Seitsemän perustavaa laatua olevaa syövän ominaisuutta ja mitä ne merkitsevät sinulle

ominaisuus_syöpä_zodiac

Jos olet syntynyt välillä 21. kesäkuuta ja 22. heinäkuuta (kuten minä!), Horoskooppimerkkisi on Syöpä, jota rapu edustaa ja liittyy esimerkiksi kuuhun, veteen ja tunteisiin. Jotkut tunnetuimmista syövän piirteistä ovat ystävällisyys, emotionaalinen älykkyys ja kyllä, rapu.

Lue lisää oppiaksesi kaikki syöpämerkistä , mukaan lukien tärkeimmät syövän piirteet, miten raput käyttäytyvät erilaisissa suhteissa, mitä neuvoja sinun on tiedettävä, jos olet syöpä, ja kuinka olla yhteydessä onnistuneesti syöpään.Mikä on syöpämerkki astrologiassa?

 • Päivämäärät: 21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta
 • Symboli: Rapu
 • Planeetta: Kuu
 • Elementti: Vesi
 • Väri: Valkoinen

Syöpä on eläinradan neljäs merkki ja sitä edustaa rapu. Heidät tunnetaan ensisijaisesti emotionaalisuudesta, hoivaavasta ja erittäin intuitiivisesta sekä herkästä ja toisinaan epävarmasta. Heidän alkumerkki on vesi (kuten Kaloille ja Skorpionille), mikä on järkevää, kun otetaan huomioon tähän merkkiin liittyvät emotionaaliset syvyydet.

Syöpä käyttää sydämensä hihoissaan , mutta sisällä on erilaisia ​​tunteita, jotka saattavat toisinaan saada ne näyttämään liian tunteellisilta tai mielialalta; tämä johtuu heidän yhteydestään kuun vaiheisiin ja siksi syövän sanotaan olevan 'rapu'.

Aivan kuten todelliset raput, syövän tiedetään vetäytyvän 'kuoriin' ja ovat mukavimpia, kun he ovat kotona läheistensa ympäröimänä. He ovat yleensä introvertisemmalla puolella, mieluummin syvälliset, intiimit yhteydet vain muutaman ihmisen kanssa kuin seurustelussa suurissa ryhmissä, mikä voi helposti hukuttaa rapun.

Syöpä ei pidä pikkupuheesta ja voi olla aluksi vaikea lähestyä, mutta kun tutustut heihin, heistä tulee uskollisia ystäviä koko elämän.

7 syövän persoonallisuuden piirteet: hyvä, huono ja ruma

On monia hyviä ja huonoja syöpäpiirteitä. Hyvällä puolella syöpä persoonallisuus on uskollinen, suojaava, intuitiivinen ja huolehtiva . Huonolla puolella syövät ovat liian herkkä, tunnelmallinen ja kosto . Tarkastelemme kaikkia näitä syöpäpiirteitä yksityiskohtaisesti alla.

body_cancer_symbol Syövän symboli

Positiiviset syöpäpiirteet

Tiedämme, että syövät ovat erittäin tunnepitoisia, introvertteja ihmisiä, jotka välittävät syvästi läheisistä ystävistään ja perheistään. Mutta syöpä persoonallisuus on enemmän kuin vain tämä.

Tässä esitellään neljä parhaista syöpäpiirteistä ja selitä mitä ne tarkoittavat rapuille.

# 1: Uskollinen

Yksi epäilemättä merkittävimmistä syöpäpiirteistä on heidän uskollinen uskollisuutensa.

Kuten mainittiin, syöpiin voi olla vaikea olla yhteydessä aluksi, mutta kun he ovat avautuneet, he ovat sitoutunut sinulle elämään . Siitä huolimatta, että syövän luottamus saavutetaan kokonaan, kestää kauan, joten älä odota loputonta uskollisuutta heti lepakosta.

Syöpä tekee kaiken tarvittavan auttaakseen rakastamiaan, jopa kääntäen selkänsä omalle uskomukselleen tai tuomiolle. Heidän vahva kykynsä myötätuntoa muiden kanssa on osittain se, mikä tekee syövästä merkin yksi eläinradan omistautuneimmista .

# 2: Suojaava

Uskollisuuden lisäksi syövät suojaavat rakkaitaan poikkeuksellisesti, joskus jopa syystä. He vaalivat syvästi perhettä ja läheisiä ystäviä ja tahtoa usein pyrkivät suojelemaan rakkaitaan, kustannuksista riippumatta .

Koska syöpämerkki on voimakkaasti sidottu kodin kuvaan, raput pyrkivät äärimmäisen pitkiin suojelemaan kotejaan ja siellä olevia. Se on samanlainen kuin vanhempien vaisto (mitä rapuilla on myös): koti on paikka, jossa syövät tuntevat olonsa eniten rauhassa, joten on ratkaisevan tärkeää, että he yrittävät suojella sitä parhaalla mahdollisella tavalla - paitsi rakkaansa, myös itsensä puolesta.

Vaikka tämä suojaava luonne voi olla toisinaan ylivaltainen , se tulee anteliaasta paikasta ja todella omistautuneesta sydämestä.

# 3: Intuitiivinen

Intuitio on toinen keskeinen syöpäominaisuus. Rapuja taipumus luottaa enemmän intuitioonsa kuin heidän käytännön tai järkevän harkintansa perusteella; tämä johtuu heidän voimakkaasta emotionaalisesta tilastaan ​​ja kyvystään tunnistaa helposti emotionaaliset muutokset muissa.

Sitä ei olisi helppo sanoa Syöpä on lähinnä psyykkistä , pystyy 'lukemaan' ihmisiä ylivoimaisen emotionaalisen älykkyytensä avulla. Itse asiassa tämä on taito, jota syövät käyttävät välttääkseen toisten pettämistä ja antaakseen heille paremman turvallisuuden tunteen. He voivat tehdä päätöksiä sekä nopeasti että tehokkaasti puhtaasti intuition perusteella , vahvuus, joka on ainutlaatuinen syöpille.

Lisäksi tämä intuitio saa syöpämerkin pitämään väärennöksistä tai pakotetuista asioista, kuten pienistä puheista ja valkoisista valheista. Joten jos aiot valehdella syöpälle, sinun on parempi olla - he näkevät sinun läpi!

# 4: Hoito

Syöpä tunnetaan sellaisesta ja huolehtivasta luonteestaan ​​ja on uskomattoman hoitava , jatko heidän luonnostaan ​​emotionaaliselle persoonallisuudelleen. Todellakin voimme todistaa tämän laadun syövän uskollisuudessa ja suojaavuudessa.

Kun on kyse romanttisesta rakkaudesta, raput ovat erityisen antelias kumppaneilleen , vaikka he odottavatkin vastaavanlaista huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta (ja ovat onnettomia, jos he eivät saa sitä).

vartalo_rapu

Negatiiviset syöpäpiirteet

Kaikilla eläinradan merkeillä on joitain negatiivisia piirteitä, eikä syöpämerkki ole poikkeus. Tässä esitellään kolme pahinta syöpäominaisuutta , olemasta tunnelmallinen ja liian herkkä kostoille.

mikä on 2,6 gpa

# 1: Liian herkkä

Yksi vaikeimmista syöpäpiirteistä on rapu taipumus olla liian herkkä kritiikissä tai missä tahansa (jopa hieman) emotionaalisessa tilanteessa. Jos sanot syövälle jotain merkityksellistä, voit olla varma, että he eivät unohda sitä ja todennäköisesti asuvat siinä loppupäivän ajan.

Raput todellakin ovat tunnetusti altis hautomolle syvällä kuoriensa turvallisuudessa, mikä saa heidät usein nauttimaan suuresta itsetuhaluudesta. Joskus tämä herkkyys voi vahingoittaa heidän itsetuntoaan ja jopa tehdä heistä hieman vainoharhaisia, jos he kokevat edelleen, että jokin on 'poissa'.

# 2: moody

Syöpät tunnetaan tunnelmallisuudesta tunteidensa monimutkaisuuden vuoksi, mikä voi nopeasti siirtyä erittäin onnellisesta erittäin surulliseen. Kun syöpä on järkyttynyt tai epämukava, he etsivät välittömästi turvapaikkaa kuoristaan.

Syöpämerkin ja kuun (merkin hallitsevan planeetan) välinen yhteys on syy rapun äkillisiin emotionaalisiin muutoksiin, jotka vaha ja heikkenevät samoin kuin kuun vaiheet . Syvän sydämessä syövät odottavat muilta samanlaista huolenpitoa ja luonnon antamista. Ja jos he eivät saa sitä, valmistaudu voimakkaaseen emotionaaliseen puhkeamiseen tai mielialan vaihteluun!

# 3: Kosto

Jos ylität koskaan taskurapun, älä ihmettele, jos heistä tulee vähän pikkuhiljaa tai kosto. Syöpä haluaa päästä tielle ja yleensä yrittävät tehdä sen ystävällisyyden ja epäitsekkyyden kautta. Mutta jos se ei toimi, he ovat valmiita palaamaan mihin tahansa tai keneen tahansa, joka aiheuttaa heille kärsimystä.

Varo vihaisia ​​rapuja, sillä heidän tunteensa voivat tehdä heistä epävarmoja ja jopa manipuloivia.

body_spongebob_characters Tiesitkö, että herra Krabs EI ole syöpä, vaikka se olisi kirjaimellinen rapu. Ja että Paavo on yksi? (Hänen syntymäpäivä on 14. heinäkuuta - sama kuin minun!)

Kalifornian teknologiainstituutin hyväksymisaste

Syöpäominaisuudet rakkaudessa, ystävyydessä ja liiketoiminnassa

Syöpät ovat ystävällisiä, huolehtivia ihmisiä, joilla on vahvat suhteet rakastamiinsa ihmisiin. Tässä on yleiskatsaus merkittävimmistä syövän piirteistä rakkaudessa, perheessä, ystävyydessä ja liiketoiminnassa.

Rakkaus syöpä

Syöpä on erittäin sitoutunut kun on kyse romanttisista suhteista heidän uskollisuutensa ja omistautumisensa vuoksi.

He ovat myös hyvin romanttisia ja anteliaita kumppaneita; he kuitenkin odottavat samanlaista epäitsekästä kohtelua vastineeksi, joten on tärkeää, että syövät solmivat suhde jonkun kanssa, joka arvostaa yhtä paljon tätä antaa-ja-ota-elämäntapaa.

Kuten tiedät, syövät ovat erittäin tunnepitoisia, mikä tarkoittaa, että he myös kuuntelevat vaistoaan rakkauden ja rakkauden suhteen ei ole vaikeuksia olla rehellisiä siitä, mitä tai ketä he haluavat ja kuinka paljon he välittävät.

Raput ovat yleensä onnellisimpia vakavissa, sitoutuneissa suhteissa, mutta myös nauttia itsenäisyydestä ja haluavat satunnaisesti keskittyä itseensä. Koska syövät tunnetaan luovuudestaan, he menestyvät, kun he voivat niin usein sallia itsensä hemmotella mielikuvitustaan ​​ja arvostaa omaa yritystään.

Vaikka syövät ovat sitoutuneita ja uskollisia rakkaudessa, heihin voi myös olla taipumus uhraamalla oman terveytensä tai uskomuksia kumppaninsa kanssa rakentamansa suhteen tai kodin vuoksi. Tämä voi johtaa siihen, että jotkut raput juuttuvat epäterveellisiin kumppanuuksiin ja tunnemalleihin.

Syöpä perheessä ja ystävyydessä

Syöpämerkki suojelee kiivaasti perhettään ja rakkaitaan, halukkaita menemään maan ääriin varmistaakseen kodinsa turvallisuuden.

Nämä raput ovat erittäin uskollisia läheisille perheille ja ystäville, ja he nauttivat viettää paljon yksi kerrallaan rakkaansa kanssa. Syöpät ovat usein pieni, tiukka kaveriporukka joiden kanssa he voivat todella olla avoimia, eikä laajan tuttavaverkon sijasta. Joten jos sinulla on syöpäystävä, tiedä, että he todella arvostavat ystävyytesi eivätkä vaihda mitään sen puolesta. Ne ovat myös erinomaisia ​​kertomaan salaisuuksia!

Toinen keskeinen piirre on syöpä kiintymys nostalgiaan ja perheperinteiden vaaliminen . Raput ovat sinänsä tyypillisesti vaalittujen muistojen, valokuva-albumien ja muiden henkilökohtaisesti merkittävien muistoesineiden hoitajia.

Tämä ilo asioiden hoidosta ulottuu myös ihmisiin: Yhtenä hoitavimpana merkkinä syövät voivat tehdä joistakin omistautuneimmista vanhemmista. Suuret, iloiset perheet ovat arvokkaita syöville, jotka tuntevat olonsa rennommaksi, kun rakkaansa ympäröivät heitä kotona.

Syöpämerkin kanssa eläminen voi kuitenkin olla hankalaa, koska joudut käsittelemään taskuravun mielialan vaihteluja ja taipumusta haudutukseen.

Syöpä liiketoiminnassa

Syöpä pärjää parhaiten sellaisissa töissä tarjota heille korkea turvallisuustaso työllisyyden ja palkkojen kannalta.

Yksi positiivisista syövän piirteistä on, että ne ovat hienoa rahalla (usein hieman liian säästäväinen, jotkut saattavat sanoa) ja työskentele ahkerasti säästääksesi ja sijoittamalla sitä. Raput ovat yleisesti vastuussa kotitalouksien taloudesta ja haluavat pitää välilehtiä siitä, kuinka muut kodin jäsenet käsittelevät rahaa.

Kun on kyse työstä, syövät seuraa aina projekteja , vaikka se tarkoittaa, että heidän täytyy uhrata jonkin verran mukavuutta tai aikaa voidakseen tehdä niin. Syöpä on uskollinen paitsi perheelleen ja ystävilleen, myös työnantajilleen.

Koska syövät ovat sopeutumiskykyisiä, organisoituja, luovia ja omavaraisia, laaja joukko työpaikkoja voisi helposti sopia heille, kunhan ne tarjoavat heille tarvitsemansa vakauden. Seuraavia esimerkkejä hyvistä syövän työpaikoista ovat seuraavat:

 • Lastenhoitotyöntekijä
 • Puutarhuri
 • Sisustussuunnittelija
 • Meribiologi
 • Sairaanhoitaja
 • Verkkoyrityksen omistaja
 • Poliitikko
 • Kiinteistövälittäjä
 • Kirjoittaja / toimittaja

kehon_syöpä_tähdistö Syöpä tähdistö

Neuvoja syöpämerkille

Kaikilla rapuilla ei ole näitä ikonisia syöpäpiirteitä tai ne vastaavat täsmälleen yllä olevia kuvauksia. Tärkeintä on ensin selvittää, mitkä näistä syöpäominaisuuksista koskevat sinua, ja sitten miettiä, miten voit käyttää vahvuuksiasi eduksi ja työskennellä korjaamaan puutteet.

Jos luulet itsesi kauniiksi uskollinen Esimerkiksi, voit harkita yhteydenpitoa läheisiin ystäviin, joiden kanssa sinulla ei ole ollut mahdollisuutta puhua äskettäin työ- tai kouluvelvoitteiden takia. Todista itsellesi, että pystyt ylläpitämään tärkeitä ystävyyssuhteita ja olet valmis menemään ylimääräiselle mailille pitämään nämä erityiset ihmiset elämässäsi.

Tai ehkä olet aina tuntenut, että sinulla on vahva intuition tunne . Älä pelkää kuunnella suolistasi - se on yleensä oikein, etenkin rapujen kohdalla! Jos sinusta tuntuu joskus epäilevän intuitiotasi, lopeta mieti todella, onko kuudennella aistillasi mitään pistettä . Vaikka tunne olisi aluksi sumea, on todennäköisesti tärkeä syy, miksi suolesi kertoo sinulle yhden asian, kun aivosi kertovat sinulle jotain muuta!

Negatiivisena puolena, onko sinulle kerrottu, että saat ärtyisä ilman syytä? Ota sitten tämä tilaisuutena työskennellä mielialan vaihteluiden vakavuuden vähentämiseksi. Se voi auttaa muistiinpanojen kirjoittamiseen päiväkirjaan, jotta voit merkitä mahdolliset mallit siihen, milloin ja miksi sinusta tuntuu ärsyttävältä tai vihaiselta.

Oletko liian herkkä ? Yritä muistuttaa itseäsi siitä, että et voi hallita muiden tunteita - olet empaattinen, kyllä, mutta sinun ei tarvitse pysyä asioissa, jotka ovat vahingoittaneet sinua, jos se ei auta sinua elämään terveellistä, positiivista elämää .

Sinun pitäisi myös keskity paksumman ihon kehittämiseen kun tulee kritiikkiä luomistasi tai tekemistäsi asioista, kuten kirjoittamistasi tarinoista tai suorituksestasi työssäsi. Muista, että suurimman osan ajasta ihmiset todella haluavat vain auttaa sinua, ja rehellisyys voi viedä paljon tekemällä sinusta menestyvämmän.

Kuinka tulla toimeen syöpään

Syöpien kanssa voi olla vaikea tulla toimeen, koska heillä on taipumus sulkea itsensä, kun tapaavat uusia ihmisiä; siksi ehdottomasti paras tapa tutustua syöpään on sitouttaa heidät ilmapiiriin, joka saa heidät tuntemaan olonsa mukavaksi . Tämä voi olla pieni, intiimi tapaaminen ystäville ja tuttaville Cancer-talossa, tai töiden jälkeiset juomat vain muutaman työtoverin kanssa paikallisessa pubissa.

Pienet ryhmät ovat avainasemassa , koska ne saavat syövät tuntemaan olonsa rennommaksi ja avoimemmaksi. Yhden syövän perheenjäsenen tai hyvän ystävän tuominen mukaan voi myös auttaa lievittämään rapun mahdollisesti tuntemia epämukavuuksia. Muista, että jos yrität ystävystyä syöpään, he haluavat mieluummin jonkun, joka tulee olemaan merkittävä osa heidän elämäänsä, joten ole valmis tekemään elinikäisen ystävän !

Älä loukkaa helposti, jos syöpä sattuu toisinaan epäkohteliaana tai mielialana; tämä on vain osa heitä! Jos olet suhteessa syöpään, on parasta jättää huomiotta nämä loitsut tai auttaa heitä ymmärtämään, mikä häiritsee heitä, koska he eivät todennäköisesti edes tiedä tarkalleen, mikä aiheuttaa mielialan muutoksia.

Lopuksi varmista ole aina kiitollinen kaikesta, mitä syöpä tekee sinulle , olipa kyseessä yllätys syntymäpäiväjuhlat tai hyödyllisiä neuvoja. He haluavat tietää, että heitä arvostetaan ponnisteluistaan, joten yritä varata aikaa kertoa heille, kuinka paljon se merkitsee sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.