Palomieheksi tulemisen 7 vaihetta

feature_firefighter

Mietitkö kuinka tulla palomieheksi? Se vie muutakin kuin vain hakemuksen täyttämisen ja osoittamisen, että voit pitää viileän paineen alla. Palomieheksi tuleminen on useita vaiheita, ja koska prosessi voi olla erittäin kilpailukykyinen, on tärkeää, että sinulla on suunnitelma etukäteen, jotta noudatat kaikkia määräaikoja ja luot mahdollisimman vahvan sovelluksen. Tämä perusteellinen opas vastaa kaikkiin kysymyksiisi siitä, kuinka tulla palomieheksi, mukaan lukien kuinka kauan palomieheksi tuleminen kestää, kaikki palomiehen vaatimukset, jotka sinun on täytettävä, ja seitsemän vaihetta palomieheksi tulemiseen.

Paljonko palomiehet tekevät?

Kuinka paljon palomiehet ansaitsevat? Mukaan Yhdysvaltain työtilastovirasto , vuonna 2019,palomiehien mediaanipalkka oli 50850 dollaria.Lisäksi kentän odotetaan kasvavan keskimäärin 6% vuosina 2019-2029. Keskimääräinen urakasvu on vain noin 3-5%, joten palomiehien kysynnän odotetaan olevan hieman keskimääräistä korkeampi. Tämä tarkoittaa sitä, että tuleville palomiehille on edelleen tarjolla paljon työpaikkoja. Kuitenkin, kun luet lisää tästä oppaasta, ttäällä on usein paljon enemmän hakijoita kuin paloakatemioissa on avoimia paikkoja,joten sinun on silti luotava mahdollisimman vahva sovellus.7 askelta palomieheksi tulemiseen

Kuinka kauan palomieheksi tuleminen kestää? Se riippuu suurelta osin siitä, mihin palokuntaan haet ja mihin hyväksyt. Itse paloakatemia voidaan valmistaa muutaman kuukauden kuluttua, mutta ennen sitä sinun on oltava kunnossa ja suoritettava tarvittava koulutus. Jos aloitat tyhjästä, odota noin kaksi vuotta ennen kuin voit tulla palomieheksi. Tässä on seitsemän vaihetta, jotka sinun on noudatettava päästäksesi sinne.

# 1: Täytä perusvaatimukset

Ennen kuin aloitat palomiehen uran, varmista, että täytät perusvaatimukset. Ne vaihtelevat valtion ja joskus yksittäisten palokuntien mukaan, mutta monilla on ikä-, koulutus- ja muita pätevyysvaatimuksia. Alla on joitain yleisiä perusvaatimuksia. Tarkista aina tarvitsemastasi palomiehestä, josta olet kiinnostunut.

 • Ole 18 / 21-35-vuotias
 • Onko sinulla lukiotodistus tai GED
 • Onko sinulla ajokortti
 • Pystyä läpäisemään huumetesti ja taustan tarkistus

# 2: Ole fyysisesti kunnossa

Palontorjunta on uskomattoman fyysinen työ, joten sinun on oltava hyvässä kunnossa sekä sydämen että voiman suhteen.Ennen kuin sinusta tulee virallisesti palomies, ehdokkaiden on läpäistävä CPAT ( Ehdokas fyysisen kyvyn testi ), joka koostuu

 • Portaiden nousu (painotettu vaihdeilla ja varusteilla)
 • Letkun vetäminen
 • Laitteet kuljettaa
 • Tikkaiden nousu ja jatke
 • Pakotettu pääsy (lyö vasara lyödä kohdetta)
 • Haku (indeksointi tunnelin sokkelon läpi)
 • Pelastusveto (suorita 165 kilon mannekiini)
 • Katon rikkoutuminen ja vetäminen

Jos saat paikan paloakatemiasta (katso vaihe # 5), sinulle opetetaan näiden tehtävien suorittamiseen tarvittavat taidot, mutta tarvitset myös voimaa ja kestävyyttä. Niiden rakentaminen voi kestää jonkin aikaa palomiehiltä vaadittavaan korkeaan tasoonaloita harjoitusjärjestelmäsi prosessin alkuvaiheessa.Jos etsit harjoitteluohjelmaa, Chicagon palokunnan toimistossa on erittäin yksityiskohtainen harjoittelusuunnitelma aloittavia palomiehiä suositellaan seuraamaan.

# 3: Hanki oikea koulutus

Palomieheksi pääsemiseksi ei tarvitse olla yhtä tutkintoa tai todistusta, mutta on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka ovat yleisimpiä. Monet ehdokkaat saavat joko palokokemuksen, joka voi kestää jopa vuoden, tai palotieteiden liitännäistutkinnon, joka kestää yleensä kaksi vuotta (kokopäiväinen molemmille arvioille). Molemmat näistä ohjelmista ovat yleisesti saatavilla yhteisön korkeakouluissa, ja molemmat keskittyvät esimerkiksi teollisuusturvallisuuteen, palontorjuntaan, palon tutkimiseen, vaarallisiin materiaaleihin ja julkiseen koulutukseen. Kurssit yhdistävät luokkahuoneen ja käytännön harjoittelun, jotta valmistaudut palomiehen taitoihin ja turvallisuuteen. Kurssi, jonka päätät suorittaa, riippuu sen osaston odotuksista, jossa haluat työskennellä. Jos suurimmalla osalla heidän menestyneistä palomiehensä hakijoistaan ​​on Associate-tutkinto, sinun tulisi myös pyrkiä siihen. Jos useimmilla on vain todistus, saatat olla hieno saada lyhyempi tutkinto, vaikka jos hakijapaikat ovat kilpailukykyisiä (mitä ne usein ovatkin), osakkuusyrityksen saaminen voi auttaa sinua erottumaan joukosta.

unc chapel hill täytti vaatimukset

Toinen haluamasi koulutus on EMT-sertifikaatti. Tätä vaaditaan usein tullakseen paloakatemiaan samoin kuin työskentelemään vapaaehtoisena palomiehenä, joten sinun kannattaa saada se melko varhaisessa vaiheessa prosessia. Voit myös saada tämän todistuksen usein yhteisön korkeakouluissa, ja jotkut yhteisö- ja / tai terveyskeskukset tarjoavat myös sertifikaatin. EMT-sertifikaatti voidaan tyypillisesti suorittaa muutamassa kuukaudessa, ja siihen kuuluu paljon luokkahuoneita ja käytännön oppimista hengenpelastavasta lääketieteellisestä hoidosta. Kun olet suorittanut tarvittavat kokeet ja koulutustunnit, sinut sertifioidaan toimimaan ensihoitajana. Vaikka monet ihmiset eivät ehkä aluksi harkitse EMT-työtä, kun he päättävät tulla palomieheksi, hengenpelastushoito on tärkeä osa työtä, ja monet palokunnat eivät palkkaa ihmisiä, jotka eivät ole suorittaneet EMT-koulutusta. Joskus voit päästä eroon pelkästään elvytysharjoittelusta, mutta koska kohtaat usein paljon kilpailua saadaksesi paikan paloakatemiaan, turvallisin veto on saada mahdollisimman paljon koulutusta.

kehon_palomies

# 4: Hanki vapaaehtoinen palontorjuntakokemus

Jotta voisit olla hyvin pätevä hakija paloakatemiaohjelmiin, tarvitset myös vapaaehtoisen palontorjuntakokemuksen. Useimmissa palokunnissa vapaaehtoistyökokemusta ei tarvitse teknisesti palkata, mutta koska akatemian paikat voivat olla niin kilpailukykyisiä, se on usein tärkeä askel, koska se saa sinut yhteyden paikalliseen palontorjuntayhteisöön ja on tapa saada sinut tärkeä käytännön kokemus. Useimmat ehdokkaat saavat vähintään kuuden kuukauden kokemuksen, mutta sinun on kysyttävä ympäriltäsi saadaksesi tietää, mikä normi on alueellasi.

Tätä vapaaehtoistyökokemusta varten voit työskennellä vapaaehtoisena palomiehenä ja tehdä periaatteessa saman työn kuin tavallinen palomies (enemmän valvonnassa), tai voit työskennellä EMT: nä, toimia vapaaehtoistyönä yhteisötapahtumien aikana, kattaa työpöytätöitä ja paljon muuta. Mitä kauemmin olet vapaaehtoinen, sitä enemmän työsi yleensä laajenevat, kun palomiehet luottavat sinuun enemmän. Jos et voi saada palontorjuntakokemusta, suosittelemme hankkimaan muita vapaaehtoiskokemuksia, mieluiten sellaisia, joissa voit käyttää EMT-taitojasi, jatkaaksesi osaamisen ja kokemustason rakentamista.

# 5: Hae paikkaa paloakatemiaan

Kun olet huippukunnossa, olet suorittanut tarvittavan koulutuksen ja saanut käytännön kokemuksen, olet valmis hakemaan paikkaa paloakatemiaan. Tämä prosessi vaihtelee paljon palokunnan mukaan, johon haet. Joissakin tapauksissa hakemukset hyväksytään milloin tahansa ja tarkastellaan nopeasti, kun taas toiset hyväksyvät hakemukset vain vuosittain tai kahdesti. Tiedä mitä odottaa osastoltasi, jotta olet valmis noudattamaan kaikkia määräaikoja. Tämä on usein vaikein osa palomieheksi tulemista, koska prosessi on kilpailukykyinen ja pitkä. Tässä ovat eri osat, joita voit odottaa:

Kirjallinen tentti

 • Yleensä noin 100 monivalintakysymystä yleisistä aiheista, kuten matematiikasta, mekaanisesta soveltuvuudesta, sanallisesta ymmärtämisestä, kartanlukemisesta ja logiikasta. Testi ei yleensä sisällä kysymyksiä erityisesti EMT: stä tai palontorjuntataidoista. Palokunnat asettavat yleensä ehdokkaiden saataville opinto-oppaan, jotta he tietävät, millä aiheilla heitä testataan. Tentti voi olla hyväksytty / hylätty, tai saatat saada siitä numeerisen pistemäärän, mikä voi auttaa ehdokkaiden sijoittamisessa.

Haastatella

 • Tyypillisesti suoritetaan henkilökohtaisesti, ja se on samanlainen kuin muut tavalliset työhaastattelut. Odota vastaavan kysymyksiin menneistä kokemuksistasi ja motivaatiostasi palomieheksi tulemiseen.

Fyysinen koe

 • Lääkäri on suorittanut sen varmistamiseksi, että olet tarpeeksi terve työskennelläksesi palomiehenä. Tarkistaa usein näköä, kuuloa ja verenpainetta ja voi sisältää veri- ja virtsatestejä.

Psykologinen tentti

 • Suorittajana osastoon liitetty henkilö tai ulkopuolinen mielenterveysasiantuntija. Tarkoitettu määrittämään, että sinulla on persoonallisuuden piirteet, joita tarvitaan erinomaisena palomiehenä, kuten kyky tehdä päätöksiä paineen alaisena, vahvat viestintätaidot ja joukkuepelaajan ajattelutapa.

Taustatarkistus

 • Sisältää usein myös huumeiden testauksen ja luottotarkistuksen.

Kuntotesti

 • Tyypillisesti vaiheessa 2 mainittu CPAT-tentti.

Ehdokkaat saavat usein pisteet jokaisesta sovelluksen osasta, ja heidät luokitellaan pisteiden perusteella. Aloittamalla korkeimmilla ehdokkailla heille annetaan paikkoja akatemiassa heidän avaamiensa lukumäärien perusteella. Nämä tulokset ovat usein hyviä useita vuosia, joten voit pisteet hyvin, mutta voit saada paikan vasta useita kuukausia tai jopa vuosia myöhemmin.

Tämä on epäilemättä vaikein vaihe prosessissa, ja monet ihmiset luopuvat unelmastaan ​​palomieheksi tulemisesta. Jos palomieheksi tuleminen on todella tavoitteesi, älä anna periksi, vaikka et onnistu heti. Työskentele tasaisesti sovelluksen vaatimusten läpi ja, jos et saavuta aluksi riittävän korkeita ponnisteluja, yritä rakentaa sovelluksesi heikompia alueita hankkimalla enemmän vapaaehtoiskokemusta, käymällä enemmän luokkia jne. Älä myöskään pelkää pyydä ohjeita siitä, mitä voit tehdä parantaaksesi kertoimiasi paikan saamisesta. Monet osastot ovat hyvin avoimia siitä, mitä voit tehdä itsestäsi vahvemmaksi ehdokkaaksi.

kehon palomiehet

# 6: Suorita ohjelma loppuun

Teit sen sisään! Nyt sinun on suoritettava todellinen palontorjuntakorkeakoulu. Tämä prosessi vaihtelee myös suuresti palokunnastasi riippuen. Jotkut, erityisesti pienemmät osastot, hoitavat akatemiansa vain iltaisin / viikonloppuisin, ja nykyiset palomiehet suorittavat kaiken opetuksen. Suuremmissa osastoissa opettajat opettavat kokopäiväisesti luokkahuoneissa ohjaajien, joiden päätehtävä on kouluttaa uusia palomiehiä. Tämän seurauksena tämän vaiheen pituus voi vaihdella muutamasta viikosta useisiin kuukausiin, riippuen siitä, kuinka monta viikoittaista koulutusta olet suorittanut ja kuinka paljon koulutusta osastollasi tarvitaan ennen koeajan aloittamista.

Palokunnassa ollessasi opit kaikki tarvittavat taidot palomieheksi tulemiseen. Paljon siitä rakentuu palotieteen ja EMT-luokissa oppimiesi tietojen perusteella, mutta sinulla on enemmän käytännön mahdollisuuksia ja sinua luotetaan tekemään enemmän. Opit käyttämään erilaisia ​​palontorjuntavälineitä, kuinka palokunnat on järjestetty, palontorjunta- ja turvallisuustekniikat, edistyneet hengenpelastustaidot ja paljon muuta. Siellä on säännöllisiä testejä ja tietokilpailuja, jotka sinun on läpäistävä ennen kuin voit valmistua. On myös tavallista, että fyysistä kuntoasi arvioidaan säännöllisesti.

Työskentelet usein osaston täysimittaisten palomiehien kanssa, koska sinua pidetään nyt 'osana miehistöä'.

Kustannukset vaihtelevat myös, mutta useimmat paloakatemia maksaa useita tuhansia dollareita.

# 7: Suorita koeaika

Kun olet suorittanut palontorjuntaohjelman, onnittelut! Voit nyt alkaa työskennellä palomiehenä. Monissa osastoissa ensimmäinen tai kaksi vuotta pidetään koeajalla. Olet edelleen täysimittainen palomies, mutta sinulla on enemmän valvontaa, ja saatat tarkkailla enemmän aluksi, kun jatkat taitojesi kehittämistä.

kehon_palomiehet

Yhteenveto: Kuinka tulla palomieheksi

Mietitkö kuinka tulla palomieheksi? Mitkä ovat palomiehen vaatimukset? Palomiehen vaatimukset vaihtelevat sen mukaan, mihin haket, mutta yleensä oletetaan, että sinulla on puhdas tausta, olet suorittanut jonkinlaisen palotieteellisen todistuksen tai osakkuusyrityksen tutkinto-ohjelman, olet EMT-sertifioitu, fyysisessä kunnossa ja ovat suorittaneet vapaaehtoisen palontorjunnan. Paloakatemiaan pääsemisen paikat voivat olla kilpailukykyisiä, joten sinun kannattaa ylittää palomiehen perusvaatimukset ja antaa itsellesi paras laukaus hyväksyttävyydessä. Palomieheksi tulemiseen on seitsemän keskeistä vaihetta:

# 1: Täytä perusvaatimukset # 2: Ole fyysinen kunto # 3: Hanki tarvittava koulutus # 4: Hanki vapaaehtoinen palontorjuntakokemus # 5: Hae paikka paloakatemiaan # 6: Suorita ohjelma # 7: Suorita koe aikana

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Aivojen kolme pääosaa ja mitä he tekevät

Oletko utelias aivojen anatomiaan? Selitämme aivojen eri osat, niiden rakenteet ja miten ne toimivat yhdessä.

Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta King/Drew Medical Magnet High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulut SAT -pisteet ja GPA

Korkeakoulut, joiden hakuaika on myöhässä: täydellinen luettelo

Mietitkö, onko olemassa korkeakouluja, jotka vielä hyväksyvät hakemuksia? Tämä täydellinen luettelo korkeakouluista, joilla on myöhäiset määräajat, auttaa sinua löytämään koulun.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Kuinka liittyä lukio -sanomalehtiisi: 5 suurta hyötyä

Kiinnostaako lukion journalismi? Tutustu tähän opaskirjaan: mitä teet siellä, kuinka liittyä ja mahtavat edut.

Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Mikä on Härän paras ottelu? Opi vastaukset näihin kysymyksiin täydellisen Taurus -yhteensopivuusoppaamme avulla.

Viterbon yliopiston pääsyvaatimukset

Fort Lauderdalen taideinstituutti Pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Morris Pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

Oletko kiinnostunut lääketieteen urasta? Tutustu luetteloon parhaista kirjoista ennen lääketieteen opiskelijoille auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun ja tulemaan lääkäriksi.

4 suosittua kamelihämähäkkimyyttiä ja niiden takana oleva totuus

Ovatko kamelihämähäkit todellisia? Opi totuus kamelin hämähäkkien koosta, puremasta ja nopeudesta.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun ottaa PSAT toisena opiskelijana?

Jos olet toisen vuoden opiskelija, onko PSAT tärkeä ottaa? Opi miksi yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Kansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

Mitkä ovat vaikeimmat pääaineet? Tutustu luetteloon vaikeimmista korkeakoulujen pääaineista saadaksesi oppaan siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava haluamasi tutkinnon saavuttamiseksi.

Notre Dame de Namurin yliopiston pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Liberty Universityn pääsyvaatimukset

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Täydellinen opas: BYU ACT Pisteet ja GPA