4 vinkkiä valmistautumiseen NYS: n virkamieskokeisiin

vapaudenpatsas-1210001_640

Oletko kiinnostunut jatkamaan työtä paikallis-, osavaltio- tai liittohallituksessa? Sitten sinun on ehkä suoritettava virkamieskokeen.

New Yorkin osavaltiossa on yksi Yhdysvaltojen suurimmista virkamiesjärjestelmistä, ja se työllistää yli miljoona virkamiestä. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka valmistautua uraasi virkamieskunnassa suorittamalla vaaditut NYS -virkamieskokeet.Mikä on NY: n virkamieskokeen tarkoitus?

NYS: n virkamieskokeiden tarkoituksena on varmistaa, että työnhakijoilla on tarvittavat tiedot ja taidot menestyäkseen työssään. Jos läpäiset yhden NYS: n virkamieskokeista, nimesi lisätään kelpoisuusluetteloon tietyille tehtäville, jotka vastaavat läpäisemääsi testiä.

Useimmat New Yorkin virkamiestehtävät edellyttävät, että suoritat ja läpäiset yhden NYS: n virkamieskokeista. Jos haluat jatkaa virkamiestehtävää New Yorkin osavaltiossa, tarkista työluettelo ja selvitä, onko sinun suoritettava jokin New Yorkin osavaltion virkamieskokeista voidaksesi hakea.

Jos työ edellyttää virkamieskokeita, kaikkien hakijoiden on suoritettava tämä testi tiettynä ajankohtana. Ehdokkaiden pisteet sijoitetaan ja toimitetaan vuokraajalle, mikä tarkoittaa, että korkeat pisteet auttavat sinua erottumaan hakijoiden joukosta. Vaikka korkeimman pistemäärän saaminen tietyllä tentillä ei 100% takaa, että saat työpaikan (rekrytoijat katsovat muutakin kuin vain virkamieskokeesi pisteet). .

NYS: n virkamieskokeiden muoto

New Yorkin osavaltion virkamieskokeille ei ole yhtä muotoa, joten tarkat kysymykset, joihin sinun on vastattava, riippuvat tentin aihealueesta. Tässä on kuitenkin yleiset kokeluokat, joihin testi voi kuulua:

  • Suulliset ja esseekokeet: Suulliset ja esseekokeet testaavat kykyäsi vastata kriittisen ajattelun kysymyksiin ja syntetisoida vastauksesi selkeiksi, johdonmukaisiksi vastauksiksi. Sinua saatetaan joutua kirjoittamaan vastauksesi esseen muodossa tai esittämään vastauksesi suullisesti tuomaristolle.

  • Koulutuksen ja kokemusten arvioinnit: Koulutus ja kokemusten arviointi ovat kuin lisäyksiä hakemukseesi. Sinua saatetaan pyytää esittämään tiettyjä esineitä, jotka osoittavat aiemman koulutuksesi ja työkokemuksesi. Esimerkkejä esineistä ovat esimiestesi raportit tai työsi videot.

  • Monivalintakokeet: Monet NYS: n virkamieskokeet ovat monivalintakokeita. Voit suorittaa virkamieskokeesi NY: llä tietokoneella tai käsin. Hakemaasi asema määrittää kokeen sisällön ja taidot.

  • Suorituskyky- ja työn simulaatiokokeet: Joissakin tehtävissä saatat joutua tekemään työsimulaation nähdäksesi kuinka hyvin suoritat tietyt kokeet. Saatat joutua esimerkiksi suorittamaan konekirjoitustestin, joka osoittaa, kuinka monta sanaa kirjoitat minuutissa, tai suorita pelastussimulaatio, joka osoittaa kykysi kentällä.

Kuinka määrittää, onko sinun suoritettava NY: n virkamieskokeen

Monet eri työt New Yorkin osavaltiossa edellyttävät, että suoritat ja läpäiset yhden New Yorkin osavaltion virkamieskokeista. Itse asiassa on niin paljon erilaisia ​​tehtäviä, jotka edellyttävät virkamieskokeita, että olisi lähes mahdotonta luetella niitä kaikkia. Sen sijaan kerromme sinulle, miten voit päättää, edellyttääkö hakemasi työpaikka virkamieskokeen suorittamista ja minkälaisen kokeen sinun on suoritettava.

Sinua saatetaan joutua suorittamaan virkamieskokeen, jos haet työtä New Yorkin osavaltiosta tai New Yorkin osavaltion paikallishallinnosta. Periaatteessa, jos saat palkkasi New Yorkin osavaltiosta (tai sen hallinnoimasta virastosta, kuten opetusministeriöstä tai terveysministeriöstä), sinun on ehkä suoritettava virkamieskokeen. Jos haet työtä yksityiseltä yritykseltä tai työnantajalta, sinun ei tarvitse suorittaa virkamieskokeita.

Vaikka kaikki virkamieskokeet koskevat New Yorkin osavaltion työpaikkoja, kaikki New Yorkin osavaltion työpaikat eivät edellytä virkamieskokeita. Paras tapa selvittää, onko sinun suoritettava virkamieskokeet, on katsoa työn kuvaus StateJobsNY -verkkosivustolta. Tällä verkkosivustolla luetellaan kaikki avoimet tilat ja paikalliset työpaikat koko New Yorkin osavaltiossa.

StateJobsNY: n avoimet työpaikat -osassa luetellaan kaikki osavaltion avoimet työpaikat.

1

Kun avaat tietyn työn, napsauta Työn tiedot -välilehteä.

2

Sieltä löydät tietoa siitä, onko sinun suoritettava tentti vai ei. Jos sinun on suoritettava NY: n virkamieskokeet, tämä välilehti kertoo myös, mitkä ovat vähimmäispätevyydet tämän kokeen suorittamiseksi. Keskustelemme tästä lisää seuraavassa osassa.

opettajan suosituskirje opiskelijalle

NY: n virkamieskokeiden tyypit

Tässä on NYS: n virkamiesluettelo esimerkkejä virkamieskokeista, jotka sinun on suoritettava tavallisissa tehtävissä.

  • Poliisi: Jos haluat olla poliisi New Yorkin osavaltiossa, sinun on suoritettava ja läpäistävä kirjallinen koe. Tentin sisältö riippuu New Yorkin kunnasta, jossa asut.

  • Palomies: Jos haluat olla palomies New Yorkissa, sinun on suoritettava kirjallinen palomies -tentti, jossa keskitytään aritmeettiseen, luetun ymmärtämiseen, tilannekohtaisuuteen ja kykyysi oppia ja soveltaa tietoja. Monissa kunnissa sinun on myös läpäistävä suoritus- ja työsimulointitesti.

  • NYS -tuomioistuimet: Haluatko työskennellä New Yorkin osavaltion tuomioistuimissa tuomioistuimen virkailijana, tuomioistuimen avustajana, lakikirjastonhoitajana tai jotain muuta? Jos näin on, sinun on läpäistävä työkohtainen kirjallinen tentti.

  • MTA -väyläoperaattori: Jos haluat hakea töitä Metro Transit Authorityn bussioperaattoriksi, sinun on läpäistävä virkamieskokeen. Tätä tenttiä varten sinun on osoitettava induktiivinen ja deduktiivinen päättelysi, mekaaninen kykysi, alueellinen suuntautumisesi sekä kirjallinen ymmärrys ja ilmaisu kirjallisella ja käytännön testillä.

  • CUNY Public Safety Officer: New Yorkin kaupunki palvelee ihmisiä yleisen turvallisuuden virkamiehinä suojellakseen opiskelijoita kampuksella. Potentiaalisten työntekijöiden on läpäistävä virkamieskoke, jossa he osoittavat kykynsä tehdä asioita, kuten lukea karttoja, seurata ohjeita ja ymmärtää tiettyjä ongelmia.

  • Ympäristönsuojelupäällikkö: Sinun on läpäistävä ympäristönsuojelupäällikön (ECO) tentti valtion luonnonvarojen ja ympäristön suojelemiseksi. Tässä testissä on sekä kirjoitus- että lukukomponentteja sekä loogisia päättely- ja muistiosia.

tuomioistuin-144090_640

Valmistaudu ottamaan virkamieskokeeseen NY

New Yorkin osavaltion virkamieskokeita hallinnoi NYS: n virkamiesosasto. Tämä osasto vastaa vuosituhansien virkamieskokeiden luomisesta ja hallinnoinnista. Tässä on vaiheet, jotka sinun on noudatettava valmistautuessasi johonkin NYS: n virkamieskokeisiin.

#1: Selvitä, tarvitsetko virkamieskokeen

Kaikki New Yorkin osavaltion työt eivät edellytä virkamieskokeen suorittamista. Voit selvittää, tarvitseeko sinun suorittaa virkamieskokeen vai ei, tarkistamalla työn tiedot. Se selittää kyseisen työn erityisvaatimukset ja antaa linkin kyseisen työn testausistuntoon.

#2: Katso, täytätkö tenttiin osallistumisen vähimmäisvaatimukset

Hakeminen virkamiestehtävään New Yorkin osavaltiossa ei ole niin yksinkertaista kuin ilmoittautuminen suoritettavaan tenttiin. Ennen ilmoittautumista sinun on tarkistettava, oletko edes oikeutettu istumaan tenttiin. Pätevyys muuttuu tentistä riippuen, mutta sinun on ehkä osoitettava, että olet suorittanut kandidaatin tutkinnon tai olet suorittanut asianmukaisen koulutuksen.

Tässä on esimerkki työn vähimmäispätevyydestä:

14. joulukuuta 2019 tai sitä ennen sinulla on oltava: N: o 26-804: joko 1. insinöörin, insinööritekniikan, rakennustekniikan, arkkitehtuurin tai arkkitehtitekniikan tohtorin tutkinto; Tai 2. tietokoneavusteisen kirjoittamisen* todistus, jonka on myöntänyt alueellisesti akkreditoitu korkeakoulu tai yliopisto JA yhden vuoden erikoistunut suunnittelukokemus arkkitehtuuriprojekteista; Tai 3. Kahden vuoden valmistelukokemus, mukaan lukien vähintään vuoden erikoistunut suunnittelukokemus arkkitehtuuriprojekteista. Jos et täytä näitä vähimmäisvaatimuksia, et voi istua tarvitsemaasi virkamieskokeeseen. Joten ennen kuin yrität rekisteröityä, varmista, että täytät työn vähimmäisvaatimukset, ennen kuin tuhlaat aikaasi hakemukseen, joka hylätään.

Jos et täytä näitä vähimmäisvaatimuksia, et voi istua tarvitsemaasi virkamieskokeeseen. Joten ennen kuin yrität rekisteröityä, varmista, että täytät työn vähimmäisvaatimukset, ennen kuin tuhlaat aikaasi hakemukseen, joka hylätään.

mitä ottaa mukaan la

#3: Ilmoittaudu tenttiin

Kun olet päättänyt, että olet pätevä suorittamaan tietyn kokeen, sinun on rekisteröidyttävä tenttiin viimeiseen hakupäivään mennessä. Jokaisella tentillä on eri päivämäärä ja maksu. Löydät ajantasaisimman luettelon tulevista kokeista ja niihin liittyvistä maksuista täältä (https://www.cs.ny.gov/examannouncements/types/oc/). Testausistunnot tapahtuvat jatkuvasti, kun työpaikkoja vapautuu. Kun työn testausikkuna on suljettu, et voi enää suorittaa kyseistä tenttiä kyseistä työtä varten.

#4: Valmistaudu tenttiin

Rekisteröitymisen jälkeen sinun on valmistauduttava tenttiin. Valmistautuminen riippuu kokeen sisällöstä ja muodosta. Sinun on ehkä koottava portfolio tai tutkittava tiettyjä aiheita. Muista, että pisteesi virkamieskokeessa NY määrittävät arvosi ja todennäköisyyden saada haluamasi työ.

Kuinka suorittaa yksi NYS: n virkamieskokeista: viimeiset ajatukset

New Yorkin osavaltion virkamieskokeet on suunniteltu arvioimaan ehdokkaiden valmiutta tiettyyn tehtävään. Ehdokkaita voidaan pyytää ottamaan kirjallinen tentti, suullinen koe, laatimaan portfolio aiemmista töistä tai suorittamaan työsimulaatio.

Kaikki tietyn työn hakijat suorittavat saman New Yorkin osavaltion virkamieskokeen. Ehdokkaat sijoitetaan pisteiden perusteella. Mitä paremmat pisteet ovat, sitä korkeammalle sijoitut hakijaryhmässä ja sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada unelmiesi työ.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset