57 hauskaa luovaa kirjoittamista lapsille

body_writerkid

Koska monet lapset oppivat kotoa Covid-19: n ansiosta, opiskelijoille helposti järjestettävät koulutustoiminnot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Kirjoittaminen auttaa parantamaan opiskelijoiden luovuutta, viestintätaitoja ja keskittymiskykyä muun muassa.

Olitpa opettaja, vanhempi nyt kotikoulutuksessa tai opiskelija, joka etsii jotain uutta ja mielenkiintoista kirjoittaa, nämä kirjoituskehotteet ovat sinulle. Olemme keränneet 57 kirjoituskehotetta kaiken ikäisille opiskelijoille peruskoulusta lukioon. Tässä artikkelissa on kirjoituskysymyksiä, jotka houkuttelevat kaikkia oppilaita, tarinoiden tarinankirjoituksista keskusteluun koulujen parantamisesta.Vinkkejä näiden kirjoituskehotteiden käyttämiseen

Mikä on paras tapa käyttää näitä luovia kirjoituskehotteita lapsille? Se riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien opiskelijan ikä, nykyinen koulurakenne sekä omat kiinnostuksen kohteet ja kyvyt. Tässä on joitain ehdotuksia:

  • Käytä päivittäisenä kirjoituskehotteena. Voit määrittää yhden näistä kehotteista koulupäivän alussa tai lopussa, jotta voit valmistautua loppupäivään tai rentoutua koulutyön jälkeen.

  • Määritä hiljainen tila kirjoittaa. Monilla ihmisillä on tarpeeksi vaikea kirjoittaa ilman häiriötekijöitä, ja voi olla melkein mahdotonta vastata huomaavaisesti kehotteeseen, jos televisio on päällä, ihmiset puhuvat jne. Häiriötön tila voi auttaa opiskelijaasi keskittymään työhön käsillä ja tuottaa parhaan kirjoituksensa.

  • Ehdota arvioitu kirjoituksen pituus. Suurin osa näistä päiväkirjojen kehotuksista on suunniteltu vastaamaan joko lyhyesti tai paljon syvällisemmin. Antamalla useita sanoja / sivuja tavoiteltavaksi annat opiskelijalle paremman käsityksen siitä, kuinka yksityiskohtaisen heidän vastauksensa tulisi olla.

  • Harkitse, että opiskelijat kirjoittavat vastauksensa käsin. Käsin kirjoittaminen voi auttaa oppilaita harkitsemaan vastauksiaan paremmin, koska he kirjoittavat yleensä hitaammin kuin pystyvät kirjoittamaan. Se voi myös auttaa opiskelijoita parantamaan käsialaa.

body_planouttimetowrite

57 hauskaa kirjoituspyyntöä lapsille

Alla on yli 50 lapsille suunnattua lehden aihetta, jotka on jaettu kolmeen luokkaan: kertomuksen kirjoittamisen kehotteet, kaunokirjallisuuden / luovien kirjoitusten kehotteet ja argumentatiiviset kirjoituskehotteet lapsille.

Kertomuksen kirjoittamisen kehotukset lapsille

# 1: Mikä on suosikkiloma tai lomaperinne?

# 2: Jos voisit palata ajassa taaksepäin yhden päivän, minkä ajanjakson valitsisit?

# 3: Jos voisit oppia yhden asian tulevaisuudestasi, mikä se olisi? Tai jos et halua tietää mitään, miksi tekisit tämän valinnan?

# 4: Teeskentele, että kirjoitat omaelämäkertaa ja sinun on luotava sisällysluettelo. Mitä nimeäisit jokaisen luvun?

# 5: Mikä on aikaisin muistosi? Kirjoita kaikki yksityiskohdat, jotka muistat siitä.

# 6: Jos sinulla olisi valta muuttaa yhtä asiaa koulussa, mitä muuttaisit ja miksi?

# 7: Kuvaile kolme tavoitetta, jotka sinulla on itsellesi.

# 8: Kuvittele, että luot unelmaravintolasi. Minkälaista ruokaa tarjoaisit, miltä ruokalista näyttäisi ja miten ravintola sisustettaisiin?

# 9: Jos voisit rakentaa unelmiesi talosi, miltä se näyttäisi? Mitä huoneita sillä olisi? Millainen piha olisi?

# 10: Mikä on rohkein asia, jonka olet tehnyt elämässäsi? Miksi teit tekemäsi valinnan? Miltä sinusta tuntui tilanteen aikana ja sen jälkeen?

#yksitoista: Mikä on hauskinta mitä olet koskaan nähnyt?

# 12: Mikä on unelmatyösi?

# 13: Mikä on yksi asia, jossa olet todella hyvä?

# 14: Teeskentele olevasi ammattimainen arvostelija ja kirjoita arvostelu äskettäin lukemastasi kirjasta tai äskettäin katsomastasi TV-ohjelmasta / elokuvasta. Kuinka monta tähteä annat sille? Mitä pidit siitä ja mitä et?

#viisitoista: Kirjoita ajasta, jolloin teit jotain ystävällistä jollekin muulle. Mitä teit, miltä se sai sinut tuntemaan ja miten se sai sinut tuntemaan sinut auttamaan?

# 16: Kuvittele elämäsi kymmenessä vuodessa. Minkä luulet olevasi? Mitä aiot tehdä?

# 17: Kirjoita hulluin unelma, mitä olet koskaan nähnyt.

# 18: Miltä täydellinen viikonloppusi näyttäisi? Mitä tekisit? Kenen näkisit? Mitä syöt?

# 19: Pidätkö nimestäsi? Jos on, niin miksi? Jos ei, mihin muuttaisit sen?

#kaksikymmentä: Tee luettelo suosikkiharrastuksistasi jokaiselle vuodelle.

#kaksikymmentäyksi: Kirjoita vähiten suosikki askareesi. Mitä et pidä siitä? Mitä keksisit helpottamaan askareita?

# 22: Mitä kolme neuvoa antaisit nuoremmalle itsellesi?

# 2: 3: Jos voisit olla kuuluisa mistä tahansa, mikä se olisi?

# 24: Jos voisit luoda uuden lain, mikä se olisi? Luuletko, että sitä olisi vaikea valvoa?

# 25: Kirjoita ajasta, jonka luulet yhden vanhempasi tai molemmat vanhempasi tekevän virheen. Mitä he tekivät, ja mitä heidän olisi pitänyt tehdä? Ovatko he myöntäneet virheensä?

# 26: Kuinka paras ystäväsi kuvailisi sinua? Kuinka kuvailisit parasta ystävääsi? (Voit myös pyytää ystäväsi tekemään tämän kehotuksen ja lukemaan toistensa vastaukset.)

vartalo-ystävät-2

Kaunokirjallisuus ja luova kirjoittaminen lapsille

# 27: Kirjoita tarina hahmosta, joka ratsastaa sukellusveneellä meren alla. Millaisia ​​asioita luulet heidän näkevän siellä? Pelkääisivätkö he vai innostuisivatko he?

# 28: Kirjoita uusi luku suosikkikirjaasi tai uusi kohtaus suosikkielokuvallesi. Mitkä hahmot olisivat siellä, ja mitä he tekisivät?

# 29: Keksi uusi lemmikki. Miltä se näyttäisi ja mitä sinä kutsuisit? Mitä se syö, ja miten sinä huolehdit siitä?

# 30: Aloita tarina lyriikalla kappaleesta.

# 31: Valitse jotain lähellä (lelu, lemmikki, kukka jne.) Ja kirjoita a haiku siitä. Bonuspisteitä, jos se riimii!

# 32: Kirjoita tarina hahmosta, joka eksyy metsään ja löytää siellä salaperäisen henkilön.

# 33: Kirjoita oma typerä Internet-tietokilpailu.

# 3. 4: Valitse esine talossa ja kuvaile sitä niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista sanomatta mikä se on. Pyydä sitten vanhempaa tai sisarusta arvata, mitä kuvasit.

# 35: Kirjoita pelottava tarina, joka sisältää: pelottavan kurpitsa-laastarin, valkosipulia pelkäävän vampyyrin ja mustan kissan.

# 36: Katsooko jotkut ihmiset ikkunastasi. Kirjoita tarina käyttämällä yhtä tai useampaa niistä hahmoina. Suunnittele takahistorioita ja kuvittele, mitä he tekevät.

# 37: Kirjoita tarina siitä, miltä luulet vanhempiesi olevan nuorempia.

# 38: Hahmosi selviää haaksirikosta ja pesee salaperäisellä saarella. Mitä saarella on ja miten hän pääsee takaisin kotiin?

# 39: Kuvittele, että voit valita minkä tahansa eläimen päiväksi. Minkä eläimen valitsisit? Mitä sinä tekisit?

# 40: Kirjoita runo suosikkikausi.

# 41: Kuvittele, että sinut on valittu ensimmäiselle tehtävälle Marsille. Mitä tuisit mukaasi, ja miltä luulet planeetan tutkimisen olevan?

# 42: Kirjoita sympaattinen tarina 'pahan miehen' näkökulmasta. (Ajattele murtuneita satuja Paha tai Kolmen sian todellinen tarina! , vaikka tarinan ei tarvitse olla satu.)

# 43: Kuvittele, että lemmikkisi saa päivän vaeltaa ilmaiseksi ennen kuin palaa kotiin. Minne se menisi ja mitä se näkisi?

# 44: Jos voisit syödä illallista minkä tahansa kolmen ihmisen kanssa (todellinen tai kuvitteellinen), kenen valitsisit ja mistä puhuisit? Mitä syöt?

#Neljä viisi: Katso valokuvia, piirustuksia ja maalauksia. Valitse yksi ja kirjoita siitä tarina kuvittelemalla missä se on ja millaisia ​​ihmisiä / asioita siellä on.

# 46: Kuvittele, että muukalaiset laskeutuivat maan päälle. Miltä he näyttävät ja miten he toimisivat? Olisivatko he ystävällisiä vai eivät?

body_pugalien

Väitteellisiä kirjoituspyyntöjä lapsille

# 47: Onko olemassa vaaroja siitä, että nuoret viettävät liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa?

# 48: Auttaako kotitehtävät todella oppilaita oppimaan?

# 49: Pitäisikö tänä vuonna verkkokoulutusta tekevien opiskelijoiden saada kirjainpistemäärät, hylätäänkö vai hylätäänkö vai ei?

kuinka monta nollaa miljardilla on

#viisikymmentä: Missä iässä lasten tulisi saada oma matkapuhelin?

# 51: Mikä on parasta: e-kirjat, äänikirjat tai perinteiset painetut kirjat?

# 52: Mikä on tärkeämpää, liikuntatunnit tai taidekurssit?

# 53: Mikä julkkis on paras roolimalli lapsille? Mikä on pahin?

# 54: Pitäisikö vanhempien tai opettajien voida kieltää tietyt kirjat kouluista?

# 55: Mikä kausi on paras?

# 56: Pitäisikö oppilaiden lausua uskollisuuden sitoumus koulussa?

# 57: Pitäisikö opiskelijoiden käydä koulua ympäri vuoden ja pitää lyhyempiä taukoja koko vuoden ajan yhden pitkän kesäloman sijaan?

vartalo_kesä-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA