5 parasta SAT -sovellusta ja niiden tehokas käyttö

feature_apps.jpg

Saatat käyttää sovelluksia valokuvien ottamiseen ruoasta ja koiran suodattimien käyttämistä kasvoillesi, mutta tiesitkö, että voit myös käyttää sovelluksia valmistautuaksesi SAT -tapahtumaan? Se on totta! On olemassa useita sovelluksia, jotka on suunniteltu parantamaan SAT -tuntemustasi ja pääsemään lähemmäksi tavoitemääräsi saavuttamista.

Tässä artikkelissa kerron sinulle, kuinka voit käyttää sovelluksia SAT -valmistelussa, ja mainitsen viisi parhaista saatavilla olevista ilmaisista SAT -valmistelusovelluksista.

SAT -sovellukset: yleiskatsaus

Kun mobiilisovellukset ovat yleistyneet, College Board, SAT -valmistusyritykset, koulutussovellusyritykset ja yksityishenkilöt ovat luoneet omia sovelluksiaan auttaakseen oppilaita valmistautumaan SAT -ohjelmaan.

Ne, jotka ovat luoneet sovellukset, yrittävät hyödyntää mobiilisovellusten suosio ja haluavat tehdä SAT -valmistelumateriaalista helpommin saatavilla opiskelijoille.

carnegie mellonin yliopiston hyväksymisaste

Jos sinulla on SAT -valmistelusovellus puhelimellasi tai tabletillasi, voit opiskella kätevästi SAT: tä missä tahansa , olipa kyseessä kotona, koulussa tai tylsä ​​perhejuhla. Lisäksi sovelluksella opiskelu on joillekin opiskelijoille miellyttävämpää ja vuorovaikutteisempaa kuin perinteisen SAT -esikirjan käyttö.

Huomaa, että vaikka Useimmat SAT -valmistelusovellukset ovat ilmaisia , jonkin verran tehdä maksaa rahaa niiden käyttämiseksi.

Miksi SAT -valmistelusovellukset eivät riitä

SAT -sovellukset voivat olla hyvä opiskelutyökalu, mutta luultavasti sinä ei voi luottaa pelkästään niihin saavuttaakseen tavoitteesi . Jos haluat apua sen tekemiseen, tutustu oppaisiimme siitä, miten saat täydellisen pistemäärän SAT: sta ja parhaista tavoista opiskella SAT: lle.

Joten miksi SAT -sovellukset eivät riitä? Tässä on joitakin tärkeimpiä syitä olla tietoisia.

Yhdelle, useimmilla SAT -sovelluksilla ei ole riittäviä käytännön kysymyksiä . Joko niitä on liian vähän tai ne eivät edusta todellisia SAT -kysymyksiä. Tämän seurauksena tarvitset todennäköisesti enemmän todellisia SAT -kysymyksiä tai realistisempia käytännön kysymyksiä voidaksesi porata tietosi riittävästi ja parantaa sisältösi heikkouksia.

Toiseksi, sovellukset eivät aina opeta sinulle hyödyllisiä SAT-testistrategioita . Useimmat SAT-sovellukset eivät kata yksityiskohtaisesti testien ottamisstrategioita, kuten SAT-luku- ja kirjoituskohtien lukeminen.

Lopuksi, useimpia SAT -sovelluksia ei ole mukautettu taitotasollesi . Jos haluat parantaa pisteitäsi, sinun on keskityttävä vahvistamaan henkilökohtaisia ​​heikkouksiasi. Haluat esimerkiksi parantaa ajanhallintaa Lukeminen -osiossa tai tarvitset paljon apua lineaaristen yhtälöiden kanssa.

Yleensä SAT -esisovellukset eivät ole tehokkaita määrittämään heikkoutta, eikä niitä ole suunniteltu auttamaan sinua nollautumaan alueilla, joilla sinun on parannettava taitojasi eniten.

elokuu-vauva-3.jpg

Anteeksi, poika, mutta tarvitset enemmän kuin sovelluksen saadaksesi 1600.

Mikä tekee hyvän SAT -sovelluksen?

SAT -harjoitussovelluksessa kannattaa etsiä tiettyjä ominaisuuksia.

#1: tonnia realistisia käytännön kysymyksiä

Parhaat SAT -sovellukset tarjoavat satoja käytännön kysymyksiä, joiden avulla voit hioa taitojasi . Näiden kysymysten tulisi käyttää samaa muotoa kuin SAT: ssa esiintyvät kysymykset, ja niiden tulisi olla suunnilleen yhtä vaikeita kuin virallisissa SAT -käytännön testeissä.

Lisäksi sinulla on vakavia kysymyksiä perusteelliset vastaukset joten voit ymmärtää, miten lähestyä ja vastata niihin oikein.

#2: Hyvä käyttäjäkokemus

SAT -sovellusten pitäisi olla helppo navigoida ja käyttää . Joskus sovelluksen tekstiä on vaikea lukea, tai sovelluksen asennus vaikeuttaa toimintojen tunnistamista ja navigointia.

#3: perusteellinen sisältöohje

Hyvä SAT -valmistelusovellus on opettaa sinulle selkeästi sisältöä, joka sinun on tiedettävä menestyäksesi SAT: ssa . Kun olet suorittanut oppitunnin tai lukenut vastauksen selityksen, sinulla ei pitäisi olla jatkuvaa hämmennystä opiskelemastasi aiheesta.

Laadukas SAT -sovellus tulee hajottaa aihe ja selittää sen perusteellisesti . Sinun pitäisi pystyä aloittamaan rajallisella tietämyksellä jostakin aiheesta ja sitten sovelluksen käytön jälkeen ymmärtää se tarpeeksi hyvin vastataksesi oikein liittyviin SAT -kysymyksiin.

Huono sovellus tarjoaa vain lyhyitä ohjeita, mikä tarkoittaa, että sinulla on edelleen epämukavaa sisältöalueella, jonka kanssa kamppailit. Jos sinulla on vastaamattomia kysymyksiä jostakin aiheesta, tarvitset lisää sisältöohjeita.

body_opettaja-6.jpg

Sovellukset eivät aina ole parhaita opettajia.

#4: Kysymykset ja oppitunnit jaettuna erityisiin aiheisiin

Hyvä SAT -sovellus Jaa käytännön kysymykset ja sisältöopetus tarkemmilla aiheilla kuin vain lukeminen, kirjoittaminen ja matematiikka .

korppi, edgar allan poe

Jos tiedät aiheet, joissa tarvitset lisäapua, sinun pitäisi tietää tarkalleen minne mennä. Jos tarvitset lisää apua esimerkiksi pilkkusääntöjen kanssa, sinun pitäisi pystyä helposti löytämään ohjeita tai harjoituskysymyksiä, joiden avulla voit opiskella kyseistä sisältöaluetta.

5 parasta SAT -sovellusta

Jos haluat käyttää SAT -harjoitussovelluksia opinnoissasi, tässä on viisi, joista voi olla sinulle hyötyä. Erityisen hienoa on se kaikki ovat maksuttomia !

body_khan_academy_app

#1: Khan Academy

Sovelluskauppa | Google Play

Khan Academy SAT -valmistelusovellus tarjoaa osa Khan Academy SAT -valmistussivusto . Khan Academy on College Boardin kumppani, ja tämä yhteys tarkoittaa, että Kahn Academy -sovellus on nyt virallinen SAT -valmistelusovellus.

Tämän sovelluksen avulla saat laadukkaita video -ohjeita joka opastaa sinua useissa SAT -aiheisiin liittyvissä käytännön ongelmissa. Pidin näistä videoista ja uskon, että niiden katsominen on hyvä tapa parantaa sisältötietojasi ja kykyäsi vastata SAT -kysymyksiin.

täydellinen pisteet osavaltion mukaan

Valitettavasti sovellus ei tarjoa todellisia SAT -käytännön kysymyksiä. Tämä johtuu siitä, että Khan Academy -sovellus ei ole vain SAT -valmistelua varten - se antaa käyttäjille pääsyn kaikki Khan Academyn oppitunneista.

Kaikki kaikessa, voit myös käyttää verkkosivustoa joten pääset käsiksi käytännön kysymyksiin ja kaikkeen muuhun Khan Academyn tarjontaan.

body_sat_varsity_tutors_app

#2: SAT -valmistelu: Harjoitustestit ja muistikortit

Sovelluskauppa | Google Play

Varsity Tutorsin luoma SAT-sovellus tarjoaa syvällistä oppimateriaalia SAT: n matematiikka-, lukeminen- ja kirjoitusosioille.

Tämän sovelluksen kaksi suurinta hyötyä ovat sen käyttöliittymä ja joustavuus. Sovellus on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen; voit valita aiheita, harjoitusmateriaaleja ja jopa flash -korttipakan nopeasti ja helposti navigointivalikosta. Rehellisesti, sovellus on vain nätti.

Joustavuuden kannalta sovellus tarjoaa sinulle monia erilaisia ​​tapoja opiskella . Se ei ainoastaan ​​tarjoa diagnostiikka- ja käytännön testejä, vaan voit myös opiskella konseptin mukaan, valita valmiiksi valmistetun muistikorttipakan tai vain vastata sovelluksen päivän kysymykseen. Lisäksi on helppo perehtyä heikoimpiin luokkiisi, koska sovellus jakaa sisällön testiosioiden ja aihealueiden mukaan.

Lopuksi sovellus antaa aikaa harjoituksillesi Näin näet kuinka paljon aikaa käytät erilaisiin kysymyksiin vastaamiseen.

Negatiivinen puoli on, että tätä sovellusta ei päivitetä säännöllisesti. Vaikka se on vakaa ja käyttökelpoinen toistaiseksi, ei ole selvää, onko se näin tulevaisuudessa.

body-magoosh-sovellus

#3: SAT -tentin valmistelu ja harjoittelu

Sovelluskauppa | Google Play

Tämän sovelluksen on julkaissut Magoosh, joka on melko tunnettu testivalmistaja. Se tarkoittaa, että saat laadukkaita oppimateriaaleja tässä sovelluksessa.

Tämän sovelluksen käyttöliittymä on puhdas ja helppokäyttöinen, mikä on ehdottomasti plus. Ne tarjoavat myös videotunteja, joita voit käyttää, jos tarvitset hieman lisäapua matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen kysymyksissä. Sovelluksen avulla voit myös seurata edistymistäsi.

Tämän sovelluksen haittapuoli on se ei tarjoa perusteellisia tietoja, joita tarvitset vaikeiden aiheiden ymmärtämiseen . Videot eivät ole laadukkaita eivätkä niitä ole optimoitu oppimiseen kuten Khan Academy -videot. Lisäksi jokaisessa SAT -luokassa on rajoitettu määrä valmistelukysymyksiä (noin 150 kpl). Se ei ole valtava määrä käytännön kysymyksiä ... mikä tarkoittaa, ettet todennäköisesti lisää pisteitäsi valtavasti käyttämällä tätä sovellusta yksin.

Mutta sovellus On ilmainen, joten jos etsit muutamia lisäresursseja täydentämään muita sovelluksia tai SAT -testin valmistelukirjoja, tämä saattaa olla hyvä valinta sinulle.

body_sat_genius_app

#4: SAT Genius

Sovelluskauppa | Google Play

Tämän SAT -sovelluksen ilmainen versio tarjoaa 300 harjoituskysymystä, mutta jos maksat 0,99 dollaria, saat vielä enemmän kysymyksiä, pilkottavan SAT: n, lisää muistikortteja ja 24/7 tuen.

Positiivista on, että tällä sovelluksella on monia realistisia matematiikan käytännön kysymyksiä ja ehkä paras käyttäjäkokemus kaikista tämän luettelon sovelluksista.

Negatiivisesti kysymysten selitykset eivät kuitenkaan ole suuria, eikä todellista sisältöä tai strategiaohjeita ole. Myös, vältä kriittistä lukemista, kieltä ja sanakirjaa ja sanan tuntemusta koskevia kysymyksiä - nämä eivät käytä kohtia eivätkä ole mitään muuta kuin varsinaiset lukeminen ja kirjoittaminen SAT: ssa.

mikä on harvardin keskimääräinen gpa

body_ready4_sat_app

#5: Ready4 SAT

Sovelluskauppa | Google Play

Ylivoimaisesti yksi parhaista SAT -valmistussovelluksista , Ready4 SAT tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

  • Ohje runsaasti sisältöä
  • Muokattavat SAT -käytännön testit
  • Täydelliset vastaukset kysymyksiin
  • Sovelluksen sisäinen analytiikka, jolla voit seurata vahvuuksiasi ja heikkouksiasi
  • Satoja virtuaalisia muistikortteja
  • 1000+ realistista käytännön kysymystä

Aluksi Ready4 SAT -sovellus on suorittanut lyhyen 10 kysymyksen diagnostisen testin, jotta sovellus voi räätälöidä opetusohjelma sinulle . Vaikka mukautettu opetus on hyvä asia, koska tässä testissä ei ole paljon kysymyksiä, sovellus ei ehkä pysty määrittämään tarkasti nykyistä SAT -taitotasoa. Joten vaikka valitset tämän sovelluksen, suosittelemme käyttämään täydellisiä SAT-harjoitustestejä selvittääksesi, mitä sinun on opiskeltava.

Tämän sovelluksen positiivisia puolia on se, että sitä on melko helppo käyttää ja siinä on paljon sisältöä. Mutta Ready4 SAT ei ole täydellinen.

Ensinnäkin sen tarjoama sisältöohje on aika lyhyt , joten se ei ehkä riitä, jos kamppailet tietyn aiheen kanssa.

Myöskään käyttäjäkokemus ei ole ihanteellinen. Lukemista ja kirjoittamista varten kohdat ja kysymykset ovat eri näytöillä, ja minun oli hieman vaikea löytää kirjoituskysymysten kohtien alleviivattuja osia.

Ja sovellusta ei myöskään näytä päivitettävän säännöllisesti. Viimeisin sovelluspäivitys tehtiin vuonna 2019, mikä tarkoittaa, että sovelluksen sisältö ei ehkä ole ajan tasalla.

Lopuksi koko sovellus ei ole oikeastaan ​​ilmainen. Vaikka voit käyttää joitakin sen ominaisuuksia maksamatta, sinun on maksettava 19,99 dollaria premium -tilille jos haluat täyden kokemuksen.

body_student_smiling_studying_books

SAT -sovellusten käyttäminen opiskelussa: 4 vinkkiä

Kuten aiemmin mainittiin, SAT -sovellukset voivat olla hyvä resurssi, mutta sinun ei pitäisi luottaa niihin vain SAT -valmistelussa. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit (ja sinun pitäisi) käyttää SAT -sovelluksia opintoistunnoissa.

#1: Käytännön lisäkysymyksiä

Aloita SAT -opiskelussa virallisilla SAT -käytännön testeillä. Näiden testien kysymykset muistuttavat lähinnä todellisia SAT -kysymyksiä, ja College Board antaa selitykset kaikille. Käytä yhtä testiä saadaksesi peruspisteet , joka kertoo kuinka monta pistettä sinun on saatava saavuttaaksesi tavoitteesi testipäivään mennessä.

Aloita seuraavaksi muiden tärkeiden SAT -resurssien kerääminen: osta valmistelukirjoja, vuokraa opettaja ja/tai rekisteröidy SAT -valmistelukurssille.

Kun olet kerännyt perusmateriaalisi, käyttää SAT -sovelluksia lisäresursseina . Sovellusten avulla voit tehdä lisää käytännön kysymyksiä (kun olet käyttänyt ne kirjoissasi ja testeissäsi) ja voit jatkaa poraamaan perustietojasi.

korkeakoulun suosituskirjeen malli

Aloittaisin College Board -sovelluksella, koska se on ainoa tarjottava sovellus virallisia SAT -kysymyksiä .

body_question_marks.jpg

#2: Paranna heikkouksiasi

Jos tiedät SAT -kysymysten tyypit, joiden kanssa kamppailet, voit käytä sovelluksia tehdäksesi lisää kyseisiin aiheisiin liittyviä kysymyksiä tai saadaksesi tarkempaa sisältöopetusta .

Sisältöopetukseen Khan Academy ja SAT Prep: Practice Tests ja Flashcards ovat melko hyviä sovelluksia. Käytän myös sovelluksia, jotka järjestävät kysymyksiä tiettyjen aiheiden mukaan. Muista keskittyä aiheisiin, joissa tarvitset eniten apua.

#3: Opinto -ohjelman muuttaminen

Jos opiskelet aina saman SAT -kirjan tai -sivuston kanssa, voit muuttaa normaalia rutiiniasi SAT -sovelluksen avulla. Rutiinin muuttaminen voi antaa sinulle energiaa ja antaa lisämotivaatiota opiskeluun.

Varmista vain, että käytät sovelluksia tavalla, josta on sinulle eniten hyötyä, tai tuhlaat aikaasi. Älä esimerkiksi poraa sydämen algebran kysymyksiä, jos saat jo kaikki nämä kysymykset heti valmistelussa.

#4: Tee pilkkatestejä

Muutama SAT -sovellus tarjoaa ajastetut pilkkatestit ja diagnostiset testit . Näiden sovellusten avulla voit simuloida testikokemusta. Toisin kuin todellinen SAT, suoritat testin itse puhelimella tai tabletilla, joten se ei ole tarkka simulaatio.

Edelleen, sovellusten pilkkatestien avulla voit parantaa testisi kestävyyttä ja tarkistaa, miten pärjäät paineen alla . Voit myös käyttää näitä testejä diagnostiikkana selvittääksesi, millaisia ​​SAT -kysymyksiä sinulla on edelleen vaikeuksissa.

body_test-13.jpg

Parhaat SAT -sovellukset: takeaways ja suositukset

SAT -sovellukset voivat todella auttaa sinua valmistautumaan testiin niin kauan kuin sinä lopulta käyttää niitä yhdessä muiden korkealaatuisten resurssien kanssa , kuten SAT -esikirjat, opettaja tai valmistelukurssi.

SAT -harjoitussovellukset toimivat parhaiten, kun sinulla on jo vankka perusta . Toisin sanoen sinun pitäisi tuntea SAT: n kaikki sisältö ja olla tietoinen nykyisistä heikkouksistasi. Muista lisäksi, että sinun on opittava testin ottamisstrategioita muualla koska useimmat sovellukset eivät tarjoa paljon vinkkejä.

Jos sinulla on varaa maksaa resurssista, täysin muokattavissa oleva SAT -valmisteluohjelmamme parantaa heikkouksiasi, opettaa hyödyllisiä strategioita ja tarjoaa paljon laadukkaita käytännön kysymyksiä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.