Viisi vaihetta lakimieheksi tulemiseen: Täydellinen opas

feature_scales.png

Laki on yksi vaikeimmista kaupoista, joihin murtaa - siellä on paljon kilpailua, ja pelissä on paljon (lakikoulu ei ole aivan halpaa). Jos olet kiinnostunut aloittamaan lakimiehen ammatin, sinun tulisi olla hyvin perillä kaikesta, mitä tarvitaan asianajajaksi tulemiseen.

Täällä käyn läpi kaikki vaiheet siitä, miten tulla asianajajaksi. Ennen kuin ryhdyn siihen, aloitan kuitenkin koskettamalla lyhyesti sitä, miltä asianajajien työmarkkinat näyttävät nyt ja tulevaisuudessa.Mikä on lain uranäkymät?

Ennen kuin ryhdymme tarkalleen siihen, miten tulla asianajajaksi, puhun vähän siitä, millainen työ todellisuudessa on, ennen kuin ryhdyn logistisempiin huolenaiheisiin (kuten palkka ja suunniteltu työpaikkojen saatavuus). Nämä asiat eivät ehkä ole erityisen jännittäviä, mutta on hyödyllistä saada tieto siitä, kuinka helppoa (tai vaikeaa) on löytää työpaikka kentältä, kun olet valmis kouluun.

Mitä lakimies tekee?

Lakimies on hyvin laaja ammatti - lakimiehet voivat tehdä kaikenlaisia ​​erilaisia ​​töitä. He voivat työskennellä yritys-, yksityis- ja julkishallinnossa.

Yhteisiin tehtäviin kuuluu oikeudellisen neuvonnan ja neuvonnan tarjoaminen, tietojen tai todisteiden tutkiminen, oikeudellisten asiakirjojen laatiminen ja syytteeseenpano / puolustaminen tuomioistuimessa.

Ammatillinen näkymä

Tässä on joitain tärkeitä tietoja lakimiehestä Bureau of Labor Statistics :

 • Vuoden 2014 mediaanipalkka: 114 970 dollaria vuodessa
 • Työnäkymät, 2014--2014 (ts. Työpaikkojen keskimääräinen kasvu): 6% , mikä on suunnilleen keskiarvo kaikissa ammateissa

Työpaikkojen määrän voidaan ennustaa kasvavan keskimääräistä nopeammin, mutta tässä on joitain muita tärkeitä tekijöitä. Nimittäin, kilpailu työpaikoista on todennäköisesti erittäin korkea - Oikeustieteellisen korkeakoulun vuosittain valmistuvien opiskelijoiden määrä on suurempi kuin uusien työpaikkojen määrä .

Lyhyesti sanottuna: markkinat ovat tällä hetkellä melko kyllästyneitä oikeustieteen tutkinnon suorittaneista, mikä tarkoittaa, että työpaikan löytäminen ja pitäminen alalla ei ole pieni saavutus. Jopa American Asianajajaliitto alkoi estää ihmisiä menemästä lakikouluun vuoden 2008 markkinoiden kaatumisen jälkeen - ammatti on elpymässä hyvin, hyvin hitaasti. Jos olet aidan parissa lakikoulutuksesta, kannustan sinua lukemaan tämä asianajajan kirjoittama artikkeli Huffington Postissa (oikeudenmukainen varoitus, se sisältää paljon värikkäitä kieliä).

Tämä ei tarkoita sitä, ettei kenenkään pitäisi tulla asianajajaksi - jos aiot jatkaa tätä urapolua, sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen kaikista haasteista, joita kohtaat matkan varrella.

Vaihe 1: Excel lukiossa

Tällaisella vakavalla kilpailulla alalla on parasta ottaa akateeminen suorituskyky vakavasti jo varhaisesta iästä alkaen. Yksi parhaista asioista, joihin voit keskittyä, on parantaa mahdollisuuksiasi päästä korkeakouluun tai yliopistoon .

Yksinkertaisesti sanottuna paremmat arvosanat lukiossa → parempi koulu BA-tutkinnollesi → paremmat lakikoulut → paremmat mahdollisuudet saada työtä. Lakimies on yksi ammatti, jossa on todella merkitystä missä opiskelet. Osallistuminen 15 parhaan lakikouluun ei takaa, että päädyt hienoon työhön, mutta se todella auttaa. Alemmalle luokalle kouluun osallistuminen vaikeuttaa todennäköisesti työn löytämistä. Sinänsä sinun kannattaa asettaa itsesi parhaaseen asemaan menestyäksesi jo lukiossa.

Seuraa näitä vinkkejä lukiossa aloittaaksesi oikean jalan:

Kurssit

Ei ole oikeastaan ​​mitään erityisiä luokkia, joihin voit osallistua valmistellaksesi tätä aikaisin lakikoulutukseen, mutta voit työskennellä joidenkin aiemmin mainitsemiesi kriittisten taitojen kehittämiseksi, kuten kirjoittaminen ja kriittinen ajattelu .

Tavoitteena on suorittaa mahdollisimman monta jatko- ja / tai AP-kurssia. Englannin, hallituksen, taloustieteen ja matematiikan luokat auttavat sinua hyvin korkeakoulussa ja oikeustieteellisessä koulussa (ja maksavat siitä, vaikka muuttaisit mielesi lakimieheksi tulemisesta).

Opiskelun ulkopuolinen toiminta ja johtajuus

Opiskelun ulkopuoliset aktiviteetit, vapaaehtoistyö ja johtamiskokemus auttavat parantamaan yliopistosovelluksiasi. Jotkut toiminnot saattavat kaksinkertaistaa keinon tuntea lakimies. Katso nämä viestit saadaksesi lisätietoja näistä toiminnoista:

 • Täydellinen luettelo opetussuunnitelmasta
 • Kuinka saada johtamiskokemusta opetussuunnitelmastasi
 • 9 parasta paikkaa tehdä yhteisöpalvelua

Jos mahdollista koulussasi, sinun kannattaa tarkistaa Harjoitusoikeudenkäynti (klubi, joka simuloi oikeudenkäyntejä), Keskustelu, tai Malli YK —Kaikki nämä toiminnot auttavat opiskelijoita kehittämään kirjoittamista, kriittistä ajattelua ja johtamistaitoja. Jos koulussa ei ole yhtään näistä klubeista, harkitse sellaisen perustamista itse!

helsinki-3.jpg Aktiviteetit, kuten pilkka oikeudenkäynti, eroavat melko paljon siitä, mitä useimmat lakimiehet todella tekevät, mutta se on lähinnä oikeudellista kokemusta lukiossa.

Lopuksi, lukio on hyvä aika oppia lisää siitä, millainen asianajaja on. Tässä on joitain tapoja saada enemmän käytännön kokemusta:

 • Varjo asianajaja.
 • Vapaaehtoistyö paikallisessa oikeusapujärjestössä.
 • Keskustele kentällä työskentelevien ystävien tai perheenjäsenten kanssa siitä, miten he viettävät aikaa työssä, mistä he pitävät / eivät pidä työpaikoistaan, tekisivätkö he jotain muuta jne.

ACT / SAT Prep

Yksi iso osa hyvään yliopistoon pääsemisestä sujuu hyvin ACT: lläsi tai SAT: lla. Minkä testin valitsetkin, on parasta ottaa se useammin kuin kerran - pyrkii suorittamaan ensimmäisen testisyksyn juniorivuodessa (viimeistään).

Lue lisää:

 • Otetaanko SAT tai ACT
 • Kuinka kauan sinun tulisi opiskella SAT- tai ACT-opintoja varten
 • Täydellinen opinto-opas SAT: lle tai ACT: lle
 • Kuinka saada täydellinen pisteet SAT: lla tai ACT: lla

College-sovellukset

Jos päätät hyvin sijoittuneeseen kouluun, seuraavat vaiheet, jotka sinun on tehtävä, jotta voit tulla asianajajaksi, ovat paljon helpompia. Kuten aiemmin mainitsin, 15 parhaan lakikoulun opiskelijoilla on paljon helpompi löytää työpaikka kuin alemman tason koulujen opiskelijoilla. Parempi perustutkinto-ohjelma, sitä paremmat mahdollisuudet päästä johonkin näistä parhaista lakikouluista.

Joten mistä aloitat kun katsot korkeakouluja?

Sinun ei tarvitse etsiä kouluja, joissa on omat lakia edeltävät ohjelmat. Itse asiassa jotkut ihmiset väittävät, että opiskelijoiden, jotka haluavat mennä lakikouluun, pitäisi välttää lakia edeltäviä suuria yhtiöitä yhteensä (Puhun tästä lisää seuraavassa osassa).

Lisätietoja siitä, miten ja milloin haetaan yliopistoon.

texas a & m täytti vaatimukset

Vaihe 2: Ota mukaan korkeakouluun

Tarvitset vähintään kandidaatin tutkinnon, jotta pääset oikeustieteelliseen koulutukseen, ja se auttaa ehdottomasti, jos päätät kouluun, jolla on vahva maine.

Kun olet päässyt yliopistoon, on tärkeää jatkaa akateemista suorituskykyäsi (arvosanasi ovat tärkeitä, kun haet oikeustieteelliseen korkeakouluun). Vähintään 3,0 GPA vaaditaan melkein jokaiselle lakikoululle Yhdysvalloissa, mutta totuus on, että tämä ei todennäköisesti ole riittävän kilpailukykyinen. Tavoitteena 3,5+ (mitä korkeampi, sitä parempi).

Pysyminen lain oikealla puolella

Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi pitää mielessä opiskelijana, on se kaikenlainen rikosrekisteri voi estää sinua tulemasta asianajajaksi . American Asianajajaliitto vie pyrkivät asianajajat moraalihahmojen seulontaan (puhun tästä enemmän loppupuolella). Jos olet yleensä rehellinen etkä ole rikkonut mitään lakeja, sinulla ei ole mitään ongelmia - yritä vain pysyä ongelmien varassa seuraavien vaiheiden läpi.

Ohjelman tai pääaineen valinta

Amerikan asianajajayhdistys (ABA) ei suosittele mitään erityistä pääaineen tai tieteenalaa opiskelijoille, jotka haluavat tulla lakimiehiksi. Joissakin kouluissa on lakia edeltäviä ohjelmia, mutta (kuten mainitsin) ne ovat harvinaisia ​​eikä niitä tarvita pääsemään suureen lakikouluun.

Tärkeimpiä perustaitoja, joita voit kehittää, ovat kriittinen ajattelu, logiikka ja päättely, luetun ymmärtäminen ja viestintä. Jotkut pääaineet, jotka saattavat osoittautua hyödyllisiksi LSAT / lakikoululle, ovat:

 • Englanti
 • Valtiotiede
 • Liiketoiminta
 • Filosofia
 • Psykologia
 • Matematiikka
 • Journalismi

Sinun ei tarvitse tietää tarkalleen, millaiseen lakiin aiot tulla. Jos sinulla on kuitenkin idea, voit käyttää sitä ilmoittaaksesi pääaineesi valinnasta . Jos olet kiinnostunut esimerkiksi yrityslaista, saatat olla pääaineena liike-elämä. Jos olet kiinnostunut verolakista, harkitse matematiikkaa.

Kehitä suhteita professoreihin

Tarvitset useita vahvoja suosituskirjeitä arvostetuilta tiedekunnan jäseniltä, ​​kun lähetät lakikouluhakemuksesi - käytä tätä motivoidaksesi verkostoitumaan mahdollisimman monen ihmisen kanssa.

Kehitä suhteita professoreihin ja mentoreihin menemällä työaikaan, osallistumalla luokkaan ja hyödyntämällä mahdollisuuksia työskennellä tutkimushankkeiden parissa.

Ota mukaan

Käsittelen tarkemmin, kun keskustelen lakikoulusovelluksista, mutta useimmat koulut etsivät hakijoita, jotka osoittavat jonkinlaista sosiaalinen ja ammatillinen sitoutuminen, yhteisöpalvelu, opetuksen ulkopuolinen osallistuminen ja / tai työkokemus .

Aloita tutkimalla vapaaehtoistyötä oikeusapupalvelujen kanssa yliopistossa tai naapurustossasi. Jos haluat lisää ideoita, tutustu viesteihimme erilaisista yhteisöpalvelumahdollisuuksista ja koulun ulkopuolisista aktiviteeteista.

Voit saada samanlaisen käytännön lakikokemuksen saamalla opiskelijan työpaikan. Asema asianajotoimistossa (jopa hallinnollisessa ominaisuudessa) auttaa sinua saamaan paremman käsityksen päivittäisestä työstä lakimiehenä. Palkkaava työ tarkoittaa myös enemmän varoja korkeakoulujen ja lakikoulutuksen kattamiseen.

Valmistaudu lakikoulutuksen sovelluksiin

Sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää työpaikka (etenkin hyvin palkattu työ) saatuasi J.D., jos osallistut a 15 parasta lakikoulua (muista, kuinka puhuin siitä, kuinka kilpailukykyinen se on uusien asianajajien kannalta)? Optimoidaksesi mahdollisuutesi päästä johonkin näistä kouluista, ala työskennellä sovellusten parissa kesällä ennen vuotta, jonka haluat aloittaa J.D. . Esimerkiksi, jos haluat aloittaa lakikoulun heti yliopiston jälkeen, aloita sovellusten parissa työskenteleminen kesällä ennen vanhempaa vuotta

Ensinnäkin, sinun pitäisi selvittää, haluatko mennä lakikouluun heti valmistuttuasi yliopistosta. Jos niin, sinun on suunniteltava käyttämään suurimman osan vanhemmasta vuodesta valmistellessasi LSAT- ja lakikouluhakemuksia (Tarkastelen tarkemmin LSAT: ia seuraavassa osassa). LSAT: n pitäisi olla valmis, ja hakemukset tulisi lähettää vanhemman vuoden talvella, jos et halua aukkoa yliopiston ja lakikoulun välillä.

Pieni sivuhuomautus: ei ole mitään vikaa ottaa aikaa koulusta yliopiston valmistumisen jälkeen. Jos toivot tämän tekevän, voit käyttää tätä aikaa saadaksesi lisää lakikokemusta (esim. Työskentelemällä avustajana).

Sinun on myös valmisteltava nämä suosituskirjeet - kysy professoreilta / mentoreilta, kirjoittavatko ne sinulle vähintään 12 viikkoa ennen hakemuksen eräpäivää.

Rekisteröidy lopuksi LSAT: iin ja suorita tentti (viimeistään) joulukuussa samana vuonna, kun lähetät sovelluksesi.

Vaihe 3: ässä LSAT- ja Law School -sovellukset

Law School Admissions Test tai LSAT on tentti, joka kaikkien pyrkivien lakiopiskelijoiden on suoritettava. Se on puolen päivän standardoitu testi pääsyyn kaikkiin American Asianajajaliiton hyväksymiin lakikouluihin ja sillä on sama tarkoitus kuin SAT: lla ja ACT: llä, kun opiskelijat hakevat korkeakouluihin.

LSAT on valtava osa lakikouluhakemuksistasi - se voi olla jopa yhtä tärkeä asia kuin yliopiston GPA. Sellaisena se vaatii, että varataan vakava opiskeluaika tentille.

LSAT: n suositeltu opiskeluaika on 150-300 tuntia. Tämä tapahtuu 20-25 tuntia viikossa 2-3 kuukauden ajan, mikä on tietysti vakava sitoutuminen. Haluat ehkä tutkia LSAT-opinto-ohjelmaa, jos sinulla on vaikeuksia pysyä raiteilla ja / tai motivoituneita.

Testi annetaan vain neljä kertaa vuodessa - yleensä helmikuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa - niin suunnittele rekisteröinti kuukautta etukäteen. Viimeisin LSAT: n syksyn pääsylippu on edellisen vuoden joulukuu, vaikka se on parasta ottaa aikaisemmin (tavoite kesä- tai syyskuussa).

body_bookandglasses.jpg Opiskelu LSAT: lle: uusi osa-aikatyösi.

Lakikouluhakemusten lähettäminen

Aivan kuten yliopistosovellusten kohdalla, lakikoulusovellukset koostuvat useista osista. Niiden tärkeimmät komponentit ovat henkilökohtainen lausuntosi, LSAT-pisteet, suosituskirjeet, transkriptiot ja jatkaminen. Käydään läpi, mitä sinun pitäisi tehdä toimittaaksesi nämä komponentit.

Olen jo puhunut siitä, kuinka tärkeää on valmistautua LSAT: iin, luoda suhteita profiileihin rec-kirjeitä varten ja pärjätä hyvin korkeakoulussa loistavan transkription saamiseksi.

Henkilökohtainen ilmoitus

Henkilökohtainen lausuntosi on yksi ainoista tavoista, joilla hakutoimistot saavat käsityksen siitä, kuka olet ja miksi välität lakikoulutuksesta. Sinun pitäisi kirjoittaa useita luonnokset hyvissä ajoin ennen hakemusten jättämisen määräaikoja. Pyydä luotettua ammattia tai mentoria lukemaan henkilökohtainen lausuntosi ja antamaan kommentteja 3-4 kuukautta ennen määräaikaa.

Lue lisää hyvän henkilökohtaisen lausunnon kirjoittamisesta.

Jatkaa

Henkilökohtainen lausuntosi voi osoittaa, mitä ajattelet ja uskot, mutta ansioluettelosi osoittaa, mitä todella teet.

UChicagon lakikoulun hakutoimiston mukaan koulut etsivät hakijan ansioluettelosta useita asioita, mukaan lukien:

 • Todisteet vahvasta työetiikasta
 • Sosiaalinen ja ammatillinen sitoutuminen
 • Jonkinlainen yhdistys yhteisöpalvelusta, koulun ulkopuolisesta osallistumisesta tai työkokemuksesta

Sen tulisi olla hiottu ja ammattitaitoinen - käy koulun urakeskuksessa opastusta varten.

Hakemusten lähettäminen

Kaikki materiaalit tulee lähettää talvella ennen kuin aiot mennä lakikouluun.

Kilpailu hyvämaineisesta koulusta on kovempaa kuin korkeakouluissa, joten sinun on suunniteltava lisää sovelluksia. Useimmat hakijat hakea vähintään neljään kouluun , mutta kannustan sinua hakemaan 8-10. Mitä tahansa teet, koskee vain American Asianajajaliiton hyväksymiä lakikouluja - Hyväksymättömän lakikoulututkinnon arvo on periaatteessa arvoton.

Älä odota viimeistä hetkeä kaikkien materiaaliesi lähettämiseen . Tämä ei jätä sinulle ylimääräistä aikaa hakemuksesi aukkojen tai mahdollisuuksien korjaamiseen.

Lopuksi sinun on oltava valmis mahdollisiin epämukaviin sovelluskustannuksiin. Jotkut sovellukset ovat ilmaisia, mutta toiset voivat maksaa 100 dollaria tai enemmän. Voi olla hyödyllistä aloittaa näiden menojen budjetointi muutama kuukausi ennen hakemusten eräpäivää.

Vaihe 4: Ansaitse JD Law Schoolissa

Oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon ansaitseminen vie kolme vuotta. Jos haluat, että joku löytää menestyksen valmistumisen jälkeen - riippumatta siitä, minkä tyyppiseen lakiin aiot mennä - sinun on tehtävä hyvin lakikoulussa. Tapa, jolla opiskelijat luokitellaan täällä, eroaa suuresti siitä, miten he arvostellaan yliopistossa.

Tässä on joitain tärkeitä asioita, jotka sinun tulisi tietää ennen kuin lähdet lakikouluun:

 • Ensimmäinen vuosi on todella tärkeä. Lakiasiaintoimistot palkkaavat kesätovereita yleensä toisen vuoden alussa - tässä vaiheessa vain ensimmäisen vuoden arvosanat ovat käytettävissä. Opiskelijana - ja valmistumisen jälkeen - saatavien työpaikkojen tyyppi riippuu voimakkaasti 1 l: n arvosanoistasi.
 • Arvosanasi riippuvat enimmäkseen kokeen suorituksesta . Saat muutamia (jos sellaisia) luokiteltuja tehtäviä loppukokeiden ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää pysyä työssäsi ja lukemisessasi läpi koko lukukauden.
 • Suunnittele huolellisten muistiinpanojen pitäminen. Opit monista tapauksista, ja on tärkeää, että pystyt helposti käyttämään luokan muistiinpanoja jokaisesta. Ei ole harvinaista, että professorit sallivat muistiinpanoja joissakin loppukokeissa. Monet menestyneet opiskelijat muodostavat opintoryhmiä työskentelemään yhdessä jakamaan muistiinpanoja.
 • Tee lukemasi ja valmistaudu saamaan kylmäkutsu . Oikeusprofessorit ovat tunnettuja siitä, että he kutsuvat luokkaan opiskelijoita, joten sinun kannattaa lukea (ja tehdä muistiinpanoja) ennen luentoon menoa. Haluat tehdä hyvän vaikutelman profiisi!

body_gradcap.png

Luulisi, että luokkasi acing on viimeinen iso askel asianajajaksi tulemiseen - mutta tehtävää on vielä paljon enemmän.

MPRE

Kun olet oikeustieteellisessä koulussa, saatat joutua ottamaan MPRE (monitasoinen ammatillisen vastuun koe) , jota vaaditaan pääsyyn useimpien osavaltioiden baareihin. Tentin on tarkoitus testata opiskelijoiden tietoa ja ymmärrystä lakimiesten ammatilliseen toimintaan liittyvistä vakiintuneista standardeista.

Kun sinun on otettava se ja pienin läpäisypiste, vaihtelee oman lainkäyttöalueesi mukaan. Esimerkiksi jotkut osavaltiot edellyttävät, että läpäisette sen ennen asianajajakokeen suorittamista (joskus kuukausia etukäteen).

Tee tutkimuksesi mitä vaaditaan lainkäyttöalueellasi (tai missä toivot voivasi harjoitella tulevaisuudessa) jo varhain lakikoulussa.

Ammatillinen kokemus

Suuri osa lakikoulusta edellyttää verkostoitumista (ja pelkkää työskentelyä) työpaikan saamiseksi ennen kuin edes valmistut.

Tulet olemaan erittäin kiireinen pysyessäsi koulutyössäsi, mutta jos mahdollista, on eduksesi työskennellä osa-aikaisesti asianajotoimistossa. Esimerkkejä mahdollisista työpaikoista ovat avustaja, virkailija, messenger tai harjoittelija (palkattu tai palkaton).

Vielä tärkeämpää on, että haluat alkaa ajatella näiden laskeutumista kesäyhdistys- ja harjoittelupaikat . Paras tapa turvata nämä työpaikat koulussa ollessasi on verkostoitua mahdollisimman paljon - käydä opiskelijatapahtumissa, kommunikoida ammattilaisten kanssa ja etsiä rekrytoijia.

Valitettavasti opiskelijoille, joilla ei ole paljon käytettävissä olevia resursseja, monet lailliset harjoittelupaikat (jopa erittäin arvostetuissa yrityksissä) ovat maksuttomia. Jotkut oikeustieteen opiskelijat ottavat lainoja lukujen lisäksi, joita he käyttävät lukukausimaksuihin, kattamaan kesäharjoittelusta aiheutuvat kulut. Tämä on tärkeää ottaa huomioon budjetoidessasi sekä lakikoulutusta että urasi, kun olet ylittänyt baarin.

Ole tietoinen sellaisista harjoittelupaikoista ja liitännäisistä, joita etsit itsellesi. Usein (jos pärjäät hyvin), nämä työnantajat tarjoavat sinulle kokopäiväisen työpaikan valmistuttuasi. Itse asiassa on melko normaalia, että tällainen työ on rivissä kolmannen vuoden lakikoulussa.

Yhteenvetona: mitä paremmat arvosanasi (etenkin ensimmäinen vuosi), sitä paremmat kesätyömahdollisuudet ovat. Mitä parempia kesätyömahdollisuudet ovat, sitä todennäköisemmin saat mahtavan työpaikan valmistumisen jälkeen.

body_intern.jpg Palkattomat harjoittelupaikat eivät ole ihanteellisia, mutta ne voivat olla välttämättömiä, jos haluat saavuttaa suuren työpaikan lakikoulutuksen jälkeen.

Vaihe 5: Suorita asianajaja

Oikeuden harjoittamiseksi Yhdysvalloissa sinun on läpäistävä asianajajakoe . Suurin osa opiskelijoista tekee tämän kesällä oikeustieteellisen korkeakoulun valmistuttua, kun tieto on vielä mielessä. Tentti vaihtelee osavaltioittain, mutta jotkut osat ovat standardoituja:

 • MEE: Essee tentti
 • MPT: Suorituskykytesti
 • Palkki: Kunkin lainkäyttöalueen / alueen suorittama erillinen testi

Useimmat kokeet kestävät yhteensä kaksi päivää, vaikka joissakin osavaltioissa (esim. CA) on 3 päivän kokeet. Saat lisätietoja siitä, millainen tentti on eri lainkäyttöalueilla, tutustumalla Kansallinen asianajajien konferenssin verkkosivusto .

Valmistautuminen baariin

Baari on tunnetusti vaikea tentti. Hyväksyntämäärät vaihtelevat osavaltioittain, vaikka joissakin osavaltioissa (taas, kuten Kaliforniassa) on hinnat niinkin alhaiset kuin 46,6% . Ei ole väliä kuinka hyvin pärjäät muihin testaajiin verrattuna, kunhan läpäiset .

Sinun on valmistauduttava kaikkiin oikeudenkäyttöalueisiin, jotka näkyvät testissä, vaikka et aio harjoitella useimmissa niistä. Näitä alueita ovat:

 • Perustuslakilaki
 • Sopimukset
 • Rikosoikeus ja menettely
 • Todisteet
 • Kiinteistö
 • Tortit

Yksi asiantuntija ehdotti että jos valmistaudut Kalifornian asianajajakokeeseen - joka on yksi maan vaikeimmista -, sinun tulisi opiskella 400-600 tuntia . Jos opiskelet 20 tuntia viikossa, se kestää 20-30 viikkoa valmisteluaikaa.

Sinun on aloitettava baarin opiskelu ollessasi vielä 3. vuoden opiskelija, jos noudatat perinteistä aikajanaa - tämä voi osoittautua hyödylliseksi, jos pystyt muodostamaan tutkimusryhmän muiden kanssa.

On olemassa muutama erilainen tapa valmistautua asianajajakokeeseen:

 • Itsenäinen opiskelu. Tämä voi toimia maineikkaan lakikoulun opiskelijoille, jotka menestyvät myös luokissaan. Laadukas koulutus + vahva perustiedot ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat positiivisimmin tulokseen baarissa, mutta opiskelijoiden on tietysti tarvittava paljon aikaa valmistautumiseen.
 • Baarin valmistelukurssi. Oikeustieteen opiskelijat suorittavat yleensä valmistelukursseja, kun he haluavat vankan arviointiaikataulun, joka pitää heidät raiteilla. Tarjolla on paljon materiaalia, ja hyvä kurssi auttaa sinua varmistamaan, että sisällön tai strategian tuntemisessa ei ole suuria aukkoja. Ne voivat kuitenkin olla erittäin kalliita - useimmat ovat useita tuhansia dollareita. Tarkista Barbri.com , Kaptest.com ja Adaptibar.com (halvempi, lisävaihtoehto).
 • Yksityisopettaja. Opiskelijat, jotka käyvät huonosti sijoittuneessa lakikoulussa, joiden arvosanat eivät olleet parempia tai jotka ovat epäonnistuneet palkissa aiemmin, saattavat haluta harkita tätä vaihtoehtoa. Jos päätät etsiä ohjaajaa, valitse joku, jolla on hehkuvia suosituksia ja vuosien kokemus tuutoroinnista - he eivät ole halpoja, mutta he eivät myöskään tuhlaa aikaa ja rahaa.

Kuten aiemmin mainitsin, suurin osa opiskelijoista aikoo ryhtyä baariin (sillä lainkäyttöalueella, jonka he aikovat harjoittaa) kesällä oikeustieteiden valmistuttua. Lue tarkempi opas asianajajakokeeseen valmistautuminen ja sen suorittaminen .

Viimeiset vaiheet: Baarin ulkopuolella

Jos olet päässyt niin pitkälle, tiedät, että pyrkiville asianajajille on niin paljon vanteita, joista voi hypätä. Kun olet ohittanut baarin ja saanut työpaikan, sinun pitäisi kuitenkin tietää, että et ole vielä valmis!

Jatkokoulutus (CLE) on tärkeä osa pysyä ajan tasalla ja ajan tasalla. Tietoa CLE: n osavaltioitavat vaatimukset saatavana American Asianajajaliiton kautta. Onneksi se ei ole liian iso juttu verrattuna kaikkiin koulutuksiin ja tentteihin, jotka sinun pitäisi kestää tämän kohdan läpi.

Lopuksi ABA vie pyrkivät lakimiehet moraalihahmojen seulontaan. Jos olet yleensä rehellinen etkä ole rikkonut lakeja, sinulla ei ole ongelmia. Prosessi vaihtelee osavaltioittain - katso CA esimerkkinä .

Kuinka tulla lakimieheksi: Yhteenveto

Tämä on paljon tietoa kerralla, varsinkin jos olet tämän prosessin alussa (tai vaikka et ole vielä varma asianajajaksi tulemisesta). Tarkastellaan viittä päävaihetta:

# 1: Menee hyvin lukiossa.

# 2: Opiskele kovasti ja osallistu yhteisöösi yliopistossa.

# 3: Valmistaudu LSAT: iin ja pohdi sovelluksiasi huolellisesti.

# 4: Osallistu lakikouluun.

# 5: Suorita asianajajakokemus ja hanki lupa harjoittaa lakia.


Tämä prosessi saattaa tuntua ylivoimaiselta, mutta tässä on muutama tärkeä asia, joka on pidettävä mielessä:

 • Tie asianajajaksi on melko joustava, kunnes joudut todella jättämään lakikouluhakemuksia. Tämä antaa sinulle paljon aikaa selvittää, onko polku oikea sinulle.
 • Sinun ei tarvitse ajatella kaikkia näitä vaiheita samanaikaisesti. Kun olet oikeustieteellisessä koulussa, ikäisesi ajattelevat (ja huolestuttavat) samoja asioita - et voi unohtaa tärkeitä vaiheita.

Lakimieheksi tuleminen ei todellakaan ole kaikille - se on erityisen kilpailukykyinen ala tällä hetkellä, ja useimmat asianajajien työpaikat eivät ole mitään sellaista, mitä näet televisiossa. Mutta jos päätät tulla lakimieheksi, sinulla on nyt tarvittavat tiedot aloittaaksesi oikealla jalalla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset