51 parasta teknistä apurahaa

Onko sinulla aivoja ja intohimoa tulla insinööriksi, mutta olet huolissasi koulutuksen kustannuksista? Et ole yksin. Onneksi voit korvata osan näistä kustannuksista hakemalla apurahoja, jotka voivat auttaa sinua maksamaan yliopistosta.

Seuraava luettelo apurahoista osoittaa, että sinulla ei ole mitään pelättävää. Kaiken taustan opiskelijat huomaavat, että siellä on tekninen apuraha, joka voi auttaa tekemään heidän koulutuksestaan ​​edullisemman.Tässä artikkelissa käsitellään monia merkittäviä tekniikan apurahoja sekä muita, joista et ehkä ole vielä kuullut. Lue lisää siitä, mihin insinööritutkintoapurahoihin saatat olla oikeutettu!

Lyhyt esittely tekniikan apurahoista

Tekniikka on yksi suosituimmista päätoimialoista Yhdysvalloissa. Itse asiassa, noin 131937 opiskelijaa sai tutkinnon insinöörialalta vuonna 2018 , ja määrän odotetaan vain kasvavan.

Ei ole yllättävää, että opiskelijat etsivät insinööritutkintoja: insinööritutkinto voi johtaa sinut korkeasti palkattuun työhön valmistumisen jälkeen, mutta se voi myös auttaa asettamaan sinut ja maasi teknisen innovaation eturintamaan. Tämän vuoksi on tarjolla monia teknisiä apurahoja, joita sponsoroivat sekä yksityiset organisaatiot että valtion hallitus.

Tämän luettelon apurahat on tarkoitettu valmistuvien lukiolaisten ja korkeakouluopiskelijoiden . Ne on suunnattu myös ensisijaisesti Yhdysvaltain kansalaisille tai vakituisille asukkaille, ja ne ovat avoinna melkein kaikille akkreditoiduissa ohjelmissa insinööriä opiskeleville opiskelijoille, ja päärajoitukset ovat sijainti ja palkkaluokka.

Olemme jakaneet nämä tekniset apurahat seuraaviin luokkiin:

Yksi nopea huomautus: tarjolla on monia muita tekniikan apurahoja, jotka on suunnattu erityisesti aliedustetuille ryhmille tällä alalla, kuten naisille, vähemmistöille ja kansainvälisille opiskelijoille kuin muutamat tässä luettelossa näkyvät.

Olemme yrittäneet pitää luettelomme mahdollisimman yleisenä, mutta jos kuulut johonkin näistä ryhmistä, muista etsiä muita apurahoja, joihin saatat saada.

Tässä artikkelissa keskitymme luetteloon laajemmista apurahoista, jotka ovat avoimia suuremmalle osalle opiskelijoita. Sellaisenaan, tämä luettelo ei ole kattava . Siellä on satoja suunnittelu- ja STEM-apurahoja! Jos et vieläkään näe luetteloa sinulle sopivasta, älä epätoivo. Yritä etsiä etsimääsi verkossa - on hyvät mahdollisuudet, että se on siellä!

Vinkkejä tämän parhaiden teknisten apurahojen luettelon käyttämiseen

Apurahat on lueteltu aakkosjärjestyksessä. Olemme yrittäneet sisällyttää jokaisen stipendin asiaankuuluvat yksityiskohdat, jotta ne olisivat entistä haettavampia. Käytä yksinkertaisesti näppäimistön ctrl + f-toimintoa ja kirjoita sitten etsimäsi hakutermi.

Oletetaan, että suunnittelet pääaineenasi sähkötekniikkaa ja haluat hakea apurahoja kyseisellä alalla. Jos haet termiä 'sähköinen' painamalla ctrl + f, voit löytää etsimäsi paljon nopeammin.

Olemme myös valinneet joukon apurahoja sekä lukiolaisille että nykyisille opiskelijoille. Jos apuraha on avoin lukiolaisille, se merkitään tähdellä (*). Näin voit kertoa, täyttävätkö vähimmäiskelpoisuusvaatimukset yhdellä silmäyksellä!

Yleiset tekniset apurahat

Nämä apurahat edellyttävät yleensä, että olet pääaineenasi tekniikka tai siihen liittyvä ala, kuten tietotekniikka, mutta he tekevät ei määrätä tietty ala . Niin kauan kuin opiskelet jonkinlaista tekniikkaa, voit hakea!

Kansainvälinen AACE-apuraha

Tämä kustannustekniikkaan ja kustannusten hallintaan keskittyvä apuraha vaihtelee vuosittain, ja enimmäispalkinto on 2 500 dollaria , ja on avoin yhdysvaltalaisille ja ulkomaisille opiskelijoille.

Tukikelpoisten hakijoiden on oltava kokopäiväisiä opiskelijoita akkreditoidussa yliopistossa, heillä on oltava vähintään 3,0 GPA ja pääaineenaan talonrakentaminen, rakentamisen hallinta, liiketalous, määrän kartoitus tai tekniikka.

Apurahaohjelma on väliaikaisesti, mutta se avataan uudelleen tammikuussa 2022 .

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: Maaliskuu 2022

ASCO Engineering -apurahaohjelma

Kaksi 5000 dollarin apurahaa myönnetään tekniikan opiskelijoille perustuvat heidän potentiaaliinsa johtajuuteen ja panos insinööri- ja automaatioalalla, erityisesti nesteiden hallinnan ja virtaustekniikoiden soveltamisessa. Voittajat eivät ole oikeutettuja tuleviin apurahoihin.

mitä syöpä tarkoittaa horoskooppi

Hakuaika ja menettely vaihtuvat vuosittain, joten muista tarkistaa verkkosivustolta uusimmat tiedot.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 1. toukokuuta 2021

ASHRAE-yhteiskunnan apurahaohjelma

Amerikan lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastointisuunnittelijoiden seura (ASHRAE) myöntää useita apurahoja insinööritutkintoja suorittaville opiskelijoille, jotka voivat johtaa työskentelyyn lämmitys-, ilmastointi-, ilmanvaihto- tai jäähdytysalalla .

Kelpoisuus edellyttää, että sinulla on vähintään 3,0 GPA, sinun on oltava luokan 30 parhaan joukossa ja olet ilmoittautunut tai suunnitellut ilmoittautua akkreditoituun suunnitteluohjelmaan. Suosituimmat hakijat suunnittelevat pääsevänsä LVI- ja R-kenttään (vaikka et ole sidoksissa HVAC & R-toimintaan, jos saat stipendin), huippuosaamisen sekä luonteessa että johtamisessa ja taloudellisessa tarpeessa.

Tänä vuonna ASHRAE tarjoaa yli 40 apurahaa. Huomaa, että tietyillä apurahoilla voi olla muita kelpoisuusvaatimuksia , joten muista lukea jokainen kuvaus huolellisesti.

 • Lukion vanhempi apuraha *
  • Takaraja: 1. toukokuuta 2021
  • Myöntää: Neljä yhden vuoden 3000 dollarin apurahaa

 • Suunnittelijan apurahat
  • Takaraja: 1. joulukuuta 2021
  • Myöntää: Useita palkintoja 3000, 5000 tai 10 000 dollaria

 • Yliopistokohtaiset apurahat
  • Takaraja: 1. joulukuuta 2021
  • Myöntää: Useita palkintoja, joiden arvo vaihtelee 3000 dollaria ja 5000 dollaria

 • ASHRAE-yhteiskunnan luvun apurahat
  • Takaraja: 1. joulukuuta 2021
  • Myöntää: 3000 dollaria kukin
  • Tukikelpoisia lukuja ovat ASHRAE Minnesota Chapter, ASHRAE New Jersey Chapter, ASHRAE Central New York Chapter, ASHRAE Houston Chapter ja ASHRAE Ottawa Chapter

 • Alueelliset apurahat
  • Takaraja: 1. joulukuuta 2021
  • Myöntää: Kolme 3000 dollarin palkintoa ja kaksi 5000 dollarin palkintoa
  • Hakijoiden on oltava osa alueita I, III, IV tai VIII
 • Konetekniikan apurahat
  • Takaraja: 1. joulukuuta 2021
  • Myöntää: Viisi palkintoa, jotka vaihtelevat 5000 dollarista 10 000 dollariin

Astronautti-apurahasäätiö

Sinun on oltava pääaineenaan tekniikka, luonnontieteet tai soveltavat tieteet tai matematiikka ja suunniteltava tutkimusta valmistumisen jälkeen, jotta voit saada tämän 15 000 dollarin palkinto , jonka jopa 50 opiskelijaa voittaa vuosittain.

Ihanteellisilla hakijoilla on erinomaiset arvosanat ja he ovat suorittaneet runsaasti laboratoriotyötä ja tutkimusta; heidän tulisi myös osoittaa aloitteellisuutta, luovuutta ja huippuosaamista valitsemallaan alalla. Huomaa, että teet ei heidän on tehtävä uraa astronauttina, jotta he voivat osallistua. Sinun on kuitenkin oltava läsnä yksi näistä 40 osallistuvasta korkeakoulusta .

 • Kelpoisuus: Opiskelija tai korkeakoulu, jonka tiedekunnan jäsenet ovat nimenneet
 • Takaraja: Todennäköisesti 16. maaliskuuta 2021

Ylimääräinen perintöapuraha

Yksi 2500 dollarin palkinto annetaan opiskelijalle, joka tulee hänen nuorempaan vuoteensa. Kelpoisten opiskelijoiden on oltava naisia, Yhdysvaltain asukkaita, NSPE-opiskelijajäseniä ja ilmoittautuneita nelivuotiseen insinööriohjelmaan. Täytetyn hakemuksen ohella opiskelijoiden on toimitettava ansioluettelo, kaksi tiedekunnan suositusta, transkriptio ja lyhyt essee.

 • Kelpoisuus: Nainen college juniori
 • Takaraja: 1. maaliskuuta 2021

BMW / SAE -apuraha *

Tämän vuotuisen apurahan tarjoaa BMW. Sinun on oltava Yhdysvaltojen asukas, jolla on vähintään 3,75 GPA, ja sinulla on oltava SAT- tai ACT-pisteet 90. prosenttipisteessä tai sitä korkeammalla. Sinun on myös suoritettava insinööri- tai luonnontieteiden tutkinto ABET-akkreditoidussa ohjelmassa. Joka vuosi yksi voittaja ansaitsee 1500 dollaria. Palkinto voidaan uusia enintään kolmeksi vuodeksi yhteensä 6000 dollarilla.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Donald ja Barbara Mozley -apuraha *

Jopa seitsemän 5000 dollaria palkintoa vuodessa myönnetään , ja vaikka opiskelijat voivat voittaa tämän palkinnon useammin kuin kerran, joudut hakemaan sitä uudelleen joka vuosi saadaksesi sen. Apuraha on avoin kaikille lukiolaisille ja korkeakoulujen opiskelijoille, jotka harjoittavat tekniikan tutkintoa.

Sinulla pitäisi olla vähintään 3,5 GPA ja vähintään 1220 SAT-pisteet tai ACT-pisteet vähintään 27. Sinun on myös pystyttävä osoittamaan taloudellinen tarve täytetyn FAFSA-lomakkeen kautta ja lähetettävä suosituskirje.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Edward D.Hendrickson / SAE -apuraha *

Yhdelle opiskelijalle myönnetään 5000 dollaria vuodessa , ja palkinto voidaan uusia kolmeksi vuodeksi yhteensä 20 000 dollarin rahoituksella. Jotta voit saada tämän apurahan, sinun on oltava Yhdysvaltain asukas, jolla on vähintään 3,75 GPA- ja SAT- tai ACT-pisteet 90. prosenttipisteessä tai enemmän. Lisäksi sinun on suoritettava insinööri- tai siihen liittyvää luonnontieteiden tutkintoa akkreditoidussa ohjelmassa.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021
Käynnistä eCourse nyt

Fred M. Young Sr./SAE -apuraha *

Tämä apuraha antaa yhdelle opiskelijalle 1000 dollaria vuodessa , joka voidaan uusia enintään kolmeksi vuodeksi (yhteensä 4000 dollaria). Hakijoiden on suoritettava insinööritutkinto akkreditoidussa koulussa ja heillä on oltava vähintään 3,75 GPA ja 90. prosenttipistemäärä tai korkeammat SAT: lla tai ACT: lla.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Maureen L. & Howard N.Blitman, P.E., apuraha *

Tämän palkinnon voittajat saavat 5000 dollaria lukuvuoteen (jaettuna kahteen 2500 dollarin maksuun: yksi syksyllä ja toinen keväällä). Kelpoisuus edellyttää, että olet aliedustetun etnisen vähemmistön (afroamerikkalaisen, latinalaisamerikkalaisen tai alkuperäiskansallisen) jäsen ja osallistut ABET-akkreditoituun insinööriohjelmaan nelivuotisessa yliopistossa.

Hakemuksen täyttämisen lisäksi opiskelijoiden on toimitettava ACT / SAT-testipisteet, lukion transkriptio, ansioluettelo ja kaksi suosituskirjainta.

 • Kelpoisuus: Afrikkalainen amerikkalainen, latinalaisamerikkalainen tai intiaani lukion vanhempi
 • Takaraja: 1. maaliskuuta 2021

SAE International Undergraduate Scholarship *

Tämä apuraha myöntää yhden palkinnon vuodessa. Palkinnon määrä vaihtelee vuosittain. Hakijoiden on oltava Yhdysvaltojen asukkaita, heidän on ilmoittautunut ABET-akkreditoidun yliopiston insinööriohjelmaan, heillä on oltava vähintään 3,5 GPA (3,0 GPA ylemmille luokille) ja SAT-pisteet 1220 tai ACT-pisteet 27. Tarvitaan myös yksi suosituskirje.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Rocky Mountain Coal Mining Institute Engineering / Geology -apuraha

Kahdeksan palkintoa 2750 dollaria (joka voidaan uusia toiseksi vuodeksi) annetaan opiskelijalle, joka asuu laillisesti Arizonassa, Coloradossa, Montanassa, New Mexicossa, Pohjois-Dakotassa, Teksasissa, Utahissa tai Wyomingissa. Sinun on suoritettava insinöörin tutkinto tai kaivostoimintaan liittyvä ala ja oltava kiinnostunut länsimaisesta kivihiilestä urapoluna.

 • Kelpoisuus: Opiskelija toisen vuoden tai nuorempi
 • Takaraja: 1. helmikuuta 2021

SAE / David Hermance Hybrid Technologies -apuraha

Tämä apuraha myöntää yksi 2500 dollaria uusiutumaton palkinto vuosittain ja on saatavana korkeakouluopiskelijoille, jotka suorittavat insinööri- tai siihen liittyvää tutkintoa ABET-akkreditoidussa ohjelmassa. Kaikkien hakijoiden on oltava Yhdysvaltain asukkaita, ja niiden GPA on vähintään 3,5.

 • Kelpoisuus: Opiskelu toisen vuoden opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

SAE / Ford Partnership for Advanced Studies Scholarship *

Yksi 5000 dollarin palkinto jaetaan vuosittain. Lukio-eläkeläiset, joilla on vähintään 3,0 GPA ja SAT- tai ACT-pisteet vähintään 90. prosenttipisteessä, voivat hakea. Sinun tulisi suunnitella kandidaatin tai liitännäisen tutkinnon suorittamista tekniikan tai tekniikan alalla akkreditoidun ohjelman kautta.

Lisäksi sinun on oltava opiskelija Ford Next Generation -oppimisyhteisössä ja / tai Powered by Ford STEAM Academy.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

SAE: n pitkäaikainen jäsen sponsoroi apuraha

Useita 1000 dollarin apurahoja jaetaan vuosittain. ABET-akkreditoidun laitoksen insinööritieteen pääaineopiskelijat ja aktiiviset SAE-jäsenet voivat hakea tätä palkintoa. Palkintopäätökset perustuvat puhtaasti siihen, kuinka paljon tukea olet antanut SAE: lle ja sen ohjelmille.

 • Kelpoisuus: College junior
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Steinman-apuraha

Steinman-apuraha on a 5000 dollarin palkinto myönnetään yhdelle ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneelle. Hakijoiden on oltava Yhdysvaltojen kansalaisia ​​ja heillä on oltava korkea GPA- ja harjoittelukokemus.

Hakemiseen opiskelijoiden on toimitettava täytetty hakulomake, toiminnan jatkaminen ja kokemus, vähintään yksi suosituskirje (enemmän on parempi), transkriptio ja 500 sanan essee eettisyyden merkityksestä tekniikassa.

 • Kelpoisuus: Opiskelu toisen vuoden opiskelija
 • Takaraja: 1. maaliskuuta 2021

Tau Beta Pi / SAE -apuraha *

Kuusi 1000 dollarin apurahaa annetaan lukiolaisille, jotka aloittavat ensimmäisen vuoden opiskelun. Tukikelpoisia hakijoita ovat Yhdysvaltain asukkaat, joilla on vähintään 3,75 GPA ja SAT / ACT-pisteet vähintään 90. prosenttipisteessä. heidän on myös pyrittävä tekniikan tai siihen liittyvän tieteen tutkintoihin.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

TMC / SAE Donald D. Dawsonin tekninen apuraha *

Tämä apuraha on Yhdysvaltain kuorma-autoyhdistysten ylläpitoneuvoston ja SAE: n yhteinen ponnistelu. Yksi 1500 dollarin palkinto jaetaan vuosittain. Hakijoiden on oltava Yhdysvaltain asukkaita, joiden GPA on vähintään 3,25 ja joko SAT-pisteet 1220 tai korkeampi tai ACT-pisteet 27 tai korkeammat.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

UNCF STEM Scholars -ohjelma *

United Negro College Fund (UNCF) jakaa 100 palkintoa vuodessa afrikkalaisamerikkalaisille opiskelijoille, jotka aikovat opiskella STEM-alalla, joka sisältää tekniikan. Palkintojen määrät vaihtelevat luokan vuodesta riippuen:

 • Fuksi / toisen vuoden opiskelijat: 2500 dollaria lukuvuonna
 • Juniorit / seniorit: 5000 dollaria lukuvuonna
 • Yksi lisärahoitusvuosi, jos olet ilmoittautunut 5-vuotiseen ohjelmaan

Lisäksi kaikki voittajat saavat akateemista mentorointia ja a 5000 dollarin stipendi STEM-hankkeeseen tai työharjoitteluun.

Tämän stipendin saamiseksi sinun on oltava afroamerikkalainen ja Yhdysvaltain kansalainen, sinulla on oltava vähintään 3,0 GPA, olet suorittanut tiukan opintojakson monien matematiikan ja luonnontieteiden luokkien kanssa ja osoittanut taloudellisen tarpeen.

 • Kelpoisuus: Afrikkalainen amerikkalainen lukiolainen
 • Takaraja: Todennäköisesti huhtikuun alussa 2021

Länsi-Virginian insinööri-, tiede- ja teknologia-apurahaohjelma *

Tämän apurahaohjelman tarkoituksena on auttaa Länsi-Virginian opiskelijoita jatkamaan insinöörialan uraa. Palkintojen määrä ja palkinnon määrä vaihtelevat kuitenkin vuosittain palkinnot eivät ylitä 3 000 dollaria .

Sinulla on oltava vähintään 3,0 GPA lukiosta tai kahdesta ensimmäisestä lukukaudestasi yliopistossa ja olet ilmoittautunut tai aikoo ilmoittautua insinööri- tai tiedeohjelmaan. Voittajien on suostuttava työskentelemään kokopäiväisesti tai osallistumaan tekniseen suunnitteluun liittyvään yhteiskunnalliseen palveluun Länsi-Virginiassa vähintään vuoden ajan palkintoa saaneita vuosia kohti.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 1. maaliskuuta 2021

Yanmar / SAE-apuraha

Tämä apuraha myöntää yksi palkinto 1000 dollaria (voidaan uusia yhden vuoden ajan). Tukikelpoisia opiskelijoita ovat korkeakoulujen juniorit tai jatko-opiskelijat, jotka saavat insinöörin tutkinnon ja osallistuvat liikenteen, maatalouden, rakentamisen ja sähköntuotannon energiansäästöön liittyville kursseille.

Ohjelma on erityisen kiinnostunut opiskelijoista, jotka tutkivat polttomoottoreita. Hakijat arvioidaan heidän akateemisen suorituskyvyn, opinto- ja tutkimusalojen, aiempien palkintojen ja johtajuuden perusteella.

 • Kelpoisuus: Yliopiston nuorempi tai jatko-opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Konetekniikan apurahat

Nämä seuraavat apurahat ovat erityisesti opiskelijoille, jotka saavat tutkinnon konetekniikasta . Huomaa, että jokainen American Mechanical Engineers Society (ASME) -apuraha edellyttää, että hakijat ovat organisaation opiskelijajäseniä .

Allen Rhodes Memorial -apurahat

Tämä 2000 dollarin apuraha on opiskelijalle ja ASME-jäsenelle, joka on kiinnostunut öljy- ja kaasuteollisuudesta. Hakijat arvioidaan akateemisen kyvyn ja potentiaalin mukaan vaikuttaa koneenrakennuksen ammattiin. Etusija annetaan opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet Villanovan yliopistoon.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

American Electric Power -apuraha

Tämä 4000 dollarin apuraha annetaan kollegion tason ASME-jäsenille. Opiskelijoita arvioidaan heidän akateemisista saavutuksistaan ​​ja potentiaalistaan ​​myötävaikuttaa konetekniikan alaan. Etusija annetaan opiskelijoille, jotka opiskelevat seuraavissa osavaltioissa:

 • Arkansas
 • Indiana
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Michigan
 • Ohio
 • Oklahoma
 • Tennessee
 • Texas
 • Virginia
 • Länsi-Virginia

Hakijoiden tulisi olla kiinnostuneita myös sähkötekniikasta.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

ASME Power Division -apuraha

Tämä 3000 dollarin apuraha on tarkoitettu opiskelijoille ja ASME-jäsenille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita polttoaineista, palamisesta tai energiateollisuudesta. Hakijat arvioidaan taloudellisen tarpeen, akateemisen kyvyn ja mahdollisuuden myötävaikuttaa koneenrakentajan ammattiin.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Dan- ja Vicky Hancock -apuraha koneenrakennuksen huippuosaamisesta *

Yksi 5500 dollarin palkinto jaetaan vuosittain. Hakijoilla on oltava vähintään 3,5 GPA (ylemmille luokan oppilaille 3,0) ja joko SAT-pisteet 1220 tai ACT-pisteet 27; heidän on myös suoritettava konetekniikan tai siihen liittyvää luonnontieteiden tutkintoa.

Hakemusta varten sinun on liitettävä täytetty FAFSA-lomake, kaksi suosituskirjainta ja essee, joka käsittelee taloudellisia tarpeitasi ja ammatillisia etujasi. Ota huomioon, että etusija annetaan Ketteringin yliopistoon osallistuville opiskelijoille .

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi tai opiskelija
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Frank & Dorothy Miller -apuraha

Jopa kaksi palkintoa, kukin 2000 dollaria myönnetään korkeakoulutason ASME-jäsenille, jotka opiskelevat Yhdysvalloissa. Hakijat arvioidaan luonteen, eheyden, johtajuuden, akateemisen kyvyn ja mahdollisuuden myötävaikuttaa konetekniikan ammattiin.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

F.W. 'Beich' Beichley -apuraha

Tämä 3000 dollarin apuraha menee nuoremman tai vanhemman korkeakouluopiskelijan ja ASME-jäsenen luokse. Opiskelijat arvioidaan johtajuuden, eheyden, luonteen, taloudellisen tarpeen, akateemisen kyvyn ja mahdollisuuden myötävaikuttaa konetekniikan ammattiin.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Garland Duncan -apuraha

Jopa kaksi 5000 dollarin apurahaa myönnetään konetekniikan korkeakouluopiskelijoille, jotka osoittavat taloudellisen tarpeen; muita valintaperusteita ovat johtamiskyky, akateeminen menestys ja mahdollisuus osallistua konetekniikan kentälle.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Irma ja Robert Bennett -apuraha

Enintään kaksi 3000 dollarin palkintoja palkitaan nouseville korkeakoulujen eläkeläisille vuosittain, mikä tarkoittaa, että hakijoiden on haettava hakemusta nuorempana yliopistovuotena. Kaikkien opiskelijoiden on oltava Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja ilmoittautuneet konetekniikan tai siihen liittyvän neljän vuoden koulutusohjelmaan.

 • Kelpoisuus: Yliopiston juniori (tai neljännen vuoden opiskelija viidennelle vuodelle)
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

John & Elsa Gracik -apurahat

Jopa viisi 5000 dollarin palkintoa annetaan opiskelijoille, jotka ovat Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja suorittavat konetekniikan tutkinnon. Hakijat arvioidaan akateemisen kyvyn, taloudellisen tarpeen, luonteen, johtamistaidon ja potentiaalin osalta myötävaikuttaa koneenrakennuksen ammattiin.

 • Kelpoisuus: Yliopisto-opiskelija
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

John Rice Memorial Scholarship - ASME Metropolitan -osasto

Tämä 3000 dollarin apuraha on opiskelijoille ja ASME-jäsenille, jotka osallistuvat johonkin seuraavista yliopistoista:

 • New Yorkin City College (CUNY)
 • Staten Islandin korkeakoulu (CUNY)
 • Columbian yliopisto
 • Cooper Union
 • Manhattan College
 • New Yorkin teknillinen korkeakoulu (CUNY)
 • NYU Tandonin teknillinen korkeakoulu
 • SUNY Maritime College

Hakijat arvioidaan akateemisen kyvyn, johtajuuden, eheyden, luonteen ja mahdollisuuden myötävaikuttaa konetekniikan ammattiin.

texas a & m kollaasiasema
 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Kenneth Andrew Roe -apuraha

Tämä 13 000 dollarin apuraha myönnetään yhdelle konetekniikan korkeakoulun opiskelijalle. Kaikkien hakijoiden on oltava ASME: n jäseniä, ja heidät arvioidaan heidän palkkaluokkiensa, luonteensa, johtajuutensa, eheytensä ja potentiaalinsa osaltaan vaikuttaa koneenrakennuksen ammattiin.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Melvin R.Vihreä apuraha

Tämä 8000 dollarin apuraha annetaan yhdelle konetekniikan korkeakoululle tai jatko-opiskelijalle. Hakijoita arvioidaan heidän taloudellisen tarpeensa, johtokykynsä, akateemisen saavutuksensa ja potentiaalinsa mukaan vaikuttaa konetekniikan kenttään.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi tai jatko-opiskelija
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Ralph K.Hillquistin kunniajäsen SAE -apuraha

Yksi 1000 dollarin palkinto jaetaan joka toinen vuosi SAE Noise & Tärinä -konferenssissa. Koneenrakennusta tai autoteollisuuteen liittyvää insinööriohjelmaa opiskelevat korkeakoulujen juniorit voivat hakea tätä apurahaa. Tämä ohjelma etsii opiskelijoita, jotka osoittavat kiinnostusta meluun ja tärinään liittyville alueille, kuten staatiolle, dynamiikalle, tärinälle ja fysiikalle.

 • Kelpoisuus: College junior
 • Takaraja: 15. maaliskuuta 2021

Stephen T.Kuglen apuraha

Tämä vuosittainen 3000 dollarin apuraha on tarkoitettu ASME-jäsenille, jotka osallistuvat julkiseen korkeakouluun tai yliopistoon jossakin seuraavista osavaltioista:

 • Arizona
 • Arkansas
 • Colorado
 • Louisiana
 • Uusi Meksiko
 • Oklahoma
 • Texas (lukuun ottamatta Texasin yliopistoa Arlingtonissa)
 • Utah
 • Wyoming

Opiskelijoiden on oltava vähintään 3,0 GPA ja heidän on oltava Yhdysvaltain kansalaisia. Vahvat hakijat tekevät olla ASME: n aktiivisia jäseniä .

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Erilaiset ASME-apurahat

Seuraavat ASME-apurahat antavat kaikki enintään kaksi 3000 dollarin palkintoa vuodessa:

 • Allen J.Baldwin -apuraha
 • Berna Lou Cartwright -apuraha
 • Sylvia W.Farny -apuraha
 • Agnes Malakate Kezios -apuraha
 • Charles B.Scharp -apuraha (jaetaan vain yksi palkinto vuodessa)

Nämä apurahat on tarkoitettu ASME-opiskelijoille ja niiden on tarkoitus auttaa rahoittamaan heidän viimeistä opintovuottaan.

 • Kelpoisuus: Yliopiston juniori (tai neljännen vuoden opiskelija viidennelle vuodelle)
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

William J. & Marianne E. Adams, nuorempi Apuraha

Tämä 3000 dollarin apuraha myönnetään yhdelle koneenrakennusopiskelijalle vuosittain. Kaikilla hakijoilla on oltava vähintään 2,5 GPA ja oltava ASME: n jäseniä. Lisäksi sinun tulisi osallistua yliopistoon Kaliforniassa, Havaijilla tai Nevadassa ja olla erityisen kiinnostunut tuotesuunnittelusta ja -kehityksestä.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 18. helmikuuta 2021

Rakennustekniikan apurahat

Nämä apurahat on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita urasta rakentamisessa. Kuten edellä, monet näistä apurahoista vaativat sinua olla jäsen American Society of Civil Engineers -yhdistyksessä (ASCE) .

B. Charles Tineyn muistomerkki ASCE: n opiskelijakunnan apuraha

Tälle palkinnolle voivat hakea korkeakouluopiskelijat, jotka ovat ilmoittautuneet maa- tai vesirakennusohjelmaan ja jotka ovat ASCE-opiskelijajäsenen jäseniä. määrä vaihtelee vuosittain . Sinun on toimitettava täytetty hakulomake, henkilökohtainen lausunto, yksityiskohtainen vuosibudjetti, virallinen transkriptio, ansioluettelo ja vähintään kaksi suosituskirjainta.

 • Kelpoisuus: Yliopisto-opiskelija
 • Takaraja: 10. helmikuuta 2021

Eugene C. Figg, Jr. Rakennustekniikan apuraha

Tämä apuraha, joka on yleensä noin 3000 dollaria, mutta vaihtelee vuosittain , on opiskelijoiden saatavilla, jotka ovat ilmoittautuneet maa- ja vesirakentamisen koulutusohjelmaan ja ovat kiinnostuneita siltojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Sinun on täytettävä hakemus, kirjoitettava lausunto yksityiskohtaisesti kiinnostuksestasi siltojen suunnitteluun tai rakentamiseen ja laadittava vuosibudjetti; sinun on myös toimitettava viralliset kopiot, ansioluettelo ja vähintään kaksi suosituskirjainta.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 10. helmikuuta 2021

John Lenard Civil Engineering -apuraha

Enintään kaksi palkintoa arvoltaan noin 2000 dollaria annetaan opiskelijoille, jotka keskittyvät vesihuoltoon tai ympäristötekniikkaan opinnoissaan. Vaikka tätä apurahaa ei voida uusia, voit hakea ja voittaa sen useammin kuin kerran. Kelpoisuus edellyttää, että olet pääaineenaan maanrakennus ja oltava ASCE: n jäsen.

Sinun on lähetettävä hakemuslomake; henkilökohtainen lausunto, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miksi sinun pitäisi saada apuraha, taloudelliset tarpeesi ja suunnitelmasi koulutustasi varten; essee siitä, kuinka maa- ja vesirakentaminen voi parantaa ympäristöä; viralliset kopiot; ansioluettelo; ja vähintään kaksi suosituskirjainta.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 10. helmikuuta 2021

Lawrence W. ja Francis W.Cox -apuraha

Palkinnon määrä vaihtelee vuosittain , ja vaikka se ei ole uusittavissa, voit hakea ja voittaa palkinnon useammin kuin kerran. Kaikkien hakijoiden on oltava ilmoittautuneita maa- ja vesirakentamisen opiskelijoille, heidän on oltava ASCE: n opiskelijajäseniä ja heillä on oltava hyvä maine.

Sinun on lähetettävä täytetty hakulomake sekä henkilökohtainen essee siitä, miksi haluat tulla rakennusinsinööriksi ja kuinka olet osallistunut ASCE: hen. Muita vaadittuja lomakkeita ovat yksityiskohtainen vuosibudjetti, viralliset kopiot, ansioluettelo ja vähintään kaksi suosituskirjeitä.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 10. helmikuuta 2021

Robert B.B. ja Josephine N.Moorman -apuraha

Toinen apuraha, joka on avoin insinööriopiskelijoille, tämä palkinnon määrä vaihtelee vuosittain, eikä sitä voida uusia. Yksi palkinto myönnetään vuodessa.

Sinun on lähetettävä hakemuslomake, 500 sanan essee pitkän aikavälin tavoitteistasi ja siitä, miksi haluat tulla rakennusinsinööriksi, yksityiskohtainen vuosibudjetti, transkriptiot, ansioluettelo ja kaksi suosituskirjeitä.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 10. helmikuuta 2021

Samuel Fletcher Tapman ASCE: n opiskelijakunnan apuraha

Tämä 3000 dollarin apuraha myönnetään vuosittain enintään 12 opiskelijalle jatko-insinööri. Sinun on oltava hyvämaineinen jäsen paikallisessa ASCE-opiskelijakeskuksessa.

Hakemista varten sinun on lähetettävä hakemuslomake, henkilökohtainen lausunto siitä, miksi ansaitset palkinnon ja suunnitelmat koulutuksestasi, lyhyt taloudellinen selvitys siitä, miten rahoitat koulutuksesi, jos saisit palkinnon, virallinen transkriptio , ansioluettelon ja vähintään kaksi suosituskirjainta.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi
 • Takaraja: 10. helmikuuta 2021

Ilmailu- ja avaruustekniikan apurahat

Jos lentokonetekniikka on enemmän sinun juttusi, lue lisää parhaista apurahoista, jotka on suunnattu avaruustekniikan suurille yrityksille.

AIAA-apurahat

American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) -palkinnot useita apurahoja vuosittain korkeakouluopiskelijoille jotka ovat tehneet vähintään yhden lukukauden lentokonetekniikan tai siihen liittyvän tieteen opintoja. Hakijoilla on oltava vähintään 3.3 GPA, oltava AIAA-opiskelijajäsen, ilmoittautunut Yhdysvaltain korkeakouluun tai yliopistoon ja suunniteltava aloittavansa uran, joka on osa AAIA: ta. Palkintoja ei voida uusia, mutta opiskelijat voivat hakea ja voittaa näitä apurahoja useita kertoja.

Opiskelijat arvioidaan heidän akateemisten saavutustensa, uratavoitteidensa (arvioidaan 500-1000 sanan esseessä), kolmen suosituskirjeen ja koulun ulkopuolisen toiminnan perusteella.

 • Kelpoisuus: Yliopiston toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi tai jatko-opiskelija
 • Takaraja: 31. tammikuuta 2021

Pidä mielessä, että joillakin apurahoilla on lisävaatimuksia , jonka löydät täältä . Alla ovat kaikki yksittäisten apurahojen palkkiot perustutkintojen apurahoista (lueteltu suurimmasta pienimpään):

 • Daedalus 88 -apuraha: 10000 dollaria
 • Davidin ja Catherine Thompsonin avaruustekniikan apuraha: 10000 dollaria
 • Vicki- ja George Muellner -apuraha ilmailuteollisuudelle: 5000 dollaria
 • Wernher von Braun -apuraha: 5000 dollaria
 • Nestemäisen käyttövoiman apuraha: 2500 dollaria
 • Cary Spitzer Digital Avionics -apuraha: 2000 dollaria
 • Amy R.Pritchett Digital Avionics -apuraha: 2000 dollaria
 • James Rankinin digitaalinen ilmailutekniikan apuraha: 2000 dollaria
 • Ellis F.Hittin digitaalinen ilmailutekniikan apuraha: 2000 dollaria
 • Avaruuskuljetusten apuraha: 1500 dollaria
 • * Leatrice Gregory Pendray -apuraha: 1250 dollaria (* vain naishakijat)
 • Rocky Mountain Section -apuraha: 500 dollaria

Olin E. Teague Scholarship*

Tämä 4000 dollarin apuraha on tarkoitettu lukiolaisille, jotka aikovat jatkaa ilmailu- ja avaruusteollisuutta. Sinun on lähetettävä lukion transkriptio, vähintään yksi suosituskirje, vähintään 500 sanan lausunto, joka käy läpi akateemiset suunnitelmasi ja miten ne johtavat ilmailu- ja avaruustieteiden ja tekniikan uraan, ja tutkimuspaperi, joka on vähintään viisi sivua pitkä.

 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi
 • Takaraja: Lokakuu 2021

Pystysuoran lentosäätiön apurahat

Useita palkintoja (enintään 6000 dollaria kappaleelta) jaetaan vuosittain. Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat vähintään toisen lukukauden insinöörikoulussa ja kiinnostuneita lentokonetekniikan urasta. Vaikka tämä palkinto ei ole uusittavissa, voit voittaa sen kerran perustutkintona, kerran maisteriopiskelijana ja tohtorinopiskelijana.

Hakemista varten sinun on täytettävä hakemuslomake; kirjoittaa henkilökohtainen lausuma kiinnostuksestasi ilmailuun, astronautiikkaan tai monimutkaisiin ilmailujärjestelmiin; ja lähetä ansioluettelo, transkriptio ja ainakin yksi suosituskirje.

 • Kelpoisuus: Yliopisto-opiskelija tai jatko-opiskelija
 • Takaraja: 1. helmikuuta 2021

Ydintekniikan apurahat

Jos olet kiinnostunut ydintekniikasta, nämä apurahat ovat sinulle! Ota huomioon, että kaikki Undergrad American Nuclear Society (ANS) -sovellukset on sponsoroitava ANS-opiskelijaosaston tai Alpha Nu Sigma -yksikön tiedekunnan neuvonantaja.

ANS saapuva fuksi -apuraha *

Neljä 1000 dollarin palkintoa jaetaan vuosittain. Tämä apuraha on tarkoitettu erityisesti lukiolaisille, jotka ilmoittautuvat kokopäiväisesti STEM-ohjelmaan yliopistossa keskittyen ydintieteeseen ja -tekniikkaan. Harkintaperusteet sisältävät akateemisen ennätyksesi, valitsemasi ensimmäisen vuoden kurssit, suosituskirjeet ja 500 sanan esseen.

luettelo muratti liiga kouluista
 • Kelpoisuus: Lukion vanhempi
 • Takaraja: 1. huhtikuuta 2021

ANS-tutkinnon apurahat

Joka vuosi ANS-palkinnot neljä 2000 dollarin apurahaa ydintieteiden tai ydintekniikan korkeakouluopiskelijoille. Kelpoisuus edellyttää, että sinulla on vähintään kaksi vuotta ydintieteiden tai ydinsuunnittelun tutkinto.

 • Kelpoisuus: College junior tai senior
 • Takaraja: 1. helmikuuta 2021

Kent W.Hamlinin muistotuki

Yksi 2000 dollarin palkinto jaetaan vuosittain. Tämä apurahaohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat matkalla ansaitsemaan liitännäistutkinnon ja jotka ovat sitoutuneet jatkamaan uraa ydinvoima-alalla. Hakijoiden on myös oltava osallistujia ydinvoiman yhtenäisen opetussuunnitelman ohjelmaan.

 • Kelpoisuus: Yliopisto-opiskelija, jolla on liitännäistutkinto
 • Takaraja: 1. huhtikuuta 2021

NEED-stipendipalkinto yhteisön korkeakoululle ja kauppakorkeakoululle

Jopa neljä 2500 dollarin palkintoa jaetaan vuosittain kaksivuotisille yhteisöopisto- tai kauppakorkeakouluopiskelijoille, joilla on keskimääräistä suurempi taloudellinen tarve ja jotka suunnittelevat uraa ydintieteessä tai ydintekniikassa. Erityistä huomiota kiinnitetään sosioekonomisesti heikommassa asemassa oleviin opiskelijoihin.

 • Kelpoisuus: Kaksivuotinen yhteisön korkeakoulun tai kauppakorkeakoulun opiskelija
 • Takaraja: 1. huhtikuuta 2021

Lisää ANS-apurahoja

American Nuclear Society tarjoaa a erilaisia ​​muita perustutkintoapurahoja, joiden palkinnot vaihtelevat 2000 dollarista 3000 dollariin. Voit hakea näitä palkintoja täyttämällä ANS-yleissovelluksen ja täyttämällä sitten a toinen hakemus kutakin stipendiä varten. Tässä ovat käytettävissä olevat apurahat:

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.