5 vinkkiä suuren UPenn-esseen kirjoittamiseen

img

Pennsylvanian yliopisto vaatii kaikkia ensimmäisen vuoden hakijoita toimittamaan henkilökohtaisen esseen sekä Penn-spesifisen esseen. Jos aiot olla yksi kahdeksasta prosentista opiskelijoista, jotka otetaan mukaan Penniin vuosittain, UPenn-essesi on tärkeä osa hakemustasi. Sinun on varmistettava, että esseesi ovat vahvoja, jotta voit lisätä pääsymahdollisuuksiasi.

Tässä artikkelissa käymme läpi UPennin essee-logistiikan - joka kattaa tarkalleen, mitä sinun on kirjoitettava jokaiselle yliopistolle, johon haet UPennissä. Sitten erittelemme jokaisen kehotteen ja tarjoamme ehdotuksia siitä, mistä kirjoittaa. Lopuksi annamme vinkkejä kuinka kirjoittaa upea UPenn-essee, joka auttaa sinua pääsemään unelmakouluusi.Mitkä ovat UPennin esseen kehotteet?

Jos haet UPennille, sinun on lähetettävä hakemuksesi johonkin UPennin neljästä peruskoulusta. Riippuen siitä, mihin perustutkinto-ohjelmaan haet, sinun on vastattava UPennin erityisiin lausuntoihin sekä lisä essee kyseiselle koululle.

UPenn-spesifinen essee on perinteinen miksi UPenn-essee, jossa sinua pyydetään tarkentamaan miksi haluat osallistua UPenniin sekä mitä aiot opiskella perustutkinnossa, johon haet. Tässä on kehote:

Kuinka löysit älylliset ja akateemiset kiinnostuksen kohteesi ja miten tutkit niitä Pennsylvanian yliopistossa? Ole hyvä ja vastaa

Koordinoidulle kaksoistutkinto- ja erikoistumisohjelmalle hakeville opiskelijoille vastaa näihin kysymyksiin yhden asteen kouluvalintasi suhteen; kiinnostuksesi koordinoituun kaksoistutkinto- tai erikoistuneeseen ohjelmaan voidaan käsitellä ohjelmakohtaisen esseen kautta.

UPennin toinen esseekehote kaikille opiskelijoille on:

Pennissä oppiminen ja kasvu tapahtuu myös luokkahuoneen ulkopuolella. Kuinka tutkit yhteisöä Pennissä? Mieti, miten tämä yhteisö auttaa muokkaamaan näkökulmaasi ja identiteettiäsi ja miten identiteettisi ja näkökulmasi auttavat muokkaamaan tätä yhteisöä. (150-200 sanaa)

Riippuen perustutkinto-ohjelmasta, johon haet, saatat joutua kirjoittamaan uuden esseen osana hakemustasi. Tässä ovat ne muut esseekehotteet ja ohjelma, johon he soveltavat:

 • Seitsemän vuoden biohammasohjelma: Sinun on vastattava kaikkiin viiteen kehotukseen.
  • Luettele ennen hammashoitoa tai ennen lääketieteellistä kokemusta. Tähän kokemukseen voi sisältyä, mutta ei rajoittuen, havainnointi yksityislääkärissä, hammasklinikalla tai sairaalassa; hammashoito; hammaslaboratoriotyöt; hammaslääketieteellinen tai lääketieteellinen tutkimus jne. Ilmoita jokaiselle toiminnalle varattu aika, läsnäolopäivä, sijainti ja kuvaus kokemuksestasi. Jos sinulla ei ole mitään hammaslääketieteellistä tai esilääketieteellistä kokemusta, ilmoita, mitä olet tehnyt, mikä johti sinut tekemään päätöksen hammaslääketieteestä.
  • Luettele kaikki aktiviteetit, jotka osoittavat kykynsä työskennellä käsilläsi.
  • Mitä toimintoja olet suorittanut ja jotka osoittavat kykynsä työskennellä yhteistyössä ihmisten kanssa?
  • Selitä syyt hammaslääketieteen uran valitsemiseen. Liitä mukaan, mikä kiinnostaa sinua eniten hammaslääketieteessä ja mikä kiinnostaa sinua vähiten.
  • Onko sinulla sukulaisia ​​hammaslääkäreitä tai hammaslääketieteellisiä kouluja? Jos on, ilmoita jokaisen sukulaisen nimi, hänen suhde sinuun, kouluun, johon osallistut ja päivämäärät.
 • Digitaalisen median suunnitteluohjelma: Miksi olet kiinnostunut Pennsylvanian yliopiston Digital Media Design (DMD) -ohjelmasta? (400-650 sanaa)
 • Huntsman-ohjelma kansainvälisissä tutkimuksissa ja liiketoiminnassa: Huntsman-ohjelma tukee maailmanlaajuisesti ajattelevien tutkijoiden kehitystä, joista tulee sitoutuneita kansalaisia, luovia innovaattoreita ja eettisiä johtajia julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Mikä vetää sinut kaksitutkinto-ohjelmaan liike-elämässä ja kansainvälisissä opinnoissa, ja miten käyttäisit oppimasi osallistuaksesi globaaliin kysymykseen, jossa liiketoiminta ja kansainväliset asiat leikkaavat? (400-650 sanaa)
 • Roy ja Diana Vagelos -ohjelma biotieteissä ja johtamisessa:
  • LSM-ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille perustiedot biotieteistä ja niiden hallinnasta silmällä pitäen innovaatioiden tunnistamista, edistämistä ja toteuttamista. Mitä asioita haluaisit käsitellä käyttämällä tällaisesta ohjelmasta saatua ymmärrystä? Huomaa, että tämän esseen tulisi olla erillinen yhden tutkintosi esseestä. (400-650 sanaa)
  • 'Menestys ei ole lopullinen, epäonnistuminen ei ole kohtalokas; se on rohkeutta jatkaa '(Winston Churchillille omistettu). Kerro meille epäonnistumisesta, josta olet oppinut eniten. (200-250 sanaa)
 • Johtamisen ja teknologian Jerome Fisher -ohjelma: Suorita molemmat kehotteet.
  • Selitä, miten käytät M & T-ohjelmaa tutkiakseen kiinnostuksesi liike-elämään, tekniikkaan ja näiden kahden risteykseen. (400-650 sanaa)
  • Kuvaile ratkaisemasi ongelma, joka osoitti johtajuutta ja luovuutta. (Enintään 250 sanaa)
 • Rejendra ja Neera Singh -ohjelma verkostoituneessa ja sosiaalisten järjestelmien suunnittelussa: Kuvaile kiinnostuksesi nykyaikaisiin verkotettuihin tietojärjestelmiin ja tekniikoihin, kuten Internet, ja niiden vaikutuksia yhteiskuntaan, joko talouden, viestinnän tai yhteiskunnalle hyödyllisen sisällön luomisen kannalta. Voit vapaasti hyödyntää esimerkkejä omista kokemuksistasi tekniikan käyttäjänä, kehittäjänä tai opiskelijana. (400-650 sanaa)
 • Hoitotyö ja terveydenhuollon hallinta: Keskustele kiinnostuksestasi hoitotyöhön ja terveydenhuollon hallintaan. Kuinka Pennin koordinoitu kaksoistutkinto-ohjelma hoitotyössä ja liiketoiminnassa voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi? (400-650 sanaa)
 • Roy ja Diana Vagelos integroitu ohjelma energiatutkimuksessa: Kuvaile kiinnostuksesi energiatieteisiin ja tekniikkaan hyödyntämällä aiempia akateemisia, tutkimus- ja koulun ulkopuolisia kokemuksiasi, joiden avulla voit arvostaa energiaan ja kestävyyteen liittyviä tieteellisiä tai teknisiä haasteita. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tutkimuksesta, kuvaile tutkimusprojektisi (hahmottele tavoitteet, hypoteesit, lähestymistapa, tulokset ja johtopäätökset). Kuvaile, miten kokemuksesi ovat muokanneet tutkimustasi ja kiinnostuksen kohteitasi, ja tunnista, kuinka VIPER-ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ilmoittakaa myös, mitkä VIPER-pääaineet sekä tieteessä että tekniikassa ovat sinulle mielenkiintoisimpia tällä hetkellä. (400-650 sanaa)

kaupunki-3575961_640

UPenn-essee kehottaa, analysoidaan

Tässä osiossa analysoimme kutakin UPennin täydennys essee -kehotetta ja tarjoamme ehdotuksia siitä, mistä sinun pitäisi puhua (ja välttää) kullekin.

Penn-spesifiset esseet

Katsotaanpa, kuinka käsitellä esseitä, joihin kaikkien opiskelijoiden on vastattava.

Kysely 1:

Kuinka tutkit älyllisiä ja akateemisia etujasi Pennsylvanian yliopistossa? Ole hyvä ja vastaa tähän kysymykseen, kun otetaan huomioon erityinen perustutkinto, johon haet. (400-650 sanaa)

Muille koordinoiduille kaksoistutkinto- ja erikoistumisohjelmille hakeville opiskelijoille vastaa tähän kysymykseen yhden asteen kouluvalintasi suhteen; kiinnostuksesi koordinoituun kaksoistutkinto- tai erikoistuneeseen ohjelmaan voidaan käsitellä ohjelmakohtaisen esseen kautta.

Ensimmäinen kehote, johon kaikkien opiskelijoiden on vastattava riippumatta siitä, mihin ohjelmaan he hakevat, on perinteinen miksi UPenn-essee. Se pyytää sinua selittämään, miksi haluat osallistua UPenniin.

Vaikka tämäntyyppiset kehotteet ovat yleisiä, miksi UPenn-esseekehote keskittyy erityisesti tutkijoihin - se ei koske kiinnostustasi UPennin koulun ulkopuolisiin oppilaitoksiin tai kampuksen elämään. Vastauksesi on siis keskityttävä nimenomaan akateemiseen toimintaan ja siihen, miten UPenn auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sinun on puhuttava siitä, miten perustutkinto, johon haet, vaikuttaa akateemisiin etuihisi, joten tee tutkimuksesi koulusta. Et halua puhua luokasta, johon et pääse, koska se on toisessa peruskoulussa. Kaikkien vastausten tulee heijastaa kursseja, jotka voit suorittaa, jos heidät hyväksytään valitsemaasi perustutkintoon.

Sinulla pitäisi olla hyvä käsitys ohjelmasi tarjoamista luokista. On hyvä nimetä tietyt luokat tai professorit, joiden kanssa haluat opiskella. Vastaavasti, jos alasi opiskelijoille on tarjolla erityisiä mahdollisuuksia, kuten harjoittelupaikkoja tai opiskelu ulkomailla, tämä essee on oikea paikka puhua siitä.

Kysely 2:

Pennissä oppiminen ja kasvu tapahtuu myös luokkahuoneen ulkopuolella. Kuinka tutkit yhteisöä Pennissä? Mieti, miten tämä yhteisö auttaa muokkaamaan näkökulmaasi ja identiteettiäsi ja miten identiteettisi ja näkökulmasi auttavat muokkaamaan tätä yhteisöä. (150-200 sanaa)

Ensimmäinen kehotus kohdistui suurelta osin akateemisiin etuihin. Toinen on paikka, jossa voit ajatella enemmän yhteisöstä.

Yliopistoon meneminen ei ole vain sitä, mitä opit luokassa. Kyse on myös elinikäisten ystävyyssuhteiden luomisesta ja eri yhteisöjen tutkimisesta selvittääksesi kuka olet ja mitä haluat tehdä.

Et tietenkään voi ennustaa tarkalleen miltä sosiaalinen elämäsi näyttää ennen kuin edes hyväksyt. Saatat päätyä klubeihin, joita et ole koskaan odottanut, ystävien kanssa, joita et ole koskaan odottanut. Mutta se on okei - UPenn ei pyydä sinua asettamaan askel askeleelta, miten osallistut yliopistoyhteisöihin. He haluavat vain tietää, että ajattelet sitä!

ainutlaatuisia tapoja kuvata itseäsi

Harkitse vastaamista tähän kysymykseen UPennin monet opiskelijoiden vetämät klubit ja aktiviteetit ja löydä kiinnostuksen kohteitasi vastaavia. Ajattele, miten nämä klubit ja aktiviteetit edistävät tulevaisuudennäkymääsi. Mitä vaikutuksia odotat heidän tekevän sinusta?

Mutta älä unohda kysymyksen toista puoliskoa! UPenn haluaa myös tietää, miten muokkaat yhteisöä, ei vain sitä, miten se muokkaa sinua . Mitä ainutlaatuisia näkökulmia tuot? Mitä voit tehdä, jota kukaan muu ei voi?

Tämä kysymys on melko tyypillinen miksi sinä? esseekehote, joka keskittyy pikemminkin yhteisöön kuin tutkijoihin. Ajattele, kuinka sovit sosiaalisiin ryhmiin; mikä tekee sinusta ainutlaatuisen? Oletko merkki-huoltajaystävä? Tai ehkä harrastat aina uutta outoa harrastusta, ja ystäväsi rakastavat kuulla uudesta kapealla kiinnostuksestasi. Nämä ovat vain kaksi ominaisuutta, joiden avulla voit selittää, mitä tuot UPenn-yhteisölle - Ole hieman luova, mieti, miten osallistut ystäväsi ryhmiin, ja suunnittele, miten aiot tuoda nuo ajatukset uuteen kouluusi!

Biohammasohjelma

Luettele ennen hammashoitoa tai ennen lääketieteellistä kokemusta. Tähän kokemukseen voi sisältyä, mutta ei rajoittuen, havainnointi yksityislääkärissä, hammasklinikalla tai sairaalassa; hammashoito; hammaslaboratoriotyöt; hammaslääketieteellinen tai lääketieteellinen tutkimus jne. Ilmoita jokaiselle toiminnalle varattu aika, läsnäolopäivä, sijainti ja kuvaus kokemuksestasi. Jos sinulla ei ole mitään hammaslääketieteellistä tai esilääketieteellistä kokemusta, ilmoita, mitä olet tehnyt, mikä johti sinut tekemään päätöksen hammaslääketieteestä. (Enintään 250 sanaa)

Luettele kaikki aktiviteetit, jotka osoittavat kykynsä työskennellä käsilläsi. (Enintään 250 sanaa)

Mitä toimintoja olet suorittanut ja jotka osoittavat kykynsä työskennellä yhteistyössä ihmisten kanssa? (Enintään 250 sanaa)

Selitä syyt hammaslääketieteen uran valitsemiseen. Liitä mukaan, mikä kiinnostaa sinua eniten hammaslääketieteessä ja mikä kiinnostaa sinua vähiten. (Enintään 250 sanaa)

Onko sinulla sukulaisia ​​hammaslääkäreitä tai hammaslääketieteellisiä kouluja? Jos on, ilmoita jokaisen sukulaisen nimi, hänen suhde sinuun, kouluun, johon osallistut ja päivämäärät. (Enintään 250 sanaa)

Bio-Dental-ohjelman kehote on laaja. Hyökkää siihen palasina, niin mahdollisimman tarkasti, kun vastaat jokaiseen kysymykseen.

Älä tunne, että sinun täytyy tehdä mitään erityistä kokemusta. Jos et ole internoinut hammaslääkärin vastaanotolla, älä keksi tätä kokemusta. Sinun pitäisi pysyä todellisuudessa. Jos et ole havainnut hammaslääkärin vastaanotolla, voit asettaa ajan vierailla paikallisen hammaslääkärin luona niin, että kirjoitat todellisesta kokemuksestasi, etkä keksimisestäsi.

Kun luet aktiviteettejasi, muista ilmoittaa, miten kullakin on merkitystä hammastaidolle. Ehkä teet paljon neulaa, mikä osoittaa, että pystyt suorittamaan monimutkaisia ​​malleja. Jälleen, et halua tehdä mitään. Paitsi että essesi luetaan epäaitoiksi, sinulla ei ole kokemusta, jota tarvitset osallistumalla ohjelmaan.

Ota aikaa ja työskentele tämän kehotuksen läpi palasina, jos joudut. Ole perusteellinen, rehellinen ja tarkka.

tuoli-2589771_640

Digitaalisen median suunnitteluohjelma

Miksi olet kiinnostunut Pennsylvanian yliopiston Digital Media Design (DMD) -ohjelmasta? (400-650 sanaa)

Aivan kuten tekoälyn essee-kehotteessa, tässä esseessä haluat selittää tarkalleen, miksi UPennin digitaalisen median suunnitteluohjelma vetoaa sinuun. Tähän kehotukseen annettavassa vastauksessa on muutama tärkeä komponentti: spesifisyys, persoonallisuus ja aito kiinnostus.

Ensimmäisen tärkeän ominaisuuden korjaamiseksi sinun kannattaa tehdä jonkin verran tutkimusta ohjelmasta, johon haet. Etsi ainutlaatuisia asioita tästä ohjelmasta muihin verrattuna; se voi tarkoittaa professoreita, jotka opettavat siinä, tarjolla olevia luokkia, entisten opiskelijoiden tekemiä tehtäviä tai mitä tahansa muuta, jonka voit sitoa nimenomaan UPenniin. Syy tähän on, että korkeakoulu haluaa tietää, että et vain hakeudu sinne varavaihtoehtona. UPenn haluaa opiskelijoita, jotka ovat ajautuneita ja intohimoisia siitä, mitä korkeakoulu auttaa heitä saavuttamaan, ja erityispiirteiden sisällyttäminen esseeisi on hieno tapa osoittaa, että välität osallistumisesta.

Seuraavaksi varmista, että essesi on persoonallinen. Haluat essesi lukevan ikään kuin vain sinä olisit voinut kirjoittaa sen. Yksityiskohtien saaminen auttaa siinä, mutta sinun on myös tehtävä se, että annat oman ainutlaatuisen äänesi ja kiinnostuksesi loistaa. Jos Digital Media Design kiinnostaa sinua, koska olet aina kiinnittänyt animaation ainutlaatuista tarinankerronta Pixar-elokuvissa kasvamisen jälkeen, se on mainitsemisen arvoinen! Muista, että yliopistohakemuksesi on kyse siitä, että korkeakoulu sijoitetaan sinuun opiskelijana; anna persoonallisuutesi loistaa läpi.

Ja viimeiseksi, osoita aitoa kiinnostusta. UPenn on hieno koulu, ja sinun tulisi käyttää essesi avulla osoittaa, että et vain hakeudu sinne, koska sinun täytyi täyttää toinen paikka yliopistoluettelossasi. Ilmaise intohimosi osallistua UPenniin ja erityisesti Digital Media Design -ohjelmaan. Mikä toi sinut tänne jokaisen toisen koulun yli? Vaikka UPenn ei olisikaan paras valinta, muista kaikki asiat, jotka saivat sinut sijoittamaan koulun yliopistoluetteloon, ja pidä ne mielessä kirjoittaessasi.

Huntsman-ohjelma kansainvälisissä tutkimuksissa ja liiketoiminnassa

Huntsman-ohjelma tukee maailmanlaajuisesti ajattelevien tutkijoiden kehitystä, joista tulee sitoutuneita kansalaisia, luovia innovaattoreita ja eettisiä johtajia julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Mikä vetää sinut kaksitutkinto-ohjelmaan liike-elämässä ja kansainvälisissä opinnoissa, ja miten käyttäisit oppimasi osallistuaksesi globaaliin kysymykseen, jossa liiketoiminta ja kansainväliset asiat leikkaavat? (400-650 sanaa)

Huntsman-esseessä sinun on selitettävä tarkalleen mikä vetää sinut UPennin kansainvälisiin opintoihin ja liiketoimintaan. Tämä on kaksoistutkinto-ohjelma, joten opiskelet näiden kahden kentän risteyksessä. Jokaisen työskentelyosaaminen on tärkeää tämän esseen kirjoittamisen kannalta.

Aloita tekemällä lyhyt luettelo syistä, miksi tämä tutkinto vetoaa sinuun. Mitkä kansainväliset kysymykset kiinnostavat sinua? Miksi pitää suhtautua yritystoimintaan sosiologisen tai poliittisen lähestymistavan sijasta? Sinun ei tarvitse lisätä vastauksia näihin kysymyksiin esseeisi, mutta jos tiedät vastaukset niihin, olet paremmin valmistautunut vastaamaan kehotukseen luottavaisin mielin.

Kysymyksessä kysytään, miten voit käyttää tässä ohjelmassa oppimasi vaikutuksen globaaliin ongelmaan. Se vaatii jonkin verran tuntemusta globaaleista kysymyksistä; miettiä sinulle tärkeitä syitä ja miten voit käyttää yritystä lähestyäksesi niitä. Kuinka osallistuminen UPenniin auttaa sinua saavuttamaan urasi tavoitteet?

Voit mainita tiettyjä luokkia, ohjaajia tai muita UPennin ominaisuuksia auttamaan asiaasi. Essiesi tulisi sisältää paitsi se, miten haluat vaikuttaa maailmaan, myös se, miksi haet kaksoistutkintoa ja erityisesti kaksoistutkintoa UPenniltä.

Roy ja Diana Vagelos -ohjelma biotieteissä ja johtamisessa

LSM-ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille perustiedot biotieteistä ja niiden hallinnasta silmällä pitäen innovaatioiden tunnistamista, edistämistä ja toteuttamista. Mitä asioita haluaisit käsitellä käyttämällä tällaisesta ohjelmasta saatua ymmärrystä? Huomaa, että tämän esseen tulisi olla erillinen yhden tutkintosi esseestä. (400-650 sanaa)

'Menestys ei ole lopullinen, epäonnistuminen ei ole kohtalokas; se on rohkeutta jatkaa '(Winston Churchillille omistettu). Kerro meille epäonnistumisesta, josta olet oppinut eniten. (200-250 sanaa)

LSM-esseekehotteet on päivitetty äskettäin. Sen sijaan, että olisit yleinen 'miksi tämä ohjelma' -tyyppikehote, nämä esseet haluavat kaivaa syvemmälle miksi olet kiinnostunut biotieteistä ja johtamisesta ja ymmärrä enemmän siitä, sopiiko persoonallisuutesi ohjelmaan.

Ensimmäinen essee koskee suurempaa kuvaa. LSM-ohjelmassa on kyse innovaatioista, joten tämä essee haluaa sinut valita iso asia ja selittää, miten LSM-opiskelijana oppimasi auttaa ratkaisemaan sen. Paras tapa vastata tähän kehotukseen on yhdistää tutkimus ja spesifisyys. Tutki ensin LSM-ohjelmaa. Haluat ehdottomasti valita ongelman itse asiassa oppia UPENN-opiskelijana. On myös hyvä kutsua vastauksessasi tietyt luokat, professorit ja tutkimusmahdollisuudet! (Muista, että tämä ohjelma on taiteiden ja tiedekollegion ja Wharton School of Businessin yhteisyritys, joten muista tutkia molempia kouluja.)

Floridan osavaltion yliopiston keskimääräinen gpa

Kun kaikki nämä tiedot on koottu yhteen, voit saada tarkan. Valintaneuvojat eivät odota sinun ratkaisevan maailman suurimpia ongelmia. Mutta he tehdä haluat nähdä, että ajattelet kriittisesti tulevan kentän asioita ja että voit jakaa ongelman palasiksi. Esimerkiksi sen sijaan, että sanoisit, että haluat ratkaista ilmastonmuutoksen, kavenna tämä aihe jotain toteutettavaksi, kuten uusien kasvipohjaisten muovien kehittäminen, joita voidaan käyttää lääketieteessä.

Toinen kehote koskee enemmän sitkeyttä opiskelijana. LSM-ohjelma on erittäin kilpailukykyinen ja erittäin vaikea, joten valintaneuvojat haluavat varmistaa, että olet valmistautunut ennen kuin he tunnustavat sinut. Siksi he haluavat tietää enemmän siitä, miten käsittelet epäonnistumista. Kerro a totta tarina ajasta, josta olet epäonnistunut, ja selitä sitten, mitä opit siitä. Vaikka epäonnistuminen on vaikeaa, pääsyneuvojat haluavat nähdä, että pystyt muuttamaan epäonnistumisen positiiviseksi ... ja että käytät epäonnistumista tärkeänä askeleena tavoitteidesi polulla.

Jerome Fisher -ohjelma hallinnossa ja tekniikassa

Suorita molemmat kehotteet.

Kysymys 1: Selitä, miten käytät M & T-ohjelmaa tutkiakseen kiinnostusta liike-elämään, tekniikkaan ja näiden kahden risteykseen. (400-650 sanaa)

Kysymys 2: Kuvaile ratkaisemasi ongelma, joka osoitti johtajuutta ja luovuutta. (Enintään 250 sanaa)

Sinun on suoritettava kaksi ylimääräistä esseitä, jos haet Jerome Fisher -ohjelmaan hallinnan ja tekniikan alalta.

Kuten monet UPenn-ohjelmat, tämä koulu yhdistää kaksi eri alaa - johtamisen ja tekniikan . Jotta voit vastata tähän kysymykseen tehokkaasti, sinun on tiedettävä tarkalleen, miten nämä kaksi voivat toimia yhdessä. Ajattele, miksi olet valinnut tämän nimenomaisen ohjelman - mitä voit hyötyä siitä, mitä et haluaisi ohjelmasta joko johtamisen tai tekniikan alalla? Kuinka tämän ohjelman tutkinto auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja urasi tavoitteet? Tämä kehote kysyy, miten käytät sitä kiinnostuksesi tutkimiseen, joten älä pelkää täsmentää!

Toinen kysymys koskee myös ongelmasi ratkaisukykyä. Tämä klassinen kehote haluaa tietää ajankohdasta, jolloin kohtasit vastoinkäymisiä ja joko voitit sen tai opit niistä. Älä pelkää näyttää itsellesi selviytyvän todellisesta haasteesta täällä - kykysi sietää on tärkeämpää kuin osoittaa, ettet koskaan tee virheitä.

Rejendra ja Neera Singh -ohjelma verkostoituneessa ja sosiaalisten järjestelmien suunnittelussa

Kuvaile kiinnostuksesi nykyaikaisiin verkotettuihin tietojärjestelmiin ja tekniikoihin, kuten Internet, ja niiden vaikutuksia yhteiskuntaan, joko talouden, viestinnän tai yhteiskunnalle hyödyllisen sisällön luomisen kannalta. Voit vapaasti hyödyntää esimerkkejä omista kokemuksistasi tekniikan käyttäjänä, kehittäjänä tai opiskelijana. (400-650 sanaa)

Helpoin tapa vastata tähän kehotukseen on tarinan avulla. Kerro valintalautakunnalle, kuinka sinusta kiinnostui tämä opiskelu.

Sinun tulisi olla vastauksessasi mahdollisimman tarkka. Loppujen lopuksi pikaviestit vaativat esimerkkejä omasta kokemuksestasi. Sinun pitäisi pystyä ilmaisemaan selvästi, mistä kiinnostuksesi johtui. Älä tunne, että sinun on puhuttava kaikesta, mikä sinua kiinnostaa tällä alalla - keskittyminen yhteen tai kahteen selkeään esimerkkiin, joista olet kiinnostunut, menee pidemmälle kuin yrittää puhua kaikesta verkottuneisiin tietojärjestelmiin ja tekniikoihin liittyvistä asioista.

Hoitotyö ja terveydenhuollon hallinta

Keskustele kiinnostuksestasi hoitotyöhön ja terveydenhuollon hallintaan. Kuinka Pennin koordinoitu kaksoistutkinto-ohjelma hoitotyössä ja liiketoiminnassa voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi? (400-650 sanaa)

Sinulla on runsaasti tilaa tässä kehotteessa (enintään 650 sanaa), joten sinun on ehdottomasti käsiteltävä kysymyksen molempia osia - miksi olet kiinnostunut Pennin hoito- ja terveydenhoito-ohjelmasta ja miten ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuutesi tavoitteet.

Avain vastaamaan kehotuksen toiseen osaan on ajatella joitain tulevaisuuden tavoitteita - sinulla on erityinen käsitys siitä, mitä haluat tehdä tutkinnollasi. Sido sitten se takaisin asioihin, joita voit opiskella UPennissä. Tästä kehotuksesta olisi hyödyllistä tutustua UPennin ohjelman osa-alueisiin - kursseihin, professoreihin, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksiin. Mitä enemmän voit osoittaa, miksi UPenn on oikea koulu tavoitteidesi saavuttamiseksi, sitä parempi essesi tulee olemaan.

Roy ja Diana Vagelos integroitu ohjelma energiatutkimuksessa

Kuvaile kiinnostuksesi energiatieteisiin ja tekniikkaan hyödyntämällä aiempia akateemisia, tutkimus- ja koulun ulkopuolisia kokemuksiasi, joiden avulla voit arvostaa energiaan ja kestävyyteen liittyviä tieteellisiä tai teknisiä haasteita. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tutkimuksesta, kuvaile tutkimusprojektisi (hahmottele tavoitteet, hypoteesit, lähestymistapa, tulokset ja johtopäätökset). Kuvaile, miten kokemuksesi ovat muokanneet tutkimustasi ja kiinnostuksen kohteitasi, ja tunnista, kuinka VIPER-ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ilmoittakaa myös, mitkä VIPER-pääaineet sekä tieteessä että tekniikassa ovat mielenkiintoisimpia tällä hetkellä. (400-650 sanaa)

Tässä kehotteessa on kaksi osaa: miksi olet kiinnostunut tästä erityisestä ohjelmasta ja tutkimusalueesta ja kuinka UPenn auttaa sinua saavuttamaan urasi tavoitteet. Sinulla on runsaasti tilaa tässä kehotteessa, joten muista vastata jokaiseen näkökohtaan perusteellisesti. Älä keksi aikaisempaa kokemusta, jos sinulla ei ole sitä - ole rehellinen ja aito vastauksessasi.

Sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, mitkä VIPER-suuret yritykset olet kiinnostunut. Ole valmis nimeämään tietyt UPennin päätoimialat ja perustelemaan haluamasi oppitunnit tai professorit, joiden kanssa haluat opiskella.

kehon vihjeitä ja temppuja

5 vinkkiä UPenn-täydennyksen saamiseen

Toivotko kirjoittaa upeita UPenn-esseitä? Seuraa näitä tärkeitä vinkkejä tehdäksesi niin!

# 1: Käytä omaa ääntäsi

Yliopiston esseen tarkoituksena on, että valintalautakunnalla on mahdollisuus oppia tuntemaan sinut pidemmälle kuin mitä hakemuksesi muissa osissa on. Valintasi esseet ovat tilaisuutesi tulla enemmän kuin vain kokoelma tilastoja - elää todella sovelluksesi lukijoille.

Varmista, että henkilö, jonka esität korkeakouluesi esseissä, olet itse. Älä kirjoita vain sitä, mitä luulet valiokunnan haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole - valiokunnalle on todella helppoa sanoa, että valehtelet.

Jos valehtelet tai liioittelet, essesi tulee vilpilliseksi, mikä parhaimmillaan heikentää sen tehokkuutta ja pahimmillaan saa valintalautakunnan miettimään kahdesti hyväksyäkseen sinut. Pidä kiinni kertomalla todellisia tarinoita ihmisestä, joka olet todella, ei siitä, mistä luulet UPennin haluavan sinun olevan.

# 2: Ole UPenn-spesifinen

Kaikkien UPenn-esseidesi tulisi olla UPenn-kohtaisia. Älä ole yleinen vastauksissasi - valintalautakunnan tulisi saada ajatus, että tiedät UPennistä ja että vastauksesi koskee vain kyseistä koulua, ei yleensä yliopistoa.

Älä tuhlaa aikaa kertomalla hakukomitealle, että UPennillä on maailmanluokan tiedekunta - ensinnäkin, valintalautakunta tietää sen ja toiseksi monet yliopistot tietävät. Keskustele siitä, miksi UPenn on oikea koulu sinulle, ja ole valmis antamaan todellisia, konkreettisia esimerkkejä.

# 3: Tee tutkimuksesi

Voit tehdä essesi UPenn-spesifiseksi tekemällä tutkimuksesi. Tutustu kurssiluetteloon, käy potentiaalisen päämiehen verkkosivustolla. Aikataulu tapaaminen professorin tai nykyisen opiskelijan kanssa, jos voit. Mitä tarkempia tietoja sinulla on, sitä parempi.

suosituskirje harjoittelijalle

kannettava tietokone-2562325_640

# 4: Vältä klisejä ja liikaa käytettyjä lauseita

Kun kirjoitat UPenn-esseitä, älä käytä kliseitä tai liikaa käytettyjä lainauksia tai lauseita. Yliopiston valintalautakunta on todennäköisesti nähnyt lukuisia esseitä, joissa todetaan: 'Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa.' Voit kirjoittaa jotain omaperäisempää!

Jokaisessa UPennin esseessä kysytään jotain erityistä kokemuksestasi tai taustastasi. Essiesi tulee olla 100% sinä - et halua, että valintalautakunta ajattelee: 'Kuka tahansa olisi voinut kirjoittaa tämän esseen.'

# 5: Tarkista työsi

UPenn-esseesi pitäisi olla vahvin esimerkki työstäsi. Muokkaa ja lue esseitäsi ennen UPenn-sovelluksen avaamista.

Suorita esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistus ennen lähettämistä ja pyydä jotakuta muuta lukemaan esseesi. Voit pyytää toisen mielipiteen työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustavatko työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen lausunnon saaminen auttaa työsi olemaan paras mahdollinen.

# 6: Pidä piikki

Mikä piikki on, kysyt?

Lyhyesti sanottuna piikki on jotain, joka saa sinut erottumaan. Jotain, jota muilla hakijoilla (tai vain harvoilla) on.

Kun haet yliopistoon, on houkuttelevaa näyttää hyvältä ja kiinnostuneelta kaikesta.

Älä tee niin.

Hakemuksesi ei erotu, jos olet keskinkertainen bändissä, radan tiimissä ja opiskelijaneuvostossa. Se erottuu, jos matkustat Japaniin esiintymään maailmanluokan suorituskykyyhtyeen kanssa tai olet oikeutettu olympiakokeisiin kuulaa.

Kun keskityt yhteen asiaan, olet siinä paremmin kuin jos sinun on jaettava aika ja huomio. Se on myös vaikuttavampi ansioluettelossasi.

Lopulliset ajatukset

UPenn-essesi on tärkeä osa hakemustasi. Riippuen koulusta, johon haet, joudut ehkä kirjoittamaan vähintään kolme esseitä.

Ei ole väliä mihin UPennin kouluun haet, muista:

TEHDÄ:

 • Ole aito.
 • Korosta parhaat ominaisuudet.
 • Käytä erityisiä esimerkkejä UPennin kursseista ja professoreista, joita haluat opiskella.

ÄLÄ:

 • Ole yleinen.
 • Korjaa mitä tahansa itsestäsi.
 • Jaa keskittymisesi puhumalla liian monista erilaisista ideoista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA