäklubiin tai urheilutiimiin osallistuminen osoittaa sosiaalisuutta, ja suosituskirjeitä kirjoittavat ihmiset voivat myös mainita vahvat ihmiset.

body_friends.jpg

korkeakoulut, joissa on halpaa valtion opetusta

5 Georgetown -sovelluksen keskeistä osaa ja kuinka pärjätä niissä

Jotta koulu olisi yhtä kilpailukykyinen kuin Georgetown, sovelluksesi on oltava vahva kaikkialla. Alla on Georgetown -sovelluksen viisi keskeistä osaa sekä vinkkejä siitä, kuinka voit menestyä kussakin, jotta voit tehdä vaikutuksen ottamisvirkailijoihin:

#1: Lukion transkriptio

Transkriptisi näyttää Georgetownille kolme olennaista tietoa: mitä luokkia otit, kuinka vaikeita ne olivat ja mitä arvosanoja sait niissä. Eri oppiaineiden luokkien lukumäärän suhteen Georgetown suosittelee seuraavaa:

 • Neljä vuotta englantia
 • Vähintään kaksi vuotta yhteiskuntatieteitä
 • Vähintään kaksi vuotta vierasta kieltä
 • Vähintään kaksi vuotta matematiikkaa
 • Ainakin vuosi luonnontieteitä

On muita luokkasuosituksia sen mukaan, mitä haluat opiskella Georgetownissa. Näet suositukset täältä.

Georgetownilla on tiukat luokat, ja he haluavat nähdä hakijoita, jotka ovat jo haastaneet itsensä ottamalla syventäviä luokkia lukiossa. Jos koulusi tarjoaa kunnianosoituksia, AP- ja/tai IB -luokkia, sinun pitäisi pyri ottamaan ainakin osa näistä syventävistä luokista, erityisesti niillä aloilla, joita aiot opiskella.

On myös tärkeää saada korkeat arvosanat näillä luokilla. Hyväksytyillä Georgetownin opiskelijoilla on keskimääräinen painottamaton GPA noin 3,9 . Tämä tarkoittaa sitä, että edistyneiden luokkien ottamisen lisäksi sinun on saatava käytännössä kaikki A: t. H igh -arvosanat ovat tärkeimpiä tulevaan pääaineeseesi liittyvillä tunneilla.

#2: Standardoidut testitulokset

Vaikka Georgetownilla on ei SAT/ACT: n vähimmäispistemäärävaatimuksia, koska pääsy on niin kilpailukykyinen, sinun pitäisi pyrkiä korkeaan standardoituun testitulokseen.

Turvallinen tulos, johon tähtää, on 75. prosenttipiste hyväksytyille Georgetownin opiskelijoille. Jos saavutat tämän pistemäärän joko SAT: lle tai ACT: lle, olet saanut enemmän kuin 75% muista hyväksytyistä opiskelijoista, mikä asettaa sinut vahvalle asemalle valintaprosessin aikana.

Georgetownin 75. prosenttipiste on joko 34 ACT: ssä tai 1550 SAT: ssa . Voit saada pienempiä pisteitä kuin tämä ja silti saada hyväksynnän, mutta nämä ovat vankat maalitulokset, joihin haluat pyrkiä. Huomaa, että Georgetown ei katso kirjoitustuloksia kumpaankaan testiin, joten sinun ei tarvitse osallistua valinnaiseen SAT Essay- tai ACT Writing -osioon.

Vaikka SAT -testituloksia ei teknisesti vaadita, Georgetown suosittelee voimakkaasti niiden ottamista, mutta sinun on pidettävä tätä vaatimuksena. Tarvitset kolme aiheen testitulosta, ja vaikka ne eivät todennäköisesti ole yhtä tärkeitä kuin yleiset SAT/ACT -pisteet, sinun on silti pyrittävä korkeisiin pisteisiin, mieluiten 700 tai enemmän.

Siitä on myös apua, jos ainakin yksi aihekokeista liittyy aiheeseen, johon aiot osallistua osoittaa Georgetownille, että sinulla on jo vahvat taidot tällä alalla. Voit lukea oppaastamme saadaksesi lisätietoja siitä, mikä on hyvä SAT -testitulos.

#3: Suosituskirjeet

Tarvitset vain yhden suosituskirjeen Georgetownille, joten yritä kysyä opettajalta, joka tuntee sinut hyvin ja ajattelee sinusta hyvin. Vahva kirje sisältää konkreettisia esimerkkejä akateemisista kyvyistäsi ja henkilökohtaisista taidoistasi. se selittää myös, miksi olet erinomainen hakija Georgetowniin.

Puhu haluamasi henkilön kanssa kirjoita kirjeesi melko aikaisin, mieluiten juniorivuoden lopussa tai vanhemman vuoden alussa, varsinkin kun Georgetown suosittelee täyttämään opettajan raportin (joka lähetetään suosittelijalle) varhaisessa vaiheessa hakuprosessia. Tutustu oppaaseemme saadaksesi lisätietoja siitä, keneltä pyytää suosituskirjeen kirjoittaminen, ja vaiheittaiselta oppaalta, miten voit pyytää.

body_letters.jpg

#4: Esseitä

Georgetown vaatii kolme esseetä. Ensimmäinen essee on lyhyt vastaus ja sen pitäisi olla noin puoli sivua (yksi väli). Kaksi muuta esseetä pitäisi olla noin yksi yksiväliinen sivu. Alla on nykyiset Georgetownin essee -kehotteet :

Lyhyt essee: Keskustelkaa lyhyesti (noin puolet sivusta, välilyönnit) siitä, kuinka merkityksellistä teille on koulu tai kesäaktiviteetti, johon olette eniten osallistuneet.

Essee 1: Koska Georgetown on monipuolinen yhteisö, pääsykomitea haluaa tietää sinusta enemmän omin sanoin. Lähetä lyhyt essee, joko henkilökohtainen tai luova, joka mielestäsi kuvaa parhaiten sinua.

Essee 2: Tämän esseen kehotus riippuu siitä, mihin aiot keskittyä.

 • Georgetown Collegeen hakijat: Mitä sinulle merkitsee koulutuksen saaminen? Miten Georgetown College voisi auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen? (Tieteiden ja matematiikan tai kielten ja kielitieteellisen tiedekunnan hakijoiden tulee osallistua valitsemansa opintojakson kanssa).
 • Hoitotyön ja terveystutkinnon hakijat: Kuvaile tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet kiinnostukseesi opiskella terveydenhuoltoa. Osoita erityisesti aiottu pääaine (globaali terveys, terveydenhuollon hallinta ja politiikka, humanistinen tiede tai hoitotyö).
 • Hakijat Walsh School of Foreign Service: Keskustelkaa lyhyesti ajankohtaisesta globaalista ongelmasta ja ilmoittakaa miksi pidätte sitä tärkeänä ja mitä ehdotatte sen ratkaisemiseksi.
 • McDonough School of Businessin hakijat: McDonough School of Business on kansallinen ja maailmanlaajuinen johtaja, joka tarjoaa valmistuneille olennaisia ​​eettisiä, analyyttisiä, taloudellisia ja maailmanlaajuisia näkökulmia. Keskustele motiiveistasi opiskella liiketoimintaa Georgetownissa.

Kahdessa ensimmäisessä Georgetownin essee -kehotteessa saat mahdollisuuden keskustella itsestäsi ja siitä, miksi olet vahva ehdokas. Muista käyttää erityisiä esimerkkejä, joiden avulla pääsyvirkailijat näkevät, mistä välität ja mitä miksi olisit Georgetownin voimavara. He haluavat nähdä jonkun, joka on intohimoinen jostakin ja käyttää tätä intohimoa menestyäkseen koulussa ja vaikuttaa myönteisesti Georgetowniin.

Viimeinen essee antaa sinulle mahdollisuuden näytä Georgetownille, mitä tulevaisuudensuunnitelmasi ovat. Jos sinulla on käsitys siitä, mitä haluat opiskella ja miten koulutuksesi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, osoittaa, että ajattelet eteenpäin ja sinulla on suuria suunnitelmia tulevaisuutta varten.

veni vidi vicin merkitys

Muista viitata Georgetownin tiettyihin resursseihin, esimerkiksi opiskelu ulkomailla, opiskelijaryhmät tai tutkimusmahdollisuudet, joista olet kiinnostunut. Tämä osoittaa, että olet tehnyt tutkimustasi Georgetownista ja osaat hyödyntää kaiken, mitä se tarjoaa tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Tutustu tähän vaiheittaiseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja suuren esseen kirjoittamisesta.

# 5: Oppitunnit

Oppituntisi ovat myös tärkeä osa Georgetown -sovellustasi. Paras tapa erottua oppitunneistasi on korostaa intohimoasi ja johtamistaitojasi. Voit tehdä tämän harjoittamalla ylimääräisiä opintoja tulevalle pääaineellesi liittyvällä alalla, pitämällä niistä kiinni ja saavuttamalla johtotehtävät niillä.

Lue lisää ylimääräisten oppituntien tyypeistä, jotka sinun on saatava päästäksesi huipputason kouluihin.

Yhteenveto: Georgetownin yliopiston sovellus

Georgetown on erittäin kilpailukykyinen koulu, mutta hakuprosessin ymmärtäminen ja se, mitä vastaanottovirkailijat etsivät, voi lisätä mahdollisuuksiasi päästä sisään.

Georgetownin hakemuksessa on useita osia, ja on erittäin tärkeää tietää jokainen merkittävä hakuprosessin määräaika. Sinun on lähetettävä joko SAT- tai ACT -pisteet (vaikka se on vapaaehtoista tälle vuodelle), ja on erittäin suositeltavaa lähettää tulokset myös kolmesta SAT -aiheen testistä. Sinun on myös suoritettava kaksi Georgetownin essee -kehotetta.

Kun tarkastelet hakemustasi, Pääsyvirkamiehet haluavat hakijoita, joiden uskotaan menestyvän akateemisesti ja kehittävän vahvoja henkilökohtaisia ​​suhteita Georgetownissa.

Kun haet yhtä kilpailukykyiseen kouluun kuin Georgetown, sinulla ei todellakaan voi olla monia heikkoja alueita hakemuksessasi. On tärkeää käydä läpi jokainen avainalue - mukaan lukien arvosanat, standardoidut testitulokset, suosituskirje, esseet ja oppitunnit - ja yritä tehdä niistä mahdollisimman vahvoja maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä Georgetowniin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA