5 parasta ACT -sovellusta (ja kuinka käyttää niitä valmistelussa)

ominaisuus_sovellukset-1.jpg

Sovellusten avulla voit tilata ruokaa, katsella urheilua, pysyä kavereiden kanssa, ja jopa opiskele ACT: lle . ACT -sovellukset ovat hieman tuore ilmiö, mutta ne ovat melko houkuttelevia. Loppujen lopuksi puhelimella opiskelu kuulostaa paljon hauskemmalta kuin kirjoista.

Vaikka sovellukset eivät riitä valmistautumaan testiin yksinään, ne voivat olla hyödyllinen resurssi. Tässä artikkelissa selitän, mitä ACT -valmistelusovellukset ovat, luettelo parhaista ACT -sovelluksista (joista suurin osa on ilmaisia!), ja ne tarjoavat vinkkejä niiden tehokkaasta käytöstä.kuinka muuntaa celsiusaste fahrenheitiksi

ACT -sovellukset: yleiskatsaus

Lukuisia ACT -valmistelusovelluksia on luotu auttamaan oppilaita valmistautumaan ACT: hen tien päällä. Ne, jotka ovat luoneet ne, yrittävät hyödyntää mobiilisovellusten mukavuutta ja haluavat tehdä ACT -valmistelumateriaalista helpommin opiskelijoiden saatavilla.

Jos puhelimessasi tai tablet -laitteessasi on ACT -valmistelusovellus, voit opiskella ACT: tä missä tahansa onko se kotona, koulussa tai lentokoneessa. Joillekin opiskelijoille sovelluksella opiskelu on nautinnollisempaa ja vuorovaikutteisempaa kuin ACT -esikirjan käyttö.

Huomaa, että vaikka Useimmat ACT -valmistelusovellukset ovat ilmaisia , sellaisiakin on tehdä maksaa rahaa.

Miksi ACT -sovellukset eivät riitä

ACT -sovellukset voivat olla hyvä opiskelutyökalu, mutta luultavasti et voi luottaa pelkästään niihin saavuttaaksesi tavoitteesi . He ovat hyödyllisiä, kyllä, mutta ACT: n tappajapistemäärän saaminen vaatii enemmän kuin vain teknologian! Tutustu artikkeleihimme siitä, miten voit saada täydelliset pisteet ACT: stä ja parhaista tavoista opiskella ACT: lle oppiaksesi parhaat vinkit ja temput.

Joten miksi ACT -sovellukset eivät riitä? Käydään syyt läpi.

Yhdelle, useimmissa ACT -valmistelusovelluksissa ei ole riittävästi käytännön kysymyksiä . Niitä on joko liian vähän tai ne eivät edusta todellista ACT: tä koskevia kysymyksiä. Tämän seurauksena tarvitset todennäköisesti enemmän todellisia ACT -kysymyksiä tai realistisempia käytännön kysymyksiä, jotta voit testata tietosi ja parantaa sisältösi heikkouksia.

Toiseksi, nämä sovellukset eivät yleensä opeta sinulle hyödyllisiä ACT-testin ottamisstrategioita . Useimmat ACT-sovellukset eivät kata tärkeitä testinottostrategioita, kuten ACT-lukeminen ja englanninkieliset kohdat.

Lisäksi, Suurin osa ACT -valmistelusovelluksista ei ole räätälöity taitotasosi mukaan . Jotta voit parantaa ACT -pisteitäsi, sinun on keskitettävä aika heikkoutesi parantamiseen. Esimerkiksi sinun on ehkä parannettava ajankäyttöäsi Tiede -osiossa tai tarvitset apua trigonometrian suhteen.

Useimmat ACT -sovellukset eivät ole tehokkaita määrittämään heikkoutta ja niitä ei ole suunniteltu auttamaan sinua pääsemään aloille alueilla, joilla taitojasi on parannettava eniten.

Mutta se ei tarkoita, ettet voisi käyttää näitä sovelluksia ACT: n valmisteluun! Ole vain tietoinen niiden rajoituksista ja varmista, että käytät muita SAT -opintoresursseja varmistaaksesi, että valmistaudut mahdollisimman perusteellisesti.

body_weak-2.jpg

Tunnista heikkoutesi.

Mikä tekee hyvän ACT -sovelluksen?

Tässä on erityisiä ominaisuuksia, joita sinun pitäisi etsiä ACT -sovelluksessa.

#1: tonnia realistisia käytännön kysymyksiä

Parhaat ACT -sovellukset tarjoavat satoja käytännön kysymyksiä, joiden avulla voit parantaa taitojasi. Kysymykset on esitettävä samassa muodossa kuin ACT: ssä esitetyt kysymykset, ja niiden tulee olla suunnilleen yhtä vaikeita kuin virallisten ACT -käytännön testien kysymykset. Jokaisessa kysymyksessä on myös oltava perusteellinen selitys, jotta voit ymmärtää, kuinka vastata siihen oikein.

#2: Hyvä käyttäjäkokemus

Sovelluksen pitäisi olla helppo navigoida ja käyttää. Joissakin ACT -valmistelusovelluksissa tekstiä voi olla vaikea lukea tai asetukset voivat vaikeuttaa eri toimintojen tunnistamista ja navigointia.

#3: perusteellinen sisältöohje

Hyvän ACT -valmistelusovelluksen pitäisi selvästi opettaa sinulle sisältö, joka sinun on tiedettävä, jotta voit menestyä ACT: ssä. Kun olet lukenut oppitunnin tai vastauksen selityksen, sinulla ei pitäisi olla jatkuvaa hämmennystä aiheesta.

Laadukas sovellus hajottaa aiheen ja selittää sen perusteellisesti. Sinun pitäisi pystyä aloittamaan rajallisella tietämyksellä jostakin aiheesta, mutta ymmärrä se sovelluksen käytön jälkeen riittävän hyvin, jotta voit vastata siihen liittyviin ACT -kysymyksiin oikein.

Huono ACT -sovellus tarjoaa minimaalisia ohjeita ja jättää sinut epämukavaksi sisältöalueella, josta olet epävarma. Jos sinulla on aiheeseen vastaamattomia kysymyksiä, tarvitset lisää sisältöohjeita.

body_teacher.png

#4: Kysymykset ja oppitunnit jaettuna erityisiin aiheisiin

Hyvä ACT -sovellus tulee jakaa käytännön kysymykset ja sisältöopastus tarkempiin aiheisiin kuin lukeminen, englanti, tiede ja matematiikka. Jos tiedät, mihin aiheisiin tarvitset lisäapua, sinun pitäisi tietää tarkalleen, minne mennä. Jos esimerkiksi tarvitset apua pronominisopimukseen, sinun pitäisi pystyä helposti löytämään sovelluksesta ohjeita tai harjoittelukysymyksiä, jotka auttavat sinua oppimaan tämän sisältöalueen.

4 parasta ACT -sovellusta

Jos haluat käyttää ACT -sovelluksia opinnoissasi, tässä on neljä sovellusta, joista voi olla sinulle hyötyä. Kaikki ovat ilmaisia, paitsi virallinen ACT -sovellus.

Monet muut mainitsemattomat ACT -sovellukset tarjoavat hyödyttömän perusversion ja maksavat sitten päivittämisestä premium -versioon, jossa on enemmän käytännön kysymyksiä ja sisältöohjeita. Koska ilmainen on parempi (ja mitä tulee ACT -sovelluksiin, parempi laatu), Jätän heidät pois luettelosta.

body_act_official_app

#1: ACT Online Prep

Sovelluskauppa | Google Play

 • Diagnostiset testit vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamiseksi
 • Henkilökohtainen oppimispolku
 • Täyspitkä ACT-harjoitustestit
 • Useita oppitunteja ja käytännön kysymyksiä
 • ACT -opintoaikataulu pitää valmistautumisesi oikealla tiellä
 • Hallintapaneelit, jotka seuraavat edistymistäsi

Tämä on ACT: n virallinen valmistussovellus ja se mainostaa itseään ainoana valmistussovelluksena, joka voi auttaa sinua ennustamaan tarkasti ACT -pisteet. Siitä on varmasti apua, mutta se maksaa 39,95 dollaria ja tulee osana ACT Online Prep -ohjelma .

Sovellus on räätälöity taitotasosi mukaan, siinä on käytännön kysymyksiä ja testi, jossa on todellisia ACT -kysymyksiä, ja se tarjoaa kattavan sisällön tarkastelun. Myös, on peliominaisuuksia joiden avulla voit testata tietosi ja kilpailla ystäviesi kanssa. Puhumattakaan siitä, että tämä ACT -sovellus on virallinen, niin tiedät, että saat parhaan mahdollisen tiedon ja käytännön.

Negatiivisella puolella jotkut käyttäjät ovat huomanneet, että sovellus voi saada vähän buginen silloin tällöin. Mutta ylivoimaisesti Tämän sovelluksen suurin haittapuoli on hinta . Vaikka koko ACT Online Prep -ohjelmassa on paljon rakastettavaa, jos etsit vain opiskelusovellusta ... no, siellä on edullisempia vaihtoehtoja!

body_ready4_act_app

#2: Valmis4 LÄHDE

Sovelluskauppa | Google Play

Tämä uskomaton ACT prep -sovellus tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia:

 • Kymmeniä vaiheittaisia ​​oppitunteja
 • 100+ virtuaalista muistikorttia
 • Selkeät, helposti seurattavat vastaukset
 • Analytiikka vahvuuksien ja heikkouksien seurantaan
 • Muokattavat ACT -käytännön testit
 • 1500+ harjoituskysymystä

Teet aluksi diagnostisen testin, jonka tuloksia sovellus käyttää räätälöidäksesi opetuksen sinulle. Koska diagnostiikassa on kuitenkin vain kahdeksan kysymystä, on mahdollista, että sovellus ei määritä tarkasti nykyistä ACT -taitotasoa. Jos valitset tämän sovelluksen, suosittelemme täydentämään joitain täydellisiä ACT -käytännön testejä selvittääksesi, mitä sinun on todella opiskeltava.

Tämä sovellus on ehdottomasti yksi parhaista ilmaisista ACT -valmistelusovelluksista , jossa on vankka sisältöohje, laadukkaat käytännön kysymykset ja täydelliset vastaukset. Mutta se ei ole täydellinen.

Ensimmäinen, sisältöohje on melko lyhyt , joten se ei ehkä riitä, jos kamppailet tietyn ACT -aiheen kanssa.

Lisäksi käyttökokemus ei ole ihanteellinen. Lukemista ja englantia koskevissa kysymyksissä kohdat ja niiden kysymykset ovat eri näytöissä, ja minun oli hieman vaikea löytää alleviivattua osaa englanninkielisistä kysymyksistä.

Lopuksi, sovellus ei ole täysin ilmainen. Sinun on maksettava 19,99 dollaria saadaksesi premium -version ja täysi pääsy kaikkiin sovelluksen ominaisuuksiin.

body_act_varsity_tutors_app

#3: ACT Prep: Harjoitustestit, muistikortit, tietokilpailut

Sovelluskauppa | Google Play

 • Kokopitkä harjoitustestit (ja lyhyemmät, aihekohtaiset kokeet)
 • 100 käytännön kysymystä
 • Kyky oppia käsitteen mukaan, joka keskittyy tiettyihin tentin sisältöalueisiin
 • Flashcards
 • Kysymys päivässä -ominaisuus auttaa sinua opiskelemaan päivittäin

Tämä ACT -sovellus, joka oli suunnitteli tutorointiyhtiö Varsity Tutors , on tonnia ominaisuuksia , käytännön testeistä ja yhden osion diagnostisista testeistä päivän kysymyksiin ja muistikortteihin, joissa on käytännön kysymyksiä ja selityksiä. Voit myös tehdä omia muistikortteja ja löytää ohjaajan sovelluksen kautta. (Sinun on tietysti maksettava opettajasta, mutta henkilökohtaisen ohjauksen hinnat eivät ole selkeästi lueteltu.)

Sovelluksen suurin etu on sen runsaasti käytännön kysymyksiä , ja koska ne on jaettu aiheittain, voit porata heikkoutesi. Valitettavasti ei mainita testin ottamisstrategioita tai muita sisältöohjeita kuin selityksiä käytännön kysymyksistä.

Huomaa myös, että tämä ACT -sovellus on nyt saatavilla vain Google Playssa. Vaikka se oli alun perin saatavilla myös App Storesta, Varsity Tutors on mennyt eri suuntaan sen kanssa ja mainostaa tällä hetkellä yleisempi tutkimussovellus (joka sisältää edelleen kaikki yllä luetellut ACT -ominaisuudet) Harjoittelu, testin valmistelu ja tietokilpailut .

body_act_prep_coach_magoosh_app

#4: ACT Prep Coach & Practice Test

Sovelluskauppa | Google Play

 • 700+ käytännön kysymystä
 • Yli 250 videon selitystä
 • Edistymisen seuranta, jotta näet, miten opiskelu etenee
 • 100s muistikortteja
 • Ainutlaatuinen, toisistaan ​​poikkeava algoritmi, joka auttaa sinua muistamaan käsitteet


Ylöspäin tämä Magooshin testin valmistelusovellus (joka päivittyy melko säännöllisesti) antaa käyttäjille paljon rakkautta: se tarjoaa ACT -opintovinkkejä, hyödyllisiä artikkeleita ja harjoituskysymyksiä sekä jopa harjoitustestin. Ilmainen taso on melko vankka siinä mielessä, että pääset käsiksi kaikkiin uusimpiin ACT -artikkeleihin sekä kymmeniin videotunteihin ja harjoituskysymyksiin. Mielestäni ilmainen kokeilu antaa sinulle tarpeeksi hyviä resursseja aloittaaksesi.

Tämän ACT -sovelluksen premium -versiossa on paljon enemmän sisältöä, mukaan lukien lähes 700 käytännön kysymystä ja yli kaksinkertainen määrä videosisältöä. Mutta premium -hinnoittelumalli ei ole selvä. Onko se kertaluonteinen hankinta vai tilaus? Paljonko premium maksaa?

Kaikki nämä tiedot - jotka ovat melko tärkeitä - näyttävät olevan piilossa käyttäjiltä, ​​joten on vaikea tietää, onko premium -tilaus todella sen arvoinen.

body-act-prep-for-dummies-sovellus

#5: ACT Prep for Dummies

Sovelluskauppa | Google Play

 • 950+ käytännön kysymystä
 • Täyspitkä ACT-harjoitustesti
 • Testaa strategioita, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi

Tämä sovellus tarjoaa käyttäjille melko hyviä vakio -ominaisuuksia, kuten käytännön kysymyksiä, joiden avulla voit tutustua ACT: ään. Mutta tämän sovelluksen tärkein ominaisuus on strategian sisältö. Monet muut sovellukset saavat sinut valmistautumaan ACT-testikysymyksiin, mutta ACT Prep for Dummies tarjoaa testitestistrategioita, joiden avulla voit hallita aikaasi testipäivänä ja tehdä perusteltuja arvauksia kysymyksistä, joihin et ole varma vastauksesta.

Mutta tällä sovelluksella on myös joitain haittoja. Jotta voit avata tämän sovelluksen kaikki ominaisuudet, sinun on ostettava premium -tilaus noin 15 dollarilla. Lisäksi tätä sovellusta ei päivitetä kovin usein, joten sillä ei ehkä ole uusinta sisältöä.

ACT -sovellusten käyttäminen opiskelussa: 3 olennaista vinkkiä

Kuten mainitsin, ACT -sovellukset voivat olla hyvä resurssi, mutta sinun ei pitäisi luottaa pelkästään niihin valmistelussa. Tässä on muutamia vinkkejä ACT -valmistelusovellusten tehokkaaseen käyttöön sen sijaan, että vältettäisiin tuottavampia tutkimusmenetelmiä.

body_questions.png

#1: Käytännön lisäkysymyksiä

ACT -harjoittelukysymysten osalta sinun pitäisi aloittaa käyttämällä virallisia julkaistuja ACT -käytännön testejä. Nämä kysymykset muistuttavat lähinnä todellisesta ACT: stä löytyviä kysymyksiä. Voit myös ostaa virallisen ACT Prep Guide -oppaan, joka sisältää> viisi virallista testiä ja vastausten selitykset.

ACT -valmistelusovellukset ovat hyvä täydennys näihin virallisiin resursseihin ja ne tarjoavat paljon kysymyksiä, joiden avulla voit jatkaa poraamista ja tietosi testaamista.

#2: Paranna heikkouksiasi

Jos tiedät, millaisia ​​kysymyksiä sinulla on vaikeuksia, voit porata lisää aiheeseen liittyviä kysymyksiä ACT -sovellusten avulla ja saada lisää sisältöohjeita.

On parasta käyttää sovelluksia, jotka jakavat kysymykset tietyille aiheille; Sinun tulisi myös keskittyä aiheisiin, joissa tarvitset eniten apua . Älä esimerkiksi harjoittele vain geometriakysymyksiä, jos saat jo kaikki kysymykset oikein!

ero yliopiston ja korkeakoulun välillä

#3: Opinto -ohjelman muuttaminen

Jos käytät aina samaa valmistautumiskirjaa tai ACT -verkkosivustoa opiskeluun, voit muuttaa ACT -sovellusta normaaliin rutiiniin. Usein säännöllisen rutiinin muuttaminen voi antaa sinulle energiaa ja antaa sinulle lisää motivaatiota opiskeluun.

body_test-14.jpg

Viimeiset suositukset ACT -sovellusten käytöstä

ACT -valmistelusovellukset voivat auttaa sinua merkittävästi testivalmistelussa jos, ja vain jos käytät niitä yhdessä muiden resurssien kanssa . Sovellukset toimivat parhaiten, kun sinulla on jo vankka perusta ja ne tuntevat kokeen kaiken sisällön ja ovat tietoisia nykyisistä heikkouksistasi.

Muista myös se sinun on opittava testin ottamisstrategioita muualla . Jos haluat ilmaisen resurssin ACT -sisällön ja -strategioiden oppimiseen, suosittelen tutustumaan tämän blogin artikkeleihin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset