4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

ariel-besagar-497034-unsplash

on 3.0 hyvä gpa

Kun haet yliopistoon, jokainen hakemuksesi osa on tärkeä. Haluat maksimoida kaikki mahdollisuudet erottua tuhansilta muilta hakijoilta, jotka kilpailevat paikasta unelmiesi koulussa.

Yksi monista paikoista, joista voit erottaa itsesi, on Common App Honors -osiossa. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mikä on Honors Common App -osio ja kuinka voit maksimoida sen parhaan työn näyttämiseksi.Mikä on Honors Common App -osa?

Löydät Yleiset -sovelluksen Koulutus -osion Kunnianosot -osion. Tämän osion ohjeet ovat yksinkertaisia: voit luetella enintään viisi kunniaa 100 merkillä tai vähemmän.

Sinun on ilmoitettava kunnian nimi, saamasi vuodet ja kunnian taso: koulu, osavaltio/alue, kansallinen tai kansainvälinen.Koulutason palkinto tarkoittaa, että vain koulusi opiskelijat voivat saada palkinnon. Kansallinen palkinto tarkoittaa, että maasi opiskelijat voivat saada palkinnon.

Mitä suurempi potentiaalisten hakijoiden joukko, sitä vaikuttavampi palkinto näyttää. Haluat johtaa ensin vaikuttavimmilla palkintoillasi.

Mitä lasketaan kunnianosoituksiksi yhteiselle sovellukselle?

Saatat miettiä, mitä pitäisi luetella Yhteiset sovellukset -osiossa ja mitä muualla - esimerkiksi toiminnassasi.

Yleensä oppitunnin ulkopuoliseen toimintaan liittyvät arvosanat on lueteltava aktiviteettien osassa, kun taas ne, jotka eivät liity tiettyyn toimintaan, on lueteltava kunnianosoitusten osiossa.

Jos esimerkiksi ansaitset jalkapallojoukkueelle yliopistokirjeen, voit lisätä sen toiminta -osioon, koska se liittyy suoraan koulun toimintaan.

Toisaalta, jos olet kansallisten ansioiden puolifinalisti, haluat sisällyttää sen akateemisiin arvosanoihin, koska se ei ole helposti sidottu tiettyyn toimintaan.

32 näytöstä lauantaihin

fauzan-saari-687564-unsplash

4 Vinkkejä siihen, mitä Honors Common App -osioon sisällytetään

Sinulla ei ole paljon tilaa yhteisessä sovelluksessa, jossa voit luetella ja kuvata arvosanasi, joten pidä se lyhyenä ja käytä sille varattua tilaa mahdollisimman strategisesti. Tässä on vinkkejä siitä, mitä sisällyttää ja miten kirjoittaa Yhteiset sovellukset -osiossa.

#1: Johda vaikuttavimmilla saavutuksillasi

Sinun tulee johtaa vaikuttavimpia saavutuksiasi ja varmistaa, että vain parhaat arvosanat pääsevät hakemukseesi. Älä esimerkiksi sisällytä siihen, että ikätoverisi äänestivät sinut todennäköisimmin unohtamaan valmistumisen- pysy todellisissa kunnianosoituksissa, joiden saamiseksi sinun oli kilpailtava.

#2: Kuvaile palkintoa, jos se on epäselvää

Vaikka kansalliset palkinnot, kuten National Merit, ovat itsestään selviä ja ilmeisiä valintakomitealle, kaupungin tai koulun tason palkinnot eivät ehkä ole. Käytä avaruuden 100 merkkiä kuvaamaan, mikä se on ja miksi se ei ole tärkeää, kuten esimerkiksi: Julius Caesar -palkinto korkeimmista latinalaisista pisteistä koko Roomassa. Älä käytä lyhenteitä, elleivät ne ole laajasti tunnistettavia (mielestäni SAT-tason tunnistettavissa); muuten he vain hämmentävät pääsykomiteaa ja vievät pois saavutuksestasi.

#3: Ilmoita kilpailukyvyn taso

Pöyhkeillä! Käytä merkkirajoitustasi osoittaaksesi, miksi palkinto oli tärkeä. Jos voitit rahaa, sano se! Jos sinut valittiin yhdeksi 15 000: sta, omista se! Mitä kilpailukykyisemmäksi palkinnon teet (etenkin kaupunki- ja koulutason arvosanoin), sitä enemmän hakemuksesi erottuu.

uusi sat vs vanha sat pisteytys

#4: Ole rehellinen

Sen pitäisi mennä sanomattakin, mutta älä valehtele hakemuksellesi vain saadaksesi kuulostamaan paremmalta. Tämä ei ole pelkästään törkeää toimintaa, vaan siitä voi seurata vakavia rangaistuksia. Olet jo loistava hakija - keskity todellisiin saavutuksiisi väärennösten sijaan.

Yhteenveto: Yhteisten sovellusten arvosanojen täyttäminen

Yhteiset sovellukset -palkinto -osio on hyvä paikka kiinnittää huomiota eri saavutuksiin. Älä ole ujo - juhli tekemääsi kovaa työtä ja tunnustusta, jonka olet saanut sanotusta kovasta työstä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.