Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

ominaisuus-yli-olkapäässä-lukukirja

Yksi parhaista tavoista oppia tulevasta urastasi on lukea siitä. Tämä pätee myös lääkäriin tulemiseen! Ennen lääketieteellistä opiskelua lääketieteelliset kirjat voivat auttaa sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun, mutta ne voivat myös tutustuttaa sinut siihen Todella tarkoittaa potilaiden hoitamista.

Siksi olemme koonneet luettelon seitsemästä kirjasta, jotka jokainen ennen lääketieteellistä opiskelijaa on pakko lukea ennen kuin he menevät lääketieteelliseen kouluun. Tämä luettelo sisältää kaiken MCAT-valmistelukirjoista kammottaviin - mutta opettaviin! - kirjoihin lääketieteellisen historian pimeästä puolesta. Olemme myös sisällyttäneet teoksia, jotka tutustuttavat sinut myös lääketieteen sosiaalisiin ja eettisiin monimutkaisuuksiin.Paitsi että nämä kirjat laajentavat näkökulmaasi lääketieteeseen, ne auttavat sinua myös tulemaan paremmaksi lääkäriksi.

body-the-butchering-art-lindsey-fitzharris

Kirja # 1: Butchering Art: Joseph Listerin pyrkimys muuttaa viktoriaanisen lääketieteen pahaa maailmaa kirjoittanut Lindsey Fitzharris

Vuoden 2018 PEN / E.O: n voittaja. Wilson-palkinto kirjallisuustieteiden kirjoittamisesta, Fitzharrisin kirja vie lukijat viktoriaanisen lääketieteen pimeään maailmaan. Viktoriaanisen ajan puoliväliin saakka leikkaus oli usein sama kuin kuolemantuomio. Lääkärit eivät pesineet käsiään tai instrumenttejaan, kirurginen leikkaussali oli avoin katsojille, ja leikkauksen jälkeistä infektiota pidettiin hyvä asia!

missä luvussa on 18 nollaa

Kaikki tämä muuttui brittiläisen kirurgin Joseph Listerin ansiosta, joka oli edelläkävijä ituratkaisujen alalla. Fitzharris antaa lukijoille vilauksen viktoriaanisen Englannin veriseen lääketieteen historiaan ja jäljittää Listerin matkan muuttaa kirurgisen lääketieteen alaa. Butchering Art on yhtä suuri osa kammottavaa ja kiehtovaa, ja voimme taata, ettet voi laittaa sitä alas.

Itse asiassa, jos et saa tarpeeksi sairaasta lääketieteellisestä historiasta lukemasi Lindsey Fitzharrisin kirjan, älä huoli! Suosittelemme myös Quackery: Lyhyt historia pahimmista tavoista parantaa kaikkea kirjoittanut Lydia Kang - joka tutkii lääketieteellisen historian pahimpia väärinkäytöksiä - ja Anatomian murhat kirjoittanut Lisa Rosner , joka kertoo lääketieteellisen ruumiin tarttumisesta ja kuinka se johti Englannin ensimmäisiin kirjattuihin sarjamurhaajiin. Nämä kirjat auttavat sinua ymmärtämään paremmin lääketieteen historiaa ... ja ne saattavat myös pitää sinut yöllä.

kaikkien maladioiden keisari-siddhartha-mukherjee

Kirja # 2: Kaikkien sairauksien keisari Siddhartha Mukherjee, tohtori

Kun kirja voittaa Pulitzer-palkinnon, tiedät, että se on hyvä lukea. Näin on ehdottomasti Kaikkien sairauksien keisari Siddhartha Mukherjee, joka tarjoaa syövän elämäkerran. Mukherjee seuraa taudin historiaa aina sen esiintymisestä tuhansia vuosia sitten nykypäivään ja auttaa näin lukijoita ymmärtämään paremmin syöpää sairaudena. Hän viettää myös aikaa tarkastelemalla nykyaikaista syöpähoitoa ja puhumalla syöpätutkimuksen tulevaisuudesta, joka vie sinut vauhtiin kriittisissä edistysaskelissa tulevalla alallasi.

Ei ole väliä minkä tyyppistä lääkettä haluat harjoitella, syöpä on haamu, joka kummittelee niitä kaikkia. Parempi käsitys taudin historiasta ja tulevaisuudesta ei vain valmistaudu sinua paremmin kohtaamaan sitä omalla lääketieteellisellä urallasi, vaan se auttaa sinua ymmärtämään, kuinka tukea parhaiten potilaita, jotka kohtaavat niin pelottavan diagnoosin. Mukherjeen terävä kirjoitustyyli tekee tästä kirjasta sivun kääntäjän, jota et halua missata! (Ja kun olet valmis, voit katsella dokumenttia , jonka ohjasi kukaan muu kuin Ken Burns .)

body-med-school-sensuroimaton

Kirja # 3: Sensuroimattoman koulun kanssa Richard Beddingfield, MD

Nyt kun olemme antaneet sinulle kaksi kiehtovaa kirjaa lääketieteen historiasta (ja tulevaisuudesta!), On aika siirtyä perinteisempään lääketieteelliseen hintaan. Siksi olemme valinneet Sensuroimattoman koulun kanssa kirjoittanut tohtori Richard Beddingfield , joka on viihdyttävä, vedä-ei-lyöntejä sisäpiiriläinen tarkastelu lääketieteellisessä koulussa. Mainostettu hyväksi, huonoksi ja rumaksi lääketieteellisen koulun oppaaksi, Beddingfield jakaa lukijoille neuvoja, jotka hän haluaa tuntevansa ennen kuin hän itse aloitti lääketieteellisen kouluprosessin. (Hän on kardiotorakalinen anestesiologi, jos mietit.)

Beddingfieldin kirja on kattava opas lääketieteelliseen kouluun, ja hän ottaa huomioon muiden lääkäreiden näkökulmat, jotta lukijat saisivat kattavan ja luotettavan kuvan siitä, millaista on olla lääkäri. Hänen tavoitteenaan on selvittää prosessi ja auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin, mihin he joutuvat, kun he päättävät tulla lääkäriksi. Vielä tärkeämpää on, että Beddingfield antaa sinulle käytännön opastusta, joka auttaa sinua navigoimaan jokaisessa koulumatkan vaiheessa. Sensuroimattoman koulun kanssa on ehdottomasti vaadittava lukeminen jokaiselle pre-med-opiskelijalle!

upokkaiden teko 3 yhteenveto

Jos etsit vielä enemmän sisäpiirintietoa lääketieteellisestä koulukokemuksesta, kun olet valmis Sensuroimattoman koulun kanssa , voit myös tarkistaa Med School luottamuksellinen Robert H. Miller ja Daniel M. Bissell, MD. Se antaa sinulle myös kurkistaa sananlaskun verhon taakse. Vaikka se julkaistiin yli kymmenen vuotta sitten, Med School luottamuksellinen tarjoaa loistavia, testattuja neuvoja lääketieteen kouluprosessista ja kattaa kaiken lääketieteellisistä kouluista hakemisen ja täydellisen työn löytämisen valkoisen takin ansaitsemisen jälkeen.

body-MCAT-täydellinen-7-kirja-aihe-arvostelu

Kirja # 4: MCAT Täydellinen 7-kirjainen aihekatsaus 2019-2020 kirjoittanut Kaplan Test Prep

Ah, kyllä ​​... pelätty MCAT-tentti. MCAT on testi, joka kaikkien hakevien lääkäreiden on suoritettava ennen kuin he voivat hakea lääketieteellistä koulua. Se on suunniteltu tarkaksi lääketieteellisen tietosi koetukseksi, ja pisteet MCAT: lla voivat määrittää, tuletko unelmakouluusi vai ei.

Pohjimmiltaan MCAT on lääketieteellisen koulun versio SAT: sta ja ACT: stä, ja se on yhtä tärkeä.

Tässä on sopimus: MCAT-tentti voi tehdä tai rikkoa hakevan lääkärin. Siksi olemme valinneet tuoreimman MCAT-esikirjasarjan saadaksesi sinut oikealle radalle. Emme voi korostaa sitä tarpeeksi: opiskelu MCAT: lle aikaisin ja usein kriittinen menestykseenne. Tämä opintosarja antaa sinulle monia työkaluja, joita tarvitset valmistautumiseen MCAT: iin, mukaan lukien satoja harjoituskysymyksiä, kuvituksia, jotka auttavat visualisoimaan keskeisiä käsitteitä, ja käytännön testejä, joiden avulla voit tutustua testimuotoon kauan ennen tenttipäivää. Ja koska tämän sarjan on julkaissut Kaplan, voit olla varma, että saat myös ajantasaisimmat tenttineuvot!

ruumis-kuolevainen

Kirja # 5: Kuolevainen kirjoittanut Atul Gawande

Jos et ole kuullut Atul Gawande, sinulta puuttuu: hän on kirurgi Brighamin ja naisten sairaalassa Bostonissa, opettaa Harvardin lääketieteellisessä koulussa ja on New Yorkin ajat myydyin kirjailija. Pohjimmiltaan hän on rocktähti.

Kaikki hänen kirjat lääketieteestä - mukaan lukien Tarkistuslista-manifesti ja Komplikaatiot - ovat lukemisen arvoisia, mutta rahallemme, Kuolevainen on kirja, jota yksikään lääketieteen ulkopuolinen opiskelija ei saa kaipaamaan. Ja kriitikot ovat yhtä mieltä: ei vain ollut Kuolevainen äänesti yhdeksi vuoden 2017 parhaista kirjoista ... pohjimmiltaan kaikki, se vietti myös huikeat 85 viikkoa New Yorkin ajat bestseller-luettelo.

Joten kuten sanoimme, i se on ehdottomasti aikasi arvoinen kirja.

Kuolevainen käsittelee yhtä lääketieteen vaikeimmista näkökohdista: elämän loppuhoitoa. Lääkäreiden, joiden tehtävänä on torjua kuolemaa joka päivä, voi olla vaikea ymmärtää, milloin on parasta lopettaa sairauden hoito ja aloittaa palliatiivista hoitoa. Gawande tutkii, miten amerikkalainen lääketieteellinen järjestelmä käsittelee ikääntymistä ja sen aiheuttamia väistämättömiä sairauksia, ja hän väittää, että lääkehoidon tulisi keskittyä siihen, miten potilaat haluavat elää eikä vain pidentää elämää, varsinkin lopullisissa olosuhteissa.

Ennen lääketieteellistä opiskelua olet menossa kouluun lääkäriksi ja pelastamaan ihmishenkiä. Mutta Gawanden kirja osoittaa nuorille, pyrkiville lääkäreille, että heidän tehtävänsä on enemmän kuin elämän säilyttäminen - se on antamista laatu myös elämästä. Kuolevainen muuttaa tapaa, jolla ajattelet kuolemasta, ja se varmasti muuttaa tapaa, jolla harjoittelet lääketiedettä.

keho-kysy-minulta-kohdusta

Kirja # 6: Kysy minulta kohdusta kirjoittanut Abby Norman

Abby Norman koko elämänsä oli edessään: kirkkaana nuorena opiskelijana hän oli juuri alkanut käydä Sarah Lawrence Collegessa. Mutta kaikki pysähtyi, kun hän heräsi eräänä päivänä sietämättömässä vatsakivussa. Kysy minulta kohdusta on Abbyn muistelmat hänen kahdeksan vuoden matkastaan ​​sairautensa alkamisesta vakavan diagnoosin saamiseen.

Tämä kirja antaa lukijoille potilaan näkökulman lääketieteelliseen järjestelmään, varsinkin kun on kyse naisten hoidosta. Norman selittää, että lääkärit ottavat harvoin naisten kipua vakavasti: itse asiassa, kun naiset ilmoittavat olevansa kivussa, heille määrätään todennäköisemmin rauhoittavia lääkkeitä kuin kipulääkkeitä kuin miehet, jotka valittavat samanlaisista oireista. Kun hän käy läpi kokemuksiaan, hän tutkii myös lääketieteen historiaa ja paljastaa, kuinka usein se on puolueellinen naisiin.

Tulevana lääkärinä on tärkeää, että ymmärrät, kuinka lääke, vaikka se auttaa ja parantaisi, ei ole immuuni ennakkoluuloille. Ainoa tapa torjua tätä on tulevien ja tulevien lääkäreiden (kuten sinä!) Ymmärtää, miten nykyinen lääketieteellinen järjestelmä puuttuu. Ja siksi valitsimme Normanin kirjan luettelollemme. Ei vain Kysy minulta kohdusta auttaa sinua ymmärtämään paremmin, millaista on olla potilas, jolla on krooninen, diagnosoimaton sairaus, se avaa silmäsi myös lääketieteen kentän sukupuolivaltion suhteen.

body-grit-angela-duckworth

pitäisikö minun ottaa sat essee

Kirja # 7: Grit: Intohimon ja sitkeyden voima kirjoittanut Angela Duckworth

Selvä. Tämä kirja ei ole teknisesti lääkkeestä. Sen sijaan, Grit on kirja siitä, kuinka intohimo ja sinnikkyys pikemminkin kuin raaka lahjakkuus tai saavutus ovat avain pitkäaikaiseen menestykseen. Vielä tärkeämpää, Grit opettaa lukijoille kuinka ajaa haasteita ja takaiskuja tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Joten miksi olemme päättäneet antaa Duckworthin kirjalle paikan luettelossamme? Se on yksinkertaista: lääketieteellinen koulu on kovaa . (Ja se on vähättelyä!) Tuntia ei tapahdu, ja useimmat opiskelijat joutuvat kamppailemaan jossain vaiheessa. Tämä voi olla todella vaikeaa lääketieteen opiskelijoille, ovat usein kunnianhimoisia ja korkeatasoisia. Ja se on hyvä asia! Mutta sinun on myös opittava selviytymään vaikeuksista ja vaikeuksista, jos aiot tehdä sen lääketieteellisessä koulussa.

Kirjassaan Duckworth näyttää lukijoita kuinka kasvattaa sinnikkyyttä - mitä hän kutsuu karkeaksi - mikä antaa ihmisille mahdollisuuden käsitellä vastoinkäymisiä ja oppia virheistään. Hän antaa myös hyödyllisiä vinkkejä sitkeyden kehittämiseen ja kuinka epäonnistumista voidaan käyttää ponnahduslautana tavoitteidesi saavuttamiseksi. Kehittämällä hiukan enemmän hiukkasia, olet paremmin valmistautunut torjumaan kaikki esteet, jotka medikoulu heittää tiesi!

body-man-kaksi-keltaista nuolta

Mitä seuraavaksi?

Nyt kun olet saanut nämä kirjat vyösi alle, vie jonkin aikaa oppia lisää siitä, mitä tarkoittaa olla ennalta lääkäri, ja mitä se tarkoittaa pääsemään lääketieteelliseen kouluun.


Jos olet vielä lukiossa, siellä on paljon mitä voit tehdä valmistautuaksesi tulevaan tielle. Tässä artikkelissa on tärkeimmät asiat, joita voit tehdä valmistautuaksesi lääketieteelliseen kouluun ennen kuin aloitat yliopiston!


Tiesitkö, että missä hankit perustutkintosi, voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi päästä unelmiesi lääketieteelliseen kouluun? Jos haet yliopistoon, on tärkeää miettiä, mitkä koulut tarjoavat parhaat pre-med-ohjelmat.

Nämä suositukset perustuvat yksinomaan tietämykseemme ja kokemuksiimme. Jos ostat tuotteen jonkin linkin kautta, PrepScholar voi saada palkkion.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset