Viisi UC-sovellusvinkkiä, jotka tarvitset päästäksesi Kalifornian yliopistoon

feature_californiabear

Jos haet yhtä tai useampaa UC-koulua, haluat varmistaa, että saat hakemuksen oikein. Tämä vaiheittainen opas opastaa sinut läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää UC-sovelluksesta, ajankohdasta, jona päätät hakea UC-kouluun, siihen saakka, kun lähetät hakemuksen viimeisen osan.

Jatka lukemista saadaksesi tietää, milloin tärkein UC-hakemuksen määräaika on, mitkä asiakirjat sinun on toimitettava hakemuksesi täyttämiseksi, jos tarvitset erillisen hakemuksen kutakin UC-koulua varten ja kuinka voit varmistaa, että hakemuksesi jokainen osa erottaa sinut väkijoukko.Kalifornian yliopisto muuttuu COVID-19: n vuoksi

Koronaviruksen seurauksena Kalifornian yliopiston järjestelmä ilmoitti, että melkein kaikki sen luokat olisivat virtuaalisia syksyn 2020 lukukaudeksi. Ainoat mahdolliset poikkeukset olisivat jotkut luokat hoitotyön opiskelijoille ja opiskelijoille, jotka tarvitsevat laboratoriotyötä osana tutkintovaatimuksiaan.

Myös toukokuussa 2020 Kalifornian yliopiston Regents Board äänesti yksimielisesti että lakkaa vaatimasta ACT- ja SAT-vaatimuksia osana hakemussovelluksia. Päätös tehtiin osittain koronaviruspandemian takia, mutta muutokset pysyvät pysyvinä, vaikka pandemia olisi ohi. Päätös on ollut töissä jo vuosia, ja se tehdään, jotta valintaprosessi olisi oikeudenmukaisempi kaikille opiskelijoille. Näin muutokset otetaan käyttöön:

 • Kaikille Kalifornian yliopiston koulujärjestelmään hakeville opiskelijoille Syksy 2020 ja syksy 2021, SAT ja ACT katsotaan testiksi valinnaisiksi. Tämä tarkoittaa, että standardoituja testipisteitä ei vaadita. Kuitenkin, jos lähetät ne, valintaryhmä silti tarkastelee heitä, ja he ovat osa sitä, päättävätkö he myöntää sinut vai eivät. (Tämä pätee erityisesti, jos lähetät testipisteesi täyttämään kriteerit Kalifornian osavaltion pääsy takuu. ) UC-koulut eivät kuitenkaan enää pidä ACT- tai SAT-essee-pisteitä osana valintaprosessiaan.

 • Lisäksi, SAT- ja ACT-testipisteitä ei oteta huomioon myönnettäessä Regents- tai kansleri-apurahoja. Näyttää siltä, ​​että tämä muutos pysyy paikallaan COVID-19-pandemian jälkeen.
 • Syksyllä 2022 ja syksyllä 2023 UC siirtyy testisokeeksi kouluksi Kalifornian opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että vaikka lähetät ACT- tai SAT-pisteet, hakutiimi ei tarkastele niitä. Testituloksia voidaan silti pyytää muusta kuin sisäänpääsyn syystä, kuten stipendikelpoisuuden määrittämisestä ja siitä, mihin luokkiin opiskelijan tulisi ilmoittautua.

 • Syksyllä 2024 ja sen jälkeen ACT ja SAT poistetaan kaikista Kalifornian opiskelijoista. Opiskelijat suorittavat sen sijaan UC-spesifisen standardoidun testin, jota kehitetään parhaillaan.

Huomaa, että syksyn 2021 jälkeen nämä tenttimuutokset koskevat vain Kalifornian opiskelijoita. Kalifornian yliopiston järjestelmä ei ole vielä päättänyt, tuleeko he olemaan testisokeita ulkomaisille ja ulkomaisille opiskelijoille vai vaativatko he uuden standardoidun testin suorittamista.

Koulujärjestelmän odotetaan kuitenkin pysyvän testivalinnaisena kansainvälisille ja ulkomaisille opiskelijoille ainakin vuoteen 2024 saakka, ja kaikki sen jälkeen tehtävät päätökset tehdään myöhemmin. Voit oppia lisää Kalifornian yliopiston testausmuutoksista täältä ja pitää ajan tasalla siitä, kuinka koronavirus vaikuttaa SAT- ja ACT-testipäiviin.

Tärkeää tietoa Kalifornian yliopiston sovelluksesta

On tärkeää tietää tärkeät tiedot UC-sovelluksesta aikaisin, jotta sinulla on tarpeeksi aikaa kerätä ja lähettää kaikki tarvitsemasi materiaalit ennen määräaikoja.

Mistä löytää UC-sovellus: UC-sovelluksen löydät täältä. Tämä on sovellus kaikille Kalifornian yliopiston kouluille, joten riippumatta siitä, etsitkö UC Berkeley -sovellusta, UC Davis -sovellusta jne., Ne kaikki käyttävät samaa sovellusta.

Kuinka lähettää hakemus: Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit lähettää sen napsauttamalla Lähetä-painiketta hakemuksen lopussa. SAT ja tai ACT-pisteet (jos lähetät niitä) on lähetettävä suoraan UC-koulu (e) hin, joihin haet.

Milloin hakemus lähetetään: On erittäin tärkeää tietää, milloin UC-sovellusten määräajat ovat, koska yhden puuttuminen voi tarkoittaa, että hakemustasi ei tarkastella. Alla ovat tärkeimmät Kalifornian yliopiston hakupäivät.

Päivämäärä Toiminta
1. elokuuta UC-sovellus avautuu
1. lokakuuta FAFSA ja Cal Grant -tarkistuslomake ovat avoinna hakijoille
1.-30. Marraskuuta Hakemuksia voidaan jättää syksyllä 2021
1. maaliskuuta Valintapäätökset alkavat lähettää
2. maaliskuuta Rahoitustukihakemukset erääntyvät
Toukokuun 1. päivä Vastauspäivä kaikille hyväksytyille ensimmäisen vuoden opiskelijoille
1. heinäkuuta Opiskelijoiden on toimitettava viimeinen lukiokirja

Tarkasteltaessa yllä olevaa kaaviota on selvää, että tärkein päivämäärä on 30. marraskuuta. Tämä on viimeinen päivä, jolloin voit lähettää UC-hakemuksesi. UC toteaa aivan verkkosivustolla, että he eivät koskaan hyväksy myöhäisiä hakemuksia, joten älä missaa tätä määräaikaa!

Niin kauan kuin hakemuksesi on lähetetty 30. marraskuuta mennessä, voit silti suorittaa ACT / SAT: n joulukuussa (jos päätät lähettää testitulokset, joita ei enää tarvita). Jos näin on, ilmoitat pisteet itse joulukuussa ja lähetät sitten viralliset pisteet, kun saat ne tammikuussa tai helmikuussa. Emme suosittele ACT: n tai SAT: n odottamista joulukuuhun, koska jos olet tyytymätön pisteisiisi, sinulla ei ole muita mahdollisuuksia suorittaa se uudelleen, mutta jos olet suorittanut kokeen useita kertoja ja haluat vielä yhden laukauksen , joulukuun testipäivä on vaihtoehto.

Opit, jos sinut on hyväksytty jo 1. maaliskuuta, ja sinulla on 1. toukokuuta päättää, mihin kouluun osallistutaan.

Kuinka hakea UC-kouluihin

Hakemiseen UC-kouluihin on viisi päävaihetta. Mitä aikaisemmin aloitat hakemuksen (jo 1. elokuuta), sitä enemmän aikaa sinun on suoritettava kaikki vaiheet ja sitä vähemmän paineita sinulla on noudattaa määräaikaa. Vaiheet ovat samat riippumatta siitä, mihin UC-kouluun / kouluihin haet, koska kaikki UC-koulut käyttävät samaa sovellusta (ja sinun on toimitettava vain yksi hakemus, vaikka haetkin useita UC-kouluja).

Vaihe 1: Luo tili

Vaiheesi hakemiseen UC-kouluihin on luoda hakijatili. Tämä vaihe vie vain muutaman minuutin, koska sinun tarvitsee vain täyttää perustiedot, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, lukukauden, jonka haluat aloittaa koulun, ja jos haet fuksi tai vaihto-opiskelijana.

Vaihe 2: Täytä UC-sovellus

Kun olet luonut tilisi, sinut lähetetään välittömästi sovelluksen alkuun. Kalifornian yliopiston sovellus sisältää kahdeksan osiota:

Sinusta

Jos täytät Kalifornian asukas, vastaat tausta- ja väestökysymyksiin, kuten syntymäpäiväsi ja yhteystietosi, mitä kieltä (kieliä) olet kasvanut puhuessasi, mitkä ovat perheesi tulot.

Kampukset ja päämiehet

Valitset itse koulu (t), johon haluat hakea. UC-kouluja on yhdeksän, jotka on lueteltu alla, ja voit halutessasi hakea niin moniin kuin haluat, mukaan lukien kaikki yhdeksän. Huomaa kuitenkin, että jokainen UC-koulu, johon haet, vaatii oman 70 dollarin hakemusmaksun (80 dollaria kansainvälisille opiskelijoille). Jos sinulla on maksuvapaus, voit hakea enintään neljään UC-kouluun ilmaiseksi.

Tässä ovat UC-koulut:

 • UC Berkeley
 • UC Davis
 • UC Irvine
 • UC Los Angeles
 • UC Merced
 • UC Riverside
 • UC Santa Barbara
 • UC Santa Cruz
 • UC San Diego

Seuraavaksi valitset pääaineesi. Jos haet useita UC-kouluja, sinun on tehtävä tämä erikseen jokaiselle koululle, koska niillä kaikilla on hieman erilaiset pääaineet. Jotkut koulut tarjoavat myös mahdollisuuden valita 'vaihtoehtoinen pääaine', joka on toinen pääaineesi valinta, jos et voi sijoittaa kyseiseen kampukseen ylimmässä pääaineessasi.

Akateeminen historia

Tämä on pitkä osa, jossa sinun on annettava tiedot lukemastasi tai lukioistasi, joissa olet käynyt, kaikista lukiossa käymistäsi luokista, jos ne olivat kunnianosoituksia tai AP: tä, ja saamastasi arvosanasta. Se on periaatteessa kuin syötät kaikki tiedot transkriptiollesi. (Sinun ei tarvitse lähettää virallista kopiota vasta kesällä, kun olet hyväksytty ja olet päättänyt käydä UC-koulussa.)

joka on yhteensopiva Jousimiehen kanssa

Testipisteet

Tässä voit kirjoittaa tietoja tekemistäsi standardoiduista testeistä. Uudelleen, testitulokset ovat nyt valinnaisia ​​Kalifornian yliopiston kouluille, vaikka ne tarkistetaan edelleen, jos lähetät ne. Jos syötät testituloksia, ilmoita vain korkeimmat kokonaistulokset yhdestä testipäivästä (ts. Älä sekoita eri päivämäärien pisteitä superscorein luomiseksi). HUOMAUTUS: jos päätät itse ilmoittaa pisteistäsi hakemuksessasi, sinun on silti toimitettava viralliset tenttitulokset jokaiselle UC-koululle, jota haet niiden tarkistamiseksi.

Vain SAT ja ACT kuuluvat Kalifornian yliopiston koulujen valinnaisen testikäytännön piiriin.Sinulta kysytään AP-kokeista, IB-kokeista, TOEFL-kokeista, IELTS-kokeista, muista kansainvälisistä testeistä erillisillä sivuillahakemuksesi testipisteet-osiossa. Mukaan UC-järjestelmän sovellussivusto , 'Sinun on ilmoitettava pisteet, jos olet jo suorittanut kokeen, tai ilmoitettava, aiotko suorittaa kokeen tulevaisuudessa.'

Muista myös se jotkut ohjelmat tietyillä Yhdysvaltain kampuksilla saattavat silti suositella SAT-aiheisten testien suorittamista. Näitä ei yleensä vaadita, mutta ne antavat pääsyneuvojille toisen tiedon, kun he harkitsevat myöntävätkö sinut vai eivät. Jälleen, tämä ei ole suositus kaikille ohjelmille kaikilla kampuksilla, joten tarkista omalta osastoltasi, suositellaanko SAT-aiheisia testejä sinulle. Tämä artikkeli voi auttaa, jos et tiedä paljoakaan SAT-aihekokeista - tai et ole varma, pitäisikö niiden suorittaa.

Aktiviteetit ja palkinnot

Tässä osassa keskustellaan kaikista aktiviteeteista, joihin olet osallistunut luokan ulkopuolella. On olemassa kuusi luokkaa:

 • Palkinto tai kunnia
 • Koulutuksen valmisteluohjelmat
 • Opiskelun ulkopuolinen toiminta
 • Muut kurssit (luokat UC: n ulkopuolella 'a-g' -aiheiset aihealueet )
 • Vapaaehtoistyö / yhteisöpalvelu
 • Työkokemus

Sovellus kertoo, mitkä aktiviteetit kuuluvat mihinkään luokkaan, eikä sinun tarvitse tuntea, että sinulla on oltava aktiviteetteja, jotka asetetaan kaikkiin luokkiin tai jopa suurimpaan osaan niistä. Voit lisätä kullekin luokalle enintään viisi erillistä luokkaa / toimintaa / työtä / palkintoa / jne.

Apurahat ja ohjelmat

Tässä osiossa valitset kelpoisuuden eri apurahaluokiin, kuten etnisyys, urasuunnitelmat ja työkokemus. On kymmenen luokkaa, joista jokaisella on useita ominaisuuksia, jotka voit valita. Voit valita nämä ominaisuudet vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta UC-koulua haet. Tämä on myös osa, jossa voit hakea Educational Opportunity -ohjelmaan, joka selitetään sovelluksessa.

Henkilökohtainen näkemys

Tässä osiossa vastaat henkilökohtaisiin lausuntoihin liittyviin kysymyksiin. Henkilökohtaisia ​​lausuntokysymyksiä on kahdeksan, ja sinun on vastattava niihin neljään. Jokaisen vastauksen tulee olla 250-350 sanaa. Suosittelemme, että kirjoitat esseesi ensin Word-asiakirjaan, jotta niiden tarkistaminen on helpompaa, ja liitä sitten kukin essee sovellukseen, kun olet muokannut sitä.

Alla on kahdeksan esseekehotetta.

malli Yhdistyneiden Kansakuntien lukio

1. Kuvaile esimerkki johtokokemuksestasi, jossa olet vaikuttanut positiivisesti muihin, auttanut ratkaisemaan erimielisyyksiä tai osallistunut ryhmän pyrkimyksiin ajan myötä.

2. Jokaisella ihmisellä on luova puoli, ja se voidaan ilmaista monin tavoin: ongelmanratkaisu, omaperäinen ja innovatiivinen ajattelu ja taiteellinen, muutamia mainitakseni. Kuvaile, miten ilmaiset luovaa puolta.

3. Mitä sanoisit olevan suurin lahjasi tai taitosi? Kuinka olet kehittänyt ja osoittanut kykyä ajan myötä?

4. Kuvaile, kuinka olet käyttänyt hyväkseen merkittävää koulutusmahdollisuutta tai työskennellyt voittamaan kohtaamasi koulutusesteen.

5. Kuvaile merkittävin kohtaamasi haaste ja toimet, jotka olet toteuttanut tämän haasteen voittamiseksi. Kuinka tämä haaste on vaikuttanut akateemisiin saavutuksiisi?

6. Ajattele akateemista aihetta, joka inspiroi sinua. Kuvaile, kuinka olet edistänyt tätä kiinnostusta luokassa ja / tai sen ulkopuolella.

7. Mitä olet tehnyt, jotta koulusi tai yhteisösi olisi parempi paikka?

8. Sen lisäksi, mitä hakemuksessasi on jo jaettu, mikä mielestäsi erottaa sinut vahvana ehdokkaana Kalifornian yliopistoon pääsemiseksi?

Jos haluat vinkkejä henkilökohtaisten lausuntojen kirjoittamiseen, meillä on opas täydellisen UC-esseen kirjoittamisesta jokaiseen kehotukseen.

body_writing_essay

Vaihe 3: Maksa pääsymaksut ja lähetä hakemuksesi

Kun olet valmis jokaisen osion hakemuksesi, voit lähettää sen, kunhan se on 1.-30. Marraskuuta. Kun lähetät hakemuksen, sinun on ensin annettava joitakin lopullisia väestötietoja sekä laillisen asuinpaikkasi valtio. Sitten tarkistat kaikki antamasi tiedot varmistaaksesi, että ne ovat oikein.

Kun kaikki on asetettu, maksat tarvittavat maksut. Hakemusmaksu on 70 dollaria (80 dollaria, jos olet kansainvälinen opiskelija) jokaisesta UC-koulusta, johon haet. Napsautat sitten Lähetä ja hakemuksesi lähetetään virallisesti UC-kouluihin, joihin haet!

Vaihe 4: (Valinnainen) Lähetä vakioidut testipisteet

Jos päätät suorittaa SAT / ACT-toiminnon ja lähettää nämä pisteet, sinun on lähetettävä testitulokset itse, kun täytät Kalifornian yliopiston hakemuksesi, mutta sinun on myös lähetettävä viralliset pisteytysraportit jokaiselle UC-koululle. haken uudelleen. Sinun ei tarvitse suorittaa AP-tenttejä tai SAT-aiheisia testejä, mutta voit lähettää nämä pisteet myös, jos olet suorittanut nämä testit.

Meillä on erityisesti lähettämistä koskevia ohjeita ACT-pisteet ja SAT tulokset korkeakouluille jos tarvitset lisätietoja.

Vaihe 5: (Valinnainen) Täydennä lisämateriaaleja

Suurimman osan UC-kouluihin hakevista opiskelijoista ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä materiaaleja, mutta joidenkin tulee. Tämä riippuu siitä, mihin kouluihin haet ja mihin aiot opiskella.

Esimerkiksi joillakin kuvataidealan pääaineenopiskelijoita pyydetään toimittamaan salkku. Näitä lisämateriaaleja suositellaan yleensä vain, ei vaadita, mutta näiden ylimääräisten vaiheiden tekeminen voi auttaa lisäämään sovellustasi.

Jos sinun on täytettävä lisämateriaaleja, saat joko ilmoituksen sovelluksessa tai saat sähköpostin, jossa kerrotaan, mitä sinun on tehtävä, mutta on myös hyvä tutkia aiottu pääaineesi jokaisessa UC-koulussa, johon haet varmista, että et menetä mitään tärkeitä suosituksia.

Kalifornian yliopiston sovellusten tarkistuslista

Yhteenvetona, alla on kaikki mitä sinun on lähetettävä, kun haet UC-koulua. Hakemustasi ei käsitellä ennen kuin koulut saavat kaikki alla olevat kappaleet.

 • UC-sovellus
 • Hakemismaksu 70 dollaria jokaisesta koulusta, johon haet
 • (Valinnainen) SAT / ACT-pisteet
 • (Valinnainen) Lisämateriaalit

body_checklist-2

5 asiaa, joita UC-koulut tarkastelevat sovelluksissa ja kuinka tehdä niihin vaikutuksen

UC-koulut ovat melko avoimia siitä, mitä he etsivät hakijoista ja mitä hakijan on hyväksyttävä. He ovat listanneet 14 ominaisuutta, joita he etsivät jokaisessa sovelluksessa ja olemme järjestäneet nämä ominaisuudet viiteen luokkaan. Seuraavassa selitämme, mitä sinun on tehtävä, jotta voit menestyä kussakin luokassa luomaan erottuvan UC-sovelluksen.

# 1: Luokat, jotka otit

Kun UC: n vastaanottovirkailijat katsovat valitsemiasi luokkia, he tarkastelevat kahta asiaa: varsinaiset kurssit ja kuinka vaikeita he olivat.

Ensimmäisen luokan osalta UC-koulut haluavat varmistaa, että olet käynyt luokat, jotka tarvitset menestyäksesi opiskelijana yhdessä heidän kouluistaan. Niiden vähimmäisvaatimukset ovat:

   • Historia: 2 vuotta
   • Englanti: 4 vuotta
   • Matematiikka: 3 vuotta
   • Laboratoriotiede: 2 vuotta
   • Muu kieli kuin englanti: 2 vuotta
   • Kuvataide ja esittävät taiteet: 1 vuosi
   • Opiskelu-valmisteleva valinnainen: 1 vuosi

(Näitä kursseja kutsutaan joskus A-G-aiheiksi).

Huomaa, että tämä on vähintään UC-koulut vaativat; useimmat hakijat ovat ylittäneet nämä vaatimukset selvästi. Jotkut pääaineet, etenkin matematiikan tai luonnontieteiden alat, tarvitsevat lisäluokkia, joten muista tutkia pääaine, jonka aiot suorittaa, jotta olet varma.

Yleensä on parasta ottaa enemmän kursseja aloilla, joilla aiot suorittaa pääaineen. Esimerkiksi, jos haluat opiskella biologiaa, sinun on otettava neljä vuotta luonnontieteitä ja neljä vuotta matematiikkaa. Jos haluat olla historian pääaine, sinun on otettava neljä vuotta historiaa. Tämä osoittaa UC-kouluille, että olet sitoutunut aiheeseen ja pystyt käsittelemään sitä korkeamman tason luokissa.

UC tarkastelee myös ottamiesi luokkien vaikeuksia. He etsivät erityisesti kunnianosoituksia, AP- tai IB-kursseja koska nämä ovat vaikeampia kuin normaalitason luokat. Jos koulusi tarjoaa näitä luokkia, sinun tulisi ottaa niin monta kuin mahdollista ilman, että ylikuormitat itseäsi ja silti pidät korkeaa GPA: ta. Vaikeiden luokkien ottaminen osoittaa UC-kouluille, että olet keskittynyt opintoihisi ja pystyt käsittelemään korkeakouluopetuksen haasteita ja työmäärää.

Myös UC mainitsee nimenomaisesti 'vanhempi-vuosiohjelmasi laadun' yhtenä tutkinnoistaan, joita se katsoo, joten älä houkuttele löysäämään vanhempaa vuotta joukolla helppoja luokkia!

# 2: Arvosanat

Ei riitä, että pelkät luokat, joita UC-koulut haluavat; sinun on myös tehtävä hyvin niissä. Arvosanasi ja yleinen GPA ovat toinen kriittinen osa UC-sovellustasi. Kaikissa UC-kouluissa sinulla on oltava vähintään 3,0 GPA A-G-luokissa, jos olet Kalifornian asukas, tai 3,4 GPA, jos olet ulkomaalainen. Lisäksi et voi päästä C-arvon alapuolelle missään näistä luokista.

A-G-aiheiden ulkopuolella oleville luokille ei vaadita vaatimuksia, mutta sinun tulisi silti pyrkiä menestymään kaikissa luokissa. UC toteaa, että 'lukioluokkasi vahvuus on tärkein osa tarkistustamme', joten haluat, että transkriptiosi on yhtä vahva kuin se voi olla korkealla GPA: lla ja haastavien luokkien ennätyksellä.

Alla on taulukko, joka näyttää keskimääräiset 50% painotetuista GPA-arvoista hyväksyttyjä opiskelijoita jokaisessa UC-koulussa vuonna 2019:

Koulu Keskimmäinen 50% painotettu GPA
UC Berkeley 4.00-4.29
UC Davis 3,96 - 4,25
UC Irvine 3,97 - 4,25
UCLA 4,36 - 4,68
UC Merced 3.45 - 3.96
UC Riverside 3.69 - 4.11
UC Santa Barbara 4,04 - 4,28
UC Santa Cruz 3.76 - 4.16
UC San Diego 4,03 - 4,28

Antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet päästä sisään, sinun kannattaa pyrkiä GPA-alueen ylempään päähän mille koululle tai kouluille haet. Jos haet esimerkiksi UC Davisiin, tavoitteesi tulisi olla painotettu GPA 4,25. Voit ehdottomasti päästä sisään pienemmällä GPA: lla (koska se on 75%: n merkki, ¾ opiskelijoista pääsee alhaisemmalla GPA: lla), mutta jos saavutat tämän tavoitteen, sinulla on loistava laukaus hyväksytessäsi.

# 3: Vakioidut testitulokset

Jälleen SAT- ja ACT-pisteet ovat nyt valinnaisia, mutta lähivuosina ne otetaan huomioon, jos lähetät ne. Tämä tarkoittaa, että vahvat standardoidut testitulokset voivat silti auttaa sovellustasi. UC-kouluihin pääsemiseksi ei tarvita vähimmäisvaatimuksia SAT- tai ACT-pisteistä, mutta taas sinun kannattaa pyrkiä korkealle, jotta saat itsellesi parhaat mahdollisuudet päästä hyväksymään. Alla on keskimmäinen 50%: n alue sekä SAT: lle että ACT: lle.

Koulu Keskimmäinen 50% SAT-pisteet Keskimmäinen 50% ACT-pisteet
UC Berkeley 1350-1540 30-35
UC Davis 1260-1470 28-34
UC Irvine 1250-1510 24-31
UCLA 1190-1460 26-34
UC Merced 1020-1290 18-25
UC Riverside 1130-1400 21-29
UC Santa Barbara 1280-1520 26-31
UC Santa Cruz 1200-1450 24-30
UC San Diego 1300-1520 26-31

# 4: Lisäkurssit

Esikoululaiset ovat toinen tärkeä osa UC-sovellustasi. Avain vahvaan koulun ulkopuoliseen on korostaa intohimoasi ja johtamistaitojasi. Voit tehdä tämän seuraamalla opetussuunnitelmia tulevalla pääaineellasi liittyvällä alalla, pitämällä kiinni niistä ja saavuttamalla niissä johtajuusrooleja.

Joitakin asioita, joita UC: n osavaltiot etsivät opetussuunnitelmasta, ovat:

 • Erityiset kyvyt, palkinnot tai saavutukset
 • Johtamiskokemus
 • Merkittävät kokemukset tai saavutukset, jotka osoittavat opiskelijan lupauksen edistää kampuksen henkistä elinvoimaa.

He luetelevat seuraavat esimerkit 'vahvista' opetussuunnitelmista:

 • Erityinen lahjakkuus kuvataiteessa ja esittävässä taiteessa, viestinnässä tai urheilussa
 • Muiden kulttuurien intensiivinen tutkiminen ja tutkiminen
 • Merkittävä yhteisöpalvelu
 • Merkittävä osallistuminen opiskelijahallitukseen

Älä tunne, että sinulla on oltava kaikki tai edes kaikki näistä kokemuksista; ne vain annetaan, jotta voit saada käsityksen siitä, mitä UC-koulut etsivät. Pohjimmiltaan kaikki opetussuunnitelman ulkopuoliset opinnot, joihin olet intohimoinen, osaava ja joille on osoitettu jonkin verran johtajuutta on hieno opetussuunnitelman ulkopuolinen sisältö UC-sovelluksellesi.

# 5: Henkilökohtaiset lausunnot

UC-esseesi pitäisi näyttää kolme pääasiaa:

 • Kuka sinä olet
 • Miksi haluat käydä UC-koulussa
 • Mikä sinulle on tärkeää

Ehkä olet elinikäinen luonnon ystävä, joka haluaa osallistua UC San Diegoon hyödyntääkseen kaikkia lähellä olevia erilaisia ​​ekosysteemejä, joita biologian opiskelijat voivat opiskella. Ehkä olet aina ollut pakkomielle avaruudesta ja haluat osallistua UC Berkeleyyn ja ilmailutekniikan pääaineeseen.

Riippumatta tarinastasi, tämä on UC: n paikka kuulla se, ja se on paras paikka hakemuksessasi näyttää heille kuka olet todella henkilö. Saat syvällisemmän ilmeen lue oppaamme, kuinka kirjoittaa erinomaisia ​​UC-esseitä.

Cornell-yliopisto-82344_640

Automaattinen pääsy Kalifornian asukkaille

Jos olet Kalifornian asukas ja täytät vähintään yhden seuraavista kahdesta vaatimuksesta, sinulla on taattu paikka UC-koulussa.

 • Olet UC: n mukaan Kalifornian lukiolaisten 9%: n alkuun pääsyindeksi .
 • Sijoitat osallistuvien lukioiden valmistuneiden luokkien 9 prosentin parhaan joukkoon. Tätä kutsutaan 'kelvolliseksi paikallisessa kontekstissa' ( ELC ).

Huomaa, että tämä ei tarkoita, että pääset jokaiseen UC-kouluun; se tarkoittaa vain sitä, että pääset ainakin yhteen, kunhan tilaa on käytettävissä (jota tyypillisesti on). Jos olet Kaliforniassa asuva henkilö, joka on täyttänyt yllä olevat vaatimukset eikä pääse mihinkään UC-kouluihin, joihin haet, sinulle tarjotaan paikka toisella kampuksella niin kauan kuin tilaa on käytettävissä.

Yhteenveto: UC Schools -sovellus

Jos haet UC-koulua, haluat varmistaa, että tiedät jokaisen suoritettavan hakemusvaiheen. Tärkein tietoinen UC-hakemusten määräaika on 30. marraskuuta. Tämä on viimeinen päivä, jona voit lähettää hakemuksesi.

Hakemuksen täyttämisen lisäksi sinun on lähetettävä opintosuoritusote ja mahdolliset lisäaineistot, joita koulu ja pääaine tarvitsevat. SAT- ja ACT-pisteet ovat nyt valinnaisia, mutta seuraavien vuosien aikana ne otetaan huomioon, jos päätät lähettää ne. Sinun on toimitettava vain yksi hakemus riippumatta siitä, kuinka monta UC-koulua haet, mutta sinun on maksettava 70 dollarin hakemusmaksu jokaisesta koulusta.

texas a & m kauppajalkapallo

Riippumatta siitä, työskenteletkö UC Davis -sovelluksessa, UC San Diego -sovelluksessa, UC Berkeley -sovelluksessa jne. kaikki UC-koulut etsivät samanlaisia ​​ominaisuuksia opiskelijoista. Sinun on suoritettava A-G-kurssit, suoritettava vaikeita luokkia, pidettävä hyvät arvosanat, osallistuttava opetussuunnitelmiin ja sinulla on vahvat henkilökohtaiset lausunnot.

Tee töistä, jotta sovelluksesi olisi mahdollisimman vahva kaikilla näillä alueilla, jotta saat parhaan kuvan päästäksesi unelmiesi UC-kouluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.