4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

vt-logo

Toivotko pääseväsi Virginia Techin seuraavaan ylioppilastuntiin? Jos näin on, sinun on kirjoitettava vahvat Virginia Tech -esseet hakemuksesi täydentämiseksi.

Kaikkien Virginia Tech -hakijoiden on vastattava neljään lyhyeen vastauskysymykseen osana hakemustaan. Tässä artikkelissa kerromme, mitkä ovat Virginia Techin esseet ja mitä valintakomitea etsii vastauksestasi.Miksi Virginia Tech vaatii hakijoita vastaamaan esseisiin?

Virginia Tech vaatii kaikkia hakijoita vastaamaan neljään lyhyeen vastauskysymykseen. Jos haet Honors Collegeen, vastauksesi jaetaan myös Honors College -valintalautakunnalle. Sinun ei tarvitse vastata erillisiin kysymyksiin hakijana Virginia Tech Honors Collegessa.

Virginia Techin esseet on suunniteltu pääsykomitealle, jotta he ymmärtäisivät paremmin, kuka olet sekä opiskelijana että ihmisenä. Lyhyiden vastausten kysymyksissä kysytään luonteestasi, johtajuudestasi ja tavoitteistasi. Valintalautakunta käyttää vastauksiasi ymmärtääkseen sinua paremmin ihmisenä - kuka olet? Mitä sinä välität? Miten sopeudut Virginia Techin kampukselle?

On tärkeää panostaa vakavasti Virginia Techin esseisiinne, jotta edustatte itseänne hyvin pääsykomiteassa. Nämä esseet ovat tilaisuutesi esittää monipuolinen versio itsestäsi joka saa pääsykomitean sanomaan: 'Meidän on tunnustettava tämä opiskelija!'

Mitä ovat Virginia Tech Essays?

Virginia Tech edellyttää, että jokainen hakija vastaa neljään lyhyeen vastauskysymykseen. Nämä lyhyet vastauskysymykset ovat juuri niin lyhyitä! Jokaisessa on enintään 120 sanan raja. Katsotaanpa kysymyksiä:

# 1: Virginia Techin tunnuslause on 'Ut Prosim', joka tarkoittaa 'että voin palvella'. Haluamme oppia lisää kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, miten olet osallistunut ja/tai palvellut. Kuvaile lyhyesti ryhmää, organisaatiota tai yhteisöä, jonka kanssa olet ollut mukana. Onko tämä erityinen kiinnostuksen kohde sinulle ja miksi? Kuinka kauan olet ollut mukana? Mitä roolia pelasit? Mitä lahjoituksia olet antanut tälle ryhmälle? Pystyitkö vaikuttamaan muihin ja/tai vaikuttamaan päätöksiin ryhmän hyväksi?

# 2: Kuvaile tilannetta, jossa olit osallisena tai todistamassa syrjinnästä. Miten vastasit tai vastasit? Toivoisitko, että olisit vastannut toisin? Onko tämä tilanne aiheuttanut muutoksia tapahtuman perusteella ja oliko sinulla rooli muutoksessa? Mitä opit tästä kokemuksesta?

on hyvä 2,4 gpa

# 3: Kuvaile lyhyesti henkilökohtainen tavoite, jonka olet asettanut itsellesi. Miksi tämä tavoite, mikä on aikataulusi tämän tavoitteen saavuttamiseksi, mikä aiheutti tämän tavoitteen? Oletko kääntynyt kenenkään puoleen neuvojen tai avun saamiseksi, mikä oli heidän roolinsa, mitä opit itsestäsi, työskenteletkö edelleen tämän tavoitteen saavuttamiseksi?

# 4: Kuvaile esimerkkiä tilanteesta, jossa olet vaikuttanut merkittävästi muihin, ottanut johtotehtävän, auttanut ratkaisemaan kiistan tai osallistunut ryhmän tavoitteiden saavuttamiseen. Mikä oli roolisi, mitä tehtäviä otit? Kohtasitko esteitä, ja jos vastasit, miten vastasit, pystyitkö ylittämään ne? Mitä tekisit toisin?

Virginia-Tech-Mens-Lacrosse-Camp-Sign

Virginia Tech Essays, analysoitu

Nyt kun tiedämme, mitkä ovat Virginia Techin esseet, jakakaamme kuinka vastata jokaiseen mahdollisimman hyvin.

Koska Virginia Techin esseet ovat niin lyhyitä, avain on olla erittäin kohdennettu vastauksissasi. Kutakin kehotetta varten eritämme, mitä essee pyytää ja miten voit räätälöidä vastauksesi varmistaaksesi, että valintalautakunta haluaa kuulla.

Esseekysymys 1

Virginia Techin tunnuslause on 'Ut Prosim', joka tarkoittaa 'että voin palvella'. Haluamme oppia lisää kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, miten olet osallistunut ja/tai palvellut. Kuvaile lyhyesti ryhmää, organisaatiota tai yhteisöä, jonka kanssa olet ollut mukana. Onko tämä erityinen kiinnostuksen kohde sinulle ja miksi? Kuinka kauan olet ollut mukana? Mitä roolia pelasit? Mitä lahjoituksia olet antanut tälle ryhmälle? Pystyitkö vaikuttamaan muihin ja/tai vaikuttamaan päätöksiin ryhmän hyväksi?

Tämä esseekysymys koskee osallistumistasi tai palvelua tietyssä organisaatiossa. Valintalautakunta etsii sinua osoittamaan aitoa sitoutumista johonkin asiaan - Syyllä ei ole väliä niin paljon kuin sillä, että välität siitä aidosti.

Sinun pitäisi valita organisaatio, jossa olet tehnyt todellisen ja pysyvän muutoksen. Älä valitse komiteaa tai ryhmää, joka kuulostaa parhaalta, jos et ole itse tehnyt paljon heidän hyväkseen. Jos esimerkiksi olit koulusi Habitat for Humanity -klubin jäsen, mutta et itse osallistunut kovin moniin kokouksiin, älä puhu siitä, kuinka mielekästä oli rakentaa taloja heikommassa asemassa oleville ihmisille vain siksi, että se kuulostaa hyvältä. Kaikki epärehellisyys hakemuksessasi on hyvin ilmeistä.

Harkitse ryhmiä, joissa sinulla on ollut merkittävä johtotehtävä, sekä organisaatioita, joissa olet vaikuttanut käytäntöihin tai tehnyt valintoja toiminnasta. Nämä ovat palvelukokemuksia, joista ryhmä haluaa kuulla.

Esseekysymys 2

Kuvaile tilannetta, jossa olit osallisena tai todistamassa syrjinnästä. Miten vastasit tai vastasit? Toivoisitko, että olisit vastannut toisin? Onko tämä tilanne aiheuttanut muutoksia tapahtuman perusteella ja oliko sinulla rooli muutoksessa? Mitä opit tästä kokemuksesta?

Tämä toinen kysymys voi tuntua pelottavalta - pitäisikö sinun edustaa itseäsi sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturina? Entä jos et ole nähnyt liikaa syrjintää?

Onneksi avain tässä ei ole osoittaa, että olet vastustanut patriarkaattia tai muuttanut rasistisia lakeja yhteisössäsi. Sen sijaan valintalautakunta haluaa vain tietää, lähestytkö tilanteita myötätuntoisesti ja avoimin mielin. He haluavat tietää, että voit pohtia käyttäytymistäsi ja arvioida, miten valintasi vaikuttavat muihin.

mitkä ovat hyvät pisteet sat

Sinun ei tarvitse valita suurta tapahtumaa. Voit jopa valita jotain pientä, jonka olet huomannut päivittäin. Sinun ei myöskään tarvitse valita esimerkkiä siitä, missä olit oikeassa - avain on osoittaa, että olet pohtinut kokemuksiasi ja oppinut niistä, ei sitä, että olet tiennyt miten toimia ja puolustaa muita ensimmäisestä päivästä lähtien.

02ef0a36-e20b-4a64-93bf-fdd35d434ddd-large16x9_VirginiaTechCampus

Esseekysymys 3

Kuvaile lyhyesti henkilökohtainen tavoite, jonka olet asettanut itsellesi. Miksi tämä tavoite, mikä on aikataulusi tämän tavoitteen saavuttamiseksi, mikä aiheutti tämän tavoitteen? Oletko kääntynyt kenenkään puoleen neuvojen tai avun saamiseksi, mikä oli heidän roolinsa, mitä opit itsestäsi, työskenteletkö edelleen tämän tavoitteen saavuttamiseksi?

Viimeinen Virginia Techin lyhyt esseekysymys arvioi sitoutumistasi kasvuun. Huomaa, että kysymys koskee henkilökohtaista tavoitetta-se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valita jotain ylevää tai maailmaa muuttavaa. Sinun tarvitsee vain valita jotain, joka koskettaa sinua.

Ehkä päätit herätä 30 minuuttia aikaisemmin joka päivä, jotta voit meditoida tai tehdä joogaa ennen koulua. Ehkä asetit tavoitteeksesi suorittaa kaikki esseesi kaksi päivää ennen niiden määräaikaa, jotta voit tarkistaa työsi. Ehkä olet asettanut tavoitteeksesi kokeilla urheilua tänä vuonna, kun yleensä vihaat urheilua.

Olipa tavoitteesi mikä tahansa, haluat osoittaa kykysi itsereflektioon ja positiiviseen kasvuun - että arvioit jatkuvasti, miten voit parantaa itseäsi.

Haluat myös osoittaa nöyryyttä tässä kehotuksessa - että voit luottaa tai pyytää apua muilta, kun tarvitset sitä. Valintalautakunta ei odota, että saat kaikki vastaukset itse. He haluavat nähdä, että voit tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja oppia niistä tarvittaessa.

Esseekysymys 4

Kuvaile esimerkkiä tilanteesta, jossa olet vaikuttanut merkittävästi muihin, ottanut johtotehtävän, auttanut ratkaisemaan kiistan tai osallistunut ryhmän tavoitteiden saavuttamiseen. Mikä oli roolisi, mitä tehtäviä otit? Kohtasitko esteitä, ja jos vastasit, miten vastasit, pystyitkö ylittämään ne? Mitä tekisit toisin?

Tämä kehote haluaa tietää kaksi asiaa: ensinnäkin, oletko ottanut vastuun muiden ihmisten johtamisesta? Toiseksi, miten suhtaudut haasteisiin?

Valintalautakunta haluaa tietää, että et välttele johtotehtäviä ja kasvumahdollisuuksia. Sinun ei tarvitse olla seuran presidentti tai urheilutiimin kapteeni osoittaaksesi johtajuuttasi. Ehkä olet ryhtynyt luokkahuoneprojektin projektikoordinaattorin rooliin tai olet muutaman bändin instrumentalistin osastonjohtaja. Roolin koko ei ole yhtä tärkeä kuin vaikutusvallasi - kuinka valintasi ja toimintasi vaikuttivat muihin?

Kysymyksen toinen puoli keskittyy esteiden voittamiseen. Millaisia ​​haasteita olet kohdannut? Kuinka voitit heidät? Tärkeintä tässä ei ole osoittaa, että voit voittaa ongelmat helposti. Se osoittaa, että olet avoin kasvulle. Myöntää, että olet hoitanut tilanteen huonosti ja tekisit sen toisin tulevaisuudessa, on voimakkaampaa kuin sanoa: 'Olin suuri johtaja, joka ei tehnyt mitään väärin.' Osoita vastauksessasi nöyryyttä ja itsereflektiota.

virginia-tech-hokie-bird-selitetty

Vinkkejä Virginia -tekniikan esseihin vastaamiseen

Noudata näitä yleisiä vinkkejä varmistaaksesi, että Virginia Tech -esitteesi ovat mahdollisimman vahvoja.

#1: Osoita kasvua ja itsetutkiskelua

Virginia Tech korostaa voimakkaasti palvelua ja itsetutkiskelua. Nämä ominaisuudet heijastuvat essee -aiheiden valintoihin.

Sinun pitäisi osoittaa nämä ominaisuudet vastauksissasi. Osoita, että työskentelet jatkuvasti parantaaksesi itseäsi. Osoita nöyryyttä ja ymmärrystä. Virginia Tech haluaa oppilaita, jotka kasvavat kampuksellaan - ei sellaisia, jotka ylioppilaaksi jo luulevat olevansa täydellisiä.

#2: Ole rehellinen ja vilpitön

Kaikkien Virginia Tech -esseissä hahmottamiesi kokemusten pitäisi olla todellisia - niiden on täytynyt tapahtua sinulle.

värijärjestys sateenkaarissa

Voi olla houkuttelevaa valehdella tai liioitella kokemuksia, jotta ne näyttävät vaikuttavammilta. Älä tee tätä!

Ensinnäkin hakemuksessasi valehtelu on suuri etiikan rikkomus, ja se voi saada sinut melko vakaviin ongelmiin, jos jää kiinni.

Toiseksi epärehellisyys tulee olemaan erittäin ilmeistä. Valintalautakunta lukee tuhansia hakemuksia vuosittain. He voivat helposti haistaa valehtelevia ihmisiä. Ole mahdollisimman rehellinen Virginia Tech -esseissäsi ja muista - he HALUAVAT kuulla siitä, miten olet kasvanut.

#3: Oikoluku!

Sen pitäisi mennä sanomattakin, mutta Virginia Tech -esseidesi pitäisi olla paras esimerkki työstäsi. Älä vain kirjoita esseitäsi ja valmistaudu niihin. Käytä aikaa vastauksen laatimiseen ja palaa sitten muokkaamaan sitä. Varmista, että olet oikolukenut ja suorittanut työsi oikeinkirjoituksen tai kieliopin tarkistimen avulla, jotta se on kiillotettu.

#4: Hanki toinen mielipide

Toisen mielipiteen saaminen työstäsi voi olla hyödyllinen tapa arvioida, osoittavatko Virginia Tech -esseesi parhaita ominaisuuksiasi. Pyydä jotakuta lukemaan teoksesi, joka todella tuntee sinut, jotta he voivat kertoa sinulle, alitatko itsesi tai puuttuuko persoonallisuutesi keskeinen piirre, jonka valintalautakunnan pitäisi tietää.

Sanotaan kuitenkin, että toisen mielipiteen saamisen ja plagioinnin välillä on hieno raja. On hyvä kysyä jonkun mielipidettä työstäsi. Ei ole hyvä varastaa heidän ideoitaan ja välittää niitä ominaan. Varmista, että teet ensimmäisen, et jälkimmäisen.

Yhteenveto: Vastaaminen Virginia Tech Essay Promptsiin

Virginia Techin esseet on suunniteltu osoittamaan, kuka olet opiskelijana ja miten sopeudut Virginia Techin kampukselle.

Tehdä:

  • Ole rehellinen ja vilpitön.
  • Korosta mahdollisuuksia, joita olet käyttänyt kasvaa ja muuttua.
  • Muokkaa ja tarkista työtäsi varmistaaksesi, että se on mahdollisimman vahva.

Älä:

  • Valehtele tai liioittele saadaksesi itsesi näyttämään paremmalta.
  • Varasta muiden ideat.
  • Hikoile lyhyitä vastauksia liikaa. Ne ovat tärkeitä, mutta ne eivät tee tai riko mahdollisuuksiasi päästä Virginia Techiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset