53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

feature_orange_notebook_pencil_college_essay_topics

Useimmat Yhdysvaltojen korkeakoulut ja yliopistot vaativat hakijoita toimittamaan vähintään yhden esseen osana hakemustaan. Mutta yrittää selvittää, mitä yliopiston esseeaiheita sinun pitäisi valita, on hankala prosessi. Voisit kirjoittaa niin monia mahdollisia asioita!

Tässä oppaassa käymme läpi tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät mahtavasta korkeakoulujen essee-aiheesta, ja annamme sinulle yli 50 korkeakoulun esseeaihetta, joita voit käyttää omaan lausuntoosi . Lisäksi tarjoamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä korkeakoulujen essee-aiheen muuttamiseksi tähtien yliopistolliseksi esseeksi.

Mitkä ominaisuudet tekevät hyvän yliopiston essee -aiheen?

Riippumatta siitä, mitä kirjoitat henkilökohtaisessa lausunnossasi yliopistolle, on tärkeimpiä ominaisuuksia aina tehdä erottuva yliopiston essee aihe.

# 1: Se on erityinen

Ensinnäkin hyvät korkeakoulujen esseeaiheet ovat erittäin erityinen : sinun tulisi tietää kaikki asiaan liittyvät asiaan liittyvät tosiasiat ja pystyä näkemään, kuinka koko essee muodostuu yhdessä.

Tarkkuus on välttämätöntä, koska se paitsi erottaa esseen muista lausunnoista, myös luo kokemuksen valintaviranomaisille sen realismin, yksityiskohtien ja raakan voiman avulla. Haluat loppujen lopuksi kertoa tarinan, ja spesifisyys on tapa tehdä se. Kukaan ei halua lukea epämääräistä, pehmeää tai tylsää tarinaa-ei edes pääsyvirkamiehiä!

Esimerkiksi hyvä aihe olisi kokemuksesi vapaaehtoistyöstä kissan turvakodissa kesän aikana. Mutta parempi, täsmällisempi korkeakoulujen essee aihe olisi se, kuinka olette syvästi yhteydessä ikääntyneeseen kissaan nimeltä Marty, ja kuinka siteesi häneen sai sinut ymmärtämään, että haluat työskennellä eläinten kanssa tulevaisuudessa.

Muista se aiheesi spesifisyys tekee esseestä ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan . Se on todella avain vahvan lausunnon antamiseen (sanaleikki tarkoitettu)!

# 2: Se näyttää kuka olet

Sen lisäksi, että hyvät korkeakoulujen esseeaiheet ovat erityisiä, ne paljastavat valintaviranomaisille kuka olet: intohimosi ja kiinnostuksen kohteesi, mikä on sinulle tärkeää, parhaat (tai mahdollisesti jopa pahimmat) ominaisuutesi, mikä ajaa sinua ja niin edelleen.

Henkilökohtainen lausunto on kriittinen, koska se antaa kouluille enemmän tietoa siitä, kuka olet ihmisenä ja ei kuka olet opiskelijana arvosanojen ja luokkien suhteen.

Kun keksit todellisen, rehellisen aiheen, jätät unohtumattoman jäljen pääsyvirkamiehille.

# 3: Se on mielekästä sinulle

Parhaimmat korkeakoulujen esseeaiheet ovat aiheita, joilla on syvä merkitys kirjoittajilleen ja jotka ovat todella vaikuttaneet heihin jollakin merkittävällä tavalla.

Ehkä aiot kirjoittaa esimerkiksi ensimmäisestä pelikerrastasi Skyrim selittää, kuinka tämä videopeli paljasti sinulle mahdolliset rajattomat maailmat, joita voisit luoda, mikä edistäisi mielenkiintoa pelisuunnittelussa.

Vaikka aihe vaikuttaisi triviaalilta, on OK käyttää sitä- vain niin kauan kuin voit tehokkaasti mennä yksityiskohtiin siitä, miksi tämä kokemus tai idea vaikutti sinuun niin paljon .

Älä anna periksi kiusaukselle valita aihe, joka kuulostaa vaikuttavalta, mutta jolla ei todellakaan ole mitään syvää merkitystä sinulle. Pääsyvaatijat näkevät tämän heti!

Samoin, älä yritä liioitella jotain tapahtumaa tai kokemusta elämästäsi ellei se kaikki ole sinulle niin tärkeää tai sillä ei ole ollut merkittävää vaikutusta itsetuntoon.

# 4: Se on ainutlaatuinen

Ainutlaatuiset korkeakoulujen essee-aiheet ovat myös tyypillisimmin mieleenpainuvia, ja jos jotain haluat olla yliopiston hakuprosessin aikana, se on se! Pääsyvirkamiehet joutuvat seulomaan tuhansia hakemuksia, ja essee on yksi ainoista osista, joiden avulla he voivat todella saada käsityksen siitä, kuka olet ja mitä arvostat elämässä.

Jos essesi on vähäpätöinen tai tylsä, se ei jätä paljon vaikutelmaa , ja hakemuksesi todennäköisesti heitetään välittömästi sivulle, jolla on vähän mahdollisuuksia nähdä pääsy.

Mutta jos esseesi aihe on hyvin omaperäinen ja erilainen, ansaitset todennäköisemmin hakemasi toisen halun.

Mitä ainutlaatuisuus tarkoittaa tarkalleen? Monet opiskelijat olettavat, että heidän on valittava erittäin harvinainen tai hullu kokemus, josta puhua esseissään—Mutta sitä ei välttämättä tarkoita sanalla 'ainutlaatuinen'. Hyvät korkeakoulujen esseeaiheet voivat olla epätavallisia ja erilaisia, kyllä, mutta voivat myös olla ainutlaatuinen vie arkisempia tai yhteisiä toimintoja ja kokemuksia .

Oletetaan esimerkiksi, että haluat kirjoittaa esseen ensimmäisestä lumilautailusta. Sen sijaan, että kuvailisit vain yksityiskohtia kokemuksesta ja miltä sinusta tuntui sen aikana, voit rinnastaa tunteesi luovaan ja humoristiseen näkökulmaan itse lumilaudalta. Tai voit verrata ensimmäistä yritystäsi lumilautailuun viimeisimpään kokemukseesi lumilautailukilpailussa. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

# 5: Se vastaa selvästi kysymykseen

Lopuksi, hyvät korkeakoulujen esseeaiheet vastaavat nopeasti ja nopeasti kysymyksiin.

Et ehkä pysty vastaamaan suoraan kehotteeseen tulkitsemalla väärin, mitä se pyytää sinua, tai vastaamalla vain osaan siitä (esim. Vastaamalla vain yhteen kolmesta kysymyksestä).

Siksi, varmista, että sinulla on aikaa keksimään essee-aihe, joka on suora vastaus joka kysymys nopeasti .

Ota tämä koalitiohakemus nopeasti:

Mikä on vaikeinta teini-ikäisenä? Mikä on paras osa? Mitä neuvoja antaisit nuoremmalle sisarukselle tai ystävälle (olettaen, että he kuuntelevat sinua)?

Tätä kehotusta varten sinun on vastattava kaikkiin kolmeen kysymykseen (vaikka onkin hienoa keskittyä enemmän yhteen tai kahteen niistä) kirjoittaa houkutteleva ja sopiva essee.

Siksi suosittelemme esseekehotteen lukemista ja lukemista uudelleen ; sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä se pyytää sinua tekemään, hyvissä ajoin ennen kuin aloitat mahdollisten yliopistosovellusten esseen aiheiden ideoinnin.

body_girl_thinking_bubble_idea

53 College Essay -aiheita aivojesi liikkeelle saamiseksi

Tässä osassa annamme sinulle luettelon 53 esimerkistä yliopiston esseiden aiheista. Käytä näitä aloituspisteinä auttaaksesi aloittamaan korkeakouluessesi ja varmistaaksesi, että olet etsimässä asiaankuuluvaa ja tehokasta aihetta.

Kaikki alla olevat yliopistosovellusten esseiden aiheet on luokiteltu esseekehotustyypin mukaan. Olemme tunnistaneet kuusi yleistä esseekehotetta:

 • Miksi tämä korkeakoulu?
 • Muutos ja henkilökohtainen kasvu
 • Intohimot, kiinnostuksen kohteet ja tavoitteet
 • Haasteen voittaminen
 • Monimuotoisuus ja yhteisö
 • Ongelman ratkaiseminen

Huomaa, että nämä kehotetyypit voivat olla päällekkäisiä, joten sinun ei tarvitse välttämättä rajoittaa vain yhtä korkeakoulujen esseeaihetta yhdessä henkilökohtaisessa lausunnossa.

Miksi tämä korkeakoulu?

 • Kuinka tietty pääaine tai ohjelma auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tai ammatilliset tavoitteet
 • Ikimuistoinen ja positiivinen vuorovaikutus koulun professorin tai opiskelijan kanssa
 • Jotain hyvää, joka tapahtui sinulle käydessään kampuksella tai kampuskierroksella
 • Tietty luokka, jonka haluat käydä, tai tietty professori, jonka kanssa olet innostunut työskentelemään
 • Jotkut kampuksella olevat välineet tai tilat, joita odotat innolla
 • Suunnitelmasi aloittaa klubi koulussa, mahdollisesti lisätä tietoisuutta tärkeästä asiasta
 • Opiskelu ulkomailla tai muu ainutlaatuinen ohjelma, johon et voi odottaa osallistumistasi
 • Kuinka ja missä aiot tehdä vapaaehtoistyötä koulun ympäristössä

Muutos ja henkilökohtainen kasvu

 • Uskomaton opettaja, jonka kanssa opiskelet, ja heidän myönteiset vaikutuksensa sinuun
 • Kuinka menit siitä, että pidit jostakin, kuten tietystä elokuvan tähdestä tai TV-ohjelmasta, et pidä siitä lainkaan (tai päinvastoin)
 • Kuinka sinun tai jonkun muun (muutos) sosioekonominen asema sai sinut tietoisemmaksi köyhyydestä
 • Kerran joku sanoi sinulle jotain, joka sai sinut ymmärtämään, että olet väärässä
 • Kuinka mielipiteesi kiistanalaisesta aiheesta, kuten homoavioliitto tai DACA, on muuttunut ajan myötä
 • Dokumentti, joka sai sinut tietämään tietyn sosiaalisen, taloudellisen tai poliittisen kysymyksen maassa tai maailmassa
 • Neuvo, jonka annat nuoremmalle itsellesi ystävyydestä, motivaatiosta, koulusta jne.
 • Vaiheet, jotka otit potkaistaksesi huonoa tai itsesabotoivaa tapaa
 • Yhdistelmä ensimmäisestä ja viimeisimmästä kerrasta, kun teit jotain, kuten tanssia lavalla

Intohimot, kiinnostuksen kohteet ja tavoitteet

 • Kirja, jonka olet lukenut arvostavansi rakkautesi kirjallisuuteen ja / tai kirjoittamiseen
 • Koulutehtävä tai projekti, joka esitteli sinut valitsemallesi pääaineelle
 • Välähdys jokapäiväisestä rutiinistasi ja siitä, miten suurin harrastuksesi tai kiinnostuksesi sopii siihen
 • Ura ja (positiivinen) vaikutus, jonka kuvittelet itsellesi olevan korkeakoulututkinnon suorittanut
 • Opettaja tai mentori, joka kannusti sinua etsimään tiettyä kiinnostusta, joka sinulla oli
 • Kuinka paljon liikkuminen auttoi sinua kehittämään rakkautta kansainväliseen vaihtoon tai kielten oppimiseen
 • Erityinen taito tai kyky, joka sinulla on ollut nuoruudestasi lähtien ja joka liittyy jollakin tavalla valitsemaasi pääaineeseen, kuten rakennusten suunnittelu LEGO-tiilillä
 • Missä näet itsesi 10 tai 20 vuoden kuluttua
 • Intohimollesi tähän mennessä suurin saavutuksesi (esim. Voittanut kultamitalin keksinnöstäsi kansallisessa tiedekilpailussa)

Haasteen voittaminen

 • Kerran menetit pelin tai kilpailun, joka oli sinulle todella tärkeä
 • Kuinka käsittelet jonkun läheisen menetystä tai kuolemaa
 • Kerran teit huonosti luokassa, jonka odotit menestyvän hyvin
 • Kuinka uuteen kouluun siirtyminen vaikutti itsetuntoosi ja sosiaaliseen elämään
 • Krooninen sairaus, jonka kanssa taistelit tai taistelet edelleen
 • Parantumisprosessisi sen jälkeen, kun sydämesi on murtunut ensimmäisen kerran
 • Aika, jolloin luolasit vertaispaineen ja tekemiesi vaiheiden alla, jotta se ei toistu
 • Kuinka melkein luopuit vieraan kielen oppimisesta, mutta pidit siitä kiinni
 • Miksi päätit tulla kasvissyöjäksi tai vegaaniksi ja miten navigoit lihaa syövän perheen kanssa
 • Mitä teit voittaaksesi tietyn ahdistuksen tai fobian (esim. Näyttämöpelko)
 • Historia epäonnistuneesta kokeilusta, jonka teit uudestaan ​​ja uudestaan, ja kuinka löysit lopulta tavan saada se toimimaan onnistuneesti

Monimuotoisuus ja yhteisö

 • Joku yhteisösi sisällä, jota haluat jäljitellä
 • Perheperinne, josta olit aiemmin hämmentynyt, mutta josta olet nyt ylpeä
 • Kokemuksesi englannin oppimisesta muuttaessasi Yhdysvaltoihin
 • LGBTQ + -yhteisön läheinen ystävä, joka tuki sinua, kun tulit ulos
 • Aika, jolloin sinua syrjittiin, miten reagoit ja mitä tekisit toisin, jos kohtaat saman tilanteen uudelleen
 • Kuinka navigoit identiteettissäsi monirotuisena, monietnisenä ja / tai monikielisenä henkilönä
 • Hanke tai vapaaehtoistyö, jonka johdit auttamaan tai parantamaan yhteisöäsi
 • Erityinen julkkis tai roolimalli, joka inspiroi sinua tulemaan LGBTQ + -elokuvaksi
 • Suurin haasteesi (ja kuinka aiot puuttua siihen) naisena miehillä dominoidulla kentällä
 • Kuinka käytit syrjimään omaa yhteisöäsi ja mikä sai sinut muuttamaan mieltäsi ja lopulta ylpeä siitä, kuka olet ja / tai mistä tulet

Ongelman ratkaiseminen

 • Ohjelma, jonka toteutit koulussasi vastauksena tunnettuun ongelmaan, kuten kierrätysastioiden puuttumiseen kahvilassa
 • Aika, jolloin astut sisään välittämään riitaa tai taistelemaan kahden ihmisen välillä
 • Sovellus tai muu työkalu, jonka olet kehittänyt helpottamaan ihmisten elämää jollain tavalla
 • Aikana ehdotit ratkaisua, joka toimi ongelmana koulussa, harjoittelussa tai osa-aikatyössä
 • Vaiheet, jotka teit verkkosivuston tai ohjelman koodauksen virheiden tunnistamiseksi ja korjaamiseksi
 • Tärkeä sosiaalinen tai poliittinen asia, jonka korjaat, jos sinulla on keinot

body_boy_writing_notebook_ideas

Kuinka rakentaa korkeakouluessee 6 helpossa vaiheessa

Kun olet päättänyt haluamasi korkeakoulun essee-aiheen, on aika solkiutua ja aloittaa esseen täsmentäminen. Nämä kuusi vaihetta auttavat sinua muuttamaan yksinkertaisen yliopiston esseen aiheen täysimittaiseksi henkilökohtaiseksi lausunnoksi.

Vaihe 1: Kirjoita kaikki yksityiskohdat muistiin

Kun olet valinnut yleisen aiheen kirjoitettavaksi, poista paperi ja ryhdy työskentelemään luodaan luettelo kaikista keskeisistä tiedoista, jotka voit sisällyttää esseeisi . Nämä voivat olla esimerkiksi seuraavia:

 • Tunteet, jotka tunsit tuolloin
 • Nimet, paikat ja / tai numerot
 • Dialogi, tai mitä sinä tai joku muu sanoit
 • Tietty anekdootti, esimerkki tai kokemus
 • Kuvaukset siitä, miltä asiat näyttivät, tuntuivat tai näyttivät

Jos pystyt keksimään vain muutamia yksityiskohtia, on luultavasti parasta tarkistaa yllä oleva luettelo yliopiston esseiden aiheista ja valita toinen, johon voit kirjoittaa laajemmin.

kuinka tehdä johdantokappale

Hyvät korkeakoulujen esseeaiheet ovat tyypillisesti niitä,

 • Muistat hyvin (joten mitään, mitä tapahtui, kun olit todella nuori)
 • Olet innostunut kirjoittamaan
 • Et ole hämmentynyt tai mukava jakaa muiden kanssa
 • Uskot erottavan sinut positiivisesti muista hakijoista

Vaihe 2: Selvitä keskittymisesi ja lähestymistapasi

Kun olet määrittänyt kaikki tärkeimmät yksityiskohdat, aloita selvittää, miten voit järjestää ne järkevällä ja tehokkaimmalla tavalla.

Tässä on tärkeää tarkentaa tarkennustasi: sinun ei tarvitse (ja ei pidä!) Keskustella matkan kaikista yksityiskohdista vieraillaksesi Indonesian perheessä 16-vuotiaana. Pikemminkin, nollaa tietty anekdootti tai kokemus ja selitä miksi ja miten se vaikutti sinuun.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa useita kokemuksia kutomalla ne yhdessä selkeän, merkityksellisen teeman tai konseptin kanssa , kuten kuinka matematiikan opettajasi auttoi sinua voittamaan kamppailusi geometrian kanssa koko lukuvuoden aikana. Tässä tapauksessa voit mainita muutaman tietyn ajan, jolloin hän opetti sinua ja tuki sinua vahvimmin opinnoissa.

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa lähestyä korkeakouluesi esseitä, joten pelaa ympäri ja katso, mitkä lähestymistavat saattavat toimia valitsemallasi aiheesta.

Jos olet todella epävarma siitä, miten lähestyä esseesi, mieti, mikä osa aiheestasi oli tai on sinulle mielekkäin ja mieleenpainuvin, ja mene sieltä.

Vaihe 3: Rakenna kertomus

Yliopistollisen esseesi avulla lopullinen tavoite on kerro pakottava tarina , ja tätä varten sinulla on oltava helposti seurattava rakenne, jonka alku, keski ja loppu ovat:
 • Alku: Älä vain valuta paljon taustatietoja täällä - haluat kiinnittää lukijasi, joten yritä aloita keskellä toimintaa , kuten mielekkäällä keskustelulla tai vahvalla tunteella, jonka tunsit. Se voi myös olla yksi anekdootti, jos aiot keskittää essesi tietyn teeman tai idean ympärille.
 • Keskellä:Tässä voit alkaa selvittää, mitä olet perustanut avauksessa. Anna lisätietoja kokemuksesta (jos yksi anekdootti) tai syvennä eri aikoja, jolloin teemasi tai ideasi tuli sinulle tärkeimmäksi. Laita lukija kenkiin kuvien ja aistien yksityiskohtien avulla.
 • Loppu: On aika koota kaikki yhteen. Lopeta anekdootin tai teeman kuvaaminen, jonka ympärillä essesi keskittyy, ja selitä, miten se liittyy sinuun nyt , mitä olet oppinut tai saanut siitä ja miten se on vaikuttanut tavoitteisiisi.

body_pen_crinkled_up_paper

Vaihe 4: Kirjoita karkea luonnos

Tähän mennessä sinun pitäisi olla kirjoittanut kaikki tärkeimmät yksityiskohdat ja esseen luonnos; Nämä kaksi asiaa helpottavat muistiinpanojesi muuntamista karkeaksi luonnokseksi.

Kirjoitusprosessin tässä vaiheessa älä huoli liikaa sanastosta tai kieliopista ja keskity vain ulos pääsemiseen kaikki ideoitasi niin, että ne muodostavat esseen yleisen muodon . Se on ok, jos olet hieman yli esseen sanarajan-muokkauksen aikana todennäköisesti teet joitain leikkauksia merkityksettömiin ja tehottomiin osiin.

Jos jossakin vaiheessa juutut ja sinulla ei ole aavistustakaan mitä kirjoittaa, palaa vaiheisiin 1-3 nähdäksesi onko tärkeitä yksityiskohtia tai ideoita, joita saatat jättää tekemättä tai joita ei ole käsitelty tarpeeksi, jotta saat yleisen mielipiteesi vastaanottovirkailijoille.

Vaihe 5: Muokkaa, tarkista ja oikoluku

Kun olet saanut karkean luonnoksen, voit aloittaa sen suurten muokkausten tekemisen. Tässä on joitain keskeisiä asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota tässä vaiheessa:
 • Kohdat, jotka ovat liian sanamaisia ​​eivätkä sano mitään tärkeää
 • Epäolennaiset yksityiskohdat, jotka eivät paranna esseesi tai asiaa, jota yrität tehdä
 • Osat, jotka näyttävät vetävän tai jotka tuntuvat uskomattoman tylsiltä tai tarpeettomilta
 • Alueet, jotka ovat epämääräisiä ja epäselviä ja jotka hyötyisivät yksityiskohdista
 • Lauseita tai osioita, jotka on sijoitettu hankalasti ja joita tulisi siirtää
 • Alueet, jotka tuntevat olevansa vakuuttamattomia, epäaitoisia tai liioiteltuja

Aloita kiinnittämään enemmän huomiota sanavalintaan / sanastoon ja kielioppiin myös tällä hetkellä. On täysin normaalia muokata ja tarkistaa korkeakouluessi useita kertoja ennen palautteen pyytämistä, joten jatka työskentelemistä sen kanssa, kunnes tunnet sen olevan melko lähellä lopullista toistoa.

Tämä vaihe vie todennäköisesti pisimmän ajan-vähintään useita viikkoja, ellei kuukausia-Joten ponnistele todella korjata essesi. Kun olet tyytyväinen, tee viimeinen oikoluku varmistaaksesi, että se on teknisesti oikea.

Vaihe 6: Hanki palautetta ja säädä tarvittaessa

Kun olet tarkistanut karkean luonnoksen ja tehnyt siitä melkein lopullisen luonnoksen, anna essesi jollekulle, johon luotat , kuten opettaja tai vanhempi, ja pyydä heitä etsimään siitä tekniset virheet ja antamaan palautetta sen sisällöstä ja yleisestä rakenteesta.

Käytä tätä palautetta viime hetken muutoksiin tai muokkauksiin. Toista tarvittaessa vaiheet 5 ja 6. Haluat olla erityisen varma, että essesi on täydellinen, ennen kuin lähetät sen korkeakouluihin!

Yhteenveto: College Essay -aiheista Great College Essaysiin

Monet erilaiset yliopistosovellusten esseiden aiheet voivat viedä sinut upeaan korkeakouluun. Mutta tämä ei helpota parhaan aiheen valitsemista sinä .

Yleisesti, parhailla korkeakoulujen esseeaiheilla on seuraavat ominaisuudet :

 • Ne ovat tarkkoja
 • Ne osoittavat kuka olet
 • Ne ovat mielekkäitä sinulle
 • Ne ovat ainutlaatuisia
 • He vastaavat selvästi kysymykseen

Jos tarvitset koskaan apua keksimällä ajatus siitä, mitä kirjoitat esseellesi, tutustu vain yllä olevaan luetteloon 53 esimerkistä yliopiston esseiden aiheista, jotta aivomehut virtaavat.

Kun olet valinnut essee-aiheen, Noudata näitä kuutta vaihetta, jotta aihe muuttuu unohtumattomaksi henkilökohtaiseksi lausunnoksi :

 1. Kirjoita kaikki yksityiskohdat muistiin
 2. Selvitä keskittymisesi ja lähestymistapasi
 3. Rakenna kertomus
 4. Kirjoita karkea luonnos
 5. Muokkaa, tarkista ja oikoluku
 6. Hanki palautetta ja säädä tarvittaessa

Ja tämän kanssa toivotan teille onnea yliopiston esseihisi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.