6 SAT-esseeesimerkkiä jokaiseen kyselyyn vastaamiseksi

feature_sixexamples.jpg

Aivan kuten useimpien esseiden kohdalla, SAT-esseessä menestymisen tärkein salaisuus on suunnitella ennakolta käytettävät esimerkit ja todisteet.

'Mutta odota!' Kuulen itkien. 'Voitteko tehdä sen uudessa SAT-esseessä? Eikö esseen kohta ole se, että sinun pitäisi käyttää vastauksessasi olevaa kohtaa koskevia tietoja, joista et tiedä etukäteen? '

Vastaus: Kyllä ja ei. Samalla kun yksityiskohdat jokainen esimerkki muuttuu ilmeisesti kohdasta riippuen, tyypit esimerkkeistä, joista päätät keskustella (ja tapa, jolla selität kunkin esimerkin, rakentaa tekijän argumentin) voidaan määritellä ja siten valmistautua etukäteen.Tässä artikkelissa annamme sinulle 6 hyvää SAT-esseeesimerkkiä, jotka löydät melkein jokaisesta kehotteesta, jonka SAT heittää sinulle. Kokoamalla kokoelma näitä luotettavia todisteita, joita voidaan käyttää useimpiin kyselyihin vastaamiseksi, säästät suunnitteluaikaa ja lisäät merkittävästi kirjoittamasi määrää, jolloin pystyt kävelemään jokaisessa SAT-esseessä luottavaisina kykyihisi.

ominaisuuskuvan luotto: 1-9 mosaiikki , rajattu / käytetty alle CC BY-NC-SA 2.0 .

Päivitys: SAT-esseen loppu

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti siitä kesäkuun 2021 jälkeen se ei enää tarjoaisi SAT: n essee-osaa (lukuun ottamatta kouluja, jotka valitsevat koulupäivän testauksen aikana). Vaikka suurin osa korkeakouluista oli jo siirtynyt tekemään SAT Essay -tuloksista vapaaehtoisia, tämä kollegion hallituksen siirto johtaa todennäköisesti siihen, että useimmat koulut tekevät yliopistosovelluksen muutoksia, kuten jättämättä tarkastelematta esseen tuloksia SAT: lle ja ACT tai mahdollisesti vaaditaan lisää kirjoitusnäytteitä sijoittamiseen.

Lisätietoja siitä, mitä SAT-esseen loppu merkitsee yliopistosovelluksillesi ja mitä tehdä, jos olet rekisteröitynyt essee-testiin etkä halua enää ottaa sitä tämän artikkelin kanssa.

on 28 on hyvä

Ennen kuin jatkat

Jos et ole vielä lukenut esittelyä SAT-esseekehotteesta, lue se nyt. Tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miltä SAT-esseen tehtävä näyttää. Palaa sitten tähän artikkeliin.

Miksi voit valmistaa SAT-esseesimerkkejä ennen testipäivää

SAT-essekehotteilla on useita tärkeitä yhteisiä asioita:

  • Ne ovat kaikki kohtia, jotka yrittävät vakuuttaa lukijan tekijän väitteen oikeellisuudesta
  • Ne ovat kaikki samaa pituutta (650–750 sanaa)
  • Ne kaikki on tarkoitettu analysoitaviksi ja niistä kirjoitetaan suhteellisen lyhyessä ajassa (50 minuuttia)

Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla aika hyvä ajatus siitä, minkä tyyppisiä argumentinmuodostustekniikoita saatat nähdä, kun avaat kirjasen testipäivänä.

Kirjoittajan käyttämät tärkeimmät tekniikat eivät tule olemaan liian monimutkaisia ​​(kuten jokaisen sanan ensimmäinen kirjain, jossa on salainen koodi), koska sinulla ei ole vain aikaa analysoida ja kirjoittaa monimutkaisista tekniikoista. Bsen syy, voit valmistautua SAT-esseesimerkkeihin, joita löytyy todennäköisesti vakuuttavista kohdista monista eri aiheista .

