4 suosituinta vinkkiä Michiganin yliopiston täydentäviin esseisiin

feature_university_michigan_marching_band

Michiganin yliopisto on yksi maan korkeimmin sijoittuneista yliopistoista ja on siksi suosittu valinta monille opiskelijoille, etenkin Michiganin ja Keskilännen opiskelijoille. Tällä hetkellä U-M: llä on a suhteellisen alhainen hyväksymisaste, vain 26% .

Jos aiot hakea tätä himoitun yliopistoa, niin sinun on osattava kirjoittaa paras mahdollinen Michiganin yliopiston täydentävä essee . Lue lisää oppiaksesi, mitä Michiganin yliopiston täydentävät esseet aiheuttavat, ja saat neuvoja vastaamaan erilaisiin kehotteisiin. Annamme sinulle myös aitoja Michiganin yliopiston esseesimerkkejä ja yleisiä vinkkejä suuren yliopistollisen esseen tuottamiseen.

Ominaisuus Kuva: Ken Lund / Flickr

mahdollisuudet päästä georgia -tekniikkaan

Mitkä ovat Michiganin yliopiston täydentävät esseet?

Kaikkien Michiganin yliopiston hakijoiden on toimitettavakaksitäydentävät esseethenkilökohtaisen lausunnon lisäksi, joka on kirjoitettu vastauksena kyselyyn yhteisessä hakemuksessa tai koalitiohakemuksessa, riippuen järjestelmästä, johon haet.

Joten yhteensä-ja riippumatta pääaineestasi-sinun täytyy kirjoittaa kolme Michiganin yliopiston esseitä.

Vaikka sinulla on useita kehotteita, joista voit valita yhteisen sovellus / koalitio -sovelluksen esseesi, saat vain yksi kehote kutakin Michiganin yliopiston täydentävää esseeä kohti (eli et saa valita kehotetta).

Tässä on Michiganin yliopiston essee kehottaa sinäon pakkovastaus vuosien 2020-21 täydennysosaan:

Essee 1: Jokainen kuuluu moniin erilaisiin yhteisöihin ja / tai ryhmiin, jotka määritellään (muun muassa) jaetun maantieteen, uskonnon, etnisen alkuperän, tulojen, keittiön, kiinnostuksen, rodun, ideologian tai henkisen perinnön mukaan. Valitse yksi yhteisöistä, joihin kuulut, ja kuvaile kyseistä yhteisöä ja paikkasi siinä. (Vaaditaan kaikille hakijoille; 300 sanaa)

Essee 2: Kuvaile ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat sinua tiettyyn perustutkinnon suorittaneeseen korkeakouluun (mukaan lukien ensisijainen pääsy ja kaksoistutkinto-ohjelmat), joihin haet Michiganin yliopistossa. Kuinka tuo opetussuunnitelma tukisi sinun etujasi? (Vaaditaan kaikille hakijoille; 550 sanaa)

Jokaisella Michiganin yliopiston täydentävällä esseellä on oma enimmäissanaraja, essee 2: n raja (550 sanaa) on hieman pidempi kuin essee 1: n (300 sanaa). Molemmissa esseissä sinä on pakko kirjoita vähintään 100 sanaa.

Kaikki Michiganin yliopiston esseekehotukset, analysoitu

Nyt kun olemme käyneet läpi esseen perusvaatimukset, katsotaanpa tarkemmin kutakin Michiganin yliopiston täydentävää esseeä ja miten voit vastata kyselyyn tehokkaasti.

body_hands_linked_community Tämä ensimmäinen essee koskee yhteisöä, ts. Kenen ranteen olet valmis nappaamaan.

Michiganin yliopiston täydentävä essee 1

Jokainen kuuluu moniin erilaisiin yhteisöihin ja / tai ryhmiin, jotka määritellään (muun muassa) jaetun maantieteen, uskonnon, etnisen alkuperän, tulojen, keittiön, kiinnostuksen, rodun, ideologian tai henkisen perinnön mukaan. Valitse yksi yhteisöistä, joihin kuulut, ja kuvaile kyseistä yhteisöä ja paikkasi siinä. (Vaaditaan kaikille hakijoille; 300 sanaa)

Tämä esseekehote haluaa tietää, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ja mihin yhteisöön näet itsesi kuuluvan. Toisin sanoen sinua pyydetäänKirjoittaamonimuotoisuus-essee, jossa keskitytään sinuun yksilönä ja siihen, mihin olet osallistunut ja saanut oman yhteisösi kautta.

Tämän esseen avulla Michiganin yliopiston valintakomitea toivoo oppivan lisää arvoistasi, tavoitteistasi, vaikeuksistasi ja saavutuksistasi. Siksi on tärkeää ole aito itsesi . Vastaanottovirkailijat pystyvät ehdottomasti kertomaan, liioitteletko vai keksitkö asioita. Vältä yrittämästä kuulostaa joku muu-kirjoita tärkeälle sinä henkilökohtaisesti.

Kehote antaa joitain esimerkkejä mahdollisista yhteisöistä, mutta tässä on lisää:

 • Sukupuoli-identiteettisi
 • Seksuaalinen suuntautumisesi
 • Sinun koulusi
 • Naapurustosi
 • Vammaisuus
 • Harvinainen tai outo kyky sinulla on
 • Tietty klubi tai organisaatio, jonka jäsen olet
Ensimmäinen tärkeä osa tämän esseen kirjoittamisessa on yhteisön valitseminen (ja monilla ihmisillä on useampi kuin yksi, johon he kuuluvat!). Esitä itsellesi nämä kysymykset auttaaksesi sinua selvittämään yhteisösi:
 • Onko sinulla mitään erityistä ominaisuutta, joka on määrittänyt sinut suureksi osaksi elämääsi? (Tämä voi olla esimerkiksi etnisyys, rotu tai uskonto.)

 • Kuinka muut ihmiset kuvaavat sinua? Kysy perheeltäsi ja ystäviltäsi.

 • Onko sinulla harvinaista tai ainutlaatuista taitoa, kiinnostusta tai kokemusta?

Kun tiedät, mistä yhteisöstä olet päättänyt kirjoittaa, ajatella Miten tämä yhteisö on vaikuttanut sinuun ja tavoitteisiisi .

Esimerkiksi, olet ehkä vartunut sotilasperheessä ja jouduit muuttamaan paljon uusiin osavaltioihin ja maihin lapsena.Voisit keskustella siitä, kuinka tämä kokemus eristää aluksi, mutta kuinka lopulta tutustu muihin sotilasperheiden lapsiin kehittämällä eräänlainen tukiverkosto. Nyt arvostat kokemuksiasi liikkumisesta auttamalla sinua oppimaan sopeutumaan nopeasti uusiin ympäristöihin.

Yksi pakottava tapa antaa lukijoiden oppia kokemuksestasi yhteisösi kanssa on kertoa tarinasi tietyn anekdootin kautta , keskustelu, haastattelu jne.

miten luokan sijoitus lasketaan

Sinun tulisi myös mainita miten näet roolisi tässä yhteisössä nyt .Onko tämä rooli muuttunut ajan myötä? Miksi luulet niin?Esimerkiksi, ehkä olit häpeissään navajo-perintösi, mutta koska olet tavannut muita ikäisesi navajolaisia, pidät nyt itsesi ylpeänä puolestapuhujana alkuperäiskansoille ja muille alkuperäiskansojen ryhmille ympäri maailmaa.

Lopuksi,näytä, älä kerro. Tartu kuvien ja realismin avulla lukijoihisi ja saa heidät tuntemaan, mitä tunsit, näkemäsi. Kirjallisuuslaitteet voivat auttaa sinua kuvaamaan paremmin kokemustasi yhteisösi kanssa.

body_university_michigan_buildingMitä pidät U-M: stä? Tämän rakennuksen lisäksi tarkoitan.( AndrewHorne / Wikimedia Commons)

Michiganin yliopiston täydentävä essee 2

Kuvaile ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat sinua tiettyyn perustutkinnon suorittaneeseen korkeakouluun (mukaan lukien ensisijainen pääsy ja kaksoistutkinto-ohjelmat), joihin haet Michiganin yliopistossa. Kuinka tuo opetussuunnitelma tukisi sinun etujasi? (Vaaditaan kaikille hakijoille; 550 sanaa)

Sinulla on korkeampi sanaraja tälle toiselle Michiganin yliopiston täydentävälle esseelle kuin ensimmäiselle, joten ole valmis kaivamaan syvemmälle aiheeseen.

Tämän essee-kehotteen avulla sinua pyydetään,'Miksi U-M?'Toisin sanoen, sinun on kirjoitettava 'miksi tämä korkeakoulu' essee keskittyen siihen, miten Michiganin yliopisto sopii erinomaisesti sinulle ja akateemisille tavoitteillesi.

Täällä sinulle kerrotaan suoraan, mistä kirjoittaa: 'ainutlaatuiset ominaisuudet' sen UM: n koulun / korkeakoulun kohdalta, johon haet. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä esseeisi tällaisiin piirteisiin:

 • Tiettyjen luokkien U-M tarjoaa olet kiinnostunut ottamaan
 • Vaadittu opetussuunnitelma, joka vetoaa sinuun jollakin tavalla
 • Erityinen professori, jonka kanssa olet innostunut työskentelemään
 • Luentosarja tai muu ohjelma, jonka koulu / korkeakoulu / osasto järjestää
 • Tietty rakennus, laboratorio tai kampuslaitos, jota et voi odottaa käyttää
 • Tärkeimpiin tai akateemisiin mielenkiintoihisi liittyvä koulun ulkopuolinen toiminta tai klubit
 • Ura- ja harjoittelumahdollisuudet (esim LSA-mahdollisuuksien keskus )

Tämän esseen avulla sinun on oltava erittäin tarkka, jotta voisit olla tehokas . Valintalautakunta haluaa nähdä, että tiedät mikä erottaa UM: n muista yhtä tunnetuista yliopistoista ja että sinulla on selkeä käsitys siitä, miten hyödynnät täällä tarjottuja etuja omien henkisen ja ammatillisen harjoittamisen edistämiseksi.

Sinun pitäisi myös puhuamitä aiot tehdä ja saavuttaa Michiganin yliopistossa. Esimerkiksi, ehkä aiot opiskella koreaksi ja olet innokas osallistumaan Nam Center for Korean Studies 'Colloquium -sarja joten saat paremman käsityksen sellaisista aiheista, joita tutkijat parhaillaan käsittelevät korealaisten tutkimusten alalla.

Jos et ole varma mistä kirjoittaa, selaa yliopiston / koulun virallisia U-M-verkkosivuja tuntemaan minkälaisia ​​palveluita, tapahtumia, aktiviteetteja, luokkia ja tukea se tarjoaa alaikäisille.

Voit myös yrittää kysyä nykyisiltä opiskelijoilta tai vastavalmistuneilta heidän kokemuksistaan ​​Michiganissa ja mitä resursseja, luokkia ja / tai professoreita he suosittelevat. Reddit ja College luottamuksellinen ovat kaksi hyvää paikkaa etsiä opiskelijoiden mielipiteitä.

Vältä kirjoittaessasi liian yleisiä kuvauksia - keskity sen sijaan siihen, mikä tekee UM: stä erillään muista kouluista, joihin haet .

body_paragliding_activity Toimintasi voi olla yhtä yksinkertaista kuin romaanien lukeminen tai yhtä eeppinen kuin varjoliito viikonloppuisin.

2 Real University of Michigan Essee Esimerkkejä + Analyysi

Joskus todellisen esseen näkeminen voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten voit lähestyä omaa lausuntoasi ja työskennellä sen kanssa. Alla annamme sinulle kaksi Michiganin yliopiston esseesimerkkiä, kirjoittanut a todellinen hyväksytty opiskelija , sekä analyysi siitä, mikä saa heidät toimimaan.

Michiganin yliopiston esseeesimerkki 1

Tämä ensimmäinen esseesimerkki on peräisin opiskelija Redditissä joka hyväksyttiin UM: ään vuoden 2018 alussa (syksyllä 2018 alkavalle lukuvuodelle). Se on vastaus yllä olevaan kehotukseen # 1.

'Alice, olen-olen trans', hän änkytti.

toivon, että hänestä tulee tyhmä

Minun kouluni teatteriryhmä on jatkuvasti laajeneva Ohana; lainata Disneyn Lilo ja Stitch 'Ohana tarkoittaa perhettä ja perhe tarkoittaa, ettei kukaan jää jälkeen.'

Vaikka tämä elokuva oli valmistanut minua liikaa lasersäteileville muukalaisten hyökkäyksille, ei ollut mitään apua jonkun tulemiseen ulos. Silti tämä oli henkilö, jonka kanssa nauroin, itkin ja pidin kättä verhopuheluiden kautta; tämä ei ollut ulkomaalainen, vaan sisarus. Hän oli perhe.

Vaikka teatterilapset rakastavat esiintymistä yleisölle, tärkeämpää on, että me rakastamme toisiamme ehdoitta. Saapuessani Pennsylvaniaan kansainvälisenä vaihto-opiskelijana, huomasin olevani kahdesti erossa Hillin suositusta sosiaalisesta kohtauksesta, ja teatteriryhmä toivotti minut tervetulleeksi koskaan kyseenalaistamatta itsearvostani. Heistä tuli myrskyn heittämän ensimmäisen vuoden ankkuri; heistä löysin kodin.

Niinpä kun ystäväni tuli luokseni, voisin antaa hänelle vain sen rakkauden, jonka sain kerran. Kun näyttelijämme käyttivät väärin hänen pronominejaan ja nimeään, korjasin ne. Muutimme yhdessä sukupuolikohtaiset roolit sukupuolineutraaleiksi, jotta jokainen voisi osallistua tuotantoihimme. Vaiheen ulkopuolella pidin häntä, kun hän tarttui perheensä reaktioon. Kasvoin queer-opiskelijoiden puolestapuhujaksi sekä teatteriryhmässä että koulussa Hillin homoseksuaalialianssin yhteispuheenjohtajana. Tämä asema on ollut kaksi vuotta. Odotan 'muita', eksyneitä ja yksinäisiä; Toivotan heidät perheeseen, joka ei koskaan jätä heitä jälkeensä.

Tässä on tämä Michiganin yliopiston täydentävä essee:

 • Siinä on mielenkiintoinen koukku. Aloittaessamme esseen todellisella lainauksella hakijalta läheiseltä saat todellisen, suodattamattoman katsauksen tämän opiskelijan elämään ja siihen, miten hän on vuorovaikutuksessa tunnistetun yhteisönsä kanssa.

 • Se on anteeksiantamattomasti rehellistä. Opiskelija kertoo, kuinka hänkin on taistellut ystävystymisen kanssa ja kuinka teatteriryhmä - hänen uusi yhteisö - lopulta auttoi häntä tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Vastineeksi hän tukee aktiivisesti ystäväänsä ja pyrkii puolustamaan homojen ja transsukupuolisten oikeuksia koulunsa homoseksuaalisen allianssin kautta. Hän välittää selvästi hyvin syvästi muista.

Michiganin yliopiston esseeesimerkki 2

Tämä seuraava esseesimerkki on sama opiskelija Redditissä joka pääsi U-M: ään vuoden 2018 alussa. Se on vastaus yllä olevaan kehotukseen # 2.

Voisiko Freudin teoria Erosista ja Thanatosista soveltaa sivilisaatioita, erityisesti niiden dominoinnin ja alistuvuuden suhteen? Kysyin, Niccolò Machiavellin Prinssi kädessäni. Kun olen viettänyt vanhemman vuoden kaksi ensimmäistä kuukautta lukemalla poliittisia tutkielmia, runoja, psykologisia ja antropologisia teoksia historiakurssilla, tämä oli ensimmäinen kerta, kun nämä tekstit leikkasivat mielessäni. Yhtäkkiä historia sai aivan uuden muodon. Se ei ollut enää vain sarja erillisiä tapahtumia, mutta se oli kukoistanut kaiken tämän maailman tarjoaman tiedon, ja haluan tutkia ihmiskuntaa monin tavoin sen sijaan, että rajoitisin itseäni vain yhteen tieteen, kukistaisi samalla tavalla Michiganissa Elämän, tieteen ja taiteen korkeakoulu, koska siinä painotetaan monialaista oppimista.

Kolmekielisen äidin lapsena olen kasvanut arvostamaan integroivaa oppimista: Selitelläkseni maailman toimintaa äitini käytti englantia ja venäjää, tuntemiaan kieliä, joissa vietnam kielsi. Alkuperäinen nälkääni näiden kielirajojen ylittämisestä on noussut sittemmin myös sosiaalisiin ja humanitaarisiin, sillä koska on sanoja, joilla ei ole vastaavia, on yhteisöjä, joiden vapausoikeus on vertaansa vailla ja joita ei voida ratkaista ymmärtämättä kansalaisoikeuksien historiaa maailmanlaajuisesti. Aion saavuttaa tällaisen globaalin näkymän LSA: n Residential College -ohjelmassa. Koska luokka on pienempi ja painotetaan yhteisöllistä oppimista, ohjelma ja monien muiden RC-opiskelijoiden kokemus avaavat silmäni asioille, jotka minulla on vielä käymättä.

Tulevana aktivistina valjastan koulutukseni syrjäytyneiden ryhmien hyödyttämiseksi alikehittyneissä, siirtomaa-ajan jälkeisissä maissa. Koska sosiaalinen teoria ja käytäntö (STP) ja kansainväliset opinnot ovat kaksinkertaisia ​​pääaineina erikoistuneessa vertailevassa kulttuurissa ja identiteetissä (CCI), kritisoin ja analysoin instituutioiden roolia käyttäytymisen ilmaisujen globaalissa kontekstissa. Nämä taidot helpottavat sellaisten politiikkojen toteuttamista, jotka antavat oikeuden vaaleilla kansalaisille selviytyä oikeudellisista ja taloudellisista kamppailuistaan. Kurssit, kuten '' Ryhmien väliset konfliktit ja rinnakkaiselo: Uskonto, etnisyys ja kulttuuri '', antavat minulle tärkeitä työkaluja, joilla voin ajaa sosiaalista muutosta. Lisäksi STP-tarjonta, erityisesti 'Historia ja rangaistusteoria', antaa minulle mahdollisuuden laatia koulutus, jonka tarkoituksena on luoda lakeja ja järjestöjä, jotka käsittelevät etnisten ja uskonnollisten vähemmistöjen sosiaalista eriarvoisuutta entisissä Kaakkois-Aasian siirtomaissa. Lopuksi aion sitoa tämän tiedon todellisuuteen suorittamalla STP Honors -tutkielman.

Luokan ulkopuolella voin vastata optiMize-haasteeseen ja suunnitella käytännön ratkaisuja köyhien yhteisöjen kohtaamiin ongelmiin Vietnamissa; intersektionaalisen näkökulman avulla voin tarjota uuden näkymän ja helpottaa työtämme erilaisilla väestöryhmillä. Lainaan myös ääneni Välilehti Michigan mielipidekirjoittajana, lainaten omista kokemuksistani, kun olen kasvanut kulttuurien ja kielten hämärässä. Lisäksi, koska rakastan esittävää taidetta, osallistun 58 Greeneen, erityisesti sen monikulttuurisen painopisteen vuoksi, ja MUSKET / UAC. Aihepiiriryhmien osalta aion liittyä BiLateraliin, koska haluan olla verkostoitunut yhteisön muiden biseksuaalisten jäsenten kanssa sekä lisätä tietoisuutta Michiganin kampuksella itsestämme. Ahma-sisarena käytän tieteidenvälisiä oppituntejani ja käytännön työtäni muutokseksi Ann Arborin kampuksella ja muualla maailmassa.

Tässä on tämä Michiganin yliopiston täydentävä essee:

 • Se on erittäin spesifinen. Opiskelija ei vain kerro yhteyksiä poikkitieteellisen oppimisen rakkautensa ja halutun pääaineen välille, mutta myös pudottaa nimenomaiset luokat, jotka hän haluaa käydä, kertoo kuinka hän käyttää hyväkseen optiMize-haastetta, ja puhuu haluamistaan ​​ryhmistä liittyä. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä opiskelija on tehnyt tutkimuksensa ja on todella intohimoinen Michiganiin osallistumisesta.
 • Se virtaa hyvin. Koko essee seuraa selkeää kaarta, alkaen anekdootista hakijan ensimmäisestä kerrasta, kun hän onnistui luomaan yhteyksiä eri opiskeltavien aiheiden välillä, ja siirtymällä kohti kiinnostusta UM: n tieteidenvälisiin tarjouksiin ja miten ne voivat auttaa häntä tulemaan tulevaisuuteen aktivisti.

body_typing_hand_keyboard_computer

Kuinka kirjoittaa Michiganin yliopiston täydentävä essee

Kun kirjoitat Michiganin yliopiston täydentäviä esseitä, muista ottaa huomioon nämä neljä vinkkiä.

Vinkki 1: Käytä tarkkoja yksityiskohtia ja esimerkkejä

Avain hämmästyttävän Michiganin yliopiston täydellisen esseen kirjoittamiseen on kirjoita selkeästi ja erikseen jotta valintalautakunta voi todella tuntea intohimosi ja ymmärtää, mikä tekee sinusta tänään olevan henkilön. Loppujen lopuksi lopullinen tavoitteesi on kertoa kiehtova tarina, joka jättää jäljen lukijoihisi.

muuntaa sat pisteet toimimaan

Niin älä kirjoita epämääräisesti - pyyhkäise esseesi nimillä, paikoilla, vuoropuhelulla ja kuvilla. Yritä samalla pysyä keskittyneenä esittelemällä helposti seurattava tarina ja looginen rakenne.

Esimerkiksi esseen 1 kohdalla menestyt paljon paremmin, jos asut tietyssä yhteisössä, johon olet osa ja mitä se on tehty sinulle, sen sijaan että yrität täyttää tonnia yksityiskohtia muista yhteisöistä, joihin olet yhteydessä. Valitse jokaiselle esseelle yksi keskeinen aihe ja pidä siitä kiinni.

Vinkki 2: Ole aito itsesi

Toinen vinkki on olla täysin ja epäpologisesti rehellinen Michiganin yliopiston esseissä. Kirjoita äänellä, joka on täysin ja täysin sinun ja keskittyä tarinaan, henkilöön, tapahtumaan tai hetkeen, joka merkitsee sinulle paljon henkilökohtaisesti - ei sitä, mistä joku käski sinun kirjoittaa, vaikka kyseinen aihe kuulostaakinkin 'vaikuttavammalta'. Joten jos haluat heittää vitsi, mene eteenpäin ja tee se!

Varmista vain Vältä seuraavia esseessäsi , koska minkä tahansa näistä tekeminen voi näyttää sinusta laiskalta, sopimattomalta, ylimieliseltä tai tavalliselta epätodennäköiseltä:

 • Kirjoitusvirheet tai virheet oikeinkirjoituksessa, kieliopissa ja / tai välimerkkeissä

 • Ylikäytetyt lainaukset tai kliseetyt analogiat - kirjoittamalla jotain, kuten 'satoi kissoja ja koiria', essesi törmää epäoriginaaliin ja lempeään

 • Sopimattomat tapahtumat tai tarinat - UM-esseesi ei ole aika kirjoittaa jostakin laittomasta tai erittäin moraalittomasta asiasta!

 • Kaikki suorastaan ​​töykeä tai epäkohtelias - Älä esimerkiksi hyökkää U-M: n vastaanottovirkailijoihin tai kirjoita jotain ilkeä jostakin koulussa

Vinkki 3: Älä toista mitään, mitä olet kirjoittanut muissa esseissä

Yksi hankalista ongelmista Michiganin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamisessa on se sinun on varmistettava, että esseissäsi ei ole liikaa päällekkäisyyksiä , varsinkin täydentävien esseesi ja Common App / Coalition App -sovelluksen henkilökohtaisen esseesi välillä.

Vaikka onkin hyvä olla päällekkäinen yleisessä sisällössä, yritä valita esseekehotteita siten, että keskityt itsesi eri (mutta silti yhtä tärkeisiin) osiin.

Esimerkiksi, koska U-M vaatii monimuotoisuus-esseen osana sen täydennystä, sinun on luultavasti parempi olla valitsematta ensimmäinen Common App -kehote (joka koskee myös yhteisöjä ja taustasi).

Muista, että valintalautakunta haluaa saada täydellisen, kokonaisvaltaisen kuvan kuka olet , joten muista sisällyttää kaikki tärkeimmät (mutta erilaiset) näkökohdat Michiganin yliopiston esseihisi.

Vinkki 4: Muokkaa ja oikolukea ennen lähettämistä

Lopuksi varmista, että muokkaat ja oikolukit jokaisen kirjoittamasi Michiganin yliopiston täydellisen esseen ennen hakemuksen jättämistä.

Kun sinulla on karkea luonnos, laita se pois muutamaksi päiväksi. Ota sitten se uudelleen ja katso se uudella silmäyksellä. Tarkista mahdolliset alueet, jotka ovat epäselviä, epätarkkoja tai merkityksettömiä, ja muokkaa niitä tarpeen mukaan.

Jatka tämän prosessin tekemistä, kunnes sinulla on melko puhdas karkea luonnos, ja anna sitten se jollekulle, johon luotat, kuten vanhemmalle tai opettajalle. Pyydä heitä antamaan palautetta esseen sisällöstä ja rakenteesta; heidän tulisi myös etsiä teknisiä virheitä.

Kun essesi on melkein valmis lähtemään, anna sille viimeinen oikoluku. Sinulla pitäisi nyt olla upea Michiganin yliopiston täydentävä essee!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.