5 vinkkiä erinomaisen UCF-sovelluksen esseen kirjoittamiseen

ominaisuus_ucf

Keski-Floridan yliopisto, joka tunnetaan yleisesti nimellä UCF, on yksi Yhdysvaltojen suurimmista korkeakouluista. Yli 60 000 opiskelijaa on ilmoittautunut UCF: ään, mutta se ei tarkoita sitä, että sisäänpääsy on erittäin helppoa - UCF: n hyväksymisaste on 43 prosenttia , mikä tarkoittaa, että he hyväksyvät alle puolet hakevista opiskelijoista.

Erottaaksesi itsesi joukosta, sinun kannattaa kirjoittaa tähti UCF-sovellus essee. Älä ajattele, että se, että nämä esseet ovat valinnaisia, tarkoittaa, että ne eivät ole tärkeitä; ne ovat ylimääräinen tilaisuus osoittaa, miksi olet hieno lisä opiskelijakuntaan!Tässä oppaassa käsitellään kaikkia UCF-esseiden kehotteiden yksityiskohtia, mukaan lukien miten vastata niihin, mitä UCF etsii, ja vaiheittaisen oppaan, jotta essesi olisi mahdollisimman vahva.

Ominaisuus Kuva: Kelly Daacon / Wikimedia Commons

kehon_valinta-4 Kaikki tiet johtavat UCF-sovelluksen esseen kirjoittamisen valitsemiseen.

Mitä sinun pitäisi tietää UCF-sovelluksen esseestä?

Toisin kuin monet koulut, vain ensimmäisen vuoden opiskelijat voivat käyttää yhteistä sovellusta hakeakseen UCF: ää. Muussa tapauksessa opiskelijoiden on käytettävä UCF: n omaa sovellusta, joka on myös aloittelevien opiskelijoiden käytettävissä.

Näiden välillä on kuitenkin joitain eroja. UCF: n verkkosivuilla on suositus , mutta ei vaatimus täydentävälle esseelle, joka perustuu kahteen neljästä alla esitetystä kehotteesta. Esseen ohjeissa on kuitenkin lause, 'essee auttaa valintakomiteaa tuntemaan sinut yksilönä riippumatta testituloksista ja muista objektiivisista tiedoista', joten vaikka niitä ei todellakaan tarvita, kirjoita ne ikään kuin ne olisivat.

Yhteinen sovellus sisältää kaksi kysymystä, joita ei näy UCF-sovelluksessa ja opiskelijoiden raportit ehdottaa, että UCF lähettää jatkosähköpostin ohjeet täydentävien esseiden täyttämiseen. Yhteisen sovelluksen esseet on merkitty valinnaisiksi, mutta kuten UCF-sovelluksessa, sinun tulee vastata niihin ikään kuin heidän olisi oltava turvallisella puolella.

body_think Jos tuijottaminen katkerasti ikkunasta auttaa kirjoittamisprosessia, tee se!

Mitkä ovat UCF-sovelluksen esseekehotukset?

Vaikka UCF-esseitä ei teknisesti vaadita yliopiston verkkosivuston mukaan, on erittäin suositeltavaa, että täydennät ne. Ne tarjoavat mahdollisuuden täsmentää hakemustasi täydellisemmällä kuvalla itsestäsi, mikä on arvokasta sekä UCF: lle että sinulle.

UCF: llä on neljä esseekehotetta valita ja neuvoo opiskelijoita vastaamaan kahteen. Aikaisempien hakijoiden mukaan , UCF hyväksyy nämä vastaukset yhdessä yhdistelmässä tai kahdessa erillisessä lausunnossa.

Vastausten, joko yhdessä esseessä tai kahdessa esseessä, tulee olla enintään 500 sanaa tai 7000 merkkiä yhdistettynä . Varmista, että essesi tai esseesi jäävät sekä sanojen että merkkien lukumäärän alapuolelle.

UCF: llä on neljä esseekehotetta, joista voit valita, vaikka sinun tarvitsee vastata vain kahteen kehotukseen. Kysymyksiin voidaan joko vastata yhdessä tai kahdessa esseessä, riippuen siitä, kumpi haluat.

UCF: n esseekehote 1: Estekehote

Jos akateemisessa tai henkilökohtaisessa elämässäsi on ollut esteitä tai kolhuja, selitä olosuhteet.

Tämän kehotteen avulla UCF antaa sinulle mahdollisuuden selittää sovelluksesi kaikki osat, jotka eivät ehkä ole yhtä vaikuttavia kuin haluat heidän olevan. Monet opiskelijat eivät pysty sitoutumaan opetussuunnitelmiin niin syvällisesti kuin haluaisivat taloudellisten ongelmien vuoksi tai siksi, että heidän on työskenneltävä tai muuten autettava perhettään. Muina aikoina opiskelijat eivät välttämättä pysty pitämään arvosanojaan niin hyvin kuin haluaisivat perheen sairauden tai muiden esteiden takia, jotka voivat vaikeuttaa kotitehtävien päällä pysymistä.

Tällaiset olosuhteet eivät ole sinun hallinnassasi, mutta voivat aiheuttaa hikkauksia koulutuksessasi, mikä ei ehkä näytä hyvältä korkeakouluille. Tämä kehote antaa sinulle tilaa selittää tämä, mikä antaa UCF: lle paremman kuvan siitä, kuka olet opiskelijana.

Joten jos olet kohdannut vaikeuksia, jotka ovat vaikuttaneet koulutukseesi, on järkevää hyödyntää tätä esseekysymystä ja selittää se. Jos arvosanasi laskivat nuorempana vuonna, koska joudut valitsemaan koulun jälkeisen työn auttaaksesi vanhempiasi, kerro UCF: lle! Se selittää paitsi arvosanojen muutokset myös osoittaa vastuullisuutta. Jos pystyt selittämään GPA: si ulkopuolisten olosuhteiden perusteella, käytä tilaisuutta hyväkseen ja tee niin.

Ole rehellinen kohtaamistasi haasteista ja ota vastuu asioista, jotka olisit voinut tehdä paremmin. Vastauksesi tähän kysymykseen pitäisi osoittaa kaiken, mitä olet oppinut kokemuksesta ja kuinka olet kasvanut, sen sijaan, että vain siirrät syyllisyyden ulkopuolisiin olosuhteisiin. Älä lopeta kirjoittamista tapahtuneesta - jatka vastausta siihen, mitä teit sen suhteen.

Varmista kuitenkin, että se, mistä kirjoitat, on todellinen vaikeus. Tuntemus työssäsi luokissa tai enemmän sijoittaminen johonkin muuhun, kuten koulun ulkopuoliseen toimintaan, ei ole kelvollista - tämä kysymys pyytää esteitä, jotka eivät ole sinun hallinnassasi.

UCF: n essee 2: Perhehistoria

Kuinka perheesi historia, kulttuuri tai ympäristö on vaikuttanut kuka olet?

Tämä on melko tavallinen tausta-essee, joka pyytää sinua miettimään kasvatustasi ja sitä, miten se muokkaa henkilöä, josta olet tullut. Koska UCF: llä on melko lyhyt sanaraja, muista Valitse yksi tietty elementti ja koti sen sijaan, että vietät aikaa maalataksesi täydellisen muotokuvan sukuhistoriastasi.

Tällainen tieto auttaa UCF: n kaltaista korkeakoulua ymmärtämään paremmin, mitä tuot opiskelijakuntaan. Kasvatuksemme antavat meille usein ainutlaatuisia näkökulmia ja kykyjä, jotka edistävät kukoistavaa kampuskulttuuria. Yli 50000 opiskelijan koulussa saattaa tuntua siltä, ​​ettei sinussa ole mitään erityisen ainutlaatuista, mutta on - tämä esseekehote auttaa sinua keskustelemaan siitä.

Älä ole liian ripustettu valitsemaan jotain dramaattista erottaaksesi perheesi tai kulttuurisi kaikista muista. Jos olet varttunut perheessä, niin Todella rakastaa kalastusta ja se on tehnyt sinusta kärsivälisemmän, käytännön henkilön, kirjoita siitä! Toisaalta, jos olet varttunut osana matkustavaa sirkusta ja se on saanut sinut kaipaamaan paikkaa, johon juuret voi laittaa, kirjoita siitä!

Tärkeintä tässä kysymyksessä on olla rehellinen, huomaavainen ja tarkka. Valitse jokin sinulle todella tärkeä asia ja mieti syvällisesti, mitä se tarkoittaa.

Jos olet rehellinen, huomaavainen ja tarkka, ei ole paljon aiheita, joita sinun tulisi välttää tässä, vaikka olisit aina tietoinen siitä, että jos päätät kirjoittaa jotain mahdollisesti tulehduksellista, vastaanottotoimisto ei välttämättä tunnu samalla tavalla asioista, joita teet. Yleisösi koostuu muukalaisista, joten valitse jotain, mitä miellyttävällä tavalla jaat ihmisille, jotka eivät tunne sinua ja päättävät päätyykö yliopistoon osittain kirjoittamasi perusteella.

UCF: n essee 3: Miksi UCF? Kysy

Miksi päätit hakea UCF: ää?

'Miksi tämä koulu?' esseet ovat yleisiä yliopistosovelluksissa, koska ne edellyttävät, että ajattelet koulun mainetta pidemmälle ja tarkennat, miksi haluat mennä sinne. Korkeakoulut haluavat tietää, että kiinnostuksesi ylittää toisen ruudun merkitsemisen yliopistoluettelossasi - sinulla pitäisi olla syytä osallistua pidemmälle kuin luulet pääsevän sisään!

Voit vastata tähän kysymykseen yrittämällä täsmentää. Mikä on UCF: ssä, joka vetoaa sinuun? Voit katsoa heidän läpi tehtävänanto , kurssiluettelo ja klubit löytääksesi asioita, jotka kiinnostavat sinua, tai viittaavat kokemuksiin kampuksen vierailulla tai yliopistomessuilla. Yhdistä kiinnostuksesi UCF: ään johonkin konkreettiseen.

Esimerkiksi UCF: llä on osa luovuudelle omistettua tehtävänsä, jonka pitäisi 'rikastuttaa ihmiskokemusta'. Miksi sillä on merkitystä sinulle? Kun osallistut UCF: ään, kuinka aiot käyttää luovuutta myös ihmiskokemuksen rikastamiseen? Jos mahdollista, muodosta yhteydet tosielämän luokkiin tai klubeihin, joihin haluat kuulua, kuten Cypress Dome Society tai Hip Hop -elementit . Mitä kiinnostuksia sinulla on? Mitkä ovat tavoitteesi? Kuinka nämä klubit auttavat sinua yhdistämään sinut opiskelijakuntaasi?

Tärkeimpiä vältettäviä asioita tässä essevastauksessa ovat asiat, joita kaikki muut jo sanovat - että UCF: llä on hyvä maine ja että sillä on mukava kampus. Oletetaan, että molemmat näistä asioista menevät sanomattakin. Mitä muu onko UCF: llä tarjottavaa?

UCF Essay Prompt 4: Ominaisuuskehote

Mitä ominaisuuksia tai ainutlaatuisia ominaisuuksia sinulla on, joiden avulla voit osallistua UCF-yhteisöön?

Tämä kehote on Miksi tämä korkeakoulu? kehote - Sen sijaan, että kysyttäisiin, miksi haluat osallistua UCF: ään, UCF kysyy, miksi heidän pitäisi haluta sinä .

Ajattele kaikkea muuta, mitä UCF jo tietää sinusta, kuten arvosanasi ja testipisteet. Oletetaan, että jokaisella hakijalla on täsmälleen samat arvosanat ja pisteet kuin sinäkin sitten päättää, mikä sinussa on erilainen. Mitä muuta sinulla on tarjota?

Valitse jotain, josta et ole vielä keskustellut, ja varmista, että ymmärrät, että UCF kysyy, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen. UCF haluaa tietää sinusta yksilönä, mikä voi olla mitä tahansa siitä, miten sinulla on kärsivällisyyttä tehdä täydellinen tamale siihen, kuinka aikaasi johtaa killaa World of Warcraft opetti sinulle esimerkkiä ja yhteydenpitoa ihmisiin. UCF: llä on paljon ihmisiä, joilla on hyvät GPA-arvot ja testipisteet - onko sillä tarpeeksi tamale-valmistajia ja killan johtajia? Pyri täyttämään ainutlaatuiset aukot, jotka vain sinä voit täyttää!

Yliopistoon osallistuminen ei tarkoita vain luokkiin osallistumista, hyvien arvosanojen saamista ja siirtymistä tutkintoon sen osoittamiseksi. Sinä olet osa kukoistavaa kampuskulttuuria, ja UCF haluaa tietää, että osallistut ja rikastat sitä.

Sen lisäksi, että UCF ei joudu keskittymään asioihin, muista aina olla varma siitä, että esittelet parasta itseäsi. Esseesi lukevat ihmiset ovat vieraita, eivätkä välttämättä saa huumorintajua, jos yrität olla tässä osassa kieli poskessa. Ole rehellinen ja huomaavainen tavalla, jonka muut ymmärtävät, varsinkin koska tämä essee on todennäköisesti heidän ensimmäinen vaikutelmansa sinusta.

body_notebook-4 Hyvää muistikirjaa ei tarvita UCF-esseiden kirjoittamiseen, mutta se tuntuu varmasti mukavalta.

Mitkä ovat UCF: n yhteisen sovelluksen esseekehotukset?

Jos haet UCF: ään käyttämällä Common Application -sovellusta, vaatimukset ovat hieman erilaiset. Yhteinen sovellus sisältää kaksi lisäkysymystä, jotka eivät näy UCF-sovelluksessa ja jotka on merkitty valinnaisiksi. Silti ei ole mitään syytä ei vastata niihin - sanamäärät ovat lyhyitä, ne tarjoavat ylimääräisen kontekstin sovelluksellesi ja ovat arvokkaita kysymyksiä, joita sinun ja UCF: n on pohdittava.

UCF: ään hakeneiden opiskelijoiden mukaan , kun yhteinen sovellus on valmis, UCF seuraa kanssasi lisävaatimuksia, mukaan lukien vastaaminen edellä mainittuihin muihin essee-kehotteisiin.

Vaikka nämä esseet ovat valinnaisia, on silti hyvä vastata niihin. Varmista, että et vastaa samaan kehotukseen kahdesti, koska yksi tavallisista sovelluskehotteista on melkein sama kuin UCF-sovelluksessa. Sinulla on vain 250 sanaa kukin, joten ole lyhyt ja selkeä sen sijaan, että vietät paljon aikaa elävän kuvan maalaamiseen.

UCF Common App Essay -kysely 1: Miksi UCF? Kysy

Miksi olet kiinnostunut UCF: stä?

Kuten UCF-sovelluskehotuksissa, tässä kysymyksessä kysytään, miksi haluat osallistua UCF: ään. Ajattele laajemmin sovellettavien vastausten ohella, kuten mainita heidän maineensa, kampuksensa tai säänsä - oletetaan, että valintatoimisto tietää jo kaiken. Miksi UCF on missään muussa hyvässä, kauniissa, lämminsäässä koulussa? Mikä sinut erityisesti vetää sinne?

UCF haluaa tietää, että olet sitoutunut osallistumaan paitsi joku, joka haluaa hyvän nimen tutkintotodistuksessaan, myös joku, joka on omistautunut UCF: n tehtävälle ja ohjelmille. Sen osoittaminen, että UCF, ei pelkästään heidän uskottavuutensa tai kampuksensa, on sinulle tärkeä asia, on hieno tapa erottaa itsesi muista hakijoista.

Tätä varten sinun on määriteltävä tarkasti. Tutustu syvälle siihen, mikä saa sinut osallistumaan UCF: ään, ja liitä se yksityiskohtiin. Kampusvierailut ovat loistava tapa luoda nämä erityiset yhteydet, mutta jos et pääse käymään, voit myös kammata kurssiluettelon, klubiluettelon tai tehtävälomakkeen. Näytä UCF: lle, että et vain näe itsesi ylpeänä omistavansa tutkintotodistuksen sinetillä - näytä heille, että näet itsesi oppivan, kasvavan ja osallistuvan kampuskulttuuriin matkan varrella.

UCF Common App Essay Prompt 2: tärkein kehote

Keskustele syistäsi yllä valitun akateemisen ohjelman (pääaine) harjoittamiseen.

Kuten ensimmäinen kysymys, tämäkin kehote haluaa tietää enemmän sinusta yksittäisenä opiskelijana. Ajattele, mikä vetää sinut pääaineellesi arvostuksen tai palkan ulkopuolella. Mitä UCF: n pitäisi tietää sinusta ja yhteydestäsi ohjelmaasi GPA: n ja opetussuunnitelman ulkopuolella?

sai korkeakouluille tarvittavat pisteet

Tämänkaltaiset kysymykset osoittavat omistautumistasi, mikä voi olla tärkeä tekijä valinnoissa. Koulut haluavat tietää, että olet sitoutunut opintoihisi, ja essee, joka osoittaa syvemmän yhteyden alallesi, tekee todennäköisemmin vaikutuksen heihin. Käytä jonkin aikaa oivaltavan ja rehellisen vastauksen laatimiseen - tämä essee osoittaa UCF: lle, että olet todella intohimoinen opiskellessasi.

Sinulla ei ole paljon tilaa vastata tähän kysymykseen - vain 250 sanaa -, joten muista keskittyä yhteen tiettyyn asiaan sen sijaan, että olisit kattava. Oliko mansikoiden kasvattamisen yrittäminen ja epäonnistuminen sinut botanistiksi tulemisen polulle? Päätitkö laittaa maineesi johtajuudesta lapsena työskentelemään yrityksen pääaineena?

Lyhyen sanamäärän vuoksi haluat olla lyhyt. Älä valitse aihe, joka on liian suuri, ja pidä kaukana muiden ihmisten mahdollisesti käyttämistä vastauksista. On hienoa, jos haluat olla lääkäri, koska haluat auttaa ihmisiä, mutta miksi lääkäri toisin kuin sosiaalityöntekijä? Essiesi tulisi osoittaa selvästi, miksi valitsemasi ala on täydellinen sinulle.

vartalo_relax-3 Uskokaa tai älkää, rentoutuminen on osa hyvää esseitä.

Keskeisiä vinkkejä UCF-esseelle

Ei ole väliä mihin kouluun haet, on olemassa joitain strategioita, joita voit aina noudattaa varmistaaksesi, että sinulla on hyvä, vahva essee. Noudata näitä vaiheita kirjoittaessasi UCF-esseeäsi, ja sinulla on paljon helpompaa aikaa sekoittaa ajatuksiasi ja muotoilla ne sellaisiksi, jotka tekevät vaikutuksen hakutoimistoon!

# 1: Aivoriihi

Olisi mukavaa, jos voisit vain istua alas ja kirjoittaa täydellisen luonnoksen ensimmäisellä yritykselläsi, mutta useimmat meistä eivät toimi näin. Aloita sen sijaan pienellä aivoriihillä. Aseta viiden minuutin ajastin ja anna itsellesi vapaus keksiä mahdollisimman monta mahdollista vastausta kyselyihin, vaikka vastaukset olisivatkin typeriä tai outoja tai eivät missään tapauksessa mene toimimaan miljoonan vuoden aikana. Älä huoli siitä! Hanki kaikki mitä voi ajatella paperille nyt, jotta et yritä laimentaa ajatuksiasi takaisin muotoon myöhemmin.

# 2: Kirjoita luonnos

Kaikkien ideoiden paperille saamisen etu on, että nyt voit valita ja valita parhaiten kuulostavat ideat puolivälissä ennen kuin päätät aiheesta, joka ei toimi sinulle.

Merkitse pois valinnat, jotka eivät ole tarpeeksi vahvoja tukemaan koko esseen, jopa yhtä lyhyen kuin UCF: n, saadakseen ne pois tieltä. Vietä vähän enemmän aikaa ideoiden luomiseen, jotta pääset käsiksi muihin aiheisiin ja valitse se, joka tuntuu vahvimmalta.

Määritä aihe lyhyellä hahmotelmalla täydelliseksi esseeksi. Älä ole huolissasi siitä, että se on täydellinen ensimmäisellä kerralla - muokkaus onkin sitä varten!

# 3: Muokkaa

Muokkaus on vaikeaa; se tarkoittaa työn uudelleen lukemista ja kaikkien piilevien virheiden käsittelemistä. Mutta muokkaus erottaa hyvät esseet huonosta. Ota päivä tai niin pois esseestäsi, ennen kuin sukelat takaisin lukemaan sen raikkaammilla silmillä, ja yritä olla turhautumatta mennessäsi.

Lue työsi ääneen auttaaksesi sinua löytämään liian pitkiä tai puuttuvia välimerkkejä. Leikkaa ylimääräiset sanat - nuo 'oikeat ja hyvin' eivät tee mitään työtä puolestasi - ja muotoile uudelleen saadaksesi niin paljon esseestä passiivista ääntä kuin voit. Lue se uudelleen ääneen, anna sille uusi kulku ja jatka, kunnes sinusta tuntuu, että työsi on niin hyvässä kunnossa kuin mahdollista.

# 4: Hanki palautetta

Nyt kun olet antanut jonkin aikaa muokkaamiseen, on aika Seuraava pelottava askel: työn esittäminen muille. Valitse muutama henkilö, johon luotat antamaan sinulle rehellistä, hyödyllistä palautetta - ihmiset, jotka tietävät, kuinka hyvä essee näyttää, eivät vain ihmiset, jotka kertovat sinulle, että se on hienoa, ja pyytävät heitä katsomaan sitä. Jätä heille kopio muistiinpanojen tekemiseen, jotta voit viitata niihin myöhemmin.

Kun luet heidän palautettaan, älä ota sitä liian kovaa. Kaikki, mitä heillä on sanottavanaan, on ehdotus, ja viime kädessä on sinun tehtäväsi, haluatko käyttää sitä vai ei. Essiesi tulee aina, aina, aina olla sinun työsi; älä muotoile asioita täsmälleen kuten opettaja tai ohjaaja ehdottaa, ellei se ole niin kuin sanoisit sen.

Lukijat eivät ole aina oikeassa siitä, miten paras tapa korjata virheet. Jos essee lukevat ihmiset ovat hämmentyneitä jostakin, ota se vakavasti! Mutta älä tunne, että heidän ehdotuksensa korjata se on luonnostaan ​​paras tapa, varsinkin jos se on ristiriidassa merkityksesi kanssa. On okei olla eri mieltä - se on sinun esseesi.

# 5: Tarkastele ja lähetä

Pidä toinen tauko esseestäsi. Yritä aina muokata tuoreilla silmillä, jos voit —Yritä tehdä muutoksia, kun olet jo viettänyt paljon aikaa muokkaamiseen, voi joko tarkoittaa, että menetät virheitä tai että olet niin turhautunut, että luovut. Vietä aikaa poissa, työskentelemällä esseen parissa toista koulua varten tai tekemällä jotain muuta ennen kuin palaat siihen.

Nyt kun sinulla on ollut tauko, ota kaikki saamasi palaute ja käytä sitä pyöriäksesi essesi kullaksi. Tasoita paikat, joissa lukijat olivat hämmentyneitä, ja puhdista kaikki viipyvät kieliopivirheet. Lue se selkeyden ja sujuvuuden takaamiseksi ja siivota kaikki.

Kun olet saavuttanut pisteen, jossa olet tyytyväinen, tee viimeinen tauko. Anna itsellesi vähän aikaa pois siitä ja lue se vielä kerran. Oletko tyytyväinen siihen? Loistava! On aika lähettää! Lähetä se UCF: lle ja odota innokkaasti hyväksymiskirjeen saapumista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.