5 parasta Singulair -vaihtoehtoa astmalle ja allergioille

lääkkeet-257346_640

Käytätkö Singulairia astman tai allergioiden hoitoon? Mietitkö mahdollisia Singulair -vaihtoehtoja?

Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä Singulair on ja miten se toimii. Käyn myös läpi reseptilääkkeitä ja ilman reseptiä saatavia Singulair-vaihtoehtoja, mukaan lukien kunkin arvioidut kustannukset, edut ja haitat.

Mikä on Singulair? Kuinka se toimii?

Singulair tai montelukasti on leukotrieenireseptorin antagonisti (LTRA).

Immuunijärjestelmä vapauttaa leukotrieenejä vasteena allergeeneille, kuten siitepöly, ja edistävät tulehdusta, keuhkoputkien supistumista (keuhkojen hengitysteiden kiristymistä), hengitysvaikeuksia ja muita allergiaoireita.

Vaikuttava aine, montelukasti, leukotrieenireseptorin antagonisteissa, kuten Singulair, sitoutuu näihin reseptoreihin ja vastustaa niiden toimintaa.

lukion oppilas lukiolaiselle

Singulair on käytetään yleensä astmahyökkäysten ehkäisyyn ja kausiluonteisten allergioiden hoitoon. Singulair ei ole tehokas akuuteissa astmakohtauksissa tai äkillisissä, äärimmäisissä allergisissa reaktioissa. Sen sijaan sitä käytetään yleisesti pitkäaikaisesti huoltotarkoituksiin ja se on yleensä turvallista pitkäaikaiseen, säännölliseen käyttöön.

Miksi käyttää Singulairin vaihtoehtoa?

On useita tärkeitä syitä, miksi astma- ja/tai allergiaoireita sairastavat potilaat saattavat etsiä Singulair -vaihtoehtoja.

Yleisesti ottaen syyt valita toinen lääke Singulairin sijaan ovat kustannukset, sivuvaikutukset ja tehokkuus.

Kustannus

Tällä hetkellä, Kuukauden Singulair -annos (30 tablettia) maksaa noin 246 dollaria. Voit harkita Singulair -vaihtoehtoa säästääksesi rahaa.

Sivuvaikutukset

Monille potilaille Singulairilla ei ole suuria sivuvaikutuksia. Kuitenkin, Jotkut Singulairin käyttäjät raportoivat negatiivisista sivuvaikutuksista, kuten päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu, ripuli, ihoreaktiot tai astman paheneminen.

Yksi Singulairin huolestuttavimmista (vaikkakin harvinaisista) sivuvaikutuksista on mielialan muutos tai masennusoireet, joka voi sisältää itsemurha -ajatuksia tai tekoja. Tästä syystä jotkut potilaat, joilla on ollut ahdistusta tai masennusta, valitsevat vaihtoehdon Singulairille.

Tehokkuus

Mistä tahansa syystä, Singulair ei ehkä hoita oireitasi tehokkaasti. Ehkä lääkitys, jolla on eri vaikuttava aine, toimii paremmin sinulle, tai ehkä tarvitset vahvempaa lääkettä kuin Singulair.

Singulairia käytetään yleensä astman tai allergioiden hoitoon.

Singulairia käytetään yleensä astman tai allergioiden hoitoon.

Top 5 Singulair -vaihtoehtoa

Seuraavia Singulairin vaihtoehtoja käytetään usein astman tai allergioiden hoitoon. Käyn jokaisen kohdalla läpi sen vertailun Singulairiin kustannukset, sivuvaikutukset ja tehokkuus.

#1: Nasonex (Mometasoni)

Nasonex on mometasonin nenäsumute, jota käytetään tukkoisuuden, nuhan ja muiden kausiluonteisten allergiaoireiden sekä nenän polyyppien hoitoon. Se on saatavana reseptillä tai käsikaupasta.

Arvioidut kustannukset (ilman vakuutusta): Yksi 60 suihkepullo Nasonexia maksaa noin 150 dollaria.

Plussat:

 • Nasonex on tehokkaampi allergisen nuhan (nenän kautta tulehdus) ja ruuhkien hoidossa kuin Singulair useimmille käyttäjille.
 • Myös, Nasonex ei käytännössä koskaan aiheuta sivuvaikutuksia, kuten masennusta, käyttäytymismuutoksia tai itsetuhoisia ajatuksia tai käyttäytymistä. Nämä ovat yleisempiä Singulairin kanssa, joten jos sinulla on ahdistusta tai masennusta, Nasonex voi olla parempi valinta.


Haittoja:

 • Jotkut Nasonexin kielteiset sivuvaikutukset ovat päänsärky, keuhkoputkentulehdus, pahoinvointi, kurkkukipu, nenäverenvuoto ja haavaumat tai valkoiset täplät nenän tai suun sisällä.
 • Nasonexin suurin haittapuoli on se se ei toimi heti. Sitä tulee käyttää kahdesti päivässä, alkaen 1-2 viikkoa ennen allergiakautta, jotta se olisi tehokas allergiaoireiden alkaessa.

Miten se vertaa?

 • Nasonex on yleensä halvempaa kuin Singulair, ja se on yleensä yhtä tehokas tai tehokkaampi allergisten oireiden, kuten nenän tukkoisuuden ja tulehduksen, hoidossa. Singulair on kuitenkin tehokkaampi astman oireiden hoitoon ja astmahyökkäysten estämiseen.

#2: Flonaasi (flutikasoni)

Flonaasi on kortikosteroidi -nenäsumute, jota käytetään allergian oireiden hoitoon vähentämällä nenän tulehdusta. Se on saatavana käsikaupasta.

Kustannusarvio: Pullosta, joka sisältää noin 120 suihketta, sinun pitäisi odottaa maksavan noin 25 dollaria käsikaupasta.

Plussat:

 • Flonaasia on saatavana useimmista apteekeista ja sitä on käytettävä vain, kun sinulla on astma tai allergiaoireita, joten se on halvempaa ja toisin kuin Singulair, sinun ei tarvitse ottaa sitä joka päivä.
 • Flonaasilla ei ole niin paljon raportoituja sivuvaikutuksia kuin Singulairilla, erityisesti sellaisia ​​kuin unettomuus, aggressio, ahdistuneisuus ja masennus tai muut käyttäytymismuutokset.


Haittoja:

 • Koska Flonase tulee suihkeena, voi olla vaikea seurata, kuinka paljon olet ottanut tai kuinka paljon sinulla on jäljellä.
 • Lisäksi Flonase on luokan C lääke, mikä tarkoittaa, että riskejä ei voida sulkea pois raskaana oleville tai imettäville äideille. Singulair on luokan B lääke, joten sitä pidetään yleensä turvallisempana syntymättömille ja imettäville vauvoille.

Miten se vertaa?

 • Yleensä lääkärit pitävät flonaasia kausiluonteisten allergioiden ensisijaisena hoitona, koska sitä ei tarvitse käyttää pitkäaikaisesti eikä sillä ole niin suurta sivuvaikutusten riskiä kuin päivittäin käytettävillä lääkkeillä, kuten Singulair.
 • Yksi tutkimus havaitsi Flonaasin ja muiden flutikasonia sisältävien nenäsumutteiden olevan allergisia oireita parempia kuin montelukasti.
 • Jos kuitenkin Flonaasin käytön yhteydessä ilmenee negatiivisia sivuvaikutuksia, sinulla on ollut nenäleikkaus tai sinulla on ärtynyt nenäkäytävä, Singulair tai muu suun kautta otettava lääke saattaa olla parempi kuin Flonaasi.

Flonase -kaltaiset nenäsumutteet voivat olla parhaita saatavilla olevia hoitoja allergiaoireisiin.

Flonase -kaltaiset nenäsumutteet voivat olla parhaita saatavilla olevia hoitoja allergiaoireisiin.

#3: Sudafed (pseudoefedriini)

Sudafed on nenän dekongestantti, jota käytetään allergian oireiden, kuten poskiontelotulehduksen ja nenän tukkoisuuden, hoitoon. Se on usein saatavana käsikaupasta, mutta vaatii reseptin joissakin Yhdysvaltain osavaltioissa

Arvioidut kustannukset (ilman vakuutusta): Sudafed on yleensä halpa, ja 24 tablettia maksaa noin 8-10 dollaria geneerisissä apteekeissa.

Plussat:

 • Yksi tutkimus löysi sen Sudafed (pseudoefedriini) oli tehokkaampi kuin montelukasti nenän tukkoisuuden hoidossa.
 • Jos ruuhkautuminen on ensisijainen oireesi, Sudafed on edullinen OTC -vaihtoehto reseptilääkkeelle, kuten Singulair.


Haittoja:

 • Jotkut Sudafedin käyttäjät raportoivat negatiivisista sivuvaikutuksista, kuten ahdistuneisuudesta, levottomuudesta, yliaktiivisuudesta, sykkivästä sydämenlyönnistä, korkeasta verenpaineesta, unettomuudesta tai aistiharhoista. Sudafed voi myös tehdä käyttäjistä uneliaita.
 • Sudafed, toisin kuin Singulair, ei hoita astmaa tai estä astmakohtauksia. Myös, neljän päivän käytön jälkeen Sudafed ei toimi yhtä tehokkaasti.

Miten se vertaa?

 • Sudafed on halpa ja kätevä vaihtoehto Singulairille, jos tärkein allergiaoireesi on nenän tukkoisuus tai nenäkäytävien tulehdus.
 • Yksi tutkimus Chicagon yliopistossa havaitsi, että Sudafed ja Singulair ovat yhtä tehokkaita heinänuhan hoidossa ja niillä on samanlaisia ​​sivuvaikutuksia.
 • Kuitenkin, Sudafed ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön, vakavampiin allergiaoireisiin tai astmaa sairastaville.

#4: Allegra (feksofenadiini)

Allegra on antihistamiini, mikä tarkoittaa, että se estää histamiinien - yhdisteiden, jotka laukaisevat allergisia reaktioita - vapautumisen vasteena allergeeneille, kuten siitepölylle. Se lievittää allergiaoireita, kuten kutinaa, nokkosihottumaa, vetisiä silmiä ja ruuhkia. Se on saatavana OTC.

Kustannusarvio: 30 Allegra -tablettia maksaa noin 20 dollaria useimmissa yleisissä apteekeissa.

Plussat:

 • Allegran käyttäjät eivät ilmoita masennuksen tai painonnousun sivuvaikutuksista yhtä yleisesti kuin Singulairin käyttäjät.
 • Allegraa voidaan käyttää kuusivuotiaille tai sitä vanhemmille vauvoille, kun taas Singulair ei ole turvallinen vauvalle ennen kuin hän on täyttänyt 12 kuukautta. Myös Allegra, toisin kuin Singulair, tulee nestemäisessä muodossa ja tabletin muodossa, joita jotkut käyttäjät (erityisesti lapset) saattavat löytää helpommin.


Haittoja:

 • Allegran käyttäjät raportoivat negatiiviset sivuvaikutukset, kuten impotenssi, muut seksuaaliset sivuvaikutukset, uneliaisuus ja laihtuminen.
 • Allegraa ei voida määrätä kenellekään, jolla on munuaissairaus, koska se voi (harvoin) aiheuttaa munuaisvaurioita tai vajaatoimintaa.
 • Allegraa käytetään vain allergiaoireiden hoitoon. Sitä ei ole hyväksytty tai tehokas astman hoidossa.
 • Allegran käytön riskejä raskauden aikana ei tunneta. Yleisesti katsotaan olevan turvallisempaa käyttää Singulairia kuin Allegraa raskauden aikana.

Miten se vertaa?

 • Allegran käyttäjät, jotka kokevat haittavaikutuksia lääkkeeseen, raportoivat erilaisia, mutta mahdollisesti yhtä vakavia sivuvaikutuksia, kuten munuaisvaurio tai vajaatoiminta, nopea laihtuminen, ahdistuneisuus, impotenssi ja muut seksuaaliset sivuvaikutukset - kuten Singulairin käyttäjät usein kokevat.
 • Allegra on halpa ja usein tehokas allergialääke, mutta siitä ei ole apua, jos astmahyökkäykset tai muut hengitysvaikeudet ovat tärkeimpiä oireitasi.
 • Allegraa pidetään yleensä turvallisena säännölliseen käyttöön, mutta lääkkeen pitkäaikaisesta käytöstä ei ole niin paljon tutkimuksia kuin Singulairin kroonisesta käytöstä, joten tietoja ei ole niin paljon saatavilla.

#5: Accolate (Zafirlukast)

Accolate on vaihtoehto Singulairille astmaa ja allergioita vastaan. Singulairin tavoin se on reseptilääke LTRA, paitsi että vaikuttava aine on erilainen (zafirlukast kuin montelukasti).

Arvioidut kustannukset (ilman vakuutusta): Accolate on yleensä halvempaa kuin Singulair. Tällä hetkellä kuukauden Accolate -tarjonta maksaisi sinulle noin 126,80 dollaria.

Plussat:


Haittoja:

 • Vaikka Singulairin käyttäjät raportoivat enemmän sivuvaikutuksista, Accolate sisältää suuremman maksan vajaatoiminnan riskin kuin Singulair. Vaikka tämä sivuvaikutus on harvinainen, se on vakava. Enemmän Accolate -käyttäjiä ilmoittaa myös muista haittavaikutuksista, kuten vakavista päänsärkyistä.
 • Vähemmän vakavasti otettuna Accolate on otettava kaksi kertaa päivässä, toisin kuin Singulair, joita jotkut käyttäjät eivät pidä, koska niiden ottaminen on vaikeampaa muistaa.
 • Lisäksi Accolate ei ole ollut markkinoilla niin kauan kuin Singulair, eikä sitä määrätä niin usein. Siksi, meillä ei yksinkertaisesti ole niin paljon tietoa Accolateen sivuvaikutuksista, erityisesti lääkkeen pitkäaikaisesta käytöstä.

Miten se vertaa?

 • Yhdessä tutkimuksessa ei havaittu monia eroja Accolateen ja Singulairin vaikutuksissa tai tehokkuudessa. Kaiken kaikkiaan nämä kaksi lääkettä ovat hyvin samankaltaisia ​​sekä siinä, miten ja kuinka hyvin ne toimivat astmaa ja/tai allergioita sairastaville.
 • Suurimmat erot Accolateen ja Singulairin välillä ovat niiden hinta ja sivuvaikutukset hinnat yleensä paljon halvemmat Accolate -tuotteille kuin Singulairille, ja vähemmän käyttäjiä, jotka ilmoittavat itsemurha -ajatuksista tai -yrityksistä, kun he käyttävät Accolatea Singulairin sijaan.
 • Myös, vaikka Accolate ja Singulair ovat molemmat leukotrieenin estäjiä ja siten hyvin samankaltaisia, niiden vaikuttavat aineet ovat erilaisia, joten toinen voi toimia sinulle, kun taas toinen ei. Monet käyttäjät raportoivat menestyksekkäämmin Singulairilla kuin Accolate -ohjelmalla ja päinvastoin.
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.