5 parasta koulua, joilla ansaitaan henkilöstöasteet + mitä voit tehdä sen avulla

feature-woman-holding-ipad-1

Mitä kuulet termistä henkilöstö tai henkilöstö, mitä ajattelet? Olet luultavasti kuullut sen monta kertaa, olipa kyse sitten liiketoimintakursseistasi, uutisistasi, tai vaikka olet tutkinut mahdollisia suuria yrityksiä .

Yksi suosikkiesimerkeistämme henkilöresursseista työskentelevä henkilö on hahmo Toby Toimisto. Tobyn tehtävänä oli pitää Michael Scott, Dunder Mifflinin seinästä vastaava aluepäällikkö, kurissa. (Jos olet koskaan nähnyt Toimisto, tiedät, että se oli mahdoton tilaus!)Ja jos muistat Tobyn, muistat myös, että häntä pidettiin myös märkäpeitona eikä hauskaa.

Mutta huolimatta sen esittämisestä Toimisto, henkilöresurssien parissa työskentely sopii todella hyvin kaikille, jotka nauttivat ihmisten kanssa työskentelystä ja yrityksen politiikan muokkaamisesta. Tämä artikkeli ei ainoastaan ​​johda sinua henkilöstöasteen tutkintoon, vaan myös kurkistaa oveen, jonka se voi avata sinulle.

skorpionimiehen piirteitä

body-two-people-talking-training-3

Mikä on henkilöstö?

Joten jos henkilöresurssit eivät ole torkkujuhla Toimisto selviää, mitä sitten On henkilöstö, tarkalleen?

Henkilöstö on yrityksen tai liiketoiminnan osasto keskittyy työntekijöihin liittyvään toimintaan. Toisin sanoen henkilöstötiimin koko tehtävä on hoitaa kaikki organisaatio-, politiikka- tai henkilöstöongelmat, jotka liittyvät yrityksessä työskenteleviin ihmisiin. Tämä tarkoittaa, että henkilöresurssit ovat elintärkeä osa terveellistä liiketoimintaa!

Henkilöstöosaston tehtävät vaihtelevat yrityksen koon ja rakenteen mukaan, mutta yleensä se hoitaa kaikki yrityksen henkilöstöön (tai työntekijöihin) liittyvät asiat. Tämä sisältää esimerkiksi työntekijöiden palkkaamisen, uusien tiimin jäsenten kouluttamisen, uusien työntekijäkeskeisten ohjelmien toteuttamisen, työntekijöiden etujen hallinnoinnin, työntekijöiden laillisten oikeuksien suojaamisen, työntekijöiden auttamisen uralla etenemisen, kaikkien motivaation ylläpitämisen ja yrityksen kulttuurin luomisen/ylläpitämisen.

Se voisi olla järkevämpää, jos ajattelet liiketoimintaa kuin auto. Jos johtajat ovat kuljettajia ja työntekijät ovat moottori, niin henkilöresursseilla työskentelevät ihmiset ovat mekaanikkoja. Ne auttavat varmistamaan, että auto toimii mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti!

body-graphic-resumes-2

Miltä ura henkilöstöhallinnossa näyttää?

Henkilöstöala on vankka ja tarjoaa ihmisille uramahdollisuuksia uskomattoman monilla osa-aloilla, jotka vaihtelevat henkilöstöhallinnosta yrityskoulutukseen. Tässä on neljä henkilöstötehtävää jota et ehkä tiennyt olemassaolostasi!

HR -asiantuntija

Vuosipalkan mediaani: 60 350 dollaria

Jos saat tutkinnon henkilöstöhallinnosta, olet pätevä siirtymään yritykseen HR -asiantuntijaksi. Henkilöstöasiantuntijat hoitavat monenlaisia ​​henkilöstötehtäviä, erityisesti työntekijöiden rekrytoinnissa, haastattelussa ja palkkaamisessa. Koska tämä ei ole lähtötason asema, henkilöstöasiantuntijat käsittelevät usein monimutkaisempia henkilöstöasioita, kuten etujen hallinnointia, sisäisten ongelmien ratkaisemista ja yrityksen strategioiden kehittämistä.

Koulutus- ja kehityspäällikkö

Vuosipalkan mediaani: 87 700 dollaria

Henkilöstökoulutus- ja kehityspäällikkö vastaa kaikesta yrityksen työntekijöiden koulutuksesta ja urakehityksestä. Usein he kehittävät ainutlaatuisia koulutustilaisuuksia, luokkia ja työkirjoja, jotka vastaavat heidän yritystään ja sen tarpeita. Ihmiset, jotka menestyvät koulutus- ja kehityspäällikkönä, auttavat ihmisiä oppimaan ja kasvamaan. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että kaikilla on käytettävissään materiaalit ja tiedot, joita he tarvitsevat uransa saavuttamiseksi!

Executive rekrytoija

Keskimääräinen vuosipalkka: 78 785 dollaria

Executive rekrytoijat ovat yritysten lahjakkuuksia. Heidän tehtävänsä on auttaa suuria yrityksiä ja yrityksiä täyttämään tyhjät johtotehtävät parhaiden ja kirkkaimpien ihmisten kanssa. Johtavien rekrytoijien on oltava oivaltavia ja vakuuttavia-heidän on paitsi ymmärrettävä, mitä vuokrausyritys tarvitsee, myös heidän on vakuutettava johtajat ottamaan mahdollisuus uuteen rooliin. (Usein johtavat rekrytoijat seurustelevat ihmisiä, joilla on jo työpaikkoja muissa yrityksissä.) Lisäksi joillakin johtajilla on mahdollisuus ansaita taloudellisia bonuksia onnistuneista palkkauksista ... joten tämä työ voi olla tuottoisaa!

Työsuhteiden asiantuntija

Vuosipalkan mediaani: 83 298 dollaria

Illinoisin yliopiston keskimääräiset pisteet

Työsuhteiden asiantuntija toimii välittäjänä ammattiliittojen ja yrityksen välillä. He eivät vain neuvottele ammattiliittojen kanssa, vaan auttavat myös sopimusluonnoksissa. Työsuhdeasiantuntijan on tärkeää ymmärtää paikalliset, osavaltion ja liittovaltion työlait. Heidän tehtävänään on myös varmistaa, että heidän yrityksensä noudattaa kaikkia tärkeitä työmääräyksiä-joten tämä on loistava asema kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään oikeudellisella alalla!

operaatiojohtaja

Vuosipalkan mediaani: 63708 dollaria

Operatiiviseksi johtajaksi ryhtyminen ei ole pelkästään ihmissuhteita, mutta se on yleinen urapolku ihmisille, jotka aloittavat ihmissuhteiden alalla . Toiminnanjohtajien tehtävänä on varmistaa, että kaikki yrityksen toiminnalliset näkökohdat toimivat sujuvasti. Tämä sisältää tuotekehityksen ja valmistuksen valvonnan, sen varmistamisen, että suoritukset saapuvat asiakkaille ajoissa, ja pyrkimys pitää projektit budjetissa. Suuremmissa yrityksissä operatiiviset johtajat toimivat myös tärkeinä johtoryhmän jäseninä! Tämä työ sopii erinomaisesti hyvin järjestäytyneille ihmisille, jotka pitävät monenlaisista töistä.

kehon tutkintotodistus-graafinen

Mikä on henkilöstöasteen tutkinto?

Henkilöstökoulutusohjelma on erikoistunut opintojakso, joka valmistaa sinut uraan henkilöresurssien ammattilaisena. Se yhdistää yleisen liiketoiminnan luokat-kuten liiketoiminnan johtamisen ja strategian-muiden kanssa, joiden tarkoituksena on auttaa sinua hallitsemaan yrityksen henkilöstöongelmia.

Toisin kuin joillakin aloilla, voit ansaita henkilöstöasteen tutkinnon neljällä eri tasolla: liitännäistaso, kandidaatin taso ja maisteritaso sekä tohtorin tutkinto. taso.

Associate -tutkinto

Jotkut yhteisökoulut tarjoavat henkilöstöresursseja . Nämä ovat yleensä kahden vuoden tutkintoja, jotka suoritat yhteisön korkeakoulun kampuksella kaupungissa tai osavaltion yhteisöopistoon liittyvän etäopetusohjelman kautta.

Henkilöitä, joilla on tohtorin tutkinto henkilöresursseissa, pidetään usein yleissivistyneinä, mikä tarkoittaa, että he eivät ole erikoistuneet tietyille henkilöresursseille, kuten etuuksien hallintaan tai koulutukseen. Tämä tarkoittaa, että heidän tutkintonsa kelpuuttaa heidät lähtötason tehtäviin, kuten henkilöstövirkailijaksi tai avustajarekrytoijaksi.

Jotkut yritykset tarjoavat työntekijöille työkokemusta, joilla on osakkuusyritysten tutkinto, jotta he voivat siirtyä erikoistuneempiin, korkeammin palkattuihin tehtäviin uransa kasvaessa. Joten osakkuusyrityksen tutkinto henkilöstöresursseissa on loistava vaihtoehto kaikille, jotka eivät sovi neljän vuoden tutkintoon, mutta haluavat silti päästä työelämään, jolla on mahdollisuus kehittyä!

Kandidaatintutkinto

Kandidaatin tutkinto on ylivoimaisesti yleisin henkilöstöasteen tutkinto. Useimmat suuret yliopistot tarjoavat henkilöstöohjelman, joka yleensä suoritetaan oppilaitoksen kauppakorkeakoulun kautta.

Nämä nelivuotiset ohjelmat tarjoavat kattavan yrityskoulutuksen, joka sisältää katsauksia liiketoiminnan johtamiseen, käytäntöihin ja rahoitukseen. Mutta mikä tärkeintä, kandidaatin ohjelmat tarjoavat kattavan koulutuksen henkilöresurssien alalla, ja he valmistavat valmistuneita aloittamaan uransa monissa erilaisissa liiketoimintaympäristöissä pienistä paikallisista yrityksistä kansallisiin voittoa tavoittelemattomiin yrityksiin.

Lisäksi jotkut kandidaatin ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua tiettyyn henkilöresurssien osa-alueeseen, kuten organisaation kehittämiseen tai henkilöstöhallintoon. Tämän avulla opiskelijat voivat löytää parempia, korkeammin palkattuja työpaikkoja heti koulusta (ja saada myös yleisiä HR -tehtäviä).

kehonpunaiset valmistuneet

Maisteri

Ihmiset, jotka suorittavat maisterin tutkinnon henkilöstöresursseissa, tähtäävät johtotehtäviin. Kauppatieteiden maisterin (MBA) ansaitseminen painottaen henkilöresursseja voi johtaa rooleihin, kuten johtajuuteen, tai jopa tulla henkilöstöjohtajaksi suuremmassa yrityksessä. Yleensä MBA henkilöresursseissa kestää kaksi vuotta.

Henkilöresurssien MBA on jopa keskittyneempi kuin kandidaatin tutkinto, mikä tarkoittaa, että opiskelijat ottavat tiukempia, syvällisempiä kursseja henkilöresursseista ja alan tulevaisuudesta. Näin ollen tämä tarkoittaa, että tämän tyyppiselle tutkinnolle ei ole vakiokurssikuormaa. Jokainen ohjelma on erilainen, joten sinun kannattaa tehdä tutkimus ennen sitoutumista tiettyyn yliopistoon.

PhD Tutkinto

PhD on korkein tutkinto, jonka voit ansaita millä tahansa alalla, ja tohtori väestöresursseissa ei ole erilainen. Tohtorintutkintoa suorittavat ihmiset valmistautuvat pääsemään yliopistoon (professorina) tai niihin liittyville tutkimusaloille.

Toisin kuin muut koulutusohjelmat, jotka keskittyvät henkilöresurssien periaatteiden käytännön soveltamiseen, tohtoriohjelmat on suunniteltu tutkimusta ajatellen. Opiskelijat työskentelevät tiedekunnan neuvonantajien kanssa toteuttaakseen uusia, ainutlaatuisia henkilöresursseihin liittyviä tutkimushankkeita. Tohtorin tutkinto henkilöresursseissa voi kestää neljästä seitsemään vuotta.

Online -tutkinto

Kun koulutus on siirtynyt digitaaliseen aikakauteen, niin ovat myös koulutusohjelmat . Koulut ympäri Yhdysvaltoja tarjoavat vain online-henkilöresurssikoulutusohjelmia ... mikä tarkoittaa, että voit ansaita osakkuusyrityksen, kandidaatin tai jopa maisterin tutkinnon kotisi mukavuudesta! Online -tutkinto -ohjelmilla on lisäetu, jonka avulla voit oppia omaan tahtiisi, joten jos olet työskentelevä opiskelija, tämä voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle.

Yksi varoituksen sana kuitenkin: verkkokoulutustila on täynnä mahdollisia huijareita. Varmista, että rekisteröidyt akkreditoituun voittoa tavoittelemattomaan yliopistoon! Sinun tulisi tutkia sekä ohjelmaa että koulua, jotta tiedät osallistuvasi lailliseen ohjelmaan.

body-cornell-yliopisto-maeshima-hiroki Kuva Cornellin yliopistosta Ithacassa, New Yorkissa
Maeshima Hiroki / Wikimedia

Top 5 henkilöresurssiohjelmaa Yhdysvalloissa

Jos haluat saada henkilöstöasteen tutkinnon, sinulla on paljon kouluja, joista valita. Selasimme ohjelmia eri puolilta maata kootaksemme parhaan luettelomme.

#1: Cornellin yliopisto

Cornell on listan kärjessä, koska a) se on yksi parhaista kouluista kansakunnassa ja b) se tarjoaa henkilöresursseja kandidaatille, maisterille ja tohtorille. taso . Tämä tarkoittaa, että Cornellilla on joitakin Yhdysvaltojen parhaista professoreista, joten saat taatusti hyvän koulutuksen.

Lisäksi, Cornellin ILR -koulu tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan perustutkintoon. Se ei ainoastaan ​​tarjoa uusinta henkilöstökoulutusta, vaan tarjoaa myös monitieteisen ohjelman, jonka avulla opiskelijat voivat laajentaa opintojaan muille asiaan liittyville aloille, kuten laki ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Tämä ohjelma sopii erinomaisesti uteliaille opiskelijoille, jotka haluavat nostaa henkilöstöuransa uusille korkeuksille.

#2: Nebraskan yliopisto

Nebraskan yliopisto tarjoaa perustutkintoa henkilöstöhallinnosta , joka sopii erinomaisesti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään johtajan tai johtajan tehtäviin uransa aikana. Koska ohjelma keskittyy johtamiseen, College of Business tarjoaa opiskelijoille tonnia verkostoitumismahdollisuuksia opiskelijaorganisaatioiden, kuten Enactus ja Alfa Kappa Psi .

Koulu tarjoaa myös opiskelijoille pääsyn yrittäjyyskeskukseen, joka yhdistää opiskelijat alumnit ja liikekumppanit ympäri valtiota. Tämä antaa opiskelijoille, jotka saattavat haluta perustaa oman henkilöstöyrityksensä tai konsulttiyrityksensä, jalkapallon ennen kuin he koskaan valmistuvat.

vartalo-rutgers-hedge

#3: Rutgersin yliopisto

Rutgersin yliopisto tarttuu listan kolmanneksi parhaiten i ts tasapaino tutkintojen tarjonnan ja kurssivalinnan välillä. Koulu tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinnot henkilöstöhallinnosta, mutta se tarjoaa myös online -ohjelman ja pieniä ohjelmia. Opiskelijoilla on paljon vaihtoehtoja, joten he voivat valita heille sopivan HR -ohjelman.

Lisäksi School of Management ja työsuhteet ottaa monitieteisen lähestymistavan oppimiseen. Henkilöresursseja opiskelevat opiskelijat oppivat myös liiketoimintastrategiasta, psykologiasta, taloudesta ja sosiologiasta samalla kun osallistut huippututkimukseen myös HR-alalla. Rutgersin HR -tutkinnon suorittaneet opiskelijat ovat valmiita menestymään useilla liiketoiminta -alueilla heti valmistuttuaan.

#4: Michigan State University

Toisin kuin jotkut tämän luettelon yliopistot, jotka siirtävät henkilöresursseja liiketoimintaohjelmiinsa, Michigan State Universityllä on koko koulu, joka on omistettu henkilöresurssien opiskeluun. Henkilöstö- ja työsuhteiden koulu on ylpeä siitä, että heidän oppilaansa saavat vankan koulutuskokemuksen valmistellessaan työvoimaa. Se on yksi ainoista henkilöstökohtaisista kouluista, joka tarjoaa myös ulkomailla opiskeluohjelman, joka sopii erinomaisesti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään kansainvälisiin ihmissuhteisiin.

Mutta mikä vielä tärkeämpää, kun valmistut Michiganin osavaltion henkilöresurssista, olet käytännössä taattu menestys. Itse asiassa 98-100 prosenttia opiskelijoista suorittaa maksullisen harjoittelun ollessaan koulussa (yrityksissä, kuten Boeing ja Microsoft!), ja 98 prosentilla opiskelijoista on työpaikka valmistumisensa jälkeen.

vuoden 2015 testitestit

#5: Purduen yliopisto

Purdue ei ole vain yksi niistä maan huippuyliopistoja U.S. News and World Reportin mukaan mutta sillä on myös huipputason henkilöstöohjelma. Opiskelijat, jotka päättävät jatkaa a henkilöstöasteen tutkinto tulee tiukkaan ohjelmaan, joka integroituu täysin Society for Human Resource Management Certified Professional (SHRM-CP) tentti, joka on alan johtava henkilöstöalan ammattilaisten sertifiointiohjelma.

Uskomattomien luentojen lisäksi opiskelijoilla on myös mahdollisuus hankkia kokemusta big datan käsittelystä Purduen huipputason Analytics-laboratorion kautta. Ohjelma tarjoaa jopa yhdistetyn alaikäisen liikkeenjohdossa valmistaakseen opiskelijoita liiketoiminnan johtotehtäviin!

body-man-two-yellow-nuolet

Mitä seuraavaksi?

Jos luet tätä artikkelia, sinulla saattaa olla vaikeuksia valita yliopisto -pääaine. Ja et ole yksin! Prosessi on todella vaikea, varsinkin ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita monista asioista. Tässä on opas, joka voi helpottaa prosessia hieman.

Jos et todellakaan voi kaventaa valintojasi, saatat olla hyvä ehdokas kaksoisalalle. Mutta mikä on kaksoissuuri, tarkalleen? Tässä on asiantuntijaopas, joka kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kaksois -pääaineista ja kaksois -pääaineprosessista.

Mutta ensimmäinen askel pääaineeseen on pääsy yliopistoon. Jos haluat mennä unelmiesi kouluun, sinun on saatava hyvät testitulokset. Voit oppia, mikä on hyviä pisteitä SAT: ssä napsauttamalla tätä . (Enemmän ACT -henkilö? Meiltä saat myös sinut .)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.