5 parasta AP-kemian kirjaa: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

feature_apchemistrybooks.jpg

Mitä haastavampi aihe on, sitä hyödyllisempi on saada hyvä arvostelukirja. Koska AP-kemiaa pidetään yhtenä vaikeimmista luokista AP-kaanonissa, on järkevää hankkia lisää resursseja opiskeluun.

Siellä on melko paljon suosittuja arvostelukirjoja, mutta jotkut niistä ovat hyödyllisempiä kuin toiset. Tässä oppaassa annan yksityiskohtaiset kuvaukset parhaista AP Chemistry -katsauskirjoista joten voit valita oikean opiskelijan tarpeidesi mukaan.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä tämä opas sisältää?

Nämä ovat suositukseni parhaista kirjoista, joita opiskelijat voivat käyttää valmistautuessaan AP-kemian kokeeseen (ja tarkastelemaan käsitteitä ympäri vuoden). Luen jokaiselle kirjalle hyvät ja huonot puolet, yhteenvedon mielipiteeni ja annan arvosanan 10: stä sen perusteella, kuinka hyödyllistä se on opiskelijoille.

Kolme ensimmäistä AP Chemistry -kirjaa ovat parhaat panoksesi kurssimateriaalin kattavaan ja tehokkaaseen tarkasteluun. Kaksi viimeistä täydentävää arvostelukirjaa ovat sellaisia, joita kannattaa harkita ylimääräisten harjoittelumateriaalien tai opintostrategioiden ostamiseksi parin tärkeämmän arvostelukirjan lisäksi.

Tämän artikkelin lopussa esitän yhteenvedon havainnoistani ja kerron sinulle minkä arvostelukirjan tai kirjat sinun pitäisi saada tavoitteidesi, aikajanasi ja materiaalin tuntemuksen perusteella.

Paras AP-kemian kirja pitkäaikaiseen tarkasteluun

5 askelta viiteen (McGraw-Hill)

runko-viisi askelta-ap-kem

Hinta: 14 dollaria, 10 dollaria digitaalinen

Plussat

 • Neljä harjoituskoketta (kaksi kirjassa, kaksi verkossa)
 • Tarjoaa opintosuunnitelmat, jotka voit mukauttaa tarpeidesi mukaan
 • Antaa sinulle pääsyn AP Planner -sovellukseen, jota voidaan käyttää kirjan rinnalla (sovellus sisältää myös päivittäisiä tehtäviä ja ylimääräisiä harjoituskysymyksiä)
 • Tärkeät yhtälöt on lueteltu jokaisen sisältöluvun alussa
 • Pysyy kiinni vain siitä, mitä sinun on tiedettävä testiä varten
 • On ystävällisiä ja ymmärrettäviä selityksiä monimutkaisista käsitteistä
 • Harjoitustietokilpailut ja sanasto ovat jokaisen luvun lopussa

Haittoja

 • Muutama kirjoitusvirhe kysymyksissä ja vastausten selitykset

Yhteenveto

Tämä voi olla paras saatavilla oleva AP Chemistry -kirjat. Se on yhdenmukainen testin nykyisen muodon kanssa, eikä se ole liian niukka tai liian tiheä tiedoilla. Se tarjoaa myös upeita ohjeita opiskelun jäsentämiseen, mikä on hyödyllistä, jos pidät itseäsi vähemmän järjestäytyneenä opiskelijana. Kirjan eliittiversio - jonka olemme listanneet täällä - sisältää myös viiden minuutin toiminnan, joka on suunniteltu vahvistamaan keskeisiä käsitteitä.

Arvosana: 9,5 / 10

Paras AP-kemian kirja lyhytaikaista tarkastelua varten

Kaatumiskurssi (REA)

kemikaalit

Hinta: 10 dollaria painettu, 10 dollaria digitaalinen

Plussat

 • Hyvät testivinkit sekä monivalintakysymyksiin että vapaasti vastattaviin kysymyksiin
 • Keskittyy yksinomaan siihen, mitä sinun on tiedettävä tenttiin
 • Perusteellinen selityksissään pitäytyessään asiasta ja olematta liian pitkämielinen
 • Mukautuu hyvin AP-kemian opetussuunnitelman viimeisimpiin päivityksiin

Haittoja

 • Ei tarjoa paljon harjoittelumateriaaleja
 • Voi olla liian kapea keskittyminen opiskelijoille, jotka haluavat arvostelukirjan, joka auttaa heitä pienemmissä luokan testeissä

Yhteenveto

Tämä on vahva AP Chemistry -katsauskirja sen vuoksi keskittyminen tärkeimpiin käsitteisiin, jotka on ymmärrettävä ennen testiä. Siellä on syy, miksi sitä kutsutaan 'Crash Course': se on tarkoitettu käytettäväksi nopeaan tarkistukseen, joten se peittää materiaalin mahdollisimman tehokkaasti ilman nukkaa. Jos etsit apua tarkempiin luokan tehtäviin, sinun kannattaa todennäköisesti täydentää sitä toisella kirjalla, mutta kaiken kaikkiaan se on hieno työkalu arsenaalissasi.

Ainoa valitus, jonka olen nähnyt, on se, samanlainen kuin 5 askelta kohti 5 , se ei sisällä paljon käytännön ongelmia. Saatat joutua käyttämään lisäresursseja testataksesi tietosi edelleen.

Arvosana: 9/10

Paras kirja käytännön kysymyksiin:

AP-kemian käytännön kysymykset (Sterling Test Prep)

body-sterling-ap-chem-2021

Hinta: 16 dollarin painatus

Plussat

 • 900 käytännön kysymystä
 • Suuri kattavuus kaikista aiheista ja kysymystyypeistä, jotka näet kokeessa
 • Hyödyllisiä testinottovinkkejä alussa
 • Verkkoresursseja päivitetään usein ja jatkuvasti (4-6 viikon välein) käyttäjien palautteella!

Haittoja

 • Se on pohjimmiltaan vain käytännön kysymyksiä parilla testausvinkillä, joten sisällön yleiskatsausta tai neuvoja opiskelun jäsentämiseen ei ole
 • Tämä kirja julkaistiin alun perin vuonna 2017, eikä sitä ole päivitetty sen jälkeen. (Se on juuri saanut uuden kannen joka vuosi.)

Yhteenveto

Tämä kirja on juuri se, mitä se sanoo. Se on mahtava harjoitusresurssi, jota voidaan käyttää muiden arvostelukirjojen rinnalla. On myös hienoa, jos tunnet jo itsesi varmaksi käsitteistä, mutta etsit jotain ylimääräistä käytäntöä.

Arvosana: 8/10 kysymysten laadulle, mutta sinun on hankittava toinen arvostelukirja, jos et vieläkään ymmärrä materiaalia täysin

Täydentävät AP Chemistry Review Books

AP-kemian kokeen murtaminen (Princeton Review)

esiaseet-1

Hinta: 17 dollarin painatus

Plussat

 • Hyviä neuvoja opintosuunnitelman laatimisesta ja erilaisista kysymyksistä
 • Sisältö on järjestetty kurssin kuudella suurella ideolla (AP-kemian pääteemat, jotka on määritelty opetussuunnitelman viimeisimmissä päivityksissä)
 • Neljä täyspitkää harjoituskoketta sekä monivalintakysymyksiä ja vapaasti vastattavia kysymyksiä jokaisen sisältöluvun lopussa
 • Pitää kiinni siitä, mitä sinun on todella tiedettävä tenttiin
 • Harjoitusongelmat ovat korkealaatuisia ja toistavat kokeen sisällön melko hyvin

Haittoja

 • Jotkut opiskelijat valittavat, että vastausten selitykset ovat liian harvinaisia ​​etenkin matemaattisia laskelmia varten
 • Se käy sisällön läpi suhteellisen nopeasti ja pyrkii pyyhkimään pintaa monista aiheista
 • Ihmiset ovat huomanneet, että kirjassa on joitain tosiseikkoja koskevia virheitä

Yhteenveto

Tämä kirja on hyvä käytännön ongelmiin ja kevyeen arvosteluun, jos sinulla on jo vankka kahva materiaaliin. Se ei ole niin hyvä, jos olet edelleen hämmentynyt monimutkaisista käsitteistä. Kaiken kaikkiaan se on hyödyllinen arvostelukirja, mutta se ei kata kaikkia perusteitasi, jos etsit lisää ohjeita.

Arvosana: 7/10

Barronin AP Chemistry 8. painos

tynnyri

Hinta: 18 dollaria, digitaalinen 12 dollaria

Plussat

 • Kuusi harjoittelutestiä (kolme diagnostista testiä, kolme täyspitkää harjoituskoketta)
 • Auttaa sinua tunnistamaan tehokkaasti, missä tarvitset parannusta

Haittoja

 • Joitakin virheitä harjoituskokeissa
 • Menee testin aikana tiedettävän materiaalin ulkopuolelle, joten se voi olla vähän aikaa vievää
 • Kysymykset vaikeampia kuin todellinen testi (vaikka tämä voi olla positiivinen riippuen siitä, miten näette asiat)
 • Ei ole päivitetty useita vuosia

Yhteenveto

Tällä arvostelukirjalla on suuri ongelma virheissä käytännön kokeissa. Se kattaa myös liikaa materiaalia, joten se valmistautuu liikaa AP-tenttiin. Jos haluat haasteen ja olet todella kiinnostunut kemiasta, saatat hyötyä tästä kirjasta, mutta en usko, että se on yhtä vahva kuin muut tämän luettelon otsikot.

Arvosana: 5/10

Mikä AP-kemian kirja on sinulle paras?

Jos aiot ostaa arvostelukirjan, varmista, että se sopii ensin tarpeisiisi. Suurin osa opiskelijoista löytää 5 askelta kohti 5 tai Törmäyskurssi kirjat hyödyllisiä. Suosittelen 5 askelta kohti 5 jos sinulla on vähintään muutama kuukausi ennen testiä ja olet edelleen hämmentynyt monista käsitteistä. Törmäyskurssi on parempi, jos sinulla on vähemmän aikaa valmistautua ja haluat nopeamman katsauksen kaikesta mitä sinun tarvitsee tietää.

Jos saat Törmäyskurssi kirjan, kannattaa harkita myös kirjan ostamista harjoituskysymyksiä Sterling Test Prepiltä hioa taitojasi. Itse asiassa luulen, että kukaan hyötyisi siitä, että hänellä olisi käytännön kysymysten kirja resurssina perinteisen arvostelukirjan lisäksi.

Princeton Review- ja Barron's-kirjat ovat kohtalaisen hyödyllisiä, mutta ne eivät olisi minun valintani. Jos olet intensiivinen opiskelija ja olet kiinnostunut oppimaan yksityiskohtaisempaa tietoa kemiasta, saatat pitää Barronin kirjasta. Jos etsit vain tehokkaita katsauksia testin aiheista, se ei kuitenkaan ole paras resurssi. AP-kemian kokeen murtaminen on hieman hyödyllisempää, mutta se menee hieman liian pitkälle vastakkaiseen suuntaan ja liukuu osan materiaalista. En suosittele sitä opiskelijoille, jotka kamppailevat edelleen monimutkaisten kemian käsitteiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan mielestäni sinun pitäisi aloita yhdellä tai kahdella tämän artikkelin kolmesta ensimmäisestä kirjasta, ja haarautu muihin, jos tarvitset lisää harjoitustarvikkeita!

body-whats-next-big-thing-sign

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.