5 parasta SAT -valmistelupeliä

biljardi-1167221_640.jpg

Olet ehkä kuullut uudesta trendistä testin valmistelussa: pelit. Aivan oikein - opiskele SAT: lle pelaamalla tietokone- (ja jopa puhelin) pelejä!

Jos tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se johtuu siitä. Suurin osa SAT -valmistelupeleistä on melko huonoja. On kuitenkin olemassa muutamia pelejä, jotka voivat todella auttaa sinua joissakin kokeiden valmistelukokemuksissasi - vaikka ne eivät tee muuta kuin täydentävät tyypillisempää opiskelutoimintaa, kuten harjoitustestien tekemistä ja harjoitusongelmien tekemistä.Tässä artikkelissa hajotan SAT -valmistelupelin trendin, selitän, miksi useimmat valmistautumispelit eivät auta sinua, kuvataan, mikä tekee hyvästä valmistelupelistä, annan joitain suosituksia peleistä, jotka auttavat sinua, ja annan neuvoja siitä, miten Käytä niitä.

SAT -valmistelupelit: yleiskatsaus

Viime vuosina pelattavuus on lisääntynyt, tai yritys tehdä säännöllisistä, tylsiistä elämäntehtävistä enemmän pelimaisia ​​ja siten hauskempia ja jännittävämpiä. On sovelluksia pelaamiseen, tuottavuuteen, kotitöihin, rahoitukseen ja jopa ostoksiin.

Kun otetaan huomioon pelattavien asioiden jatkuvasti kasvava ympyrä, ei ole yllättävää, että SAT-pelit ovat lisääntyneet viime vuosina. Monet testausta valmistavat yritykset ovat nousseet junaan. Kaplan, Princeton Review, Idiot's Guide - kaikki ovat luoneet tai auttaneet luomaan SAT -harjoituspelejä.

kuinka määrittää horoskooppi

SAT -pelien yleinen ajatus on, että jos testiin valmistautuminen on hauskaa, haluat tehdä sen. Jos haluat tehdä sen, käytät enemmän aikaa valmistautumiseen. Mutta onko tämä totta? Ja vaikka onkin, Onko pelien pelaamiseen valmistautuminen verrattavissa vähemmän hauskoihin opiskelutapoihin?

nintendo-game-boy-1201692_640-1.jpg

Voitko pelata tiesi SAT -menestykseen?

Miksi useimmat SAT -valmistelupelit ovat huonoja

Totuus on se on vain vähän harjoituksia valmistelevia pelejä, jotka todella tarjoavat merkittävää apua SAT: lle. Itse asiassa ne voivat olla jopa haitallisia, koska saatat pelata heitä ajattelemalla, että saat arvokasta valmistautumista, vaikka et todellakaan ole.

Useimpien SAT -valmistelupelien ongelma on, että ne ovat enimmäkseen vain kirkastettuja monivalintakilpailuja. Kysymykset ovat kuitenkin yleensä heikkolaatuisia eivätkä muistuta paljon todellisia SAT -kysymyksiä. Vastaukset ovat joskus todella epäselviä tai epäselviä, ja selitykset ovat usein puutteellisia tai niitä ei ole lainkaan. Monien näiden pelien hyödyllisyyttä rajoittaa edelleen se, että niitä ei ole päivitetty tarkistettuun SAT -versioon. Joten saat osumia vanhentuneisiin kysymystyyleihin, joita ei edes ole enää SAT: ssa, kuten lauseen loppuunsaattaminen ja lausevirhe.

Jos peli vain kysyy SAT-tyylisiä monivalintakysymyksiä, suosittelen sinua pysymään poissa siitä, ellet voi perusteellisesti varmistaa, että kysymykset todella muistuttavat todellisia SAT-kysymyksiä. Olet paljon parempi käyttää aitoja College Board SAT -harjoitustestejä tai jopa ACT -testejä, jos tarvitset lisää esimerkkikysymyksiä SAT -valmisteluun. Olisi ehkä hieman hauskempaa nähdä itsesi saamassa pisteitä oikeista kysymyksistä sovelluksessa tai verkkosivustolla, mutta olet paljon onnellisempi pitkällä aikavälillä, jos käytät aikaa vastaamalla hyvin kirjoitettuihin esimerkkikysymyksiin, jotka todella auttavat sinua.

Lisäksi College Board on nyt tehnyt yhteistyötä Khan Academyn kanssa luodakseen SAT-valmisteluresursseja verkossa, jossa on sekä pelillisiä näkökohtia, kuten ansaittavat merkit ja College-Boardin viralliset käytännön kysymykset. Sinun on parempi käyttää Khan Academyä kuin mikään muu monivalintapohjainen SAT-valmistelupeli.

on 3,33 gpa hyvä yliopistossa

On monia SAT -pelejä, jotka keskittyvät erittäin voimakkaasti sanastoon. Kuitenkin, vaikka monipuolinen sanasto on edelleen tärkeä SAT: lle, tarkistetussa testissä korostetaan paljon vähemmän pelkkien sanojen tuntemista kontekstin ulkopuolella. Joten yksinomaan SAT Vocab -keskeiset pelit eivät välttämättä ole sinulle hyödyllisiä.

stop-1077973_640.jpg

PYSÄYTÄ ennen kuin pelaat huonoja SAT -pelejä!

Mikä tekee hyvän SAT -valmistelupelin?

Yleensä on kolme asiaa, jotka tekevät hyvän valmistautumispelin.

#1: Kohdistaa tiettyyn SAT -taitoon tai sisältöalueeseen

Peli, joka on suunnattu tiettyyn konseptiin, joka on testattu SAT: llä-trigonometria, mallinnus, välimerkit jne.-on paljon hyödyllisempi kuin peli, joka tarjoaa vain puolivalmiita monivalintakysymyksiä sanasanoista. Tämä tarkoittaa, että parhaita SAT -valmistelupelejä ei ehkä edes ole suunniteltu erityisesti SAT: lle! He vain tarvitsevat työ taidon rakentamiseen tai materiaalin tarkistamiseen joka kuuluu SAT: ään.

#2: Kiinnostava

Jos peli on tylsä, voit myös suorittaa harjoitustestejä. Valmistelupelin ei tarvitse olla hauskin, mitä sinulla on koskaan ollut, mutta sen pitäisi olla hajota harjoitusrutiinisi hieman.

#3: Sisältö on tarkka

Tämä vaikuttaa turhalta, mutta on erittäin tärkeää varmistaa se Peli todella esittää sisältöä tarkasti . Muuten saatat opiskella väärää materiaalia! Sisällytän tähän, että monivalintakysymysten on todella muistutettava todellisia SAT-kysymyksiä.

ankkoja-452485_640-1.jpg
Pidä SAT -ankat peräkkäin!

5 kiinteää SAT -valmistelupeliä

Jos haluat sisällyttää opiskeluun joitain akateemisia ja SAT-valmistelevia pelejä, voit etsiä todella hyödyllisiä pelejä useista lähteistä.

# 1: Sheppards -ohjelmisto

Tällä sivustolla on erilaisia ​​yksinkertaisia, opettavaisia ​​flash-pelejä esikoululaisille ennen 12. luokkaa. Matemaattisivulla on pelejä todennäköisyydelle, algebralle, geometrialle ja useille muille aiheille, jotka näkyvät SAT: ssa. Kielitaidet -osiossa on myös sanapelit, jotka testaavat taitojasi välimerkillä ja puheen osilla. Tämä on hyvä resurssi, jos huomaat jumittuvasi tiettyyn käsitykseen matematiikan tai kielitaiteen alalla, ja sinun tarvitsee vain porata muistutus ei-tylsällä tavalla.

# 2: FreeRice

FreeRice on online -peli, jossa vastaat kysymyksiin riisikulhon täyttämiseksi; jokainen oikea kysymys, johon on vastattu, tarjoaa riisiä apua tarvitsevalle. FreeRicellä on SAT -valmisteluokka, mutta en suosittele sen käyttöä, koska kysymykset perustuvat vanhaan SAT: iin. Mielestäni englannin kieliopin tila on paljon hyödyllisempi; valitset kieliopillisesti oikean lauseen ja liikut asteittain vaikeammilla tasoilla, kun valitset jatkuvasti oikean vastauksen. Tämä on hyvä käytäntö väärien vastausten poistotaidoille SAT: n kirjoitusosassa!

# 3: NYTimes -opiskelijoiden ristisanatehtävät

Tällä sivulla on tulostettavia ristisanatehtäviä (ja vastausnäppäimiä) erilaisissa akateemisissa aiheissa, mukaan lukien useita SAT: n kannalta merkityksellisiä aiheita, kuten kielioppi, geometria ja algebra. Nämä voivat toimia hauskana katsauksena joihinkin SAT: n keskeisiin aihekäsitteisiin.

# 4: Quizlet

Ilmaisella Quizlet -tilillä Voit käyttää tuhansia muistikorttisarjoja, jotka muut ovat ladanneet sivustolle, mukaan lukien erilaisia ​​SAT -esisarjoja. Tietenkin haluat tarkistaa sarjan ennen kuin käytät sitä opiskeluun varmistaaksesi, että siinä on todella hyödyllistä (ja oikeaa) tietoa. Vielä parempi on se, että voit tehdä sarjan itse asioista, jotka sinun on todella pohdittava. Kun olet tehnyt tai valinnut sarjan, voit pelata sen kanssa kahdessa pelitilassa. On vastaavuuspeli ja peli, jossa estät asteroideja osumasta planeetalle kirjoittamalla oikean vastauksen.

# 5: Päivittäinen SAT -harjoitus

Tämä on yksi vähemmän pelattavista vaihtoehdoista, mutta se on virallinen College Board -sovellus. Se tarjoaa sinulle virallisen SAT -kysymyksen joka päivä; Kun olet vastannut kysymykseen, voit verrata sitä, miten teit muiden opiskelijoiden kanssa. Hyvä vaihtoehto yksinkertaisesti siksi, että kaikki kysymykset ovat College Boardin hyväksymiä.

kortit-627167_640-2.jpg

Tee SAT -valmisteluvälineestä täysi pakkaus.

Kuinka käyttää SAT -valmistelupelejä omissa opinnoissasi

Vaikka SAT -pelit eivät korvaa suurinta osaa tavallisesta, lumoamattomasta opiskelustasi, ne voivat täydentää sitä muutamalla keskeisellä tavalla.

#1: Kohdista tiettyihin taitoihin/käsitteisiin

SAT -valmistelupelit voivat olla hyödyllisiä kohdistamalla tiettyihin taitoihin tai käsitteisiin, joiden kanssa sinulla on ongelmia. Jos pilkut tukahduttavat sinut, kokeile välimerkkejä; jos kolmiot häiritsevät sinua, pelaa trigonometria- tai geometriapeliä. Pelit voivat olla hauska tapa oppia tai vahvistaa peruskäsitettä, joka sinun on tiedettävä SAT: lle.

#2: Pidä materiaali tuoreena opintojaksojen välillä

Nopea SAT -peli voi olla hyvä tapa pitää asiat tuoreina valmistautumisten välillä. Muutama kieliopikysymys FreeRice -ohjelmassa auttaa pitämään kielioppi -aivosi tuoreina, kun käyt päivän tai kaksi ilman vakavaa valmisteluaikaa.

#3: Lämmittelyt, tauot ja palkinnot

SAT -harjoituspelit ovat myös loistava tapa lämmitä aivosi opintojakson alussa, ja hyvä tapa saada energiaa uudelleen lyhyen tauon aikana. Pelaamalla haluamaasi SAT -peliä muutaman minuutin ajan ennen harjoitustestin suorittamista autat aivosi käyntiin ja saat vaihteet liikkeelle ennen päätapahtumaa. Voit myös käyttää valmistelupelejä palkintona opintojakson päätyttyä, jotta asiat saadaan päätökseen vähärasvaisella muistiinpanolla!

oikeassa vinossa jakaumassa

baseball-1091211_640.jpg

Valmistautumispelien järkevä käyttö voi auttaa sinua saavuttamaan SAT -kotijuoksun!

Avain takeaways

Luuletko, että voisit tehdä kaikki opintosi valmistautumispeleillä ja pärjätä hyvin? Ei, varsinkin koska useimmat valmistelupelit ovat vain huonosti kirjoitettuja SAT-tietokilpailuja.
Siitä huolimatta tämä tekee vankan SAT -valmistelupelin:
  • Se esittelee taitoja ja sisältöä, jotka testataan SAT: ssa
  • Se on mukaansatempaavaa
  • Se esittää tarkkoja tietoja
On olemassa useita lähteitä, joita voit etsiä löytääksesi pelimaisia ​​resursseja SAT-valmisteluun:
Vaikka ne eivät korvaa suurinta osaa opiskelustasi, on olemassa joitakin kohdennettuja tapoja, joilla voit ottaa SAT -valmistelupelit käyttöön osana valmistautumissuunnitelmaasi:
  • Voit kohdistaa tiettyihin taitoihin/konseptialueisiin, joissa olet heikko
  • Materiaalin pitäminen tuoreena oppituntien välillä
  • Lämmittelyt, tauot ja palkinnot opiskelun aikana

Kun nämä vinkit ovat mielessä, voit varmasti saada kaiken irti SAT -valmistelupeleistäsi niiden pelaamisen sijasta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA