6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

ominaisuus-epävarma-kohautus-mitä

Vaikka pimeydessä olemisessa ei ole mitään vikaa, se tekee tarkoittaa, että sinun on esitettävä itsellesi hieman erilaisia ​​kysymyksiä, kun valitset yliopistoa . Esimerkiksi mitkä koulut ovat parhaita päättämättömälle opiskelijalle? Mikä tekee hyvän yliopiston päättämättömille päämiehille? Ja pitäisikö minun mennä yliopistoon, jossa on paljon pääaineita, vai pitäisikö minun hakea laajemmin erityyppisiin kouluihin?

Tässä artikkelissa, annamme sinulle alennuksen parhaista korkeakouluista päättämättömille päämiehille. Käsittelemme: • Mitä tarkoittaa olla päättämättä
 • Mikä on ominaista hyville kouluille päättämättömille päämiehille
 • Kuusi korkeakoulua, jotka ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka aloittavat yliopiston päättämättä

Ainoa asia sinä ei täytyy olla päättämätön lukea tämä artikkeli! (Tiedät, että rakastat isän vitsi.) Aloitetaan siis.

runko-sormi-kysymysmerkki

Kaikki eivät tiedä mitä haluavat pääaineenaan heti ... ja se on okei! Varmista vain, että valitset yliopiston, joka sopii hyvin pimeille opiskelijoille.

Mitä tarkoittaa olla päättämätön?

Päättämätön tai ilmoittamaton viittaa hyväksyttyyn tai ilmoittautuneeseen opiskelijaan, joka ei ole vielä valinnut pääaineen.

Pääaine on tutkimusalue, jota korkeakoulu harjoittaa koko opintojensa ajan. Esimerkiksi historian pääaine suorittaa suurimman osan historian korkeakouluista ja tekniikan pääaine viettävät suurimman osan ajastaan ​​insinööritunneilla.

Vaikka historia- tai tekniikan pääaine valmistuu tutkinnosta näillä pääaineilla, päättämätön pääaine on väliaikainen - et voi valmistua yliopistosta päättämättä. Päättämättömän pääaineen tarkoituksena on antaa opiskelijoille aikaa päättää, mihin he todella haluavat pääaineen, ennen kuin he julistavat sen.

Kaiken yhteenvetona undecided on vain paikkamerkki, kun tutkit akateemisia etujasi yliopistourasi alussa. Sinun on valittava pääaine jossain vaiheessa, yleensä toisen vuoden loppuun mennessä!

body-good-wall-art

Vaikka suurin osa yliopistoista majoittaa päättämättömiä opiskelijoita, jotkut tarjoavat enemmän tukea kuin toiset. Tässä on asioita, joita sinun pitäisi etsiä yliopistossa, jos olet pimeä.

Mikä määrittelee hyvät koulut päättämättömille päämiehille?

Kuten aiemmin mainitsimme, päättämättömillä opiskelijoilla on erilainen tarkistuslista yliopiston valitsemiseen. Joku, joka haluaa pääaineen Ympäristötiede etsii kouluja, joilla on vahvat ohjelmat tällä alueella. Mutta koska et voi opiskella pimeässä, sinun on käytettävä hieman erilaista - ja laajempaa! - kriteerejä tulevaa koulua valittaessa.

Tässä on kuusi ominaisuutta hyvistä korkeakouluista päättämättömille päämiehille joka sinun on tiedettävä ennen koulun valitsemista.

# 1: Sinun ei tarvitse julistaa majuria saapuessasi

Monet koulut eivät vaadi hakijoita julistaa pääaineen hakemuksestaan . Itse asiassa heillä voi olla jopa päättämätön tai ilmoittamaton valinta! Hyvä korkeakoulu päättämättömille pääaineille tekee hakemuksessaan selväksi, että opiskelijat voivat tulla ilmoittamattomana pääaineena .

Tämän kolikon kääntöpuoli on siellä ovat koulut tehdä edellyttää, että ilmoitat pääaineen hakiessasi, varsinkin jos koulu tai ohjelma on kilpailukykyinen. Monessa tapauksessa, koulut, jotka vaativat opiskelijoita ilmoittamaan pääaineen saapuessaan, edellyttävät, että opiskelijat hakevat suoraan korkeakouluun (esim. kauppakorkeakoulu), että heidän aiottu pääaineensa on asennettu. On tärkeää tarkistaa koulusi käytäntö, joka koskee pääaineen julistamista, vaikka luulet, että sinulla on jo tarvitsemasi tiedot.

Paras tapa selvittää, vaatiiko koulu julistamaan pääaineen? Keskustele jokaisen potentiaalisen koulusi vastaanottoneuvojan kanssa . He kertovat sinulle, kuinka heidän yliopistonsa hoitaa pimeät pääaineet, joten voit varmistaa, että valitset joustavamman koulun.

# 2: Sinua kiinnostaa useita ohjelmia

Korkeakoulut, joissa on paljon tutkittavia pääaineita, voivat olla paras valinta pimeälle opiskelijalle. Sen avulla voit pitää vaihtoehtosi avoimina, jotta et kiinnittyisi tiettyyn tyyppi tutkinnon, kuten olisit taidekoulu tai tekniikan yliopisto.

Koonsa vuoksi suuremmat yliopistot tarjoavat usein enemmän pääaineita useammalla opintoalalla . Esimerkiksi Kalifornian yliopisto - Los Angeles tarjoaa 125 suurta yritystä, kun taas pienempi Kalifornian koulu, Pepperdinen yliopisto , tarjoaa vain 45 päätuotetta opiskelijoilleen.

Jos haluat aloittaa yliopiston ilmoittamatta, saatat hyötyä lukuisista vaihtoehdoista, joita tarjoaa suurempi yliopisto jotta sinulla olisi enemmän pääaineita, joista valita.

mitä yin yang edustaa

# 3: Voit tutustua useisiin päämiehiin

Pimeän opiskelijoiden tulisi myös nähdä, antavatko heidän potentiaaliset koulunsa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua useisiin pääaineisiin. Yksi tapa siihen Joissakin kouluissa opiskelijat voivat testata useiden pääaineiden vesistöjä tarjoamalla avoimen opetussuunnitelman (erityisesti korkeakoulut, joissa on paljon pääaineita).

On melko yleistä, että yliopisto vaatii, että opiskelijat suorittavat määrättyjä kursseja tutkintonsa ansaitsemiseksi. Koulustasi ja pääaineestasi riippuen sinulla ei ehkä ole paljon joustavuutta tutkia muita luokkia tai opintoja.

Kouluissa, jotka tarjoavat avointa opetussuunnitelmaa, kuten Brown University , opiskelijat sen sijaan kehittävät henkilökohtaisen opintojakson kiinnostuneiden aiheiden perusteella. Tämä malli voi olla vaativa opiskelijoille, koska se pyytää heitä ottamaan omakseen opintomatkansa ... mutta se antaa opiskelijoille mahdollisuuden myös ottaa näytteitä kursseista laaja valikoima aiheita ennen sitoutuminen yhteen pääaineeseen. Muita kouluja, jotka tarjoavat avointa opetussuunnitelmaa, ovatAmherst College, Vassarin korkeakoulu ja Wake Forest -yliopisto .

Vaikka avoimet opetussuunnitelmat ovat melko harvinaisia, voit etsiä korkeakouluja, joiden avulla voit käydä myös monia koulun ulkopuolisia kursseja. Opintojakson ulkopuolinen kurssi on luokka, jonka otat, koska olet kiinnostunut siitä, et siksi, että se lasketaan pääaineellesi. Monet opiskelijat päättävät käyttää opetussuunnitelmia muiden aiheiden tutkimiseen, ja päättämättömälle opiskelijalle se voi auttaa sinua kaventamaan sinua kiinnostavia pääaineita!

runko-tuki-laatat-raapia

Yksi tärkeimmistä asioista, joita yliopistossa on etsittävä? Hyvät tukipalvelut pimeille opiskelijoille!

# 4: Se tarjoaa meta-majoreita

Korkeakoulut, jotka ovat hyviä päättämättömille suurille yhtiöille, saattavat myös tarjota jotain, jota kutsutaan meta-suuriksi yrityksiksi. Suhteellisen uusi malli akateemisten tutkintojen suunnitelmille, meta-suuret yritykset ryhmittävät yksittäiset pääaineet laajempaan akateemiseen luokkaan. Meta-major-mallin tarkoituksena on antaa opiskelijoille tilaa valita pääaine erityisemmässä tieteenalassa.

Toinen etu meta-major-vaihtoehdolle on se se estää heitä käymästä (ja maksamasta!) kursseja, jotka eivät auta heitä edistymään todellisuudessa kohti tutkintoa. Klo Shawnee State University, esimerkiksi on kuusi meta-suuryritystä liike-elämässä, koulutuksessa, tekniikan tekniikassa, terveystieteissä, taiteissa, matematiikassa ja luonnontieteissä sekä yhteiskuntatieteessä. Kun opiskelija valitsee jonkin näistä meta-pääaineista, heillä on mahdollisuus suorittaa mikä tahansa kurssi meta-majorissa ja pyytää sitä laskemaan tutkintoonsa.

Joten sen sijaan, että joudutaan valitsemaan paljon kapeampi keskittyminen liiketoiminta-alueella fuksi, kuten kirjanpito tai liikkeenjohto, opiskelijat, jotka tietävät olevansa kiinnostuneita liiketoiminnasta, voivat valita meta-pääaineen, suorittaa kursseja kirjanpidossa ja liikkeenjohdon, valitse sitten pääaine sen mukaan, mistä alueesta he pitävät eniten. Ja kaikki luokat, joita he ottavat, lasketaan edelleen heidän valmistumisprosentteihinsa!

Metakoordinaattoreita toteuttaneiden koulujen opiskelijoiden vaihtuminen merkittävästi on vähentynyt merkittävästi. Klo Georgian osavaltion yliopisto , pääaineen vaihtavien opiskelijoiden määrä väheni 30% meta-suurten yhtiöiden käyttöönoton jälkeen. Opiskelijat ovat myös on osoitettu todennäköisemmin valmistuvan ajoissa meta-major-mallilla.

Joten jos olet epävarma, mutta sinulla on yleinen idea siitä, mitä haluat opiskella, käyminen koulussa meta-suuryritysten kanssa voi olla oikea sinulle.

# 5: Pimeille opiskelijoille on tukipalveluja

Monet koulut, jotka hyväksyvät päättämättömät pääaineet tarjota yliopistolähteitä näiden opiskelijoiden auttamiseksi tutkimaan eri tutkimusaloja. Nämä resurssit auttavat pitämään päättämättömät suuret yritykset jumissa päättämättömyydessä. Usein nämä resurssit vievät opiskelijat myös yhteyteen tiedekunnan tai vertais mentorien kanssa, joiden kanssa he voivat keskustella akateemisista kiinnostuksen kohteistaan.

Pienemmissä korkeakouluissa voi olla paremmat mahdollisuudet tarjota tukipalveluja erityisesti päättämättömille opiskelijoille . Tämäntyyppisissä kouluissa päättämättömät pääaineet saattavat huomata, että heillä on käytettävissään enemmän henkilökohtaisia ​​resursseja, kuten kuukausittainen henkilökohtainen akateeminen neuvonta, ilmoittautumisapu, suurten ja alaikäisten työpajat sekä luokat nimenomaan päättämättömille opiskelijoille.

Koulut, jotka tarjoavat vankkoja tukipalveluja päättämättömille opiskelijoille, voivat parhaiten sopia päättämättömille opiskelijoille, jotka etsivät henkilökohtaisempaa ohjausta etsittäessään pää- ja tulevaa uraa.

# 6: Siinä on akateemisia ja uraklubeja

Suurimmalla osalla yliopistoyrityksistä on vastaavat klubit, joiden avulla opiskelijat voivat sukeltaa ammattityyppiseen työhön ilman todellisen työn painetta. Esimerkiksi journalismin pääaineet voivat työskennellä yliopiston paperi- tai kampuslehdissä osana journalistiklubia. Toisaalta hoitokerho voi antaa sinulle mahdollisuuden puhua tosielämän sairaanhoitajille saadakseen lisätietoja heidän työpaikoistaan.

Hyvä uutinen näistä klubeista on, että sinun ei tarvitse olla alan pääaine, jotta voisit liittyä niihin. Runsaasti opiskelijoita liittyy klubeihin vain siksi, että he ovat kiinnostuneita niistä!

Jos siirryt yliopistoon päättämättä, liittyminen kiinnostaviin pääaineisiin liittyviin klubeihin on loistava tapa testata vedet ennen kuin sitoudut pääaineeseen. Bonuksena nämä klubit kutsuvat usein uran ammattilaisia ​​pitämään puheita tai seminaareja , joka voi antaa opiskelijoille lisätietoa millaiseen työkokemukseen tietyt pääaineet voivat johtaa.

body-brown-university-AWeenieMan-Wikimeida

Brown University on yksi suosituimmista valinnastamme parhaista oppilaitoksista päättämättömille pääaineille, koska sillä on avoin opetussuunnitelma. Sen avulla opiskelijat voivat suunnitella oman opintojaksonsa! (AWeenieMan / Wikimedia )

6 parhaista korkeakouluista päättämättömille päämiehille

Hyvä uutinen on, että valitsemattomille suurille yrityksille on tarjolla useita hyviä kouluja, mikä voi olla hieman ylivoimainen! Siksi korostamme kuutta vankkaa vaihtoehtoa opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa yliopiston ilmoittamatta.

Brownin yliopisto

 • Sijainti: Providence, RI
 • Pääsymaksu: 8%

Brown saa paikan hyvien koulujen luettelossa päättämättömille suurille yrityksille, koska tässä koulussa käytetään avointa opetussuunnitelmaa, jonka avulla opiskelijat voivat tutkia useita aloja opiskelu ja akateemisen polun suunnittelu, joka vastaa yksittäisten opiskelijoiden tarpeita ja oppimistavoitteita.

Brownin avoin opetussuunnitelma pyytää opiskelijoita ottamaan tutkintosuunnitelman omakseen kehittämällä oma etuihinsa perustuva opintojakso määrättyjen kurssien sijaan. Tämä ei tarkoita, että Brownin opiskelijat valmistuvat ilman pääaineita; se tarkoittaa vain, että he tekevät osaa ottaa näytteitä useista aiheista ennen sukeltamista pääaineeseensa.

Matkan varrella opiskelijat saavat opastusta Brownin tiedekunnalta ja vertaisneuvojilta heidän valittaessa koulutustaan. Joten jos haluat paljon joustavuutta tutkintosuunnitelmasi, Brown voisi olla sopiva sinulle.

Georgian osavaltion yliopisto

 • Sijainti: Atlanta, GA
 • Pääsymaksu: 71%

Georgia State University (GSU) on julkinen yliopisto, joka sijaitsee Atlantassa, Georgiassa. GSU on yksi parhaista kouluista päättämättömille pääaineille, koska se käyttää meta-major-mallia puhuimme aiemmin . GSU: ssa tarjotut meta-suuret yritykset ovat STEM (tiede, tekniikka, tekniikka ja matematiikka), liike-elämä, taide ja humanistiset tieteet, politiikka, terveys, koulutus ja yhteiskuntatieteet.

GSU: ssa uudet opiskelijat organisoidaan fuksiopiskelijoiksi valittujen meta-suuryritysten perusteella. Näissä FLC: ssä opiskelijat suorittavat kursseja yhdessä ja solmivat opintokumppanuuksia ikäisensä kanssa, jotka myös päättävät lopullisesta pääaineestaan. Niin, vaikka opiskelijoiden on ilmoitettava meta-pääaine ilmoittautuessaan GSU: hon, heillä on aikaa ja joustavuutta lopullisen pääaineen valinnassa (ja takuu siitä, että heidän varhainen työselostus lasketaan tutkintoonsa).

Koillis-yliopisto

 • Sijainti: Boston, MA
 • Pääsymäärä: 19%

Mielestämme Koillis-yliopisto on erinomainen koulu päättämättömille päämiehille, koska se tarjoaa nimenomaan pimeiden opiskelijoiden ohjaamiseen ja ohjaamiseen tarkoitetun ohjelman, jonka nimi on Tutki-ohjelma.

Northeastern's Explore -ohjelma valmistaa opiskelijoita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä akateemisesta urapolusta valmistautuessaan pääaineen valintaan. Tutki-ohjelmassa päättämättömät opiskelijat voivat käydä erilaisia ​​kursseja eri opintoaloilla, olla yhteydessä akateemisiin neuvonantajiin ja vertais mentoreihin, osallistua tutkimustapahtumiin verkostoitua alumnien kanssa ja käydä erityinen ensimmäisen vuoden seminaarikurssi pimeiden opiskelijoiden kanssa.

Toisin sanoen Northeastern tarjoaa päättämättömille opiskelijoille jäsennellyn, tukevan ympäristön, joka auttaa heitä valitsemaan pääaineensa!

elin-riisi-yliopisto

Jos luulet mentorin auttavan sinua valitsemaan pääaineen, Rice's Residential Peer Academic Advisors -ohjelma saattaa olla hyvä sinulle! (Anatol Stefanowitsch / Wikimedia )

Riisin yliopisto

 • Sijainti: Houston, TX
 • Pääsymaksu: 11%

Rice on loistava korkeakoulu päättämättömille pääaineille, koska se antaa opiskelijoille mahdollisuuden viivästyttää pääaineen ilmoittamista toisen vuodensa loppuun asti, ja se tarjoaa laadukasta mentorointia päättämättömille opiskelijoille heidän ensimmäisen vuoden aikana Ricessä .

Opiskelijoiden ensimmäisen vuoden aikana Ricessä he ovat kannustettiin luottamaan vertaisneuvojiin oppimaan eri päämiehistä. Asuinympäristön vertaisopettajat (PAA) Ohjelma koostuu opiskelijoista, ja neuvonantajat toimivat tutuina ja lähestyttävinä kontakteina päättämättömille opiskelijoille. PAA: t sponsoroivat myös tapahtumia koko fuksi vuoden ajan auttaakseen opiskelijoita tutkimaan akateemisia kiinnostuksen kohteitaan. Erityisiä pääneuvonantajia on myös käytettävissä päättämättömille opiskelijoille, jotka haluavat keskustella asiantuntijan kanssa eri pääaineista ennen opintoalasta päättämistä.

Jos olet huolissasi jäämisestä pimeänä opiskelijana, Rice PAA -ohjelma voi varmistaa, että olet osa yhteisöä ja saat silti tarvitsemasi ohjauksen ja tuen.

Chicagon yliopisto

 • Sijainti: Chicago, IL
 • Pääsymaksu: 7%

Chicagon yliopisto tekee luettelon hyvistä kouluista päättämättömille pääaineille, koska se ei salli opiskelijoiden ilmoittaa pääaineita yliopistohakemuksestaan , joten kaikki tulevat ilmoituksetta! Koulu myös ei vaadi opiskelijoita ilmoittamaan pääaineen vasta yliopiston kolmannen vuoden kevätlukukaudelle.

Vaikka se saattaa tuntua pääaineen julistamisen lykkääminen yliopiston kolmanteen vuoteen voi johtaa ajanhukkaan ja tarpeettomiin opintopisteisiin, UChicago suojaa itse asiassa sitä perusopetussuunnitelmallaan. Kaikki opiskelijat suorittavat perusopetussuunnitelman kursseja kolmen ensimmäisen kouluvuoden aikana, ja ne tarjoavat paljon joustavuutta kurssien valinnassa ja perusvaatimusten täyttämisessä. Perusopetussuunnitelma on erityisesti suunniteltu siten, että kaikki opiskelijan suorittamat ydinkurssit soveltuvat lopulta valitsemaansa pääaineeseen UChicagossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos opiskelijat viivästyttävät pääaineen ilmoittamista kolmanteen yliopistovuoteensa, kaikki heidän ydinopintopisteensä lasketaan edelleen tutkintoonsa.

Washingtonin yliopisto

 • Sijainti: Seattle, WA
 • Pääsymaksu: 49%

Washingtonin yliopisto teki valintamme hyvistä korkeakouluista päättämättömille suurille yrityksille, koska se tarjoaa tonnia suuria yrityksiä ja opiskelijaorganisaatioita . Nämä resurssit voivat auttaa päättämättömiä opiskelijoita yhdistymään kampusyhteisöönsä ja tutkia useita vaihtoehtoja ennen kuin päätät pääaineelle.

UW: llä on paljon tarjottavaa päättämättömille opiskelijoille sekä luokan ulkopuolella että sisällä. UW: lla on yli 800 opiskelijaorganisaatiota, joista monet keskittyvät kokemusten hankkimiseen eri tutkimusaloilla. Opiskelijat, jotka haluavat hakea korkeakouluihin, joissa on paljon pääaineita, voivat löytää etsimänsä myös UW: n laajasta tarjonnasta, joka koostuu yli 200 pääaineesta.

Päättämättömät opiskelijat voivat tutustua näihin pääaineisiin yleiskoulutuskurssien ja valittavien avulla. Yksi asia UW: sta on kuitenkin se, että heidän tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan päätoimistonsa on rajallinen kapasiteetti, joten nämä kaksi suurta yhtiötä vaativat erityisen hakemuksen, kun opiskelijat hakevat pääsyä UW: lle.

kehon vihjeitä ja temppuja

3 vinkkiä koulun valitsemiseksi päättämättömäksi opiskelijaksi

Saattaa tuntua siltä, ​​että koulun valitseminen päättämättömänä opiskelijana on vaikeaa, voit tehdä prosessin helpottamiseksi kolme asiaa.

Vinkki 1: Vietä aikaa ajatellessasi tulevaisuutta

Joo, tiedämme - jos tietäisit mitä haluat tehdä, et olisi pimeä! Mutta pyydämme sinua vetäytymään taaksepäin ja miettimään enemmän kokonaisuutta kuin mitä haluat tehdä työnä.

Haluatko esimerkiksi asua suuressa kaupungissa tai pienessä kaupungissa? Se voi muuttaa käytettävissäsi olevia urakenttiä. Toinen kysymys, jonka voit kysyä itseltäsi, haluatko työskennellä toimistossa vai haluatko olla ulkona luonnossa. Tietäessäsi vastauksen tällaisiin kysymyksiin, saat yleisen käsityksen siitä, mikä sinulle on tärkeää.

Lisäetuna nämä vastaukset voivat myös auttaa sinua valitsemaan koulun kaventamalla valintojasi. Jos et ole suurkaupungin ihminen, löydät todennäköisesti valtavan kampuksen (kuten esimerkiksi USC: n) melko ylivoimaiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit alkaa tarkastella pienempiä kouluja, jotka tarjoavat sinulle joustavuutta pimeänä opiskelijana. Ja jos haluat uran ulkona, voit aloittaa kouluvalintojen kaventamisen yliopistoille, joilla on erinomaisia ​​maatalous- ja ympäristöohjelmia (mm.)!

Vinkki 2: Tutkimus, tutkimus, tutkimus

Valitettavasti kaksi koulua ei kohtele päättämättömiä opiskelijoita samanlaisesti. Ne kaikki tarjoavat erilaisia ​​ohjelmia ja mahdollisuuksia , joten sinun on tarkasteltava yksittäisiä kouluja saadaksesi käsityksen siitä, mitä ne tarjoavat sinulle pääaineen valinnassa.

Paras paikka etsiä tietoa on kunkin yliopiston pääsyosasto. Vaikka pimeitä opiskelijaresursseja ei välttämättä ole lueteltu pääsisivustolla, voit soittaa neuvonantajalle saadaksesi laihaa sinulle mahdollisesti tarjolla olevista palveluista ja tuesta. He voivat yhdistää sinut muihin toimistoihin ja organisaatioihin, jotka antavat sinulle käsityksen siitä, millainen kokemuksesi päättämättömänä opiskelijana voi olla kyseisessä yliopistossa.

Vinkki 3: Tiedä mitä tarvitset tukea

Ota ennen yliopistoluettelosi laatimista jonkin aikaa selvittääksesi, millaista tukea haluat. Oletko sellainen henkilö, joka haluaa selvittää asiat itse? Silloin koulut, jotka antavat sinun tutkia itse itsesi valinnaisilla luokilla, saattavat toimia parhaiten sinulle. Jos pidät rakenteesta, sinun tulee etsiä kouluja, joissa on tiettyjä luokkia ja ohjelmia päättämättömille opiskelijoille.

Menestyksen tarvitseman ymmärtäminen auttaa sinua valitsemaan koulun resursseilla ja ohjelmilla, jotka sopivat persoonallisuuteesi.

body-whats-next-arrow-yellow-ground-confused

Mitä seuraavaksi?

Etkö ole varma, onko päättämättömyys sinulle oikea valinta? Ei se mitään! Opi lisää siitä, mikä pääaine on voi auttaa sinua tekemään päätöksen.

Osa yliopistoon hakemisesta sisältää luettelon kouluista, joihin haetaan. Voimme auttaa sinua kaventamaan kouluvalintojasi niin, että haet vain yliopistoihin, jotka sopivat sinulle.

Tietysti, pääsy yliopistoon tarkoittaa myös maksaa yliopistoon. Tutustu taloudellisen tuen mahdollisuuksiin täältä. (Voimme myös opettaa sinua löytämään apurahamahdollisuudet !)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA