4 trendiä vuonna 2021 Opiskelu, joka sinun on tiedettävä

lauta-1193335_640

Paljon on muuttunut COVID-19-pandemian jälkeen , ja yliopistoon pääsy eivät ole poikkeus. Jos tunnet epävarmuutta siitä, mitä odottaa yliopistojen pääsystä tänä vuonna, et ole yksin.

Tämä artikkeli auttaa poistamaan hämmennystä! Olemme koonneet viimeisimmät korkeakoulujen pääsyuutiset yhteen helppokäyttöiseen paikkaan saadaksemme sinut ajan tasalle tärkeimmistä muutoksista yliopistoon pääsyssä vuonna 2021 . Tässä artikkelissa käsitellään kahta pääasiaa:  • Neljä tärkeintä suuntausta yliopistoon pääsyssä vuonna 2021
  • Kolme pääasiaa, joihin sinun on varauduttava korkeakoulujen valintaprosessissa, kun COVID-19-pandemia hidastuu

Aloitetaan nyt!

body-number-four-post-it-note

4 korkeakouluopiskelun suuntausta 2021

Yliopistojen valintaprosessi muuttuu hieman joka vuosi. Vuonna 2021 muutokset ovat kuitenkin olleet hieman arvaamattomampia ja jyrkempiä kuin tavallisesti. COVID-19-pandemian takia joitain nykyisiä trendejä on nopeutettu ja muutettu yliopistoon pääsemiseksi 2021--2022 .

Joten tässä tapahtui yliopistoon pääsyä koskevista uutisista ennen vuotta 2021 ja ennen COVIDia. Monissa korkeakouluissa kasvu oli lähes vuosikymmenen ajan kiihtynyt, ja opiskelijoiden ilmoittautuminen lisääntyi nopeammin kuin kouluihin mahtui. Esimerkiksi, Texas A&M , jolla on tällä hetkellä suurin opiskelijarekisteröinti, hyppäsi yli 49 000 opiskelijakunnasta vuonna 2010 yli 71000 vuonna 2020 . Toiseksi suurin yliopisto, Keski-Floridan yliopisto , oli noin 53000 opiskelijaa vuonna 2010 , joka kiipesi melkein 71948 vuonna 2020 .

Nämä luvut ovat melko dramaattisia - ja monissa muissa kouluissa oli myös kunnollinen ilmoittautumisnumero. Mutta kun COVID-19-pandemia osui, ennustetut ilmoittautumisten kasvumallit olivat yhtäkkiä arvaamattomia.

COVID-19 vaikutti yliopistoihin monilla ennakoimattomilla tavoilla - ja jokaiseen kouluun vaikutukset olivat hieman erilaiset. Sen sanottuaan, on joitain yleisiä suuntauksia, jotka voivat auttaa sinua näkemään suuren kuvan korkeakoulujen valinnoista vuonna 2021. Jaamme yliopistoon pääsyuutiset neljään päätrendiin, jotta seuraavaksi on helpompi ymmärtää.

Trendi 1: Lisää ihmisiä hakee valikoiviin kouluihin ... ja hyväksymisasteet laskevat

Suurin osa, ellei kaikki, suuremmista ja valikoivimmista yliopistoista on ilmoittanut hakemusten dramaattisesta kasvusta. Tämä suuntaus ei kuitenkaan pidä paikkaansa kaikilla puolilla, ja se on epätäydellinen kuva korkeakoulujen pääsyn tilasta vuonna 2021.

uc santa barbara keskimääräinen gpa

Koska monet koulut - mukaan lukien jotkut Yhdysvaltain parhaista yliopistoista - ovat läpäisseet testin valinnainen pandemian aikana, useampi opiskelija ottaa riskin ja lähettää hakemuksia (testitulokset) ylemmän tason kouluihin nähdäkseen pääsevätkö he sisään . Tämä tarkoittaa, että koulujen pitämien hakemusten määrä Stanford ja Harvard on paljon suurempi kuin edellisinä vuosina.

Mutta se ei tarkoita, että niitä olisi enemmän yksilö opiskelijat hakevat yliopistoon vuosien 2020--2021 aikana . Yhteinen sovellus , suosittu sovellus, jonka avulla opiskelijat voivat hakea useita yliopistoja yhdellä hakemuksella, näki Lähetettyjen korkeakoulujen hakemusten kokonaismäärä kasvoi 11%, mutta yksittäisten käyttäjien määrä kasvoi vain 2% .

Tämä on vihje korkeakoulujen kokonaisvalinnasta vuonna 2021: vuoden 2021 korkeakoulujen sovelluskuvioihin liittyy tietty YOLO-näkökohta . Mukaan Forbesin neuvonantaja :

Erityisesti maaliskuun 1. päivään mennessä 20% enemmän ensimmäisen sukupolven opiskelijoita haki suuriin, valikoiviin kouluihin - kouluihin, joiden keskimääräinen hyväksymisaste oli alhaisin - samoin kuin 24% enemmän mustan, latinalaisen, amerikkalaisen intiaanin tai Alaskan alkuperäiskansoja ja alkuperäisiä havaijilaisia ​​tai muita Tyynenmeren alueita Islanderin opiskelijat viime vuoteen verrattuna. Myös kansainväliset hakijat Yhdysvaltain korkeakouluihin kasvoivat 10%.

Miksi näin tapahtuu, on vaikea määritellä, mutta on todennäköistä, että testattavien valinnaisten sovelluskäytäntöjen ansiosta laajempi hakijajoukko teki mahdolliseksi hakea yksinoikeudellisempiin kouluihin . Mutta se voi liittyä myös korkeakoulujen lisääntyneeseen sitoutumiseen monipuolisen opiskelijakunnan rekrytointiin - tai siihen, että rajalliset työpaikat ovat kannustaneet useampia opiskelijoita menemään yliopistoon ennen työn aloittamista.

Mutta merkittävä seuraus sovellusten lisääntymisestä on se valintakorkeakoulujen valintamäärät vähentynyt 2021--2022 -syklin aikana.

Mukaan Wall Street Journal , Harvardin yliopisto hyväksyi vain 3,4%, mikä oli nopea pudotus edellisestä alimmasta 4,6%: n hyväksymisasteesta. Vuosina 2019--2020 Harvard hyväksyi 6,5% hakijoista. Columbian yliopistossa myös vastaava lasku hyväksymisissä. Kolumbian vuosien 2020--2021 hyväksymisaste oli 3,7%, kun se viime vuonna oli 6,1%.

Jos eliittikoulut ylläpitävät vapaaehtoisia testikäytäntöjään vuosina 2021--2022 - ja se näyttää hyvältä mahdollisuudelta - on todennäköistä, että tämä suuntaus enemmän sovelluksia, mutta alhaisemmat hyväksyntäasteet jatkuu tämän hakemussyklin aikana.

Trendi 2: Vähemmän arvostettuja kouluja hakee vähemmän opiskelijoita

Valitettavasti, COVID-19-pandemialla on ollut päinvastainen vaikutus julkisiin yliopistoihin ja pienempiin yksityisiin korkeakouluihin. Vähemmän opiskelijoita haki tämän tyyppisiä kouluja lukuvuoden 2020--2021 aikana.

Esimerkiksi New York Timesin julkaisema raportti , kotimaiset sovellukset osoitteessa Cal Poly Pomona olivat 40 prosenttia vähemmän vuosina 2020--2021 kuin vuotta aiemmin. Siirtohakemukset laskivat entisestään ja laskivat 52 prosenttia edellisvuodesta.

on sat iq -testi

Cal Poly Pomona ei ole ainoa koulu tässä tilanteessa. New York Timesin mukaan monissa muissa kouluissa on tapahtunut kaksinumeroisia pudotuksia niiden käyttömääriin vuosina 2020--2021, mukaan lukien Portlandin osavaltio ja Loyolan yliopisto. Ja on todennäköistä, että tämä suuntaus jatkuu niin kauan kuin COVID-19 vaikuttaa edelleen korkeakoulujen vastaanottokäytäntöihin.

Tästä suuntauksesta on yksi poikkeus, ja se on tutkijakoulu. Osoittautuu niin tutkinnon suorittaneiden pääsy on nousussa , jopa vähemmän arvostetuissa kouluissa:

Toisaalta tutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen on kasvanut tätä termiä 4,3 prosenttia vuodesta toiseen kaikissa laitostyypeissä. Julkisissa nelivuotisissa oppilaitoksissa tutkinnon suorittaneiden määrä kasvoi 6,2 prosenttia ja yksityisissä voittoa tavoittelemattomissa nelivuotisissa laitoksissa 1,5 prosenttia. Voittoa tavoittelevien korkeakoulujen tutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen on ollut tänä keväänä 4 prosenttia.

Jälleen syyt tähän eivät ole täysin selvät, mutta on todennäköistä, että ihmiset, jotka ovat saattaneet menettää työpaikkansa pandemian aikana, käyttävät hyväkseen mahdollisuutta jatkaa koulutustaan ja / tai lisätä valtakirjaansa saadakseen muita tehtäviä alallaan. Ja vuosien 2021--2022 taloudellisesta tilanteesta riippuen myös tänä vuonna saatamme nähdä korkeampia tutkinnon suorittaneiden hakemuksia.

Mutta jos haet fuksi, se on syytä muistaa perustutkinnon suorittaneiden pääsyvuodoista 2021 hyväksyttävyys ei valitettavasti ole lisääntynyt, ja enemmän opiskelijoita on hakemassa huippukouluihin. Tämä tarkoittaa, että tähtien sovelluspaketti on avain!

lentokenttä-2373727_640

Koulujen välillä vaihtavien opiskelijoiden määrä väheni vuosina 2020--2021, mutta on hyvät mahdollisuudet, että nämä luvut nousevat takaisin vuosina 2021--2022 matkarajoitusten noustessa.

paras ottelu gemini -miehelle

Trendi 3: Opiskelijoiden liikkuvuus vähenee

Toinen osa vuoden 2021 opiskelijavalintaa on opiskelijoiden liikkuvuuden väheneminen, mikä tarkoittaa opiskelijoiden taipumusta siirtyä koulusta kouluun. Opiskelijoiden liikkuvuus vaikuttaa koulun vaihto-opiskelijoiden valintamääriin ja siirron ilmoittautuminen laski huimasti 7,9% kaikissa Yhdysvaltain yliopistoissa vuosina 2021--2022.

Osa tästä on todennäköisesti COVID-19: n aiheuttaman yleisen matkan puutteen vuoksi. Mukaan a raportti National Student Clearinghouse -tutkimuskeskus:

Ensinnäkin viime syksyn ilmoittautumisen vähenemisen aaltoilu on johtanut siihen, että tänä keväänä ilmoittautuneita on paljon vähemmän kuin vuosi sitten. Jatkuvien opiskelijoiden 10,2 prosentin siirtojen väheneminen voidaan selittää osittain sillä, että viime syksynä ilmoittautui vähemmän opiskelijoita. Syksyllä ilmoittautuneiden opiskelijoiden joukossa oli kuitenkin myös korkeampi syksy kevääseen -asteen lukumäärä sekä siirtotoiminnan lasku niiden joukossa, jotka jatkoivat ilmoittautumista tänä keväänä. Kaikki nämä vaikutukset johtuvat pandemiasta. ''

Jotkut siirtonopeuksien laskuista vuosina 2020--2021 ovat saattaneet johtua COVID-19: n aiheuttamista keskeytyksistä ja epävarmuudesta. Koska lukkiutumiset ja matkarajoitukset helpottuvat, on kohtuulliset mahdollisuudet, että siirtohenkilöstön määrät palaavat ennen COVID-tasoa vuosina 2021--2022.

Trendi 4: Kotimaisia ​​hakijoita on vähemmän ... Mutta monimuotoisuuden kasvu

Mielenkiintoinen tilasto on se Yhdysvaltain syntyvyys on laskenut tasaisesti vuosina 2000--2018 . Opiskeluopiskelijat aloittavat vuonna 2021 ne, jotka ovat syntyneet 2000-luvun alun laman ympärillä, tämän laskun alussa. Tämä tarkoittaa seuraavien vuosien aikana kotimaisia ​​yliopistohakijoita on yhä vähemmän.

Toinen tilasto valkoisten opiskelijoiden osuus oli 51% kaikista valmistuvista eläkeläisistä vuoteen 2019 mennessä ja niiden odotetaan olevan 46% vuoteen 2025 mennessä. korkeakoulut pyrkivät rekrytoimaan enemmän alipalveluneista yhteisöistä - mukaan lukien matalan tulotason, ensimmäisen sukupolven opiskelijat ja väestöyhteisöt. Monet korkeakoulut ovat jo painottaneet monimuotoisuutta, tasapuolisuutta, osallisuutta ja säilyttämisohjelmia, ja tämä suuntaus todennäköisesti jatkuu.

On vaikea ennustaa, miten tämä muuttaa kampuksen kulttuuria tuleville instituutioille, mutta voit odottaa, että se muuttuu. Tällä hetkellä, pienituloisten lukiolaisten opiskelijat hakevat korkeakouluun 2,3 kertaa vähemmän todennäköisyyksiä kuin korkeamman tulotason lukioiden opiskelijat. Ottaen huomioon syntyvyys- ja valmistumistrendit on todennäköistä, että kampuksista tulee monipuolisempia ja osallistavampia vuonna 2021 ja sen jälkeen.

body_search_person_binoculars

Pidä silmälläsi näitä kolmea asiaa, jos haet yliopistoon tänä vuonna.

3 asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota yliopistojen sisäänpääsyssä 2021--2022

Ilman kristallipalloa on vaikea ennustaa, mikä on kaikkien näiden korkeakoulujen valintakehityksen pitkän aikavälin tulos. Tästä huolimatta, Viimeaikaiset korkeakoulujen pääsyuutiset esittävät vankkoja ennusteita, jotka voivat auttaa sinua liikkumaan lyöntien kanssa, kun vuosien 2021-2022 hakusykli etenee.

Seuraavassa käsitellään kolmea mahdollista skenaariota yliopistoon pääsemiseksi vuonna 2021, joihin sinun on varauduttava.

toimintasuunnitelma 2018-19

# 1: Siirtäminen voi olla helpompaa

On todennäköistä nykyinen siirtojen väheneminen kääntyy, kun COVID-19-matkarajoitukset poistetaan. Ihmisten elämä on muuttunut dramaattisesti kuluneen vuoden aikana, ja monet opiskelijat saattavat joutua siirtymään uuteen kouluun tänä vuonna.

Esimerkiksi joidenkin nykyisten opiskelijoiden on ehkä elettävä lähempänä kotia pandemian aiheuttamien haasteiden takia. Toiset saattavat tuntea, etteivät he ole koskaan saaneet mahdollisuutta tulla osaksi yhteisöä nykyisessä koulussaan ja toivovat tuntevansa olonsa kotoisammaksi toisessa koulussa.

Tällaisten tilanteiden takia on mahdollista, että siirtosovellukset lisääntyvät tänä vuonna --ja koulut, joiden ilmoittautumisnumero on alhaisempi, voivat olla innokkaita ottamaan vastaan ​​uusia siirto-opiskelijoita avosylin.

# 2: Henkilökohtaiset luokat todennäköisesti palaavat

Kun COVID-19-pandemia hidastuu, monet koulut pohtivat, miten parhaiten palata henkilökohtaisiin luokkiin, ja useimmat yliopistot ovat ilmoittaneet, että niiden tavoitteena on avata luokkahuoneet uudelleen syksyyn 2021 mennessä . Vaikka koulut saattavat silti tarjota samantyyppisiä verkkotunteja kuin ennen COVID-19-pandemia, useimmat yliopistot yrittävät siirtyä takaisin lähinnä henkilökohtaiseen koulutusmalliin.

Lisäksi, laaja paluu henkilökohtaiseen oppimiseen voi innostaa enemmän opiskelijoita hakemaan korkeakouluihin vuosina 2021--2022. Tämä voi tarkoittaa, että myös korkeakouluun hakevien opiskelijoiden määrä on kasvanut.

# 3: Testauskäytännöt voivat muuttua

Toinen trendi, joka voi jatkua tai ei jatkua korkeakoulujen valinnoissa vuonna 2021 on testi-valinnainen pääsykäytäntö. Jotkut koulut, kuten NYU ja George Mason , ovat läpäisseet testin valinnaisena pitkällä matkalla eivätkä todennäköisesti palaa vaatimaan SAT / ACT-pisteitä pääsylle. Mutta monet koulut päätti käydä väliaikaisesti testattuna valinnaisesti vastauksena COVID-19-pandemiaan . Tällä hetkellä ei ole täysin selvää, pitävätkö nämä koulut SAT / ACT-valinnaisena pandemian päättyessä.

Vuosien 2021--2022 hakusyklin edetessä on tärkeää olla ajan tasalla valitsemiesi koulujen testauskäytännöistä. Tarkista sisäänpääsyneuvojiltasi ja lue kaikki sähköpostit, joihin koulut lähettävät sinulle tietoja testauskäytäntöjen muutoksista. Sinun pitäisi myös tutustu koulujen pääsisivustoihin tarkistaaksesi ilmoituksia valintaperiaatteiden muutoksista mukaan lukien testitulosvaatimukset. Olemme myös päivittämässä suuri luettelo testattavista kouluista säännöllisesti , joten kannattaa tarkistaa myös se.

Vaikka parhaimmat koulusi olisivatkin testivalinnaisia, Muista, että testipisteet vaaditaan usein monille rahoitusmahdollisuuksille . Opiskelijat, jotka eivät lähetä testituloksia, voivat menettää apurahat ja muut varat, jotka tekevät yliopistosta heille helpommin saatavilla. On myös totta, että opiskelijat, jotka eivät lähetä testipisteitä valinnaisiin koe-valintakorkeakouluihin, hyväksytään alhaisemmilla hinnoilla kuin ne, jotka jättävät.

body-question-marks-CC0

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset