5 työkalua, jotka sinun on valmistauduttava college -haastatteluun

ominaisuus-haastattelu-vaatteet

Joten olet juuri saanut haastattelun unelmiesi kouluun. Se on hämmästyttävää! Kun olet viettänyt juhlat, on aika alkaa valmistautua suureen tapahtumaan.

Mutta valmisteluprosessi voi tuntua ylivoimaiselta. Siksi olemme koonneet viisi parasta työkalua yliopistohaastatteluun valmistautumiseen. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja asiantuntijasuosituksistamme työkaluja varten on pakko sinun täytyy lyödä college -haastattelu puistosta!Työkalu 1: Haastatteluvalmistelukirja

Kysy keneltä tahansa aikuiselta: haastattelut voivat olla todella stressaava kokemus. Et vain yritä vastata haastattelijoidesi kysymyksiin, vaan yrität myös tehdä hyvän ensivaikutelman ja todistaa, että olet sopiva ... hyvin, mihin tahansa haastattelet!

Yliopistojen valintahaastattelu voi olla vielä haastavampaa, koska monet lukiolaiset eivät ole vielä käyneet monissa haastatteluissa! Hyvä uutinen on, että hyvin haastattelu on taito, jonka kuka tahansa voi oppia. Se vaatii vain harjoittelua ja tietysti oikeat työkalut.

Yksi parhaista tavoista aloittaa haastatteluun valmistautuminen on lukea kirja tai kaksi, joka opastaa sinua haastatteluprosessin läpi , hajottaa vaikeat kysymykset ja auttaa virtaviivaistamaan valmisteluprosessia. Olemme tutkineet Internetiä ja neuvoneet PrepScholarin sisäänpääsyasiantuntijoiden kanssa valitaksemme kaksi haastatteluvalmistelukirjaa, jotka antavat sinulle eniten vastinetta rahoillesi!

kehon läsnäolo-amy-cuddy

Kirja 1: Läsnäolo kirjoittanut Amy Cuddy

DR. Amy Cuddy , sosiaalipsykologi ja Harvardin professori, teki hänen kanssaan liikemaailman 2012 TED Puhu kehonkielestä . Ei-sanalliset vihjeet eivät ainoastaan ​​auta ihmisiä tekemään päätöksiä sinusta-myös siitä, tunnustetaanko sinut vai ei!-ne vaikuttavat myös siihen, miten ajattelet itsestäsi.

Ohion osavaltion yliopiston tyypilliset pisteet

Tohtori Cuddy otti kaikki havaintonsa ja yhdisti ne kirjaansa, Läsnäolo, joka opettaa ihmisiä käyttämään kehon kieltä hyödyntääkseen koko potentiaalinsa. Vaikka useimmat haastatteluvalmistelukirjat opettavat sinulle, kuinka vastata haastattelukysymyksiin ja oppia lisää yrityksestä, jolle haastattelet, Cuddy käyttää eri lähestymistapaa: hän keskittyy siihen, miten istumisesi, liikkumisesi ja käyttäytymisesi vaikuttavat ihmisten näkemykseen sinusta.

Rakastamme sitä, että hänen kirjansa opettaa sinulle, kuinka voit olla varma hetkestä (jopa erittäin stressaava, kuten pääsyhaastattelusi)! Hän antaa myös käytännön vinkkejä kommunikointiin tehokkailla, ei-sanallisilla tavoilla. Joten kun taas Läsnäolo ei ole haastatteluvalmistelukirja perinteisessä mielessä, se on kriittistä luettavaa varmistaaksesi, että teet parhaan mahdollisen vaikutelman!

haastattelun kehon taide

Kirja 2: Haastattelun taide Kirjailija: James Storey

Yksi haastatteluun valmistautumisen haasteista on valmistautumisajan sovittaminen kiireiseen aikatauluusi. Siksi toinen kirjasuosituksemme koskee käytännöllisyyttä. James Storeyn kirja, Haastattelun taide, on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat käsitellä haastatteluprosessin haastavimman osan: vastata haastattelukysymyksiin!

Kirjassaan, Storey opastaa sinua usein kysytyissä haastattelukysymyksissä ja opettaa sinulle strategioita vaikeimpienkin kysymysten ratkaisemiseksi. Kirjan tavoitteena ei ole antaa sinulle kaikkia oikeita vastauksia, vaan auttaa sinua oppimaan luomaan haastattelijoille sopivia vastauksia ... ja auttamaan sinua pääsemään unelmakouluusi.

Jokainen luku käsittelee erilaisia ​​kysymyksiä, vastauksia ja käytännön strategioita, joten sinun ei tarvitse lukea nukkaa läpi päästäksesi lihaan ja perunaan, mitä sinun tarvitsee tietää. Vielä parempi? Storey sisältää luettelot mahdollisista haastattelukysymyksistä! Kuten tiedät ottamasta SAT- ja/tai ACT -ohjelmia, käytännön kysymykset ovat korvaamattomia suorituskyvyn parantamisessa, ja Storeyn esimerkkien avulla voit saada hämmästyttävän haastattelun!

body-rhodia-4-color-notebook_

Työkalu 2: Muistikirja

Haastatteluun valmistautumisessa kynä ja paperi ovat kuningas. Ei vain r esearch osoittavat, että asioiden kirjoittaminen auttaa sinua säilyttämään tiedot paremmin , et voi käyttää puhelintasi, kannettavaa tietokonettasi tai tablettiasi haastatteluhuoneessa. Tämä tarkoittaa, että sinun on valmistauduttava haastatteluun vanhanaikaisella tavalla!

kuinka päästä merivoimien akatemiaan

Ensimmäinen askel on käsitellä edellä mainitut haastatteluvalmistelukirjat. Kun luet niitä, suosittelemme muistiinpanojen tekemistä muistikirjaan. Se ei ainoastaan ​​anna sinulle tilaa kerätä oppimaasi, vaan myös antaa sinulle mahdollisuuden kirjoita vastaukset mahdollisiin haastattelukysymyksiin, jotka tulevat mieleen. Kun tarkastelet vastauksiasi auttaaksesi sitomaan vastauksesi muistiin, voit olla varmempi haastattelupäivänä! Sinun on myös otettava talteen kaikki muut tiedot, jotka voivat olla hyödyllisiä haastattelulle, kuten yksityiskohdat yliopistosta ja sen ohjelmista sekä sinua kiinnostavista tutkimusaloista.

Millaista muistikirjaa kannattaa siis käyttää? Suosikki muistikirjamme haastatteluvalmisteluun on Rhodia 4 -värikirja . Ensinnäkin se on laadukas, kestävä ja ammattimainen, joten voit ottaa sen mukanasi haastatteluun huolettomasti. Mutta se jakaa myös muistikirjan neljään osaan värillisten sivureunojen perusteella. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden jakaa valmistelusi luokkiin, kuten muistiinpanojen lukemiseen ja vastausten valmisteluun, ilman, että sinun tarvitsee käyttää sivulippuja pitääksesi tiedot järjestyksessä!

Muistikirjasi on oppaasi aikana myös yliopiston haastattelu. Se tarkoittaa haluat myös tuoda muistikirjasi mukanasi haastattelupäivänä. Siinä ei ole vain haastattelijoillesi laatimia kysymyksiä, vaan voit myös selata muistiinpanojasi valmistautuaksesi ennen kuin sinut kutsutaan haastatteluun. Lisäbonuksena voit kirjoittaa muistiinpanoja, kun haastattelijat esittävät sinulle kysymyksiä ja selittävät pääsyprosessin seuraavat vaiheet. Valmistautuminen muistiinpanoihin osoittaa, että sinulla on aloitteellisuutta, ja se auttaa sinua muistamaan haastattelun tärkeät kohdat myöhemmin. (Se on melko stressaavaa prosessia, joten on aina mukavaa, että on jotain katseltavaa!)

body-mead-viiden tähden kansio

Työkalu 3: Kansio, jossa on lisäasiakirjoja

Kun on kyse yliopistohaastattelusta, on aina parasta valmistautua. Suosittelemme, että tulostat useita kopioita hakemuspaketistasi ja pidät ne valmiina, jos haastattelukomitea tarvitsee materiaalin päivitystä. He voivat jopa kysyä sinulta, onko sinulla ylimääräisiä ominaisuuksia nähdäksesi kuinka perusteellinen ja valmistautunut olet!

Tässä on asia: et halua vetää ulos Lisa Frank kansio viidennestä luokasta . (Vaikka rakastamme sateenkaarenvärisiä yksisarvisia, ollaksemme rehellisiä.) Haluat purkaa ammattimaisen näköinen kansio että kaikki asiakirjasi on järjestetty siististi. Jos sinulla on melko vähän asiakirjoja, kuten muita kirjoitusnäytteitä, voit harkita hanki sen sijaan laajeneva tiedostojen järjestäjä . Se pitää paperisi siistinä ja helpottaa niiden löytämistä, jos haastattelijat sitä pyytävät.

Lisäksi, jos sinulla on suunnittelupaketti, jonka aiot jakaa , käytä aikaa sen järjestämiseen ammatillinen salkun esittelykirja . Sen lisäksi, että se pitää portfolion turvassa, haastattelijat voivat paljon helpommin selata työtäsi!

body-business-puku

Työkalu 4: Ammattivaatekaappi

Katso, ymmärrämme: puvut ovat jotain, mitä vanhempasi käyttävät. Sinulla on loppujen lopuksi oma henkilökohtainen tyylisi. Mitä tulee haastatteluihin, ensimmäinen vaikutelma todella tekee asia. Ammattimaisen ilmeen osoittaminen osoittaa, että otat haastatteluprosessin vakavasti, mikä on hyvä merkki siitä, että otat myös koulutuksesi vakavasti. Muista: koulut, joissa on haastatteluprosessi, ovat yleensä kilpailukykyisiä, joten tarvitset kaikki edut.

Tässä se on: esiintyminen korkeakouluhaastattelussasi tyylikkäässä t-paidassa ja kymmenvuotias Vans ei tee vaikutusta ketään.

Mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy näyttää siltä, ​​että olet vetänyt vaatteesi isovanhempiesi kaapista! Voit näyttää ammattimaiselta ja siistiä samaan aikaan!

body-professional-mekko

Perinteisesti tyylikäs

Jos haluat huolettoman vaatekaappivaihtoehdon college-haastatteluusi, suosittelemme pukua. Ja arvaa mitä? Sinun ei tarvitse edes tuntea pingviiniä! Tärkeintä on varmistaa, että ostat kehykseesi sopivan puvun. Jos olet hoikka, mene housujen kanssa . Jos sinulla on isompi rakenne, älä pelkää valita takkia, jossa on hieman rennompi istuvuus keskellä e. Ja koostasi riippumatta, omaksua hoikka housut ! Se on melko yleisesti imartelevaa ja todella yhdistää ulkonäön tuntematta tukkeutumista.

Jos et vain pysty ottamaan itseäsi hyppäämään pukuvaunuun-tai jos puvut ovat vain hieman hintaluokkasi ulkopuolella- bleiseri on loistava vaihtoehto . Voit heittää laivastonsininen bleiseri yli valkoinen napillinen paita , khaki -pari ja juhlakengät , ja sinulla on hyvä mennä.

Jos pidät enemmän naisten vaatteista, voit silti löytää a bleiseri / paita / khakis yhdistelmä, joka näyttää hienolta. (Säännöt, jotka mainitsimme edellä puvun valitsemiseksi, joka ... no ... puvut hahmosi soveltuu edelleen!) Ja älä unohda paria mahtava kengät ! On myös täysin hyväksyttävää vaihtaa housut a hame tai heitä bleiseri a ammattimainen mekko .

vartalon aurinkolasit Lisää vain aurinkolasit

Vakavasti. Kaikki tuntevat olonsa varmemmaksi, kun he käyttävät aurinkolaseja ! (Älä tietenkään käytä niitä sisään haastattelusi. Ajattele heitä muodikkaana moraalin tehostajana.)

Siksi mielestämme sinun pitäisi täydentää asuasi aurinkolaseilla, jotka heijastavat persoonallisuuttasi. Rakastamme a hyvä pari lentäjää mutta et voi myöskään mennä vikaan klassikon kanssa, Ray-Banin viereinen siluetti . Ja sitten on tietysti Audrey-Hepburn-in-Breakfast-at-Tiffany's cat eye ! Mitä tahansa valitsetkin, käytä niitä kuin hämmästyttävä korkeakouluhakija. (Tai tiedät, vain kanavoi sisäinen Joe Biden .)

runko-geneerinen kello

Työkalu 5: Kello

Vakavasti. Haastattelun alkaminen on kriittistä . Se ei vain osoita, että olet järjestäytynyt ja valmis, se osoittaa, että olet innoissasi koulusta, jota haastattelet! Se antaa sinulle myös mahdollisuuden tarkistaa muistiinpanosi viimeisen kerran ja hengittää muutaman syvän ja keskittävän hengityksen.

Koska ajoissa on niin tärkeää, suosittelemme käyttämään kelloa haastattelussa.

Voimme jo kuulla sinun kysyvän: Mutta miksi en voi käyttää puhelintani? Haastattelupäivänä sinun on pidettävä puhelin käsissäsi, mutta käännyttävä äänettömäksi-tai vielä paremmaksi, lentokonetilaan-ja laitettava se pois. Ensinnäkin tiede on osoittanut sen älypuhelimet voivat häiritä meitä, vaikka emme käytä niitä , joten on parasta jättää ne pois, kun haluat keskittyä. Toiseksi, on liian houkuttelevaa tarkistaa Twitter tai Instagram sen sijaan, että tarkistat muistiinpanosi ja valmistaudut käsillä olevaan erittäin tärkeään tehtävään!

Toiseksi haluat seurata haastattelussa käyttämääsi aikaa ... etkä voi katsoa puhelintasi olematta töykeä ja välinpitämätön. On täysin hyväksyttävää katsella ajoittain kelloa nähdäksesi, kuinka paljon aikaa sinulla on haastattelussa jäljellä, tai varata hienovaraisesti aikaa varmistaaksesi, ettet juokse.

body-timex-kello

Onneksi, saatavilla on paljon edullisia kellovaihtoehtoja, varsinkin jos et käytä kelloja koko ajan . Rakastamme tätä Timex Easy Reader -kelloa. (Älä huoli, se tulee myös sisään myös miesten tyylit. ) Sen lisäksi, että se on klassinen ja tyylikäs, numerot ovat riittävän suuria, jotta voit tarkistaa ajan huomaamattomasti nopealla vilkaisulla. Sitä on saatavana kolmessa värissä, siinä on nahkanauha ja se on vedenkestävä 30 metriin asti! Ei sillä, että uisit haastattelupäivänä ... mutta hei! Ei sitä koskaan tiedä.

body-fitbit-versa-smart-kelloTämä voi myös olla loistava tilaisuus tehdä pitkäaikainen sijoitus. Loppujen lopuksi pääset yliopistoon pian, ja älykello voi auttaa sinua pysymään terveenä ja tuottava . Olemme Fitbit Versa Smart -kellon suuria faneja . Se on yhteensopiva lähes kaikkien puhelimen käyttöjärjestelmien kanssa, näyttää hälytyksiä (kuten puheluita, tekstiviestejä ja kalenteritapaamisia), antaa sinun toistaa musiikkia ja jopa opastaa sinua harjoitusten aikana! Se on loistava työkalu, joka auttaa sinua valloittamaan ensimmäisen lukuvuoden.

Mitä seuraavaksi?

Ennen kuin loppuu ja ostaa kaikki luettelossamme olevat varmista, että yliopistollasi on todella haastatteluprosessi! Tässä on täydellinen luettelo korkeakouluista, jotka vaativat pääsykoehaastatteluja. (Muista, että jotkut koulut vaativat kampuksella haastatteluja esimerkiksi apurahoista ja apurahoista, joten on aina parasta tarkistaa asia yliopistoltasi.)

Kuten aiemmin mainitsimme, avain hyvään haastatteluun on harjoittelu, harjoittelu, harjoittelu. Kuusi tärkeintä vinkkiämme haastatteluihin valmistautumiseen ovat varma tapa auttaa sinua koputtamaan sinun haastattelu pois puistosta!

mikä on hyvä pisteet psatissa

Yksi parhaista tavoista päästä haastatteluun unelmakoulussasi on pudota SAT tai ACT pois puistosta . Lisätietoja siitä, mitä SAT- ja ACT -pisteet merkitsevät korkeakoulujen valintaan sitten päättää, mikä testi sopii sinulle .

Nämä suositukset perustuvat vain tietoihimme ja kokemukseemme. Jos ostat tuotteen jonkin linkistämme, PrepScholar voi saada palkkion.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.