Kuusi perustavaa Kauris-ominaisuutta, selitetty

feature_capricorn_zodiac

Syntynyt joulukuun lopun ja tammikuun lopun välillä? Sitten se tekee sinusta Kauris. Kauris-merkkiä edustaa vuohi ja se liittyy maapalloon, Saturnukseen ja ruskeaan väriin. Kun useimmat ihmiset ajattelevat Capricorneja, he ajattelevat sanoja, kuten 'ahkera', 'menestys' ja 'käytännöllinen'. Mutta Kauris-persoonallisuus on paljon enemmän kuin tämä.

Tässä kerromme, mikä on Kauris ja mitkä ovat huomionarvoisimmat Kauris-piirteet. Käymme läpi myös miltä Capricornit ovat suhteissa ja tarjoamme sekä Capricorns-neuvoja että vinkkejä siitä, kuinka tulla toimeen Capricornin kanssa.



Mikä on Kauris-merkki astrologiassa?

 • Päivämäärät: 22. joulukuuta - 19. tai 20. tammikuuta
 • Symboli: Vuohi (erityisesti mytologinen meri-vuohi)
 • Planeetta: Saturnus
 • Elementti: Maa
 • Väri: Ruskea

Kauris on eläinradan kymmenes merkki ja sitä edustaa vuohi. Tämän merkin alla syntyneet ovat yleensä käytännöllisiä, kunnianhimoisia ja kurinalaista, vaikka he voivat olla myös jonkin verran stoisia ja pessimistisiä.

Kauris kuuluu elementtiin Maa (samoin kuin Härkä ja Neitsyt), mikä on järkevää harkita kuinka maadoitettuja he ovat todellisuudessa, kun on kyse heidän unelmiensa toteuttamisesta .

Itse asiassa, Kauris katselee kaikkea suoritettavana tehtävänä, mikä tekee heistä uskomattoman itsenäisen, ahkera tyyppi. He voivat suorittaa mitä tahansa, mihin he ajattelevat, riippumatta tarvittavasta energiasta, kunhan heillä on selkeä tavoite ja polku sinne pääsemiseksi.

Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä Kauris voi pitää muita ihmisiä uskomattoman korkeina . Koska Kauris on kytketty Saturnukseen, joka on pidättyvyyden ja rajoituksen symboli, Kauris-persoonallisuus voi toisinaan tuntua etäältä, tunteettomalta ja liian analyyttiseltä; siksi on tärkeää, että Kauris rentoutuu ajoittain meditaation kaltaisilla aktiviteeteilla.

Kauris arvioi perinteitä ja ovat tyypillisesti konservatiivisempia persoonallisuutensa ja kiinnostuksensa suhteen. Tämä perinteisempi lähestymistapa maailmaan heijastuu yleisimmän Kauris-syntymäkiven, granaatin (tammikuun syntymäkivi), klassiseen tyyliin ja luonteeseen. (Jos olet joulukuun Kauris, voit oppia lisää syntymästasi, sinisestä topaasista, täällä.)

Kauris-persoonallisuus: Vuohen 6 avainominaisuutta

Millaisia ​​positiivisia ja negatiivisia piirteitä Kauris-persoonallisuudella on? Hyvällä puolella Kauris on ahkera, kunnianhimoinen ja vastuullinen . Samaan aikaan huonolla puolella Kauris-merkki on pessimistinen, työn pakkomielteinen ja itsepäinen .

body_capricorn_symboli Kauris symboli

Positiiviset Kauris-ominaisuudet

Kauris ovat uskollisia sääntöjen seuraajia ja harrastajia, jotka tekevät aina kaikkensa unelmiensa toteuttamiseksi. Tässä esitellään kolme parasta Kauris-ominaisuutta .

# 1: ahkera

Kauris on yksi horoskoopin vakavimmista, ahkerimmista merkeistä . He ovat pitkäjänteisiä erityistehtävissä, kuten työhön liittyvissä projekteissa ja koulupapereissa, ja työskentelevät ahkerasti varmistaakseen, että he saavat haluamansa tuloksen (olipa kyseessä sitten ylennys tai A +). Tämä ominaisuus on ylivoimaisesti yksi parhaista asioista Kaurisissa: he eivät koskaan anna periksi !

Vaikka heiltä puuttuisi luonnollista kykyä jossakin, heidän on pakko toimia hyvin ja saavuttaa tavoitteensa pelkästään osaa tehdä-asenteensa vuoksi. He ovat aina valmiita oppimaan uusia taitoja, jos luulevat auttavansa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Lyhyesti, ei milloinkaan aliarvioi Kaurisin sitkeys!

# 2: Kunnianhimoinen

Kauris on erittäin kunnianhimoiset ihmiset, joilla on korkeat tavoitteet he ovat varmoja, että pystyvät täyttämään, kunhan he työskentelevät edelleen ahkerasti ja ponnistelevat mahdollisimman paljon. Heidät ajetaan aina tekemään paremmin - paremmin kuin he itse ja parempi kuin toiset⁠ - ja tämä voima on se, mikä lopulta ylläpitää heitä noiden pitkien, uuvuttavien tuntien aikana, jotka he omistavat kaikkeen mitä he yrittävät saavuttaa.

Palkintoja odotetaan luonnollisesti kerran Kauris saavuttaa huipun, ja niitä voi olla missä tahansa muodossa, rahasta työn turvallisuuteen ja kuuluisuuteen.

Jos etsit jonkun kumppanin kanssa projektissa, Kauris pitäisi ehdottomasti olla yksi parhaista valinnoistasi!

# 3: Vastuullinen

Ahkeran ja kunnianhimoisen asenteensa seurauksena Kauris on erittäin vastuullinen tyyppi, jolla on kypsä, käytännöllinen ja kurinalainen lähestymistapa sääntöjen noudattamiseen, pysymiseen järjestäytyneenä ja tavoitteidensa saavuttamiseen.

He omistavat virheensä ja oppivat niistä nopeasti , jolloin he voivat käyttää näitä esteitä menestyksekkäästi hyödyksi.

Kauris on erityisen hyvä seuraamaan tärkeitä asioita , kuten salasanat ja kotitehtävät, ja ne tunnetaan innokkaasti myös sisustussuunnittelusta.

body_capricorn_goats_fighting Et halua lyödä päätä Kauris.

Negatiiviset Kauris-ominaisuudet

Kukaan meistä ei ole täydellinen⁠ - ja se pätee myös Kaurisiin. Tässä ovat kolme pahin Kauris-ominaisuutta .

# 1: Pessimistinen

Käytännöllisyys ja maadoitus ei ole aina hyvä asia, varsinkin kun se saa sinut keskittymään kaikkiin elämän negatiivisiin puoliin. Kaurien tiukka, ei-hölynpölyinen asenne voi saada heidät unohtamaan elämän hyvän, mikä saa heidät siihen tulee tyytymätön ja syvästi onneton .

Kun Kauris ajattelee liikaa kuinka asiat Katso pikemminkin kuin miten asiat tuntea heille he voivat saada jumissa negatiivisuuden kierrossa ja mielialan vaihtelut.

Perfektionismi on ongelma monille Kaurisille, koska se saa heidät säännöllisesti kokemaan epäonnistumisen lopullisena pettymyksenä. Jos asiat eivät ole täydellisiä, Capricornit voivat helposti tyytyä ja omaksua negatiivisen näkemyksen tulevaisuudestaan, mikä epäilemättä vaikuttaa myös ympäröivien mielialaan.

# 2: Työnarkomaani

Kauris on ihailtavan ahkera, mutta heillä on taipumusta siihen työntää itseään liian kovasti, usein loppuun asti . Tämä pakkomielle menestyksestä ja täydellisyydestä tarkoittaa, että Kauris ei pysähdy mihinkään - ei edes lepoon ja rentoutumiseen! ⁠ - matkan varrella, jotta heidän unelmansa toteutuisivat.

Työnarkomaani oleminen tuo paljon stressiä ja painetta Kaurisiin ja on yksi tapa, jolla merkki toimii vastaan sen suurin vahvuus. Koska Kauris voi olla erittäin kovaa itselleen , on suositeltavaa, että he pitävät toisinaan tauon keskittyä fyysiseen ja henkiseen terveyteensä.

# 3: Itsepäinen

Kauris menestyy kunnianhimoa ja ahkeruutta, mutta kaikki eivät ole tällaisia, mikä voi johtaa Kauriin itsepäisyyteen ja pitää muita uskomattoman - joskus mahdottomasti - korkeissa standardeissa .

Koska Kauris arvioi perinteitä ja ajattelee tiukasti, he kamppailevat usein avatakseen mielensä ja heidän näkemyksiään on vaikea muuttaa. He ovat aivan liian keskittyneet asioiden käytännön ja materialistiseen puoleen katsomaan itsensä ulkopuolelle.

Se on pohjimmiltaan tiensä tai valtatie , mentaliteetti, joka tekee ihmisten ymmärrettävästi vaikeaksi tulla toimeen Kauris kanssa.

body_capricorn_goats_family

Kauris rakkauden, ystävyyden ja liiketoiminnan ominaisuudet

Kauris saattaa olla toisinaan liian käytännöllinen ja itsepäinen, mutta on myös omistautunut ja uskollinen rakastamilleen . Tässä on yleiskatsaus siitä, kuinka Kauris hinnoittelee erityyppisissä suhteissa.

Kauris rakkaudessa

Romanttisissa suhteissa Kauris-persoonallisuus on epätavallinen yhdistelmä voimakkaasti omistautunutta, mutta tunteettomia . He ovat hieman jäykkiä ja varattuja, mutta se ei tarkoita, etteivät he voi olla ihanteellisia kumppaneita.

Kun tutustut Kaurisiin syvemmällä, henkilökohtaisemmalla tasolla, he todennäköisesti pysyvät sitoutuneina sinulle koko elämän. Vaikka voi kestää vuosia saada heidät avaamaan henkisesti, se on sen arvoista heidän uskollisuudestaan, vahvuudestaan ​​ja suojaavuudestaan.

Kauris kohtelee usein romanttisia suhteitaan työssään : He uskovat, että kovalla työllä saadaan viime kädessä aikaan menestystä - itselleen, kumppaneilleen ja koko suhteelle. Tämä käytännönläheinen lähestymistapa voi toisinaan tehdä suhteesta kliinisen tai luonnottomuuden, mutta se on vain tapa, jolla Kauris kuvaa parhaiten rakkauttaan ja kuinka paljon he arvostavat suhdetta.

Kauris perheessä ja ystävyydessä

Perhe- ja ystävyyssuhteissa Kauris on uskollinen ja ahkera ihminen, johon voit aina luottaa ollaksesi puolestasi. Kaurisilla on taipumus tuntea vahvat yhteydet perheperinteisiin ja niiden menneisyyteen , ja yleensä odotan syntymäpäiviä, juhlapäiviä ja yhteisöllisiä illallisia, joissa he voivat nauttia muistoistaan ​​rakkaimpiensa kanssa.

Perheen ulkopuolella Kaurisilla on yleensä vain muutama läheinen ystävä mutta ovat luotettavia ja pysyvät lähellä heitä koko elämän, varsinkin ne, joihin he ovat yhteydessä rehellisellä, älyllisellä tasolla.

Hallitsevan Kauris ystävien pitäisi vältä käyttäytymistä nokkaana ja ylivaltaisena⁠ - Kauris on erittäin itsenäinen ja sellaisenaan hänen on aina oltava vastuussa kohtalostaan ​​(tai ainakin tunnettava olevansa ikään kuin olisikaan).

Kauris liiketoiminnassa

Ahkera, huolellinen ja hyvin organisoitu Kauris loistaa liike-elämässä. Menestyslähtöinen, Kauris toimii hyvin melkein missä tahansa työssä , kunhan se tarjoaa heille vakautta ja mahdollisuuden menestyä ammattimaisesti (lue: ansaitse paljon rahaa).

Kauris toimii parhaiten, kun hän on vastuussa työympäristöstään. Kuten mainittiin, tämä merkki tunnetaan koko yön vetämisestä ja työskentelystä loppuun asti, mikä voi olla sekä hyvää että pahaa.

Lisäksi Kauris on erittäin yksityiskohtainen ja pärjää hyvin tehtävissä, jotka antavat heille mahdollisuuden nähdä pitkiä projekteja loppuun asti; tämä puolestaan ​​antaa Kaurisille tyydyttävän tunteen ja konkreettisen todistuksen suorituksesta.

Työtovereiden kanssa Kauris on ystävällinen ja kohtelias ja nauttii älykkäästä keskustelusta. Ennen kaikkea he arvoa uskollisuutta työtovereissaan.

Joitakin esimerkkejä sopivista työpaikoista Kaurisille ovat seuraavat:

 • Kirjanpitäjä
 • Pankkiiri
 • Liiketoiminta-analyytikko
 • Yritysjohtaja
 • Ekonomisti
 • Taloussuunnittelija
 • Henkilöstöpäällikkö
 • Poliitikko
 • Rehtori tai opettaja
 • Kiinteistövälittäjä

body_capricorn_zodiac_stellation Capricornus-tähdistö

Neuvoja Kauris-merkille

Vaikka olisit Kauris, sinulla ei todennäköisesti ole kaikkia edellä kuvattuja Kauris-ominaisuuksia. Siksi sinun on tehtävä selville, mitkä Kauris-ominaisuudet koskevat sinua. Sitten voit käyttää tätä tietoa parantamaan puutteita ja hyödyntämään suurimpia vahvuuksiasi.

Esimerkiksi ehkä pidät itseäsi a ahkera mutta huomaa, että olet löysä kotitehtäviäsi viime aikoina. Voit hallita aikataulusi uudelleen hyödyntämällä parhaiten organisaatiotaitojasi: laadi konkreettinen suunnitelma, kun opiskelet ja työskentelet tehtävissäsi.

Tai ehkä olet kunnianhimoinen tyyppi, mutta sinulla ei ole vielä selkeää tavoitetta siitä, mitä haluat tehdä elämäsi kanssa. Se on okei! Käytä tätä mahdollisuutena tutkia mahdollisia urapolkuja. Voisit tutkia esimerkiksi työn varjoa tai tehdä harjoittelun saadaksesi tuntuman alueista ja tyypeistä, joista saatat olla kiinnostunut.

Entä negatiiviset Kauris-piirteet?

Jos sinusta tuntuu, että olet ollut ylityö itse viime aikoina, olitpa sitten töissä tai koulussa, ota askel taaksepäin hengittääksesi. Se voi auttaa lyijykynällä jonkin aikaa puhtaasti rentoutumiseen tai harrastuksen aloittamiseen. Voit myös haluta kokeile meditaatiota ja syvähengitysharjoitukset jäljellä olevan stressin helpottamiseksi.

Tunne pessimistinen ja viime aikoina liian kriittinen maailmaa tai elämääsi kohtaan? Harkitse sitten keksiä positiivinen mantra, jonka voit kertoa itsellesi joka aamu, kuten kolme asiaa, joista olet kiitollinen, innostunut tai ylpeä itsestäsi tekemästäsi.

Voisit myös ystävystyä yhden optimistisimmista merkeistä , kuten Oinas tai Leo, jotta heidän positiivinen energiansa voi hieroa sinua hieman.

Kuinka tulla toimeen Kauris

Kauris on yleensä ystävällinen tapaamilleen, mutta voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hän nousee kuoristaan, joten sinun on oltava kärsivällinen. Kun olet ystävystynyt Kaurisin kanssa, heistä tulee kuitenkin uskollinen kumppani kuka ottaa sydämensä siihen, mitä sanot, vaikka he olisivatkin eri mieltä kanssasi.

Yksi tapa oppia tuntemaan Kauris on tarjoamalla osallistua uuteen toimintaan yhdessä , kuten ruoanlaittokurssi tai kieliryhmä. Kauris rakastaa uusien taitojen oppimista ja ei yleensä sano kieltäytymistä haasteesta! Tämä on myös hyödyllistä tietää, jos haluat pyytää Kauris ulos treffeille.

korttipelit 2 aikuiselle

Älä unohda sitä Kauris ylpeä perheperinteistä ja nauti suurista juhlallisista kokoontumisista lomien ja syntymäpäivien aikaan, joten nämä ovat täydellisiä tapahtumia, joissa voit todella tutustua Kaurisiin.

Jos työskentelet Kaurisin rinnalla, muista ota heidän ajonsa vakavasti - älä koskaan kiusaa heitä ahkeruudesta; se tekee heistä vain itsepäisempiä (ja mahdollisesti saa heidät kauniin sinua kohtaan!).

Samalla älä pelkää muistuttaa heitä ottamaan askel taaksepäin, hengittämään ja nauttimaan vain hetkestä⁠ - sen ei tarvitse olla kyse menestyksestä ja tulevaisuudesta kaikki aika.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.