4 vinkkiä tähtien Dartmouth -esseiden kirjoittamiseen

2015-1151030305-810

Dartmouth College, joka sijaitsee Hannoverissa, New Hampshiressa, on yksi maailman parhaista yliopistoista. Ivy League -jäsenellä Dartmouthilla on huomattavia tutkinnon suorittaneita, huippuluokan ohjelmia ja vähäinen pääsyaste.

Jos haluat olla yksi 9%: sta Dartmouthiin vuosittain hyväksytyistä opiskelijoista, sinun on kirjoitettava upeita esseitä osana hakemuksesi Dartmouth -täydennystä.Tässä viestissä puhun siitä, mitä Dartmouthin essee -kehotteet ovat, mitkä esseet voit kirjoittaa ja kuinka voit luoda erikoisvastauksia, jotka auttavat varmistamaan sisäänpääsysi.

Mitkä ovat Dartmouthin essee -kehotukset?

Voit hakea Dartmouthiin käyttämällä Common Application- tai QuestBridge -sovellusta. Riippumatta siitä, minkä sovelluksen valitset, sinun on myös lähetettävä Dartmouth Supplement.

Osa Dartmouth -täydennysosasta sisältää vastauksen kahteen kirjoituskehotteeseen. Ensimmäinen kirjoituskehote on lyhyt (enintään 100 sanaa) ja vaaditaan kaikilta opiskelijoilta. Toisessa esseessä sinun on valittava yksi kuudesta kehotuksesta kirjoittaa 250-300 sanan vastaus.

Dartmouthin verkkosivuston mukaan '' kirjoituslisä sisältää Dartmouthille ominaisia ​​kysymyksiä, jotka auttavat pääsykomiteaa saamaan paremman käsityksen siitä, kuinka sinä ja Dartmouth voisitte sopia toisillenne. ''

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että Dartmouth Admission Committee haluaa tietää, kuka olet… ja miten sopeudut Dartmouthin kampukselle. Dartmouthin täydentävät esseesi antavat pääsykomitealle mahdollisuuden tutustua sinuun testituloksiesi ja muut valtakirjat. Esseet antavat Dartmouthille paremman käsityksen ajattelustasi ja toiminnastasi, jotta he voivat nähdä, olisitko hyvä lisä opiskelijakuntaan.

Samoin esseet antavat myös valintalautakunnalle mahdollisuuden arvioida intohimosi Dartmouthia kohtaan - kuinka pahasti haluat todella mennä sinne? Mitä enemmän voit osoittaa intohimosi Dartmouthia kohtaan, sitä parempi.

Katsotaanpa Dartmouthin essee -kehotteita.

dartmouth-college-292587_640

Dartmouthin essee kehottaa

Tässä ovat 2020-2021 Dartmouth Essay Prompts. Kaikkien oppilaiden on vastattava Dartmouthin esseiden ensimmäiseen kehotteeseen (enintään 100 sanaa) ja valittava myös toinen Dartmouthin esseistä (250-300 sanaa).

Vastaa enintään 100 sanalla:

  • Keskustellessaan Dartmouthiin liittyvästä tapauksesta Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa vuonna 1818 Daniel Webster, luokka 1801, esitti tämän ikimuistoisen linjan: 'Se on, sir… pieni korkeakoulu. Ja silti on niitä, jotka rakastavat sitä! ' Mitkä kollegion ohjelman, yhteisön tai kampuksen ympäristön puolet kiinnostavat sinua, kun haet pääsyä luokkaan 2023?

Valitse yksi seuraavista kehotteista ja vastaa 250-300 sanalla:

  1. Havaijin sana historia käännetään usein 'tarinaksi', mutta se voi viitata myös historiaan, legendaan, sukututkimukseen ja perinteeseen. Esittele itsesi jollakin näistä käännöksistä.

  2. Mikä innostaa sinua?

  3. Teoksessa Poika, joka valjasti tuulen, William Kamkwamba, luokka 2014, pohtii tuulimyllyn rakentamista kierrätetyistä materiaaleista perheen Malawilaisen talon sähkölaitteiden käyttämiseksi: '' Jos haluat tehdä sen, sinun on vain yritettävä. '' Mikä saa sinut luomaan ja mitä toivot saavasi tai olet jo tehnyt?

  4. Uteliaisuus on ohjaava osa Toni Morrisonin lahjakkuutta kirjailijana. 'Tunnen itseni täysin uteliaana ja elossa ja hallitsevana. Ja melkein ... upea, kun kirjoitan ', hän sanoo. Juhli uteliaisuuttasi.

  5. 'Kaikki muuttuu, kaikki liikkuu, kaikki pyörii, kaikki lentää ja katoaa', havaitsi Frida Kahlo. Käytä Kahlon näkökulmaa omaan elämääsi.

  6. Toisen maailmansodan jälkimainingeissa Dartmouthin presidentti John Sloane Dickey, luokka 1929, julisti: 'Maailman ongelmat ovat sinun ongelmasi ... eikä maailmassa ole mitään vikaa, jota paremmat ihmiset eivät voi korjata.' Mikä maailman ongelmista innostaa sinua toimimaan? Miten Dartmouthin opintojaksosi voisi valmistautua siihen?

Dartmouthin esseet analysoitu

Katsotaanpa Dartmouthin essee-kehotteita vuosille 2020-2021.

Dartmouth Essay Prompt 1

Vastaa enintään 100 sanalla:

Keskustellessaan Dartmouthiin liittyvästä tapauksesta Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa vuonna 1818 Daniel Webster, luokka 1801, esitti tämän ikimuistoisen linjan: 'Se on, sir… pieni korkeakoulu. Ja silti on niitä, jotka rakastavat sitä! ' Mitkä kollegion ohjelman, yhteisön tai kampuksen ympäristön puolet kiinnostavat sinua, kun haet pääsyä luokkaan 2023?

aiheita argumentoiville tutkimuksille

Kaikkien Dartmouthin opiskelijoiden on vastattava tähän kehotteeseen ja hyvästä syystä - se on miksi Dartmouth -essee! Tämä essee osoittaa pääsykomitealle, miksi Dartmouth on oikea koulu sinulle.

Vain 100 sanalla tämä kehote ei anna sinulle paljon tilaa laajentaa kollegion suosikkiosiasi sinun pitäisi valita yksi tai kaksi Dartmouthin puolta, joita todella rakastat, ja keskittyä niihin.

Kehote kannustaa sinua puhumaan ohjelmasta, yhteisöstä tai kampuksesta sinun ei tarvitse rajoittua akateemikkoihin. Voit puhua muista sinua kiinnostavista asioista Dartmouthissa, kuten opiskelijaelämästä tai koulun ulkopuolisesta toiminnasta.

Riippumatta siitä, mitä ominaisuuksia haluat korostaa, varmista, että yhteys niihin on todellinen ja henkilökohtainen. Toisin sanoen, älä vain sano, että olet Dartmouthin erinomaisen akateemisen maineen fani. Keskity sen sijaan tiettyyn osaan tätä mainetta - professori, jonka työtä arvostat, tai luokka, jonka todella haluat ottaa.

Dartmouth Essay Prompt 2

Dartmouthin pidemmät essee -kehotteet antavat sinulle runsaasti tilaa ajatella luovasti ja näyttää yksilöllisyytesi. Kaikkien oppilaiden on valittava ja vastattava kehotteisiin 250–300 sanalla. Katsotaanpa kehotteita ja tutkitaan, miten niihin vastataan.

horoskooppimerkit järjestyksessä

Kehote A: Johdantokehote

A. Havaijilainen sana historia käännetään usein 'tarinaksi', mutta se voi viitata myös historiaan, legendaan, sukututkimukseen ja perinteeseen. Esittele itsesi jollakin näistä käännöksistä.

Miten sinusta tuli? Oliko se perheesi vaikutus? Tärkeä hetki elämässäsi? Määrittelevä kokemus taideteoksesta tai kirjallisuudesta?

Mikä tahansa teki sinut, sinä, tämä essee on tilaisuus jakaa se.

Älä rajoitu perinteisiin, lineaarisiin tarinankerronnan menetelmiin tässä kehotteessa. Y Voit leikkiä muodolla ja rakenteella, kunhan teet sen hyvin. Pyydä neuvonantaja tai mentori lukemaan työsi ja antamaan palautetta, varsinkin jos poikkeat tyypillisestä tyylistäsi.

Muistettavaa - tarina, joka on legendaarinen sinulle ja historiallesi, ei tarvitse olla monumentaalinen kaikille muille. Tärkeintä on, että valitsemasi hetki on sinulle tärkeä.

Kehote B: Passionkehote

B. Mikä innostaa sinua?

Tämä essee kehottaa sinua ajattelemaan tulevaisuuttasi ja kirjoittamaan jostakin - mistä tahansa! Dartmouth Admissions etsii, onko sinulla tarkoitus ja intohimo.

Voit vastata tähän kehotteeseen miettimällä tulevaisuuttasi: tavoitteitasi opiskeluajallesi, asioita, joita toivot saavuttavasi, mahdollisuuksia, joita pidät virkistävinä. Haluat, että vastauksesi on keskitetty ja järjestetty valitse yksi idea, tavoite tai mahdollisuus, joka sinua eniten innostaa, ja mene yksityiskohtiin siitä vastauksessasi.

Ehkä olet esimerkiksi innoissasi mahdollisuudesta parantaa luovaa kirjoittamistaitoa muiden Dartmouthin opiskelijakirjoittajien seurassa, joten sinusta tulee paremmasta kirjailijasta keskeinen ajatus vastauksestasi tähän kehotteeseen. Saatat perehtyä yksityiskohtaisesti siihen, miten olet innoissasi kirjoittamistyöpajakursseista, opit muiden opiskelijoiden kirjoitustyyleistä ja lopulta työskentelet luovan kirjoittamisen julkaisun parissa muiden opiskelijoiden kanssa.

Riippumatta siitä, mistä aiheesta kirjoitat, sinulla on oltava keskeinen idea - jotain, joka innostaa sinua - ja sinun on kyettävä selittämään, kuinka jännityksesi muokkaa elämäsi valintoja Dartmouthin opiskelijana.

Ei ole oikeita tai vääriä vastauksia sen suhteen, mikä sinua innostaa, mutta se On tärkeää yrittää ajatella tulevaisuuttasi ja selittää

Kehote C: Luovuuskehote

C.Poika, joka valjasti tuulen, William Kamkwamba, luokka 2014, pohtii tuulimyllyn rakentamista kierrätetyistä materiaaleista perheen Malawilaisen talon sähkölaitteiden käyttämiseksi: '' Jos haluat tehdä sen, sinun tarvitsee vain yrittää.' Mikä saa sinut luomaan ja mitä toivot tekeväsi tai olet jo tehnyt

Etelä -Floridan yliopisto gpa

Luovuus on ratkaisevan tärkeää jokaiselle oppialalle, ja tämä essee kehottaa sinua osoittamaan, että kiinnostuksesi, akateeminen tai vapaa -ajan, innostaa sinua tekemään asioita. Voit vastata tähän kehotteeseen sinun on kyettävä selittämään idea, ongelma tai kiinnostus, joka motivoi sinua tekemään asioita, sitten kuvaile mitä olet tehnyt aiemmin tai toivoo tekeväsi tulevaisuudessa!

Ensimmäinen asia on selvittää, mikä saa sinut luomaan . Tätä varten ajattele kuka olet, mistä tulet, millaisia ​​kokemuksia sinulla on ja kenestä haluat tulla. Kuten kehotteessa annetussa esimerkissä, ehkä omassa kodissasi on tarve, joka inspiroi sinua luomaan. Voit ajatella paikallisesti, esim Poika, joka valjasti tuulen, tai voit ajatella myös oman kokemuksesi ulkopuolella. Onko maailmanlaajuinen ongelma, joka saa sinut luomaan jotain, joka auttaa muita tulevaisuudessa, yliopiston aikana tai sen jälkeen? Jos on, kuvaile tätä visiota ja sen motivoivaa maailmanlaajuista ongelmaa.

Muista, että 'luominen' ja 'tekeminen' voidaan tulkita monella eri tavalla. Visiosi 'tekemisestä' ei tarvitse olla taiteellista tai tieteellistä keksintöä. Se voisi olla virtuaalisen lukupalvelun luominen ylityöllistetyille vanhemmille, jotka tarvitsevat apua lastensa kouluttamisessa maailmanlaajuisen pandemian aikana! Toisaalta ehkä luot luonnontieteiden opetussuunnitelman koulusi itsenäisen opinto -ohjelman kautta, jotta voit oppia lisää ilmastonmuutoksesta, mikä on intohimosi.

Oli tapaus mikä tahansa, on hyvä yhdistää tämä luovuus Dartmouthissa vietettyyn aikaan. Esimerkiksi virtuaalinen lukupalvelusi on inspiroinut sinut pääalalle liiketoimintaan, joten voit muuttaa palvelun uraasi. Olisi hyvä idea tutkia ja keskustella liittymisestä Magnusonin yrittäjyyskeskus Dartmouthissa auttaakseen näyttämään pääsyneuvojille, että Dartmouth on ainoa koulu, joka voi auttaa unelmiesi toteutumista.

Kehote D: Uteliaisuuskehote

D. Uteliaisuus on ohjaava osa Toni Morrisonin lahjakkuutta kirjailijana. 'Tunnen itseni täysin uteliaana ja elossa ja hallitsevana. Ja melkein ... upea, kun kirjoitan ', hän sanoo. Juhli uteliaisuuttasi.

'Juhli uteliaisuuttasi' saattaa tuntua hieman salaiselta, mutta tämä kehote on oikeastaan ​​vain kutsu sukeltaa syvälle johonkin, mitä olet uskomattoman utelias. Dartmouth Admissions haluaa nähdä, että sinulla on luontainen motivaatio oppia, kasvaa ja laajentaa näköaloja, ja he haluavat oppia tuntemaan sinut paremmin kuulemalla, että puhut asiasta, josta olet loputtoman utelias.

Joten miten juhlit uteliaisuuttasi tässä vastauksessa? Aloita määrittämällä yksi asia, josta olet eniten utelias. Voit luultavasti tarkastella toimintaasi, ihmissuhteitasi ja jopa Google -hakuhistoriaasi sen tunnistamiseksi. Ehkä olet loputtoman utelias ruoasta: erilaisista ruokakulttuureista ympäri maailmaa, Amerikan suhteesta ruokaan, kuinka valita, valmistaa ja syödä sitä ... ja jos olet todella utelias ruoasta, voit todennäköisesti jatkaa kaikesta mitä tiedät ja haluat tietää siitä vastauksessasi.

Tämä on hyvä asia! Järjestääksesi vastauksesi kuvaile sinua kiinnostavaa asiaa tavalla, joka auttaa pääsyneuvojia tuntemaan sinut paremmin . Palataksemme ruoka-esimerkkiin voit kertoa, mistä ruoka-uteliaisuutesi on peräisin tai taustastasi ruoan kanssa, miten uteliaisuutesi ruokaan vaikuttaa päivittäiseen elämääsi ja joistain erityisistä asioista, joista toivot oppivasi tai tee ruokaa, kun jatkat sen tekemistä.

Ja lopuksi, yhdistää aiemmat kokemuksesi, nykyiset kysymyksesi ja tulevaisuuden tavoitteesi Dartmouthissa vastauksessasi. Tämä näyttää Dartmouthille, että olet omistautunut, itsenäinen oppija, joka on myös loputtoman utelias opiskelija.

dartmouth-college-69897_640

Kehote E: Kahlo -kehote

Kaikki muuttuu, kaikki liikkuu, kaikki pyörii, kaikki lentää ja katoaa '', havaitsi Frida Kahlo. Käytä Kahlon näkökulmaa omaan elämääsi.

Muunnelmat Frida Kahlon tarjoamasta näkökulmasta tässä kehotuksessa koskevat jokaisen elämää. Lyhyesti sanottuna, me kaikki kasvamme ja muutumme jatkuvasti. Tämä kehote pyytää sinua pohtimaan omaa elämääsi ja tarkastelemaan kokemuksiasi tämän ajatuksen mielessä.

Vastauksessasi saat mahdollisuuden osoittaa, että näet sopeutumiskyvyn ja muutoksen hyväksymisen arvon. Voit osoittaa tämän laadun kirjoittamalla kuinka olet nähnyt jotain tapahtuvan syklisesti, jotain muuttuvan tai kauden päättyvän elämässäsi. On tärkeää, että kirjoitat tilanteesta, joka oli sinulle merkityksellinen - tilanteesta, jossa näit itsesi kasvavan ja oppivan.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa elämäsi jatkuvasta tilanteesta, joka on auttanut sinua näkemään, että Kahlon näkökulma on totta. Esimerkiksi perheesi joutui muuttamaan monta kertaa kasvaessasi vanhempiesi työpaikkojen vuoksi. Voisit kuvata, kuinka nämä kokemukset olivat vaikeita tällä hetkellä, mutta lopulta auttoivat sinua ymmärtämään, että asuminen monissa eri paikoissa opettaa sinua olemaan suhteessa kaikenlaisiin ihmisiin ja arvostamaan erilaisia ​​kulttuureja.

Dartmouth tunnustaa, että vaikka Kahlon tunteet ovat totta, niitä voi silti olla vaikea hyväksyä. Ei hätää, jos asia, josta päätät kirjoittaa, on asia, josta sinulla on ollut ristiriitaisia ​​tunteita. Vastauksessasi on tärkeää, että kuvaamiesi muutosten läpikäyminen vahvisti päättäväisyyttäsi ja sopeutumiskykyäsi - ominaisuuksia, jotka ovat arvokkaita, kun sinusta tulee Dartmouthin opiskelija.

Kehote F: Muutoskehote

F. Toisen maailmansodan jälkimainingeissa Dartmouthin presidentti John Sloane Dickey, luokka 1929, julisti: 'Maailman ongelmat ovat teidän ongelmanne - - ja maailmassa ei ole mitään vikaa, jota paremmat ihmiset eivät voi korjata.' Mikä maailman ongelmista innostaa sinua toimimaan? Miten Dartmouthin opintojaksosi voisi valmistautua siihen?

Tämä kehote on konkreettisempi ja konkreettisempi kuin muut valittavissa olevat. Jos sinusta tuntuu pelottavalta keskustella luovuudestasi tai henkilökohtaisesta historiastasi, tämä kehote on hyvä valinta.

Tämä kehote pyytää sinua valitsemaan todellisen maailman ongelman (eli ongelman) ja keskustelemaan siitä, miten se inspiroi sinua toimimaan. Kehotteen toinen osa pyytää sinua puhumaan siitä, miten Dartmouthin kurssityösi auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

On tärkeää vastata kehotteen molempiin osiin - sinun on selitettävä, miksi Dartmouth on oikea paikka oppia ratkaisemaan valitsemasi ongelmat.

Puhumattakaan ongelmista, älä tunne, että sinun on valittava jotain suurta ja kauaskantoista, kuten nälkä tai maailmanrauha. Voit myös valita ongelman, joka vaikuttaa ihmisiin paikallisesti, esimerkiksi yhteisössäsi. Tärkeintä on valita aihe, johon sinulla on henkilökohtainen yhteys ja syy korjaamiseen. Intohimosi ilmenee ongelman kuvauksessasi.

Kuinka kirjoittaa suuria Dartmouth -esseitä

Voidaksesi kirjoittaa upeita Dartmouthin esseitä sinun on näytettävä valiokunnalle kaksi asiaa. Ensinnäkin sinun on annettava heille selkeä käsitys siitä, kuka olet. Toiseksi sinun on näytettävä heille, miksi Dartmouth. Toisin sanoen, miksi Dartmouth on sinulle tärkeä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saavuttaa molemmat tavoitteet.

#1: Käytä omaa ääntäsi

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella. Sisäänpääsyesseesi ovat tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täydelliseksi henkilöksi.

Sinun pitäisi sitten varmistaa, että henkilö, jonka esität oppilaitoksen esseissä, olet itse. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

mitä tarvitsen yliopistoon

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi, mikä heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet, ei siitä, kuka luulet Dartmouthin haluavan sinun olevan.

#2: Vältä törmäyksiä ja liiallisia lauseita

Kun kirjoitat Dartmouthin esseitä, yritä välttää yleisten lainausten tai lauseiden käyttöä. Näitä ovat lainaukset, jotka on lainattu kuolemaan, ja lauseita tai ilmauksia, joita käytetään liikaa jokapäiväisessä elämässä. Yliopistojen valintakomitea on luultavasti nähnyt lukuisia esseitä, joissa todetaan: 'Ole muutos, jonka haluat nähdä maailmassa.' Pyri omaperäisyyteen.

Vältä vastaavasti kliseiden käyttöä, jotka vievät pois työn vahvuuden ja vilpittömyyden. Älä puhu turhia kertomuksia siitä, miten homo- ja lesbo -oikeuksien taistelu on vaikuttanut sinuun… ellei se todella ole! Ja silloinkin et halua puhua epäluuloisesti. On parempi olla suora ja konkreettinen kokemuksestasi.

#3: Tarkista työsi

Sen pitäisi melkein olla sanomattakin selvää, mutta haluat varmistaa, että Dartmouthin esseesi ovat vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin lähetät Dartmouth -sovelluksesi, muista muokata ja oikolukea esseesi.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

On hyvä idea, että joku muu lukee myös Dartmouthin esseesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

Varmista, että et luota niihin ideoiden tai uudelleenkirjoitusten yhteydessä. Esseesi on oltava työsi.

#4: Pelaa lomakkeella

Dartmouthin essee -kehotteet jättävät paljon tilaa luovalle ilmaisulle - käytä sitä! Sinun ei tarvitse pitää kiinni viiden kappaleen esseerakenteesta täällä. Voit leikkiä lauseidesi pituudella ja tyylillä - voit jopa harrastaa runoutta, jos siinä on järkeä!

Valitsit minkä tahansa muodon, varmista, että se sopii tarinaan, jota yrität kertoa, ja miten haluat ilmaista itseäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Utahin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Great Oak High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Great Oak High Schoolista Temecula, CA.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

RN vs BSN vs LPN: Mikä ohjelma sopii sinulle?

Eri hoitotodistukset ja tutkinnot voivat olla hämmentäviä - tutustu oppaasemme LPN vs RN vs BSN.

Mitä tarvitset Stony Brookille: SAT -tulokset ja GPA

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Asiantuntija -arvio: Virallinen ACT -valmisteluopas

Etkö ole varma, ostatko uuden ACT Prep Guide -oppaan? Selitämme punaisen kirjan uuden version hyvät ja huonot puolet ja sen vertailun aiempiin painoksiin.

SUNY New Paltz Pääsyvaatimukset

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Mietitkö, miten voit kirjoittaa sekin? Opastamme prosessin vaihe vaiheelta, mukaan lukien tarvitsemasi tiedot ja kuinka kirjoittaa summa.

Mitä sinun on tiedettävä Redondo Union High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redondo Union High Schoolista Redondo Beachissa, Kaliforniassa.

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Rose-Hulmanin teknillisen instituutin ACT-tulokset ja GPA

Viivat ja kulmat SAT-matematiikassa: Valmistelu ja tarkistus

Opi kaikki yhdensuuntaisista / kohtisuorista viivoista ja vastakkaisista / lisäkulmista tälle yleiselle kysymystyypille. Käytä SAT-matematiikkastrategioita käytännössä parantaaksesi pisteitäsi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Luoteis -osavaltion Louisianan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbuksen taidekorkeakoulun pääsyvaatimukset

Landerin yliopiston pääsyvaatimukset

5 Tärkeimmät erot ISEE: n ja SSAT: n välillä

Mietitkö, ottaako ISEE vai SSAT? Selitämme ISEE: n ja SSAT: n erot ja kuinka päättää, mitä sinun pitäisi tehdä.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA