5 parasta TEAS -käytännön testiä (ilmainen ja maksettu)

kainalosauvat-538883_640

Oletko valmis hakemaan sairaanhoitajakoulua? Sitten haluat todennäköisesti suorittaa TEAS -harjoitustestin varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen pistemäärän TEAS -tentistäsi.

Tämä artikkeli sisältää kattavan luettelon ilmaisista TEAS -käytännön testeistä. Kaivetaan sisään!Mikä on TEAS?

TEAS on lyhenne sanoista Test of Essential Academic Skills. TEAS-testi on standardoitu testi, jota käytetään määrittämään, oletko valmis ilmoittautumaan terveydenhuoltoon liittyvään ohjelmaan. TEAS -pisteet ovat yksi osa sairaanhoitokouluhakemustasi.

mikä on hyvä teko pisteytys

TEAS -tentissä on neljä osaa: lukeminen, matematiikka, luonnontiede ja englanti. Tässä on yleiskatsaus TEAS -kokeessa testatuista aiheista sekä siitä, mitä kussakin oppiaineessa käsitellään.

Kun etsit ilmaista TEAS -harjoitustestiä, sinun tulee valita TEAS -harjoituskoe, joka sisältää kaikki kokeen osat.

Parhaat maksulliset TEAS -käytännön testit

Tässä on meidän valintamme parhaiten maksetuille TEAS -käytännön testeille.

#1: ATI TEAS Online Practice Assessment

Hinta: 50 dollaria (mutta voit säästää 10 dollaria koodilla TEASTENPRACTICE)

Plussat: ATI TEAS Practice Test on TEASin virallinen käytännön testi. Koska ATI on TEAS -palveluja hallinnoiva yritys, tämä testi on lähimpänä testipäivänä näkemääsi sisältöä.

Kun suoritat ATI TEAS -harjoitustestin, saat testin lopun tulosraportin, josta näet, mitä olet tehnyt hyvin ja missä voit parantaa. Saat myös jokaisen kysymyksen yksityiskohtaiset selitykset, jotta voit oppia tekemästäsi virheestä.

Haittoja: Valitettavasti on vain kaksi virallista ATI TEAS -harjoitustestiä. Ja ovathan ne kalliita! 50 dollarin hinta on jokaisesta testistä: sinun on maksettava maksu kahdesti (eli 100 dollaria), jos haluat harjoitella uudelleen. Tästä huolimatta tämä TEAS -harjoitustesti on pakollinen kaikille, jotka haluavat pisteet TEAS -pelissä.

# 2: Kaplan TEAS -kysymyspankki

Hinta: Alkaen 49 dollaria

Plussat: Kaplan TEAS -kysymyspankki sisältää yli 500 TEAS -käytännön kysymystä. Kysymykset ovat realistisia ja sisältävät kattavat selitykset. Voit luoda muokattavia tietokilpailuja niiden sisältöalueiden perusteella, joissa haluat parantaa. Saat myös yksityiskohtaisia ​​raportteja kyvyistäsi ja edistymisestäsi.

pääsenkö cornelliin

Haittoja: Tämä kysymyspankki on kallis: pääsy alkaa 49 dollarista kuukaudeksi. Sinun on maksettava jatkuvaan pääsyyn kysymyspankkiin, mikä voi maksaa melkoisen pennin. Et myöskään saa täydellistä harjoitustestiä, vain kysymyksiä tietyiltä aihealueilta. Jos kamppailet standardoidun testauksen kanssa, on tärkeää suorittaa täydellinen tentti yhdellä istunnolla harjoitellaksesi testipäivää.

Parhaat ilmaiset TEAS -käytännön testit

On olemassa useita ilmaisia ​​TEAS -harjoitustestejä, joita voit käyttää verkossa. Tässä kolme parasta.

Testioppaan ilmaiset TEAS-harjoitustestit

Plussat: Test-Guide tarjoaa kymmenen erilaista harjoitustestiä, joiden avulla voit valmistautua TEASiin. Testiopas tarjoaa TEAS-lukukäytännön testejä, TEAS-matematiikan harjoitustestit, TEAS-tieteelliset käytännön testit ja TEAS-englanninkieliset harjoitustestit. Testit ovat satunnaisia, joten voit ottaa ne (ilmaiseksi) uudestaan ​​ja uudestaan ​​testataksesi taitojasi kaikissa kysymyksissä. Kysymyksiin tulee vastauksia, jotta ymmärrät missä olet väärässä.

onko nylf med sen arvoista

Haittoja: Et löydä täyspitkää ilmaista TEAS-harjoitustestiä Test-Guide-oppaasta; jokainen testi on aihekohtainen. Selitykset eivät myöskään ole kovin vankkoja: opit, mikä on oikea vastaus, mutta et kehitä hyvää ymmärrystä sen taustalla olevasta teoriasta, ellet tee ulkoista tutkimusta.

sairaala-840135_640

NurseHubin ilmainen TEAS -harjoitustesti

Plussat: NurseHub tarjoaa TEAS -lukukäytännön testejä, TEAS -matematiikan harjoitustestit, TEAS -tieteelliset käytännön testit ja TEAS -englanninkieliset harjoitustestit. Kun suoritat jonkin NurseHubin testeistä, saat vaiheittaiset vastaus selitykset, jotka auttavat sinua ymmärtämään oikean vastauksen ja sen saamisen. Vastausten selityksissä on kaavioita ja visualisointeja, joiden avulla voit oppia monimutkaista sisältöä.

Haittoja: NurseHub ei tarjoa täyspitkiä ilmaisia ​​TEAS-harjoitustestejä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää hintaan 49,99 dollaria ostaaksesi viisi täyspitkää testiä. Jokainen testi sisältää kaikki neljä aihealuetta.

Study.Comin ilmainen TEAS -harjoitustesti

Plussat: Study.com tarjoaa perusteellisia oppitunteja, jotka opettavat sinulle TEAS-sisältöä ja antavat sinulle TEAS-harjoituskysymyksiä oppitunnin lopussa. Oppitunnit ovat kattavia ja hyödyllisiä: on hienoa oppia aihe ennen kuin kysyt sitä. Jos olet ruosteessa tietyllä TEAS -alueella, Study.com on hyvä paikka oppia ennen harjoittelun aloittamista.

Haittoja: Saat vain niin paljon ilmaista sisältöä Study.com -sivustolta. Lopulta sinun on päivitettävä maksulliseksi tiliksi. Onneksi sinulla on mahdollisuus tehdä ilmainen kokeilu, jota voit käyttää vähintään kuukauden valmisteluun ennen kuin sinun on maksettava.

kuinka monta litraa tuopissa

Näin saat kaiken irti TEAS -harjoitustestin valmistelusta

Haluatko todella hyödyntää TEAS -harjoitustestisi valmistelua? Tässä on vinkkimme.

#1: Tee täyspitkä TEAS-harjoitustesti

Tee täydellinen harjoitustesti nähdäksesi kuinka hyvin tiedät materiaalin. On tehokkaampaa vain tutkia käsitteitä, jotka ovat edelleen hämmentyneitä, kuin käydä läpi kaikki kurssin muistiinpanot. Varmista, että suoritat testin samalla aikarajoituksella kuin todellinen tentti, äläkä käytä laskinta monivalintakysymyksissä.

Sinun tulisi myös ympyröidä kaikki kysymykset, joissa sinusta tuntuu hieman epävarmalta oikeasta vastauksesta. Sinun on käytävä nämä käsitteet läpi, vaikka saat lopultakin oikean kysymyksen, jotta voit olla mahdollisimman mukava kaiken sisällön kanssa. Kun olet suorittanut testin, voit pisteet sen ja asettaa tavoitteen kuinka paljon haluat parantaa.

#2: Tarkista täyspitkät TEAS-harjoitustestisi tulokset

Käy läpi virheesi ja onnekkaat arvauksesi ja lajittele ne aihealueittain. Tämä on paras tapa saada selkeä kuva siitä, missä sinulla on sisällön kannalta merkittävimmät ongelmat. Virheluettelosi ilmoittaa arvostelusi loput. Suosittelen myös käsittelemään unohtuneet ongelmat uudelleen, jotta näet, saatko oikean vastauksen.

#3: Tarkista asiaankuuluva sisältö

Jos testissä oli olennaista taustatietoa, jota et ymmärtänyt, tarkista se ensin. TEAS testaa lukiotason sisältöä, joten jos sinulla on kysyttävää, sinun kannattaa tarkistaa muistiinpanosi tietyntyyppisten ongelmien ratkaisemisesta tai katsoa takaisin oppikirjojesi tietoja. Voit myös tehdä käytännön kysymyksiä tietyillä aihealueilla tai saada apua opettajan kanssa.

leikkaus-880584_640

#4: Tee toinen käytännön testi nähdäksesi, oletko parantunut

Kun olet suorittanut harjoitusongelmat, kokeile uusia taitojasi toisella harjoitustestillä. Voit pisteet uuden testin ja nähdä, oletko tyytyväinen uusiin (ja toivottavasti parantuneisiin) pisteisiisi. Sinulla on aina mahdollisuus toistaa tämä prosessi, jos on vielä tilaa kasvulle. Jos et näe paljon parannusta, sinun on ehkä mentävä takaisin ja arvioitava opintomenetelmiäsi uudelleen.

Jos on joitain käsitteitä, joiden kanssa sinulla on todella vaikeaa kääriä päätäsi, suosittelen sinua hakemaan ulkopuolista apua ohjaajalta tai opiskelijakumppanilta. Joskus, jos et voi selvittää jotain itse, vaihtoehtoinen selitys on se, mitä tarvitset sen napsauttamiseksi.

Yhteenveto: TEAS Test Prep

TEAS -tentti on testi, joka mittaa valmistautumista sairaanhoitokouluun. TEAS 6 -harjoitustestin suorittaminen voi auttaa sinua saamaan kaiken irti tentistä. Voit varmistaa, että TEAS-tenttikäytäntösi on huippuluokkaa käyttämällä korkealaatuisia käytännön testejä opiskelun aikana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.