Viisi helpompaa AP-tenttiä itseopiskeluun

hehkulamput-1125016_640.jpg

Kun olet päättänyt itseoppia AP: n, sinun on valittava sinulle sopiva tentti. Kymmenien mahdollisten valintojen avulla se saattaa tuntua ylivoimaiselta.

Voin erottaa valinnan puolestasi. Ensinnäkin annan sinulle neljä tärkeää tekijää, jotka on otettava huomioon, kun teet valintasi. Sitten luetellaan viisi helpointa AP: tä itsenäiseen opiskeluun . Sen jälkeen kosketan joitain muita vankkoja itseopiskeluvaihtoehtoja ennen kuin pääsen yhteen muutama AP-tentti sinun pitäisi ei yritä opiskella itse .body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Kuinka valita itsellesi opiskeltava AP-tentti: 4 tekijää

On neljä tekijää, jotka on otettava huomioon valittaessa AP-tentti, johon haluat valmistautua itse.

Kerroin 1: Mikä on kurssin työmäärä?

Mitä vähemmän materiaalia kurssi kattaa, sitä vähemmän sinun on opiskeltava kokeen ässä. On järkevää valitse suppeampi tukiasema behemotin sijasta.

Oletetaan, että haluat itse opiskella tieteen AP: tä. Kun kaikki asiat ovat tasa-arvoisia, on parempi, että valitset suhteellisen kevyen kurssin, kuten AP Environmental Science, kuin sisällön raskas luokka, kuten AP Chemistry. (Älä myöskään opiskele itse AP-kemiaa. Lisätietoja tästä myöhemmin!) Jos et ole varma, kuinka paljon työtä tarvitaan tietyn AP-testin materiaalin oppimiseen, kysy ystäviltäsi, internetiltä, ​​opettajiltasi ... saat idean.

Voit myös katsoa College Boardin yksittäiset AP-kurssin sivut . Jokaisella Kurssin yleiskatsaus -sivulla on linkki asiakirjaan, jossa kuvataan kurssin yleinen laajuus ja kokeen muoto.

pitkään aikaan en nähnyt japania

Tekijä 2: Kuinka käsitteellinen materiaali on?

Sisältyykö AP-tenttiin paljon abstraktien ja teoreettisten käsitteiden soveltamista vai perustuuko se ensisijaisesti muistiin? Muistiinpano voi olla eräänlainen ikävä, mutta usein on helpompaa oppia tällainen materiaali itse kuin opettaa itse ymmärtämään esimerkiksi hiukkasfysiikkaa.

Yrittää etsiä tukiasemia, jotka eivät ole liian käsitteellisiä . Siksi en yleensä suosittele ihmisiä itseopiskelemaan matematiikan AP: itä lukuun ottamatta AP-tilastoja. Yleensä muistiin painotettu kurssi monimutkaisten käsitteiden sijaan soveltuu paremmin itseopiskeluun.

windfall-fruit-959033_640.jpg

Vaihtoehtojen punnitseminen.

Kerroin 3: Kuinka täysi on luokkasi aikataulu?

Sinun on otettava huomioon luokkasi aikataulu, kun valitset AP-testin itseopiskeluun. On muutama AP-tentti, joka saattaa olla päällekkäinen lukion kurssityön kanssa, vaikka et olisikaan kyseisessä AP-luokassa . Nämä aiheet ovat seuraavat:

  • Biologia: Jos olet kunnianosoitusbiologian luokassa, voit harkita itsenäistä opiskelua AP Biology -opinnossa, koska sinun tarvitsee vain täydentää luokassa oppimiasi kokeilla tarvittavilla lisäosaamisilla. (Katso kollegion hallitus AP-biokurssi ja kokeen kuvaus .)
  • Yhdysvaltain historia: Opit paljon AP-testimateriaalia AP US History -kurssilla - sinun tarvitsee vain työntää itseäsi oppimaan joitain lisätietoja ja tekemään oma AP-testin valmistelu. Tämän tein, ja sain 5 APUSH: lla ilman hullua määrää ulkopuolista opiskelua.
  • Englanti: Jos olet erityisen vahva englanninkielinen opiskelija, saatat harkita itsenäistä opiskelua yhdelle tai molemmille englanninkielisistä AP-kokeista, kun olet englannin arvosanalla (tein tämän AP-kielen ja sävellyksen kanssa). Tämä voi olla hieman hankalampaa, koska on erittäin tärkeää pystyä saamaan palautetta asiantuntevalta henkilöltä kirjoittamistasi harjoituksista, mutta jos sinulla on tukeva opettaja tai mentori, se voi varmasti toimia.

Tekijä 4: Mitkä ovat vahvuutesi?

Jos aiot itseopiskella AP-tenttiä varten, on järkevintä valitse aihe, josta olet hyvä ja josta nautit . Jos rokkaat yhteiskuntatieteissä, valitse yhteiskuntatieteiden AP. Jos tiede on sinun hillosi, valitse tiede AP (mutta ei AP Chemistry tai AP Physics!) Se auttaa sinua pysymään motivoituneena, jos todella pidät aiheesta. Älä yritä itseopiskella kokeen kohteena, jota vihaat ehdottomasti, vaikka kokeen maine olisi helppo itseopiskelu.

Jos sinulla on jo erityinen taito, jonka AP-tentti on testannut - vieraat kielet ja tietojenkäsittelytietot tulevat mieleen, saattaa olla järkevää itse opiskella kyseistä AP-testiä varten. Sinun on varmistettava, että olet täyttänyt kaikki aukkosi tietämyksessäsi ja valmistautunut tenttimuotoon, mutta se on hyvä tapa hyödynnä omia henkilökohtaisia ​​resurssejasi ja taitojasi .

Kun voimme itse tutkia AP: n neljä tekijää, voimme nyt siirry suosituksiini viidestä parhaasta AP-tentistä suhteellisen kivuttomaan itsenäiseen opiskeluun .

tart-791275_640.jpg

keskimääräinen sat pisteet uf

Paras itsenäinen valinta on melkein yhtä helppoa kuin piirakka! Mutta vähemmän herkullista.

Viisi parasta AP-tenttiä itseopiskeluun

Käydään läpi muutama helpoin itsenäinen opiskelu.

AP Ympäristötiede

AP Environmental Science on erittäin suosittu itsenäinen opiskeluvaihtoehto ja hyvästä syystä. Testin katsotaan olevan melko helppo, eikä työselostuksessa vaadita mitään ennakkotietoa mistään ympäristötieteestä, joten materiaali ei ole erityisen edistyksellinen.

Kurssimateriaalia on kokeellisesta suunnittelusta, joitain perustilastoja kaavioiden ja taulukoiden lukemiseen sekä joitain historiallisia / ympäristötrenditietoja. Monet testin kysymykset keskittyvät syy-seuraussuhteisiin. Tämä testi on a hyvä valinta kenelle tahansa, joka on hyvä tieteessä tai historiassa ja tarvitsee jotain suhteellisen nopeaa ja helppoa .

AP ihmisen maantiede

AP Human Geography on toinen suosittu itsenäinen opiskelu maine siitä, että sillä on melko helppoa materiaalia, jonka soveltamisala on rajoitettu . Testi on lyhyemmällä puolella, kello kestää vain kaksi tuntia ja 15 minuuttia, ja siinä on 60 monivalintakysymystä ja kolme vapaana vastaavaa kysymystä.

Human Geo on pohjimmiltaan pehmeiden tieteiden kurssi siitä, miten yhteiskunnat kehittyvät (ajattele antropologiaa). Menestyäksesi sinun täytyy muistaa joitain faktoja ja päivämääriä, analysoida kulttuurien syntyä ja niiden kehittymistä sekä oppia erikoistunut sanasto.

AP-psykologia

Tämä testi on itseopiskelu. Jos haluat itse opiskella AP-psykologiaa, sinun on opittava joitain psykologisia käsitteitä ja muistettava yksityiskohdat alan merkittävistä tutkijoista sekä peruskokeet. Sinun on myös opittava tieteenalakohtainen vocab.

Testi on myös lyhyt - vain kaksi tuntia - jossa on 100 monivalintakysymystä ja kaksi vapaasti vastattavaa kysymystä. Vapaasti vastattavien kysymysten tiedetään olevan melko suoraviivaisia.

AP Yhdysvaltain hallitus ja politiikka sekä AP vertaileva hallitus ja politiikka

Molemmat poliittiset kokeet ovat kunnollisia itseopiskeluapupisteitä. Sinä luultavasti jo taustatietoa Yhdysvaltain hallituksessa ja politiikassa vuosien ajan Yhdysvaltain historian kursseista. Lisäksi koe on melko kapea. Vertailevaa hallitusta on vähän vaikeampi itseopiskella vain siksi, että todennäköisesti on enemmän materiaalia, jota et tunne, mutta se on silti melko hallittavissa.

meduusa-698521_640.jpg

Harvinainen itseopiskeleva meduusa, joka tutkii itse valtamerta.

Muita hyviä AP-kokeita itseopiskeluun

Jotkut tentit eivät ole aivan yleismaailmallisia itseopiskeluista, mutta jos sinulla on taipumusta tiettyyn aiheeseen, tiettyyn kiinnostukseen tai etukäteen, ne voivat olla sinulle hyviä valintoja. Tämä pätee erityisesti, jos jostakin syystä ajatus psykologian, ympäristötieteiden, ihmismaantieteen tai hallituksen ja politiikan itseopiskeluista on sinulle tylsiä ja vastenmielisiä.

AP-taloustentit: AP-makroekonomia ja AP-mikrotalous

Makrotalous käsittelee yleisiä taloustietojärjestelmiä, kun taas mikrotalous tutkii taloutta järjestelmän pienten toimijoiden näkökulmasta. Sinun on opittava tämän kurssin käsitteitä, ja on olemassa matematiikan perusopintoja, mutta niitä pidetään usein hyvinä itseopiskelu vaihtoehdoina jokaisella tentillä on melko rajallinen laajuus ja materiaalissa on jonkin verran päällekkäisyyttä .

Varsinkin jos otit luokan toiselle, saatat harkita itsenäistä opiskelua toiselle. Lisäksi itseopiskelijoiden mielestä oli melko helppoa valmistautua FRQ: iin katsomalla vanhoja testejä.

AP-biologia

Yleinen yksimielisyys on, että AP Biology -opiskelun aloittaminen ilman aiempia biokursseja ei ole hyvä idea, mutta se jos olet ottanut tai otat kunniabiologiaa, se voi olla hyvä valinta . Sisältöä on ehdottomasti paljon sisällöltään ja paljon muistaa, mutta jos se on aihe, josta olet erittäin lahjakas tai kiinnostunut, se voi olla sen arvoista.

pitäisikö minun opiskella viestintää

AP Yhdysvaltain historia

Itseopiskelua APUSH: lle pidetään helpommana kuin itseopiskelua useimpien muiden historian AP: iden takia useimmilla amerikkalaisilla opiskelijoilla on jo jonkin verran taustatietoa Yhdysvaltain historiassa . Tietojen laajuus on myös kapeampi kuin AP European History tai AP World History, joten opittavaa on vähemmän! Se tulee olemaan enemmän sisältöä raskaampaa kuin jotain sellaista kuin AP Environmental Science, mutta ehdottomasti toteutettavissa.

AP englannin kieli ja sävellys sekä AP englannin kirjallisuus ja sävellys

Jos sinulla on erityinen taipumus englannin kielelle, yksi (tai jopa molemmat!) Englanninkielisistä tukiasemista voi olla hyvä itsenäinen valinta sinulle. Tärkein taito, jota sinun on työskenneltävä, on ajoitettu analyyttinen esseen kirjoittaminen. Itseopiskelu sujuu paljon sujuvammin, jos sinulla on opettaja tai joku muu osaava henkilö, joka on halukas tarkastelemaan harjoitteluesi.

stadion-165406_640.jpg

Sinun ei tarvitse itse opiskella tyhjällä stadionilla ... ellet halua.

Tehdä EI Yritä itseopiskella näitä AP-tenttejä

Erityisesti on kolme AP-aihealuetta, jotka eivät sovellu kovin hyvin itseopiskeluun. Nämä ovat AP: t, jotka ovat sekä hyvin käsitteellisiä että sisällön raskaita. Näissä tapauksissa ohjaajan ja jäsennellyn luokan käyttäminen on erittäin tärkeää. Kehotan vahvasti, ettet itse opiskele missään seuraavista AP-kokeista.

kuinka kauan ap -kokeet kestävät

AP-laskenta ja AP-laskenta BC

Laskua on vaikea oppia. Tämä johtuu siitä, että siinä esitellään käsitteitä, jotka eroavat paljon muista matematiikkaluokista, jotka edeltävät sitä. Monin tavoin siihen liittyy massiivinen aivojen matemaattisen ymmärryksen uudelleenkalibrointi.

On todennäköistä, että laskukäsitteiden oppimisen aikana olet hyvin hämmentynyt, ja siksi on välttämätöntä saada hyvä opettaja . Legend of Zeldan kuolemattomilla sanoilla: 'On vaarallista mennä yksin!' Olet erittäin turhautunut, jos yrität itseopiskella AP Calculusta.

AP kemia

AP-kemian luokka tunnetaan suuresta työmäärästä, ja se onkin toinen kurssi, jolle hyvän opettajan opastus on erittäin tärkeää . Sen lisäksi, että on paljon opittavaa sisältöä, sinun on myös ymmärrettävä tonnia käsitteitä ja ongelmanratkaisumenetelmiä, jotta voit menestyä testissä.

Luokan pitäminen kurssilla ja opettaja selittämään materiaalia, jota et ymmärrä, on välttämätöntä, että useimmat ihmiset menestyvät AP Chem -tentillä.

AP fysiikka

AP-fysiikka on kaksinkertainen pahoinpitely, jolla on paljon matemaattisia ja luonnontieteellisiä käsitteitä. Itse tentit (niitä on neljä!) Tunnetaan erityisen vaikeista myös niille, jotka menestyvät hyvin jäsennellyllä kurssilla.

Tämän kokeen itseopiskelu ei ole aikasi tehokasta käyttöä. Vaikka pystyisitkin tekemään sen hyvin, sinun on todennäköisesti itse opiskeltava useita tunteja kuin opastetulla kurssilla saavuttaaksesi saman hallinnan tason.

miekka-918542_640.jpg

On vaarallista mennä yksin! Ota tämä - ja AP-luokka.

Katso, en halua kertoa sinulle, mitä voit ja mitä ei voi tehdä. Ehkä olet seuraava Isaac Newton ja olet oppinut johdannaisia ​​pienestä lapsesta asti. Ehkä Richard Feynman oli isoisäsi, ja hän opetti sinulle fysiikkaa kehdossa. Siinä tapauksessa itse opiskele yhtä näistä AP: stä, jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy.

Useimmille ihmisille (jopa erittäin älykkäille ihmisille!), koko kokemus näiden aiheiden oppimisesta on paljon miellyttävämpää ja tehokkaampaa, puhumattakaan ajallisesti tehokkaammasta, jos opit sen luokkahuoneessa ja ei itseksesi. Näiden luokkien intensiteetti tekee heistä myös sitoutumiskokemuksen! Calculus BC-miehistöni ihmisistä tuli suosikkikoululaisia.

Tärkeimmät takeaways: parhaat itsetutkintoon tarkoitetut AP-kokeet

Mikä tekee AP-tentistä helppoa itseopiskelu, vaihtelee hieman henkilöstä toiseen. Yleensä kuitenkin AP-testit kapeammalla laajuudella, ilman liikaa monimutkaisia ​​käsitteitä ja aiheilla, joilla sinulla on erityisiä mielenkiinnonkohteita tai kykyjä, ovat parhaat valinnat itseopiskeluun.

Viisi helpompaa tenttiä itseopiskeluun ovat seuraavat:

  • AP Ympäristötiede
  • AP ihmisen maantiede
  • AP-psykologia
  • AP Yhdysvaltain hallitus ja politiikka
  • AP vertaileva hallitus ja politiikka

Useat muut kokeet voivat myös olla hyviä valintoja tilanteestasi ja taustatietostasi riippuen. Tästä huolimatta, sinun ei pitäisi yrittää itseopiskella AP Calculus AB: n, AP Calculus BC: n, AP Chemistryn tai minkä tahansa AP Physics -tutkinnon suorittamiseen .

Pitämällä kaikki nämä vinkit mielessä, voit valita itsellesi sopivan AP-tentin helposti!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.