57 hauskaa luovaa kirjoittamista lapsille

body_writerkid

Koska monet lapset oppivat kotoa Covid-19: n ansiosta, opiskelijoille helposti järjestettävät koulutustoiminnot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Kirjoittaminen auttaa parantamaan opiskelijoiden luovuutta, viestintätaitoja ja keskittymiskykyä muun muassa.

Olitpa opettaja, vanhempi nyt kotikoulutuksessa tai opiskelija, joka etsii jotain uutta ja mielenkiintoista kirjoittaa, nämä kirjoituskehotteet ovat sinulle. Olemme keränneet 57 kirjoituskehotetta kaiken ikäisille opiskelijoille peruskoulusta lukioon. Tässä artikkelissa on kirjoituskysymyksiä, jotka houkuttelevat kaikkia oppilaita, tarinoiden tarinankirjoituksista keskusteluun koulujen parantamisesta.Vinkkejä näiden kirjoituskehotteiden käyttämiseen

Mikä on paras tapa käyttää näitä luovia kirjoituskehotteita lapsille? Se riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien opiskelijan ikä, nykyinen koulurakenne sekä omat kiinnostuksen kohteet ja kyvyt. Tässä on joitain ehdotuksia:

  • Käytä päivittäisenä kirjoituskehotteena. Voit määrittää yhden näistä kehotteista koulupäivän alussa tai lopussa, jotta voit valmistautua loppupäivään tai rentoutua koulutyön jälkeen.

  • Määritä hiljainen tila kirjoittaa. Monilla ihmisillä on tarpeeksi vaikea kirjoittaa ilman häiriötekijöitä, ja voi olla melkein mahdotonta vastata huomaavaisesti kehotteeseen, jos televisio on päällä, ihmiset puhuvat jne. Häiriötön tila voi auttaa opiskelijaasi keskittymään työhön käsillä ja tuottaa parhaan kirjoituksensa.

  • Ehdota arvioitu kirjoituksen pituus. Suurin osa näistä päiväkirjojen kehotuksista on suunniteltu vastaamaan joko lyhyesti tai paljon syvällisemmin. Antamalla useita sanoja / sivuja tavoiteltavaksi annat opiskelijalle paremman käsityksen siitä, kuinka yksityiskohtaisen heidän vastauksensa tulisi olla.

  • Harkitse, että opiskelijat kirjoittavat vastauksensa käsin. Käsin kirjoittaminen voi auttaa oppilaita harkitsemaan vastauksiaan paremmin, koska he kirjoittavat yleensä hitaammin kuin pystyvät kirjoittamaan. Se voi myös auttaa opiskelijoita parantamaan käsialaa.

body_planouttimetowrite

57 hauskaa kirjoituspyyntöä lapsille

Alla on yli 50 lapsille suunnattua lehden aihetta, jotka on jaettu kolmeen luokkaan: kertomuksen kirjoittamisen kehotteet, kaunokirjallisuuden / luovien kirjoitusten kehotteet ja argumentatiiviset kirjoituskehotteet lapsille.

Kertomuksen kirjoittamisen kehotukset lapsille

# 1: Mikä on suosikkiloma tai lomaperinne?

# 2: Jos voisit palata ajassa taaksepäin yhden päivän, minkä ajanjakson valitsisit?

# 3: Jos voisit oppia yhden asian tulevaisuudestasi, mikä se olisi? Tai jos et halua tietää mitään, miksi tekisit tämän valinnan?

# 4: Teeskentele, että kirjoitat omaelämäkertaa ja sinun on luotava sisällysluettelo. Mitä nimeäisit jokaisen luvun?

# 5: Mikä on aikaisin muistosi? Kirjoita kaikki yksityiskohdat, jotka muistat siitä.

# 6: Jos sinulla olisi valta muuttaa yhtä asiaa koulussa, mitä muuttaisit ja miksi?

# 7: Kuvaile kolme tavoitetta, jotka sinulla on itsellesi.

# 8: Kuvittele, että luot unelmaravintolasi. Minkälaista ruokaa tarjoaisit, miltä ruokalista näyttäisi ja miten ravintola sisustettaisiin?

# 9: Jos voisit rakentaa unelmiesi talosi, miltä se näyttäisi? Mitä huoneita sillä olisi? Millainen piha olisi?

# 10: Mikä on rohkein asia, jonka olet tehnyt elämässäsi? Miksi teit tekemäsi valinnan? Miltä sinusta tuntui tilanteen aikana ja sen jälkeen?

#yksitoista: Mikä on hauskinta mitä olet koskaan nähnyt?

# 12: Mikä on unelmatyösi?

# 13: Mikä on yksi asia, jossa olet todella hyvä?

# 14: Teeskentele olevasi ammattimainen arvostelija ja kirjoita arvostelu äskettäin lukemastasi kirjasta tai äskettäin katsomastasi TV-ohjelmasta / elokuvasta. Kuinka monta tähteä annat sille? Mitä pidit siitä ja mitä et?

#viisitoista: Kirjoita ajasta, jolloin teit jotain ystävällistä jollekin muulle. Mitä teit, miltä se sai sinut tuntemaan ja miten se sai sinut tuntemaan sinut auttamaan?

# 16: Kuvittele elämäsi kymmenessä vuodessa. Minkä luulet olevasi? Mitä aiot tehdä?

# 17: Kirjoita hulluin unelma, mitä olet koskaan nähnyt.

# 18: Miltä täydellinen viikonloppusi näyttäisi? Mitä tekisit? Kenen näkisit? Mitä syöt?

# 19: Pidätkö nimestäsi? Jos on, niin miksi? Jos ei, mihin muuttaisit sen?

#kaksikymmentä: Tee luettelo suosikkiharrastuksistasi jokaiselle vuodelle.

#kaksikymmentäyksi: Kirjoita vähiten suosikki askareesi. Mitä et pidä siitä? Mitä keksisit helpottamaan askareita?

# 22: Mitä kolme neuvoa antaisit nuoremmalle itsellesi?

# 2: 3: Jos voisit olla kuuluisa mistä tahansa, mikä se olisi?

# 24: Jos voisit luoda uuden lain, mikä se olisi? Luuletko, että sitä olisi vaikea valvoa?

# 25: Kirjoita ajasta, jonka luulet yhden vanhempasi tai molemmat vanhempasi tekevän virheen. Mitä he tekivät, ja mitä heidän olisi pitänyt tehdä? Ovatko he myöntäneet virheensä?

# 26: Kuinka paras ystäväsi kuvailisi sinua? Kuinka kuvailisit parasta ystävääsi? (Voit myös pyytää ystäväsi tekemään tämän kehotuksen ja lukemaan toistensa vastaukset.)

vartalo-ystävät-2

Kaunokirjallisuus ja luova kirjoittaminen lapsille

# 27: Kirjoita tarina hahmosta, joka ratsastaa sukellusveneellä meren alla. Millaisia ​​asioita luulet heidän näkevän siellä? Pelkääisivätkö he vai innostuisivatko he?

# 28: Kirjoita uusi luku suosikkikirjaasi tai uusi kohtaus suosikkielokuvallesi. Mitkä hahmot olisivat siellä, ja mitä he tekisivät?

# 29: Keksi uusi lemmikki. Miltä se näyttäisi ja mitä sinä kutsuisit? Mitä se syö, ja miten sinä huolehdit siitä?

# 30: Aloita tarina lyriikalla kappaleesta.

# 31: Valitse jotain lähellä (lelu, lemmikki, kukka jne.) Ja kirjoita a haiku siitä. Bonuspisteitä, jos se riimii!

# 32: Kirjoita tarina hahmosta, joka eksyy metsään ja löytää siellä salaperäisen henkilön.

# 33: Kirjoita oma typerä Internet-tietokilpailu.

# 3. 4: Valitse esine talossa ja kuvaile sitä niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista sanomatta mikä se on. Pyydä sitten vanhempaa tai sisarusta arvata, mitä kuvasit.

# 35: Kirjoita pelottava tarina, joka sisältää: pelottavan kurpitsa-laastarin, valkosipulia pelkäävän vampyyrin ja mustan kissan.

# 36: Katsooko jotkut ihmiset ikkunastasi. Kirjoita tarina käyttämällä yhtä tai useampaa niistä hahmoina. Suunnittele takahistorioita ja kuvittele, mitä he tekevät.

# 37: Kirjoita tarina siitä, miltä luulet vanhempiesi olevan nuorempia.

# 38: Hahmosi selviää haaksirikosta ja pesee salaperäisellä saarella. Mitä saarella on ja miten hän pääsee takaisin kotiin?

# 39: Kuvittele, että voit valita minkä tahansa eläimen päiväksi. Minkä eläimen valitsisit? Mitä sinä tekisit?

# 40: Kirjoita runo suosikkikausi.

# 41: Kuvittele, että sinut on valittu ensimmäiselle tehtävälle Marsille. Mitä tuisit mukaasi, ja miltä luulet planeetan tutkimisen olevan?

# 42: Kirjoita sympaattinen tarina 'pahan miehen' näkökulmasta. (Ajattele murtuneita satuja Paha tai Kolmen sian todellinen tarina! , vaikka tarinan ei tarvitse olla satu.)

# 43: Kuvittele, että lemmikkisi saa päivän vaeltaa ilmaiseksi ennen kuin palaa kotiin. Minne se menisi ja mitä se näkisi?

# 44: Jos voisit syödä illallista minkä tahansa kolmen ihmisen kanssa (todellinen tai kuvitteellinen), kenen valitsisit ja mistä puhuisit? Mitä syöt?

#Neljä viisi: Katso valokuvia, piirustuksia ja maalauksia. Valitse yksi ja kirjoita siitä tarina kuvittelemalla missä se on ja millaisia ​​ihmisiä / asioita siellä on.

# 46: Kuvittele, että muukalaiset laskeutuivat maan päälle. Miltä he näyttävät ja miten he toimisivat? Olisivatko he ystävällisiä vai eivät?

body_pugalien

Väitteellisiä kirjoituspyyntöjä lapsille

# 47: Onko olemassa vaaroja siitä, että nuoret viettävät liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa?

# 48: Auttaako kotitehtävät todella oppilaita oppimaan?

# 49: Pitäisikö tänä vuonna verkkokoulutusta tekevien opiskelijoiden saada kirjainpistemäärät, hylätäänkö vai hylätäänkö vai ei?

kuinka monta nollaa miljardilla on

#viisikymmentä: Missä iässä lasten tulisi saada oma matkapuhelin?

# 51: Mikä on parasta: e-kirjat, äänikirjat tai perinteiset painetut kirjat?

# 52: Mikä on tärkeämpää, liikuntatunnit tai taidekurssit?

# 53: Mikä julkkis on paras roolimalli lapsille? Mikä on pahin?

# 54: Pitäisikö vanhempien tai opettajien voida kieltää tietyt kirjat kouluista?

# 55: Mikä kausi on paras?

# 56: Pitäisikö oppilaiden lausua uskollisuuden sitoumus koulussa?

# 57: Pitäisikö opiskelijoiden käydä koulua ympäri vuoden ja pitää lyhyempiä taukoja koko vuoden ajan yhden pitkän kesäloman sijaan?

vartalo_kesä-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.