5 parasta ACT -valmistelukurssia: mikä sopii sinulle?

feature_act_prep_class_rocks

ACT: n opiskelu yksin voi olla pelottavaa, varsinkin jos et ole koskaan tehnyt vastaavaa testiä ennen. Onneksi on aina mahdollisuus ilmoittautua ACT -valmisteluun.

Käymme läpi viisi parasta ACT -valmistelukurssia ja selitämme niiden suurimmat edut ja haitat. Sitten annamme sinulle neljä vinkkiä sen varmistamiseksi, että saat kaiken irti ACT -valmisteluista, jotka päätät ottaa.Arvostelu: Mikä tekee hyvän ACT -kurssin?

Ennen kuin esittelemme valintamme viidelle parhaalle ACT -valmistelukurssille, tarkastellaan perusominaisuuksia, jotka luonnehtivat suurta ACT -luokkaa.

Ensimmäinen, parhaat ACT -luokat ovat pieniä, mieluiten 10 tai vähemmän oppilasta. Pienempi luokkakoko tarkoittaa, että sinulla on enemmän mahdollisuuksia esittää kysymyksiä ja saada henkilökohtaista henkilökohtaista tukea opettajalta. Pienen ACT -valmisteluluokan avulla opettaja voi myös räätälöidä opetussuunnitelman paremmin oppilaidensa mukaan, jotta he voivat parantaa suurimpia heikkouksiaan.

Opettajista puheen ollen, hyvä ACT -valmistelutunti on asiantuntijaopettajan johdolla, joka sai erittäin korkeat ACT-pisteet. Esimerkiksi kaikki PrepScholarin ACT -luokat ovat opettavat vain ne, jotka ansaitsivat ACT: llä 99 -prosenttipisteen .

Seuraavaksi ACT -luokkasi pitäisi antaa korkealaatuisia kotitehtäviä ja/tai lisämateriaaleja joita voit käyttää istuntojen välillä. Näin voit jatkaa harjoittelua ja hioa luokassa oppimaasi.

Lopuksi, parhaat ACT -valmisteluluokat tarjoavat taattuja tuloksia, Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi pystyä saavuttamaan tietty pisteraja tai korottamaan pisteitäsi tietty määrä pisteitä. Kun ACT -luokka takaa, että opiskelijat suoriutuvat paremmin tentissä, se kertoo olennaisesti, että luokka voi ja voi tahtoa työtä monenlaisille opiskelijoille ja oppimistyyleille.

mikä on hyvä pisteet 2020

Taatut tulokset korostavat myös sitä, kuinka luottavainen luokka on opetusmenetelmiinsä: jos et saa luvattuja tuloksia, saat kaiken tai suurimman osan rahoistasi takaisin.

Jos haluat lisätietoja siitä, mikä yleensä tekee hyvän ACT/SAT-valmisteluluokan, tutustu perusteelliseen oppaaseemme.

5 parasta ACT -valmistelukurssia

Tiedät nyt yleiset ominaisuudet, joita on otettava huomioon, kun valitset ACT -valmisteluluokan. Tässä esittelemme sinulle valitsemme viisi parasta ACT -valmisteluluokkaa.

body_prepscholar_logo

PrepScholar -luokat

 • Hinta: 895 dollaria (498 dollaria nykyisille PrepScholar -opiskelijoille)
 • Muoto: Verkossa

PrepScholar tarjoaa erittäin tehokkaan online -ACT -valmisteluluokan, joka lupaa 4 pisteen tai korkeampi korotus ACT-pisteissäsi tai rahat takaisin.

Tunnit suoritetaan suorana virtuaalisessa luokkahuoneessa, jonka avulla voit kommunikoida suoraan opettajasi ja luokkatovereidesi kanssa ääni- ja videokeskustelun kautta. Tämä tarkoittaa, että yVoit nostaa kätesi, esittää opettajalle kysymyksiä ja analysoida käsitteitä ja harjoitusongelmia interaktiivisen taulun avulla.

Opetussuunnitelma koostuu 90 minuutin diagnostiikkatestistä, yleiskatsauksesta tärkeistä tenttikysymyksistä, kuten englannin kieliopista ja algebrasta, sekä analyysistä olennaisista testinottostrategioista.Teet myös kaksi harjoitustestiä koko ohjelman ajan mittaamaan edistymistäsi.

PrepScholarin ACT -luokka kestää kahdesta viiteen viikkoa, valitsemastasi aikataulusta riippuen.Saat myös yhden vuoden käyttöoikeudentäydellinen Prep ACT -ohjelmammeauttaa sinua jatkamaan tenttiin opiskelemista omalla ajallasi käyttämällä realistisia, asiantuntevia valmistelumateriaaleja.

Plussat

 • Luokat on rajattu vain yhdeksälle oppilaalle, antaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia esittää opettajallesi kysymyksiä ja saada henkilökohtaista ohjausta valmistelusi kanssa.
 • Kaikki kotitehtävät ovat mukautuvia ja räätälöityjä opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tehtäviin pääsee Online Complete Prep ACT -ohjelman kautta, johon pääset vuoden ajan rekisteröitymisen jälkeen. Voit myös opiskella omaan tahtiisi.
 • Opiskelijat voivat jatkaa ACT -valmistelua ottamalla Edistyneet luokat, joiden avulla voit nostaa pisteitäsi vielä korkeammalle.
 • Jos et lisää ACT -pisteitäsi 4+ pisteellä, saat täyden hyvityksen kurssilta.

Haittoja

 • ACT -valmistelut ovat saatavilla vain verkossa, joten jos haluat mieluummin osallistua henkilökohtaiseen luokkaan, et ehkä ole suuri fani ohjelmastamme. Olemme kuitenkin tehneet ahkerasti töitä, jotta luokka olisi mahdollisimman luonnollinen: ääni- ja videokeskustelujen avulla voit nähdä opettajan ja luokkatoverisi ja keskustella heidän kanssaan-aivan kuten todellisessa luokkahuoneessa.
 • Vaikka sinulla on vain yhdeksän tuntia todellista luokkahuoneen aikaa, annamme sinulle tonnia laadukkaita kotitehtäviä ja pääsyn Online Complete Prep -ohjelmaan. ACT -luokat on suunniteltu tehokkuuden vuoksi: et koskaan tuhlaa luokka -aikaa harjoitusongelmien tekemiseen-tämä kaikki tehdään istuntojen välillä, jotta opiskelijat saavat enemmän aikaa keskustella vastauksista ja vastausten selityksistä, tarkastella keskeisiä käsitteitä ja esittää kysymyksiä.

Kokeile PrepScholar ACT -luokkia

body_princeton_review_logo

Princetonin arvostelu ACT Ultimate

 • Hinta: 749 dollaria
 • Muoto: Sekoitettu (henkilökohtaisesti ja verkossa)

The Princeton Review on suosittu ja tunnettu testivalmistusyritys, joka tarjoaa valikoiman laadukkaita ACT-valmistelumateriaaleja ja -luokkia, erityisesti sen ACT Ultimate -kurssin. Tämän sekoitetun luokan opiskelijat saavat 18 tuntia live -opetusta (henkilökohtaisesti ja/tai verkossa) ja rajoittamaton pääsy ACT Advantage LiveOnline -kursseille.

Tämä ACT -ohjelma voi vaihdella 10 päivästä noin kahteen kuukauteen riippuen valitsemastasi aikataulusta ja siitä, päätätkö osallistua henkilökohtaisiin tai online-luokkiin.

Plussat

 • Koska tämä ACT-valmistelukurssi tarjoaa sekä henkilökohtaisia ​​että online-istuntoja, se vetoaa monenlaisiin opiskelijoihin ja oppimistyyleihin.
 • Tämä valmisteluluokka räätälöi kotitehtävät jotta opiskelijat voivat nollata heikkoutensa. Opiskelijat saavat myös mukautetun opintosuunnitelman, jota noudatamme, samankaltaista kuin mitä tarjoamme PrepScholarissa.
 • Princeton Review tarjoaa uskomattoman laaja online -resurssi, valmistautumiskirjoista harjoituksiin, tilaustöihin ja käytännön kysymyksiin. Lisäksi saat lisäresursseja, joita voit käyttää SAT- ja PSAT -valmisteluun.

Haittoja

 • Opettajilta ei vaadita ACT -vähimmäispistemäärää. Tämän seurauksena sinulla ei ole takuuta opettajasta, joka on sertifioitu ACT -asiantuntija. PrepScholar -luokkien avulla kaikki ACT -opettajamme saivat tentissä 99 prosenttipisteen ja suorittivat intensiivisen koulutuksen.
 • Joillakin luokilla on yli 20 oppilasta, vaikeuttaa kysymysten esittämistä ja henkilökohtaista, yksilöllistä ohjausta opettajalta. Toisaalta PrepScholar ACT -kursseillamme on aina yhdeksän opiskelijaa, joten sinulla ei koskaan ole tätä ongelmaa.
 • Vaikka ilmaisten ACT -kirjojen hankkiminen tämän valmisteluluokan kanssa saattaa kuulostaa hyvältä, on tärkeää huomata se no Princeton Review -kirjat tekivät vuoden 2019 luettelon parhaista ACT -esikirjoista. Suurin syy tähän on se, että heidän ACT -käytännön kysymyksensä ovat usein liian käsitteellisiä yksinkertaisia ​​niille, jotka haluavat saada korkeat pisteet tentissä.

body_kaplan_logo-2

Kaplan Live Online ACT Prep

 • Hinta: Alkaen 899 dollaria Live Online, 1299 dollaria Live Online PLUS
 • Muoto: Verkossa

Kaplan, kuten The Princeton Review, on suosittu johtaja testin valmistelussa, ja sillä on kaksi suurta vaihtoehtoa ACT -luokille : Live Online ACT Prep ja Live Online ACT Prep PLUS.

Molemmilla luokilla saat 18 tuntia perusopetusta ja 14 tuntia valinnaisia ​​tunteja, jotka ovat saatavilla ACT -kanavan kautta.Pääopetussuunnitelma sisältää kaksi täyspitkää ACT-harjoitustestiä (yksi diagnoosi), kattava katsaus jokaisesta testiosasta ja tärkeimmistä käsitteistä sekä tarkat testipäivän tärkeimmät strategiat.

Näiden kurssien pituus voi vaihdella merkittävästi 10 päivästä kahdeksaan viikkoon.

Plussat

 • Kaikki Kaplan ACT -kurssin opettajat piste yli 90. prosenttipisteen ACT: ssä , joten voit olla varma, että kurssin opettaja tietää mistä puhuu. Mutta tämä ei ole yhtä hyvä kuin mitä saat PrepScholarin avulla: kaikki opettajamme saivat pisteen 99. prosenttipisteessä.
 • Saat käyttöösi suuren määrän muita valmistusresursseja, mukaan lukien 14 tunnin live -online -luokat; useita harjoitustestejä ja tietokilpailuja; Yli 25 tuntia tilaustunteja; ja ACT -valmistelukirjoja. PLUS-kurssin avulla saat myös kolme tuntia henkilökohtaista valmennusta.
 • Kaplan takaa, että saat korkeamman ACT -pistemäärän tai rahat takaisin. Vaikka tämä lupaus on luja, se ei ole läheskään yhtä vaikuttava kuin PrepScholarin 4 pisteen takuu.

Haittoja

 • Luokilla voi olla jopa 50 oppilasta, Tämä tekee melko vaikeaksi saada henkilökohtaista apua opettajalta. PrepScholarin ACT -valmisteluluokat ovat aina pieni, joten voit kysyä niin monta kysymystä kuin tarvitset ja olla vuorovaikutuksessa suoraan opettajasi ja muiden kanssa.
 • Opetussuunnitelma ei ole räätälöity opiskelijoille, Tämä tarkoittaa, että et saa tilaisuutta keskustella tai analysoida koestrategioita tai sisältöalueita, joiden kanssa kamppailet. Sitä vastoin PrepScholarin ACT -luokat on räätälöity vastaamaan opiskelijoiden yksilöllisiin heikkouksiin.
 • Kaplan ei tarjoa henkilökohtaisia ​​ACT-tunteja (kuten SAT: n kanssa), joten jos haluat perinteisemmän luokkahuoneympäristön, et ehkä pidä tämän ohjelman kokoonpanosta.

body_prep_expert_logo

Prep Expert 6 viikon lippulaiva ACT Prep Course

 • Hinta: 899 dollaria
 • Muoto: Verkossa

Prep Expert ei ole niin tunnettu kuin Kaplan tai The Princeton Review, mutta sillä on erinomainen online-kuuden viikon ACT-valmisteluluokka korvaamaan tuotemerkistä puuttuvat.

Tämän kurssin opiskelijat osallistuvat kahteen kolmen tunnin luokkaan viikossa yhteensä 36 tuntia luokkahuoneessa. Heidän on myös suoritettava täyspitkä ACT-harjoitustesti kerran viikossa.

Plussat

 • Kaikki valmistelevan asiantuntijan opettajat saivat testissä 99 prosenttipisteen, joten voit olla varma, että sinulla on asiantuntijaopettaja, joka tuntee ACT: n sisältä ja ulkoa.
 • Olet taatusti nostamassa ACT -pisteitäsi 4+ pisteellä tai saat täyden hyvityksen kurssista. Tämä on sama pistetakuu kuin meillä PrepScholarilla.
 • Kurssi antaa opiskelijoille säännölliset kotitehtävät ja ACT -harjoitustestit varmistaa, että he harjoittavat oppimaansa ja tottuvat kokeen sisältöön ja rakenteeseen. Toisin kuin mitä teemme PrepScholarissa, nämä tehtävät eivät kuitenkaan ole räätälöity erityisesti opiskelijoiden vahvuuksien ja heikkouksien mukaan (lisää tästä alla).

Haittoja

 • Luokan opetussuunnitelma ei ole räätälöity oppilaiden yksilöllisiin tarpeisiin - jokainen käy yksinkertaisesti samoja aiheita samaan tahtiin, ja on vain vähän aikaa, jos ollenkaan, aikaa nollata omat heikkoutesi.
 • Opiskelijoilla ei ole paljon lisäresursseja valmistelussa. Saat paljon luokka -aikaa, mutta kun sinulla on vähemmän valmistautumista omien kotitehtävien ja harjoitustestien lisäksi, et saa mahdollisuutta todella torjua heikkoja kohtiasi. PrepScholarin ACT-luokan ansiosta tarjoamme yhden vuoden pääsyn Complete Prep ACT -ohjelmaan, joka tarjoaa sinulle valtavan määrän käytännön kysymyksiä, testejä ja testivinkkejä.
 • Joillakin luokilla on yli 40 oppilasta, Tämä voi vaikeuttaa vuorovaikutusta opettajasi ja luokkatovereidesi kanssa, esittää kysymyksiä ja saada yksilöllistä ohjausta.

body_powerscore_logo_2

PowerScore Live Online ACT -valmennuskurssit

 • Hinta: 495 dollaria Live Online, 350 dollaria Live Online Accelerated
 • Muoto: Verkossa

PowerScore tarjoaa kaksi vakaata vaihtoehtoa live -online -ACT -valmisteluille : Live Online ACT Course ja Live Online Accelerated ACT Course.

Live Online -peruskurssi koostuu 24 tuntia opetusta (kahdeksan kolmen tunnin oppituntina) ja opetussuunnitelma, jossa käsitellään perusteellisesti ACT: n jokaista osaa. Opiskelijat saavat myös säännöllisiä kotitehtäviä. Ohjelma kestää kolme ja puoli viikkoa, kahdesti viikossa luennoilla.

rakastan sinua hiraganassa

Samaan aikaan Live Online Accelerated -kurssi on paljon lyhyempi-vain kahdeksan päivää -ja koostuu 12 tuntia online -opetusta. Tämä luokka seuraa yllä olevan opetussuunnitelman tiivistettyä versiota.

Molemmat luokat tarjoavat sinulle yhdistelmän ACT -kirjoja ja online -kurssimateriaaleja, jotka ovat saatavilla PowerScore ACT Online Student Centerin kautta.

joka on yhteensopiva leon kanssa

Plussat

 • Nämä valmistelutunnit ovat joitakin halvimmista ACT -kursseista, joita voit löytää, maksaa 350 dollaria kiihdytetystä kurssista ja 495 dollaria tavallisesta kurssista. Jos sinulla on tiukka budjetti, PowerScore on hyvä vaihtoehto harkita. Muista vain, että halvempi ei aina tarkoita parempaa!
 • Kaikki opettajat tekivät vähintään 95. prosenttipisteen ACT: llä ja heidät koulutetaan laajasti ennen kuin he saavat opettaa verkkotunteja. Vaikka nämä ovat melko hienoja standardeja, me PrepScholarissa olemme vieläkin tiukempia: kaikki opettajamme saivat pisteen 99. prosenttipisteessä.
 • Pääset käyttämään aikaisempien kurssien arkistoituja tallennettuja istuntoja, Tämä on kätevä ominaisuus niille, jotka haluavat palata taaksepäin ja kuunnella, kuinka opettaja selitti tietyn testikonseptin tai käytännön ongelman.
 • PowerScore takaa, että opiskelijat parantavat ACT -pisteitään 3 tai 4 pisteellä (3 nopeutetulle kurssille) tai saat oppitunnin uudelleen ilmaiseksi. PrepScholarin avulla saat kuitenkin täyden hyvityksen- sinun ei tarvitse mennä oppitunnillemme uudelleen, jos se ei ole sinua varten!

Haittoja

 • Kursseja ja kotitehtäviä ei räätälöidä oppilaiden tarpeiden mukaan, joten et voi keskittyä siihen, mitä sinun on opiskeltava eniten. Voit kuitenkin räätälöidä ACT -valmistelusi käyttämällä verkkolähteitä (kuten muistikortteja ja harjoituskysymyksiä), joita saat luokan kanssa. Vertailun vuoksi PrepScholarin ACT -opetusohjelma on täysin räätälöity oppilailleen.
 • Et saa mitään suoraa vuorovaikutusta opettajan kanssa. Luokat käyttävät chat -viestintää, mikä voi vaikeuttaa kysymysten esittämistä ja luoda syvempiä yhteyksiä opettajaasi ja luokkatovereihisi. PrepScholarin ACT -luokat käyttävät ääni- ja videokeskustelua, joten voit nähdä koko luokan ja osallistua nostamalla kätesi ja puhumalla avoimesti.
 • Luentoaikataulut ovat hieman rajalliset verrattuna siihen, mitä muut testivalmistusyritykset tarjoavat.

Kuinka hyödyntää ACT -valmisteluluokka: 4 vinkkiä

Joten olet valinnut ACT -valmistelutunnin ilmoittautuaksesi. Hienoa! Mutta ennen kuin aloitat, mieti seuraavia vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti ACT -luokastasi.

#1: Pysy keskittynyt ja sitoutunut

Yksi keskeinen tekijä, joka määrittää, onko ACT -luokkasi hintansa arvoinen, on kuinka sitoutunut kurssiin ja pärjäät hyvin tentissä.

Kuten tiedät, ACT -valmistelutunnit voivat maksaa kohtuullisen summan rahaa, joten vaikka et kuuluisi valitsemallesi luokalle, sinun pitäisi Yritä silti pyrkiä osallistumaan kaikkiin istuntoihin ja pysyä ajan tasalla kaikista sinulle annetuista kotitehtävistä ja harjoitustestistä.

Jos jostain syystä alun perin valitsemasi aikataulu ei enää toimi sinulle, yritä ottaa yhteyttä kurssiasi hoitavaan testivalmisteluyritykseen ja katso, voitko vaihtaa toiseen aikatauluun, joka toimii sinulle paremmin .

body_boy_laptop_act_prep

#2: Älä pelkää esittää kysymyksiä

ACT -luokat on tarkoitettu opettamaan sinulle, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit suorittaa kokeen, joten jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää tiettyä käsitettä, strategiaa tai vastata selitykseen, älä epäröi kysyä opettajalta. Sitä varten he ovat lopulta olemassa!

Yritä olla hämmentynyt aina, kun pyydät selvennystä johonkin-vaikka luulet vastauksen olevan melko suoraviivainen. ACT ei ole maailman helpoin testi, ja opettajasi tietää tämän.

PrepScholarin ACT -luokissa varataan aikaa oppilaille, jotka voivat kysyä opettajalta kysymyksiä testistä.

Muista vain, että et ole viime kädessä yksin, jos kamppailet jonkin ACT -valmistelusi osan kanssa, oli se sitten kuinka pieni tai suuri tahansa. Hyödynnä se, että sinulla on asiantuntija, joka on erityisesti tarkoitettu tukemaan ja auttamaan sinua.

#3: Käytä näitä ylimääräisiä (online) resursseja

Parhaat ACT -valmistelutunnit tarjoavat sinulle tonnia lisäopetusmateriaalia, kuten kirjoja, harjoituskysymyksiä ja videotunteja, joita voit käyttää omaan aikaan ei luokassa.

Todennäköisesti, ellei näitä resursseja käytetä kotitehtävissä, sinun ei todellakaan tarvitse käyttää niitä-mutta sinun pitäisi ehdottomasti hyödyntää kaikki ACT -valmistelutunnillasi saadut hyödyt, varsinkin kun otetaan huomioon se tosiasia, että et todellakaan maksa vain tunneista vaan myös niiden mukana tulevista resursseista!

#4: Jatka harjoittelua myös kurssin jälkeen

Jopa oppitunnin päätyttyä varaa aikaa omaan aikatauluusi valmistautuaksesi ACT: ään. On parasta jatkaa luokan mukana tulleiden opintoresurssien käyttöä, kuten online -valmisteluohjelmaa tai realistisia harjoituskysymyksiä.

Esimerkiksi PrepScholar-luokkien avulla saat yhden vuoden käyttöoikeuden Complete Prep ACT -verkkiohjelmaamme, jota voit käyttää (ja pitäisi!) Käyttää kauan oppituntien päätyttyä. Näin varmistat, että pysyt terävänä koepäivänä ja pystyy purkamaan kaikki käsitteet tai strategiat, joiden kanssa olet ehkä vielä kamppaillut kurssin lopussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset