7 Vesimiehen ominaisuutta, jotka sinun on tiedettävä

feature_aquarius_zodiac

Jos olet tammikuun lopun tai helmikuun alkupuolen ja puolivälin vauva, sinun horoskooppimerkki on Vesimies, Vesikantaja, jota edustaa Uranus-planeetta ja elementti-ilma. Vesimies tunnetaan progressiivisena, idealistisena, älykkäänä ja erittäin luovana - puhumattakaan hieman omituisesta! Mutta Vesimiehen persoonallisuudessa on tietysti paljon muutakin kuin vain tämä.

Lue, mitä tämä merkki tarkoittaa ja mitkä ovat parhaat ja pahimmat Vesimiehen piirteet. Käymme myös läpi, kuinka Vesimies menestyy rakkaudessa ja muissa ihmissuhteissa, mitä tehdä, jos olet Vesimies, ja miten suhtautua Vesimiesiin, jos et ole sellainen.

Mikä on Vesimies -merkki astrologiassa?

 • Päivämäärät: 20. tammikuuta - 18. helmikuuta tai 21. tammikuuta - 19. helmikuuta
 • Symboli: Vesimies
 • Planeetta: Uranus (alun perin Saturnus)
 • Elementti: Ilma
 • Väri: Vaaleansininen

Horoskoopin 11. merkkiä, Vesimiestä edustaa Vesikantaja, symboli jumalista, jotka tuovat ravintoa maan päälle. Vesimiehen merkin alla syntyneiden sanotaan olevan progressiivisia, itsenäisiä, älykkäitä, ainutlaatuisia ja idealisteja. Niiden alkumerkki on ilma, sama kuin Kaksosilla ja Vaaka.

Kuten ilmassa, vesimiehillä ei ole yhtä selkeää muotoa ja ne näyttävät uhkaavan luokittelua. Vaikka jotkut Vesimiehet ovat hiljaisia ​​ja lempeitä, toiset ovat runsaita ja energisiä. Siitä huolimatta, jopa näillä kahdella erilaisella ihmisellä on monia samoja sisäisiä ominaisuuksia.

Ensinnäkin Vesimies rakastaa viettää aikaa ajatuksissa, varsinkin kun se koskee yhteiskunnan asioita. Maailma on heidän osterinsa ja he haluavat tehdä kaikkensa parantaakseen sitä ja auttaakseen muita sen sisällä. Tässä tulee esiin heidän humanitaarinen puolensa; he haluavat aloittaa positiivisen muutoksen, mikä on olennainen ominaisuus Uranukselle, Vesimiehen hallitsevalle planeetalle.

Henkinen stimulaatio on yksi tärkeimmistä onnen avaimista vesimiehille. Ilman sitä he kyllästyvät nopeasti ja eivät ole kiinnostuneita. He tarvitsevat myös paljon yksinoloa aikaa ajatella ja ladata.

Lopuksi, Vesimies tarkoittaa yleensä olemista alkuperäinen ja hieman eksentrinen . Ei ole harvinaista, että Vesimiehet omaksuvat luovuutensa ja ainutlaatuisuutensa, vaikka se erottaisi heidät muista hieman epätavallisella tai epätavallisella tavalla. Tällä ominaisuudella on taipumus vetää heidät kohti kaikkea uutta, mielenkiintoista tai 'siellä', kuten ärtyisä muoti, scifi/fantasia, avantgarde ja uusin tekniikka.

Vesimiesten omaperäiset maut ja kiinnostuksen kohteet kietoutuvat täydellisesti vesimiesten yleisimmän syntymäkiven, granaatin (tammikuun jalokivi), väreihin ja käyttötarkoituksiin.

7 parasta ja huonointa vesimiehen ominaisuutta

Vesimiehen persoonallisuutta on vaikea määritellä, koska tämä merkki voi vaihdella. Suurimmaksi osaksi vesimiehillä on kuitenkin tiettyjä keskeisiä piirteitä, joista osa on hyviä ja osa ei niin hyviä.

Tässä on seitsemän parasta ja pahinta Vesimiehen ominaisuutta .

body_aquarius_symbol2 Vesimiehen symboli

Vesimiehen positiiviset piirteet

Vesimiehet ovat tulevaisuuteen suuntautuneita ihmisiä, joita usein kuvataan visionäärejä . He ovat myös erittäin älykäs ja ylpeänä alkuperäinen .

#1: Näkyvä

Ehkä merkittävin Vesimies -piirre on heidän kunnianhimoinen näkemyksensä sekä heidän tulevaisuudestaan ​​että yhteiskunnan tulevaisuudesta. Vesimiehet ovat erittäin edistyksellisiä ja pyrkiä toteuttamaan positiivisia muutoksia maailmassa, usein anteliailla humanitaarisilla toimilla, kuten auttamalla ilmastonmuutoksen torjunnassa tai keksimällä tapoja ratkaista maailman nälkäkriisi.

Vaikka he voivat joskus olla hieman dogmaattisia uskomuksissaan, he todella tekevät kaikkensa nähdäkseen, että maailmasta tulee parempi paikka.

Heidän myötätuntoa ja vahvaa oikeudenmukaisuuden tunnetta se ohjaa heidän tekojaan ja näkemyksiään. He vaalivat myös vapautta ja pyrkivät ulottamaan sen kaikkiin.

Jos olet koskaan miettinyt, kuka muuttaa maailman, paras arvaukseni olisi Vesimies!

#2: Älykäs

Vesimies on a erittäin älykäs, aivot merkki, jolla on taipumus eksyä ajatuksiin analysoidessaan jotain tai yrittäessään löytää mahdollisia ratkaisuja ongelmiin. He näkevät mahdollisuuden kaikessa ja rakastavat hajottaa sitä niin kauan kuin voivat; tämä puolestaan ​​tekee heistä erityisen suvaitsevaisia ​​muita näkökulmia kohtaan.

Itse asiassa Vesimiehet ovat suurelta osin suuren kuvan ajattelijoita ja joitakin parhaista ongelmanratkaisijoista . Joskus he voivat hieman häiritä omia ajatuksiaan, mutta kaiken kaikkiaan he ovat hyviä ihmisiä, joiden puoleen kääntyä, jos haluat puolueettoman, hyvin tutkitun vastauksen johonkin asiaan tai kysymykseen.

# 3: alkuperäinen

Vesimiehen merkin alla syntyneet ovat tyypillisesti ainutlaatuisimpia ja omaperäisimpiä ihmisiä, joita koskaan tapaat - ja he ovat myös ylpeitä siitä!

Vesimiehet ovat tunnetusti innovatiivisia ja älä pelkää ajatella laatikon ulkopuolelta kun on kyse luovista projekteista, liiketoimintaratkaisuista ja niin edelleen. Itse asiassa he ovat ylpeitä kyvystään tunnistaa vallankumouksellisia ideoita ja lähestymistapoja asioiden - myös yhteiskunnan - parantamiseksi.

Tämä omaperäisyys ulottuu myös Vesimiesten luoviin mieliin: monet ovat uskomattoman taiteellisia ja rakastavat ilmaista itseään esimerkiksi maalaamisen ja kirjoittamisen kautta.

lukion matematiikan tunnit järjestyksessä

Henkilökohtaisessa elämässään vesimiehiä kuvataan usein hieman (tai hyvin) eksentriseksi, mutta se on merkki, jonka monet, elleivät useimmat, ovat valmiita omaksumaan. Loppujen lopuksi tavallinen on tylsää!

body_angry_red_smiley

Negatiiviset Vesimiehen piirteet

Nyt kun olemme käyneet läpi parhaat Vesimiehen piirteet, on aika tarkastella joitain pahimmista.

#1: Kylmä

Vesimiehet voivat tulla kylmiksi ja tunteettomiksi, koska he katsovat asioita käytännöllisemmin ja vähemmän emotionaalisesti. Heillä on taipumus ylianalysoida erottaa heidät maailmasta ja heidän ympärillään , mikä saa muut tuntemaan olonsa epämukavaksi Vesimiehen jäykän ajatteluprosessin vuoksi.

Vesimiehelle persoonattomuuden tai syrjäytymisen esiintyminen voi aiheuttaa suuren ongelman, jos tilanne on vakava tai voimakkaasti tunteisiin sidottu. Et halua vahingossa erottaa tärkeitä ihmisiä sinusta!

#2: Laskeva

Vesimies saattaa olla yksi älykkäämmistä merkeistä, mutta tämä taipumus syvään ajatteluun voi joissakin tapauksissa johtaa alentumiseen. Vesimiehet ovat usein vakuuttuneita siitä, että heidän mielestään on oltava oikein ja että siksi kaikki muut ovat väärässä.

Yleensä Vesimies ei ole täysin tietoinen siitä, että he puhuvat jollekin, koska he todella uskovat mielipiteensä olevan 'tosiasia'. Ja kun he ovat päättäneet, sen muuttaminen voi olla vaikeaa.

Luonnollisesti tämä ominaisuus voi olla suuri turhautumisen lähde ihmisille jotka yrittävät ehdottaa ratkaisuja tai vaihtaa ajatuksia Vesimiehen kanssa, koska se saa heidät tuntemaan henkisesti huonompia ja pitämään vähemmän tasa -arvoisina.

#3: Liian idealistinen

Vaikka visionääri on yksi Vesimiehen parhaista ominaisuuksista, se on myös yksi heidän kaatumisistaan. Miksi? Kun Vesimiehet muuttuvat liian idealistisiksi, he usein uskovat, että ei vähempää kuin täydellinen tee - ja tämä voi johtaa tyytymättömyyttä, turhautumista ja jopa masennusta kun he eivät saavuta tätä korkeaa, joskus mahdotonta standardia.

Monissa tapauksissa tämä idealismi saa Vesimiehet olemaan itsekkäitä ja jopa hieman harhaanjohtavaa kun on kyse siitä, mitä he voivat käytännössä tehdä.

#4: Arvaamaton

Vesimiehen merkki koskee muutosta, yleensä muutosta parempaan, mutta joskus tämä ominaisuus voi ilmetä arvaamattomana. Vesimiehet saattavat yleensä kohdata tunteetonta, mutta tämä johtuu siitä taipumus vapauttaa tunteensa (lue: viha) nopeasti, äkillisesti jotka näyttävät tulevan tyhjästä.

Tämä huono luonne on ongelma monille vesimiehille, erityisesti niille, jotka kohtaavat paljon paineita elämässään, myös itsestään. Vesimies ei halua olla emotionaalisesti haavoittuvainen, joten kun jokin todella ärsyttää heitä, se johtuu yleensä useista eri asioista, jotka on koottu ajan mittaan.

body_lovers_holding_hands

Vesimiehen ominaisuudet rakkaudessa, ystävyydessä ja liiketoiminnassa

Vesimiehet saattavat tuntua toisinaan tunteettomilta, mutta he ovat itse asiassa aika myötätuntoinen ja myötätuntoinen muita kohtaan, lähinnä lähimmäisiään kohtaan. Tässä tarkastellaan, kuinka Vesimies pärjää rakkaudessa, perheessä ja ystävyydessä sekä liiketoiminnassa.

Rakastunut Vesimies

Romanttisessa suhteessa Vesimies on kyse älyllinen stimulaatio . Sinun on voitava käydä monimutkaisia, mielenkiintoisia keskusteluja Vesimiehen kanssa saadaksesi heidät romanttisesti kiinnostumaan sinusta. Joillekin tie sydämeen on vatsan kautta, mutta Vesimiehelle se on aivojen kautta!

Vesimiehet kaipaavat suhteita, jotka arvostavat paitsi henkistä yhteyttä, myös rehellisyyttä ja itsenäisyyttä. Koska Vesimies -merkki voi olla hieman yksinäinen, he antavat kumppanilleen saman tunteen itsenäisyys , pitää heitä aina tasavertaisina ja kunnioittaa rajojaan. Mitä tulee rakkauteen, vesimiehet ovat yleensä sitoutunut elämään ja valmiita uhraamaan suhteensa vuoksi.

Yksi asia, jota kannattaa varoa, on Vesimiehen hellittämätön viha, jos he petetään. Ylitä heidät, ja suhde todennäköisesti päättyy juuri silloin ja siellä! Älä odota anteeksiantoa Vesimieheltä.

Vesimies perheessä ja ystävyydessä

Vesimiehet ovat erittäin omistautunut perheelle ja ystäville ja vaalia ennen kaikkea rehellisyyttä, älyä ja luovuutta heille rakkaissa ihmisissä. He ovat usein valmiita riskeeraamaan kaiken perheensä vuoksi.

Ystävyyden suhteen vesimiehet ovat yleensä varsin suosittuja, ja heillä on paljon ystäviä ja tuttavia, koska he katsovat maailmaa yhteistyössä. Joskus heidän hieman nöyryyttävä, itsekäs asenne voi tehdä ihmisistä epämukavia, mutta useimmiten Vesimiehet ovat hauskoja, omituisia ja heidän kanssaan on helppo tulla toimeen .

Koska Vesimiehet eivät halua olla emotionaalisesti haavoittuvia, heidän voi olla haastavaa saada läheisiä ystäviä. Kestää aikaa, ennen kuin Vesimies tuntee aidosti olevansa yhteydessä johonkin emotionaalisella ja älyllisellä tasolla. Kuitenkin, kun olet onnistuneesti ystävystynyt Vesimiehen kanssa, he ovat yksi luotettavimmista ystävistäsi.

Vesimies liiketoiminnassa

Työn suhteen Vesimiehet haluavat esitellä mielikuvituksellisia kykyjään ja ainutlaatuisia taitojaan, yleensä tietoisesti pyrkien tekemään maailmasta paremman paikan.

He rakastavat kykyjensä ja älynsä harjoittamista ja menestyä ympäristöissä, joissa he voivat ehdottaa ideoita, auttaa muita ja olla armottoman luovia. He pärjäävät hyvin ryhmähankkeissa, mutta haluavat selkeän tunnustuksen panoksestaan.

Humanitaarisen laadunsa vuoksi Vesimiehet menestyvät työpaikoissa, joiden avulla he voivat nähdä positiivisen vaikutuksensa ympäröivään maailmaan. Lisäksi heidän intohimonsa tietoon tekee heistä ihanteelliset ehdokkaat uran löytämiseen suuntautuneille aloille , kuten tähtitiede ja tekniikka.

mitkä ovat vesimiehen ominaisuudet

Tässä muutamia esimerkkejä ammateista, jotka toimivat hyvin Vesimiehelle:

 • Näyttelijä näyttelijätär
 • Tietokoneohjelmat
 • Ympäristöinsinööri
 • Tuomari
 • Poliittinen aktivisti
 • Tiedemies
 • Sosiaalityöntekijä
 • Opettaja tai professori
 • Kirjailija

body_aquarius_zodiac_constellation Vesimiehen tähdistö

Neuvoja Vesimiehen merkille

Kaikki Vesimiehen piirteet eivät koske sinua, joten sinun on selvitettävä, mitkä niistä. Kun olet tehnyt sen, voit alkaa miettiä, miten voit parhaiten hyödyntää vahvuuksiasi ja alkaa parantaa heikkouksiasi.

Jos esimerkiksi pidät itseäsi a näkijä mutta et ole varma, miten haluat saada aikaan positiivisia muutoksia maailmassa, voit kokeilla vapaaehtoistyötä paikallisessa hyväntekeväisyysjärjestössä tai järjestössä. Tällaisten pienien askelien pitäisi auttaa sinua näkemään, millaisista aktiviteeteista pidät ja mitkä tuottavat sinulle eniten tyydytystä, kun tuntuu siltä, ​​että olet jonkin asian puolestapuhuja.

Voisit myös laatia luettelo syistä, joista olet eniten kiinnostunut ja käytä sitten tätä hyppypisteenä tutkiaksesi mahdollisia tapoja tukea näitä syitä.

Tai ehkä sinusta tuntuu, että olet taiteellinen ja omaperäinen mutta olen viime aikoina käsitellyt kirjoittajan lohkoa. Ei hätää - sitä tapahtuu kaikille, Vesimies tai ei!

Jotta saisit luovat mehut virtaamaan uudelleen, aseta aikataulu, jossa kirjoitat luovasti, esimerkiksi 20 minuuttia joka aamu ennen koulua tai työtä, vaikka kirjoittaisit vain päivästäsi tai jostakin arkipäiväisestä. Ennen pitkää rutiininomaisen kirjoittamisen pitäisi auttaa sinua palauttamaan kadonneesi kipinä.

Mitä tulee negatiivisiin Vesimiehen ominaisuuksiin, jos sinulle on kerrottu kylmä ja tunteeton , yritä työskennellä suhteessa muihin ja saada yhteyttä tunteisiisi. Meditaatio on loistava oppimistaito ja helppo tapa auttaa sinua luomaan vahvempi yhteys sisäiseen itseesi.

Jos sinulla on aina ollut a lyhyt sulake , opeta ensin hengittämään ja kävelemään pois. Se auttaa saamaan tavan tehdä lyhyitä syvään hengittäviä harjoituksia päivittäin; tällä tavalla sinulla on taito kääntyä aina, kun sinusta tuntuu räjähtävän johonkin (tai johonkin).

Kuinka tulla vesimiehen kanssa toimeen

Vesimiehet ovat ystävällisiä ja nauttivat keskustelusta muiden kanssa, mutta he voivat kestää kauan ennen kuin todella avautuvat emotionaalisesti ihmisille . Joten jos yrität ystävystyä Vesimiehen kanssa, tiedä, että kestää jonkin aikaa oppia tuntemaan heidät heidän älykkyytensä ja ulkoisen omituisuutensa ulkopuolella.

Paras tapa osallistua Vesimieheen on heidän mielensä, joten yritä löytää yhteinen perusta, josta voit keskustella, kuten yhteinen kiinnostus tekniikkaan tai taiteeseen. Kun olet tullut ystäviksi, Vesimiehet ovat uskollisia ja vaalivat sinua ihmisenä, niin kauan kuin et petä heitä (he eivät ole helposti anteeksi annettavia!).

On tärkeää kunnioita aina Vesimiesten itsenäisyyttä ja yksinoloa . Tämä sääntö pätee kaikissa tilanteissa, olitpa romanttinen kumppani, perheenjäsen tai ystävä. Muista, että Vesimies arvostaa suuresti vapautta, joten joskus yksin oleminen voi olla heille yhtä välttämätöntä kuin syöminen ja nukkuminen.

Jos Vesimies haluaa olla yksin, älä ota sitä henkilökohtaisesti - se on yksinkertaisesti sitä, mitä he ovat! Tämä riippumattomuuden halu saattaa joskus ilmetä tarpeena erakkoutua muutamaksi päiväksi tai jopa lähteä yksin matkalle jonnekin (vesimiehet rakastavat matkustaa).

Toivotko kutsuvan Vesimiehen treffeille? Museoita, observatorioita, näytelmiä, kirjojen lukemista - missä tahansa, mikä vetoaa heidän luovaan ja älylliseen ajattelutapaansa, voi viedä heidät sinne, missä he viihtyvät parhaiten.

Lopuksi, jos toivot tulleesi vesimiehen kanssa, sinun on oltava valmis omaksumaan heidän omituisuutensa . Vesimiehet ovat ylpeitä omaperäisyydestään ja luovuudestaan, eivätkä siksi halua olla ystäviä tai kumppaneita kenenkään kanssa, joka saattaa kritisoida heitä tai yrittää muuttaa heidän ilmaisutapaansa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.