5 parasta TEAS -käytännön testiä (ilmainen ja maksettu)

kainalosauvat-538883_640

Oletko valmis hakemaan sairaanhoitajakoulua? Sitten haluat todennäköisesti suorittaa TEAS -harjoitustestin varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen pistemäärän TEAS -tentistäsi.

Tämä artikkeli sisältää kattavan luettelon ilmaisista TEAS -käytännön testeistä. Kaivetaan sisään!Mikä on TEAS?

TEAS on lyhenne sanoista Test of Essential Academic Skills. TEAS-testi on standardoitu testi, jota käytetään määrittämään, oletko valmis ilmoittautumaan terveydenhuoltoon liittyvään ohjelmaan. TEAS -pisteet ovat yksi osa sairaanhoitokouluhakemustasi.

mikä on hyvä teko pisteytys

TEAS -tentissä on neljä osaa: lukeminen, matematiikka, luonnontiede ja englanti. Tässä on yleiskatsaus TEAS -kokeessa testatuista aiheista sekä siitä, mitä kussakin oppiaineessa käsitellään.

Kun etsit ilmaista TEAS -harjoitustestiä, sinun tulee valita TEAS -harjoituskoe, joka sisältää kaikki kokeen osat.

Parhaat maksulliset TEAS -käytännön testit

Tässä on meidän valintamme parhaiten maksetuille TEAS -käytännön testeille.

#1: ATI TEAS Online Practice Assessment

Hinta: 50 dollaria (mutta voit säästää 10 dollaria koodilla TEASTENPRACTICE)

Plussat: ATI TEAS Practice Test on TEASin virallinen käytännön testi. Koska ATI on TEAS -palveluja hallinnoiva yritys, tämä testi on lähimpänä testipäivänä näkemääsi sisältöä.

Kun suoritat ATI TEAS -harjoitustestin, saat testin lopun tulosraportin, josta näet, mitä olet tehnyt hyvin ja missä voit parantaa. Saat myös jokaisen kysymyksen yksityiskohtaiset selitykset, jotta voit oppia tekemästäsi virheestä.

Haittoja: Valitettavasti on vain kaksi virallista ATI TEAS -harjoitustestiä. Ja ovathan ne kalliita! 50 dollarin hinta on jokaisesta testistä: sinun on maksettava maksu kahdesti (eli 100 dollaria), jos haluat harjoitella uudelleen. Tästä huolimatta tämä TEAS -harjoitustesti on pakollinen kaikille, jotka haluavat pisteet TEAS -pelissä.

# 2: Kaplan TEAS -kysymyspankki

Hinta: Alkaen 49 dollaria

Plussat: Kaplan TEAS -kysymyspankki sisältää yli 500 TEAS -käytännön kysymystä. Kysymykset ovat realistisia ja sisältävät kattavat selitykset. Voit luoda muokattavia tietokilpailuja niiden sisältöalueiden perusteella, joissa haluat parantaa. Saat myös yksityiskohtaisia ​​raportteja kyvyistäsi ja edistymisestäsi.

pääsenkö cornelliin

Haittoja: Tämä kysymyspankki on kallis: pääsy alkaa 49 dollarista kuukaudeksi. Sinun on maksettava jatkuvaan pääsyyn kysymyspankkiin, mikä voi maksaa melkoisen pennin. Et myöskään saa täydellistä harjoitustestiä, vain kysymyksiä tietyiltä aihealueilta. Jos kamppailet standardoidun testauksen kanssa, on tärkeää suorittaa täydellinen tentti yhdellä istunnolla harjoitellaksesi testipäivää.

Parhaat ilmaiset TEAS -käytännön testit

On olemassa useita ilmaisia ​​TEAS -harjoitustestejä, joita voit käyttää verkossa. Tässä kolme parasta.

Testioppaan ilmaiset TEAS-harjoitustestit

Plussat: Test-Guide tarjoaa kymmenen erilaista harjoitustestiä, joiden avulla voit valmistautua TEASiin. Testiopas tarjoaa TEAS-lukukäytännön testejä, TEAS-matematiikan harjoitustestit, TEAS-tieteelliset käytännön testit ja TEAS-englanninkieliset harjoitustestit. Testit ovat satunnaisia, joten voit ottaa ne (ilmaiseksi) uudestaan ​​ja uudestaan ​​testataksesi taitojasi kaikissa kysymyksissä. Kysymyksiin tulee vastauksia, jotta ymmärrät missä olet väärässä.

onko nylf med sen arvoista

Haittoja: Et löydä täyspitkää ilmaista TEAS-harjoitustestiä Test-Guide-oppaasta; jokainen testi on aihekohtainen. Selitykset eivät myöskään ole kovin vankkoja: opit, mikä on oikea vastaus, mutta et kehitä hyvää ymmärrystä sen taustalla olevasta teoriasta, ellet tee ulkoista tutkimusta.

sairaala-840135_640

NurseHubin ilmainen TEAS -harjoitustesti

Plussat: NurseHub tarjoaa TEAS -lukukäytännön testejä, TEAS -matematiikan harjoitustestit, TEAS -tieteelliset käytännön testit ja TEAS -englanninkieliset harjoitustestit. Kun suoritat jonkin NurseHubin testeistä, saat vaiheittaiset vastaus selitykset, jotka auttavat sinua ymmärtämään oikean vastauksen ja sen saamisen. Vastausten selityksissä on kaavioita ja visualisointeja, joiden avulla voit oppia monimutkaista sisältöä.

Haittoja: NurseHub ei tarjoa täyspitkiä ilmaisia ​​TEAS-harjoitustestejä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus päivittää hintaan 49,99 dollaria ostaaksesi viisi täyspitkää testiä. Jokainen testi sisältää kaikki neljä aihealuetta.

Study.Comin ilmainen TEAS -harjoitustesti

Plussat: Study.com tarjoaa perusteellisia oppitunteja, jotka opettavat sinulle TEAS-sisältöä ja antavat sinulle TEAS-harjoituskysymyksiä oppitunnin lopussa. Oppitunnit ovat kattavia ja hyödyllisiä: on hienoa oppia aihe ennen kuin kysyt sitä. Jos olet ruosteessa tietyllä TEAS -alueella, Study.com on hyvä paikka oppia ennen harjoittelun aloittamista.

Haittoja: Saat vain niin paljon ilmaista sisältöä Study.com -sivustolta. Lopulta sinun on päivitettävä maksulliseksi tiliksi. Onneksi sinulla on mahdollisuus tehdä ilmainen kokeilu, jota voit käyttää vähintään kuukauden valmisteluun ennen kuin sinun on maksettava.

kuinka monta litraa tuopissa

Näin saat kaiken irti TEAS -harjoitustestin valmistelusta

Haluatko todella hyödyntää TEAS -harjoitustestisi valmistelua? Tässä on vinkkimme.

#1: Tee täyspitkä TEAS-harjoitustesti

Tee täydellinen harjoitustesti nähdäksesi kuinka hyvin tiedät materiaalin. On tehokkaampaa vain tutkia käsitteitä, jotka ovat edelleen hämmentyneitä, kuin käydä läpi kaikki kurssin muistiinpanot. Varmista, että suoritat testin samalla aikarajoituksella kuin todellinen tentti, äläkä käytä laskinta monivalintakysymyksissä.

Sinun tulisi myös ympyröidä kaikki kysymykset, joissa sinusta tuntuu hieman epävarmalta oikeasta vastauksesta. Sinun on käytävä nämä käsitteet läpi, vaikka saat lopultakin oikean kysymyksen, jotta voit olla mahdollisimman mukava kaiken sisällön kanssa. Kun olet suorittanut testin, voit pisteet sen ja asettaa tavoitteen kuinka paljon haluat parantaa.

#2: Tarkista täyspitkät TEAS-harjoitustestisi tulokset

Käy läpi virheesi ja onnekkaat arvauksesi ja lajittele ne aihealueittain. Tämä on paras tapa saada selkeä kuva siitä, missä sinulla on sisällön kannalta merkittävimmät ongelmat. Virheluettelosi ilmoittaa arvostelusi loput. Suosittelen myös käsittelemään unohtuneet ongelmat uudelleen, jotta näet, saatko oikean vastauksen.

#3: Tarkista asiaankuuluva sisältö

Jos testissä oli olennaista taustatietoa, jota et ymmärtänyt, tarkista se ensin. TEAS testaa lukiotason sisältöä, joten jos sinulla on kysyttävää, sinun kannattaa tarkistaa muistiinpanosi tietyntyyppisten ongelmien ratkaisemisesta tai katsoa takaisin oppikirjojesi tietoja. Voit myös tehdä käytännön kysymyksiä tietyillä aihealueilla tai saada apua opettajan kanssa.

leikkaus-880584_640

#4: Tee toinen käytännön testi nähdäksesi, oletko parantunut

Kun olet suorittanut harjoitusongelmat, kokeile uusia taitojasi toisella harjoitustestillä. Voit pisteet uuden testin ja nähdä, oletko tyytyväinen uusiin (ja toivottavasti parantuneisiin) pisteisiisi. Sinulla on aina mahdollisuus toistaa tämä prosessi, jos on vielä tilaa kasvulle. Jos et näe paljon parannusta, sinun on ehkä mentävä takaisin ja arvioitava opintomenetelmiäsi uudelleen.

Jos on joitain käsitteitä, joiden kanssa sinulla on todella vaikeaa kääriä päätäsi, suosittelen sinua hakemaan ulkopuolista apua ohjaajalta tai opiskelijakumppanilta. Joskus, jos et voi selvittää jotain itse, vaihtoehtoinen selitys on se, mitä tarvitset sen napsauttamiseksi.

Yhteenveto: TEAS Test Prep

TEAS -tentti on testi, joka mittaa valmistautumista sairaanhoitokouluun. TEAS 6 -harjoitustestin suorittaminen voi auttaa sinua saamaan kaiken irti tentistä. Voit varmistaa, että TEAS-tenttikäytäntösi on huippuluokkaa käyttämällä korkealaatuisia käytännön testejä opiskelun aikana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.