7 perustavaa Gemini-ominaisuutta, selitetty

body_geminisymbolKaksosien piirteet ovat monipuolisempia kuin muiden astrologisten merkkien. Vaikka useimmilla merkeillä on yksi hyvin merkittävä piirre (esimerkiksi Kauris on tunnetusti kunnianhimoinen), Geminis, 21. toukokuuta ja 21. kesäkuuta , voi olla sosiaalinen, puhelias ja hassu , mutta ne voivat myös olla päättämätön tai utelias . Jotkut kaksoset rakastavat olla huomion keskipisteessä; toiset rakastavat juoruja. He ovat tyypillisesti intohimoisia mutta rentoja olentoja, jotka ovat aina alas seikkailulle tai älylliselle keskustelulle.

Jos olet hengessä kaksosien kanssa, vain yksi asia on varma: et koskaan kyllästy.

Mitä haluat tietää kaksosista?

Gemini-persoonallisuus: 7 Gemini-ominaisuutta

Gemini-persoonallisuus on erittäin hauskaa, mutta kuten kaikilla merkeillä, kaksinaisilla on heikkouksia. Heidän vahvuutensa ovat, että he ovat sopeutuva, lähtevä ja älykäs - Kaksosien kanssa ei ole koskaan tylsää hetkeä. Heidän heikkoutensa ovat kuitenkin, että he ovat päättämätön, impulsiivinen, epäluotettava ja utelias - Ole varovainen ja kerro Kaksosille syvimmät pimeimmät salaisuutesi.Katso lisätietoja Gemini-ominaisuuksista tutustumalla tämä lopullinen opas merkille .

Kaksosien vahvuudet

# 1: mukautuva

Kaksoset ovat helppokäyttöisiä ja säädettävissä. He ovat halukas kokeilemaan mitä tahansa ainakin kerran , joten älä pelaa totuutta tai uskalla heidän kanssaan, menetät. He menevät mielellään mukaan suunnitelmiin ja todennäköisesti suunnittele hauskoja seikkailuja. Hulluimmat tarinasi sisältävät Gemini-ystäviäsi.

He ovat myös erittäin joustava ja pystyy vaihtamaan penniäkään. Turmeltuneet suunnitelmat eivät pilaa heidän päiväään; he vain ajattelevat jotain parempaa tekemistä. Muista kutsua Gemini-ystäväsi apua juhliin, koska he keksivät usein parhaita ideoita.

# 2: Lähtevä

Kaksoset ovat tyypillisesti innostuneita, sosiaalisia olentoja. He ovat puolueen elämä - puhuvaa, mutta ei ärsyttävää puhetta. Heillä on aina jotain mielenkiintoista sanottavaa. He eivät koskaan keskustele vain tylsästi säästä; he yleensä osallistumalla syviin keskusteluihin elämästä. Kaksoset tekevät loistavia siipimiehiä, siipi-naisia ​​tai siipi-ihmisiä, koska he aloittavat helposti keskustelut vieraiden kanssa. Ole kuitenkin varovainen, he saattavat voittaa sinut!

# 3: Älykäs

Syy siihen, että helmillä on aina mielenkiintoisia sanottavia, on se, että he ovat erittäin älykkäitä. He ovat uteliaita, joten he rakastavat oppia. Löydät usein Geminis-kirjaa käsissään. (Kysy ehdottomasti Gemini-ystäviltäsi kirjasuosituksia.)

He ovat myös älykkäitä ja rakastavat osallistua nokkelaan kiusaukseen. Joten ajattele huolellisesti, ennen kuin yrität keskustella Kaksosista; menetät todennäköisesti.

body_gemintel

Kaksoset ovat kirjamadoja.

Kaksoset Heikkoudet

# 4: Päättämätön

Älykkyytensä vuoksi kaksoset voivat olla liian analyyttinen mikä voi johtaa päättämättömyyteen. Älä pyydä Gemini-ystäviäsi valitsemaan illallispaikan tai Netflix-elokuvan; he tuskaavat tuntikausia siitä, mitä valita. Ne voivat myös olla ahdistuneita tai hermostunut päätöksenteosta , erityisesti suuret päätökset, kuten uran muuttaminen tai vaihtaminen. Dating kaksosilla voi olla vaikeaa, koska he taistelu sitoutumisesta. Selitän tämän tarkemmin alla olevassa Kaksoset rakkaudessa -osiossa.

# 5: Impulsiivinen

Kaksosien sopeutumiskyvyn kääntöpuoli on, että ne voivat olla hieman impulsiivisia. Koska he ovat niin joustavia, he voivat muuttaa mielensä sydämenlyönnissä. Tämä ominaisuus voi saada heidät tekemään huolimattomia päätöksiä ja voi saada heidät tekemään niin pinnallinen asioita. Kaksosilla voi olla houkutus ostaa kallis nahkatakki huvin vuoksi, kun he yrittävät maksaa vuokraa. Jos olet Kaksoset, ole varovainen käyttäessäsi luottokorttia!

Heidän impulsiivisuus voi myös tehdä sen heidän on vaikea saavuttaa tavoitteitaan. Kaksoset voivat menettää keskittymisen tai kiinnostuksen tehtäviinsä ja siirtyä johonkin muuhun.

# 6: Luotettava

Impulsiivisuudesta ja kyvyttömyydestä sitoutua, kaksoset voivat olla häilyväinen . Jos teet suunnitelmia Kaksosien kanssa, varokaa; he voivat peruuttaa sinulle viimeisen sekunnin. Ne eivät ole ilkeitä; he ovat vain a vähän vastuutonta. Kaksoset yrittävät välttää vastuuta ja tylsää toimintaa hinnalla millä hyvänsä. Älä odota, että he auttavat sinua pakkaamaan tai auttavat sinua liikkumaan, mutta laske heidät hauskaan iltaan.

# 7: Nosy

Kaksosien älykkyyden ja uteliaisuuden kääntöpuoli on, että ne voivat olla nokkaita. Ne haluavat tietää kaiken kaikesta. Se voi olla jännittävää, kun ne kannustavat sinua jakamaan syvimmät salaisuutesi tai kun he antavat sinulle alimman mahdollisen tason kaikille muille, mutta ole varovainen, ennen kuin kerrot likaisille pienille salaisuuksillesi Kaksosille - et koskaan tiedä kenelle he saattavat kertoa heille.

body_impulsive Kaksoset voivat joskus toimia satunnaisesti.

Gemini Man vs. Kaksoset, naishenkilöstö

Gemini-miehet ja naiset jakavat yllä olevat Gemini-piirteet, mutta esittelevät niitä eri tavoin.

Kaksosmiehet ovat yleensä hyvin lähteviä, melkein vikaan. He ovat erittäin innostuneita, mikä tekee heistä hauskaa olla lähellä, mutta myös haluavat olla huomion keskipisteessä , joten heidän seurassaan viettäminen voi vanhentua. Jos haluat todella tutustua heihin, sinun pitäisi viettää aikaa heidän kanssaan yksi kerrallaan. Kaksosmiehet ovat myös valtavia flirtteja, joten jos tapaat kaksosmiehiä, älä ehkä esittele häntä kuumille ystävillesi.

Gemini-naiset ovat hyvin intohimoisia elämästä mutta ovat hyvin epäröiviä rakkauden suhteen. Älykkyydestään ja päättämättömyydestään Gemini-naiset tuskaavat elämänsä tärkeistä päätöksistä . Jos tapaat Gemini-naista, ole kärsivällinen hänen kanssaan; voi kestää kauemmin sitoutua vakavaan suhteeseen. Kuitenkin, Gemini-naiset ovat hyvin nokkelia ja lähtevät; sinulla on aina hauskaa viettää aikaa Gemini-naisen kanssa.

Kaksoset rakastunut

Kuten sanoin, kaksoset ovat aina halukkaita kokeilemaan mitä tahansa kerran, mikä tekee niistä erittäin seikkailunhaluisia ystäviä. Jos etsit täydellistä lentämistä, valitse Kaksoset. He ovat erittäin intohimoinen ja hauska, mikä tekee heistä jännittäviä kavereita. He suunnittelevat romanttisia lomia ja vievät sinut seikkailuihin. Heidän päättämättömyytensä vuoksi he voivat olla peloissaan tai varovaisia ​​sitoutumisesta. Jos tapaat kaksosia, ole varovainen; saatat rikkoa sydämesi.

Parasta, mitä voit tehdä kaksosien pitämiseksi, on kommunikoida . Kaksoset haluavat rehellistä ja avointa viestintää suhteissa. Älä yritä pitää mitään salaisuuksia kaksosilta. Geminisillä on tyypillisesti useita erilaisia ​​kumppaneita, ennen kuin he löytävät oikean kumppanin asumaan. Geminis Tarvitsemme jonkun, joka vastaa älyllään ja joka on valmis pitämään hauskaa. Kun kaksoset löytävät oikean kumppanin, he ovat erittäin uskollisia.

mikä on keskimääräinen psat -pisteet 2016

vartalo_sydän

Kaksoset ystävien ja perheen kanssa

Hyvin sosiaalisina olentoina, Kaksoset yleensä viettää paljon aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa.

Kaksoset etsivät ystävyydessään hyvä viestintä . Kaksosilla on tapana menettää yhteys kaukoputkien kanssa, jos viestintä puuttuu. Kaksoset haluavat syviä keskusteluja, mutta haluavat myös juoruttaa ystäviensä kanssa.

Geminis haluavat myös pitää hauskaa ystäviensä kanssa. Kaksoset voivat olla hilseileviä, varsinkin jos suunniteltu toiminta on tylsää, joten älä luota niihin auttamaan sinua tutkimaan tai suorittamaan verojasi. He eivät välttämättä ole luotettavimpia ystäviä. Sinulla on kuitenkin aina hauskaa, kun olet hengailu - Kaksoset suunnittelevat hauskimmat aktiviteetit. Elämäsi parhaat yöt vietetään Gemini-ystävien kanssa.

Perhe tarkoittaa paljon kaksosille , mutta se voi joskus olla taakka heille. Perhevastuu voi estää heidän halunsa olla spontaani. Kaksoset mieluummin mennä ulos ystäviensä kanssa kuin hoitaa serkkunsa. Geminit haluavat kuitenkin uskollisuutta ja hyvää viestintää suhteissaan perheeseen. Heillä on taipumus olla parhaat ystävät sisarustensa kanssa koska uskollisuus ja ymmärtäminen ovat valmiiksi rakennettu sisarusdynamiikkaan.

body_business

Kaksoset liiketoiminnassa

Kaksosilla on taipumus tehdä hyviä taiteilijoita, kirjailijoita ja toimittajia niiden uteliaisuuden, sopeutumiskyvyn ja avoimuuden vuoksi. Kaksoset tuovat aina innovatiivista ajattelua ja intohimoa työhönsä. Kaksoset rakastavat paljastaa mielenkiintoisia tarinoita ja kertoa mielenkiintoisia tarinoita. Joitakin kuuluisia Gemini-taiteilijoita ovat Kanye West ja Morgan Freeman.

Kaikki yllä olevat Gemini-piirteet tekevät niistä myös upeita myyjät . Kaksosilla on hyvä kommunikaatio ja heillä on hienoa nokkeluutta, mikä helpottaa ihmisten voittamista. Tämä tekee myös kaksosista mahtavan johtajat. Heidän innostuksensa innostaa alaisiaan ja heidän älykkyytensä saa muiden työntekijöiden kunnioituksen.

Impulsiivisuuden vuoksi kaksoset eivät ole hyviä työskennellä pitkäaikaisissa projekteissa, koska he lopulta menettävät kiinnostuksensa. Kaksoset ovat ei kovin hyvät kirjanpitäjät tai pankkiirit . Kaksoset toimivat parhaiten, kun he voivat siirtyä projektista toiseen, joten he eivät menetä kiinnostusta.

kehon_polarbearkiss Etsi henkilö, joka rakastaa sinua yhtä paljon kuin tämä jääkarhu rakastaa toista.

Gemini-yhteensopivuus: parhaat romanttiset ottelut

Kolme parasta ottelua Gemini-ominaisuuksille ovat Vaaka, Oinas ja Vesimies.

Vaaka ja Kaksoset ovat täydellinen ottelu. He ovat on yhtä älykäs ja lähtevä ja heillä on yhteinen kiinnostus taiteeseen ja kulttuuriin. Molemmat rakkaus pitää hauskaa. He molemmat ovat seikkailunhaluisia sängyssä, joten yhteys tihkuu aina. Heillä molemmilla on vahva viestintä, joten siitä tulee vahva suhde.

Oinas ja Kaksoset tekevät ottelusta täynnä jännitystä siitä lähtien molemmat merkit ovat hyvin lähteviä ja innostuneita. Oinas rakastaa Kaksosten elämäntahtoa. Heillä on varmasti paljon seikkailuja yhdessä. Oinas on luonnostaan ​​syntynyt johtaja, jota täydentää hienosti Kaksosien älykkyys. He rakastavat oppia yhdessä.

Vesimiehellä ja Kaksosilla on hauskaa olla spontaania yhdessä - molemmat rakastavat yllätyksiä. Vesimies ja Kaksoset ovat molemmat hyvin itsenäisiä, joten he saattavat haluta aikaa erillään toisistaan. Molemmat kuitenkin menestyvät vahva viestintä mikä takaa hyvän pohjan suhteelle. He ovat ystäviä ja rakastajia.

Pahimmat ottelut Gemini-romanttiselle yhteensopivuudelle

Kolme pahinta Gemini-yhteensopivuusottelua ovat Kalat, Neitsyt ja Skorpioni.

Kalat ovat tyypillisesti erittäin herkkä, joten ne eivät yhdisty hyvin kaksosien epäluotettavuuteen. Kalat loukkaantuvat, kun suunnitelmat peruutetaan, koska seikkailua etsivät Kaksoset tekivät parempia. Tämä suhde on täynnä syvä juurtunut kaunaa ja on vähän mahdollisuuksia harmoniaan . Kalat ovat yksinkertaisesti liian emotionaalinen kaksosille.

Vaikka sekä Neitsyt että Kaksoset ovat erittäin älykkäitä, he tulevat toistensa hermoille . Neitsyet ovat huolellisia tutkimuksessaan, joka synnyttää Kaksoset. Neitsyt, kuka rakastan tarkkuutta , vihaa Kaksosien joustavuutta ja epäluotettavuutta. He todennäköisesti ajavat Kaksoset pois kritisoimalla heitä.

Skorpionit introvertteina ovat ristiriidassa lähtevien Kaksosien kanssa. Skorpionit, joilla on taipumus olla intensiivisiä ja vakavia, pitävät Kaksoset olevan pinnallisia. Nämä kaksi ovat lähinnä vastakohtia , ja vaikka vastakohdat voivat toisinaan houkutella, on epätodennäköistä tälle duolle.

Lisätietoja parhaista ja huonoimmista otteluistasi, katso Suhteiden salainen kieli , joka sisältää yksityiskohtaisen erittelyn siitä, miten suhtaudut muihin ihmisiin elämässäsi, ja Sinun ja minun astrologia , joka tarjoaa vinkkejä tähtikarttojen käyttämiseen suhteidesi parantamiseksi.

body_livelife

Neuvoja kaksosille

Jos olet Kaksoset, mitä sinun pitäisi tehdä kaikilla näillä tiedoilla? No, sinun pitäisi aluksi miettimällä, mitkä Gemini-piirteet koskevat sinua erityisesti; kaikki yllä olevat Kaksosien piirteet eivät koske kaikkia Kaksosia. Selvitä erityiset vahvuutesi ja heikkoutesi.

Jos olet sopeutuva , käytä tätä voimaa eduksi. Tutustu tuntemattomaan alueeseen elämässäsi luottaen siihen, että pystyt selvittämään, mitä tehdä. Taistele ylennyksestä tai vaihda urapolkuja: olet joustava ja älykäs, joten onnistut.

Oletko lähtevä ? Jos näin on, mene ulos ystävien kanssa ja tavata uusia ihmisiä . Et voi koskaan tietää, mitä hyötyä voi olla keskustelun aloittamisesta muukalaisen kanssa: voit tavata elämäsi rakkauden tai hankkia itsellesi työpaikan.

Oletko aina kertonut miten fiksu Sinä olet? Jos kyllä, hyväksy se sitten: sukella lukemaan lisää tai yritä oppia uusi taito. Tee itsestäsi välttämätön työssä ; selvittää mitä on tehtävä ja miten se tehdään, ja tee se sitten. Olet tarpeeksi fiksu tekemään mitä tahansa.

Luulet olevasi päättämätön ? Yrittää työskentele päätöksentekotaitojesi parissa . Jos yrität tehdä päätöstä, harkitse nopea luettelo eduista ja haitoista. Jos edut ovat suurempia kuin haitat, tee se! Jos haitat ovat suurempia kuin hyvät, kannattaa harkita toista vaihtoehtoa.

Oletko vähän impulsiivinen ? Löydätkö itsesi liikaa rahaa? Yrittää luoda menobudjetti itseäsi varten. Taulukkoa tarvittavat kuukausittaiset kokonaiskustannukset: ruoka, vuokra, kaasu jne. Sitten selvitä, kuinka paljon sen lisäksi tunnet olosi mukavaksi jakaa hauskaa rahaa (esim. Ostoksia, syömistä jne.) Pakota itsesi pitämään kiinni budjetista!

Soittavatko ystäväsi joskus sinulle epäluotettava ? Peruutatko suunnitelmia usein vai näytätkö myöhään koko ajan? Sinulla on taipumus olla epäluotettava, koska haluat löytää jotain parempaa tekemistä. Sen sijaan, että ajattelisit syitä, joiden vuoksi tehtävä tai toiminta on tylsää, yritä löytää jännitystä kaikessa . Jos keskityt positiivisiin, pysyt todennäköisemmin keskittynyt ja kiinnostunut.

Luulet olevasi utelias ? Löydät itsesi vahtimasta ihmisiä Facebookista koko päivän? Rakastatko juoruttaa muita ihmisiä? Vaikka haluat ehkä tietää ystäväsi salaisuudet, hän ei luota sinuun, ellet halua kertoa hänelle omiasi. Ole tietoinen siitä, mitä kysymyksiä kysyt. Kysy itseltäsi, olisinko mukava vastata tähän kysymykseen? Jos vastaus on ei, älä kysy sitä!

Lopuksi, tarkista Pieni kirja itsensä hoitamisesta kaksosille saadaksesi neuvoja itsepalvelusta kaksosina, joten voit jatkaa tutkimista ja oppimista.

Neuvoja suhteessa kaksosiin

Jos sinulla on vaikeuksia muodostaa yhteys Kaksosiin (joko parisuhteessa tai työssä), sinun pitäisi yritä tehdä asioista hauskempia tai mielenkiintoisempia . Esimerkiksi, jos tapaat kaksosia, tee päivämääriä 'yllätyksiä'. Älä kerro kumppanillesi, mitä olet tekemässä tai minne olet menossa. Se ei maksa sinulle mitään, mutta tekee päivämäärästä mielenkiintoisemman Gemini-rakastajallesi. Jos yrität muodostaa yhteyden Kaksosiin töissä, yritä liittyä yhteen juoman kanssa töiden jälkeen. He avaavat todennäköisemmin hauskassa, sosiaalisessa ympäristössä kuin steriilissä toimistohuoneessa.

Onko sinulla edelleen vaikeuksia muodostaa yhteys Kaksosiin? Jos asioiden tekeminen hauskemmaksi ei toiminut, yritä muodostaa yhteys älyllisellä tasolla. Aloita keskustelu pidetystä kirjasta, artikkelista tai elokuvasta. Kaksoset rakastavat käydä syviä keskusteluja.

Älä ota sitä henkilökohtaisesti, kun Kaksoset julistavat suunnitelmia. Muista Gemini-piirteet: Kaksoset voivat olla hilseileviä ja epäluotettavia. He eivät yritä vahingoittaa tunteitasi. Jos tapaat kaksosia, ole erityisen kärsivällinen heidän kanssaan sitoutumisen suhteen. Kaksoset kamppailevat sitoutumisesta hiutaleidensa takia, mutta ne ovat erittäin uskollisia, kun he löytävät oikean kumppanin. Muista kommunikoi aina rehellisesti kaksosen kanssa; he pysyvät todennäköisemmin kiinni, jos kerrot heille tunteesi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA