6 yksinkertaista vaihetta TOEFL -pisteidesi lähettämiseen kouluille

feature_toeflscores-1

Oletko ottanut TOEFL -kurssin tai aiot ottaa sen pian etkä ole varma, miten voit lähettää tulokset kouluille? On tärkeää ymmärtää TOEFL -tulosraporttien lähettämisprosessi, jotta pisteet voidaan lähettää ja vastaanottaa ajoissa.

kuinka hakea kirkkaita futuureja

Lue tämä opas oppiaksesi tarkasti kuinka lähettää TOEFL -tulokset kouluille sekä kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä kustannuksista, kuinka kauan kestää, että koulut saavat pisteesi, ja lopulliset vinkit TOEFL -tulosraporttien lähettämiseen.TOEFL -pisteiden lähettäminen kouluille

TOEFL -pisteidesi vastaanottamiseen käytettävien koulujen valintaprosessi on sama riippumatta siitä, teetkö sen ennen kuin otat TOEFL -testin.

Jos haluat valita, mitkä koulut haluat saada pisteesi, toimi seuraavasti:

#1: Kirjaudu sisään TOEFL iBT -tili tai luo tili, jos et ole jo tehnyt sitä.

Näyttökuva 2021-05-05 klo 4.16.58 PM

#2: Valitse etusivulta Tilauspisteraportit. (Jos et ole jo rekisteröitynyt testipäivään, sinun on tehtävä se ensin valitsemalla Rekisteröi testi.)

Näyttökuva 2021-05-05 klo 4.23.33 PM

#3: Valitse tuotetyypiksi TOEFL -palvelut ja sitten Jatka.

#4: Valitse testin päivämäärä, josta haluat lähettää tulokset, ja napsauta Jatka.

#5: Hae ja valitse koulut, joihin haluat lähettää tulokset.

# 6: Noudata saamiasi lisäkehotteita (kuten maksu, josta keskustellaan tarkemmin alla).

Jos haluat lähettää TOEFL -pisteraporttipyynnön postitse, tulosta ja täytä TOEFL iBT: n lisäpisteraporttilomake ja lähetä se maksun kanssa osoitteeseen:

Luotto-/maksukortit: ETS-TOEFL P.O. Box 6051 Princeton, NJ 08541-6051 USA Paperiset sekit: ETS-TOEFL ASR P.O. Box 382044 Pittsburgh, PA 15251-8044

Jos haluat lähettää tulosraporttipyynnön faksilla, Täytä yllä olevaan pisteraportointipyyntölomake ja faksaa se yhdessä rekisteröintinumerosi ja luotto-/maksukorttitietosi numeroon 1-610-290-8972.

Kuinka paljon TOEFL -pisteiden lähettäminen maksaa?

Kun rekisteröidyt TOEFL: ään, sinulla on mahdollisuus valita enintään neljä koulua, joihin haluat TOEFL -pisteesi lähetettävän ILMAISEKSI. Näiden tulosraporttien lähetyskustannukset sisältyvät rekisteröintimaksuusi, ja tämä on ainoa kerta, kun voit lähettää tulokset ilmaiseksi.

Jos muutat TOEFL -ilmoittautumisen jälkeen mielesi, mihin kouluun haluat lähettää pisteesi, voit tehdä muutoksia ilmaiseksi ennen tenttiä edeltävän päivän klo 22 asti. Voit tehdä tämän kirjautumalla online -tilillesi ja valitsemalla kotisivulta Näytä tilaukset.

Pisteidesi lähettämisen lähettäminen tenttiä edeltävänä päivänä klo 22 jälkeen sekä pisteiden lähettäminen TOEFL -testin jälkeen tai yli neljän koulun valitseminen rekisteröinnin aikana maksaa 20 dollaria TOEFL -tulosraportista.

Kuinka kauan kestää, että koulut saavat TOEFL -pisteet?

Toisin kuin monet muut standardoidut testit, TOEFL -pisteraportit voidaan lähettää kouluille vain postitse; virallisia tuloksia ei voi lähettää sähköpostitse. Tämä tarkoittaa, että pisteiden saapuminen kestää useita viikkoja.

Jos valitset, mihin kouluihin haluat lähettää pisteesi ennen TOEFL -kurssin ottamista, tulosraporttisi lähetetään valitsemillesi kouluille 11 päivää kokeen suorittamisen jälkeen (saat pisteesi 10 päivän kuluttua testistä). Jos päätät lähettää pisteraportteja kouluille sen jälkeen, kun olet jo saanut pisteet, TOEFL -pisteraporttisi lähetetään postitse 3-5 arkipäivää tilauksesi vastaanottamisesta.

Kun TOEFL -tulosraporttisi on postitettu, kestää noin 7–10 päivää, ennen kuin Yhdysvaltojen koulut saavat pisteesi, ja kauemmin, noin 4–6 viikkoa, Yhdysvaltojen ulkopuoliset koulut saavat pisteesi.

Joten kun yrität arvioida, kuinka kauan kestää, että koulut saavat TOEFL -pisteesi, muista sisällyttää pisteidesi lähettämiseen kuluva aika (enintään 11 ​​päivää) sekä itse toimitusaika ( enintään 10 päivää Yhdysvaltain kouluissa ja enintään kuusi viikkoa kansainvälisissä kouluissa). Tämä tarkoittaa, että Yhdysvaltain kouluissa TOEFL -pisteesi saadaan noin kolme viikkoa tai hieman kauemmin pisteraportin lähettämisen jälkeen, ja kansainvälisissä kouluissa se voi kestää kahdeksan viikkoa tai kauemmin. TOEFL -tulosraporteilla ei ole kiirettä tai nopeutettua toimitusta.

Kuinka kauan TOEFL -pisteesi ovat voimassa?

TOEFL -pisteesi ovat voimassa kaksi vuotta kokeen suorittamisen jälkeen. Kahden vuoden kuluttua et voi enää lähettää pisteraportteja kyseiselle testipäivälle, ja sinun on otettava TOEFL uudelleen lähettääksesi viralliset tulokset.

Lähes jokainen yliopisto vaatii virallisen TOEFL -pisteraportin, jotta pisteesi ovat päteviä, mutta jotkut englanninkielen taidoistasi kiinnostuneet työnantajat saattavat haluta hyväksyä yli kahden vuoden ikäiset TOEFL -tulokset.

body_toefl2 vuotta

TOEFL -pisteet ovat voimassa kaksi vuotta kokeen suorittamisen jälkeen.

3 viimeistä vinkkiä TOEFL -tulosten lähettämiseen kouluille

Nyt kun tiedät kuinka lähettää TOEFL -tulokset, seuraa näitä kolmea viimeistä vinkkiä TOEFL -pisteiden lähettämiseen varmistaaksesi, että tulosraporttisi saapuvat kouluille, jotka haluat saada.

#1: Tiedä, että TOEFL -pisteiden lähettäminen vaikuttaa kykyysi tulostaa

Kun olet päättänyt lähettää pisteet mihin tahansa kouluun tai laitokseen, menetät kykysi saada Kirjoittaminen ja/tai puhuminen -osiot uudelleen pisteiden tarkistuspalvelun kautta. Pisteiden tarkastelu -palvelun avulla voit pyytää, että kirjoitus- ja/tai puhumisosasi päivitetään uudelleen, jos sinusta tuntuu, että niitä ei pisteytetty oikein ensimmäisellä kerralla.

Voit käyttää tätä palvelua vain 30 päivää TOEFL -ohjelman jälkeen, ja jokaisen osion uusiminen maksaa 80 dollaria. Useimmat ihmiset eivät käytä tätä palvelua, ja vaikka he käyttävätkin, on harvinaista, että pisteet muuttuvat pisteiden tarkistuksen jälkeen, mutta tämä on silti asia, jonka haluat ehkä olla tietoinen.

#2: Säästä rahaa, ota TOEFL sen jälkeen, kun olet päättänyt, mihin kouluihin haet

Saat vain neljä ilmaista tulosraporttia; sen jälkeen sinun on maksettava 20 dollaria jokaisesta lisätulosraportista, jonka haluat lähettää. Jos yrität pitää kustannukset alhaisina, Yksi tapa tehdä tämä on käyttää vain ilmaisia ​​tulosraportteja maksamatta lisäraporteista.

Kykysi tehdä tämä riippuu tietysti siitä, kuinka moniin kouluihin päädyt hakemaan, mutta jos otat TOEFL -ohjelman, kun yrität edelleen kaventaa, mistä kymmenestä koulusta haluat hakea, saatat päätyä lähettämään joitakin tai kaikki tulosraporttisi kouluille, joista olet menettänyt kiinnostuksesi etkä pääty hakemaan, eli sinun on maksettava 20 dollaria lähettääksesi tulokset jokaiselle kouluun, johon haet.

Odottamalla, kunnes olet päättänyt, mihin kouluihin hakea tai kaventanut mahdollisuuksien luetteloa, voit säästää rahaa tulosraporttikustannuksissa.

body_piggybank

TOEFL -pisteidesi lähettäminen vain kouluille, joihin olet tosissasi, säästää rahaa ja auttaa pitämään säästöpossusi täynnä.

#3: Varmista, että TOEFL -pisteesi vastaanotetaan hakuajan kuluessa

Vaikka vietät kymmeniä tunteja opiskelua ja ansaitset parhaan TOEFL -pisteetKaikki tämä työ menee hukkaan, jos koulut eivät saa pisteitä ajoissa. Muista ottaa huomioon sekä aika, joka ETS: llä kuluu pisteiden lähettämiseen postitse, että matka -aika in viestissä. Karkeina ohjeina, jos haet kouluissa Yhdysvalloissa, ota TOEFL vähintään 25 päivää ennen määräaikaa ja jos haet Yhdysvaltojen ulkopuolisiin kouluihin, ota TOEFL vähintään kaksi kuukautta ennen määräaikaa.

Jos et ole varma, kuinka kauan kestää, ennen kuin TOEFL -pisteesi saavuttavat tietyn maan, voit etsiä arvioituja aikoja verkossa (TOEFL -tulokset lähetetään tavallisen lentopostin kautta) tai ottaa yhteyttä kyseisen maan postipalveluun.

Washingtonin yliopiston hakuaika

On aina parempi saada pisteet ennen määräaikaa, mutta jos kouluilla ei ole mahdollisuutta saada pisteitä ajoissa, saatat pystyä ilmoittamaan pisteesi itse (saat pisteesi kymmenen päivän kuluttua tentistä) kouluille ja pyydä heitä vastaanottamaan viralliset pisteet myöhemmin. Kaikki koulut eivät kuitenkaan hyväksy tätä, joten muista ottaa heihin ensin yhteyttä.

Arvostelu: TOEFL -pisteiden lähettäminen

Riippumatta siitä, valitsetko koulut, joihin haluat lähettää pisteet ennen tenttiä tai sen jälkeen, TOEFL -pisteiden lähettäminen on melko yksinkertaista ja nopeaa.

Ennen kuin otat TOEFL: n, voit valita enintään neljä koulua, joille voit lähettää pisteesi ilmaiseksi. TOEFL -pisteiden lähettäminen kouluille näiden neljän ulkopuolella maksaa 20 dollaria tulosraporttia kohden. TOEFL -pisteesi ovat voimassa kaksi vuotta kokeen suorittamisen jälkeen.

Kun rekisteröidyt TOEFL -ohjelmaan, muista valita testipäivämäärä, joka antaa kouluille tarpeeksi aikaa saada pisteesi ennen hakuajan päättymistä. TOEFL -tulokset lähetetään vain postitse, ja niiden saapuminen kestää noin kolmesta kahdeksaan viikkoon.

runko-mitä seuraavaksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.