Luonnollisesti jokaisesta kohdasta, jonka haluat pelata sen erityisillä vahvuuksilla - keskustele siitä varmasti, jos faktoja / tilastoja on paljon. keskustele niistä, jos se keskittyy enemmän henkilökohtaisiin anekdooteihin / tunteisiin vetoamiseen. Jos kuitenkin kamppailet analyysin kanssa lyhyessä ajassa, näiden esimerkkiluokkien muistaminen etukäteen voi antaa sinulle hyödyllisen tarkistuslistan, joka on suoritettava lukemalla SAT-esseekehotetta, ja osoittaa sinut oikeaan suuntaan.

Alla olemme valinneet kaksi esimerkkiä todisteista, kaksi esimerkkiä päättelystä ja kaksi esimerkkiä tyylillisistä / suostuttelevista elementeistä, joita voit käyttää tähtitiede väitöskirjanne tueksi .

Jokaisessa alla olevassa esimerkissä näytämme myös, kuinka voit käyttää todisteita tukemaan opinnäytettäsi monilla kehotteilla. Tämän joustavuuden pitäisi osoittaa sinulle, kuinka tehokkaita ennalta suunnitellut esimerkit ovat.

Joten, ilman jatkoja, luetteloon monikäyttöisestä tuesta mille tahansa SAT Essay -kehotteelle.

Esimerkkejä todisteista

Perustavanlaatuisin tapa laatia argumentti on väitteiden tueksi todisteilla . Kirjoittaja voi käyttää monia erilaisia ​​todisteita tukeakseen näkemystään, mutta aion vain keskustella kahdesta suuresta, jotka olen nähnyt erilaisissa virallisissa SAT Essay -kehotteissa. Nämä kaksi todistetyyppiä ovat Faktat ja tilastot ja Anekdootit .

Esimerkki tyyppi 1: Tosiseikat ja tilastot

Tilastojen ja tosiseikkojen käyttäminen argumentin vahvistamiseksi on yksi kaikkein hyökkäyksettömimmistä menetelmistä, joita kirjoittajat voivat käyttää argumentin rakentamiseen. Tämä argumenttienmuodostustekniikka on erityisen yleinen esseissä, jotka on kirjoitettu tieteellisistä tai yhteiskuntatieteisiin liittyvistä aiheista, joissa erityisiä tietoja ja tosiasioita on helposti saatavilla.

Kuinka tunnistat sen?

Tilastot näkyvät yleensä tiettyinä numeroina, jotka liittyvät käsiteltävään aiheeseen - ehkä prosentteina tai ehkä tapana kommunikoida muita tietoja.

Tässä on muutama esimerkki tilastoista virallisesta SAT-esseekehotteesta, Paul Bogardin 'Let There Be Dark' :

Esimerkki: 8 kymmenestä Yhdysvalloissa syntyneestä lapsesta ei koskaan tunne taivasta, joka on tarpeeksi tumma Linnunradalle

Esimerkki: Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa valon määrä taivaalla kasvaa keskimäärin noin 6% vuodessa.

Tosiseikat voivat olla myös ei-numeerisia tietoja. Usein näet tosiasioita, joissa on viittauksia tutkimukseen, kyselyyn, asiantuntijaan tai muuhun lähteeseen, josta ne ovat peräisin. Tässä on toinen esimerkki Let Let Be Be Darkista:

Esimerkki: Jo Maailman terveysjärjestö luokittelee yövuorossa työskentelyn todennäköiseksi ihmiskarsinogeeniksi [.]

Miksi se on vakuuttava?

Faktat ja tilastot ovat vakuuttavia argumenttienmuodostustekniikoita, koska kirjoittaja ei vain esitä syitä sille, miksi hänen argumenttinsa voisi olla totta - on todella jotain (data, tutkimus, muut tapahtumat / tiedot), joka tukee tekijän väitettä .

Yllä olevien esimerkkien tapauksessa Bogard esittää tarkkoja tietoja valosaasteen ongelmista (8 kymmenestä lapsesta ei näe Linnunradaa, valo taivaalla kasvaa 6% vuodessa) tukeakseen lausuntoja, joiden mukaan valosaaste on todellinen, sitten esittää lisätietoja, jotka osoittavat valosaasteen olevan ongelma (yövuorossa työskenteleminen asettaa ihmisille riskin syöpään).

Esittämällä tietoja ja tosiasioita, eikä pelkästään mielipiteitä ja pyörimistä, Bogard antaa lukijalle mahdollisuuden yhdistää pisteet yksin, mikä puolestaan ​​antaa lukijalle omistajuuden väitteeseen ja tekee siitä vakuuttavamman (koska lukija on tulossa samoihin johtopäätöksiin) sen sijaan, että luottaisi täysin Bogardiin kertomaan hänelle mitä ajatella).

Esimerkki tyyppi 2: Anekdootit

Toinen todisteiden muoto, jota käytetään usein vaihtoehtona todellisille tosiseikoille tai tilastoille, on anekdootti. Tämän tyyppisiä todisteita löytyy useimmiten puheista tai muunlaisista esseekehotteista, jotka kirjoitetaan henkilökohtaisena osoituksena lukijalle.

Kuinka tunnistat sen?

Anekdootti on novelli todellisesta henkilöstä tai tapahtumasta . Kun kirjoittaja keskustelee omasta henkilökohtaisesta kokemuksestaan ​​tai tuntemansa tai kuulemansa henkilön henkilökohtaisesta kokemuksesta, se on anekdootti todiste.

Tässä on esimerkki (osa) anekdootista virallisesta SAT-esseekehotteesta, joka oli Yhdysvaltain entisen presidentin Jimmy Carterin esipuheesta :

Yksi elämämme unohtumattomimmista ja nöyrimmistä kokemuksista tapahtui rannikkotasangolla. Olimme toivoneet näkevämme karibun matkan aikana, mutta hämmästykseksemme todistimme kymmenien tuhansien karibujen muuttoliikkeen vastasyntyneiden vasikoidensa kanssa. Muutaman minuutin sisällä edessämme oleva tundran pyyhkäisy tulvi elämään, jylisevien eläinten ja napsahtavien sorkkojen äänet täyttivät ilman. Porcupine caribou -lauman dramaattinen kulkue oli kerran elämässä villieläinten spektaakkeli. Ymmärrämme omakohtaisesti, miksi jotkut ovat kuvanneet tämän erityisen syntymäpaikan Amerikan Serengetiksi.

Miksi se on vakuuttava?

Vaikka anekdootit eivät ole tilastoja tai tosiasioita, ne voivat olla tehokkaita, koska lukijoille on miellyttävämpää lukea anekdootteja kuin esittää kuivia, tylsiä tosiasioita. Ihmisillä on taipumus uskoa kokemuksiin enemmän, jos he voivat henkilökohtaisesti olla yhteydessä kokemuksiin (vaikka se ei todellakaan vaikuta siihen, kuinka todennäköisesti lausunto on totta).

Yllä olevassa esimerkissä Jimmy Carter ei keskustele villieläinten turvapaikkojen luomista tukevista tilastoista vaan käyttää anekdoottia luonnon ihmeen kokemisesta havainnollistaakseen samaa asiaa - luultavasti tehokkaammin.

mitä gpa tarvitaan Yalessa

Kutsumalla lukijan kokemaan Porcupine cariboun muuttoliikkeen todistamisen majesteettisuuden, Carter aktivoi lukijan empatian villieläinten suojeluun ja tekee siten todennäköisemmäksi, että lukija on samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että villieläinten turvapaikat ovat tärkeitä.

body_caribou.jpg karibu, karvainen silmämuna / Käytetään alla CC BY-NC-SA 2.0 . Minusta tämä caribou on erittäin vakuuttava.

Esimerkkejä päättelystä

Kaikki kirjoittajat käyttävät jossakin määrin päättelyä, mutta se ei aina ole pääosa siitä, miten kirjoittaja rakentaa argumenttinsa. Joskus väitteen tuki itsessään ei kuitenkaan välttämättä vaikuta vakuuttavalta - näissä tapauksissa tekijä saattaa sitten päättää käyttää perusteluja selittääkseen Miten esitetyt todisteet rakentavat tosiasiallisesti väitteen.

Esimerkki tyyppi 3: Vastaväitteet ja vastavaatimukset

Yksi tapa, jolla kirjoittaja voi käyttää perusteluja saadakseen lukijan hyväksymään esitetyn väitteen, on keskustella vastalauseesta tai vastakanteesta kirjoittajan pääkohdassa. Keskustelu (ja myöhempi neutralointi) löytyy vasta-aiheista kaikilla aihealueilla.

Kuinka tunnistat sen?

Vastaväite tai vastakanne on yksinkertaisesti toinen näkökulma, joka on ristiriidassa (joko kokonaan tai osittain) tekijän oman väitteen kanssa. Kun 'jotkut saattavat väittää', 'kuitenkin' tai muita vastakkaisia ​​sanoja ja lauseita ilmestyy esseekehotteessa, kirjoittaja esittää todennäköisesti vastakanteen.

Tässä on esimerkki virallisen SAT-esseekehotuksen vastavalituksen tehokkaasta esittämisestä (ja hylkäämisestä), Eliana Docktermanin digitaalinen vanhempien ansa :

Voisit sanoa, että jotkut tietokonepelit kehittävät luovuutta, kertoo Lucy Wurtz, Waldorf-koulun ylläpitäjä Los Altosissa, Kaliforniassa, muutaman minuutin päässä Piilaaksosta. Mutta en näe mitään hyötyä. Waldorf-lapset neulovat ja rakentavat asioita ja maalaavat - paljon todella käytännöllisiä ja luovia pyrkimyksiä.

Mutta se ei ole niin yksinkertaista. Vaikka Facebookiin pääsyssä on vaaroja, uudet tutkimukset viittaavat siihen, että sosiaalisen verkostoitumisen sivustot tarjoavat myös ennennäkemättömiä oppimismahdollisuuksia.

on 2 dollarin seteli mitä tahansa

Miksi se on vakuuttava?

Joten miten vastakkaisen näkökulman esiin tuominen auttaa kirjailijaa rakentamaan argumenttinsa? Voi vaikuttaa epäluuloiselta, että keskustelemme tosiasiallisesti vastalaskusta vahvistaa tärkein väite. Kuten yllä olevasta lyhyestä esimerkistä näet, antamalla tilaa toiselle näkökulmalle, näyttää siltä, ​​että keskustelu on oikeudenmukaisempaa. Tämä on totta riippumatta siitä, kirjoittaja syvenee vasta-asiakirjaan tai mainitsee vain lyhyesti vastakkaisen näkökulman ennen siirtymistä eteenpäin.

Todellinen keskustelu vastavälineestä (kuten Docktermanin artikkelissa on) tahtoa osoittavat myös syvällisemmän käsityksen aiheesta, kuin jos artikkelissa esitettäisiin vain yksipuolinen argumentti . Ja koska vastaväitteen olemassaolo osoittaa, että kirjoittaja tuntee aiheen riittävän hyvin voidakseen nähdä asian usealta puolelta, lukija uskoo todennäköisemmin, että kirjoittajan väitteet ovat hyvin harkittuja ja uskottavia.

Dockterman-artikkelin tapauksessa kirjoittaja ei vain mainitse päinvastaista näkökulmaa, vaan myös vie aikaa saadakseen lainauksen joltakin, joka tukee vastakkaista näkemystä. Tämä tasaisuus tekee hänestä seuraavan väitteen, että 'se ei ole niin yksinkertaista', uskottavampi, koska hän ei näytä esittävän yksipuolista argumenttia.

Esimerkki tyyppi 4: Selitys todisteista

Joissakin tapauksissa selkeys, johon kirjoittaja yhdistää todisteet ja väitteet, on olennainen osa tekijän väitettä. Kuten College Boardin virallinen SAT-opas sanoo,

Järkeily on sidekudos, joka pitää argumentin yhdessä. Ajattelu - logiikka, analyysi - kehittää argumentin ja yhdistää väitteen ja todisteet yhteen. '

Kuinka tunnistat sen?

Todisteiden selittäminen on yksi keskustelun hankalammista argumenttienmuodostustekniikoista (ainakin mielestäni), koska vaikka se esiintyy monissa esseekehotteissa, se ei ole aina merkittävä vakuuttava piirre. Voit melko helposti tunnistaa tekijän selvityksen todisteista, jos kirjoittaja yhdistää väitteen tukemaan ja selittää sen , eikä vain heittää todisteita ilman paljon seremoniaa tai linkittämättä vaatimukseen; Kuitenkin se, onko todisteiden selitys merkittävä tekijä tekijän väitteessä, on jonkin verran subjektiivista.

Tässä on melko selkeä tapaus tapauksesta, jossa kirjailija käyttää selityksiä jokaisesta keskustelemastaan ​​todisteesta loogisesti perustellakseen väitettään (jälleen Docktermanin kohdasta):

Ja MIT: n Education Arcadessa pelaamalla imperiuminrakennuspeliä Civilization herätti opiskelijoiden kiinnostuksen historiaan ja se liittyi suoraan heidän historia-luokan raporttiensa parantamiseen.

Syy: sitoutuminen. MIT: n mainitseman tutkimuksen mukaan opiskelijat voivat keskimäärin muistaa vain 10% lukemastaan, 20% kuulemastaan ​​ja 50% näkemistään. Mutta kun he itse tekevät jotain - iPadien tai kannettavien tietokoneiden virtuaalimaailmassa - pidätysaste nousee 90 prosenttiin.

Tämä on tärkein syy, kuten tutkijat, kuten Ito, sanovat, että American Academy of Pediatrics suosittelee kahden tunnin näyttöaikarajaa. Tämä on vanhentunut käsite: Sivujen aktiivinen selaaminen tietokoneella tai tabletilla on paljon enemmän aivoja stimuloivaa kuin viheriöinti edessä. televisio.

body_veggingout.jpg MinäMG_6800_v1 , rajattu / käytetty alle CC BY-NC-SA 2.0 .

Miksi se on vakuuttava?

Valitettavasti virallisen SAT-opinto-oppaan selitys siitä, kuinka keskustella kirjoittajan 'päättelystä', on hieman epämääräinen:

Voit päättää keskustella siitä, miten kirjoittaja käyttää (tai ei käytä) selkeää, loogista päättelyä saadakseen yhteyden väitteen ja väitettä tukevan näytön välille.

Mutta Miten tarkalleen sinun pitäisi mennä tekemään tämä? Ja wh Y onko vakuuttavaa selittää selvästi todisteiden ja vaatimusten välinen yhteys?

Yleisesti, kun kirjoittaja selittää argumenttinsa tai näkökantansa taustalla olevan logiikan, lukija voi seurata ja ymmärtää paremmin kirjoittajan argumentin (mikä joissakin tapauksissa tekee todennäköisemmäksi, että lukija on samaa mieltä kirjoittajan kanssa).

Edellä olevassa Dockterman-esimerkissä kirjoittaja esittää selvästi tietoja ( Sivilisaatio johtaa parannuksiin historialuokassa), väite (tämä johtuu sitoutumisesta peliin ja siten aihemateriaaliin), antaa tietoja, jotka tukevat väitettä (retentioaste nousee taivaalle, kun opiskelijat tekevät asioita itse) ja linkittää pienemmän vaatimuksen laajempaan konseptiin (sivujen aktiivinen selaaminen tietokoneella tai tabletilla on paljon enemmän aivoja stimuloivaa kuin TV: n edessä kasvaminen).Tämä selkeä malli tietojen selityksestä - enemmän tietoa enemmän selityksistä antaa lukijalle mahdollisuuden seurata Docktermanin näkökohtia. Se on vakuuttavampaa, koska sen sijaan, että vain kerrottaisiin ' Sivilisaatio johtaa historian parantumiseen 'ja hänen on omaksuttava se uskoon, lukijan on pakko toteuttaa uudelleen väittelyyn johtaneet ajatteluprosessit ja olla yhteydessä aiheeseen syvemmällä tasolla.

Esimerkkejä tyylikkäistä / vakuuttavista elementeistä

Tämä viimeinen esimerkkiluokka on argumenttirakenteen ylin kerros. Hyvän argumentin perusta on todiste, joka usein selitetään ja selitetään perusteluilla, mutta kaupan sinetöi usein tyyli- tai vakuuttavien elementtien, kuten ironisen sävyn tai retorisen kukoistuksen, lisääminen.

Esimerkkityyppi 5: elävä kieli

Elävä kieli on todella kuorrutus vakuuttavassa kakussa. Kuten todisteiden selitysten kohdalla, elävää kieltä löytyy kaikilta esseekehotteiden aiheilta (vaikka sillä on yleensä suurempi rooli, kun kohdasta puuttuu vakuuttavampia tosiasioita tai logiikkaa).

body_icingonthecake.jpg Modaalinen logiikkakakku , rajattu / käytetty alle CC BY-NC-SA 2.0 . Eloisa kieli: todella vakuuttava kuorrutus SAT-esseesi nopeaan kakkuun. Herkullinen, herkullinen SAT-kakku. Mmm!

Kuinka tunnistat sen?

Elävä kieli on melko helppo havaita - se näkyy itsessään vertaukset, metaforat, adjektiivit tai kaikki sanat, jotka hyppäävät sinuun ja joilla ei näytä olevan puhtaasti toiminnallisia tarkoituksia . Tässä on muutama esimerkki - ensimmäinen on jälleen Paul Bogard:

… Osoittavat, että se, mikä oli hyvin pimeä maa jo 1950-luvulla, on nyt melkein peitetty valopellolla.

Tämä esimerkki on suhteellisen hillitty, ja siinä käytetään metaforaa 'valopeitosta' korostaakseen Bogardin keskustelua valosaasteesta. Silmiinpistävämpi esimerkki löytyy toisesta virallisesta SAT-esseekehotteesta, joka on mukautettu Martin Luther Kingin, nuoremman, puheesta 'Beyond Vietnam — A Time to Break Silence':

Vietnam jatkoi ihmisten, taitojen ja rahojen vetämistä kuten jokin demoninen tuhoava imuputki.

Miksi se on vakuuttava?

Elävä kieli on tehokas argumentinmuodostusväline, koska se laittaa lukijan kirjoittajan kenkiin ja vetää ne käytävään . Jos sitä käytetään maltillisesti, elävä kieli tekee aiheesta myös mielenkiintoisemman lukijan lukemista varten, mikä sitouttaa heitä edelleen.

Ote Martin Luther King Jr: n yllä olevasta puheesta ilmaus 'demoninen tuhoava imuputki' on hämmästyttävä ja provosoiva, ja sen on tarkoitus herättää yleisön suuttumus Vietnamin sodan epäoikeudenmukaisuuteen ja tuhlaukseen. Jos kuningas olisi jättänyt lauseen toisen osan pois ja sanonut vain: 'Vietnam jatkoi miesten, taitojen ja rahojen vetämistä', hänen näkemyksellään ei olisi ollut yhtä suurta vaikutusta.

Esimerkkityyppi 6: Suorat osoitteet ja valitukset lukijalle

Viimeinen luokka, josta keskustelen tässä artikkelissa, ovat suorat osoitteet ja vetoomukset lukijalle. Näitä tyylielementtejä löytyy kaikenlaisista erilaisista kohdista, vaikka kuten edellisessäkin luokassa, näillä elementeillä on yleensä suurempi rooli, kun kohta on kevyt tosiasioihin tai logiikkaan.

Kuinka tunnistat sen?

Suorat osoitteet ja vetoomukset lukijalle ovat sanamuodot tai muut tyylilaitteet, jotka on erityisesti suunniteltu herättämään vastaus (usein emotionaalinen) lukijassa . Tämä luokka kattaa monia eri elementtejä vetoomuksista tunteisiin retorisiin kysymyksiin. Tässä on esimerkki tunteisiin vetoamisesta, joka on otettu jälleen Martin Luther Kingin, nuoremman puheesta:

Ehkä traagisempi todellisuuden tunnistus tapahtui, kun minulle tuli selväksi, että sota oli paljon enemmän kuin tuhosi köyhien toiveita kotona. Se lähetti heidän poikansa, veljensä ja aviomiehensä taistelemaan ja kuolemaan poikkeuksellisen suurissa suhteissa muuhun väestöön nähden.

Ja tässä on esimerkki retorisesta kysymyksestä (Paul Bogardin artikkelista):

Kuka tietää, mitä tämä näky yötaivaalta voisi innostaa jokaisessa meistä, lapsissamme tai lapsenlapsissamme?

teko on helpompaa kuin la

Miksi se on vakuuttava?

Vetoaminen tunteisiin , kuten Martin Luther King, nuorempi tekee puheessaan, on vaihtoehtoinen reitti suostutteluun, kuten se saa lukijat sopimaan emotionaalisesti (eikä loogisesti) kirjoittajan kanssa . Kuvailemalla, kuinka sota aiheutti 'heidän poikiensa, veljiensä ja aviomiehensä taistelun ja kuoleman', King muistuttaa lukijaa sodan kauheista kustannuksista pelaamalla heidän tunteitaan saadakseen heidät sopimaan siitä, että Vietnamin sota on virhe erityisesti köyhille.

Retoriset kysymykset ja toisaalta saada lukijat astumaan kirjoittajan maailmaan. Lukemalla ja miettimällä kirjoittajan kysymystä lukija sitoutuu aiheeseen syvemmällä tasolla kuin jos lukijalle annettaisiin vain lausunto kirjoittajan ajattelusta . Edellä mainitussa Bogard-esimerkissä retorinen kysymys houkuttelee lukijan ajattelemaan jälkeläistään, joukkoa ihmisiä, joille lukija toivoo (oletettavasti) vain parasta, mikä saa sitten lukijan positiiviseen mielialaan (olettaen, että lukija pitää jälkeläisistään).

Arvostelu

Kuten näette, nämä esimerkit eri argumentaatiotekniikoista voidaan poimia paljon erilaisia ​​artikkelityyppejä monenlaisille aiheille . Tämä johtuu siitä, että esimerkit itse ovat niin merkityksellisiä ja monimutkaisia, että niitä voidaan käyttää keskustelemaan monista asioista.

Pääasia on sinä älä täytyy odottaa, kunnes näet kehotteen kehittää arsenaali tyyppisiä argumentinmuodostustekniikoita, joita voit käyttää tukemaan pisteitäsi. Sen sijaan valmistautuminen etukäteen siitä, miten keskustelet näistä tekniikoista, säästää paljon aikaa ja ahdistusta, kun testi liikkuu .

body_rollsaround.jpg DSC_1003 , muokattu / käytetty alla CC BY-NC 2.0 . Eh? Eh? RULLAA ympärilläsi? Hanki se saada se #sorrynotsorry

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA