7 parasta GED-valmistelukirjaa vuodelle 2021: mitä sinun tulisi käyttää?

body_study-6

Jos sinulla ei ole lukiotodistusta, voit silti ansaita vastaavan todistuksen hankkimalla yleissivistävän tutkintotodistuksen tai GED: n. GED: n saaminen voi avata sinulle paljon enemmän mahdollisuuksia , varsinkin kun suurin osa yhdysvaltalaisista työnantajista vaatii työntekijöiltä korkeakoulututkinnon tai vastaavuuden.

Jos sinulla ei ole keskiasteen tutkintotodistusta, olet loistava ehdokas GED-testin suorittamiseen ja GED: n ansaitsemiseen. Tentti on suunniteltu määrittämään, onko sinulla korkeakouluikäisen vastaavia akateemisia taitoja sinut testataan neljällä aihealueella: matematiikka, kielitaide, yhteiskuntatieteet ja luonnontiede.Se on paljon tietoa tiedettäväksi, siksi yksi parhaista tavoista opiskella GED: lle on käyttää GED -kirjaa. GED-oppikirjat on suunniteltu auttamaan sinua oppimaan kaikki materiaalit, joihin sinut testataan, kun todella suoritat testin.

Tässä artikkelissa käydään läpi markkinoiden parhaat GED-kirjat, jotta voit valita sinulle sopivan. Sitten annamme sinulle kuusi suosituinta opintovinkkiä, jotka auttavat sinua ässäsi tentissäsi.

mihin yksikköympyrää käytetään

Aloitetaan!

Menetelmämme

Ennen kuin alamme puhua itse kirjoista, halusimme käyttää hetken ja kertoa sinulle, kuinka valitsimme tämän luettelon kirjat.

Ennen kaikkea, valitsimme vain kirjoja hyvämaineisista testivalmistajista ja kustantajilta. Jos haet hakusanalla 'GED prep book' Amazonista, saat tonnia tuloksia. Mutta monet näistä kirjoista ovat pieniä, akkreditoimattomia organisaatioita, joilla ei ole todistettua menestystä. Koska nämä kirjat eivät todennäköisesti sisällä hyvää, tarkkaa tietoa, käynnistimme ne luettelostamme.

Toinen, valitsimme jokaisen GED-oppikirjan niiden tietojen perusteellisuuden perusteella . Jokainen luettelossamme oleva GED-kirja ei tietenkään kata koko testiä. Varmistimme kuitenkin, että valitsimme vain kirjoja, jotka tarjosivat syvällistä ja kattavaa tietoa valitusta aiheesta.

Tässä mielessä kaivetaan parhaita GED-prep-kirjoja, joita voit ostaa!

Paras yleinen GED -kirja: GED Test Prep Plus 2021: 2 Practice Tests + Proven Strategies by Kaplan

body-ged-prep-plus-2021-CC0

Kustannus: Noin 25 dollaria Amazonissa

Paras: Ihmiset, jotka haluavat huippuluokan oppaan, joka keskittyy käsitteiden opettamiseen

Kaplan on ollut testivalmisteluliiketoiminnassa vuodesta 1938, joten he osaavat auttaa opiskelijoita menestymään GRE-testeissä. Mitä me rakastamme tästä kirjasta - ja miksi se saa meiltä parhaat arvosanat! - on tapa, jolla se hajoaa ja opettaa kovia käsitteitä. (Se nimettiin myös 'myydyimmäksi GED -kirjaksi vuonna 2021', joten sinun ei tarvitse ottaa sanaamme siitä.)

Kirjakäsittelee tärkeimmät aiheet, joista sinun on tiedettävä, ja jakaa tämän aiheen hallittaviksi, helposti sulaviksi oppitunnimoduuleiksi.Esimerkiksi sen sijaan, että 'Maa- ja avaruustiede' olisi ryhmitelty yhdeksi suureksi yksiköksi, se on jaettu viiteen alaaiheeseen, joilla on käytännön ongelmia: 'Maan rakenne', 'Maan resurssit', 'Sää ja ilmasto', 'Maa aurinkokunnassa' System 'ja' The Expanding Universe '. Näin voit työskennellä helposti kovien käsitteiden suhteen tuhlaamatta aikaa jo tiedämiisi asioihin. (Lisää kohdennetuista opiskelukäytännöistä myöhemmin!)

Myös,tämä kirja opettaa sinua toimimalla kuin mini-tutor.Oppitunnit on asetettu niin kuin näkisit ne luokkahuoneessa, selitykset ja asiayhteys ennen kuin siirryt esimerkkiongelmiin. Mielestämme tämä kokoonpano minimoi turhautumisen ja maksimoi oppimisen, mikä auttaa sinua ässä GRE.

Paras GED-valmistelukirja: McGraw-Hill Education Pre-GED, kolmas painos

body-mcgraw-hill-ged

Kustannus: Noin 20 dollaria Amazonissa

Paras: Ihmiset, jotka haluavat vaeltaa opiskelemaan sen sijaan, että hyppisivät syvään päähän

Jos olet ollut koulun ulkopuolella jonkin aikaa, se voi olla pelottavaa yrittää päästä takaisin opiskeluun. Siksi rakastamme tätä McGraw-Hillin kirjaa. Tätä kirjaa kutsutaan Pre-GED-kirjaksi syystä: se vie sinut takaisin perusasioihin!

Tämä GED-kirja keskittyyopettaa sinulle keskeisiä käsitteitä, jotka sinun on vastattava testiin, kuten kieliopin säännöt ja matematiikan perustaidot. Tämä kirja työskentelee myös kovasti poistamaan kokeen pelottelutekijä jakamalla käsitteet mikrotunneiksi, jotta voit oppia puremankokoisina paloina. Kirjan mukana tulee myös kumppanisovellus, jotta voit opiskella tien päällä!

Mutta suosikkimme kirjassa on sese antaa sinulle luettelon parhaista taidoista, jotka sinun on opittava jokaisen aihekokeen osaltapäästäkseen. Tällä tavoin sinulla on kätevä tarkistuslista, jonka avulla voit helpottaa opiskelua.

uusi sat pisteet vs vanha

Paras GED -oppikirja strategialle: Hallitse Petersenin GED -testi 2020

body-master-the-ged-test-2020

Kustannus: Noin 21 dollaria Amazonissa

Paras: Ihmiset, jotka haluavat tehdä kohdennettua opiskelua

Kun olet oppinut opiskeluaikaa, on tärkeää, että jokainen minuutti on tärkeä. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on kohdennettu opiskelu tai keskittyminen vain sellaisten aiheiden tutkimiseen, joissa tarvitset eniten harjoittelua. (Lisätietoja tästä myöhemmin.)

Hienoa tässä GED-oppikirjassa - ja syystä, miksi se on luettelossamme - on sesiinä on paljon diagnostiikka- ja käytännön testejä sinulle! Diagnostiset testit ovat avainasemassa selvitettäessä, mitkä GED -alueet sinun on tutkittava, ja harjoitustestit ovat hyviä varmistamaan, että parannat heikoimpia aiheitasi.

Lisäbonuksena tämä GED-kirja onkoko osio, joka on omistettu testien ottamisstrategioille. PrepScholarilla tiedämme sen Miten kokeesi suorittaminen on yhtä tärkeää kuin testimateriaalin tunteminen . Oppimalla testien ottamisstrategioita, kuten ajanhallinta ja eliminointiprosessi, voit parantaa testipisteitäsi merkittävästi.

Paras kirja käytännön kokeisiin: 5 käytännön tenttiä GED -testiä varten The Princeton Review

body-princeton-review-ged-five-practice-tentit

Kustannus: Noin 20 dollaria Amazonissa

Paras: Ihmiset, jotka tarvitsevat vain ylimääräistä harjoittelua

Tämä kirja on täsmälleen sama kuin otsikossa sanotaan: se on kirja viidestä täyspitkästä GED-käytännön kokeeseen. Vaikka suurin osa tämän luettelon GED-oppikirjoista sisältää ainakin yhden käytännön kokeen oppaan osana,tämä kirja keskittyy vain käytännön kokeissa.

Mikä erottaa tämän kirjan muista, on se, että jokaisessa testissä onlisäosio, joka opastaa ratkaisemaan jokaisen vastauksen. Jos unohdat kysymyksen, sinulla on opastettu opetusohjelma, jossa selitetään, missä teit virheesi ja miten voit korjata sen!

Paras kirja ihmisille, jotka eivät pidä opinto-oppaista: GED-testi nukkeille

516hghr9SCL._SX374_BO1,204,203,200_

Kustannus: Noin 17 dollaria Amazonissa

Paras: No ... ihmiset, jotka eivät pidä oppaista!

Olet todennäköisesti nähnyt - tai ehkä jopa lukenut! - Kirjoja For Dummies -sarjassa aiemmin. Näille kirjoille on ominaista hauska, helposti luettava tyyli. Tämä pätee ehdottomasti myös heidän GED-opinto-oppaaseensa.

Toisin kuin muut tämän luettelon kirjat, jotka keskittyvät kokeen mutteihin, tässä kirjassa käytetään tarinankerrontaa ja rennon kirjoittamista auttaakseen sinua avainkäsitteiden hallinnassa. Toisin sanoen,se on paljon helpompi lukea kuin jotkut muut GED-prep-kirjatolemme valinneet!

Mutta se ei tarkoita, että tämä kirja on sisällöltään kevyt. Paitsi että se selittää ideoita hyvin, se käsittelee kaikki tärkeimmät sisältöalueet, joita kohtaat itse testissä. Se ei myöskään säästä strategiaa, ja tarjoaa käytännön vinkkejä menestykseen (kuten kaiken hyödyn saamisesta lyhyistä taukoista, joita saat kokeen aikana). Kun lopetat tämän kirjan, olet hyvin valmistautunut ottamaan GED: n.

Paras opintotuki ilman kirjaa: Barronin GED-testikortit: 450 Flash-korttia, jotka auttavat sinua saavuttamaan korkeammat pisteet

body-ged-test-flashcards

Kustannus: Noin 12 dollaria Amazonissa

washington ja sakka vastaanottoaste

Paras: Ihmiset, jotka tarvitsevat nopean päivityksen materiaalista ja/tai ihmiset liikkeellä

Okei, okei: joten tämä vaihtoehto ei oikeastaan ​​ole kirja. Se on itse asiassajoukko asiantuntevasti kuratoituja muistikortteja, jotka kattavat GED-tentissä näkyvän materiaalin. Joten miksi olemme sisällyttäneet heidät tähän luetteloon? Muistikortit ovat yksi tehokkaimmista opintovälineistä, mutta niiden tekeminen voi viedä hyvin paljon aikaa. Tämä on paljon yksinkertaisempi ja tehokas tapa integroida muistikortit opintorutiiniin.

Paras tapa opiskella näillä muistikorteilla on aloittaa metallinen menetelmä kannen läpi. Voit ottaa osan mukanasi töihin, laittaa ne taskuun metroa varten tai käydä ne läpi syödessäsi illallista. Kun lyöt korttia, jota et tiedä, aseta se erilliseen kasaan. Näin voit nopeasti ja helposti tarkastella hankalampia käsitteitä, jotta voit sitouttaa ne muistiin.

Paras kirja espanjankielisille: GED-testivalmistelu, kolmas painos

body-mcgraw-hill-ged-prep

Kustannus: Noin 22 dollaria Amazonissa

Paras: Espanjalaiset puhujat!

Tiesitkö, että GED on saatavana espanjaksi? Mielestämme se on melko hienoa, joten halusimme sisällyttää GED-esikirjan myös espanjan äidinkielenään puhuville. Tämä McGraw-Hillin kirja kattaa kaikki aiheet, joita testataan GED-tentissä, joten se on yhtä tiukka kuin muut tämän luettelon vaihtoehdot. Se sisältää myös diagnostiikka- ja käytännön testejä! Toisin sanoen, jos aiot ottaa espanjankielisen version GED: stä, tämä kirja on oltava.

Yksi suurista eroista GED: n välillä englanniksi ja espanjaksi on, että espanjan kielen taiteiden osa kattaa espanjan kieliopin. Tämä kirja tarjoaa kattavan yleiskuvan espanjan kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä kokeellesi ... mikä tietysti eivät ole englanninkielisissä oppaissa!

milloin käyttää kenen tai kenen

vartalo-opiskelija-kannettava tietokone-opiskelu-oranssi-paita

6 opintovinkkiä, jotka tarvitset GED-kokeen saamiseksi

Kun olet valinnut oikean kirjan itsellesi, on aika ryhtyä asioihin: opiskella! Temppu hyvän pistemäärän tekemiseen GED: ssä on käyttää opintostrategioita eduksesi . Varmista, että opiskelet älykkäästi, paitsi auttaa sinua muistamaan tiedot paremmin, myös maksimoimaan rajoitetun opiskeluajan.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja jokaisesta GED: n parhaasta opintovinkistä.

Vinkki 1: Määritä tavoitepisteet

Jokainen GED: n neljästä osasta pisteytetään asteikolla 100-200, jossa 100 on pienin mahdollinen pisteet ja 200 on täydellinen pisteet. Jokainen osa pisteytetään erikseen, ja nämä pisteet yhdistetään kokonaispisteiksi.

Tärkeintä on muistaa, että GED: n läpäisemiseksi sinun täytyy saada vähintään 145 pistettä kukin aihekokeista tentin läpäisemiseksi.

Tämän lisäksi GED jakaa tulokset neljään erilliseen luokkaan:

  • Ei läpäissyt: Tämä tarkoittaa, että olet saanut alle 145 pistettä yhdessä tai useammassa koekokeessa. Yleensä sinun on vastattava 60–65% aihekokeen kysymyksistä saadaksesi hyväksytyn pistemäärän.
  • Hyväksytty tulos / lukion vastaavuus: Tämä pisteet osoittavat, että olet saanut vähintään 145 jokaisessa testissä, mikä osoittaa, että sinulla on lukion vastaavuustaso. Onnittelut!
  • GED College -valmis: Saat tämän eron, jos kumulatiivinen pistemäärä on välillä 165–175. Jotkut oppilaitokset voivat luopua harjoittelutestauksesta ja/tai korjaamisesta opiskelijoille, jotka tekevät pisteitä tällä alueella (mutta tarkista ne oppilaitoksestasi).
  • GED College Ready + Luotto: Jos kumulatiivinen pistemäärä on 175 tai enemmän, ansaitset tämän eron. Se tarkoittaa, että tiedät jo taitoja, joita opetetaan yliopistotasolla, ja jotkut yliopistot saattavat myöntää sinulle korkeakoulututkinnon! Tämä auttaa paitsi saavuttamaan kasvatustavoitteesi nopeammin, myös säästää rahaa.

Katso alla olevaa kaaviota. Mikä tulos vastaa parhaiten koulutustavoitteitasi? Kun tiedät sen, voit aloittaa opiskelun asianmukaisesti. Esimerkiksi, jos haluat saavuttaa GED College Ready + Credit -eron, joudut käyttämään huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa kuin jos vain tavoittelisit lukiolaisten vastaavuutta!

Vinkki 2: Aloita diagnostiikkatesteillä

GED: ää käyttävät ihmiset tulevat kaikilta elämänaloilta, mutta monet GED-ottajat ovat olleet koulun ulkopuolella jonkin aikaa. Tämä ei tarkoita, ettet voi pärjätä hyvin GED-testissä - se tarkoittaa vain sitä, että saatat olla ruosteessa joissakin taidoissa, jotka näet kokeen aikana!

Siksi suosittelemme, että teet GED-diagnostiikkatestin joko verkossa tai jossakin yllä mainituista GED-esiteistä. Diagnostiikkatestin idea on auttaa sinua näkemään, mitkä kokeen käsitteet olet vahvin, ja tunnistamaan aihe-alueet, joilla saatat tarvita enemmän työtä. Sinun ei tarvitse opiskella diagnostista testiä varten: itse asiassa opiskelu heittää tulokset pois!

Se on okei, jos et mene hyvin diagnostiikkatestissä, koska tarkoituksena on auttaa sinua tunnistamaan alueet, joilla sinun tarvitsee eniten opiskella. Ajatuksena on, että jos keskityt aiheisiin, käsitteisiin ja taitoihin, joissa olet heikoin, sinulla on suurin vaikutus kokonaispisteeseesi.

feature_calendar_green_check

Vinkki 3: Aloita opiskelu etukäteen

On houkuttelevaa keskeyttää opiskelu muutama viikko ennen GED: ää. Saamme sen: opiskelu ei ole aivan hauskaa, ja olet kiireinen henkilö! Mutta tiede osoittaa, että kokeeseen, etenkin kokeeseen, jossa on yhtä monta aihealuetta kuin GED, ei ole paljon parannusta kokonaistuloksellesi.

Tämä tarkoittaa, että sinun on aloitettava opiskelu muutama kuukausi ennen kuin olet rekisteröitynyt ottamaan GED: n. (Anteeksi.) Suosittelemme, että aloitat opiskelun vähintään kaksi kuukautta ennen testipäivääsi.

Mutta tässä on hyvä puoli: etukäteen opiskelu auttaa minimoimaan stressitasosi. Paitsi että otat tietoja pienempinä paloina - mikä on paljon parempi muistiin tallentamista varten - totut testiin. Tällä tavalla olet rauhallinen, viileä ja kerätty koepäivänä.

Vinkki 4: Aseta päivittäinen opintoaika

Tämä kärki kulkee käsi kädessä vihjeen 3 kanssa: opiskele joka ikinen päivä. Tämä ei tarkoita, että sinun on opiskeltava kolme tuntia päivässä tai mitään hullua. Mutta kun teet opiskelusta osan päivittäistä rutiiniasi, huomaat, että pidät siitä kiinni. Ja kuten vanha sanonta kuuluu: harjoittelu tekee meistä täydellistä!

missä on tuhkan laakso

On kaksi tapaa aloittaa päivittäinen opiskelutottumus . Ensimmäinen on valita tietty aika joka ikinen päivä ja varata se opiskeluun. Varmista, että valitset ajan, jolloin elämäsi on melko rauhallista, kuten ennen kuin valmistaudut työhön tai kun perheesi menee nukkumaan. Temppu on, että istut alas GED -valmistelukirjasi kanssa joka päivä tiettyyn aikaan 15-30 minuuttia ja työskentelet materiaalin parissa.

Jos tietyn ajan asettaminen ei toimi aikataulusi mukaan, sitoutu sitten tekemään yksi pieni osa GRE-esituskirjaasi joka päivä. Luettelomme kaksi ensimmäistä kirjaa jakaa aiheet pieniksi, hallittaviksi paloiksi, joiden oppiminen ja harjoittelu vievät vain muutaman minuutin. Tämän menetelmän etuna on, että se on joustavampi aikataulu ja tuntuu vähän vähemmän kuin koulu.

body-green-clock-timer

Vinkki 5: Harjoittele ajastimella

GED on ajoitettu tentti, mikä tarkoittaa, että sinulla on tietty aika kunkin aineen kokeen suorittamiseen. Tässä on kuinka paljon aikaa sinulla on kullakin GED -osiolla:

  • Matemaattinen päättely: 115 minuuttia
  • Päättely kielitaiteen kautta : 150 minuuttia ja vielä 45 minuuttia esseelle
  • Yhteiskuntaoppia: 70 minuuttia
  • Tiede: 90 minuuttia

Vaikka kokeen materiaalin tunteminen on tärkeää, jos et tiedä kuinka hallita aikaa viisaasti, kamppailet. Paineen alla työskentely voi olla vaikeaa, varsinkin kun yrität pitää kelloa silmällä ja selvittää haastavia kysymyksiä!

Siksi ajastimella opiskelu on niin kriittistä: se totuttaa sinut kokeen aikarajoitteisiin.

Ajoitettua opiskeluohjelmaa voidaan käyttää tehokkaasti kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on asettaa ajastin, kun käsittelet 10 ongelman sarjaa omaan tahtiisi . Älä työnnä itseäsi: tavoitteena on saada vertailuarvo siitä, kuinka kauan sinulla kestää vastata kysymyksiin! Kun olet lopettanut sarjan, katso ajastintasi ja jaa numero kymmenellä. Näin kauan keskimäärin vastaat yhteen GED -kysymykseen. Sieltä voit alkaa arvioida, kuinka paljon nopeammin sinun on työskenneltävä, jotta voit vastata mahdollisimman moniin kysymyksiin (oikein!).

Toinen tapa käyttää ajastettua tutkimusta on työskennellä päinvastoin. Tällä menetelmällä harjoittelet kellon 'lähtölaskentaa'. Otat joukon ongelmia ja asetat ajastimen sammumaan muutamassa minuutissa. Yritä toimia koko asetettu ongelma, ennen kuin kello saavuttaa nollan!

On myös tärkeää, että otat harjoittelutestejä säännöllisesti opintoprosessisi aikana, jotta voit mitata edistymistäsi ja selvittää, millä alueilla tarvitset lisää työtä. On houkuttelevaa suorittaa nämä harjoituskokeet omaan tahtiisi, mutta suosittelemme, että ajastat ne aivan kuten tavallinen GED . Tämä auttaa sinua simuloimaan testipäivän ympäristöä.

Vinkki 6: Etsi henkilökohtaisia ​​tutkimusryhmiä

Pelkoa on helppo tuntea, kun saat ensimmäisen kerran GED-oppikirjan postitse. Suurin osa niistä on lähes 1000 sivua pitkä, ja aloittaminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Se voi olla valtava luottamuksen lisääminen, kun opiskelet muiden ihmisten kanssa, joilla on samat tavoitteet kuin sinulla. Siksi on hyvä nähdä, mitä yhteisön resursseja on saatavilla GED-testin suorittajille.

Esimerkiksi monissa kirjastoissa on GED-opinto-ohjelmia, jotka ovat ilmaisia ​​ja yleisön saatavilla. Lisäksi, jos kaupungissasi on yliopisto tai korkeakoulu, heillä voi olla myös henkilökohtaisia ​​opintoja. Joskus kaupungeissa on jopa aikuiskoulutushankkeita, jotka tarjoavat GED -tutorointia ilmaiseksi!

Vaikka nämä resurssit vaihtelevat kaupungeittain, on melko hyvät mahdollisuudet, että asuinpaikassa on ainakin yksi julkinen GED-ohjelma. Ja jos ei ole, voit aina perustaa oman tutkimusryhmän.

vartalo-seuraava askel

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.