6 vaihetta ohjelmistosuunnittelijaksi ryhtymiseen

ominaisuus-ohjelmisto-insinööri-koodikoodaus-kehittäjä

Ohjelmistosuunnittelijaksi ryhtyminen vaatii joustavuutta, omistautumista ja paljon harjoittelua. Tämä johtuu siitä, että ohjelmistosuunnittelijat tekevät edelleen todella tärkeää työtä, kuten kehittävät ohjelmistojärjestelmiä, jotka käyttävät kaikkea älypuhelimista hallituksiin.

Ohjelmistosuunnittelijaksi tulemisessa on useita vaiheita. Käymme läpi prosessin ja myös: • Vastaa kysymyksiin Mikä on ohjelmistosuunnittelija? ja kuinka kauan kestää tulla ohjelmistosuunnittelijaksi?
 • Selitä, kuinka paljon ohjelmistosuunnittelija ansaitsee
 • Keskustelkaa ohjelmistosuunnittelijoiden työllisyysnäkymistä
 • Käy läpi viisi tärkeintä askelta ohjelmistosuunnittelijaksi, mukaan lukien mahdolliset koulutuspolut
 • Katsokaa kolmea yliopistoa, joilla on huippuohjelmia ohjelmistotuotannolle

Valmis? Mennään!

kehon ohjelmoija-insinööri-ohjelmisto

Ohjelmistosuunnittelijat tekevät paljon asioita, mutta heidän suurin tehtävänsä on rakentaa puitteet ohjelmistoille ja tietokannoille.

Mikä on ohjelmistosuunnittelija?

Ohjelmistosuunnittelijat työskentelevät tietotekniikan alalla, joka kehittää ja rakentaa digitaalisia tuotteita, tietokantaohjelmia, tietokoneohjelmistoja ja sovellusohjelmistoja.

Monet ihmiset olettavat, että ohjelmistosuunnittelijat viettävät päivänsä ohjelmoinnissa, ja se on osittain totta. Useimmat ohjelmistosuunnittelijat oppivat useita ohjelmointikieliä. Mutta he myös johtavat projekteja, kehittävät prototyyppejä, testaavat kehitettäviä ohjelmistoja ja jopa suunnittelevat käyttäjäkokemuksia!

Ohjelmistosuunnittelijoille on tyypillistä työskennellä tietokonejärjestelmien suunnittelussa ja siihen liittyvillä aloilla, kuten julkaisussa, liikkeenjohdon konsultoinnissa, mainonnassa, terveydenhuollossa ja hallinnossa. Useimmat suuret yritykset ja organisaatiot käyttävät ohjelmistosuunnittelijoita verkkosivustojen, tietokantojen, verkkopalvelujen, ohjelmistotarjonnan ja mobiilisovellusten suunnitteluun ja ylläpitoon.

Saattaa kuulostaa siltä, ​​että ohjelmistosuunnittelija on sama asia kuin ohjelmistokehittäjä. Ohjelmistosuunnittelijoiden ja kehittäjien välillä on itse asiassa joitain teknisiä eroja. Voit ajatella ohjelmistosuunnittelijoita arkkitehdeinä, jotka käyttävät suunnitteluperiaatteita ohjelmistojen luomiseen. Ohjelmistokehittäjät myös luoda ohjelmistoja, mutta niillä ei ehkä ole samaa teknistä taustaa kuin ohjelmistosuunnittelijoilla.

Useimmat ihmiset käyttävät termiä ohjelmistosuunnittelija ja ohjelmistokehittäjä vaihtokelpoisesti Yhdysvalloissa ... vaikka he eivät tarkalleen samat asiat.

Riippumatta siitä, mitä termiä käytät, on tärkeää tunnistaa se ohjelmistosuunnittelu on nopeatempoinen, tiukka ja älyllisesti vaativa ura. Parhaat ohjelmistosuunnittelijat ovat niitä, jotka ovat erittäin joustavia, hellittämättömiä ongelmanratkaisijoita ja tehokkaita kommunikaattoreita.

body_growing_money

Paljonko ohjelmistosuunnittelija tienaa?

Mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimisto , vuonna 2019, ohjelmistokehittäjien vuotuinen mediaanipalkka oli 107 510 dollaria. (BLS kokoaa ohjelmistokehittäjät ja insinöörit samaan kategoriaan.) Samana vuonna alin 10 prosenttia ohjelmistosuunnittelijasta ansaitsi alle 64 240 dollaria ja korkein 10 prosenttia ansaitsi yli 164 590 dollaria..

kuinka kauan ylioppilaskirjoitukseni pitäisi olla

Mutta kuten minkä tahansa ammatin kohdalla, palkat voivat vaihdella melko laajalti ohjelmistosuunnittelijoilla sen mukaan, millä alalla he työskentelevät, minkä tyyppisellä yrityksellä he työskentelevät ja kuinka paljon heillä on kokemusta.

Tässä ovat ohjelmistosuunnittelijoiden arvioidut palkat eri kokemustasoilla:

Kokemuksen taso Arvioitu palkka
Tulotaso 64 240 dollaria
Keskitaso 107 510 dollaria
Korkeatasoinen 164 590 dollaria

Kuten aiemmin mainitsimme, ohjelmistosuunnittelijat työskentelevät myös monilla alueilla! Vuonna 2019 t Ohjelmistosuunnittelijoiden vuosipalkan mediaani joillakin alan yleisimmillä aloilla oli:

Ohjelmistojen julkaisijat 122 110 dollaria
Valmistus 116 080 dollaria
Yritysten ja yritysten johtaminen 107 640 dollaria
Tietokonejärjestelmien suunnittelu ja niihin liittyvät palvelut 103 670 dollaria
Vakuutusyhtiöt ja niihin liittyvät toimet 100 980 dollaria

Muista, että nämä ovat mediaanipalkkoja, mikä tarkoittaa, että 50 prosenttia ohjelmistosuunnittelijoista ansaitsee enemmän kuin nämä määrät ja 50 prosenttia ohjelmistokehittäjistä tekee vähemmän. Sinun on tehtävä vähän lisätutkimusta nähdäksesi, kuinka paljon alan ohjelmistosuunnittelijat ansaitsevat alueellasi.

Mikä on ohjelmistosuunnittelijan työllisyysnäkymä?

Ohjelmistosuunnittelijoiden työllisyysnäkymät ovat erittäin myönteiset. Ohjelmistokehittäjien työllisyyden ennustetaan kasvavan 22 prosenttia vuosina 2019--2029. Tämä kasvu on paljon nopeampaa kuin kaikkien muiden ammattien keskimääräinen kasvu Yhdysvalloissa samana ajanjaksona, mikä on vain neljä prosenttia.

Tämän kasvurajan selitys voi vaikuttaa ilmeiseltä: korkealaatuisille ja innovatiivisille ohjelmistoille, verkko- ja mobiilisovelluksille sekä kehittyneille tietoturvaohjelmistoille on suuri kysyntä. Ohjelmistosuunnittelijat, jotka tuntevat useita ohjelmointikieliä ja joilla on tietoa uusimmista ohjelmointityökaluista, ovat houkuttelevimpia hakijoita kasvavaan ohjelmistokehittäjätyöhön.

kehon portaat-kiipeily-askeleet

Ohjelmistosuunnittelijaksi ryhtyminen vaatii työtä, mutta se on saavutettavissa oleva tavoite, jos olet keskittynyt. Tässä ovat askeleet, joita voit ottaa uratavoitteidesi saavuttamiseksi!

Kuinka tulla ohjelmistosuunnittelijaksi: 6 vaihetta

Saatat myös kysyä: Kuinka kauan kestää tulla ohjelmistosuunnittelijaksi? Totuus on, että tämä voi vaihdella suuresti valitsemastasi koulutuspolusta riippuen. On tärkeää muistaa se on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja koulutukselle tullakseen ohjelmistosuunnittelijaksi, mikä vaikuttaa ainutlaatuiseen polkuun ammatin aloittamisessa.

kuinka opiskella psatille

Katsotaanpa tarkemmin, kuinka tulla ohjelmistosuunnittelijaksi.

Vaihe 1: Ota oikeat luokat lukiossa

Lukion aikana on tärkeää käydä niin monta matematiikan ja luonnontieteiden kurssia kuin mahdollista aloittaaksesi oikealla tiellä. Ohjelmistotuotanto vaatii sellaista logiikkaa ja päättelyä, jonka opit matematiikan ja luonnontieteiden kursseilla.

Jos koulusi tarjoaa kaikenlaisia ​​tietojenkäsittelytieteen, tietokoneohjelmoinnin tai tekniikan kursseja, suunnittele ne myös. Nämä kurssit voivat auttaa sinua kehittämään tietotekniikan perustietoja. Voit myös osallistua tietojenkäsittelytieteen kilpailut myös lukiolaisille!

Mitä tulee matematiikan, luonnontieteiden ja tietojenkäsittelytunneihin, sinun pitäisi ehdottomasti harkitse mahdollisimman monen ottamista edistyneellä tasolla . Ottaa AP ja IB transkriptisi kurssit valmistavat sinut yliopistoon ja näyttää pääsyneuvojille, että olette tosissanne ohjelmistosuunnittelijaksi.

Koulun luokkien ulkopuolella, sinun pitäisi myös harkita koulu -kurssin tai bootcampin suorittamista lukiolaisille tai osallistua tietojenkäsittelytieteen kesäohjelmaan lukiolaisille . Nämä ohjelmat voivat kestää viikosta kuuteen kuukauteen, ja niitä tarjotaan verkossa tai henkilökohtaisesti. Nämä koodausohjelmat antavat lukio-opiskelijoille mahdollisuuden oppia käytännön ohjelmointikieliä ja rakentaa käytännön projekteja-mahdollisuuksia, joita et ehkä saa koulun kursseilla.

Vaihe 2: Valitse koulutuspolku

Kun mietit, miten sinusta tulee ohjelmistokehittäjä, Voit valita kahdesta pääopetuspolusta: hankkia korkeakoulututkinnon tai suorittaa vaihtoehtoisen koulutusohjelman. Sinun on harkittava tavoitteitasi ja tulevaa urapolkua ennen kuin päätät, mitä tietä valitset.

Katsotaanpa ensimmäistä polkua, joka sisältää korkeakoulututkinnon suorittaminen tietojenkäsittelytieteessä, ohjelmistotekniikassa tai vastaavalla alalla. Tietojenkäsittelytiede on yleisin pääaine pyrkivälle ohjelmistosuunnittelijalle, koska se on saatavilla useimmissa kouluissa ja kouluttaa oppilaita taitoihin, joita tarvitaan tehokkaan ohjelmistosuunnittelijan tarpeisiin.

Joillakin kouluilla voi olla ohjelmistotekniikan pääaine, sivuaine tai erikoisala. Nämä ohjelmat keskittyvät voimakkaammin suunnittelutaitoihin, joita sinun on kehitettävä ennen ohjelmistosuunnittelualalle siirtymistä. Jos tutkit edelleen korkeakouluja, suosittelemme, että tutustut ohjelmiin, jotka tarjoavat jonkinlaista ohjelmistosuunnittelua.

Jos mietit, kuinka tulla ohjelmistosuunnittelijaksi ilman tutkintoa - tai jos se on edes mahdollista - tässä on ratkaisu: tietojenkäsittelytieteen tutkinto ei ole ainoa tapa saada töitä ohjelmistosuunnittelijana. Monet yritykset eivät vaadi sinulta tietotekniikan tutkintoa, kunhan sinulla on koulutusta ja kokemusta alan tärkeimmistä taidoista ohjelmistosuunnittelijalle. On jopa joitakin yrityksiä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa ohjelmistosuunnittelijoiltaan!

Tämä tarkoittaa, että toinen vaihtoehto sen sijaan, että menisit yliopistoon tai täydentäisit korkeakoulututkintoa, on vaihtoehtoinen koulutusohjelma. Esimerkiksi jotkut yliopistot (esim George Washington University ja Rutgersin yliopisto ) tarjoavat kahdeksan tai kahdentoista viikon ohjelmointikursseja, joita pidetään koodauskäynnistysleirinä. Nämä käynnistysleirit ovat tiukkoja, käytännönläheisiä ja äärimmäisen haastavia, mutta monet yritykset pitävät niitä hyväksyttävänä tapana osoittaa, että kehität taitoja, joita tarvitset lähtötason ohjelmistosuunnittelijana aloittamiseksi. Usein jätät nämä käynnistysleirit sertifikaatin kanssa ... mutta et ansaitse täysimittaista korkeakoulututkintoa.

Näissä ohjelmissa on tyypillisesti vaadittu luokkakokouksia, tehtäviä, tapaamisia ohjaajan kanssa ja kurssin lopputyö. He voivat myös keskittyä ammattimaistumiseen, mukaan lukien opiskelijoiden auttaminen verkostoitumaan paikallisten yritysten kanssa, kehittämään ansioluetteloita, löytämään työmahdollisuuksia ja valmistautumaan työhaastatteluihin.

Mutta kaikki nämä bootcamp -ohjelmat eivät ole tasavertaisia. Jotkut ohjelmistosuunnittelijoiden koulutusohjelmat ovat ehdottomasti ei pitäisi luottaa auttamaan sinua saamaan työpaikan. Jotkut voittoa tavoittelemattomat yritykset tarjoavat vain online-itsenäisiä opiskelutyyppisiä ohjelmointikursseja, jotka on nimetty bootcampeiksi, mutta jotka eivät itse asiassa ole tarpeeksi tiukkoja tai kunnioitettuja auttamaan sinua saamaan ohjelmistosuunnittelutyön. Ole varuillasi näistä saalistusohjelmista! Varmista, että liittymälläsi ohjelmalla on todistettu kokemus, akkreditointi ja/tai voittoa tavoittelematon yliopisto.

body-software-engineering-code-koodaus

Päättämällä, minkä tyyppisen ohjelmistotuotannon haluat tehdä - ja harjoittelet paljon! - auttaa sinua aloittamaan urasi.

30 60 90 kolmion sivupituudet

Vaihe 3: Valitse erikoisala ja aloita harjoittelu

Ohjelmistotuotanto on yksi niistä aloista, jotka arvostavat todellista käytäntöä . Monet menestyneimmistä ohjelmistosuunnittelijoista viettävät paljon aikaa ohjelmointikielien oppimiseen, järjestelmien suunnitteluun huvin vuoksi ja koodaustaitojensa harjoittamiseen. Hyvä uutinen on, että voit harjoitella kaikkia näitä taitoja ulkopuolella myös luokkahuoneesta.

Ei ole mikään salaisuus, että ohjelmointikielien oppiminen on vaikeaa. Ja totuus on, että ohjelmointikielien hallitsemiseksi tarvittavan kokemuksen hankkiminen on vaikeaa, jos et harjoita niitä luokan ulkopuolella. Se on paljon kuin vieraan kielen oppiminen! Et pystyisi puhumaan uutta kieltä harjoittelematta paljon itse, ja sama pätee myös kielten koodaamiseen. Mitä enemmän harjoittelet itsenäisesti luokkahuoneen ulkopuolella, sitä paremmin olet valmis saamaan töitä ohjelmistosuunnittelijana.

Ohjelmointikielien vankan taustan lisäksi saat on myös valittava muutama erikoisala. Vaikka sinun pitäisi osata tehdä vähän kaikkea, useimmilla ohjelmistosuunnittelijoilla on asiantuntemusta yhdellä tai kahdella alueella. Voit tulla asiantuntijaksi tietylle ohjelmointikielelle, kuten SQL: lle tai Javalle, tai harjoittaa esimerkiksi web -kehitystä, DevOpsia, mobiilikehitystä tai teknisen pinon kehittämistä.

Kun tiedät, mistä polusta olet kiinnostunut, voit aloittaa kielten ja taitojen oppimisen muodollisen koulutuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta, jotka valmistavat sinut ohjelmistosuunnittelijan työhön.

Vaihe 4: Hanki vaaditut sertifikaatit (ehkä)

Seuraava askel ohjelmistosuunnittelijaksi ryhtymisessä on saada sertifikaatit ohjelmointikielillä, joilla olet koulutettu. Valitettavasti ala ei kuitenkaan ole täysin samaa mieltä sertifikaattien tärkeydestä. Joitakin pidetään vanhentuneina, ja jotkut yritykset eivät vaadi niitä ollenkaan. Kuten muidenkin ohjelmistokehittäjänä toimimisen osalta, sinun on tutkittava, mitä tietyt yritykset odottavat päättävänsä, onko sertifiointien hankkiminen aikasi arvoista.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat työskennellä tietyn sovelluskehitysyrityksen kanssa. Vietä aikaa ohjelmistotyöntekijöiden työpaikkailmoitusten etsimiseen. Tarvitseeko jokin näistä tehtävistä sertifikaatteja ... ja jos, niin mitkä? Se voi antaa sinulle hyvän lähtötilanteen siitä, onko sinun tarpeen jatkaa lisäsertifikaatteja!

Jos sinä tehdä tarvitset sertifikaatteja, mistä niitä saa? Sertifiointeja tarjoavat teknologiayritykset, kuten Microsoft ja Oracle, tai läpi ammattijärjestöt, kuten IEEE . Sertifikaatin ansaitsemiseen liittyy yleensä tentti ... joten sinun on opittava! Vaikka kaikki eivät tarvitse sertifikaatteja tullakseen ohjelmistosuunnittelijaksi, niiden lisääminen ansioluetteloosi voi tehdä sinusta markkinoitavamman tietyissä olosuhteissa.

runko-verkko-kaapelit

Verkostoituminen voi sisältää tietokoneiden linkittämistä ... mutta tässä tapauksessa puhumme sellaisten ammattisuhteiden rakentamisesta, joita tarvitset menestyäksesi tulevaisuudessa.

Vaihe 5: Aloita verkostoituminen

Verkostoituminen on toinen tärkeä askel ohjelmistokehittäjäksi ryhtymisessä. Ei ole välttämättä yhtä tiettyä aikaa, jolloin sinun pitäisi verkostoitua. Itse asiassa, verkostoituminen on asia, jonka voit aloittaa heti, kun aloitat koulutuksesi.

Tässä on joitain toimia, joilla voit rakentaa vahvan verkon . Kouluta ensin ohjelmistosuunnittelijoiden paikallisilla työmarkkinoilla. Tutustu niiden yritysten identiteettiin ja arvoihin, joissa olet kiinnostunut työskentelemään. Ota sitten yhteyttä näissä yrityksissä työskenteleviin ihmisiin. Voit ottaa yhteyttä ihmisiin sosiaalisessa mediassa tai tarkistaa koulustasi, onko heillä alumneja, joiden kanssa he voivat ottaa sinuun yhteyttä. Jos osallistut koulutukseen, katso, olisiko opettajasi valmis järjestämään tapaamisen ja tervehtimään tai antamaan sinulle yhteystietoja.

Verkostoituminen on paljon muutakin kuin sekoittimien käyttöä ja hankalaa keskustelua vieraiden kanssa. Se oppii mitä sinä ei Tiedä vielä, niin muodosta yhteys ihmisiin, jotka ovat innokkaita opettamaan ja auttamaan muita menestymään ohjelmistosuunnittelijoina.

Vaihe 6: Hae töitä ja valmistaudu valkotauluun

Viimeinen suuri askel ohjelmistosuunnittelijaksi ryhtymiseen on työpaikan hakeminen ja haastattelut. Työpaikan hakeminen on melko yksinkertaista, mutta haastatteluihin valmistautuminen voi viedä vakavasti aikaa ja energiaa.

Ohjelmistosuunnittelijoiden työhaastattelut ovat tunnetusti uuvuttavia. Jos mahdollista, yritä tehdä ainakin yksi haastattelu jonkun kanssa, joka ymmärtää, miten haastattelut toimivat tällä alalla. Harjoittelu auttaa valmistautumaan kokemukseen ja antaa sinun kehittää vastauksesi vaikeisiin kysymyksiin.

Ohjelmistosuunnittelijoiden haastattelut voivat kattaa kaiken käytännön taidoista vaikeampiin aiheisiin, kuten algoritmeihin ja arkkitehtuurin suunnitteluun. Saat todennäköisesti myös kysymyksiä aiemmista kokemuksistasi, haasteistasi ja siitä, miten käsittelet epäonnistumisia. Haastatteluissa on tärkeää pärjätä hyvin kaikki näistä näkökohdista, ei vain monimutkaisempia koodauskysymyksiä. (Luettelo yleisistä haastattelukysymyksistä, joita voit harjoitella, tutustu tähän artikkeliin .)

Se osa ohjelmistosuunnittelun haastatteluista, joka voi tehdä haastateltavat todella hermostuneeksi, on valkotaulu. Valkotaulu on silloin, kun haastattelija pyytää sinua ratkaisemaan koodausongelman taululla, jossa on vanhanaikainen kuivapyyhintämerkki. Et tiedä, mikä ongelma on ennen haastattelua, joten on tärkeää tuntea hakemasi yrityksen koodikielet ja tuntea toiminnalliset algoritmit. Kun saat ongelmasi haastattelun aikana, kirjoitat ratkaisusi taululle ja keskustelet todennäköisesti syistäsi ratkaisun valitsemiseen. Sinun on ehkä jopa ratkaistava ratkaisusi haastattelijan kanssa.

Valkotaulu voi olla stressaavaa, koska teet paineita. Paras asia, jonka voit tehdä valmistautuaksesi tähän ohjelmistosuunnittelun haastatteluihin, on harjoittelu - paljon. Monet ohjelmistosuunnittelijat, jotka ovat selvinneet haastatteluprosessista, sanovat harjoittaneensa taulua päivittäin viikkoja. Jos sinulla ei ole kykyä harjoitella taulua päivittäin, harjoittele vain niin usein kuin voit. Voit myös harkita keskustelua kurssinopettajan tai muiden opiskelijoiden kanssa tauluprosessista.

Tietenkin haastattelun saaminen voi johtaa sinut perimmäiseen tavoitteeseesi: tulla ohjelmistosuunnittelijaksi!

body-MIT-activin42-wikimedia

mitä tarvitsen yliopistoon

MIT on yksi parhaista kouluista pyrkiville ohjelmistosuunnittelijoille. (Faolin42/ Wikimedia )

3 yliopistoa, joilla on parhaat ohjelmistosuunnitteluohjelmat

On monia yliopistoja, joilla on erinomaiset tietojenkäsittelytieteen ohjelmat. Alla kuvataan lyhyesti kolme Yhdysvaltojen yliopistojen huipputietojenkäsittelyohjelmaa ohjelmistosuunnittelijaksi ryhtymiseksi.

Massachusetts Institute of Technology (MIT)

MIT sijoittaa tietojenkäsittelytieteen ohjelman sähkötekniikan ja tietojenkäsittelytieteen osastolle. Ohjelmistosuunnittelijoille pyrkiville, paras kurssi tai koulutuspolku tämän koulutusohjelman sisällä on Tietojenkäsittelytiede ja tekniikka . Tämä opintojakso keskittyy laskentaperiaatteisiin, tietojenkäsittelypohjaisten ratkaisujen suunnitteluun ja tietojenkäsittelytieteen teorian ja ohjelmistokehityksen perusteiden soveltamiseen.

Tämän ohjelman opiskelijoita kannustetaan myös voimakkaasti itsenäiseen opiskeluun ja tutkimukseen kurssin luottoa varten tiedekunnan valvonnassa - tilaisuus, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa tarvittavaa harjoittelua.

Kalifornian yliopisto - Berkeley

UCal Berkeleyn tietojenkäsittelytieteen kandidaatti Ohjelma on laaja lähestymistapa oppilaiden kouluttamiseen tietotekniikassa. Koulutusohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita tutkimusuraan pitkän aikavälin tekniseen johtajuuteen teollisuudessa tutkimalla laskentateorioita, algoritmien suunnittelua ja analysointia, tietokoneiden arkkitehtuuria ja logiikkasuunnittelua sekä ohjelmointikieliä muun muassa erittäin tärkeiden taitojen avulla.

Vaikka tämä on laajempi tietotekniikan tutkinto, opiskelijat tehdä on mahdollisuus ottaa erityisiä kursseja ohjelmistosuunnittelusta. Berkeleyssä on myös ohjelmistosuunnittelun bootcamp -ohjelma jonka avulla opiskelijat voivat oppia ohjelmistotekniikkaa ilman neljän vuoden tutkintoa.

Illinoisin yliopisto-Urbana-Champaign

Tietojenkäsittelytieteen tutkinto Illinoisin yliopistossa Urbana-Champaignissa sijaitsee insinööriosastolla. Tuleville ohjelmistosuunnittelijoille B.S. tietojenkäsittelytieteen opinnot ovat tämän koulun paras tutkintovaihtoehto. On myös suositeltavaa, että opiskelijat, jotka haluavat olla ohjelmistosuunnittelijoita, suorittavat Ohjelmistotekniikan sertifikaatti neljän vuoden kandidaatin tutkinnon lisäksi.

kuinka kirjoittaa carnegie mellon -essee

Todistusohjelma edellyttää, että opiskelijat suorittavat lisäkursseja aiheista, kuten järjestelmien ohjelmointi, hajautetut järjestelmät ja ohjelmointikielen suunnittelu. Tavoite on opiskelijat saavat syvällisemmän ymmärryksen ohjelmistotekniikasta auttamaan uransa aloittamisessa valmistumisensa jälkeen.

Kuinka tulla ohjelmistosuunnittelijaksi: Yhteenveto

Yleiskatsauksemme ohjelmistokehittäjäksi tulemisesta on luultavasti johtanut sinut siihen tosiasiaan, että tähän ammattiin on olemassa monia erilaisia ​​lähtökohtia, jotka sisältävät paljon kovaa työtä ja harjoittelua. Koska olemme käsitelleet niin paljon tietoa, Annamme sinulle yhteenvedon ohjelmistokehittäjän tärkeimmistä yksityiskohdista alla:

 1. Tutki erikoisalat ja määritä, mitä ohjelmointikieliä ja taitoja haluat oppia.
 2. Harjoittele, harjoittele ja harjoittele vielä!
 3. Valitse koulutuspolku, olipa kyseessä kaksitoista viikon koodauskäynnistysleiri tai neljän vuoden tietotekniikan tutkinto.
 4. Jatka sertifikaatteja, jotka perustuvat tutkimukseesi siitä, mitä eri työnantajat vaativat.
 5. Verkostoidu ohjelmistoinsinöörien kanssa lähialueellasi tai yrityksissä, joihin aiot hakea.
 6. Hae töitä, valmistaudu haastatteluihin ja harjoittele paljon valkotaulusta.

vartalo-seuraava

Mitä seuraavaksi?

Tietotekniikkakilpailuihin osallistuminen voi todella osoittaa pääsyneuvojille, että olet tosissasi tietotekniikan uran suhteen. Siksi olemme koonneet luettelon 11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille.

Saat myös tarvitset suuren GPA: n, jos haluat päästä unelmiesi kouluun. Mutta mikä tekee hyvän GPA: n joka tapauksessa? Älä huoli: tämä artikkeli voi auttaa sinua selvittämään GPA: n, johon sinun on päästävä sisään.

Muutama suunnitteluohjelma saattaa vaatia sinua ottamaan SAT -aihekokeet osana hakuprosessiasi. Tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää SAT -aihekokeista.

Aloita yliopiston suunnittelu nyt

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.