7 parasta online -oppimisalustaa

body-online-luokkahuone-video

Digitaaliset oppimisalustat (kutsutaan myös eLearning -alustoiksi tai Oppimisen hallintajärjestelmät ) ovat muuttaneet koulutusta, koska he ovat tehneet luokkahuoneoppimisen mahdolliseksi missä tahansa!

Suosion myötä etäopiskelu nousussa on nyt kymmeniä online -oppimisalustoja, joista valita. Mutta mikä on paras online -oppimisalusta? Ja miten voit valita oikean oppimisalustan luokkahuoneesi tarpeisiin?Tässä artikkelissa, Annamme sinulle kriittisen yleiskuvan seitsemästä parhaasta eLearning -alustasta auttaa sinua ymmärtämään erilaisia ​​verkko -oppimisjärjestelmien tarjoamia ominaisuuksia. Selitämme myös neljä vaihetta, joiden avulla voit valita verkkokoulutusalustoja, jotka sopivat hyvin kouluillesi, opettajillesi, oppilaillesi ja vanhemmillesi.

Aloitetaan.


body-question-mark-red-sky

Mikä on verkko -oppimisalusta?

Verkko-oppiminen viittaa lähestymistapaan koulutukseen, joka tapahtuu-arvasit sen-täysin verkossa.

Verkko -opiskelu tapahtuu virtuaalisessa luokkahuoneessa, joka on vain keskitetty online -paikka, jossa opiskelijat ja opettajat voivat kokoontua oppimaan. Useimmissa tapauksissa, koulupiirit vaativat kaikkia opettajiaan luomaan virtuaalisia luokkahuoneita käyttäen jotain, jota kutsutaan oppimisen hallintajärjestelmäksi tai lyhyesti LMS: ksi. Tämä on verkko -oppimisalustan ydin, joka auttaa opettajia pitämään oppituntinsa ... ja sallii opiskelijoiden osallistua!

gpa päästäksesi uclaan

Yksi nopea huomautus: saatat ihmetellä, ovatko verkko -oppimisalusta ja oppimisen hallintaohjelmisto samat asiat. Teknisesti ottaen oppimisen hallintaohjelmisto on yksi työkalu, joka erityisesti järjestää ja ohjaa luokkaa, kun taas verkko -oppimisalusta koostuu kaikki joka tekee luennon mahdolliseksi , mukaan lukien esimerkiksi videot, viestiasiakkaat ja jopa videopuheluohjelmistot, jotka eivät kuulu LMS: ään.

LearnUpon.com selittää asian näin : Vaikka melkein kaikkia LMS -järjestelmiä voidaan pitää eLearning -alustoina, eLearning -alustat tukevat useita muita palveluja (eikä vain yhtä LMS -ohjelmistoa) tuodakseen virtuaalisen luokkahuoneen eloon.

Mutta tässä on tärkein asia tietää: eLearning -alustat antaa opettajille mahdollisuuden esittää kaikki kurssin sisältö digitaalisessa muodossa opiskelijoille verkossa .

Toisin sanoen online -oppimisalustat ovat oppilaiden oppitunteja. Siellä opiskelijat suorittavat kurssin lukemat, osallistuvat virtuaaliluentoihin ja keskusteluihin, suorittavat tietokilpailuja ja testejä sekä lähettävät tehtäviä. He voivat jopa työskennellä ja suorittaa ryhmäprojekteja online -oppimisalustan kautta!

Esimerkki online -oppimisalustasta, jonka saatat tuntea, on Kangas -josta puhumme lisää myöhemmin-mutta K-12-koulujen käyttämät eLearning-alustat ja LMS: t voivat vaihdella. Tämä johtuu siitä, että on paljon vaihtoehtoja, joista valita.

Älä kuitenkaan huolestu- monet koulut tarjoavat opettajille koulutusta, opetusohjelmia ja IT -tukea jotka tarvitsevat hieman apua uuden online -luokkahuoneensa navigoinnissa. Jos koulusi ei tarjoa tällaista tukea, useimmat opetusalustat tarjoavat apua, jos tarvitset sitä.

body-best-nick-youngson

Verkko -oppimisalustoja on paljon, joten niiden valitseminen voi olla pelottava prosessi. Olemme koonneet luettelon parhaista avusta! (Nick Youngson/ NYPhotographic )

7 parasta online -oppimisalustaa

Verkko -oppimisalustan valitseminen ja sen navigointi voi olla vaikeaa, joten olemme täällä auttamassa. Käymme läpi seitsemän verkko -oppimisjärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet, jotta saat selville maan tason.

# 1: ViewSonic eLearning

ViewSonic tarjoaa koulutukseen digitaalisia taulupaketteja, nimeltään myViewBoard. Tämä digitaalinen oppimistyökalu voi olla käytetään valmistamaan ja pitämään kiinnostavia oppitunteja verkossa, edistämään yhteistyötä ja välittämään ideoita visuaalisesti.

myViewBoard voi olla sopii parhaiten kouluille ja opettajille, jotka haluavat parantaa digitaalisen opetussisällön esittämistä. Jos esimerkiksi koulusi opettajat haluavat luottaa vähemmän painettuihin tehtäviin ja toimintoihin ja työskennellä enemmän audiovisuaalisessa muodossa, myViewBoardia voidaan käyttää tähän tarkoitukseen.

MyViewBoardin cast- ja cast-out -ominaisuuksien kautta opettajat ja opiskelijat voivat jakaa, muokata etänä ja merkitä kuvia ja kankaita reaaliajassa . Monille opiskelijoille tämä voi tuntua enemmän todelliselta luokkahuoneelta, koska he voivat vastata kysymyksiin ja kirjoittaa taululle osana jokaista oppituntia. Jos olet opettaja, myViewBoardin asentaminen voi olla myös helppoa. Tämä johtuu siitä, että se voidaan myös integroida suoraan koulusi olemassa olevaan pilvipalveluun.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole live -tapaamisia oppilaidesi kanssa, myViewBoard ei ehkä ole etsimäsi työkalu. Se on parempi valinta opettajille, jotka opettavat synkronisia tai live -tunteja.

# 2: Liitutaulu eLearning

Blackboard Unite on online-oppimisalusta, joka on suunniteltu etäopetukseen K-12-ympäristössä. Blackboard Uniten avulla opettajat näyttävät tietä työkaluja, jotka voidaan räätälöidä opetustavan ja opiskelijoiden erityistarpeiden perusteella. Monet korkeakoulut ja yliopistot käyttävät Blackboardia, koska personointityökalut luovat paljon joustavuutta opettajille riippumatta siitä, mitä aihetta he opettavat.

Jos olet sellainen opettaja, joka haluaa hallita kurssisi kaikkia näkökohtia, BlackBoard on hyvä valinta sinulle! Haittapuoli on, että Blackboard on niin muokattavissa, että kurssin alkuasetusten läpikäyminen voi olla tuskallista. Voit välittää BlackBoardin, jos etsit eLearning -alusta, jossa on yksinkertaisempi kurssien luontijärjestelmä.

Lisäksi Blackboard Unite LMS: n kautta opettajat ja opiskelijat voivat käyttää turvallista virtuaalista luokkahuonetta, joka on helppokäyttöinen ja yksityinen. (Ei Zoom -pommitusta täällä!) Virtuaalisessa luokkahuoneessa opettajat ja opiskelijat voivat muodostaa yhteyden ja tehdä yhteistyötä videon, äänen, näytön jakamisen ja valkotaulujen avulla. Blackboardin esteettömyystyökalujen avulla opettajat voivat muotoilla digitaalisen sisällön osallistaviin muotoihin, kuten sähköiseen pistekirjoitukseen, ääneen ja ePubiin.

Monet opettajat, vanhemmat ja opiskelijat pitävät Blackboardia erityisen hyödyllisenä sen mobiilisovelluksen vuoksi. Blackboardin mobiilisovellus on ilmainen, helppokäyttöinen, ja sen avulla opettajat voivat kommunikoida oppilaiden kanssa ja päivittää kurssin sisältöä tien päällä.

# 3: Canvas eLearning

Canvas on kattava eLearning -alusta, joka tarjoaa virtuaalisen luokkahuoneen opettajille. Canvas on suosittu alusta kaikentasoisille opiskelijoille, päiväkodeista aina lukion ikäihmisiin asti. Tämä johtuu osittain siitä, että Canvas on erikoistunut integroitumaan koulun olemassa olevaan oppilastietojärjestelmään. Näin se voi kerätä tietoa eri resursseista yhteen paikkaan ilman suurta hälyä.

Canvasin parhaita ominaisuuksia ovat mm Tulosominaisuus, jonka avulla opettajat voivat rakentaa oppimistavoitteita kursseilleen, ja SpeedGrader -työkalu, jota voidaan käyttää eri tehtävien arvosanojen kohdistamiseen rubriikkien avulla. SpeedGraderin kautta opettajat voivat antaa yksityiskohtaista palautetta tehtävistä huomautusten avulla ja jopa käyttää laitteen verkkokameraa antaakseen kasvokkain palautetta opiskelijoille-ja säästävät kallisarvoista aikaa prosessissa.

Toinen houkutteleva piirre Canvasissa on se sisältö, arvioinnit ja jopa kokonaiset kurssit voidaan jakaa opettajien kesken Canvas Commonsin kautta edistämään yhteistyötä. Näiden ominaisuuksien ansiosta koulut voivat sitouttaa oppilaita korkealaatuiseen oppimateriaaliin ja opetukseen.

Canvasin vankat ominaisuudet ja yhteistyö luonne tekevät siitä suositun oppimistyökalun monille K-12-opettajille. Valitettavasti sen mukautusominaisuudet ovat rajalliset, mikä tarkoittaa, että se ei ole loistava valinta korkeakoululuokkien opettamiseen.

kehon-alma-oppimisalusta

# 4: Sielu

Alma on online -oppimisjärjestelmä, joka mahdollistaa opettajia kuratoimaan kalentereita, opetussuunnitelmia, luetteloita, arvosanoja ja antamaan opetussuunnitelman ja tehtäviä opiskelija- ja vanhempainportaalin kautta.

Mutta Alma tarjoaa muutakin kuin vain järjestelmän, jossa opettajat voivat luoda online -luokkahuoneen. Tämä online -oppimistyökalu kannattaa harkita niille, jotka haluavat integroida koulun johtamisen, raportoinnin ja analytiikan, opetuksen hallinnan, viestinnän, pääsyn ja ilmoittautumisen, ja verkko -oppiminen yhdeksi järjestelmäksi.

Yleensä ottaen, yksi Alman suurimmista eduista on se, että se poistaa kiireisen työn opettajien ja ylläpitäjien lautasilta laajan valikoiman helppokäyttöisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä antaa opettajille mahdollisuuden keskittyä tärkeimpään työhön, joka on sitouttaa oppilaat laadukkaaseen verkko -oppimiskokemukseen.

Tästä huolimatta, jos analytiikalla ei ole sinulle todella väliä - tai jos haluat verkko -oppimisalustan vain virtuaalisen luokkahuoneen luomiseen - kokeile ensin muutamaa muuta eLearning -järjestelmää.

# 5: PowerSchool -oppiminen

PowerSchool Learning, aiemmin Haiku Learning, on eLearning-alusta, joka on suunniteltu erityisesti K-12-opettajille . Sen avulla opettajat voivat suorittaa verkkokurssin ja käyttäjät voivat esimerkiksi luoda interaktiivisia verkkosivuja, esittää online -projekteja ja isännöidä luokkakeskusteluja.

PowerSchoolin avulla opettajat voivat luoda luokan verkkosivuston, kehittää omia digitaalisia tehtäviään tai kuratoida ja integroida muita verkossa olevia oppimateriaaleja. PowerSchool antaa oppilaille mahdollisuuden tarkastella käynnissä olevaa tehtävien kalenteria ja toiminnan aikataulua sekä eräpäiviä. Opettajat voivat myös helposti lähettää oppilaille eräpäivämuistutuksia ja luokkailmoituksia, osallistua läsnäoloon, pitää online -arvokirjan, lähettää palautetta tehtävistä opiskelijoille ja tarkastella opiskelijoiden sitoutumista koskevia tilastoja.

Lisäksi, alustan piirin laajuisen ominaisuuden avulla järjestelmänvalvojat voivat hallinnoida koulujaan jotta kaikki pysyvät samalla sivulla. Tämän ominaisuuden avulla järjestelmänvalvojien on helpompi edistää yhteistyötä myös opettajien välillä.

Nimensä mukaisesti PowerSchool on tehokas työkalu opettajille. Mutta sen oppiminen voi olla vaikeaa, ja jotkut opettajat ovat ilmoittaneet, että on vaikea tavoittaa PowerSchoolin edustajia, jos tarvitset lisätukea. Jos etsit käyttäjäystävällisempää eLearning-alustaa, voit tarkistaa sen sijaan toisen ohjelmiston.

# 6: Skologia

Schoology, jonka PowerSchool osti äskettäin, on suunniteltu helpottamaan verkko -opetusta, joka voidaan räätälöidä peruskoulun, keskiasteen ja lukion opiskelijoille. Vaikka PowerSchool omistaa sen, Schoolology on täysin erillinen tuote. Tämän online -oppimisalustan avulla opettajat voivat luoda interaktiivisia arviointeja, nopeuttaa oppimista opiskelijoiden taitojen perusteella ja suunnitella toimintoja, joiden avulla opiskelijat voivat valita, miten he oppivat.

Schoology mahdollistaa myös koulupiirien olemassa olevien oppilastietojärjestelmien sekä Googlen ja Microsoftin asiakirjojen sisällyttämisen. Tämä voi olla suuri piiritys piireille, jotka haluavat vähentää opettajien luokan siirtämistä verkkomuotoon. Mahdollisuus integroida olemassa olevat asiakirjat ja tiedot sellaisenaan säästää aikaa ja vaivaa ja antaa opettajille mahdollisuuden keskittyä mukauttamaan Schoology-luokkahuoneita oppilaidensa tarpeiden mukaan.

Toinen merkittävä Schoology -etu on, että se integroi saumattomasti ulkoisten lähteiden sisällön. Khan Academysta Google -sovelluksiin, BrainPopiin, Schoologyn avulla opettajien on helppo täydentää kurssin sisältöä liittyvillä opetusresursseilla kaikkialta verkosta. Schoology helpottaa myös kokonaisten koulutusyhteisöjen-opiskelijoiden, opettajien, ylläpitäjien, valmentajien ja vanhempien-kommunikointia ja yhteistyötä.

Schoology on loistava vaihtoehto opettajille, jotka etsivät käyttäjäystävällistä, all-in-one-alusta, joka voidaan integroida olemassa oleviin resursseihin. Mutta jos olet jo PowerSchool -käyttäjä tai tarvitset virtaviivaisempaa ohjelmaa, Schoolology ei ehkä ole sinua varten.

# 7: Google Classroom

Vaikka Google Classroom on suunniteltu käytettäväksi useilla aloilla, se on myös paras valinta verkko-oppimiseen K-12-koulutuksessa ja yliopistokampuksilla. Google Classroom yhdistää tärkeimmät Google-sovellukset-Google Docs, Sheets, Slides, Gmail ja Kalenteri-virtaviivaiseen alustaan ​​opettajien ja oppilaiden vuorovaikutuksen hallitsemiseksi.

On tärkeää tietää se Google Classroomin päätarkoitus on yksinkertaistaa tehtävien luomista, jakamista ja arviointia. Näin se toimii: opettajat jakavat yleensä oppilaille koodin tai linkin, joka kutsuu heidät liittymään Google Classroomiin. Opettajat voivat sitten perustaa luokkakalenterin, joka sisältää tehtävätiedot ja määräajat, jotka päivittyvät välittömästi oppilaiden pääsyä varten. Opettajat voivat luoda yksilöllisiä kansioita Google Driveen Classroomissa, jotka on yksilöity jokaiselle oppilaalle. Oppilaat voivat käyttää näitä kansioita tehtävien ja palautepalautteiden vastaanottamiseen ja lähettämiseen.

Google Classroom on houkutteleva helppokäyttöisyytensä ja laitteiden yleisen saatavuuden vuoksi. Joitakin huomioon otettavia haittoja ovat tuen puute ulkoisten tiedostojen ja palvelujen integroinnille sekä automaattiset kyselyt ja testit. Toisin sanoen Google Classroom sopii erinomaisesti tehostamaan oppilaiden saataville asettamista ja valmiiden tehtävien vastaanottamista, mutta tämä foorumi on ehkä yhdistettävä muihin verkko -oppimisjärjestelmiin koulun kaikkien tarpeiden täyttämiseksi.

runko-numero-neljä-1

4 vaihetta parhaiden eLearning -alustojen valitsemiseen

Nyt kun tiedät hieman joistakin parhaista eLearning -alustoista, tässä on neljä vaihetta, joiden avulla voit selvittää, mikä alusta sopii sinulle.

Vaihe 1: Aseta selkeät tavoitteet

Ensimmäinen askel eLearning -alustan valinnassa on järjestelmän tarpeiden arvioiminen ja selkeiden tavoitteiden asettaminen. Voit tehdä tämän aloittamalla aivoriihen muiden järjestelmänvalvojien ja opettajien kanssa keskustellaksesi siitä, mitkä ominaisuudet ovat mielestäsi sopivia sinun opiskelijoille. Tarvitsevatko he suoria luentoja vai toimisivatko he paremmin videotallenteilla, joita he voivat katsella omalla ajallaan? Haluatko käyttää keskusteluryhmiä osana luokkakokemusta? Tarvitsetko valkotaulun, joka auttaa oppilaita käymään läpi monimutkaisia ​​ongelmia?

Se johtuu tästä: on parempi sovittaa verkko -oppimisalusta oppilaillesi kuin päinvastoin!

Kun olet keskustellut kaikkien tärkeiden sidosryhmien kanssa verkko -oppimistarpeista, luultavasti haluat asettaa selkeitä tavoitteita . Nämä ovat mitattavissa olevia tuloksia, joita parhaat online -oppimisalustat auttavat sinua saavuttamaan. Ehkä esimerkiksi haluat, että jokainen opiskelija saa kasvokkain suullista palautetta lukukauden lopun projekteista. Tämän tavoitteen vuoksi sinun on etsittävä online -oppimisalusta, joka tarjoaa videoneuvottelutyökaluja ja/tai mahdollisuuden ladata ja jakaa videoita opiskelijoiden kanssa.

Vaihe 2: Tutustu vaihtoehtoihisi

Kun sinulla on selkeä käsitys tarpeistasi ja tavoitteistasi, voit metsästää parhaita verkko -oppimisalustoja! Luettelomme parhaista online -oppimisalustoista on luultavasti johtanut sinut siihen, että niitä on paljon vaihtoehtoja, minkä vuoksi on tärkeää tietää tarkalleen, mitä etsit.

Ota aikaa online -koulutusalustojen tutkimiseen: Lue arvosteluja ja suositteluja, selvitä, mitä järjestelmäsi koulupiirit käyttävät sinun kaltaisiasi, ja tutustu eri ominaisuuksiin, joita kukin verkko -oppimisalusta tarjoaa. Omistamalla tähän prosessiin aikaa ja vaivaa varmistamme, että kaikki ovat tyytyväisiä verkko -oppimiskokemukseen heti sen alkaessa.

On myös tärkeää tekijä maksaa päätöksessäsi . Jotkut näistä eLearning -alustoista ovat saatavilla vain yritystasolla, joten koko koulun tai piirin on sitouduttava käyttämään niitä, jotta sinulla on käyttöoikeus. Muut alustat, kuten Google Classroom, ovat helpommin yksittäisten ohjaajien käytettävissä. Budjetin tunteminen voi auttaa sinua valitsemaan alustan, joka sopii tarpeisiisi ja talouteesi.

Vaihe 3: Kokeile demoa

Kun olet kaventanut vaihtoehdot muutamaan vaihtoehtoon, saattaa olla sen arvoista, että ajoitat esittelemäsi järjestelmien esittelyn, jotta voit viimeistellä päätöksesi.

Esittelemällä live -demoa ja katsomalla opetusvideoita voit auttaa sinua visualisoimaan, mitä järjestelmä voi tehdä koulusi hyväksi. Demo voi myös antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka tekniikka on opettajille ja opiskelijoille saatavilla ja kuinka paljon koulutusta ja rakennustelineitä tarvitaan saada kaikki mukaan.

Vaihe 4: Arvioi ja valitse

Viimeinen vaihe online -oppimisalustan valitsemiseen on valita yksi! Tämän vaiheen aikana haluat ehkä tarkastella online -koulutusalustojesi tutkimustasi muiden opettajien kanssa. Tämä auttaa sinua vahvistamaan, että harkitsemasi valinnat sopivat hyvin opettajille, opiskelijoille ja vanhemmille.

Jos valitset verkko -oppimisalustan koko koulullesi, varmista, että olet kirjautumassa opettajien luo, jotka käyttävät ohjelmistoa varmistaaksesi, että se on todella sitä mitä he tarvitsevat. (Jotkut näistä alustoista lukitsevat sinut sopimukseen, joten vaihtaminen ei ole helppoa, jos se ei toimi.) Tämä on tärkeää myös yksittäisten opettajien harkita: et halua hakea tonnia omaa rahaa järjestelmään, joka ei ole sinulle hyödyllinen.

Kun olet tehnyt valintasi, pääset hauskaan osaan: perustaa luokkahuoneesi ja valmistautua oppilaita varten ! Oikea eLearning -alusta voi tehdä tästä yksinkertaisen ja (enimmäkseen) kivuttoman prosessin.

runko-mitä seuraavaksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA