5 parasta AP -tilastojen tarkastelukirjaa tenttiin valmistautumiseen

feature_statsbooks.jpg

Jos valmistaudut AP -tilastotestiin, valmistelukirja voi olla paras työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kaikki valmistelukirjat eivät kuitenkaan ole tasavertaisia. Tässä oppaassa käymme läpi viisi parasta AP -tilastojen katsauskirjaa ja neuvomme, kenelle kukin niistä on paras. Selitämme myös, mitä sinun pitäisi etsiä AP -tilastokirjasta ja miten saat kaiken irti valmistelukirjasta opiskelun aikana.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä etsiä AP -tilastokirjasta

Ennen kuin sukellamme esivalmistelukirjojen arvosteluihin, katsotaan ensin, mikä tekee tietyn AP -tilastot -esikirjasta paremman kuin muut. Yleisesti ottaen kaikilla parhailla valmistuskirjoilla on neljä ominaisuutta.

#1: Vinkkejä ja strategioita tenttiin

Hyvä AP -tilastojen tarkastelukirja antaa selityksiä ja neuvoja hyökkäämään jokaiseen kysymystyyppiin, jonka näet AP -tilastotestissä. Nämä voivat tehdä opiskelusta tuottavampaa ja nopeampaa kuin se olisi ilman esivalmistelukirjaa, koska opit parhaan tavan vastata kysymyksiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä kokeiluja ja virheitä itse.

#2: Laadukkaat käytännön ongelmat

Harjoitusongelmat ovat keskeinen osa AP Statsin valmistelua, koska ne antavat sinulle mahdollisuuden nähdä, kuinka hyvin voit soveltaa tilastotietojasi todellisiin kysymyksiin. Vaikka koetkin koulusi tilastotestit, AP -kysymykset muotoillaan usein eri tavoilla ja ne kattavat eri aiheet kuin luokassa näkyvät kysymykset.

Laadukkaat esikirjat sisältävät kymmeniä käytännön kysymyksiä joka kattaa tentin kunkin osan ja kysymystyypin. Ne auttavat sinua tottumaan kysymyksiin, joita näet AP Stats -kokeessa.

#3: Suorita harjoitustestit

Harjoitusongelmien lisäksi parhaat AP Stats -valmistelukirjat sisältävät täyspitkiä harjoitustestejä, joiden avulla voit tutustua tenttiin paremmin ja seurata edistymistäsi. Suorittamalla harjoitustestit saat käsityksen siitä, kuinka hyvin pisteytät AP -tilastotestissä ja olet valmis testin muotoon ja pituuteen.

#4: perusteelliset vastaukset

Vaikka kirjassa olisi laadukkaita käytännön kysymyksiä, et saa niistä niin paljon irti kuin voisit, jos niillä ei myöskään ole hyviä vastauksia. Suosituin AP -tilastojen tarkastelukirja selittää, miksi tietty vastaus on oikea kaikkiin tai useimpiin käytännön ongelmiin. Näin voit oppia virheistäsi ja ymmärtää, miksi oikea vastaus on mikä se on.

Parhaat AP -tilastojen katsauskirjat

Tässä osiossa on viisi parasta AP -tilastotietojen valmistelukirjaa, joiden avulla voit opiskella tenttiä varten. Jokaiseen kirjaan sisällytetään hinta, lyhyt yhteenveto, edut, haitat ja kenelle kirja on hyödyllisin.

Barronin AP -tilastot

barronstats

Hinta: Noin 17 dollaria

kuinka suuri on mm

Yhteenveto

Barronin valmistautumiskirjat ovat tunnetusti hieman vaikeampia kuin todelliset kokeet, joihin he valmistautuvat, ja heidän AP: n tilastokirjansa ei ole poikkeus. Se ylittää haastavat tilastokäsitteet ja valmistaa sinut vaikeimpiin kysymyksiin, joita näet tentissä. Lisäksi tämä kirja sisältää diagnostiikkatestin, jonka avulla voit selvittää, kuinka hyvin pisteytät, viisi harjoitustestiä vastaus selityksineen ja pääsyn online -testiin.

Suurin osa Barronin kirjasta on omistettu selittämään, miten vastata erilaisiin tilastokysymyksiin. Tämä kirjan osa on jaettu 15 lukuun eri tilastoaiheiden, kuten luottamusvälien ja näytteenottojakaumien perusteella. Jokaisen luvun lopussa on kysely aiheesta.

Plussat

 • Hyvä vastine rahalle, jos etsit paljon harjoitustestejä (saat kahdeksan täyspitkää testiä kirjan mukana).
 • Kirja on hyvin järjestetty, mikä helpottaa tietyn aiheen tutkimista.
 • Harjoitusongelmat ovat korkealaatuisia ja samanlaisia ​​kuin AP: n viralliset tilastolliset kysymykset.
 • Kattaa vaikeat kysymykset ja aiheet, joista monet arvostelukirjat ohittavat.

Haittoja

 • Oletetaan, että sinulla on jo vankka perustaito tilastoista.
 • Ei anna paljon neuvoja opintosuunnitelman kehittämiseen.

Kenelle se on parasta

Barronin kirja on paras opiskelijoille, jotka he tuntevat jo melko vankan tilastotietonsa ja pyrkivät korkeisiin pisteisiin AP -kokeessa. Se ohittaa paljon perustilastotietoja ja keskittyy enemmän vaikeampiin käsitteisiin. Siinä on myös haastavia harjoituskysymyksiä, joilla varmistetaan, että olet hyvin valmistautunut AP -tenttiin. Barronin harjoitustestit ovat hieman vaikeampia kuin varsinainen AP -tentti, joten jos pystyt pistelemään hyvin näissä harjoitustesteissä, olet hyvässä kunnossa testipäivänä.

Cracking AP Statistics Exam (Princeton Review)

halkeilevat tilastot

Hinta: Noin 15 dollaria

Yhteenveto

Princeton Reviewin kirja sisältää kaksi täydellistä käytännön testiä, mutta suurin osa kirjasta on omistettu sisällön tarkistamiseen AP: n tilastotestin aikana. Princeton Review pyrkii kirjoittamaan valmiita kirjoja helppo ymmärtää ja mielenkiintoisempi kuin tavallinen oppikirja, ja monet ihmiset pitävät kirjojensa rohkaisevasta ja maanläheisestä tyylistä.

Tämän kirjan sisällön tarkastelu on jaettu neljään päälukuun, ja jokainen luku päättyy minikyselyyn. Kirja sisältää myös vinkkejä siitä, miten voit lähestyä erityyppisiä kysymyksiä, joita näet kokeessa, miten voit luoda opintosuunnitelman ja miten voit parhaiten käyttää laskinasi.

korttipelit 2 aikuiselle

Plussat

 • Kirjoitettu helposti ymmärrettävällä, mukaansatempaavalla tyylillä.
 • Sisällön tarkistusluvut on järjestetty hyvin erityisiin aiheisiin, joiden avulla on helppo löytää tarkasti tarkastettavat tiedot.
 • Jakaa tilasto-ongelmat vaihe vaiheelta, jotta ne olisi helpompi ymmärtää.

Haittoja

 • Siinä on vain kaksi harjoitustestiä, mikä on vähemmän kuin useimmat muut valmistelukirjat.
 • Heidän käytännön kysymyksensä ovat yleensä hieman helpompia kuin todelliset AP Stats -kysymykset.

Kenelle se on parasta

Princeton Reviewin kirjat tunnetaan houkuttelevasta ja helposti saavutettavasta tyylistään, joka voi miellyttää oppilaita, jotka ovat kyllästyneitä tai peloissaan perinteisistä valmistelukirjoista. Tämä kirja vie myös paljon aikaa hajottaa ja selittää keskeisiä tilastokäsitteitä, joiden kanssa olet ehkä kamppaillut. Siksi, se on parasta opiskelijoille, jotka ovat juuri aloittaneet valmistelun, ja/tai niille, jotka haluavat kehittää tilastotietoaan enemmän.

Koska kirjan käytännön ongelmat ovat yleensä hieman helpompia kuin todelliset AP -ongelmat, se ei ole ihanteellinen ihmisille, jotka etsivät parasta AP -pistettä. Jos haluat huippupisteen, suunnittele sen täydentäminen toisella valmistautumiskirjalla, kuten Barronin.

5 vaihetta 5: AP: n tilastot 2020

5 askelta

Hinta: Noin 13 dollaria

Yhteenveto

5 vaihetta 5 kirjaan on järjestetty opastamaan sinut AP -tilastosuunnitelmasi alusta loppuun. Se alkaa selittämällä, miten opintosuunnitelma laaditaan, ja antaa sitten vinkkejä testin onnistumiseen, tarkistaa tarvitsemasi sisällön ja lopettaa harjoitustestit.

Kirja sisältää kolme paperitestiä ja kolme online -testiä, sekä muita online -resursseja kuten verkkotunnit, harjoitusongelmat ja tavat seurata edistymistäsi.

Plussat

 • Sisältää laajoja online -resursseja, joiden avulla voit kehittää henkilökohtaisen opintosuunnitelman, tutkia verkkokortteja ja vastata käytännön ongelmiin. Nämä ovat käytettävissä myös puhelimellasi.
 • Antaa syvällistä tietoa opintosuunnitelman laatimisesta ja erilaisten tilastokysymysten kohtaamisesta.
 • Sisältää hyvin järjestetyn ja perusteellisen sisällön tarkistusosion.

Haittoja

 • Kirjoitustyyli on usein kuivaa ja sekavaa.
 • Kolme kuudesta harjoitustestistä on verkossa, joten ne eivät anna sinulle niin realistista käytäntöä kuin paperitestit.

Kenelle se on parasta

Viisi askelta viiteen valmistelevaan kirjaan on hyvä valinta keskitieltä ihmisille, jotka kokevat olevansa Princetonin katsauskirjan tason yläpuolella, mutta eivät ehkä ole aivan valmiita Barronin AP-tilastokirjaan. Tämän kirjan erottuva piirre on sen online -valmistusresurssit. Pääsykoodisi avulla voit luoda oman täydellisen opintosuunnitelman ja seurata edistymistäsi eri taitoalueilla. Jos haluat enemmän opastusta AP: n opiskeluun ja suunnitteluun, nämä resurssit voivat olla sinulle suureksi avuksi.

Ultimate AP Statistics Practice Book

body_statsbook.jpg

Hinta: Noin 15 dollaria

Yhteenveto

Tämä AP -tilastojen tarkastelukirja on hieman erilainen kuin muut. Sen sijaan, että tarkasteltaisiin kattavasti AP-tilastojen sisältöä ja sisältäisi täyspitkät harjoittelutestit, Ultimate AP Statistics Practice Book sisältää 100 käytännön kysymystä, jotka on selitetty kirjassa. Lisäksi kirjassa on koodi, jonka voit skannata antaa sinulle pääsyn YouTube-videoihin, joissa on perusteelliset selitykset jokaisesta sadasta kysymyksestä.

Plussat

 • 100 kysymystä antavat vankan yleiskuvan eri aiheista ja kysymyksistä, joita näet kokeessa.
 • Vastaus selitykset ovat erittäin perusteellisia ja sisältävät sekä kirjallisia että videon selityksiä.
 • Käytännön kysymykset ovat samanlaisia ​​kuin viralliset harjoitustestit.

Haittoja

 • Kirjassa on hyvin erityinen painopiste-100 käytännön kysymystä ja selitystä-eikä se sisällä muita ominaisuuksia, joita useimmat muut valmistelukirjat sisältävät, kuten täydelliset käytännön testit tai kattava sisällön tarkastelu.
 • Sitä ei ole päivitetty vuoden 2017 jälkeen. Tämä ei ole valtava ongelma, koska tenttiin on tehty vain pieniä muutoksia sen jälkeen, mutta jotkin aineistot voivat olla hieman vanhentuneita.

Kenelle se on parasta

Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, miten ratkaista tilasto -ongelmat ja kirjan selitykset eivät auta, tämä kirja saattaa olla juuri sitä mitä tarvitset. Koska se sisältää videoiden selityksiä ongelmista, se voi olla erittäin hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat selittää käytännön ongelmat yksityiskohtaisemmin tai jotka oppivat paremmin videoilla kuin kirjallisilla selityksillä.

Koska tämä kirja ei kuitenkaan sisällä täyspitkiä harjoitustestejä, sen ei pitäisi olla ainoa valmistelukirjasi. Muista täydentää sitä toisella AP Statistics -kirjalla, joka sisältää käytännön testejä, kuten Barronin tai 5 Vaiheet kohtaan 5 .

Johdanto tilastotietoihin ja tietojen analysointiin

tilastokirja

Hinta: Noin 143 dollaria uusi, 115 dollaria käytetty, 26 dollaria vuokrattavana

Yhteenveto

Tämä on AP -tilastot -oppikirja , ei esikirja, mutta jos olet itseopiskelua AP-tilastotestiä varten , sinusta tuntuu, että luokkasi käyttämä oppikirja ei ole hyödyllinen, tai tarvitset tilastojen sisällön perusteellisen tarkastelun, tämä on yksi parhaista tilastokirjoista. Se on College Boardin hyväksymä ja sitä käytetään usein college -tilasto -luokissa. Arvioijat ovat antaneet sille korkeat pisteet korkealaatuisista käytännön ongelmistaan ​​ja selkeistä selityksistä vaikeista käsitteistä.

Kirja (kaikki 896 sivua) sisältää 16 lukua, joista jokainen sukeltaa eri tilastoaiheeseen, jotta saat perusteellisen käsityksen kurssista.

Plussat

 • Perusteellinen selitys kaikista aiheista, jotka sinun on tiedettävä AP-tilastoja varten.
 • Sisältää paljon käytännön ongelmia vaiheittaisten selitysten kanssa.

Haittoja

 • Kallis. (Vaikka voit saada kirjan vanhemman painoksen halvemmalla)
 • Hieman tiheä ja kuiva kirjoitustyyli.
 • Jotkut lukijat pitivät kirjan järjestämistä hämmentävänä.

Kenelle se on parasta

Useimpien AP Statistics -kokeeseen valmistautuvien ei tarvitse etsiä omaa oppikirjaa, koska luokka, jota he käyttävät luokassa, todennäköisesti riittää. Jos et kuitenkaan pidä luokkasi käyttämistä oppikirjoista, sinusta tuntuu, että sinun on todella tarkasteltava tiettyjä tilastoaiheita tai opiskelet itse tenttiä varten, Tämä AP -tilastot -oppikirja voi todella auttaa sinua.

Kirjojen käyttäminen AP -tilastojen valmistelussa

Nyt sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot parhaan kirjan valitsemiseksi, mutta miten saat kaiken irti kirjasta? Katso alla olevat kolme vinkkiä oppiaksesi parhaan tavan käyttää esikirjoja AP -tilastotutkimuksessasi.

Luo opintosuunnitelma opiskelusi järjestämiseksi

Riippumatta siitä, kuinka kauan sinun on opiskeltava ja kuinka paljon haluat parantaa, opintosuunnitelma auttaa sinua maksimoimaan tehokkuutesi ja pääsemään lähemmäksi tavoitettasi.

Meillä on perusteellinen opas viisi vaihetta AP -opintosuunnitelman tekemiseen kannattaa ehdottomasti tarkistaa, mutta nopea versio on ajoittaa säännölliset opiskeluajat (kuten tiistaisin klo 18–20 ja lauantaisin klo 12–16) ja asettaa itsellesi säännöllisiä tavoitteita (kuten uuden aiheen oppiminen tai raakapistemäärän nostaminen 5: llä) pistettä). Muista myös varata aikaa harjoitustestiin. Aikataulun luominen auttaa sinua pitämään itseäsi vastuullisena, lisää opintojesi suorittamisen todennäköisyyttä ja auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi.

Täydennä AP -tilastosi valmistelukirjaa virallisilla käytännön testeillä

Viralliset harjoitustestit ovat parhaita käyttää, koska voit olla varma, että ne noudattavat samaa muotoa ja sisältöä kuin todellinen AP -tentti. Valitettavasti College Board ei tarjoa monia virallisia harjoitusresursseja AP -tilastojen käyttöön.

30 60 90 kolmion tehtävät

Saatavilla on kaksi täydellistä virallista AP Stats -harjoitustestiä, alkaen 1997 ja 2012 . Käytä niitä ehdottomasti opintojesi aikana, vaikka valmistautumiskirjassasi olisi paljon käytännön testejä. Suosittelemme vuoden 1997 virallisen harjoitustestin suorittamista opintojesi alussa, jotta näet, miltä viralliset kysymykset näyttävät, ja varmista, että esikirjasi kysymykset ovat samankaltaisia, ja suorita vuoden 2012 virallinen testi opintojesi loppupuolella saadaksesi tarkan käsityksen kuinka hyvin saat pisteet todellisessa AP -kokeessa.

Hyökkää heikkoutesi kimppuun

Valmistelukirjat eivät ole romaaneja, eikä sinun tarvitse lukea valmistelukirjasi jokaista sanaa, jotta siitä olisi hyötyä. Keskity sisältöön, jonka kanssa kamppailet, varsinkin jos AP -tentti on tulossa pian eikä sinulla ole aikaa lukea valmistelukirjasi jokaista lukua.

Siksi diagnostisen testin tekeminen varhaisessa vaiheessa opiskelua voi olla erittäin hyödyllistä. Suorita diagnostiikkatesti, katso, millä aloilla kamppailit, ja palaa sitten lukemaan nämä luvut ja vastaamaan käytännön ongelmiin, kunnes tunnet olosi hyväksi tämän sisällön suhteen. Tee toinen harjoitustesti, katso missä sinun on vielä parannettava ja toista tarvittaessa.

Johtopäätös: Paras AP -tilastojen katsauskirja

AP -tilastot -kirjan hankkiminen voi olla erittäin hyödyllistä auttaa sinua vahvistamaan tilastotietojasi ja tutustumaan tenttiin paremmin. AP -tilastokirjat voivat vaihdella tarkoituksensa mukaan, mutta yleensä Parhaat valmistelukirjat sisältävät vinkkejä ja strategioita testin menestymiseen, paljon käytännön kysymyksiä, täydellisiä harjoitustestejä ja perusteellisia vastauksia .

Etsitpä sitten paljon harjoitustestejä, sisällön tarkastelua, parempaa tapaa ymmärtää ja hyökätä kysymyksiin tai AP -tilastot -oppikirjaa, siellä on kirja tarpeidesi mukaan. Tee vähän tutkimusta ennen ostamista varmistaaksesi, että saat parhaan AP -tilastot -arviointikirjan sinulle.

Kun käytät AP -tilastot -kirjaa, sinun on luotava opintosuunnitelma, täydennettävä kirjaa virallisilla käytännön testeillä ja käytettävä kirjaa keskittyäksesi erityisesti sisältösi heikkouksiin saadaksesi siitä kaiken irti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset