6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

tavoite-755802_640-1.jpg

Tärkein asia, jonka voit tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi saada 5 AP-tenttiin, on oppia materiaali. Se on kuitenkin standardoitu testi, ja on olemassa strategioita, joita voit käyttää maksimoidaksesi onnistumismahdollisuutesi ja varmistaaksesi, että kova työsi kannattaa. Jatka lukemista suosituimmista AP-tenttivinkeistä!

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

# 1: Tee ensin helppoja kysymyksiä

Ei ole sääntöä, jonka mukaan sinun on vastattava kaikkiin tietyn osion kysymyksiin järjestyksessä. Jos tulet kysymykseen, joka näyttää joko vaikealta tai aikaa vievältä, on hyvä ohittaa se ja palata myöhemmin. Tämä koskee sekä monivalintakysymyksiä että vapaan vastauksen osioita. Varmista vain, että olet varovainen, kun täytät Scantronin tai testikirjan!

Kun olet tehnyt ensimmäisen kierroksen ja vastannut kaikkiin slam-dunk-kysymyksiin, voit kiinnittää vaikeammat tai tylsiä kysymyksiä. Älä anna itsesi tarttua liikaa mistä tahansa kysymyksestä. Jos sinusta tuntuu, että olet tukkeutunut, ohita kysymys ja palaa siihen, jotta voit joko työskennellä sen kanssa enemmän (jos sinulla on aikaa) tai arvailla (jos sinulla ei ole).

# 2: Vastaa jokaiseen kysymykseen - mutta ole fiksu siitä

Koska AP-kokeissa ei ole arvausrangaistusta, on eduksi vastata kaikkiin kysymyksiin. Jos et ole varma oikeasta vastauksesta monivalintakysymykseen, poista niin monta vastausta kuin voit itsevarmasti ennen arvaamista. Tämä lisää mahdollisuuksiasi arvata oikea vastaus ja saada pisteitä!

kuinka kirjoittaa henkilökohtaisia ​​oivalluskysymyksiä

Tee ilmainen vastaus tai lyhyt vastaus vain parhaalla mahdollisella tavalla arvata sen perusteella, mitä muistat. Jos jätät kysymyksen tyhjäksi, saat varmasti nollapisteitä, mutta jos kirjoitat jotain edes osuvaa, saatat saada osapisteitä! Ja jopa yksi piste on parempi kuin nolla.

# 3: Hallitse aikaa huolellisesti

Voit tuoda kellon tenttiin vain niin kauan kuin se ei aiheuta melua. Suosittelen tekemään niin, jotta olisit tietoinen siitä, miten pärjäät ajoissa milloin tahansa.

On tärkeää, että vauhditat itseäsi tentissä. Jos huomaat monivalintakohdassa, että olet juuttunut tiettyyn kysymykseen tai kysymyssarjaan, ohita ne ja palaa loppuun. Älä anna muutaman kysymyksen varata aikaa kokonaan. Jos tuijotat kysymystä sekaisin yli minuutin ajan, siirry eteenpäin ja palaa siihen.

texasin yliopisto arlingtonin hyväksymisasteella

Vapaa vastaus -osiossa ajanhallinta on vieläkin kriittisempi, koska joudut suorittamaan sarjan tehtäviä määrätyssä ajassa, mutta sinua ei kehoteta siirtymään seuraavaan esseeseen tai kysymykseen. Ajan seuraaminen kertoo sinulle, oletko tavoitteessasi viimeistellä kaiken. Sinun pitäisi pidä mielessä jokaisen esseen tai tehtävän aikatavoitteet kun menet testiin.

herätyskello-1193291_640.jpg

Tällainen kello ei ole sallittua!

# 4: Suunnittele esseesi huolellisesti

Tämä ei välttämättä koske kaikkia AP-tenttejä - on vaikea suunnitella matemaattista ongelmaa etukäteen - mutta AP: ille, joilla on esseekysymyksiä, on kriittistä, että sinä Suunnittele ne ennen kuin aloitat niiden kirjoittamisen. Jopa viisi minuuttia, jotka vietettiin nopeasti opinnäytetyösi muistiinpanoon, ja kappaleidesi pääideat auttavat sinua kirjoittamaan esseen nopeammin, vahvistamaan argumenttisi ja varmistamaan, että essesi on paremmin järjestetty ja yhtenäisempi. Hieman yksityiskohtaisempi luonnos, joka osoittaa, mihin aiot sisällyttää erityisiä esimerkkejä ja todisteita, on vielä parempi, jos sinulla on aikaa.

# 5: Tuo vesi ja välipala taukolle

Tämä saattaa tuntua suhteellisen triviaalilta vinkiltä, ​​mutta AP-kokeiden aikana saatat kokea vakavaa testiväsymystä. Veden ja välipalan tuominen - mieluiten sellainen, jossa on vähän proteiinia ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, kuten maapähkinävoi-granola-baari - auttaa sinua pysymään energisenä kokeen aikana ja estämään sinua haalistumasta vapaan vastauksen jakson aikana.

cashew-pähkinä-1098177_640.jpg

Sopiva välipala.

# 6: Jatka positiivista itsekeskustelua

Saatat lyödä kolahtaa tiellä tenttipäivänä. Ehkä näet kysymystyypin, johon et ollut aivan varautunut, unohdat jotain, jonka luulit tuntevasi sisältä ja ulkoa, tai olet täysin järkyttynyt vapaan vastauksen kysymyksestä. Tärkeää, jos näin tapahtuu, on olla paniikkia. Säilytä positiivinen itsekeskustelu. Kerro itsellesi pärjäät hienosti. Siirry toiseen kysymykseen. Vaikka olisit edelleen kanto, kun palaat siihen, kerro itsellesi, että murskaat loput kokeen. Ja sitten tee vain paras mahdollinen testi.

Tärkeimmät takeaways

Jos haluat saada 5 AP-tenttiisi, paras asia, jonka voit tehdä itsellesi, on oppia materiaali. AP: n ottamisessa on kuitenkin edelleen strateginen elementti, kuten muissakin standardisoiduissa testeissä. Tässä ovat kuusi suosituinta AP-tenttivinkkiä:

  1. Tee ensin helppoja kysymyksiä ja palaa myöhemmin vaikeimpiin.
  2. Vastaa jokaiseen kysymykseen, mutta arvaa vasta poistettuasi kaikki väärät vastaukset.
  3. Tuo kello ja hallitse aikaasi huolellisesti!
  4. Suunnittele esseesi huolellisesti ennen kirjoittamisen aloittamista! (Tämä vinkki ei koske niitä AP: itä, joissa ei ole esseitä.)
  5. Tuo vesi ja välipala taukoa varten!
  6. Säilytä positiivinen itsekeskustelu, vaikka osuisitkin!

Näillä AP-testivihjeillä maksimoisit mahdollisuutesi saada haluamasi pisteet!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.