5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

feature_worldhistoryreviewbooks.jpg

On vaikea tietää mistä aloittaa, kun opiskelee AP World History -tapahtumaa. Vaikka tentti kattaa pääasiassa laajoja teemoja ja suuntauksia, on niin paljon tietoa seulottava, että rikkaruohoihin eksyminen voi olla helppoa. Arvostelukirjat voivat auttaa opintosuunnitelmasi ohjaamisessa, varmistaa, että käyt läpi tärkeimmät käsitteet ja opettaa sinulle kriittisiä testinottostrategioita.

Tässä artikkelissa käyn läpi parhaat kirjat AP -maailmanhistorian opiskeluun ja kuinka voit valita kirjan, joka antaa sinulle työkalut, joita tarvitset tämän testin ässään.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä tämä opas tarjoaa parhaille AP -maailmanhistorian kirjoille?

Tämä on luettelo hyödyllisimmät arvostelukirjat, joiden avulla voit opiskella AP World History -kokeessa ja muita arviointeja luokassa ympäri vuoden. Nämä kirjat on tarkoitettu käytettäväksi korkealaatuisen oppikirjan kanssa, joten useimmat niistä eivät ole itsenäisiä resursseja itseopiskeluun; toiset ovat kuitenkin perusteellisempia kuin toiset.

Maailmanhistorian osalta arvostelukirjat voivat tehdä valinnan joko keskittyä yksinomaan AP-kokeen tiedossa olevaan sisältöön (mitä useimmat heistä tekevät) tai mennä syvemmälle ja markkinoida itseään luokan opiskeluaineina hyvin.

Luettelen kirjat, jotka ovat luotettavimpia resursseja pitkäaikaiseen ja lyhytaikaiseen opiskeluun, sekä pari, joita saatat harkita ostaviksi lisäresursseiksi. Annan myös erityisiä etuja ja haittoja jokaiselle AP World History -kirjan katselukirjalle, jotta voit tehdä tietoisemman päätöksen siitä, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Huomaa, että suuria sisältömuutoksia AP World History -testissä vuonna 2020 , on tärkeää, että löydät myös päivitetyn kirjan. Ellei toisin ilmoitettu, kaikki nämä valmistelukirjat on päivitetty vastaamaan AP World History: Modern -kokeen uutta painopistettä ja sisältöä .

kysymyksiä, joita voi kysyä maahanpääsylle

Mennään nyt kirjojen pariin! Olemme jakaneet suosituimmat AP World History -kirjat seuraaviin luokkiin:

Paras yleinen AP World History Review Book

Princetonin katsaus Cracking the AP World History: Modern Exam, 2020 Premium Edition

body_cracking_the_ap_world_history_modern_exam_2020_premium

Hinta: Noin 16,50 dollaria

Plussat

 • Keskittyy suurempiin trendeihin ja teemoihin eikä pieniin, tarpeettomiin yksityiskohtiin; kertoo vain olennaisista asioista, jotka sinun on tiedettävä testiä varten
 • Helppo seurata ja kirjoitettu keskustelutyyliin
 • Viisi täyspitkää AP-käytännön testiä, joissa on analyyttisiä monivalintakysymyksiä, jotka mallinnavat tarkasti virallisia materiaaleja
 • Hyviä vinkkejä opintosuunnitelmasi suunnitteluun ja AP World History -testin suorittamiseen

Haittoja

 • Ei tarpeeksi yksityiskohtainen käytettäväksi itseopiskeluun
 • Vaikka päivitetty vuoden 2020 tenttiformaattiin, se ei sisällä kaikkia kesällä 2019 käyttöön otettuja päivityksiä (useimmat niistä ovat kuitenkin vähäisiä ja liittyvät oppimistavoitteisiin)

Yhteenveto

Pidän tätä kirjaa AP -maailmanhistorian parhaana kokonaisresurssina, koska voit saada sen toimimaan sinulle riippumatta siitä, mikä on opiskelusi aikajana tai pisteet. Se ei mene yli laidan antamissaan tiedoissa, mutta se ei myöskään ole niin harvinainen, että siitä on hyötyä vain testin nopeassa tarkastelussa.

Harjoitustestit ovat todella laadukkaita, ja kysymykset vastaavat tarkasti AP -kokeen vaikeustasoa. Sen houkutteleva kirjoitustyyli yhdistettynä keskeisiin teemoihin ja tapahtumien yleiseen kronologiaan tekevät tästä loistavan resurssin lähes kaikille opiskelijoille.

Paras AP World -historian kirja lyhytaikaiseen katsaukseen

REA: t AP World History: Modern Crash Course, 2020 -painos

body_ap_world_history_modern_crash_course_2020

Hinta: 15 dollaria (ennakkotilaus; ilmestyy huhtikuussa 2020)

Plussat

 • Todella hyvä nopeaan sisällön tarkasteluun viikkoa ennen testiä
 • Hyviä vinkkejä testin tekemiseen
 • Sisältää vain tiedot, jotka sinun on tiedettävä tenttiä varten
 • Luvut on kirjoitettu helposti sulavaan muotoon

Haittoja

 • On vain yksi täyspitkä harjoitustesti, joka on saatavilla vain verkossa (ei itse kirjassa)
 • Ei voida käyttää luokan sisäisten testien ja tehtävien tarkistamiseen tai itseopiskeluun ilman oppikirjan täydentämistä

Yhteenveto

Tätä kirjaa kutsutaan 'crash -kurssiksi' syystä: se on tehty niille teistä, jotka ovat odottaneet viimeiseen minuuttiin opiskelemaan. Tämä uusin painos, joka julkaistaan ​​15. huhtikuuta 2020, kattaa kaikki sinun on tiedettävä AP World History -testiä varten eikä sekoita tarpeettomiin ylimääräisiin yksityiskohtiin.

Monet opiskelijat löytävät Törmäyskurssi -sarjat - mukaan lukien AP World History -oppaan aiemmat versiot - ovat hyödyllisiä päivityksiä, joista on hyötyä jopa viikkoa ennen AP -tenttiä.

Paras AP-maailman historian kirja pitkäaikaiseen katsaukseen

Barronin AP World History: Modern Premium, 9. painos

body_barrons_ap_world_history_modern_premium

Hinta: Noin 17 dollaria

mitä värejä sekoitetaan purppuraksi

Plussat

 • Hyviä vinkkejä maksuttomiin kysymyksiin (ja näyteesseitä !)
 • Erittäin kattava tiedonsaannissaan
 • Yhdistää kaikki kurssin teemat kunkin historiallisen aikakauden tapahtumiin
 • Viisi täyspitkää tenttiä (kaksi kirjassa, kolme verkossa) ja vastausselitykset

Haittoja

 • Liian paljon materiaalia käytettäväksi lyhyen aikavälin AP-tarkastelussa; se on enemmän oppikirja kuin arvostelukirja
 • Yleinen kuiva, akateeminen kirjoitustyyli, joka saattaa vaikeuttaa materiaaliin sitoutumista
 • Ei lyhyempiä harjoitustestejä tai tietokilpailuja kunkin osion lopussa tarkistettavaksi
 • Jotkut käytännön kysymykset voivat olla haastavampia kuin tenttikysymykset

Yhteenveto

Kuten Barronin kirjojen normaali käytäntö, tämä äskettäin julkaistu AP World History -katsauskirja on tiheä, erittäin yksityiskohtainen katsaus kurssimateriaaliin, joka menee hieman yli laidan 'arvostelukirjana'.

Jos saat sen muutama viikko ennen AP -testiä toivoen, että kaikki tarvitsemasi tiedot käydään nopeasti läpi, olet hukassa. Osta tämä kirja vain, jos aiot käyttää sitä pari kuukautta valmistautuaksesi AP -testiin tai itseopiskeluresurssina, jota käytät koko kurssin ajan.

Tämä Barronin maailmanhistoria -kirja on tarkoitettu myös intensiivisille opiskelijoille, jotka ovat aidosti kiinnostuneita aiheesta ja haluavat tarkastella sisältöä perusteellisemmin. Jos sinulla on vaikeuksia kiinnittää huomiota oppikirjoihin niiden tylsän kirjoitustyylin vuoksi ja etsit jotain opiskelijaystävällisempää pitämään sinut hereillä, sinun pitäisi todennäköisesti hankkia yksi tämän luettelon kahdesta ensimmäisestä kirjasta.

lääketieteellinen kesäohjelma lukiolaisille

Parhaat täydentävät AP World History Books

Tässä osiossa annamme sinulle kaksi ylimääräistä AP World History -kirjoja joiden avulla voit täydentää oppimistasi ja muita tämän luettelon kirjoja.

McGraw-Hill's 5 askelta 5: AP World History: Modern, 2020 Edition

body_5_steps_to_a_5_ap_world_history_modern_2020

Hinta: Noin 16,50 dollaria

Plussat

 • Mukana on pääsy McGraw-Hill Educationin interaktiiviseen AP Planner -sovellukseen, joka antaa sinulle mukautettavan opinto-ohjelman mobiililaitteellasi
 • Neljä täydellistä harjoitustestiä (kaksi kirjassa ja kaksi verkossa)
 • Muutamia erilaisia ​​otostutkimussuunnitelmia opintojen ohjaamiseksi
 • Hyödyllisiä kaavioita, joissa on yhteenveto jokaisesta yksiköstä
 • Lyhyt ja sulavampi kuin muut arvostelukirjat

Haittoja

 • Sisältää aivan liikaa tietoa, joka ei edes näy uudessa maailmanhistorian kokeessa (esimerkiksi sinun ei tarvitse tutkia sivuja muinaishistorian sivuilta, kun AP -testi on nyt yksinomaan moderni!)
 • Ei tarpeeksi yksityiskohtainen, jotta sitä voidaan käyttää opiskeluun ympäri vuoden
 • Tietokoneessa on kaksi harjoitustestiä, joten varsinainen AP -tentti ei tapahdu
 • Ei vastaa täysin uutta tenttiformaattia ja yksikkörakennetta

Yhteenveto

Tämä kirja kuuluu The Princeton Reviewin ja Törmäyskurssi sen yksityiskohtaisuuden suhteen se on helppo ymmärtää ja siinä on kunnollinen määrä harjoitusmateriaaleja . Jos tarvitset lisää esimerkkikysymyksiä ja haluat kirjan, jossa on suoraviivainen, vaiheittainen opintoprosessi, 5 Vaiheet kohtaan 5 on mukava resurssi.

Kaplanin AP World History: Modern Prep Plus 2020 & 2021

body_kaplan_ap_world_history_modern_prep_plus_2020_2021

Hinta: 28,50 dollaria (ennakkotilaus; ilmestyy maaliskuussa 2020)

Plussat

 • Viisi täydellistä harjoitustestiä ja online-pisteytystyökalu, joiden avulla voit muuntaa raakapisteesi lopulliseksi AP-pisteeksi asteikolla 1-5
 • Lyhyet ennen ja jälkeen luvun testit, joiden avulla voit testata tietosi ja auttaa sinua tarkistamaan
 • Online -tietokilpailut lisäharjoittelua varten

Haittoja

 • Olettaen, että tämän oppaan kysymykset ovat samanlaisia ​​kuin aiemmissa versioissa, ne ovat todennäköisesti helpompaa puolta eivätkä ole yhtä haastavia kuin todellisen kokeen kysymykset

Yhteenveto

Kaplan on suuri nimi testin valmistelussa, ja tämä kirja on verrattavissa The Princeton Reviewin ja Barronin kirjaan - se on vain hieman vähemmän vaikuttava. Aiemmin Kaplanin maailmanhistorian kirjat ovat kärsineet huonosti muotoilluista vastauksista ja vanhentuneista tiedoista. Tämä painos, joka ilmestyy 3. maaliskuuta 2020, toivottavasti korjaa nämä virheet. Päivitämme tämän arvostelun, kun kirja on julkaistu ja asiakkaat voivat ilmaista mielipiteensä.

Mikä AP Worldin historian kirja kannattaa hankkia?

Kaikki nämä AP World History -kirjat ovat hyödyllisiä omalla tavallaan. Suosittelen aloittamaan yhdestä kolmesta ensimmäisestä, mieluiten kumpi sopii parhaiten aikarajojesi ja oppimistyylisi kanssa. Princeton Review -kirjan pitäisi sopia hyvin monenlaisille opiskelijoille. Jos sinulla on kuukausi tai kaksi aikaa opiskella ja etsit yhtä kokoa, joka sopii kaikille oppaaseen, sinun kannattaa valita se.

Törmäyskurssi kirja on parempi, jos aika on vähissä ja tarvitset vain tavan tarkistaa kaikki keskeiset käsitteet nopeasti ja tehokkaasti. Tämä on paras vaihtoehto, jos sinulla on vain viikko tai kaksi AP -tenttiin tai etsit kirjaa, jossa vain esitetään tärkeimmät käsitteet.

Barron's sopii parhaiten itseopiskeluun koko lukuvuoden tai muutaman kuukauden aikana. Jos olet intensiivinen opiskelija ja haluat kirjan, jota voit käyttää vuoden aikana opiskellaksesi sekä luokan arviointeja että AP-testiä varten, Barron's on ihanteellinen vaihtoehto sinulle.

Jos saat yhden kolmesta ensimmäisestä kirjasta ja harjoitusmateriaalit ovat loppuneet tai et ole tiedon esitystapa, voit jatkaa ja kokeilla jotain lisäresursseista . Muista vain näiden kahden kirjan sisällön ja tarkkuuden rajoitukset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA